Ollaanko jo perillä? [AAA]

Entinen äänettöminä tasankoina tunnettu alue on Fuseikon hallinnassa. Aluetta on ennen käytetty riisin viljelyyn, mutta sodan sytyttyä peltotilkut hylättiin ja nykyisin alue koostuu useista rehottavista pelloista, lukuun ottamatta tasangon keskellä kasvavaa valtavaa puuta ja tasangon länsireunalla sijaitsevaa luumetsää, joka on jäänyt paikalle jonkun Kaguyan käymästä taistelusta. Lisäksi aluetta halkovat useat haarautuvat joet ja pienet lammet joista on saatu vettä riisin viljelyyn. Koska tasangolla ei ole varsinaisesti mitään hyvää piilopaikkaa, Fuseiko alaisineen siirtää leiriään säännöllisesti ja vaeltelee paikasta toiseen.
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4506Viesti Rudy »

Kolmikko oli saanut tehtäväkseen matkustaa Konohasta Otogakureen jossa vallitsi parhaillaan sisällissota ja heidän tulisi kulkea kaiken kukkuraksi sota-alueen lävitse joka jo itsessään huhkui pelkkiä ongelmia. Mutta käskyt olivat käskyt joten heillä ei oikeastaan ollut vaihtoehtoa mutta Ryotan oli kuitenkin myönnettävä että hän oli salaisesti jopa innoissaan siitä että he olivat vihdoinkin näköjään saaneet oikean tehtävän. Tietysti ajatus siitä että he matkustaisivat suoraan maahan jossa myrskysi sisällissota väkisinkin aiheutti pientä hermostusta poikaan mutta hän yritti parhaansa mukaan pyyhkiä sen pois ajatuksistaan ja keskittää ajatuksensa heidän tehtäväänsä. ''En voi kieltää etteikö ole mielenkiintoista kun vihdoinkin saimme tehtävän mutta Otogakure on tietojen mukaan sisällissodassa... liikkuminenkin sielä on varmaan vaarallista.'' Uchiha sanoi Kogalle ja Mikille jotka todennäköisesti hyppivät puun oksalta seuraavalle hänen lähellään. Ryota oli pukeutunut mustaan viittaan ja hänen punavalkoinen maski komeili hänen kasvoillaan peittämässä hänen identiteettinsä. ''Miksiköhän Root edes puuttuu Otogakuren asioihin?'' Ryota kysyi kahdelta toveriltaan sillä hän itse ei ainakaan tiennyt tai osannut arvata syytä.
Toisaalta ajatuksen ei pitäisi olla hänelle edes tärkeä sillä hänenhän kuuluisi vain keskittyä tehtävään mutta poika ei voinut tukahduttaa sitä uteliaisuuden poltetta sisällään.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4510Viesti sumufani »

Vaikka heidän areena matsit oli keskeytetty Koga, Miki ja Ryota oltiin lähetetty menemään kohden Otoa. Kolmikko oli lähtenyt kohden sisällissodan riepottelemaa Otoa ja Senju huomasi itsensä jännittävän hieman tätä tehtävää.
Nuorukaisen yllä oli kevyt harmaa hupullinen takki ja kissamainen naamio ja kiitos sen, että heidän matsi oltiin nähty hänelle ja Ryotalle oltiin myönnetty ylennys. Juuri sopivaan aikaan Kogan mielestä, sillä genin ryhmän johtajana oli melkein naurettavaa. Ryota avasi suunsa heistä kolmesta ensimmäisenä kylästä lähdön jälkeen. He olivat miettineet ken ties mitiä, mutta silti olisi hyvä puhua.
''Onhan se sodassa, mutta eikö se teekkin tästä hieman hauskempaa?''
Puunhalaaja totesi hymy kasvoillaan vaikkakin maski sen peitti. Äänen sävystä ei kuitenkaan voinut olla kuulematta lievää jännityneisyyttä.
Sen sijaan Uchihan pohtiessa, miksi Root halusi puuttua Oton asioihin. Hetken pohdittuaan Senju muotoili yhden järkevältä kuullostavan syyn.
''Riippuu kuka nousee sisällissodan voittajaksi se voisi olla uhka Konohalle. Jos Root valitsee oikean johtajan niin luulisi, ehtä raja olisi turvassa. Tuolta se varmaan koitetaan saada kuullostamaan, mutta se liity etteikö Root koita saavuttaa jotain mutakin tällä.''
Koga sanoi pohtivalla äänen sävyllä. Saattoi olla että Koga oli oikeilla jäljillä, mutta se jäisi nähtäväksi.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4512Viesti Cross »

Äänenmaan alueelle suunnannutta ryhmää johtava Shion oli lähettänyt Mikin, Kougan ja Ryotan muodostaman ryhmän muun joukon edelle varmistamaan että reitti oli selvä. Joukkion taaimmaisena oksalta toiselle loikkiva tyttö ei ollut läheskään niin innoissaan heidän ensimmäisestä todellisesta tehtävästään kuin olisi voinut olettaa, vaikka juuri tämä olikin ehkä janonnut eniten kolmikosta tositoimiin harjoittelun sijasta. Se ei kuitenkaan ollut tarkoittanut että hän olisi halunnut joutua palaamaan Äänenmaahan, jossa oli vasta jonkinaikaa sitten menettänyt yhden pitkäaikaisen ystävänsä. Eisemi oli kuollut tuolloin juuri Sarutobin toiminnan takia, mitä hän ei uskonut koskaan antavansa anteeksi itselleen.
Nuo tapahtumat olivat kuitenkin toisaalta lopulta johtaneet siihen että kunoichi oli värvätty osaksi juuri osastoa ja hän oli tavannut uudet tiimitoverinsa, joille ei aikonut päästää käymään samoin kuin Hyuugalle. Pieni pelko tulevasta pyöri kuitenkin jatkuvasti Mikin mielessä, vaikka tämä yrittikin peittää sen parhaansa mukaan. Siitä huolimatta tyttö oli ollut aina rajanylityksestä lähtien hiljaisempi kuin normaalisti ja oli osallistunut vain pariin otteeseen poikien sananvaihtoon, keskittyen sen sijaan tarkkailemaan ympäristöään, etsien pienimpiäkin mahdollisia vaaran merkkejä.
''Ryo keskity siihen mitä on edessäsi, eläkä mieti asioita joita meidä ei tartte tietää.'' Sarutobi vastasi taakseen jälleen kerran keskustelun virittely mielessään vilkaisevalle Uchihalle, joka oli vuorostaan asettunut ryhmän kärkeen. Vaikka tyttö nuhtelikin tätä mokoman asian miettimisestä, ei hän voinut kieltää sitä että oli myös itse pohtinut tuota aijemmin. Raja-aluetta hallussaan pitävien sota lordien lähettämistä ryöväreistä oli kyllä ollut haittaa tulenmaalaisille, kuten aijemmin juuri näitä hätistelemään rajalle lähetettyihin joukkoihin kuulunut Sarutobi hyvin tiesi. Siitä huolimatta hän ei uskonut että sillä oli mitään tekemistä tämän retken kanssa, sillä mokoma seikka ei tuntunut joltain mikä saattaisi kiinnostaa Roottia tarpeeksi paljon, jotta nämä tekisivät jotain asialle.
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4513Viesti Rudy »

Ryota ei vastannut Kogalle enää mitään kun tuo kysyi että eikö sota nimenomaa tee tehtävästä huomattavasti hauskemman sillä Uchiha ei oikeastaan tiennyt tekikö se. Sota tarkoitti sitä että todennäköisesti jokainen joka Otogakuressa liikkui luulisi heitä vihollisiksi ja todennäköisesti hyökkäisi heidän kimppuunsa ja pahimmassa tapauksessa he päätyisivät alueelle jossa käydään juuri taistelua ja jäisivät suoraan siihen väliin. ''En usko että Otogakure tulisi niinkään olemaan uhka Konohalle... onhan se huomattavasti pienempi kylä.'' Poika tyytyi toteamaan hyppiessään oksalta toiselle hänen nilkkoihin ylettyvän kaapunsa heiluessa tuulessa hyppyjen mukana.
Ryota hymähti kuuluvasti Mikin sanoessa että hänen tulisi pitää silmät edessä eikä miettiä asioita joita heidän ei tarvinnut tietää - ja olihan pojan se myönnettävä että heidän tarvitsi tietää ainoastaan se mitä heille kerrottiin.
''Älä viitsi, eihän se sinua haittaa jos minä olen se joka saa kunain silmien väliin ensimmäisenä.'' Ryotan äänessä oli tietynlaista sarkastisuutta vaikka sarkasmi ei tuollaiseen lausahdukseen kuuluisikaan mutta kieltämättä Ryota ei voinut karistaa sitä ajatusta että hän todellakin saattaisi olla se joka kuolee ensimmäisenä. Mutta hän ei tietenkään irroittanut huomiotaan ympäristöstään hetkeksikään sillä vaikka kukaan heistä ei aistinut kenenkään läsnäoloa - osasivat taitavat shinobit pysyä varjoissa huomaamatta vaikka he juoksisivat suoraan heidän ohitseen.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4514Viesti sumufani »

Ryota meni hiljaiseksi Kogan lausunnon jälkeen ja Miki heitti vielä, että asiaa ei kannattaisi miettiä sen enempää. Koga eteni Mikin ja Ryotan välissä ja tarkkaili myös ympäristöään Ryotan mainitessa Oton olevan huomattavasti pienempi kylä, joten hätä päivää tuskin tulisi.
''Niin sitä viime kerrallakin luultiin vaan miten kävikään. Oto huijasi Sunan mukaan ja Kolmas kuoli siinä nujakassa. Joten aliarviointi ei kannata.''
Puunhalaaja heitti väliin ja mietti miksi Miki oli näinkin hiljainen. Yleensä tyttö oli heittämässä huulta siinä, missä hekin ja tämä oli näin vaisu. Ei se areenalta poistuminen voinut näin paljon harmittaa, joten olikohan jotain tapahtunut sillä välin kun he olivat hakeneet tarvittavat varusteet? Vai jotain paljon aikaisemmin?
Himskatin maskit Senju murisi mielessään, kun se olisi auttanut nähdä Mikin ilme niin oisi ollut arvailu varaa. Ryota kuitenkin sanoi, että jos hän saisi veitsen silmien väliin Koga tunsi itsensä ärtyvän. Tuo oli ehkä hölmöin heitto Ryotalta tähän asti ja paljon oli jo sanottu.
''Pidä sihten ne simmut etiäpäin ja kahto ettei mitää lennä päin. En pysty asialle mitiä, jos potkaset ämpäriä.''
Koga sanoi ja jatkoi oman alueensa tarkkailua sillä he saattoivat joutua hetkessä väijytykseen. Silloin sieti olla skarppina ja toimia nopeasti, mutta tällä kertaa hänellä oli maasto etua. Sekin loi hänelle itsevarmuutta ja hänen sietikin olla hieman itsevarma, kun hänen piti johtaa Ryotaa ja Mikiä.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4515Viesti Cross »

Pitkäksi venyneen naavan peittämän paksun oksan päälle laskeutuva ja samantien eteenpäin ponnistava Miki ei voinut kielää ettei olisi sillä hetkellä halunnut vastata Ryoutan väitteeseen, vaikka ei sitä todellisuudessa tarkoittaisikaan. Pää syy siihen oli että hänestä tuntui ettei poika ottanut tilannetta tosissaan, tai sitten vain ymmärtänyt kuinka vaarallisessa paikassa olivat ja siksi tämän kannattaisi keskittyä todella ympäristöönsä keskustelun sijasta. Kouga oli vielä pahempi tapaus, sillä tämä tuntui olevan suorastaan innoissaan Äänenmaan tehtävästä. Tämä ei onneksi kuitenkaan ollut missään vaiheessa ryhmän kärjessä, sillä johtajana tämän paikka oli aina kahden alaisensa välissä, jotka vuorottelivat kärkipaikalla.
''Ei ehkä haittaisi, mutta se pistäisi meidät vaan ahtaammalle ketä vasttan sitten sattuisimme joutumaankin...'' Sarutobi kerkesi kuitenkin tokaista Uchihalle, ennen kuin Senju tarttui tämän huomautukseen Äänenmaan ja Tulenmaan ninjakylien koko erosta, joka ainakin paperilla oli vahvasti heidän puolellaan. Mutta kuten puunhalailija huomautti ei se ollut välttämättä ollut niin merkittävä etu kuin olisi voinut kuvitella, sillä Orochimarun johtamat otogakurelaiset olivat osoittaneet olevansa hyvinkin kekseliästä porukkaa. Nämä olivat onnistuneet yllättämään konohalaiset omassa kylässään ja aiheuttaneet huomattavaa vahinkoa, josta toipumisessa kylällä oli mennyt vuosia. Tuo hyökkäys oli käynnistänyt samalla pitemmän sattumien sarjan, joka oli johtanut lopulta lyhyeen sotaan kaikkien ninjakylien välillä.
''Kuten Kouga sano tän maan väki on hyvinki kekseliästä porukkaa ja sillo täkäläisillä ei olu vielä parinkymmenen vuoden jatkuvan taistelun tuomaa kokemusta, jote parempi varoo ku katuu.'' Ryhmän hännillä loikkiva kunoichi jatkoi pojan historian oppituntia, hieman virnistäen tämän myöskin kehotettua kärkimiestä pitämään katseensa suunnattuna eteenpäin ja keskittymään hengissä pysymyseen.
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4516Viesti Rudy »

Ryota ei voinut sitä kieltää etteikö Otogakure ollut jo aikaisemminkin saanut aikaan melkoista tuhoa Konohassa mutta tuolloin kyseiset shinobit olivat olleet Orochimarun alaisuudessa joka oli aikanaan erittäin ovela kettu. Mutta Uchiha ei tahtonut alkaa tuomaan asiaa edes esille sillä vaikka Orochimaru oli yksi legendaarisista sannineista, ei asialla kuitenkaan nykyisyyteen ollut paljoakaan merkitystä.
Sen lisäksi että Orochimaru oli yksi legendaarisista sannineista, oli tuo aikaisemmin ollut itse Konohan shinobi joten tiesi tarkalleen miten toimia - nykyään vain harva voisi saada sellaista invaasiota aikaan suuressa kylässä.
Ryotan ei muutenkaan tehnyt mieli keskustella siitä kuka oli maailmassa saanut eniten tuhoa aikaan sillä siinä hänen klaaninsa oli erityisen tunnettu - Uchiha Madara oli legendaarinen shinobi ja Obiton, Itachin sekä Sasuken teot hänen jälkeensä eivät olleet mikään iloinen aihe puhua Konohassa tänä päivänä.
Mutta Ryota oli myös päättänyt ettei antaisi klaaninsa historian vaikuttaa omiin päätöksiinsä ja yrittäisi antaa Uchihasta aivan toisenlaisen kuvan - kuvan jossa he kaikki eivät ole rikollisia tai välttämättä tahdo räjäyttää koko Konohaa ilmaan.

''No... jos kuolen niin toivottavasti kostat kuolemani.'' Ryota huikkasi takanaan kulkevalle Mikille ja hymyili maskinsa takana. ''Olisi ikävää jos...'' aivan yllättäen Uchihan puhe katkesi sillä suoraan päin hänen näköään lensi kaksi kunaita joihin molempiin oli kiinnitetty räjähdelaput. Nopeasti Ryota veti esiin kaksi heittotähteä jotka hän heitti tarkasti kohti häntä päin lentäviä kunaita, saaden nämä muuttamaan kevyesti suuntaansa. Molemmat laput silti räjähtivät voimakkaasti ja kun poika hyppäsi pois tulilinjalta, räjähdyksen aiheuttama paineaalvo löi hänet hieman kauemmas kuin oli tarkoitus. Ryota laskeutui takana olevan puun oksalle ja hänen katseensa nauliitui samantien räjähdyksen aiheuttamaan savuun - jonka takaata hyökkääjät epäilemättä saattaisivat tulla esiin.

Ryota:
Hp: 17
Ch: 71
Nopeus: 7
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4522Viesti sumufani »

Koga oli vaipunut keskittyneeksi sillä hänelle tuli tunne, että pian tapahtuisi ja siksi nuorukainen oli varsin hiljaa. Olivathan he sentään vihollis alueella, mutta ei se olisi syy olla olematta hyvällä tuulella. Kuitenkin maasto oli varsin kaunista, jos osasi jokin asteista karuutta arvostaa. Miki myös totesi Äänen sakin olevan varsin ovelaa ja siksi myös Koga laskeutui pilvi linnoistaan. Nyt ei passaisi tyriä kun he olivat Konohan rajojen ulkopuolella. Varsinkin hänen ja Ryotan verirajoitteen vuoksi, mikä sai Kogan huokaamaan. Toki hän myönsi heidän kehonsa olisivat haluttua tavaraa ja suurista summista olisi kyse, mutta siltikin se vain lisäisi jo valmiiksi olevia jännitteitä kylien välillä. Hokage oli hyvää pataa muiden neljän suuren kylän kagejen kanssa, mutta miten pitkään sekin kasassa pysyisi.

Kuitenkin Ryota oli sanomassa jotain keskeyttäen lauseensa ja heitti kaksi shurikeniä kunaita vastaan. Senju tunsi sydämmensä sykkivän nopeammin jännityksestä hänen pysähtyessään paksulle oksalle. Hänellä ei olisi pitkään aikaa miettiä, mitä tehdä ja ainoa järkevä aatos olisi hajaantua hieman ja pienentää mahdollisuus iskeä heidät kolme yhtä aikaa kenoon. Vaikka olihan heillä o nyt välimatkat sen mukaiset että vain suurella jutsulla heihin kaikkiin osuisi.
''Näitkö mistä kunait lensivät?''
Senju huikkasi Ryotalle ja alkoi lähentää käsiään sinettien tekoa varten.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4525Viesti Cross »

Ryhmän viimeisenä loikkiva Miki pudisti päätään turhautuneena Ryotan kääntäessä jälleen katseensa taaksepäin ja jatkaessa sanailua, mihin ei näyttäisi tulevan ainakaan tämän toimesta loppua. Hänen olisi tehnyt vastata tälle jotain sen suuntaista että kävisi luultavammin kiittämässä sitä joka päästäisi ilmat pihalle Uchihasta, mutta ymmärsi kuitenkin sen sijaan vain pysyä hiljaa. Vastaamisen sijaan tyttö päätti seurata hiljaa pysyvän Senjun esimerkkiä ja antaa ensimmäisenä loikkivan pojan hölistä itsestään, mikäli ei kerta malttaisi keskittyä ympäristöönsä. Se osottautuikin hyväksi vaihtoehdoksi, sillä jokin pieni liikahdus tai heijastus osui kunoichin silmään.
''Edessä!'' Sarutobi hihkaisi samalla hetkellä kun heidän edessään olevien puiden oksistosta lensi pari kunaita lauseensa kesken ne huomatessaan jättämään joutuvaa Ryotaa kohti, joka reagoi yllättävänkin nopeasti vaaraan heittämällä shurikeneja niitä vastaan. Yläpuolellaan olevasta oksasta käsillään kiinni ottava ja itsensä sen päälle pyöräyttävä tyttö ei nähnyt osuivatko aseet toisiinsa, mutta kuuli kuitenkin niiden yhteen törmäyksistä aiheutuvat kilahdukset ja arveli tiimitoverinsa selvinneen ainakin tälläkertaa vielä.
''Edessä oleva lehmus, mutta heittäjä ei ole enää siiellä.'' Kunain toiseen käteensä napannut Miki vastasi Kougan Ryotalle esittämään kysymykseen hyökkääjän sijainnista, painaen samalla varmuudenvuoksi selkänsä vasten puunrunkoa ja jäi odottamaan ohjeita ryhmänjohtajaltaan. Hän ei ollut kerennyt nähdä hyökkääjästä kuin varjomaisen vilahduksen tämän peräännyttyä takaisin piiloon heti kunait heitettyään, kadoten takaisin heitä ympäröivään metsään. Kylmät väreet kulkivat pitkin olonsa hermostuneeksi tuntevan kunoichin selkää, jonka oli onnistunut pitää jotenkuten vielä oma päänsä järjästyksessä tähän asti. Viimekertaisen visiittinsä Äänenmaan puolelle jättämät muistot alkoivat kuitenkin palautua samantien voimakkaampina kuin aijemmin mieleen ja saivat Sarutobin normaalin itseluottamuksen haihtumaan kuin vesipisaran Tuulenmaan aavikolla, samalla kun jokainen puu, pensas ja varjo alkoi näyttää mahdolliselta viholliselta.
Viimekerralla Mikin oli onnistunut selviytyä vain täpärästi avuksi rientäneen Akimichi opettajansa ansiosta, joka ei kuitenkaan ollut kyennyt pelastamaan toista oppilastaan ajoissa. Vaikka tyttö oli sen jälkeen taistellutkin jo pariinkin kertaan tosissaan hyvin seurauksin, ei sen kerran tapahtumien seuraukset olleet vielä kadonnet minnekkään. Pelko omasta kykenemättömyydestä sai kunoichin pulssin nousemaan ja kunaita pitelevän käden tärisemään tämän itse sitä edes huomaamatta, silmien poukkoillessa ympäriinsä ja etsiessä mahdollista hyökkääjää.

//NPC valitkoon itse onko yks vai useempi vihu.//
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4564Viesti LordVonKwaak »

"Kerta noin jäykistytte, tiedätte kenen alueella ootte." Kuin tyhjästä puun juurelle ilmestynyt Rikkaku antoi kaatseensa kiertää kolmikossa, joka ei vaikuttanut täkäläiseltä iskujoukolta. Miehen päästä puolet oli kääreiden peitossa. Siteiden reunoilta pystyi kuitenkin erottamaan yhä tuoreita palojälkiä. "No? Millä asialla liikutte!?"
Miehen ainoan silmän katseesta oli vaikea tulkita mitään, mutta tämän pitelemät miekat kertoivat tarpeeksi: huotria ei näkynyt missään ja terät olivat selkeästi pitkässä käytössä karaistuneet.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4579Viesti Rudy »

Ryota seisoi edelleen puun oksalla jota päin hän oli räjähdyksen voimasta lentänyt ja hänen kätensä oli liikahtanut lähemmäksi hänen katanansa kahvaa jotta hän voisi vetää sen esiin hetkenä minä hyvänsä - eihän sitä tiennyt oliko heidän hyökkääjällään apujoukkoja lähettyvillä. Piakkoin hän kuitenkin huomasi miten heidän vihollisensa oli astunut esiin ja alkoi tietenkin kyselemään millä asialla he liikkuivat. Uchiha päätti pitää suunsa supussa ja antaa joko Mikin tai heidän ryhmänsä johtajan hoitaa puhumisen sillä hän itse keskittyi tiiviisti ympäristöönsä siltä varalta että hyökkääjiä olisi lisää - tuntui epätodennäköiseltä että yksi ninja uskaltaisi hyökätä ryhmän kimppuun yksin, ellei tuo sitten ollut typerä tai voimakas.
''Epäilen että hän olisi yksin.'' Ryota sanoi lähellään olevalle Mikille ja Kogalle hiljaisella äänellä maskinsa takaa joka peitti hänen kasvonsa ja yritti pitää äänensä niin hiljaisena että edessä oleva vastustaja ei saisi sitä korviinsa.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4584Viesti sumufani »

Senju oli saanut vastauksen kysymykseensä Mikiltä ja käänsi päänsä toisen suuntaan sillä naisen ääni oli ollut kovin jännittynyt. Hän kuitenkin yllättyi näkemästään sillä Miki näytti enemmän pelokkaalta, kuin miltään muulta. Uuden äänen kuullessaan Koga käänsi katseensa toisen suuntaan ja miehen ääni oli vaativa.
Mitähän tähän uskaltaisi vastata. Senju voisi tietenkin koittaa ilmiselvää valetta, mutta olisiko se kannattavaa? Syteen tai saveen kaikui pojan mielessä sillä mies ei vaikuttanut kovin kärsivälliseltä.
''Pelkkä läpi kulku matka.''
Koga sanoi lyhyesti ja rauhallisesti katsoen miehen reaktioita sillä se olisi selvää miehen haluavan joko haastaa riitaa tai pelkkää alueen valvontaa. Kuitenkin Koga toivoi Mikin selvittävän ajatuksensa pian kuntoon sillä pelokkaana toinen ei varmasi saisikaan paljon aikaan. Pelotti Senjuakin, mutta hän teki parhaansa kätkeäkseen sen hyvän tuulisuuden alle.

Koga
Hp:19 
Ch:61
Nopeus: 5
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C->)
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4585Viesti Cross »

Tuoreiden palovammojen laikuttamia kasvojaan kääreillä peittäneen yksisilmäisen miehen astuessa esiin nauliintui Mikin ympärilleen pälyillyt katse tähän, tytön alkaessa tehdä välittömästi arviota tästä. Mies oli selvästi vanhempi kuin kukaan heistä ja vaikutti monien taisteluiden karaisemalta veteraanilta, jonka kaltaisen kohtaamista kunoichi oli juuri eniten pelännyt. Tämän ruumiinrakenne ei antanut paljoakaan osviittaa miehen taistelutyylistä, kuten ei myöskään asevalinta. Miehellä oli kyllä miekka kummassakin kädessään, mutta kumpikin niistä näytti lähes loppuun käytetyltä ruostuneine ja lommoisine terineen. Itsestään niitä voisi parhaassa tapauksessa luultavasti käyttää vain tylppänä lyömäaseena, joilla ei saisi varmaankaan muuta kuin mustelmia ja ehkä hyvin osuessa joitain lieviä murtumia aikaiseksi. Tietty kuka vain chakran hallinnan alkeet osaava shinobi kykenisi terottamaan miekat silmänräpäksessä chakran avulla, minkä jälkeen olisi täyttä hulluutta yrittää pysäyttää niitä paljainkäsin.
Miehen uhkaava ulkonäkö ei kuitenkaan ollut eniten Sarutobia huolettava seikka, vaan se yksinkertainen asia että tämä oli uskaltautunut tulla esiin ensimmäiseb hyökkäyksensä jälkeen. Joko tämä oli täysin varma että kykenisi selviämään taistelusta kolmea vastustajaa vastaan yksin, tai sitten tällä oli edelleen liittolaisia ympäristössä piilossa. Epäillen jälkimmäistä vaihtoehtoa tyttö antoi katseensa alkaa jälleen kiertää ympäristössä, yrittäen Ryotan tavoin varmistaa ettei heitä päästäisi yllättämään ja jätti äänenmaalaisen kanssa keskustelun Kogan hoidettavaksi.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4590Viesti LordVonKwaak »

"Läpikulkumatkalla?" Rikkaku toisti ja oli vaikea sanoa hymyilikö, hymähtikö vai irvistikö tämä. "Ihanko muuten vaa satuitte paikalle ja päätitte oikasta tästä läpi? Joo just..."
Miehen asento oli taisteluun tottuneen rento, mutta valpas ja kuluneita miekkoja pitelevät kädet pysyivät suurempia sanomattomassa asennossa sivuilla. Vaikka sanat olivatkin suunnattu kolmikosta ainoalle ääntään käyttävälle, Rikkakun katse tuntui omaavan eniten silmää kolmikon ainoalle kunoichille.
"Hyvä on sitte, 'läpikulkijat'. Täst ei oo kulkua, mut sopivaa korvausta vastaan voin toki näyttää reitin mistä pääsis. Ajatelkaa sitä vaikka tullina."
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4618Viesti Rudy »

Ryota päätti että oli parempi olla hiljaa ja katsoa hetken aikaa mihin tilanne etenee sillä ei näyttänyt siltä että mies aikoi tappaa heidät siihen paikkaan sanomatta sanaakaan. Mies kuitenkin vaati sitä että he maksaisivat jotta pääsisivät jatkamaan matkaansa joka sai nuoren Uchihan tuhahtamaan hiljaisesti mutta hänen onnekseen tuhahdus peittyi hänen maskiinsa ja tuskin kuului kauhen kauas. Ryota käänsi käänsi katseensa Kogaan pitäessään kättään katanansa kahvalla mutta vetämättä sitä vielä esille. ''Kummin päin haluamme tehdä tämän?'' Ryotan mielessä oli tietysti vain kaksi vaihtoehtoa - tappaa mies tai maksaa hänelle ja jatkaa matkaa mutta mikäli he maksaisivat miehelle, ei olisi pienintäkään epäilystä että tuon suusta alkaisi kulkemaan huhu että maskeihin pukeutuneita shinobeja liikkui Otogakuren alueilla. ''Hän näki meidät jo näillä alueilla, jos jätämme hänet henkiin hän saattaa aiheuttaa ongelmia myöhemmin.'' Uchiha tunsi olonsa melkoisen turvalliseksi jos he taistelisivat kolme yhtä vastaan joka oli jo itsessään hyvä etu vaikkakaan ei pitänyt sulkea pois laskuista sitä mahdolllisuutta että lähellä olisi lisää shinobeja.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Eteläinen osa”