Suuri pako

Aikoinaan rauhallisen Jiro-saaren valtasi Ryuu Jinai, joka perusti saarelle oman kylänsä, Hebigakuren. Pitkälle saarelle levittyvä kylä on tunnettu rikollisten piilopaikka, mutta alueen maine on kuitenkin paranemaan päin...
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Suuri pako

Viesti: # 4473Viesti Cross »

Turralta tuntuvaa jalkaansa hetken hierova Akki nyökkäsi hieman päätään Azusan suuntaan, tämän todettua saaneensa työnsä valmiiksi ja arveltua sen pienen arkuuden menevän pian ohi. Hän oli huomannut jo itse saman asian, mutta oli kuitenkin hyvä saada parantajalta itseltään varmistus siihen epäilykseen, jotta tietäisi voivansa luottaa jalkaan tarvittaessa. Varovasti miekkamies kohottautui seisomaan, huomaten jalan tuntuvan todellakin jo paremmalta, vaikkakin hieman jäykältä vieläkin. Jokainen pienikin askel tuntui kuitenkin auttavan tuohon vaivaan, eikä kulunut kauvaakaan kun mies oli valmis jo kiittämään naista saamastaan avusta.
Yllättäin kasvihuoneen ovelta kuuluva vaimea ääni vei kuitenkin kummankin shinobin huomion, minkä takia nuo sanat saivat jäädä myöhemmäksi. Yhdessä silmänräpäyksessä esillä olevan miekkansa kohottanut Tsuchigumo vaikutti olevan valmis puolustautumaan jälleen, vaikka ei tiennytkään kuka tulija oli. Hän pyrki edelleen pitämään chakransa näkymättömissä, koska oli varma siitä että koko kylä oli jo hälyytystilassa ja jokainen chakraa astimaan kykenevä huomaisi varmasti hänet heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Piilottelun hinta oli kuitenkin se ettei nuorimies itsekkään kyennyt aistimaan muiden henkilöiden chakraa ympärillään juurikaan keskiverto shinobia paremmin, ennen kuin taistelu alkaisi.
Azusa ei kuitenkaan tuntunut olevan valmis päästämään Akkia ottamaan yhteen tulijan kanssa ja paljastamaan sijaintiaan, vaan lupautui harhauttamaan tulijaa. Nopeasti tätä vilkaiseva ja tilannetta harkitseva mies nyökkäsi lopulta ja laski aseensa, vetääntyen taaempana olevaa varastohuonetta kohti, arvellen sen varjojen olevan paras piilopaikka tällähetkellä, sillä matalat istutus laatikot eivät tarjonneet tarpeeksi suojaa hänen kokoiselle henkilölle. Toinen varteenotettava vaihtoehto olisivat oleet tunnelit, joita pitkin miekkamies oli saapunut tänne, mutta oli hyvinkin mahdollista että selliosastolla oleva ovi oli jo löydetty ja että etsijät tutkivat jo niitä käytäviä.
Varaston oven takanaan raolleen jättävä Tsuchigumo asettui siellä olevien multasäkkipinon taakse suojaan ja keskittyi kuuntelemaan mitä kasvihuoneessa tapahtuisi, toivoen ettei ollut tehnyt virhettä luottaessaan Jinaihin. Tämä oli kyllä parantanut hänen vammansa, mutta se ei vielä riittänyt luomaan kovinkaan suurta luottamusta heidän välilleen. Kunoichilla oli kuitenkin paljon hyviä syitä ilmiantaa miekkamies, jolla ei olisi mitään mahdollisuutta livahtaa karkuun ilman taistelua, kuten ei myöskään enää mahdollisuutta käyttää naista panttivankinaan.

Tingan vakuutellessa että Rikimaru voisi luottaa häneen mies ei pysähtynyt vastaamaan, mutta todella toivoi että nainen oli oikeassa. Se miten tämä toimisi tänä yönä tulisi varmasti vaikuttamaan suuresti tämän tulevaisuuteen ja voisi hyvinkin muuttaa tapaa jolla tämä nähtiin kylässä. Vaikka salamurhaaja halusi uskoa oppilaaseensa niin silti pieni epäilyksen varjo jatkoi kummittelemista mielen perukoilla, joka olisi kenenhyväänsä muun kohdalla saanut hänet jo toimimaan ja varautumaan mahdolliseen petokseen. Tällä kertaa hän kuitenkin uskotteli itselleen sen olevan vain vuosien jatkuvan varpaillaan olon aiheuttamaa vainoharhaisuuttaan, eikä mitään sen vakavammin otettavaa.
''Nyt odotamme. Ei tule varmasti kestämään kauvaakaan kun nuo kaksi löytävät etsimänsä ja koska halusit hoitaa asian itse seuraamme heitä sinne.'' Pitkän käytävämäisen huoneen ovelle asti jo kerennyt Iga vastasi Jinain kysymykseen, jääden odottamaan että tämä tulisi myöskin ulos kammiosta, jotta voisi sulkea sinne pääsyn estävän raskaan oven jälleen. Hänen varmuutensa siihen että helävät kuolleet löytäisivät kylän sensorininjoilta piileskelemään kykenevän Sanadan perustui siihen että jälkimmäisenä herätetty näistä kahdesta oli Hyuuga, joka oli kuulunut alunperin pää perheeseen, päättäen kuitenkin pettää sen ja alkaa pyrkiä purkamaan klaanissaan vallinneen orjuuden kaltaisen hierarkkian. Mies oli onnistunut tavallaan tarkoituksessaan muuttaa epäoikeudenmukaista järjästystä, mutta ei kuitenkaan itse ollut elänyt tarpeeksi pitkään nähdäkseen sitä. Tavoitellessaan määränpäätään tämä oli päätynyt tekemään yhteistyätä vasta perustetun Habigakuren kanssa, jonka palveluksessa tämä oli lopulta päätynyt kuolemaan, jatkaen siitä huolimatta edelleen kylän palvelemista tahtomattaankin.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Suuri pako

Viesti: # 4474Viesti sumufani »

Kira oli ollut viettämässä vapaa päiväänsä Tee maan keikan jälkeen ja Hebira oli jälleen jäänyt omille teilleen. Sillä flikalla tuntui olevan taito vetää ongelmia puoleensa kuin valo ötököitä. Päätään raapien mies käveli hiljalleen linnan ohi kohden kotiaan, kun huomasi jokusen anbun kiirehtivän linnan suuntaan ja Kira kiihdytti itsekkin vauhtiaan heidän peräänsä. Anbujen olemus antoi ilmi että nyt jotain oli tapahtunut, mitä Kira ihmetteli. Kuka oli niin hölmö saadakseen aikaan hälytyksen ja vielä linnassa, joka oli kuitenkin tarkoin vahdittu ympäri vuorokauden. Valkotukka päätti ensin aktivoida sensorinsa ja katsoa itsestään lähimmän tutun chakran keskittymän. Kasvihuoneessa tuntui olevan joku ja Kira kiihdytti vauhtiaan sinne suuntaan. Jos hän oli aistinut oikein siellä olisi Azusa, mutta hän ei ollut täysin varma oliko tuntenut myös toisen siellä. Asia sieti tarkistaa, kunhan hän sinne pääsisi ja mies loi olkapäilleen kaksi kotkaa sillä nyt sieti olla valmiina.
Hetken päästä Kira oli kasvihuoneen oven edessä ja avasi oven varsin vauhdilla.
Mies tunsi olonsa helpottuneeksi nähdessään Azusan olevan kunnossa, mutta silti tarkisti huoneen sensorinsa avulla.
Oliko hän kuvitellut tunteneensa toisen chakran tässä huoneessa?
''Oletteko kunnossa Jinai-sama?''
Mies kysyi samalla, kun tutki huonetta yhä mutta juuri nyt hänen keskittymisensä oli kuitenkin Azusassa ja tämän saattamisesta muualle. Linna oli selvässä hälytys tilassa ja oli vain ihme, että kukaan ei ollut löytänyt Jinaita jo. Asia sai Kiran hieman hämilleen sillä tämän pitäisi olla nopea paikka tarkistaa tai ylipäätään anbujen pitäisi olla selvillä missä kukin Hebikagen perheen jäsen oli suurin piirtein.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Suuri pako

Viesti: # 4476Viesti Southpaw »

Nähdessään tulijan olevan Kira, Azusa tunsi heti huolestuvansa hieman. Akki vaikutti piilottaneen chakransa, sillä muuten täällä olisi ollut väkeä jo reilusti ennen Kiraa, mutta tästä päätelmästä huolimatta Azusa oli huolissaan siitä, että Kira kaikesta huolimatta aistisi Akkin läsnäolon sensorillaan. Näyttämättä kuitenkaan tunteitaan päällepäin, Azusa kohotti kulmiaan kysyvästi Kiralle, kuin ei olisi ollut lainkaan tietoinen siitä, että jotain oli meneillään.
"Kunnossa? Miksi en olisi? Olen kerännyt ja hoitanut kasveja täällä koko iltapäivän. Mitä täällä nyt voisi sattua?" Azusa kysyi, onnistuen uskottavasti kuulostamaan siltä kuin olisi ollut ymmällään.
"Mutta aika rientää, joten minun pitää tästä lähteä takaisin sairaalaan. Minulla on vielä joitakin paperitöitä jotka on tehtävä tänään... jos viitsit vaivautua tulemaan ulos niin voin lukita kasvihuoneen oven yöksi", Azusa sanoi Kiralle ja viittoili ovea kohti. Mitä nopeammin hän saisi Kiran täältä ulos, sen nopeammin Akki saisi tilaisuuden häipyä paikalta. Puhuessaan Kiralle, Azusalla ei kuitenkaan ollut aaistustakaan kahdesta edo tenseillä herätetystä hahmosta, jotka olivat ehtineet jo linnakkeen ulkopuolelle ja pysähtyneet aloilleen Hyuugan tähyillessä ympärilleen ja etsiessä kohdetta jot ne oli määrätty etsimään.


"Hyvä on", Tinga vastasi tyynesti kävellessään ovesta ulos ja pysähtyessään sitten jälleen oven toiseella puolen olevan kämmenenjäljen kohdalle. Olettaen että oven sukeminen tapahtuisi samaan tapan kuin sen avaaminenkin, Tinga asetti kätensä sille varattuun paikkaan ja pian hän kuulikin raskaiden ovien alkavan liukua kiinni heidän perässään. Oven toisella puolen erilaiset turvajärjestelyt aktivoituivat uudelleen ja piilottivat sen toisella puolen olevan kuolleiden armeijan uteliaiden aisteilta. Lähtiessään sitten kävelemään portaita pitkin takaisin ylempiin kerroksiin, Tinga aisti heidän edellään menevien kahden chakran päässään jo linnakkeen ulkopuolelle. Rikimaru ei selvästikään ollut pilaillut sanoessaan, että tuo kaksikko löytäisi kohteensa nopeasti. Tinga todell toivoi, että Akki olisi vammoistaan huolimatta ehtinyt jo paeta kylän ulkopuolelle, mutta samalla hän kuitenkin pelkäsi pahinta.
"Inochi... Inochi? Oletko siellä?" Tinga koetti tavoittaa alaistaan heidän päästessään jälleen ylös ja sulkiessa perässään toisenkin oven. Kesti hetken verran, ennen kuin Inochi havaitsi hänen yhteydenotto yrityksensä, mutta kuullessaan kuitenkin vihdoin Yamanakan äänen päässään, Tinga oli päästää helpotuksen huokauksen. Muistaen kuitenkin seurassaan olevan Rikimarun, Tinga piti kasvonsa peruslukemilla ja keskittyi vain ajattelemaan sen mitä halusi sanoa. Nopeasti hän pyysi tätä lisäämään myös muut komentajat mukaan keskusteluun ja tuntiessaan näidenkin läsnäolon päässään, Tinga ryhtyi nopeasti kertomaan muuttuneesta tilanteesta.

"Yritän keksiä jotain, mutta jos muu ei auta niin vien Akkin vaikka itse ulos kylästä kunhan raadot tuovat hänet minulle. Jos tilanne etenee siihen pisteeseen että joudun leimautumaan petturiksi, haluan että Inochi ottaa paikkani Yurei-shin johtajana ja vannotte uskollisuutta isälleni. En halua että joudutte kokemaan saman kohtalon kuin Akaeihei" Tinga ohjeisti alaisiaan, kävellessään Rikimarun vierellä linnakkeesta ulos, jotta he voisivat seurata edellään menneitä epäkuolleita.
"Oletko nyt ihan varma tästä? Kannattaako yhden miehen vuoksi mennä noin pitkälle? Ja tiedät itsekin ettei kukaan meistä ole erityisen uskollinen isällesi, joten et voi vaatia että..." Tinga kuuli Kyoumarun aloittavan, mutta ennen kuin komentaja ehti jatkaa pitemmälle Tinga keskeytti tämän.
"Keräsin Yurei-shin kokoon nimenomaan korjatakseni kylän tekemät vääryydet ja estääkseni lisää tapahtumasta. Tämä on jotain mitä minun on vain pakko tehdä, vaikka kyse onkin vain yhdestä miehestä. Ja en vaadi teitä olemaan oikeasti uskollisia isälleni. Yksinkertaisesti esitätte kuten tähänkin asti ja keräätte lisää kapinallisia riveihimme jos mahdollista. Kun aika on oikea, palaan kyllä takaisin ja syrjäytän isän kagen paikalta", Tinga perusteli päätöstään. Jollain tapaa hän aisti Inochin tekniikan välityksellä, ettei kukaan hänen komentajistaan erityisemmin pitänyt tilanteesta, mutta lopulta nämä kuitenkin yksi kerrallaan antoivat periksi ja päättivät noudattaa hänen ohjeitaan tässä asiassa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Suuri pako

Viesti: # 4479Viesti Cross »

Säkkien taakse piiloon painautunut Akki kuunteli kuinka kasvihuoneille yllättäin ilmestynyt tutun kuuloinen mies tiedusteli Azusan vointia, joka taas vastasi tälle aivan kuin ei olisi tiennyt minkä takia siitä olisi pitänyt olla huolissaan. Naisen vastauksen kuuleminen sai miekkamiehen rauhoittumaan hieman, sillä tämä ei vaikuttanut aikovan petää hänen luottamustaan. Rohkaistuneena siitä Tsuchigumo uskaltautui kurkkaamaan pimeässä huoneessa olevan säkipinon reunan takaa oven suuntaan, haluten tietää kuka tuo tutulta kuulostanut tulija oli. Pieni hymynkaari kohosi varjojen keskellä piileksivän nuorukaisen kasvoille hänen tunnistaessa Jinain seurassa olevan hahmon, josta eroon pääseminen ei tuottaisi varmasti mitään ongelmaa.
Yhdellä kädellään käsimerkin valmiiksi tekevä Akki tarkkaili Azusan seurassa seisovaa Kiraa, valmiina tainuttamaan tämän välittömästi Kuumienlähteiden maassa tekemänsä genjutsun avulla, joka kummitteli edelleen miehen mielessä. Hän ei kuitenkaan vielä käyttänyt tekniikkaa, sillä tilasnne näytti olevan parantajan hallussa ja tämä luultavasti onnistuisi saamaan suojakseen tulleen shinobin mukaansa ulos. Silloin miekkamies voisi pitää tekniikkansa salassa ja hyödyntää Mugonia vakojanaan vielä tulevaisuudessakin, vaikka toivoikin ettei sille olisi enää tarvetta.
Ennen kuin ovia lähellä oleva kaksikko kerkesi kuitenkaan poistua ja jättää varastossa piileskelevää Akkia livahtamaan tiehensä, kantautui kasviohuoneiden ulkopuolelta äänekän korpin rääkäisemä varoitushuuto. Samalla kalpean miehen mieleen tuli myös rakennusta kohti lentävän Yatan välittämä kuva kahdesta lintua nopeammin rakennusta lähestyvästä hahmosta, jotka rysähtivät melkein samantien lasisen katon läpi erillaisten itutusten täyttämien laatikoiden keskelle. Heti saamaansa varoitukseen reagoinut Tsuchigumo oli loikannut myös piilostaaen esiin, arvaten etteivät nämä kaksi olleet saapuneet tänne sattumalta, vaan olivat jollain tapaa onnistuneet löytämään hänet.

Käsittäen ettei taistelu ollut vältettävissä miekkamies heitti kädessään olleen Nenekimarun multasäkkien yli loikatessaan suuhunsa, samalla kun kutsui lisää miekkoja käsiinsä. Samalla hän päästi myös chakransa täysin vapaaksi, kyetäkseen saamaan edes jotain selville nuista kahdesta yksinkertaisiin tummiin vaatteisiin puetuista hahmoista, jonka kasvot olivat valkoisen naamion ja paidan hupun peittämät. Ei kestänyt kuin yksi silmänräpäys siihen että Tsuchigumon kasvoille kohosi ensin tyrmistynyt ja sitten raivostunut ilme, hänen aistiessa edessään olevan kaksikon chakran. Ryuun voimallinen chakra oli ensimmäinen asia hän havaitsi, mikä tuntui aluksi hieman erikoiselta. Kyse olisi ehkä voinut olla tämän kirotun sinetin saaneista alaisista, mutta näissä kahdessa oli jotain selvästikkin erillaista ja sen mistä oli kyse tajuamiseen ei mennyt kuin hetki.
Akkilla ei ollut sen enempää kuin Tingallakaan kokemusta Edo tenseillä herätetyistä henkilöistä, mutta kuten tämä hänkin tajusi heti kaksikon kieroutuneen synkän auran aistiessaan mistä oli kyse. Kasvot täynnä inhoa ja vihaa miekkamies kohotti katseensa nuiden edessään olevien epäkuolleiden silmiä kohti, ollen melkein varma että näki näiden naamioiden silmäaukoista punaisten kekäleiden kaltaisen hohteen tuijottavan vastaan. Näky sai kylmät väreet kulkemaan pitkin selkää, mutta teki myös taisteluun käymisestä huomattavasti helpompaa, sillä ainakin Tsuchigumon ei tarvinnut miettiä tulisiko surmaamaan jonkun entisen tuttavansa. Tosin sekin olisi varmasti vielä edessä, mikäli selviäisi näistä kahdesta, sillä nyt kun hän oli paljastunut ei pakopaikkaa enää olisi ja vain ihme riittäisi pelastukseksi.

Samaan aikaan tornista ylös Tinga seuranaan kavunnut Rikimaru asetti kätensä myös toisen oven lukkomekanismina toimivaan syvennykseen, aavistamatta ollenkaan mitä vain parinaskeleen päässä oleva nainen juuri juonitteli alaistensa kanssa. Sen sijaan hän kuitenkin aisti kasvihuoneilla alkamassa olevan taistelun, vaikka ei mikään sensori ninja ollutkaan. Siihen ei kuitenkaan ollut mitään tarvetta, taisteluun valmistautuvan kolmikon aikaansaama jännite tuskin jäi yhdeltäkään shinobilta koko kylässä huomaamatta. Kuin vahvistuksena Igan arvelukke tornin ulkopuolella alkoi kuulua jatkuvasti enemmän huutoja ja liikettä, muidenkin alkaessa aistia mitä oli tapahtumassa.
Pihalla kantautuva metakka ei kuitenkaan johtunut aivan siitä mistä salamurhaaja arveli, sillä myös Rika oli tehnyt salaa omia järjästelyjään alaisineen siltä varalta että Akkin suunnitelma sattuisi epäonnistumaan ja tämä tarvitsisi apua paetakseen. Räjähdysten kuuluttua linnakkeelta ja kylän joukkojen alettua liikkua hälytyksen saatuaan asemiinsa varmistaakseen tunkeilijan kiinnisaaminen oli myös kylän alamaailmaa johtava nainen laittanut oman väkensä liikkeelle. Hetkessä nämä olivat alkaneet tehdä parhaansa häiritäkseen shinobien toimintaa ja järjästääkseen näille muuta tekemistä kuin taka-ajon. Vain muutamissa minuuteissa kymmeniä baaritappeluita aloitettu, muutamia tulipaloja sytytetty ja varsinainen ilkivallan aalto aloitettu. Hiljalleen koko kylä oli ajautumassa sekasortoon, jollaista ei ollut nähty sitten Akaeihein tuhoamisen jälkeen syntyneiden mellakoiden.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Suuri pako

Viesti: # 4493Viesti sumufani »

Azusan tiedustellessa, mitä tapahtui valkotukka veti hetken verran henkeä.
''Kylä on hälytys tilassa ja annettujen tietojen mukaan linnaan on tunkeuduttu. Tunkeutuja on Tsuchigumo Akki.''
Kira kertoi nopeasti ja vaikka miehen teki mieli kysyä Azusalta oliko tämä nyt aivan varma, etteikö ollut tietoinen tilanteesta. Aivan kuin toisella olisi ollut, jokin huolen häivähdys chakrasta päätellen. Hänen aatoksensa, kuitenkin keskeytyi kahden vieraan chakran tullessa hänen sensorinsa kantaman sisään. Aivan kuin varmistuksena asiasta mies kuuli tutun kuuloisen korpin rääkäisyn, mtta enemmän mies yllättyi Akkin loikatessa esiin piilostaan ja mies jo asetti itseään Azusan eteen. Kiran juuri päästyä Azusan eteen kaksi henkilöä tuli katon lasien läpi melkein liiankin dramaattisesti, mutta nyt miehen katsoessa kaksikkoa niissä tuntui olevan omituista. Chakra oli kieroutunutta, mutta silti hän ei aistinut yhtään mitään miehien tuntemuksista. Molemmat tuntuivat erikoistuneen taijutsuun ruumiin rakenteesta päätellen, mutta Kiran huomion veti Akki jonka chakrassa tuntui vihaa ja inhoa. Kylmä hiki kohosi valkotukan iholle hänen tajutessaan, että vaikka hänen pitäisi varmistaa Azusan turvallisuus hän ei kykenisi pysäyttämään ketään tuosta kolmikosta. Tuskin edes hidastamaan henkensä uhallakaan, mikä sai silti miehen kasvoille hymyn. Pelko olisi hyödyllinen tunne hänelle tällä hetkellä sen varmistaessa, että hän ei tekisi mitään hölmöyksiä.
Kiran ei tarvitsisi kuin odotella Azusan käskyjäsillä tällä hetkellä hän olisi naisen kommennossa. Perääntymis käsky olisi loogisin vaihtoehto sillä tuon omituisen kaksikon mielenkiinto tuntui olevan täysin Akkissa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Suuri pako

Viesti: # 4496Viesti Southpaw »

"Akki? Noh... Tuskinpa siitä tarvitsee olla liian huolissaan. Kyllä anbut hänet varmasti nappaavat ennemmin tai myöhemmin", Azusa totesi hermostumatta. Hän oli juuri pääsemäisillään ovelle jotta voisi hätistää Kiran ulos kun vaistosi yllättäen kasvihuonetta lähestyvät epäkuolleet. Hetkeä myöhemmin hän kuulikin lasisen katon rikkoutuvan ja kääntyessään katsoman mitä tapahtui hän näki kahden Ryuun Edo Tensei sotilaan laskeutuvan maahan. Myös Akki oli rynnännyt esiin piilostaan tajutessaan paljastuneensa ja samalla tämä oli tullut paljastaneeksi läsnäolonsa myös Kiralle. Nyt tuskin kestäisi kauankaan, että kaksi epäkuollutta saisivat taustatukea joko kylän anbuista tai jopa itse Rikimarusta.
"Kira, meidän on paras jättää tämä taistelu noille kolmelle. Peräännytään ja pysytään poissa tieltä, mutta seurataan kuitenkin taistelua, siltä varalta että meitä tarvitaan", Azusa sanoi huomattavassti äskeistä vakavampana. Puhuessaan nainen perääntyi selkä edellä ovelle, kunnes tunsi oven selkäänsä vasten. Toki hän oli tiennyt että Ryuu piti Akkia uhkana, mutta että tämä oli päättänyt pistää kaksi salaisen armeijansa jäsentä asialle... Hän ei tiennyt mihin nämä kaksi pystyivät sillä ei koskaan ollut tavannut näitä kahta heidän eläessään, mutta ruumiirakenteesta päätellen tulijat olivat kuitenkin lähitaistelijoita.
Kaksikon kykyjä ei kuitenkaan tarvinnut kauan arvialla, sillä samassa nämä erkanivat toisistaan, jotta Akki ei kykenisi keskittymään molempiin kerralla. Nopealla vauhdilla Hiratena ja Jazina aikoinaan tunnettu kaksikko kiersi Akkin molemmilla puolin ja hyökkäsi lopulta kahdelta puolelta yhtä aikaa. Jazin potkaistessa jalkapainot jaloistaan kohti Akkin päätä, Hirate puolestaan ojensi kätensä eteenpäin ja päästi voimakkaan chakrapurkauksen kädestään kohti miekkamiestä.

Kellarin sulkeuduttua Tinga oli lähtenyt kävelemään käytäviä pitkin nopeasti linnakkeest ulos. Ulkoilmaan päästessään, hän oli juuri saanut päätettyä lyhyen keskustelunsa komentajiensa kanssa, kun aisti kasvihuoneilla alkavan taistelun. Akkin chakra joka tähän asti oli pysynyt piilossa, oli nyt helposti aistittavissa ja sen seurana olivat myös kaksi edo tenseillä eloon pakotettua taistelijaa.
"Vaikutta siltä, että ne kaksi löysivät hänet jo", Tinga totesi, pakottautuen pitämään äänensä rauhallisena, vaikka samaan aikaan tämä ei voinut olla tuntematta huolta ystävänsä puolesta. Tehden kuitenkin parhaansa jotta tunteet eivät näkyisi hänen kasvoiltaan, Tinga kiiruhti eteenpäin. Vasta edettyään jonkun matkaa linnakkeelta poispäin, Tinga tiedosti myös äitinsä chakran taistelualueen lähellä.
"Äitikin tuntuu olevan siellä... paras pitää kiirettä", Tinga sanoi ääneen ja kiihdytti vauhtiaan päästäkseen paikalle nopeammin. Hän ei tiennyt miten äiti oli päätynyt tuonne, mutta toivoi kuitenkin ettei Akki tai kumpikaan edo tensei sotilaista ei kuitenkaan tulisi iskeneeksi tämän kimppuun. Viimein hän kuitenkin alkoi lähestyä kasvihuoneita ja oli juuri aikeissa mennä lähemmäs taistelua, kun jokin sai hänet pysähtymään. Linnakkeen suunnalta hän aisti isän chakran, joka tuntui peittävän alleen kaikki muut aistimukset. Eikä isän chakra pysynyt pelkästään linnakkeella vaan aistiessaan tuosta synkästä, painostavasta chakrasta tuntuvaa vihaa, hän tajusi sen olevan tulossa nopeasti lähemmäs. Mutta miksi? Mitä ihmettä isä halusi täällä henkilökohtaisesti tehdä?


Hirate
Hp: 100
Ch: 305
Nopeus: 13
Muuta: +9hp ja +9ch/vuoro, 10p Hyuga
*S-tason Bya, (note to self: vie 16ch/vuoro)
*Hakke Hasangeki, 49 dmg

Jaz
Hp: 150
Ch: 400
Nopeus: 19
Muuta: +9hp ja +9ch/vuoro, 10p taijutsu
*A-tason jalkapainot tulossa Akkin päätä kohti
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Suuri pako

Viesti: # 4499Viesti Cross »

''Hillitse itsesi, jos haluat että selviämme tästä...'' Edessään olevia epäkuolleita rynkännäköisenä tuijottava Akki kuuli Yattan sanovan mielessään, tajuamatta ollenkaan että tämä viittasi sanoillaan hänen aijempaan napsahtamiseensa linnakkeen alla olevalla selliosastolla. Muistamatta ollenkaan tuota välikohtausta Kenichin ja Rikimarun kanssa hän kuitenkin päätti noudattaa neuvoa ja pyrki työntämään mielessään vellovan halun repiä nuo kaksi palasiksi, toivoen sillä tavoin voivansa vapauttaa nuo jo kauvan sitten kuolleet shinobit vankiloikseen muodostuneista kehoistaan. Vapautettuaan kuitenkin chakransa valloilleen ja annettuaan kumppaninsa alkaa liittää omaa chakraansa osaksi sitä miekkamies oli alkanut myös aistia chakraa taas normaaliin tapaansa, kyeten ymmärtämään linnun olevan oikeassa. Näitä kahta ei todellakaan kannattanut ottaa minään vähäpätöisinä shinobeina, mikä kyllä selitti hyvin miksi Ryuu oli päättänyt pakottaa nämä palvelijoikseen.
''Hoida oikealta tuleva minä hoidan vasemmalta tulevan.'' Vuosisatojen taistelu- ja elämänkokemuksen omaava korppi jatkoi, arvellen Tsuchigumon tavoin että epäkuolleet yrittäisivät käyttää lukumääräistä ylivoimaansa hyväkseen. Vain silmänräpäys myöhemmin tuo oletus osottautuikin oikeaksi näiden ponnistaessa ensin eri suuntiin ja kääntyessä vain sydämmenlyönti myöhemmin hyökkäykseen kuin yhteisestä ajatuksesta. Vastustajien nopeus oli lyödä Akkin ällikällä, mutta siitä huolimatta hänen onnistui kuitenkin reagoida näiden liikkeisiin.
Yattalta saamiensa ohjeiden mukaisesti kalpea mies kääntyi hivenen verran hintelämmältä näyttävän vastustajansa suuntaan, aistien tämän kasaavan chakraa käsiinsä ja nähden tämän valmistautuvan jonkinlaiseen lyöntiin. Kääntäen hieman päätään ja hampaidensa välissä olevaa miekkaa hän käänsi Nenekimarun tylsän terän Hiraten käsistä lähtevän chakrapurkauksen tielle, hyödyntäen aseen pintaan tehtyjä sinetöinti kuvioita tekniikan torjumiseen. Ahnaasti ilmassa olevan energian sisuksiinsa nielevä ase teki hyökkäyksen välittömästi vaaralliseksi, avaten paikan vasta iskulle. Käyttäen yhdessä käsistään olevaa hopeateräistä ja lohikäärmettä esittävällä väistimellä varustettua miekkaa Akki pisti eteenpäin, luoden vasta viimehetkellä tuuli chakrastaan tappavan teräns aseen Hiraten sydäntä kohti suunnattuun kärkeen.
Tsuchigumon itsensä keskittyessä toiseen vastustajaan, keskittyi tämän taistelutoverikseen hyväksynyt korppi toiseen kahdesta hyökkääjästä. Siinä missä tämän toveri yritti käyttää chakraansa, käytti hieman kookkaampi mies jalkojensa ympärille kiedottuja metallipainoja ensihyökäyksen tekemiseen. Sillä ei kuitenkaan ollut minkäänlaista merkitystä Yatalle, jonka chakra suorastaan pursusi Tsuchigumon käteen heidän ensitapaamisensa jälkeen piirtyneestä tatuoinnista. Kuin huomaamatta tuota kuvaa kantava raaja ojentui toista epäkuollutta kohti, samalla kun siinä esiintyvät kuviot näyttivät suorastaan heräävän henkiin. Yksi toisensa satoja suurikokoisia korppeja syöksyi yksi toisensa jälkeen esiin tatuoinnin mustasta kuviosta, suunnaten suoraan painonsa potkaisutta olentoa kohti. Tuota korvia repivästi mekastavaa parvea vastaan lähetetyt painot eivät olleet mitään, vaan tulivat mustan aallon pyyhkäisemiksi tiehensä, jättiläismäisen lintuparven vyöryessä valtavalla voimalla eteenpäin.

Akki
Kestävyys: 150
Chakra: 290
Nopeus: 24
Kuu no tachi =70dmg

Yatagarasu
110hp
109ck
18n
Daibunichigun= 118dmg

Saatuaan kellariin johtavan oven suljettua Tingan kanssa Rikimaru astui ulos tornista, saaden samantien kuulla mitä kylässä oli tapahtumassa. Mikäli millään tapaa edes mahdollista hänen kasvojensa muuttui entistäkin vakavammaksi, sillä se mitä vartiopääliköt yksi toisensa jälkeen riensivät kertomaan tarkoitti että pahin mahdollinen oli tapahtumassa ja vuoden takainen verinen yö pian toistumassa. Tietäen ettei kuin yksi asia ollut tehtävissä salamurhaaja antoi käskyt tehdä mitä tarvitsi uuden kapinan estämässä, mikä sai yhden toisensa jälkeen vartiopääliköistä nyökkäämään vakavana.
Nämä eivät selvästikkään pitäneet saamistaan ohjeista, mutta riensivät kuitenkin toteuttamaan niitä. Se oli kaikki mitä Iga halusi asiasta tietää, sillä muulla ei olisi nyt väliä. Epäkuyolleet tulisivat hoitamaan Sanadan, joten kylän loppujen joukkojen oli enää varmistettava että seuraavana päivänä olisi vielä olemassa jotain minkä takia he olivat taistelleet.
Katsellessaan poistuvia alaisiaan Rikimaru kuuli Tingan kertovan taistelun alkaneen Akkin ja tämän perään lähetetyn kaksikon välillä kasvihuoneilla, johon hän vastasi rauhallisesti nyökäten. Mies oli itsekkin aistinut sen, mutta toisin kuin oppilaansa hän ei ollut huomannut myös Azusan olevan siellä.
''Mennään.'' Synkältä ja vielä entistäkin vakavamman näköinen salamurhaaja vastasi Jinaille, alkaen aivan selvästi valmistautua edessä olevaan taisteluun. Hitaasti miehen jäätävän kylmä chakra alkoi kasaantua tämän sisällä, hänen ponnistaessa liikkeelle, pyrkien pääsemään mahdollisimman nopeasti kasvihuoneille.
Siellä käytävä taistelu tuntui kiinnittäneen myös kylän johtajan hyomion, jonka chakra tuntui heräävän linnoituksen ylimmissä kerroksissa, lähtevän seuraamaan eteenpäin kattoja pitkin loikkivaa Rikimarua ja Tingaa. Siitä oli aikaa kun salamurhaaja oli viimeksi tuntenut herransa chakran tämänkaltaisena, mikä ei luvannut hyvää heidän määränpäässään taistelua käyvälle miekkamiehelle. Jos tämä jotenkin onnistuisi selviytymään epäkuolleista ja heistä, tulisi Ryuu viimeistaan pyyhkimään tällä lattiaa.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Suuri pako

Viesti: # 4502Viesti sumufani »

Azusa antoi käskynsä ja Kira odotti hetken verran, että toinen oli päässyt ovelle alkaen perääntyä itse sen jälkeen. Hänkin peruutti selkä menosuuntaan päin sillä nopeasti nuo kieron chakran omaavat ruumiit räjähtivät toimintaan, mutta Akki ei jäänyt yhtään huonommaksi tirppansa avulla. Kaksikon päästyä pois huoneesta Kira ei tuntenut pelkonsa häviävän ollenkaan sillä tunsi chakra virrat edelleen hyvin vahvoina ja toisekseen tuon korpin rääkyminen toi Teen maan mieleen, missä mokomakin tirppa oli heitellyt häntä kuin räsynukkea. Kuitenkin hän alkoi tuntea uuden painostavan tunteen tällä kertaa linnan suunnalta ja kun vertailu kohteet löytyivät seinän toiselta puolelta se oli itsestään selvää kuka oli liikkeellä.
''Hebikage on liikkeellä.''
Kira tiedotti Azusalle sillä tieto oli hyvä jakaa ja silloin ei parannut olla liian liki, kun Ryuu aloitaisi taistelun. Käärmeksiä kaikkialla ja muutenkin jos vihollinen pakoti kagen liikkeelle asia ei olisi kovinkaan pieni. Räjähteen käyttäjä katsoi Azusaan odottaen uusia toiminta ohjeita, mutt hänen pitäisi tehdä parhaansa jotta kykenisi olemaan hyödyksi. Hän oli naista paljon heikompi, mutta nyt ei auttanut valittaa. Hänelle oli iskenyt tärkeä tehtävä ja se pitäisi saada keinosta viis suoritettua siihen asti, että vahvistukset selviäisivät tänne asti. Joka melko varmasti olisi pian sillä he olivat lähellä kylän keskustaa ja ANBUja pyörisi siellä täällä muiden kylän shinobien kanssa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Suuri pako

Viesti: # 4505Viesti Southpaw »

Akkin temppu olisi voinut toimia jotakuta toista vihollista vastaan, utta kiitos vastustajan omaaman Byakuganin, Hirate näki heti kuinka poika keräsi tuulichakraa aseensa terään ja pidensi siten iskunsa kantamaa. Juuri kun Akki oli iskemässä aseensa häntä kohti, mies alkoi pyöriä noopeasti, samalla päästäen chakraa tenketsuistaan ulos. Hetkessä Hyugan ympärille muodostuikin suojaava chakrapyörre, joka iski Akkin aseen tuuliterineen päivineen kauemmas miehen yrittäessä iskeä.
Sillä välin lintuparven vastaansa saava Jaz puolestaan silmäili Akkin kutsumistatuoinnista esiin lentävää parvea ja vaikka miehessä ei ollut mitään tämän omast persoonallisuudesta, aikoja sitten kuollut taistelija kuitenkin käsitti ettei vastassa ollut ihan kuka tahansa keskivertonulikka. Ymmärtäen myös jollain tapaa sen, että edo tensei oli oiva tapa taistella täysillä alusta asti, Jaz päätyi tekemään jotain mitä Akki tuskin oli nähnyt koskaan aiemmin. Lintujen lähtiessä syöksymään häntä kohti, Jaz avasi seitsemän ensimmäistä porttia ja iski sitten itseään sydämen khdalle, pakottaen näin auki myös kahdeksannen portin. Juuri kun näytti siltä, että mies oli peittymäisillään kohti syöksyviin korppeihin, Jaz lähti valtavalla nopeudella syöksymään parven läpi, samalla iskien lintuja tieltään. Saadessaan lopulta Akkin näkyviinsä, Jaz syöksähti aivan nuoren miehen viereen ja iski tätä lopulta ylhäältä päin tulevalla kirvespotkulla

Hirate
Hp: 100
Ch: 218
Nopeus: 13
Muuta: +9hp ja +9ch/vuoro, 10p Hyuga
*S-tason Bya, (note to self: vie 16ch/vuoro)
*Hakkesho Kaiten, suojas 99 dmg

Jaz
Hp: 134
Ch: 291
Nopeus: 194
Muuta: +9hp ja +9ch/vuoro, 10p taijutsu
*Kaheksas portti, +70 Voimaa ja +175 Nopeutta, (note to self, -45ch/vuoro, -25hp/vuoro)
*Lyöntisarja, 56 + 70 porteista = suojas linnuilta 126 dmg
*AA-tason Tsuuten Kyaku + portit, 116 dmg


Pysähdyttyään hetkeksi aistimaan isänsä chakraa, Tinga tajusi tämänkin olevan etenemässä kohti kasvihuoneita ja niinpä kunoichi pyrähti nopeasti edelle ehtineen Rikimarun perään. Tajuttuaan isän olevan etenemässä samaan suuntaan, hän arveli tietävänsä mitä tämä suunnitteli, mutta toivoi kuitenkin olevansa väärässä. Pistäen vauhtia askeliinsa, Tinga hyppi kattoja pitkin eteenpäin ja pysähtyi lopulta vain muutamien kymmenien metrien päähän kasvihuoneista. Takanaan olevan lasirakennuksen sisällä hän aisti Akkin ja edo tensei taistelijoiden chakrat. Hän olisi halunnut syöksyä sisälle kasvihuoneeseen, mutta tuntiessään isän chakran jatkavan lähestymistään, Tinga jäi aloilleen odottamaan ja koetti nopeasti miettiä jotain keinoa, millä saisi isän pysähtymään ja jättämään tilanteen hänelle. Pää löi kuitenkin tyhjää ja pian Ryuu ilmaantuikin hänen ja Rikimarun vierelle kasvihuoneen lähistölle. Isä olisi epäilemättä jatkanut matkaansa epäröimättä suoraan rakennuksen sisälle, mutta Hebikage ehti ottaa vain pari askelta ennen kuin Tinga syöksähti tämän eteen ja pysäytti isänsä etenemisen.
"Mitä sinä täällä teet?" kunoichi kysyi. Hän saattoi melkein tuntea kuinka isä käänsi katseensa häneen, tämän chakran riehuessa edelleen vihaisena tämän ympärillä. Hän ei tiennyt oliko isä vain yllättynyt siitä, että hän oli paikalla, vai arvasiko tämä kenties jotain olevan meneillään, mutta kysymystä seuraava hiljaisuus sai hänet pakostakin jännittymään entistä enemmän.
"Eikö se ole itsestäänselvää? Hoidan tuon nulikan itse. Vai joko unohdit, että veljesi makaa edelleen toipilaana linnakkeessa nimenomaan hänen takiaan?" isän ääni kysyi kylmästi. Hetken verran sanat saivatkin Tingan tuntemaan syyllisyyttä siitä, että oli astunut isän tielle. Tunne hälveni kuitenkin nopeasti hänen ajatellessaan sitä, että Ryoujin oli sentään vielä elossa. Toisin kuin moni muu, jotka isä oli päättänyt teurastaa vain ylimielisyyttään.
"Ei käy. Minä varasin hänet jo itselleni. Käskin noiden kaverien tuolla tuoda hänet minulle", Tinga vastasi tiukasti ja nyökäytti päätään kohti kasvihuoneessa riehuvaa taistelua.
"Tinga. Pois tieltä", Ryuun ääni sanoi niin kylmästi, että Tingan oli vaikea uskoa, että se todella oli isä joka puhui hänelle tuolla tavalla. Hän alkoi nopeasti käsittää, että tässä asiassa isä ei suostuisi neuvottelemaan hänen kanssaan tai kuuntelemaan hänen pyyntöjään. Nielaisten Tinga seisoi kuitenkin aloillaan ja mietti kuumeisesti mitä sanoa. Lopulta hetki meni kuitenkin ohi ja isä lähti kävelemään häntä kohti, selvästi mennäkseen hänen ohitseen.
Isän päästessä hänen kohdalleen, Tingasta tuntui kuin hänen kehonsa olisi liikkunut itsestään. Nopeasti hänen kätensä olivat puristuneet nyrkkiin ja seuraavassa hetkessä hänen nyrkkinsä osui isän kasvoihin ja sai tämän ottamaan muutaman askeleen taaksepäin, enemmän luultavasti yllätyksestä kuin kivusta.

Tinga
Hp: 140
Ch: 331
Nopeus: 13


Heidän perääntyessään lopulta kasvihuoneen ulkopuolelle asti, Azusakin huomasi Ryuun chakran kohoavan kaiken muun yli. Vaikka hän ei itse ollutkaan sensori, ei tuota auraa voinut silti olla havaitsematta. Eikä Auzsa voinut kuin muistella milloin oli viimeksi tuntenut Ryuun tuollaisena. Toki tämä oli ollut raivoissaan silloinkin kun onimaru li kuollut, mutta edes se ei tuntunut miltään tähän verrattuna.
"Tiedän, sitä ei voi olla aistimatta", Azusa vastasi Kiralle ja viittoi tätä tulemaan perässään kun hän lähti kiertämään kasvihuoneen sivulle, missä he voisivat tarkkailla taistelua lasiseinien läpi turvallisemman välimatkan päästä. Azusa ei ollut ehtinyt edetä kovinkaan pitkälle kun huomasi Tingan ja Rikimarun ilmestyvän hiean kauemmas heidän eteensä ja pian myös Ryuu itse saapui paikalle, selvästi tarkoituksenaan liittyä taisteluun.
"Mennään tuonne muiden luokse", Azusa ehti sanoa Kiralle, ennen uin huomasi yllättäen Tingan asettuneen isänsä tielle. Tingan kuitenkin lopulta lyödessä nyrkkinsä kohti isänsä kasvoja, Azusa pysähtyi yllättyneenä aloilleen katsomaan ensin Tingaa ennen kuin käänsi hitaasti katseensa Ryuun suuntaan, nähdäkseen miten tämä reagoisi tuohon. Toki isä ja tyätär olivat toisinaan riidelleet aiemminkin, mutta kertaakaan aiemmin Tinga ei ollut kuitenkaan turvautunut tuolla tavalla nyrkkeihinsä, mikä sai Azusan miettimään mistä oli kyse. Lopulta Azusan katse siirtyi Ryuusta Rikimaruun, kuin kysyen tältä mistä oli kyse, sillä hän ei ollut kuullut isän ja tyttären välistä sananvaihtoa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Suuri pako

Viesti: # 4507Viesti Cross »

Hiratea miekkansa kärkeen muodostuneella tuuliterällä tavoittelemaan pyrkinyt Akki kerkesi vaistota tämän alkavan vapauttaa chakraa kehostaan, ennen kuin näki tämän alkavan pyöriä ja muodostavan jonkinlaisen kuvun ympärilleen. Heti nähdessään tuon liikkeen nuorimies tunnisti liikkeen, jonka huomattavasti vähäisemmän muodon oli joskus vuosia sitten nähnyt Konohassa pidetyissä chuunin kokeissa ensimmäistä kertaa ja tajusi sen takia ainakin toisen vastustajistaan olevan Hyuuga klaanin jäsen. Hän tiesi joitain perus asijoita tuosta klaanista, mutta mistään siitä ei ollut kovinkaan paljoa apua tällähetkellä. Taijutsuun erikoistuneen ninjan päästäminen lähi etäisyydelle ei kuulunut miekkamiehen suunnitelmiin, vaikka juuri lähitaistelussa pääosa hänenkin tekniikoistaan vasta pääsi parhaimmilleen.
Tsuchigumolla ei kuitenkaan ollut juurikaan aikaa alkaa murehtia toista vastustajaansa, koska samalla hetkellä hän kuuli Yattan varoituksen mielessään ja tunsi takanaan olevan chakran lähteen alkavan yllättäin kasvaa räjähdysmäisesti. Toisesta vastustajasta lähtevä voima oli niin voimakas että se tuntui tekevän jo pelkästään hengittämisestä vaikeaa, saati sitten liikkumisesta. Albino oli aina kuvitellut että oli tottunut voimakkaiden henkilöiden keskellä olemiseen, mutta tämä vastustaja oli kuitenkin aivan omaa luokkaansa ja sai hänen ihonsa heti ensi sekunnilla kauttaaltaan kananlihalle.
Kätensä sydämmeensä iskeneen miehen ympärilleen levittämä voima oli niin suuri että se iski jopa tätä kohti lentäneet korpit sivuun, josta monet hajosivat höyhen pilveksi pelkän tämän chakran vapautumisen aiheuttamasta paine aallosta ja loput tämän tekemien nopeiden lyöntien ansiosta.
Raivostuneen korpin rääkäisyt mielessään kuuleva miekkamies oli vähällä mennä sekaisin päässään kaikuvasta metakasta, kyeten vain vuosien harjoittelun terästämän itsehillinnän ansiosta pitämään ajatuksensa ja keskittymisensä kasassa. Ilman sitä hän olisi ollut varmasti helppo saalis selkään hyökkäävälle entiselle tulenmaalaiselle, jonka rautahansikkaiden peittämä nyrkki olisi varmasti repinyt kohteensa palasiksi osuessaan. Tsuchigumo oli kuitenkin hereillä ja kesrkesi hajottaa kehonsa pieneksi korppi parveksi, joka yhdessä ilmassa edelleen leijuvan mustien sulkien pilven kanssa teki osumisesta oikeaan kohteeseen lähes mahdotonta.
Linun muodossa vastustajansa yläpuolelle pyörähtänyt Akki palasi takaisin oikeaan muotoonsa ja yritti hyödyntää avoimeksi uskomansa paikan, voiden vain toivoa yllättävän katoamisen hidastavan vastustajaansa. Oikean muodon jälleen ottaessaan hän pyöräytti miekkojensa terät alaspäin ja yritti iskeä niillä epäkuolleen selkä kohti, pyrkien leikkaamaan tämän pään irti. Samalla kaikki jäljellä olevat ja ympäriinsä pyörivät korpit aloittivat rääkymään yhteen ääneen, ohjaten aikaansaamansa raastavan kakofonian kahden epäkuolleen korviin, siinä toivossa että näiden liikkeet hidastuisivat sen seurauksena ja tasoittaisivat tilannetta edes hieman sillätavoin.


Akki
Kestävyys: 150
Chakra: 260
Nopeus: 24
Hisankarasu

Yatagarasu
110hp
74ck
18n
Karasukā= 20dmg per nuppi

Akkin taistellessa henkensä edestä kahta epäkuollutta vastaan Rikimaru ja Tinga olivat jo melkein päässeet kasvihuoneille asti Ryuu vain hieman perässään. Hieman ennen kuin he olivat perillä etummaisena mennyt salamurhaaja havaitsi oppilaansa pysähtyvän jostain syystä, mikä sai myös hänet lyömään jalkansa kattotiiliä vasten ja jäämään odottamaan perässä tulevaa isäntäänsä. Igalla ei ollut aluksi ollut mitään käsitystä mistä tämä viivytys johtui, mutta melkein heti kylän johtajan saavuttua paikalle syy alkoi selvitä, tämän vaihtaessa muutaman sanan tyttärensä kanssa.
Vanha valkohiuksinen mies ei olisi uskonut koskaan näkevänsä sitä mihin nuiden kahden keskustelu päättyi, eikä hän osannut hetkeen edes reagoida siihen millään tapaa. Tingan ja Ryuun erimielisyydet joissain asioissa ei tullut yllätyksenä Rikimarulle, mutta entisen oppilaansa päätös haastaa isänsä tällaisessa tilanteessa kylläkin. Hetken aikaa hän mietti nuiden kahden väliin menemistä, mutta luopui kuitenkin samantien suunnitelmastaan.
Pääsyy siihen ei ollut se ettei tarvetta olisi ollut, vaan se emiten vanhempi Jinai reagoi yllättävään hyökkäykseen. Tämä oli onnistunut väistämään yllättävän lyönnin osaksi, mutta otti siitä huolimatta muutaman askeleen taaksepäin ja pyyhki lyönnin aikaan saamasta pienestä haavasta huulessaan vuotavaa verta käteensä.

''Rikimaru joudun jättämään äpärä jää sinulle...'' Keltaisten käärmeensilmiensä katseen tytäressään pitävä Ryuu sanoi, kasaten itsensä yllätys hyökkäyksen jäljiltä ja suoristautuessaan täyteen mittaansa. ''Vanhemman valvollisuudet kutsuvat.'' Kylmän uhkaavalla äänellä puhuva kylän johtaja jatkoi, kykenemättä peittämään ollenkaan sitä miten pettynyt sillä hetkellä oli Tingaan. Hän oli antanut tälle kaikkensa ja rakastanut tätä veljensä kanssa parhaansa mukaan ja silti tämä kiitti kaikesta tuosta tällä tapaa.
Tyttö oli saanut sokeudestaan huolimatta kouluttautua shinobiksi kylän parhaiden opettajien ohjauksessa, eikä sekään ollut vielä riittänyt. Sen lisäksi tämä oli halunnut tutustua ympäröivään maailmaan veljensä rinnalla ja senkin näiden kahden isä oli sallinut vaikka tiesi siihen sisältyvät vaarat. Hän oli hyväksynyt myös tämän lemmikki tiikerin, kuten myös joltain saarelta löytämänsä ja mukaansa raahaamansa alkuasukkaan. Edes tämän jäätyä Konohalaisten vangiksi ja järjästettyä kylät melkein sodan partaalle hän ei ollut raknaissut tätä, vaan antanut luvan lähteä etsimään kadonnutta rakastaan ties mistä. Vielä vihollistenkin kanssa veljeilyn Ryuu oli sietänyt, siitäkin huolimatta että se oli ollut maksaa tämän veljen hengen ja koko kylän tulevaisuuden.
Kaiken tuon hän oli onnistunut nielemään rakkaudestaan tytärtään kohtaan, mutta nyt tämä oli mennyt liian pitkälle. Enää käärmeiden herra ei voinut sitää tämän loukkauksia ja kääntää vain toista poskeaan maaliksi, vaan aikoi viimeinkin tehdä sen mitä olisi luultavasti pitänbyt jo kauvan sitten. Nyt olisi viimeinkin kurinpalautuksen aika, joka osottaisi uppiniskaiselle tytölle tämän paikan.
''En haluaisi tätä, mutta et jätä minulle vaihtoehtoja.'' Normaalin itsevarman tyynen ilmeen kasvoilleen ottanut Jinai sanoi tavalla joka oli ajanut lukuisia tämän vastustajista raivohulluuden partaalle, näiden jouduttua myöntämään itselleen miehen ylivertaisuus. Samalla hetkellä myös hänen chakransa pääsi valloilleen aivan eri tavalla kuin aijemmin, saaden vapautuessaan jopa taistelijoiden alla olevan katon tiilet pompahtamaan ilmaan silmänräpäykseksi ja kalahtamaan sitten takaisin paikoilleen. Tummasta chakrasta muodostuva aura näytti kietovan Ryuun sisäänsä, samalla kun tämän päällä olevan violetin kaorin alla alkoi näkyä selvää liikettä.

Ryuu
hp:150
ck:550
19n
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Suuri pako

Viesti: # 4509Viesti sumufani »

Kira tunsi itsensä hieman rauhoittuvan vaikka Hebikagen painostava aura oli, jotain mitä hän ei ollut aiemmin kokenut. Ainakaan tälläisissä mittakaavoissa ja se sai valkotukan palautumaan maanpinnalle juur sopivasti Azusan sanoessa että tuota varten ei tarvinnut edes olla sensori. Hän seurasi naista ja he etenivät kasvihuoneen sivustaa myöten sopivan välimatkan päähän, mistä seurata taistelun kulua. Kuitenkin vähän matkan päähän tuli Tinga ja Rikimaru, joten he jatkoivat etenemistään heidän suuntaansa. Ryuukin liittyi Tingan ja Rikimarun seuraan ennen heitä, mutta Tinga selvästi intti vastaan isälleen. Kira ei kehdannut sanoa mitään vaan antoi kasvojensa mennä ilmeettömiksi ja antaa perheen ratkaista riitansa.
Joka olisi kait ollut mahdollista ennen Tingan alkaessa huitoa nyrkeillään isäänsä. Räjähteen käyttäjä ei kuitenkaan tehnyt elettäkään estääkseen kaksikkoa, joka olisi varmaan kurinpalautusta Tingalle.
Mies vain poimi saviset kotkat olkapäiltään ja musersi ne kasaan laittaen saven takaisin laukkuunsa. Ryuu alkoi valmistautua taisteluun, mikä sai Kiran vaistomaisesti ajattelemaan oliko hän nyt oikeassa paikassa sillä näinkin lähellä ollessaan kun Hebikage vapautti chakansa.
Räjähteen käyttäjä tunsi lihaksiensa jännittyvän jo pelkän painostavan chakran vuoksi ja vilkaisi Azusaa aikoisiko toinen estää tämän jotenkin. Loppujen lopuksi tämä ei olisi paras mahdollinen hetki tälle, sillä Akki oli niin vähän matkan päässä mutta Tinga sen sijaan tuntui havittelevan jotain muuta kuin Akkia hengettömänä isäänsä tuolla tavalla vastustaen.
Kiran silmissä käväisi myös pettynyt katse arvellessaan, mitä hänen yksikkönsä johtaja aikoisi tehdä Akkin kanssa. Pahin skenaario olisi auttaa mies pakoon, mutta Kira epäili itsekkin moisen mahdollisuutta. Sitä vain ei vosi myöskään viivata yli ennekuin olisi selvää, mitä Tinga halusi Akkista.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Suuri pako

Viesti: # 4517Viesti Southpaw »

Akki oli juuri ja juuri ajoissa asialla ja onnistui välttymään Jazin tekemältä lyönniltä, mutta tämän oli turha edes haaveilla kahdeksannen portin avanneeseen taijutsuninjaan. Akkin miekat halkoivat ainoastaan ilmaa, Jazin syöksähtäessä heti vastustajansa kadottua liikkeelle ja pysähtyessä vain pariksi sekunniksi kääntymään ympäri Hiraten vierellä. Heti löydettyään ilmassa olevan vastustajansa katseellaan, Jaz näytti suorastaan katoavan silmistä syöksyessään taas lähemmäs ja hypätessään lopult ilmaan nuoren miehen selän taakse. Vastustajan takaa Jaz suuntasi nopean kierrepotkun Akkin kylkeä kohti lennättääkseen tämän lähemmäs Hiratea, joka oli myös pyörimisliikkeen lopetettuaan alkanut kerätä chakraa tällä kertaa molempiin käsiinsä ja iski loputa aiempaa isomman chakrapurkauksen kohti Akkia. Yhdessä Jazin potkun kanssa hyökkäys aiheuttaisi varmasti paljon sisäistä vahinkoa, vaikka se alunperin olikin tarkoitettu lähinnä paiskaamaan vihollinen kauemmaksi. Mitä tuli Yatgarasun äänitekniikkaan, se osui täydellä voimallaan kumpaankin viholliseen, mutta kumpikaan näistä ei vaikuttanut juurikaan välittävän saamastaan vahingosta vaan pyrkivät itsepäisesti pitämään Akkin puolustavalla kannalla.

Sivummalla Ryuun ja Tingan alkavaa välienselvittelyä seuraamaan jäänyt Rikimaru vilkaisi Ryuuta kuullessaan, että tämä jättäisi Akkin hänen huolekseen. Sanomatta sanaakaan salamurhaaja tyytyi vain nyökkäämään, osoittaakseen ymmärtäneensä tilanteen. Luotuaan vielä yhden lyhyen silmäyksen kunoichin suuntaan, Rikimaru lähti kuitenkin jatkamaan matkaansa lähemmäs kasvihuonetta, kunnes pysähtyi kevyesti lasikattoa kannattelevan metallirungon päälle seuraamaan tilannetta ja odottamaan sopivaa tilaisuutta iskeä.

Hirate
Hp: 80
Ch: 211
Nopeus: 13
Muuta: +9hp ja +9ch/vuoro, 10p Hyuga
*S-tason Bya, (note to self: vie 16ch/vuoro)
*Hakke Kuuhekishou, 99 dmg

Jaz
Hp: 98
Ch: 255
Nopeus: 194
Muuta: +9hp ja +9ch/vuoro, 10p taijutsu
*Kaheksas portti, +70 Voimaa ja +175 Nopeutta, (note to self, -45ch/vuoro, -25hp/vuoro)
*Normipotku joka porttien takia tekee ainaki tuon 70 dmg osuessaan

Rikimaru
Hp: 100
Ch: 450
Nopeus: 15


Kuullessaan isän aikovan jättää Akkin Rikimarun huoleksi, Tinga ei voinut estää pilkallista naurahdusta kuullessaan tämän sanat. Rikimarun sitten lähtiessä etenemään hänen takanaan riehuvaa taistelua kohti, Tinga liikahti kuin aikoen estää Rikimaruakin lähtemästä, mutta tuli sitten toisiin aatoksiin. Rikimaru oli toki vahva, mutta Tingan arvion mukaan ei silti ihan yhtä vahva kuin isä. Niinpä Tinga päätti luottaa siihen, että Akki tavalla tai toisella selviäisi edo tensei vihollisista ja Rikimarusta sen aikaa, että hän hoitaisi tämä tilanteen isän kanssa.
"Toivottavasti muistat, että sama äpärä pelasti henkeni ollessani poissa kylästä...", Tinga sanoi haastavasti. Hän käsitti itsekin, että oli isää lyödessään ylittänyt jonkinlaisen rajan ja hänen oli tunnustettava itselleen, että häntä pelotti mitä tulisi tapahtumaan. Mutta samalla Tinga kuitenkin tiesi, ettei aikoisi perääntyä ja ryhtyä anelemaan isältä anteeksiantoa kuten moni muu olisi samassa tilanteessa tehnyt. Isän vielä todetessa ettei olisi halunnut tehdä tätä, Tinga ei voinut kuin tuhahtaa.
"Veit sanat suustani", nainen sanoi haastavasti, samalla käyden mielessään jo läpi varusteitaan, sillä isän chakran perusteella hän kykeni jo aistimaan kuinka tämä valmistautui hyökkäämään. Aiomatta kuitenkaan antaa isälleen tilaisuutta iskeä ensin, puhalsi suustaan suuren tuhkapilven joka nopeasti levisi isän ympärille. Tämän jälkeen tyttö sytytti sormenpäähänsä hetkeksi pienen kipinän, joka hetkessä sytytti tuhkapilven tuleen. Tietäen tuhkan ja liekkien näin peittävän hänet hetkeksi isän näkyvistä, Tinga otti enemmän etäisyyttä jotta ei olisi aivan isänsä vieressä iskun tullessa. Samalla kunoichi teki myös yhteen varustelaukussaan olevista kunaista sinetin, kyetäkseen tarvittaessa liikkumaan nopeasti isän hyökkäysten alta pois.

Tinga
Hp: 140
Ch: 252
Nopeus: 13
*Katon: Haisekishou, 32 dmg
*Hiraishin no jutsu, 3 siirtymistä jäljellä

Azusan harmiksi Rikimaru ei jäänyt hänelle kertomaan miksi Ryuu ja Tinga olivat päätyneet vastakkain ja kun salamurhaaja sitten lähti kohti Akkia ja tämän kuolleita vastustajia, jäi Tingan ja Ryuun välinen taistelu kokonaan Azusan huoleksi. Ryuu näytti uhkaavasti siltä, että aikoisi todella kurittaa tytärtään tällä kertaa. Ennen kuin Azusa ehti kuitenkaan päättää mitä tehdä, Tinga päätyi laukaisemaan jännittyneen tilanteen hyökkäämällä seuraavaksi Ryuuta kohti tulitekniikoillaan. Tajuten, että tätä menoa seuraukset voisivat olla hyvinkin vakavat, Azusa hyppäsi nopeasti maan tasalta katoille ja lähti juoksemaan lähemmäs, unohtaen hetkeksi täysin seurassaan olevan Kiran joka oli tarjoutunut huolehtimaan hänen turvallisuudestaan. Tingan tekemän tekniikan jo laantuessa, Azusa viimein pääsi puhe-etäisyydelle.
"Lopettakaa! Tämän voi varmasti ratkaista muutenkin kuin taistelemalla!" Azusa huusi ja pyrki heittäytymään Tingan ja Ryuun väliin estääkseen enemmän iskujen vaihdon. Hän ei uskonut, että Ryuu aikoisi todella tappaa Tingaa, korkeintaan antaa tälle jonkinlaisen opetuksen, mutta siitä huolimatta Azusa oli huolissaan siitä kuinka pahasti tässä voisi vielä käydä. Seurauksena ei välttämättä olisi pelkästään Tingan loukkaantuminen vaan sen lisäksi Ryuun ja Tingan välinen taistelu voisi entisestään lisätä kylässä jo nyt vallitsevaa sekasortoa ja jännitettä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Suuri pako

Viesti: # 4520Viesti Cross »

Jazin yläpuolelle ilmestynyt Akki kerkesi jo kuvitella onnistuvansa yllättämään nopea liikkeisen miekkamiehen, mutta sai huomata miekkansa iskeytyvän tämän niskan sijasta kasvihuoneen kiviseen lattiaan. Taujutsun käyttäjän hyödynnettyä järjettömän tuntuista nopeuttaan väistääkseen ja vetäytyäkseen hetkeksi toverinsa rinnalle, missä tämä ei kuitenkeen viettänyt kuin silmänräpäyksen verran aikaa. Miekkamies alkoi tajuta ettei kykenisi pysymään tämän miehen perässä silmiensä avulla, sillä ne tuntuivat olevan jatkuvasti hieman myöhässä. Se ei kuitenkaan tarkoittanut että pelkkään chakraporttien avaamiseen luottava epäkuollut olisi täysin onnistunut yllättämään polviltaan ylös nousemassa ollutta Tsuchigumoa, joka tajusi kykenevänsä seuraamaan tätä paremmin chakran aistinta kykynsä avulla kuin silmiensä avulla.
Siitä huolimatta nuorimies ei kuitenkaan kerennyt saamaan aseitaan ajoissa valmiiksi torjuntaa varten, vaan lensi verta suustaan sylkien potkun matkaan paiskaamana taaksepäin, rikkoen vielä toisenkin istutus laatikon paiskautuessaan sitä päin ilmalentonsa lopuksi. Hetkeksi ilman täyttävä multapilvi peitti miekkamiehen näkyvistä, joka olisi voinut antaa tälle hetken hengähdys tauvon joitain toisia vastustajia vastaan, mutta ei näitä kahta. Huolimatta siitä että pää tuntui edelleen sekavalta ja olo heikolta potkun jäljiltä Akki vaistosi Hyuugaksi osoittautuneen toisen vastustajansa kasaavan jälleen chakraa uutta hyökkäystä varten, jota hän ei kykenisi tälläkertaa pysäyttämään Nenekimarun terää apunaan käyttäen.
Onneksi kuitenkin Yata oli tilanteen tasalla, päästäen chakransa purkaantumaan jälleen nuorukaisen kädessä olevasta tatuoinnista, josta syöksyi jälleen valtava parvi korppeja ulos. Juuri viimehetkellä ne muodostivat suojaavan kuvun vasta takaisin jaloilleen pääsemässä olevan Tsuchigumon ympärille, ottaen kivusta parkuen vastaan Hiraten chakranpurkauksen. Huolimatta miekkamieheltä imetystä maa elementin chakrasta, jota linnut käyttivät höyhentensä kovettamiseen, hajosivat ne yksi toisensa jälkeen voimakkaan hyökkäyksen edessä palasiksi ja vain silmänräpäys myöhemmin jäljellä oli enää vain kourallinen lintuja sakean mustan höyhen pilven keskellä.

Ne olivat kuitenkin tehneet tehtävänsä ja antaneet Akkille tämän tarvitseman hetken hengähdystauvon itsensä kasaamiseksi, minkä takia toivo niiden uhrauksen kannattavuudesta eli ainakin vielä toistaiseksi. Takaisin jaloilleen päässeen kalpean miehen sylkäistessä ärtyneen näköisesti verta suustaan, täyttyi ilma hänen ympärillään jälleen äänekkäästi raakkuvista korpeista, jokaisen ilmassa leijailleen höyhenen muuttuessa yllättäin kokonaiseksi korpiksi. Silmänräpäystäkin nopeammin ympäriinsä kaartelevat tuhannet täryklvoja repivästi raakkuvat Yatan kehot täyttivät koko kasvihuoneen, tehden yksinkertaisesti mahdottomaksi nähdä yhtään mitään.
Ollen varma ettei suurikokoisemmasta vastustajasta olisi tekemään kovinkaan paljoa näissä olosuhteissa ja toisellakin olisi varmasti ongelmia kaikkien ympärillään pyörivien lintujen takia pahaenteisen kiillon silmiinsä saanut Tsuchigumo päätteli parhaan mahdollisen hetken vasta iskulle olevan nyt. Vaikeuttaakseen perässään pysymistä vielä entisestään hän muuntautui jälleen korpiksi ja suuntasi haavoittuvaisemmaksi arvelemaansa vastustajaa kohti, ilmestyen kuin tyhjästä tämän taakse nopeasti ympäri pyörien. Miekkamies ei välittänyt tippaakaan siitä että pyöriessään nopeasti ympäri hän samalla leikkasi myös useita Yatan kehoista tuuli chakran peittämillä aseillaan, koska he kumpikin ymmärsivät sen olevan pienempi paha sen rinnalla että samalla voisivat saada tuhotuksi toisen kimpussaan olevista epäkuolleista ja luultavasti myös vahingoitettua toista pahasti.

Akki
Kestävyys: 80
Chakra: 69
Nopeus: 45
Tsurugi senpuu+ Kuu no tachi+ Kazekiri+muut miekka bonukset+portit= 239 molempiin vihuista

Yatagarasu
80hp
48ck
18n
Eraiikenie
Sanzengarasu

Kuullessaan Tingan muistuttavan itseään Akkin teoista tyttärensä puolesta Ryuu ei juurikaan näyttänyt merkkejä siitä että olisi antanut tuon seikan vaikuttaa millään tavalla. Sen sijaan nuilla sanoilla näytti olevan pikemminkin vain päinvastainen vaikutus, joka ei niinkään näkynyt miehen kylmiksi kovettuneilta kasvoilta, mutta saattoi sen sijaan tuntea tämän chakrassa. Vaikka sitä ehkä olikin vaikea uskoa tuntui se käyvän entistäkin synkemmäksi ja pahaenteisemmäksi, vetäen helpostikkin vertoja Jinain entisen opettajan ympärilleen levittämälle pelkoa herättävälle auralle.
''Olen ollut jo tarpeeksi armollinen hänelle...'' Vanhempi Jinai vastasi hillityn rauhalliseen sävyyn, vaikuttaen ulkoisesti pienen suupielessään olevan hymyn kanssa lähes huvittuneelta. Hänen ympärillään tuhansien käärmeiden lailla aaltoileva violetin musta chakra kertoi kuitenkin toisenlaista tarinaa, tehden selväksi ettei tilanne huvittanut käärmeiden valtiasta tippaakaan.
''Kuten myös sinulle.'' Paikallaan edelleen seisova Ryuu jatkoi, pitäen keltaiset viirumaiset matelian silmänsä suunnattuina eteenpäin tyttäreensä. Toisin kuin heidän aikaisempien riitojen aikana niissä ei ollut enää hitustakaan siitä myötätunnosta ja rakkaudesta mitä mies tunsi esikoistaan kohtaan, vaan nyt tämä sai osakseen saman vastustajaa halveksivan katseen kuin sadat ninjat ennen tätä. Edes sivulta kuuluva Azusan ääni ei saanut kylänjohtajan katsetta kääntymään vastustajastaan, tämän yrittäessä rientää keskeyttämään alkamassa olevan taistelun.
Se olikin viisas veto, sillä isäänsä vastaan lopulta nousemaan päättänyt punapää muodosti samassa jo käsimerkit ja puhalsi suustaan jonkinlaisen tuhkapilven isäänsä kohti, tajuamatta ilmeisesti itsekkään edessään olevan musertavan voimakkaan chakran takia kuinka lähellä äitinsä oli jo heitä. Vanhemman kunoichin onneksi tämän avio puoliso oli kuitenkin hereillä ja heti tuhka pilven lähtiessä purkaantumaan nuoren Jinain suustan, alkoi miehen takin toisesta hihasta purkaantua satoja käärmeitä, jotka muodostivat muurin tämän vanhempien suojaksi.

Ryuu ei ollut uskonut että Tinga olisi todella uskaltanut haastaa hänet taisteluun ja vielä kaiken lisäksi yrittää vahingoittaa äitiään siinä sivussa, mikä sai miehen lopultakin menettämään täysin malttinsa. Ensimmäisten käärmeiden pysäyttämä tuhkapilvi oli ehkä onnistunut käristämään huomattavan osan niistä, mutta ei lähellekkään tarpeeksi. Miehellä oli ollut kymmeniä vuosia aikaa kasvattaa ja jalostaa lemmikkejään muiden velvollisuuksiensa ohessa, eikä moiset pienet liekit riittäisi edes vuosisadassa surmaamaan kaikkia hänen käytössään olevia käärmeitä.
''Paha virhe tyttö.'' Huolettomasta sävystään huolimatta veretseisauttavan uhkaavalla tavalla puhuva keltasilmäinen shinobi sanoi hiiltyneen ja hiljalleen rapistuvan suojamuurinsa takaa esiin astuessaan, suoden edessään olevalle kunoichille huvittuneen hymyn. Samalla kun laski kätensä allaan olevan rakennuksen kattoa vasten, minkä seurauksena koko talo alkoi tutista ja sen seinistä purkaantua kymmeniä valtavan kokoisiä tummanviolettinahkaisia kobria. Uhkaavasti sähisten ne alkoivat kietoutua taistelijoiden ympärille, sulkien nämä sisäänsä talon katolle ja varmistaen ettei sivullisia uhreja pääsisi tulemaan sen takia että joku yrittäisi puuttua taisteluun.
''Oliko tuo parasta mihin kykenet?'' Takaisin pystyyn noussut Ryuu kysyi Tingalta keltaiset silmät edelleen tähän naulittuna, kuulostaen selvästi pettyneeltä siihen mitä oli juuri saanut nähdä tämän kykenevän tekemään. Hän muisti kuinka ylpeä oli ollut aina Rikimarun kehuessa tytärensä ahkeruutta ja taitoja, kykenemättä kuitenkaan tuntemaan enää mitään sen kaltaista katsoessaan tätä nyt. Sen sijaan mies päätti iskeä armoa tuntematta, näyttäen tälle millaista voimaa todella tarvittiin huipulle pääsemiseen ja tehdäkseen selväksi ettei sitä saavutettaisi ilman uhrauksia.
Nopealla liikkeellä hebikageksi tituleerattu mies lähetti kymmenkunta toisesta hihastaan työntyvää kobraa vastustajaansa kohti, ohjaten ne kaartamaan tätä kohti hieman eri suunnista. Ennen kuin yksikään käärmeistä oli kuitenkaan lähelläkään maalia hän puristi ojennetun kätensä kämmenen nyrkkiin, mikä sai käärmeet sihahtamaan yllättäin ja sylkemään haponlailla polttavaa myrkkyä suustan keskellään olevaa kunoichia kohti.

Ryuu
hp:150
ck:394
10p käärmeisiin -ck käärme tekniikoista.
Assai Hebi no jutsu x2 puolustukseen
Npc no jutsu= 79dmg

Yamata no Orochi
100hp
160ck
19n
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Suuri pako

Viesti: # 4521Viesti sumufani »

Tilanne näytti etenevän isän ja tyttären välillä nopeasti heikonpaan suuntaan. Kira keskittyi niin kovin tuohon välien selvittelyyn ja hänen mielestään se ei olisi juuri nyt paras paikka tälle. Kylä oli kahden vaiheilla, jännitettä ilmassa ja nyt noiden räjähdys herkkä hetki, minkä sytytyslanka tuntui palavan todella nopeasti loppuun. Kuitenkin miehen ajattelun keskeytti katolta alas loikkaava Azusa, joka sai Kiraan myös vauhtia sillä hänen tehtävänsä oli pitää nainen turvassa. Lääkintä ninja osoittautui Kiraa nopeammaksi ja ennen kuin räjähteen käyttäjä ehti avata suutaan Azusa oli jo kahden välissä huutamassa, että he keskeyttäisivät tämän hulluuden.
Kiran kasvot kalpenivat Tingan tekemän pilven peittäessä pariskunnan ja sytyttävän sen liekkeihin. Muta mitä hän voisi muka tehdä? Vaatia Tingaa lopettamaan? Tuskin hänen sanoillaan oli kummoisempaa painoa tuon rasavillin korvissa. Hetken järkytys alkoi kuitenkin muuttua vihaksi sillä hänen silmissään Tinga ei arvostanut vanhempiaan ollenkaan vaan enemmänkin oli juuri katkaissut siteensä heihin. Saman hänkin oli itse aikoinaan Iwassa tehnyt ja sen seurauksena hän oli melko varmasti ainoa elossa oleva Mugon.
Kuitenkin Kira malttoi mielensä ja rauhoitti itsensä katsoen, että häne ei melko varmasti kannattanut seistä enää tässä. Hänellä ei ollut syytä ohjeista Tingaa vaikka olisikin miten pettynyt tähän. Se oli raskalin mestarin ja vanhemien tehtävä loppujen lopuksi.
Ainut, mikä Kiran mielessä nyt kummitteli olikohan hän suoriutunut Tingan valvomisesta niin kuin Kage oli taannoin hänelle tehtäväksi antanut.
Räjähteen käyttäjä oli kuitenkin palannut takaisin siihen, mistä oli lähtinyt ja tarkkailitaistelujen kulkua.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Suuri pako

Viesti: # 4523Viesti Southpaw »

Kasvihuoneen alkaessa täyttyä korpeista, kumpikin vastustajista arvasi, että vastustaja tulisi käyttämään näitä jonkinlaisena näkösuojana. Turvatakseen itsensä ja taistelutoverinsa selustan, Jaz syöksähti nopeasti lähelle Hyugaa, juuri ajoissa nähdäkseen Akkin ilmestyvän tämän taakse. Poika sai kuitenkin huomata miekkansa terän osuvan jälleen Hyugan ympärille kohonneeseen chakrkupuun, kun tämä käytti Kaitenia sekä puolustaakseen, että ajaakseen korpit kauemms itsestään. Pyörimisliikkeen kuitenkin alkaessa hidastua ja tilanteen näyttäessä siltä, että Akki onnistuisi viemään iskunsa loppuun heikentyneen Kaitenin läpi, Jaz kuitenkin puuttui tilanteeseen ja teki nopean lyönnin ilmaan. Kiitos chakraporttien, lyönti ja sen aiheuttama paineaalto riittivät helposti torjumaan loput Akkin hyökkäyksestä. Hyökkäysten voiman laannuttua, Hirate kuitenkin syöksähti Jazin takaa jälleen hyökkäykseen. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan turvautunut chakrapanoksiin vaan pyrki nopeill iskuilla osumaan Akkin tenketsuihin, saadakseen tämän chakrankierron sekaisin. Jaz puolestaan perääntyi muutaman askelen ja alkoi kasata chakraansa, valmistautuen selvästikin päättämään taistelun seuraavalla tekniikallaan.
Katolla taistelua seuraava Rikimaru puolestaan päätti vihdoinkin osallistua taisteluun. Nopeasti salamurhaaja teki käsimerkit ja pian ilma kasvihuoneen sisäpuolella alkoi kylmetä. Ainoastaan Hiraten, Jazin ja Akkin välittömässä läheisyydessä pakkanen ei kuitenkaan tuntunut vaikuttavan, salamurhaajan pyrkiessä rajaamaan tekniikkansa vaikutuksen tässä vaiheessa ainoastaan korppeihin, jotta niiden tarjoamasta näkösuojasta päästäisiin eroon. Lisäksi mies luotti tässä vaiheessa vielä siihen, että edo tenseit kykenisivät hoitamaan tilanteen ilman hänen apuaankin.

Hirate
Hp: 89
Ch: 49
Nopeus: 13
Muuta: +9hp ja +9ch/vuoro, 10p Hyuga
*S-tason Bya, (note to self: vie 16ch/vuoro)
*Kaiten, suojas 99 dmg
*Hakke Hyaku Nijuhachi Sho, 69 dmg + vihollisen tekniikat maksavat +10ch ylimääräistä seitsemän vuoron ajan

Jaz
Hp: 82
Ch: 154
Nopeus: 194
Muuta: +9hp ja +9ch/vuoro, 10p taijutsu
*Kaheksas portti, +70 Voimaa ja +175 Nopeutta, (note to self, -45ch/vuoro, -25hp/vuoro)
*Lyöntitekniikka asia, suojas 154

Rikimaru
Hp: 100
Ch: 385
Nopeus: 15
*Ilman kylmeneminen, 84 dmg korppeihin


Sillä välin tulitekniikkansa laukaissut Tinga sai juuri tekniikan liikkeelle lähtiessä huomata äitinsä hyppäävän yllättäen hänen ja isän väliin, yrittäen mitä luultavimmin estää heitä jatkamasta tätä välienselvittelyä yhtään kauempaa.
"En ehdi pysäyttää sitä!" Tinga ehti ajatella epätoivoisesti. Juuri ennen kuin liekit nielaisivat äidin ja isän, hän ehti kuitenkin aistia isänsä chakran kerääntyvän tämän itsensä lisäksi myös äidin ympärille. Tämän aistiessaan kunoichi huokaisi helpotuksesta. Vaikka hän oli iskenyt todella vahingoittaakseen, isku ooli alunperin tähdätty pelkästään isään. Äitiä hän ei tähän taisteluun olisi halunnut sekoittaa, vaikka vaikuttikin siltä, että äiti ei aikoisi vain istua sivussa katsomassa tekemättä mitään. Liekkien alkaessa laantua, hän kuitenkin kuuli isänsä sanat, eikä voinut mitään sille, että hänen kasvoilleen laskeutui nyt aito vihan ja pilkallisuuden sekainen ilme.
"Armollinen? Et varmaan edes tiedä mitä se sana tarkoittaa! Jätit hänet alunperinkin eloon vain siksi ettei hän ollut kylässä silloin kun määräsit koko Akaeihein tapettavaksi!" Tinga huusi raivoissaan, välittämättä käärmeistä, jotka alkoivat muodostaa jonkinlaista suojaa heidän ympärilleen ja estäen näin äitiä tai muitakaan sivullisia puuttumasta taisteluun toista kertaa. Isänsä esittämään kysymykseen kunoichi ei ehtinyt vastata, kun sai jo huomata isän hihoista esiin syöksyvät kobrat, jotka lähtivät kahdesta suunnasta matelemaan häntä kohti, selvästikin tarkoituksenaan ahdistaa hänet väliinsä. Käärmeiden kuitenkin alkassa kasata chakraansa ja lopulta sylkiessä mykkyä häntä kohti, matelijat saivat huomata myrkyn kuitenkin halkovan vain ilmaa, Tingan heitettyä kädessään olevan kunain matkaan ja siirtyessä lopulta sen luokse Hiraishinilla, pois hyökkäyksen tieltä ja samalla isästään katsoen vasemmalle.
"Samaa voi kysyä sinulta. Sinä ja liskosi alatte selvästi tulla vanhoiksi ja hitaiksi", Tinga vastasi haastavasti, ottaessaan maahan iskeytyneen kunain parempaan talteen ja puhaltaessaan sitten seuraavaksi tulisen, feenikslinnun muotoon asettuvan hyökkäyksen isäänsä kohti. Hän käsitti kyllä, ettei nykyisillä taidoillaan tulisi voittamaan, mutta ei hänen ollut tarkoituskaan voittaa. Ei ainakaan vielä. Hänelle riittäisi että hän onnistuisi ostamaan Akkille edes hieman aikaa selviytyä omasta taistelustaan.

Tinga
Hp: 140
Ch: 169
Nopeus: 13
*Hiraishin no jutsu, 2 siirtymistä jäljellä
*Katon: Hou Hane no ame, 72-82

Tingan ja Ryuun väliin jäävä Azusa ehti vain hädin tuskin huomata liekit ennen kuin Ryuun muodostama muuri käärmeitä, kasaantui hänen ja Ryuun ja eteen, suojaten siten molempia. Käärmeiden ottaessa liekit vastaan, hän tunsi samalla Ryuun työntävän hänet poispäin ja seuraavassa hetkessä mies olikin jo tehnyt käsimerkit ja muodostanut summoninsa avulla eräänlaisen suojaavan muurin itsensä ja Tingan ympärille, osin ilmeisesti estääkseen ketään puuttumasta asiaan ja osin estääkseen Tingaa pakenemasta. Vaikka se tuskin oli tarpeellista, sillä sokean kunoichin kasvoilla oleva ilme antoi ymmärtää, ettei tuo olisi pakenemassa vaan taistelisi katkeraan loppuun asti.
"Ryuu! Tinga! Lopettakaa! Minä pyydän..." Azusa huusi hädissään ja takoi edessään olevaa muuria nyrkeillään. Hakkaamisella ei kuitenkaan tuntunut olevan vaikutusta ja Azusa alkoi pian käsittää, että käärme olisi jotenkin tuhottava jotta hän pääsisi estämään Ryuuta tappamasta tytärtään. Ryuun chakran vuoksi Azusa oli sillä hetkellä varma, että niin tässä tulisi käymään jos hän ei tekisi jotain.
"Kira! Meidän on päästävä tuonne sisään! Pystytkö räjäyttämään tuohon aukon tai jotain?" Azusa käänsi huomionsa Kiraa kohti. Hän ei ollut varma onnistuisiko kumpikaan tuhoamaan käärmettä yksin, mutta kahdestan heillä varmasti olisi jonkinlainen mahdollisuus.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Hebigakuren kylä”