Jinai Azusa

Täältä löydät kaikki fooruumilla kuolleet tai kadonneet hahmot.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Jinai Azusa

Viesti: # 428Viesti Southpaw »

Tämä hahmo on entinen pelaajahahmo. Jos haluat käyttää hahmoa, pyydä hahmon pelaaja (Southpaw) ohjaamaan sitä!

Nimi: Jinai Azusa
Skp: Nainen
Ikä: 40
Kylä: Hebigakure
Arvo: Jounin
Uskonto: Ei ole
Bloodline: Ei ole
Veriryhmä: O+

Luonne:
Azusalta löytyy sisua ja itsepäisyyttä ja nämä ominaisuudet yhdessä ovatkin usein saattaneet Azusan taistelemaan äärirajoilleen asti, mistä puolestaan on seurannut monta täpärää pelastumista taisteluista. Huolimatta tästä kuumapäisyydestä osaa Azusa kuitenkin ajatella myös järkevästi ja tämän vuoksi tiukoista tilanteista onkin selvitty.
Muihin ihmisiin Azusa suhtautuu muutamia poikkeuksia lukuunottamatta välinpitämättömästi ja epäluuloisesti. Erityisen läheistä sidettä Azusa ei ole muodostanut kuin Ryuun kanssa ja tunteekin varsin vahvoja tunteita mestariaan kohtaan. Mitä tulee Ryuun alaisiin, näitä voisi pitää lähimpinä ystävän tapaisina.
Ystävänä ja liittolaisena Azusa on luotettava eikä tuo ole mistään hinnasta valmis jättämään läheisimpiään pulaan.

Kuva
(c)indiakilo

Ulkonäkö:
Pituutta Azusalla on noin 160 sentin verran, eli kovin pitkä neiti ei ole kyseessä. Ruumiinrakenteeltaankaan nainen ei ole sieltä tukevimmasta päästä vaan tuo on melko naisellinen ja siro ulkomuodoltaan. Päällepäin Azusa näyttää ehkä hyvin hennolta, mutta sitä tuo ei ole vaan neidiltä löytyy kyllä voimaa, voittaa isompiakin vastustajia. Silmien väri Azusalla on sininen ja hiusten väri taas vaalean vihreä ja saa tuon muistuttamaan ehkä jossain määrin Haruno Sakuraa. Azusalla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä Sakuran kanssa, mahdollisesta yhdennäköisyydestä huolimatta, eikä tuo ole Sakuraa koskaan tavannutkaan. Azusan selkä ja kädet ovat täynnä arpia, muistona eräästä Akeshi nimisestä kadonneesta, joka aikoinaan piti naista vankinaan ja kidutti tuota. Yllään naisella on violetti, lyhythihainen takki joka on sidottu kiinni vaaleanpunaisella obilla. Takki ulottuu noin puoleen reiteen asti. Tuon lisäksi Azusalla on lyhyet, mustat housut. Jalassaan naisella on tavalliset ninjasandaalit, joiden pohjat ovat kuitenkin paksut ja pehmeäpohjaiset, mikä mahdollistaa äänettömästi liikkumisen melkeinpä maastossa kuin maastossa. Kenkien korot ovat myös hieman korkeammat ja saavat Azusan näyttämään pidemmältä kuin tuo todella onkaan. Käsissään Azusalla on ikään kuin tyylikkyyttä lisäämässä mustat kynsikkäät. Lantiollaan, oikealla puolella, Azusa pitää kunailaukkua, joka sisältää shurikeneja ja kunaita, sekä myös Azusan ase, raudalla vahvistettu, väriltään vaaleanvihreä viuhka, jolla Azusa saa tehtyä tuulihyökkäyksiä. Viuhka on hieman normaalia pientä viuhkaa isompi, mutta ei kuitenkaan ihan samaa kokoluokkaa kuin Temarilla. Vasemmassa nimettömässään Azusa kantaa Ryuulta saatua sormusta, merkkinä kihlautumisestaan tuon kanssa.

Kuva genin Azusasta (c) MP
Kuva genin Azusasta (c) indiakilo
Kuva Azusasta tanssijana (c) Jeevana

Genin look
Kuva

Chuunin look
KuvaKuva

TBJ look
Kuva

Jounin look
Kuva

Menneisyys:
Azusa syntyi Sunagakureen pieneen ninjaperheeseen ja luonnollisesti, tyttö kasvaessaan päätyi ninja-akatemiaan koulutettavaksi. Azusaa ei erityisemmin kiusattu, mutta ei tuolla pahemmin ystäviäkään ollut. Useimmiten Azusan näki yksin kun tämä jotakin teki, kun taas toiset harjoittelivat erilaisia ninjantaitoja ryhmissä. Koska Azusan luokka oli myös melko suuri, Azusa jäi usein muutamien taitavampien lasten varjoon ja kun häntä ei sen paremmin kehuttu kuin haukuttukaan, Azusa alkoi nopeasti miettiä, että kukaan ei välittänyt hänestä. Niinpä Azusakaan ei aikonut enää välittää kenestäkään. Azusa piti ainoastaan eläimistä, sillä koirat ja kaiken maailman muut lemmikit olivat Azusan ainoaa seuraa kotona ja lemmikit sentään osoittivat välittävänsä ja olevansa kiitollisia kun niiden hyvinvoinnista huolehti.
Lopulta elämä Sunagakuressa alkoi käydä Azusan mielestä liian ahdistavaksi, huolimatta siitä, että vanhemmat sentään osoittivat välittävänsä lapsestaan. Tyttö karkasi kotoa ja lähti aavikolle, tarkoituksenaan etsiä joku toinen kylä, jossa voisi opiskella ninjaksi ja osoittaa kykynsä, etsiä paikka jossa häntä arvostettaisiin enemmän ja hänestä välitettäisiin. Lähtiessään, Azusa otti mukaansa hieman normaalia suuremman viuhkan, joka kuului hänen äidilleen. Se jäi Azusan ainoaksi muistoksi kodista ja aiemmasta kotikylästä.

Koska Azusa oli vain akatemian oppilas, eikä tiennyt juurikaan Sunan asioista, tyttöä ei vaivauduttu julistamaan nukeniniksi. Tuon vuoksi järjestettiin vain pieniä etsintäpartioita vanhempien vaatimuksesta, koska nuo olivat huolissaan lapsestaan, mutta koska etsintäpartiot eivät löytäneet Azusaa, etsinnöistä luovuttiin pian ja Azusa julistettiin kylässä kuolleeksi. Kukaan ei uskonut, että Azusa selviäisi kovin kauan aavikolla, koska tyttö ei ollut siellä liikkunut paljonkaan, eikä siis tiennyt miten selvitä hiekkamyrskyistä tai muista vastoinkäymisistä.
Tyttö oli kuitenkin sinnikkäämpi kuin kukaan uskoi ja selvisi onnella läpi aavikon vaaroista. Hiekkamyrskyjä Azusa ei saanut vastaansa, mutta tytön jatkuvana huolena oli kuitenkin kuumuus ja kuivuus, sekä jatkuva jano. Sisulla Azusa kuitenkin pääsi aavikon toiselle puolen ja löydettyään vettä eräästä joesta, Azusa pysähtyi muutamaksi päiväksi joelle lepäämään. Vaikka Azusa ei ollut tottunut pärjäämään luonnossa, hän osasi silti etsiä jonkinlaista ravintoa, kuten kasveja ja marjoja. Ei tytön akatemiakoulutus ollut todellakaan mennyt hukkaan.

Azusalla ei kuitenkaan ollut paikkaa minne mennä, eikä hän tiennyt mihin kylään oikein hakeutuisi, joten niin Azusa päätyi kiertelemään ilman mitään erityistä päämäärää. Yhtenä päivänä tyttö oli yhdessä kylässä ja taas toisena päivänä jossain muualla. Tyttö ei jäänyt mihinkään pitkäksi aikaa. Eräänä iltana, erääseen kylään päästessään, hän kuitenkin törmäsi mieheen, jolla oli mustat pitkät hiukset. Mies ilmeni erääksi Orochimarun alaiseksi ja tuo tarjosi Azusalle mahdollisuutta lähteä mukanaan Otogakureen. Mikä tahansa tuntui paremmalta kuin päämäärätön ympäriinsä vaeltaminen, joten Azusa lähti miehen mukaan, Otogakureen. Luonnollisesti, Azusa hakeutui Otogakuressa jälleen ninjakoulutukseen ja läpäisi sen hyvin arvosanoin päästen geniniksi. Välinpitämättömän luonteensa vuoksi, Azusalla ei kuitenkaan vieläkään ollut ystäviä. Ainoina ystävinään, Azusa alkoi siis jälleen pitää kylässä vapaan vaeltavia villikissoja ja muita eläimiä, jotka osoittivat kiintymystään omalla tavallaan Azusan silloin tällöin ruokkiessa kotinsa lähistöllä vaeltelevia eläimiä.


Jinai Ryuu

Päästyään geniniksi, ei Azusa kovin kauaa kylässä viihtynyt. Kuullessaan sitten eräänä iltana Käärmen silmä -pubissa huhun siitä, että Jinai Ryuu oli palannut pitkän hiljaiselon jälkeen ninjavaltioiden alueelle, tyttö lähti hetken mielijohteesta tuota etsimään kysyäkseen ottaisiko Ryuu hänet oppilaakseen. Azusan ei onnekseen tarvinnutkaan mennä kuin Konohan alueelle asti, missä tuo päätyi taisteluun konohalaista anbua vastaan. Tuo taistelu koitui melkeinpä Azusan kohtaloksi, mutta lähistöllä kulkeva Ryuu oli huomannut tilanteen ja päätti pelastaa tytön pinteestä havaittuaan tuon kuuluvan entiseen kotikyläänsä Otogakureen. Hengissä selvittyään Azusa siis pyysi päästä Ryuun oppiin ja merkiksi siitä että Azusa oli Ryuun järjestön jäsen, Azusa sai kirotun sinetin.

Tämän jälkeen sitten matkustettiin Iwan vuorille, missä järjestön jäsenet kohtasivat kaikki samalla kertaa. Vuorilla Ryuu jakoi joukkonsa ryhmiin ja Azusa päätyi yhdessä Yuun, Arakin ja Kirikazen kanssa keräämään rakentajia Ryuun suunnitelmia varten. Myöhemmin Azusan oli tarkoitus jatkaa rakentajien keräämistä Hito nimisen genjutsunkäyttäjän kanssa, mutta Hito ilmeni petturiksi joka kolkkasi Azusan ja päästi näiden keräämät rakentajat pakoon. Koska Ryuu itse oli ties missä, raportoi Azusa tapahtuneesta kloonille, jonka Ryuu oli jättänyt järjestön päämajana toimivaan Zabuzan majaan, joka oli ollut hylätty jo pitkiä aikoja. Klooni käski Azusan palata päämajaan harjoitellakseen ja aktivoidakseen Ryuun antaman sinetin. Matkatessaan kuitenkin päämajaan, Azusa törmäsi Kinjiin, Hyugan sukuun kuuluvaan ninjaan, jonka kanssa tuo päätyi taistelemaan erästä anbua vastaan. Taistelun jälkeen Kinji havaitsi byakuganillaan sinetin Azusan kaulan lähettyvillä ja uteliaisuuttaan aktivoi sen aukaisemalla ja tukkimalla chakrapisteitä Azusan kehossa.


Harjoittelu lääkintäninjaksi ja Ryuun katoaminen

Jatkaessaan matkaansa Kinjin tapaamisen jälkeen, Azusa törmäsi uuteen tuttavuuteen, konohalaiseen kadonneeseen, Akeshiin. Tällä ensimmäisellä kohtaamisella Azusa voitti Akeshin ja pääsi jatkamaan sen jälkeen matkaansa päämajaan vaikeuksitta. päämajassa Azusa sitten vietti jonkin aikaa ja haluten olla enemmän hyödyksi järjestölle, tyttö ryhtyi omatoimisesti harjoittamaan itseään lääkintäninjan ammattiin, mikä ei ollut helppoa koska asiat piti selvittää enimmäkseen itse. Vain muutamiin perusjutsuihin Azusa sai neuvoja Onimarun ja Ryuun vangitsemilta lääkintäninjoilta, mutta nämä eivät kuitenkaan olleet erityisen halukkaita auttamaan vangitsijoitaan.

Lopulta Azusa kuitenkin kyllästyi istumaan päivät pitkät päämajassa, koska Ryuun kloonista ei ollut juurikaan hyötyä harjoittelun suhteen eikä oikean Ryuun olinpaikasta ollut mitään tietoa, joten tuo lähti vaeltamaan Aaltojen maahan ja törmäsi siellä uudelleen Akeshiin. Tällä kertaa Akeshi voitti Azusan ja tilanne kaksikon välillä oli tasan. Azusa ei kuitenkaan ollut tilanteeseen lainkaan tyytyväiinen joten tuo lähti Akeshin perään ja oli vähällä kuolla noiden taistellessa kolmannen kerran. Akeshi piti kuitenkin Azusan hengissä ja vei tuon erääseen luolaan, jossa tytöltä tietoja Ryuusta, koska oli Ryuun ja tuon järjestön perässä. Kuten saattoi arvata, Azusa koetti ensin valehdella, mutta esitys ei mennyt kuitenkaan läpi ja Azusa joutui kertomaan valikoituja osia totuudesta Akeshin iskiessä kunain Azusan käsien läpi ja polttaessa tuon selän öljyllä täyteen palovammoja. Saatuaan haluamansa tiedot, Akeshi romahdutti luolan suun ja jätti Azusan sisälle, uskoen Azusan heittävän henkensä omia aikojaan.
Azusa osoitti kuitenkin jälleen olevansa sitkeämpää tekoa kuin voisi aluksi luulla ja vähäisillä chakranrippeillään tuo paransi hieman vammojaan, ennen kuin sitten meni luolan suulle ja alkoi raivata luolan suuta. Aikansa aherrettuaan tyttö oli saanut sopivan kokoisen aukon aikaan josta pääsi ryömimään ulos ja pakenemaan paikalta.


Ryuun paluu ja operaatio Nora

Seuraavien kahden vuoden aikana Azusa kehittyi entistä taitavammaksi lääkintäninjaksi ja kun Ryuu lopulta palasi kahden vuoden hiljaiselon jälkeen, Azusa suuntasi Konohaan, missä tuo törmäsi Kirikazeen. Kirikazen taistelussa sokeutuneen silmän tilalle Azusa siirsi taidoillaan erään nuoren Uchihan silmän ja Kirikaze sai käyttöönsä sharinganin. Myös Ryuu ilmaantui paikalle todistamaan leikkausta. Kylän anbujen sitten päästessä kolmikon jäljille nuo hajaantuivat ja Azusa sai Ryuulta tehtävän jonka suoritettuaan tuo nousisi Ryuun silmissä seuraavalle ninjatasolle. Tämän kokeensa suoritettuaan, Azusa jatkoi matkaansa Konohasta kohti Otogakurea, missä oli ryhmän sovittu tapaamispaikka. Samalla pääsisi pitkästä aikaa käymään "kotona".
Otogakuressa Ryuu taisteli Orochimarua vastaan ja onnistui tappamaan tuon. Azusan päästessä paikalle mies oli kuitenkin hengenvaarassa ja Azusan lääkintätaidoille tuli käyttöä. Hädin tuskin Azusan onnistui pelastaa Ryuu ja parantaa pahimmat vammat, minkä jälkeen jatkettiin matkaa kohti Jiro-saarta.
Jiro saarella pantiin vihdoin täytäntöön operaatio Nora ja ryhdyttiin valloittamaan saarta uuden ninjavaltion perustamiseksi. Pitkien taisteluiden päätteeksi, ryhmän onnistui voittaa saarella olevat harvat ninja ja saada saari haltuunsa. Saari nimettiin taisteluiden jälkeen Hebigakureksi.


Katoaminen ja paluu Hebigakureen

Noin pari kuukautta myöhemmin, Azusa alkoi kuitenkin nopeasti kyllästyä elämään saarella ja halusi taas kierellä ympäriinsä kuten ennen. Mieitttyään asiaa jonkin aikaa, Azusa lopulta kenenkään tietämättä lähti saarelta kohti Tulen maata. Oli aika mennä harjoittelemaan ja vahvistumaan omin päin. Varsin pian lähtönsä jälkeen nainen tapasikin Kiran, joka piti Ryuuta esikuvanaan ja tahtoi päästä tapaamaan Hebigakuren johtajan. Koska Kira oli lisäksi sensori, päätti Azusa ottaa miehen mukaansa, ajatellen että tuon taidoista olisi vielä tulevaisuudessa hyötyä. Matka jatkui Kumogakureen ja vuoden verran kaksikko vietti siellä, ehden satunnaisia tehtäviä yakuzalle. Azusa käytti lisäksi paljon aikaa opiskellen, sillä halusi luoda itselleen oman jutsun.
Ryuun kuitenkin kutsuessa Azusaa takaisin sinetin välityksellä, kaksikko matkusti pikaisesti meren ylitse takaisin kylään.
Ryuu oli luonnollisesti Azusaa ja Kiraa vastassa, näiden viimein saapuessa Hebigakureen. Azusan kerrottua miten oli Kiran seuraan päätynyt, Ryuu värväsi Kiran osaksi saaren joukkoja, minkä jälkeen Azusalla ja Ryuulla oli aikaa vaihtaa kuulumisia kahden kesken. Yksi asia johti toiseen ja kaksikko vietti yhteisen yön, sillä seurauksella, että vain muutamia päiviä Azusan paluun jälkeen, Ryuu päätyi kosimaan naista. Azusa tietenkin vastasi myöntävästi.

Jo samana päivänä merten herra Girizaki kuitenkin hyökkäsi Hebigakureen. Azusa ja Ryuu puolustivat kylää parhaansa mukaan, yhdessä Iwa Kaguyan kanssa, joka samaan aikaan oli saapunut saarelle, oltuaan pitkään omilla teillään. Taistelu sai lopulta surullisen päätöksen Iwan kuollessa ja Azusankin saadessa lähes surmansa, kylään vakoojaksi soluttautuneen petturin ottaessa Azusan kohteekseen ja onnistuttua myrkyttämään naisen. Azusa kuitenkin selvisi hengissä ja lääkintäninjojen parantaessa tätä selvisi myös, että Azusa oli raskaana ja odotti siis Ryuun lasta. Sillä kertaa myrkky ei levinnyt lapselle asti, mutta Azusan ja Ryuun yhteisestä päätöksestä, nainen jätti tehtävien teon määrittelemättömäksi aikaa ja keskittyi vain lääknitävastaavan tehtäviin kylän sisällä.


Kagekokous ja lasten syntymä

Ryuu halusi turvata lapsensa tulevaisuuden muutenkin kuin huolehtimalla Azusan turvallisuudesta, joten Ryuu järjesti viiden kagen kanssa kokouksen, tarkoituksenaan neuvotella Hebigakurelle asema suurena ninjavaltiona. Suuren valtion asemaa Ryuu ei onnistunut saamaan, mutta kokouksen lopputuloksena, Hebigakure tunnustettiin tiettyjä ehtoja vastaan virallisesti pieneksi valtioksi ja sinne luvattiin olla hyökkäämättä aiheettomasti, samalla tavoin kuin Girizaki oli tehnyt. Ryuu ja Azusa saattoivat ottaa siis hieman rennommin, joskin Ryuu piti tästä huolimatta turvatoimet kireinä. Muun muassa normaalisti Ryuun henkivartijana toimiva Rikimaru, saikin tehtäväkseen huolehtia Azusan turvallisuudesta, silloin kun Ryuu itse joutui syystä tai toisesta olemaan pitempään poissa. Lisäksi naisen turvallisuudesta vastasivat myös muutamat muut tarkoin valikoidut anbut, sillä Ryuu ei halunnut riskeerata mitään kun hänen lapsensa oli kyseessä.

Yhdeksän kuukautta siis kului ja synnytyksen sitten lähestyessä turvatoimia kiristettiin entisestään ja kylässä mietittiin jo kuumeisesti kumpaa sukupuolta Ryuun tuleva perillinen olisi. Kaikkien yllätykseksi Azusa sitten synnyttikin kaksoset, jotka vanhempien toiveiden mukaan nimettiin Tingaksi ja Ryoujiniksi. Lapset eivät syntyneet täysin vailla ongelmia, sillä ensimmäisenä syntynyt Tinga todettiin nopeasti sokeaksi ja jälkimmäisenä syntyneellä Ryoujinilla havaittiin lämpönäkö. Muuten lapset olivat kuitenkin terveitä ja voivat hyvin, joten nämä ominaisuudet eivät vanhempia haitanneet.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Azusa

Viesti: # 429Viesti Southpaw »

Hahmosta

Kuva
Hp: 135
Ch: 273
Nopeus: 15
Chakraelementti: Tuuli

Muuta:
- ilmainen A-jutsu Wurtsilta
- +65 chakraa miittiläisten soittamista puheluista

Ammatti: Lääkintäninja
Edut:
Chuunin, nuorempi: Lääkintäjutsut
Chuunin, vanhempi: Voi käyttää viisi pilleriä per tehtävä
TBJ, nuorempi: -2dmg/-1 vuoro myrkkyjen vaikutuksesta
TBJ, vanhempi: -2dmg/-1 vuoro myrkkyjen vaikutuksesta
Jounin: Nopeus +4


Tehtävät:
D: 3
C: 5
B: 16
A: 23
S: 8
S²: 1

Epäonnistuneet tehtävät:
D:
C:
B: 3
A:
S:

Harjoitukset/Tarinat:
D: 3
C: 4
B: 8
A:
S:

Ropetukset:
D: 16
C: 11
B: 2
A:
S:


Pisteet
Tuuli 6p = +3dmg/-3ch
Lääkintä 4p =+2dmg/-2ch
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Azusa

Viesti: # 430Viesti Southpaw »

Azusan tarina
*Punaisella merkityt tehtävät ovat epäonnistuneita
Hox! Azun tehtävälista postattu näkyviin lähinnä Pawille muistilistaksi koska Azun elämänkerta edelleen kesken

Alku
Vartiointihommia (D)
Se on äkäsenä (D)
Tuulen säestyksellä (D)

Jinai Ryuu
Lähtö kylästä (D-tarina)
Kuuluisuutta etsimässä (C-rope + B)
Äänen maassa, mestarin seurassa (C/C + D-rope)
Tapaamisia (D-rope)

Rakentajien etsimistä
Uusi ryhmä, uudet kujeet (B/B)
Tapaaminen Sain kanssa
Odottelua ja ajan tappamista (B/B)
Rakentajia etsimässä (B/C)
Takaisin Iwaan (D-rope)
Kohti Kusaa (E-Rope)

Vastoinkäymisiä
Vierailu Sain luona (E-rope)
Tilanneraportti (D-rope)

Takaisin Ryuun luokse
Kohti päämajaa (C/C)
Lepoa ennen matkan jatkumista (B-tarina)
Läpi Ruohon maan (Erikois B)
Vain yksi toive (C-harjoitus)
Ystäviä ja vihamiehiä (A + D-rope)
Hyviä uutisia (B-harjoitus)
Ihan kohta perillä (B)
Tuleva lääkintäekspertti (B-harjoitus)

Tiettyä kadonnutta etsimässä
Aaltojen maassa (B)
Kadonneen jäljillä, part I (C-harjoitus)
Kadonneen jäljillä, part II (B)
Vangittuna (C-rope)

--- Timeskip, 2 vuotta ---

Ryuun paluu
Selviytyjä (B-harjoitus)
Kirjeenvaihto (C-rope)
Silmän testailua (A/A)
Perääntymättä (B/B)
Takaa-ajo (B-harjoitus)
El baile de la muerte (A, TBJ-koe)

Pitkästä aikaa Äänen maassa
Kohti Otoa (B-harjoitus)
Viivytys (B/B)
Paluu Äänen maahan (B-harjoitus)
Todistajan vaientaminen (A)
Vartijaksi vartijoiden tilalle (A)
Taistelun jälkeen... (D-rope)

Jiro-saaren valtaus
Matka jatkuu (S/A)
Matka eteläisille saarille (C-harkka/Tarina)
Hyökkäys Jiro-saarelle (A)
Palautumassa ja uutta asetta hankkimassa (D, tarina)
Kirikazea pelastamassa (minirope)
Hyökkäys jatkuu (A)
Linnakkeella (C-rope)
Operaatio Nora, linnakkeen valloitus (A)
Lääkintäninja vs. lääkintäninja (A/B)

Omilla teillään
Lähtö (B-harjoitus)
Ilman päämäärää (D-rope)
Takaa-ajettuna (A/B)
Ansaittu tauko (C-rope)
Vuoriston halki (A/B)

--- Timeskip, 1 vuosi ---

Paluu Hebigakureen
Takaisin kotiin (D-Tarina/Harkka)
Hohdokas jälleentapaaminen... (B-rope)
Paluu arkeen (C-harkka)
Myrkyttäjän perässä (A/B)
Normipäivä (C-rope)
Traidor asqueroso(A/B)

Hyökkäys kylään ja ylennys
Meren raivo nousee Hebigakuren ylle (S/A + D-rope)
Herääminen (B-rope)
Tuttuja siellä täällä (C-rope)
Ammattitappaja (A/A, jouninkoe)

--- Timeskip, 16 vuotta ---

Kusanagia noutamassa
Konoha... (C-rope)
Suhteiden luomista (D-rope)
Kohti Otogakurea (D-rope)
Tiedustelua (A/A/A)
Otogakuren Sateentuoja veljekset (S/S/A + D-rope)
Yli meren, aaltojen kohinaa (S/A)
Vihdoin kotona (D-rope)

Tyttären jälleennäkeminen
Pitkästä aikaa kotona (rope)

Matka Sunagakureen
Matka kohti Tuulen maata (A/A/A)
Kollegan tapaaminen (C-rope)
Yö (C-rope)

Uuden yakuzan tuhoaminen
Painajainen ei tunnu loppuvan (D-rope)
Rintamahyökkäys (D-rope)
Se toinen taistelukenttä(S/S + D-rope)
Seuraava osa (D-rope + S²/S)
Erikoinen lauma (C-rope)
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Azusa

Viesti: # 431Viesti Southpaw »

Suhteet foorumin hahmoihin

Akeshi (NPC/KarmanOrja)
Konohalainen ex-anbu/metsästäjä, joka syystä tai toisesta on jättänyt kylänsä ja on nyt Ryuun ja muiden Hebigakuren pääpirujen perässä. Sai Azusan vangittua ja kidutti tätä saadakseen tältä tietoja irti. Luuli pitkän aikaa Azusan olevan kuollut, mutta usean vuoden jälkeen kuitenkin törmäsi Azusaan jälleen tämän ollessa matkalla Sunagakureen.

Aragami (Arekushi)
Munkki, jonka Azusa tapasi Ichiraku ramenissa erään tehtävän yhteydessä. Arvostaa Aragamin suoria mielipiteitä, vaikka tuo ilmaisikin vihansa Hebigakuren ninjoja kohtaan melko avoimesti.

Harukaze Akaioni (Rauttis)
Munkki, jonka Azusa tapasi Konohassa, ollessaan syömässä Ichiraku ramenissa tehtävänsä yhteydessä. Myöhemmin lähti Akaionin pyynnöstä mukaan tuhoamaan Tulen maahan muodostunutta Uutta Yakuzaa.

Hyuga Kinji (KarmanOrja)
Hyugan suvun jäsen johon Azusa törmäsi, Kinjin ollessa taistelemassa Amegakuren ninjaa vastaan. Kinji veti Azusan mukaan taisteluun uskottelemalla anbulle, että Azusa oli Kinjin kutsumia apuvoimia. Taistelun jälkeen Kinji aktivoi uteliaisuuttaan Azusan kaulassa olevan sinetin, havaittuaan sinetin byakuganin avulla.

Kuva
Jinai Ryoujin (NPC/Rauttis)
Azusan ja Ryuun poika. Kuten kuka tahansa äiti, välittää Azusa pojastaan paljon. On lisäksi hyvin ylpeä pojastaan, tuon ylitettyä monet kylän vahvimmista taidoissa niin nuorena.

Kuva
Jinai Ryuu (NPC/Rauttis)
Hebigakuren nykyinen kage ja Azusan aviomies. Azusa pyysi aikoinaan päästä Ryuun oppiin ja tämä suostui. Samalla Ryuu merkitsi Azusan omakseen antamalla tuolle kirotun sinetin. Azusa omasi pitkän aikaa vahvoja tunteita Ryuuta kohtaan, mutta kuitenkin tukahdutti tunteensa siihen asti kunnes tunteet paljastuivat molemminpuolisiksi.

Kuva
Jinai Tinga (Southpaw)
Azusan ja Ryuun tytär. Johtuen tytön sokeudesta, Azusa suhtautuu tuohon vähän turhankin huolehtivaisesti välillä. On kuitenkin tyttärensä taidoista ylpeä kuten Ryoujininkin tapauksessa.

Kaguya Yuu (Viltsukka)
Kaguya klaaniin kuuluva luunkäyttäjä, joka liittyi järjestöön samaan aikaan kuin Azusakin. On ihastunut Ryuuhun ja Azusa pitää Yuuta hieman ällöromanttisena. Tulee toimeen tytön kanssa, mutta ei pidä tuota kuitenkaan ylimpänä ystävänään.

Kira Mugon (sumufani)
Kibaku Nendo joka lyöttäytyi Azusan seuraan tämän lähdettyä Hebigakuresta omille teilleen, harjoittelemaan ja vahvistumaan. Azusa oli aikonut ensin kierrellä yksin, mutta päätyi lopulta ottamaan Kiran mukaansa, koska tuosta saattaisi sensorina olla hyötyä myöhemmin. Omaa tunteita Azusaa kohtaan, mutta ei ole saanut tunteilleen vastakaikua.

Kiribani Hitofuki (NPC/KarmanOrja)
Ärsyttävä poika, johon Azusa ei luota sitten yhtään, varsinkin sen jälkeen kun poika tainnutti Azusan ja ryhtyi petturiksi. On Azusan tietojen mukaan tällä hetkellä Sunan vankilassa.

Neraiuchi Kirikaze (Larry-Love)
Yksi Ryuun oppilaista ja joukon pääjäsenistä. Kirikazea kohtaan Azusa tuntee suurta kunnioitusta. Operaatio Noran alkaessa, Azusa siirsi Kirikazelle erään Uchihan silmän sokaistuneen silmän tilalle, jotta tuo sai käyttöönsä sharinganin.

Kuva
Rikimaru Iga (NPC /Cross)
Ryuun henkivartija, joka Ryuun käskystä on välillä vartioinut myös Azusaa itseään, muun muassa silloin kun tämä odotti kaksosia. Rikimarun tunteettomuudesta huolimatta Azusa pitää miestä luotettavana.

Shakespeare Susan (Isilme)
Sunalainen ninja ja GSG:n johtaja. Azusa tapasi tämän käydessä Sunagakuressa keskustelemassa Himen kanssa. Susan suostui lainaamaan GSG:n voimavaroja Azusan ja Himen kehittämän lääkintäteorian tutkimiseen. Tämän oli myös määrä osallistua Akaionin järjestämään tehtävään tuhota Uusi Yakuza, mutta Susanin ollessa kykenemätön yhteistyöhön Shikyo te Akedan kanssa, tämä jättäytyi tiimistä.

Bushin Akeda (NPC /Gildenhart)
Palkkionmetsästäjä, joka päätyi osaksi Akaionin keräämää ryhmää, jonka voimin lähdettiin tuhoamaan Uutta Yakuzaa. Azusa pitää miestä vahvana tuulininjana, joskin ei ole varma voiko tuohon liittolaisena luottaa täysin, palkkionmetsästäjien ollessa yleensä vain rahan perässä.

Kuva
Tsuchigumo Onimaru (Kuollut /Cross)
Ryuun alaisuudessa toimiva miekkamies joka vastaa linnakkeen puolustuksesta. Arvostaa sitä, että Onimaru ilmaisee mielipiteensä yleensä suoraan

Tsume Kumorihime (NPC/Ookami_Otoko)
Sunalainen lääkintäninja, jota Azusa kävi tapaamassa kuultuaan tämän hallitsenvan Sozou saisei tekniikan. Siinä toivossa, että jutsulla saisi Tingan sokeuden parannettua, Azusa kävi tapaamassa Himeä ja keskustelemassa tämän kanssa asiasta. Keskustelun seurauksena, Hime ja Azusa kävivät Susanin luona ja saivat tämän lainaamaan GSG:n voimavaroja tutkimusta varten.

Kuva
Tsume Nemuru (Ookami_Otoko)
Sunagakurelainen kunoichi, jonka Azusa tapasi käydessään Konohassa toimittamassa lääkekasveja Konohan käyttöön. Naiselle jäi kuva lupaavasta nuoresta ninjasta ja Nemurun kehotuksesta Azusa suunnitteleekin matkaavansa Sunaan tervehtimään Nemurun äitiä.

Kuva
Yamamori Muriki (NPC/Isilme)
Konohalainen anbu, jonka Azusa tapasi Ichiraku ramenissa erään tehtävän yhteydessä. Olisi mielellään tutustunut mieheen paremminkin, mutta tuon vihamielisen suhtautumisen vuoksi keskustelu jäi kuitenkin lyhyeen. Pitää Murikia melko komeana ilmestyksenä.




Tavannut, mutta ei ole muodostanut mielipidettä:
- Mozukataka Mochiarimo (Fataali)
- Nendo Araki (Ice-jin)
- Sabaku Kenichi (McTietäjä)
- Tesshu (Akane)
- Uchiha Hao (sumufani)
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Azusa

Viesti: # 432Viesti Southpaw »

Tavarat

- Kunaita
- Shurikeneja
- Hebigakuren otsapanta


D-taso

Räjähdelappu
Taso: D
Luokka: Muu ase
Pieni lappu jonka voi laittaa kiinni kunai perään tai melkein mihin vaan kohteeseen. Sillä on toinen liimapuoli jolla se laitetaan kiinni. Hetken kuluttua kiinnityksen jälkeen tämä lappu räjähtää ja tekee pientä vahinkoa.
Damage: 4-10


C-taso

Chakrapilleri x3
Taso: C
Luokka: Pilleri
Palauttaa taistelussa menetettyä voimaa.
Chakra: +5
Muuta: Muille kuin lääkintäninjoille 1 per tehtävä.

Ensiapulaukku
Nimenomaan lääkintäninjojen tarpeita ajatellen suunniteltu pienikokoinen ensiapulaukku. Eräänlaisella sinetöintitekniikalla laukusta on kuitenkin tehty tilavampi kuin mitä se oikeasti on, joten laukun sisään on saatu mahtumaan paljon erilaisia lääkintäninjojen tarvitsemia perusvälineitä kuten leikkausveitsiä, välineet verensiirtoa varten, heikkoja kipulääkkeitä ja puudutusainetta, tyhjiä purkkeja ja putkiloita joita voi käyttää miten nyt sattuu haluamaan ja tietenkin sidettä, laastareita ja muuta tarpeellista. Kaikkea mitä voi kuvitella tarvitsevansa tovereiden paikkailuun kesken tehtävän.
Taso: C
Muuta: Vain lääkintäninjoille

Hp food pill x3
Taso: C
Luokka: Pilleri
Pilleri joka palauttaa ninjan taistelussa menettämää verta ja nopeuttaa paranemista.
Kestävyys: +5
Muuta: Vain lääkintäninjoille


B-taso

Chakrapilleri x3
Taso: B
Luokka: Muu esine.
Palauttaa taistelussa menetettyä voimaa.
Chakra: +10
Muuta: Vain lääkintä ninjoille.

Hp food pill x3
Taso: B
Luokka: Pilleri
Pilleri joka palauttaa ninjan taistelussa menettämää verta ja nopeuttaa paranemista.
Kestävyys: +10
Muuta: Vain lääkintä ninjoille.


A-taso

Murasaki no arashi - Viuhka Tuhoutunut
Kestävä, puusta valmistettu viuhka, joka on suurin piirtein samaa kokoluokkaa Azusan aikaisemman viuhkan kanssa, eli noin puolet Temarin viuhkasta.
Aseen puiset osat ovat väriltään tummia, mutta kangas on kuitenkin väriltään vaalean violetti.
Taso: A

Viuhka Tuhoutunut
Raudalla vahvistettu, väriltään vaaleanvihreä viuhka, jolla Azusa saa tehtyä tuulihyökkäyksiä. Viuhka on kooltaan suurin piirtein puolet Temarin viuhkasta, jotta sitä olisi helpompi kantaa mukana. Viuhka kulki Azusalla mukana genin ajoista asti, kunnes tuhoutui taistelussa, Azusan hyökätessä Ryuun ja muiden mukana Jiro-saarelle.
Taso: A


S-taso

Kihlajaislahja
Taso: S
Luokka: Viuhka
Onimarun valmistama viuhka, jonka Ryuu on Ishinin avulla suunnitellut Azusalle. Viuhkan rakenteena on toiminut erittäin kevyt metalli, siis sama ainesosa kuin Ryuun omassa miekassa. Viuhkan kestävyys on todella kova, vaikkei ase painakkaan juuri mitään.
Damage: +5 damagea S-tason tuulitekniikoihin, +4 A-tasoisiin, +3 B-tasoisiin, +2 C-tasoisiin ja +1 D-tasoisiin.
Muuta: Kestävyys on S-tasoa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Azusa

Viesti: # 433Viesti Southpaw »

Ninjutsu


E-taso

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Chakra: -1 per klooni

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Chakra: -2

Kinobori no Waza (Act of Tree Climbing)
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiinsa. Painaessaan jalkansa jotain objektia vasten, esim. puuta, pystyy ninja kävelemään objektia pitkin vaakatasossa tai vaikka roikkua jaloissa olevalla chakralla pää alaspäin.
-1 chakraa/vuoro olla jossakin objektissa kiinni jaloillaan.

Suimen Hokou no Waza (Act of Water Surface Walking)
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiinsa. Chakravaraus antaa ninjan liikkua veden päällä uppoamatta siihen.
-1 chakraa/vuoro liikkua tai olla veden päällä.


D-taso

Fuuton: Seichuu no jutsu
Taito puristaa ilma chakran avulla pieneen tilaan eli nostaa ilman tiheyttä. Puristettu ilma hohtaa valkoisena ja ammuttuna se muistuttaa neulaa. Neuloja voi ampua maksimissaan kaksi yhden vuoron aikana
Taso: D1
Chakra: -2
Damage: 2 per neula

Kawarimi no Jutsu
Kun, ninja on vaarassa hän vaihtaa nopeasti paikkaa jonkun lähellä sijaitsevan objektin tai henkilön kanssa. Useimmiten ninjan paikalle ilmestyy puupölkky. Kawarimilla väistämistä varten pitää ninjan olla keskittynyt kohteeseen, jonka kanssa hän vaihtaa paikkaa, eli kohde voi olla korkeintaan muutaman kymmenen metrin päässä. Lisäksi Kawarimi ei ole äärettömän nopea ja sillä voi väistää vain hitaimpia jutsuja, käytännössä Kawarimi toimii vain D-C tason jutsuihin (jutsut ovat tietenkin luonteeltaan erilaisia, esim. D-tason kamaitachin väistäminen voi olla C-tason jukken ryu-iskua vaikeampaa).
Taso: D1
Chakra: -3

Kaze: Ryukansen
Azusa heiluttaa nopeasti kokoon taitettua viuhkaa sivulta sivulle luoden toisiaan halkovia ilmavirtoja.
Taso: D2
Chakra: -5
Damage: 5


C-taso

Astral Projection Technique
Tämän Jutsun avulla Jutsun käyttäjä pystyy luomaan itsestään Astraali kopion, johonkin tiettyyn paikkaan, jonka avulla voi keskustella kätevästi tovereidensa kanssa, vaikka he olisivat eri puolella maailmaa.
Taso: C1
Chakra: -5

Fuuton: Daitoppa
Tässä Jutsussa puhalletaan suusta voimakas tuulenpuuska, joka heittelee miltein kaikkea sen tielle joutuvaa.
Taso: C3
Chakra: -6
Damage: 7-9
Muoto: Ulottuu laajemmalle alueelle kuin tavallisesti

Hitei Mushou
Ninja kerää ensin suuhunsa chakraa, jonka jälkeen puhaltaa sen ulos kymmeninä chakraneuloina. Neulat tekevät pahaa vahinkoa, jos niitä ei kykene torjumaan.
Taso: C3
Chakra: -6
Damage: 7-10
Muoto: Neuloja saa ammuttua enemmän ja hivenen laajemmalle alueelle kuin normaalisti.


B-taso

Fuuton: Dai Kamaitachi
Kamaitachin voimakkaampi ja laajempi versio. Iskun tekemiseksi käyttäjällä pitää olla siitä varten tehty ase (esim. viuhka). Dai Kamaitachi on jo tarpeeksi voimakas leikkaamaan puita halki.
Taso: B4
Chakra: -11
Damage: 12
Muoto: Ulottuu huomattavasti laajemmalle kuin ensimmäisillä tasoilla

Fuuton: Misairu
Käyttäjä tekee käsimerkit, jonka jälkeen hän pistää käden suunsa eteen ja puhaltaa suustaan ilmaohjuksen, joka lävistää vahvojakin kohteita osuessaan niihin. Ilmaohjuksen huono puoli on se, että sen väistäminen ei ole kovinkaan vaikeata, jos se ammutaan suoraan edestä päin.
Taso: B4
Chakra: -8
Damage: 14 (päähän osuessa 22)
Muoto: Tällä tasolla ilmaohjus on vaikeampi huomata, mikä tekee sen väistämisesta hankalampaa vaikka se olisikin ammuttu edestäpäin.

Fuuton: Taiki awa
Tekniikka jossa ninja kerää tuulichakralla ilmaa ylävartalonsa ympärille kuplaksi. Vahinkoa tämä ei tee, mutta antaa ninjalle mahdollisuuden olla pitkiä aikoja veden alla, kuplan mahdollistaessa hengittämisen.
Taso: B1
Chakra: Aktivointi -10, ylläpitäminen -4 per vuoro
Muuta: Kupla ei ole kovin iso joten ilman pystyy jakamaan korkeintaan yhden tiimitoverin kanssa.

Mugen Sajin Daitoppa
Tämä on tavallisen Daitoppan kehittyneempi versio. Jutsussa ninja puhaltaa paljon suuremman tuulimyrskyn vihollisen niskaan. Tämä tuulimyrsky tempaa mukaansa kaikkea lähellä olevaa, joten tämä on helppo keino tuhota kagebunshineita tai torjua vihollisen jutsu. Hiekkaisella määperällä jutsu aiheuttaa myös näköesteen, sillä se nostaa hiekkaa pölypilviksi ilmaan.
Taso: B4
Chakra: -12
Damage: 15
Muoto: Jutsu ulottuu laajemmalla alueelle kuin tavallista


A-taso

Fuuton: Katon Kamaitachi
Dai kamaitachin tehostettu versio, jossa on mukana tulielementin taitoja. Tuuliaalto leikkaa vastustajaansa niin kovalla voimalla, että osuessaan kohteeseen se sytyttää sen samalla palamaan. Miinusta jutsulla on se, ettei kohde saa verenvuotoa tulen takia. Iskun tekemiseksi käyttäjällä pitää olla siitä varten tehty ase (esim. viuhka)!
Taso: A5
Chakra: -18
Damage: 20 + palamisvahinko 3 joka vuoro
Muuta: Pitää osata Dai Kamaitachi
Muoto: Jutsun synnyttämät liekit on vaikeampi sammuttaa

Kyougeki Daitoppa
Daitoppan tehokkain versio. Jutsun tekijä kerää suuren määrän chakraa keuhkoihinsa manipuloiden sen ilmaksi ja puhaltaa kaiken ulos suurena tuulimyrskynä, joka heittelee kaikkea tiellään olevaa. Jutsu on niin tehokas, että se vie ilmat pihalle käyttäjältään ja siksi sitä ei voidakaan tehdä nopeasti kahta kertaa peräkkäin.
Taso: A5
Chakra: -16
Damage: 22
Muuta: Vie ilmat pihalle ja estää ensi vuorolla mahdollisten puhallusta vaativien jutsujen käytön
Muoto: Tällä tasolla Azusan on onnistunut oppia jutsu niin hyvin, että puhallusta vaativia jutsuja pystyy tekemään myös seuraavalla vuorolla.


A/A-taso

Fuuton: Dai Katon Kamaitachi
Ninja tekee paljon voimakkaamman version Katon Kamaitachista. Jutsuun on lisätty huomattavasti enemmän chakraa ja siksi tuuliaallon laajuus vastaa jo valtavaa hyökyaaltoa ja sen leikkauskyky on entistä suurempi. Iskun tekemiseksi käyttäjällä pitää olla siitä varten tehty ase (esim. viuhka)!
Taso: A/A5
Chakra: -40
Damage: 42 + palamisvahinko 3 joka vuoro.
Muoto: Jutsun synnyttämät liekit on vaikeampi sammuttaa


S-taso

Fuuton: Misairu Bakudan
Misairun kehittyneempi versio. Ninja tekee monimutkaiset käsimerkit, jonka jälkeen hän puhaltaa suustaan ilmaohjuksen. Halutessaan käyttäjä voi räjäyttää ohjuksen, jolloin siitä muodostuu valtava pallon muotoinen räjähdys, jonka läpimitta on parikymmentä metriä. Joutuessaan sen sisälle kohde kärsii pahaa vahinkoa koko kehoonsa.
Taso: S(2)
Chakra: -64
Damage: 65

Fuuton: Renkuudan
Ninja kerää suuren määrän chakraa keuhkoihinsa ja iskee sitten kädellään mahaansa puhaltaen suustaan valtavan nopean ilmapanoksen, joka räjähtää osuessaan. Pallojen ampuminen on ihmiselle hyvin rasittavaa, sillä jutsu on tarkoitettu "sarjatuliampumiseen". Jutsun onkin alunperin keksinyt yksihäntäinen bijuu Shukaku.
Taso: S(2)
Chakra: -70
Damage: 70-80


Tasojutsut

Shunshin no jutsu
Äärimmäiseen nopeuteen tähtäävä tekniikka. Chakraa johdetaan ympäri kehoa äärimmäisen nopeaa paikasta toiseen liikkumista varten. Chakran määrästä riippuen matka voi olla lyhyestä pitkiäkin matkoja ja useat shinobit käyttävät visuaalisia tehosteita (kuten savua, lehtiä tms.) tehostaakseen kuvaa katoamisesta ja antaakseen kuvan suoranaisesta teleportaatiosta.

Lyhyitä, alle kymmenen metrin syöksähdyksiä.
Taso: D1
Chakra: -4

Fuuton: Kamaitachi
Voimakas tuulivirtaus, joka heittää vastustajan taaksepäin. C-tasolla se myös leikkaa uhrinsa kehoa. Iskun tekemiseksi käyttäjällä pitää olla sitä varten tehty ase (esim. viuhka), jonka saa vain sunalaiset.

Taso: D2
Chakra: -3
Damage: 4

Taso: C3
Chakra: –5
Damage: 7
Muoto: Ulottuu laajemmalle alueelle kuin perus Kamaitachi

Fuuton: Kan Shi-Rudo
Käyttäjä muodostaa erikoisen pyörremyrskyn ympärilleen. Sen halkaisija on vain noin kaksi mertriä, mutta se kohoaa korkealle. Pyörremyrsky imee maastoa mukanaan paljon, joten sen läpi on mahdotonta nähdä ilman byuakugania ym. lisäksi pyörre imee kohteita sisäänsä, joten sen vaikutus on sekä puolustava, että hyökkäävä.

Taso B4
Vaikutus: Pyörremyrsky imu on voimakasta noin 3 metrin säteellä.
Chakra: Aktivointi -8, jonka jälkeen -6 per vuoro
Suojaa: 11 damagea
Damage: Sisälle joutuessa 6
Muoto: Jutsun imuteho on kasvanut tällä tasolla 3 metristä 5 metriin.

Taso: A5
Vaikutus: Pyörremyrskyn imu on todella voimakasta noin 5 metrin säteellä.
Chakra: Aktivointi -15, jonka jälkeen -12 per vuoro
Suojaa: 20 damagea
Damage: Sisälle joutuessa 10

Fuuton: Shippuu no Jutsu
Shippuu no Jutsu on tehokas tuulielementin isku, joka on kuin yhdistelmä Daitoppasta ja Kamaitachista. Käsimerkkien jälkeen käyttäjä keskittää kämmenensä ja kätensä ympärille nopeasti pyörivää tuulichakraa, jonka jälkeen käsi isketään eteenpäin ja käännetään lyönnin aikana chakran pyörimisen suuntaisesti. Tuulichakra vapautetaan iskun suuntaan, ja se muodostaa kämmenestä purkautuvan hurrikaanin, joka lähtee poikittain (eli hurrikaanin suu edellä) vastustajaa kohti heitellen ilmaan kaiken, mitä ei ole naulattu kiinni.

Taso A5: Tällä tasolla jutsu perustuu voimakkaaseen imuun ja paineeseen.
Chakra: -20
Damage: 20-25
Muoto: Tällä tasolla Azusa on oppinut tekemään jutsun ilman käsimerkkejä.

Taso: A/A5
Vaikutus: Tällä tasolla mukana on myös leikkauskyky, joka aiheuttaa vastustajalle suurta lisävahinkoa.
Chakra: -40
Damage: 47-52
Muoto: Tällä tasolla Azusa on oppinut tekemään jutsun ilman käsimerkkejä.

Kai
Kai on yksinkertainen jutsu, jolla voi torjua ei-bloodline genjutsuja aktivoimalla chakraa. Voit myös vapauttaa muita genjutsusta samalla tekniikalla.
Taso A1: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-A tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun chakramaksu

Koku Daiyaru no Jutsu
Ninja puhaltaa eteensä ilmaa keuhkoistaan ja suorittaa samalla käsimerkkejä muovaten ilman sirkkelimäiseksi kiekoksi eteensä. Kiekko alkaa pyöriä hiljalleen ja kun se on valmis, vapauttaa ninja loputkin ilmat keuhkoistaan ja lähettää valtavalla nopeudella eteenpäin lujasti pyörivän kiekon, joka leikkaa sirkkelin tavoin itsensä kaikesta läpi.

Taso: A5
Chakra: -20
Damage: 25
Muoto: Tällä tasolla jutsun voi suorittaa ilman käsimerkkejä.

Taso: S(3)
Chakra: -60
Damage: 80

Reppushou
Käsimerkkien jälkeen jutsun käyttäjä iskee kätensä yhteen ja lähettää vihollista kohti todella nopeita teräviä tuulenpuuskia. Tuulenpuuskat voivat tehdä itsessäänkin pientä vahinkoa, mutta ne on tarkoitettu tehostamaan heittoaseita. Tuuli lisää heittoaseiden nopeutta huomattavasti saaden niiden väistämisen lähes mahdottomaksi ja antaa niille lisäksi lisävahinkoa.

Taso: B4
Chakra: -12
Damage: +5 heittoaseisiin + 3 loppudamageen (maksimissaan seitsemän asetta kerralla)
Nopeus: Heittoaseiden nopeus vastaa B-tason jutsua
Muoto: Tällä tasolla jutsun voi suorittaa ilman käsimerkkejä

Taso: A5
Chakra: -25
Damage: +15 heittoaseisiin + 5 loppudamageen (maksimissaan viisi asetta kerralla)
Nopeus: Heittoaseiden nopeus vastaa A-tason jutsua
Muoto: Tällä tasolla jutsun voi suorittaa ilman käsimerkkejä
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Azusa

Viesti: # 434Viesti Southpaw »

Lääkintäjutsut


C-taso

Souzou Kamitan (Chakra touch)
Ninja pystyy tämän jutsun avulla imemään kuolleelta kohteelta tämän vielä kehossa olevan chakran iteensä. Ninja tekee käsimerkit ja asettaa kätensä kohteen ruumiin päälle ja imee käteensä kehossaa olevan chakran. Jos kohteella ei ole jäljellä chakraa, jutsu ei vaikuta mitenkään.
Taso: C3
Chakra: Max. +6 per vuoro
Muoto: Jätän auki kunnes keksin jotakin.


B-taso

Shikon no Jutsu (Dead Soul Technique)
Shikon no Jutsussa luodaan kuolleen ruumiin avulla illuusio elävästä henkilöstä. Shikon no Jutsun avulla ninja pystyy vapaasti hallitsemaan kuolleita ruumiita saaden ne vaikuttamaan eläviltä ja halutessaan vaihtaa jopa näiden ulkonäköä. Ruumin, johon jutsua käytetään, sydän alkaa yhtäkkiä taas toimimaan, vaikka kyseessä onkin kuollut henkilö/eläin.
Taso: B4
Chakra: -5, jonka lisäksi -5 ch, jos muokataan kuolleen henkilön ulkonäköä
Muoto: Tällä tasolla Azusa voi suorittaa ruumiin kautta muita lääkintäjutsuja.


A-taso

Chakra no Mesu
Jutsun avulla lääkintäninja pystyy äärimmäisen tarkan chakranhallinan seurauksena johtamaan chakraa käsiinsä ja aiheuttamaan sen avulla viholliselle lihaksia ja sisäelimiä vahingoittavan shokin jokaisella iskulla. Tekniikka vaatii todella suurta keskittymiskykyä, eikä sitä voi siksi käyttää esimerkiksi samaan aikaan porttien kanssa.
Taso: A1
Chakra: 18-26 per isku
Damage: 18-26 per isku

Chikatsu Saisei no Jutsu
Erittäin monimutkainen lääkintäjutsu, jonka suorittaminen vie runsaasti aikaa. Ninja piirtää maahan monimutkaiset sinetit, jonka päälle potilaan keho pistetään. Tämän jälkeen yleensä neljä lääkintäninjaa asettuvat istumaan sinetin kulmiin ja alkavat johtaa chakraansa sen välityksellä potilaaseen regeneroiden tämän soluja. Jutsu voi parantaa potilaan erittäin vakavistakin vammoista, mutta sitä ei ehdi käyttää kesken taistelun. Vain erittäin kokeneet lääkintäninjat pystyvät suorittamaan jutsun yksin.
Taso: A5
Muoto: Tällä tasolla Azusa on tarpeeksi taitava suorittamaan jutsun yksin.

Jinsei Hozon
Tässä lääkintätekniikassa siiretään osa omasta chakrasta jonkun toisen kehoon. Chakra ei kuitenkaan siirry potilaan käyttöön vaan sillä pidetään vakavasti haavoittunut potilas hengissä sen aikaa, että lääkintäninja ehtii parantaa vammat. Jutsu vaatii tarkkaa chakranhallintaa ja keskittymistä, eikä sitä siksi voi suorittaa kesken taistelun.
Taso: A1

Ranshinshou
Ninja lataa suuren määrän chakraa käteensä ja iskee sen vastustajaa päin vapauttaen chakran räjähdysmäisesti vastustajan hermostoon. Äkillinen chakranpurkaus saa hermoston sähkövirrat sekaisin, jolloin viestit eivät kulje enää normaalisti vastustajan hermoissa. Jos vastustaja yrittää esim. liikutaa toista kättään, saattaa hänen vastakkainen jalkansa liikkua jne.
Jutsu tekee monet lähes täydellisen liikuntakyvyttömiksi ja estää mm. käsimerkkien tekemisen. Vain erittäin älykkäät ninjat tai lääkintäninjat pystyvät päättelemään jutsun toimintatavan ja adaptoitua siihen.
Taso: A5
Chakra: -25
Vaikutus: Estää käytännössä kohteen tahdonalaisen liikkumisen, myös käsimerkit. Fiksut kohteet voivat päätellä jutsun toimintatavan ja "vapautua" jutsun vaikutuksesta, mutta tässäkin menee yleensä vähintään pari vuoroa.
Muuta: Jutsu kestää 5 vuoroa
Muoto: Jutsun voi käsien lisäksi tehdä myös jaloilla.

Saikan Chushutsu no jutsu
Tällä jutsulla lääkintäninja pystyy poistamaan myrkkyjä potilaan kehosta. Sairastumisen aiheuttaja todetaan ensin tarkkailemalla poikkeamia potilaan chakrassa/chakrankierrossa. Tämän jälkeen myrkytyksen saaneelle tehdään viilto jonnekin päin kehoa, minkä jälkeen lääkintäninja ohjaa chakransa avulla vettä tai esim. jotain desinfioivaa nestettä viillon läpi potilaan kehoon. Nesteen avulla myrkky pakotetaan ulos ninjan kehosta vastamyrkyn tekemistä varten. Jutsun tekeminen vie aikaa, joten sen vuoksi tätä ei pysty tekemään kesken taistelun.
Taso: A1
Muuta: Jutsu yksin ei poista kaikkea myrkkyä, joten sitä vastaan on palkinnolla hankittava myrkyn tasoinen vastamyrkky. Esim. A-tason myrkystä pääsee eroon A-palkinnolla jne. jne.


S-taso

Kisho Tensei
Tässä jutsussa lääkintäninja antaa omaa elinvoimaansa potilaalle. Tekniikkaa voi käyttää sekä eläviin, että kuolleisiin potilaisiin. Elävään potilaaseen käytettynä, jutsu parantaa hengenvaarallisetkin vammat, sillä seurauksella, että lääkintäninja menettää osan omasta elinvoimastaan. Kuolleeseen käytettynä jutsu herättää potilaan henkiin, mutta lääkintäninja itse kuolee luovuttaessaan kaiken elinvoimansa potilaalle.
Taso: S(1)
Chakra: -60
Kestävyys: -30 max hp:ta / -50 max hp:ta jos käyttää itseensä
Vaikutus: Potilas saa täydet hp:t / herää henkiin jos on ollut kuolleena
Muuta: Chakra ja kestävyysmaksut koskevat vain jos jutsua käyttää elävään potilaaseen. Kuollutta parantaessa taas käyttäjä menettää kaiken ja kuolee itse. Lisäksi jos jutsua käyttävä ninja on Edo tenseillä kutsuttu, Edo tensei purkautuu Kisho tensein käyttämisen jälkeen.

Shishi Saisei
Vaativa lääkintäjutsu, joka on kehitetty irronneiden ruumiinosien kiinnittämiseen tai takaisin kasvattamiseen. Taistelutilanteessa tämä yleensä tarkoittaa raajojen kiinnittämistä, mutta rauhallisemmissa olosuhteissa jutsua voi käyttää myös leikkauksissa jolloin voidaan korvata esimerkiksi vaurioituneita sisäelimiä kasvattamalla tilalle uusia. Raajoja kiinnittäessä irronnut raaja kiinnitetään ensin tiiviisti paikalleen, minkä jälkeen lääkintäninja ohjaa chakraansa kiinnityskohtaan. Käytännössä lääkintäninja monistaa potilaan olemassaolevista soluista uusia ja voi näin saada raajan kiinnitettyä saumattomasti takaisin paikoilleen. Jos irronnut raaja on vaurioitunut käyttökelvottomaksi, tilalle voidaan silti kasvattaa kokonaan uusi raaja, monistamalla tarvittavat solut toisesta raajasta. Taistelutilanteessa jutsu on kuitenkin tehtävä mahdollisimman pian raajan irtoamisesta, muussa tapauksessa jutsu ei vaikuta toivotulla tavalla vaan raajasta voi joutua leikkaamaan jälkeenpäin vielä lisää pois, jotta jutsun voi suorittaa. Potilaan pään kuitenkin irrotessa harteilta, tämä on kaiken avun ulottumattomissa.
Taso: S(1)
Chakra: -40 kahden vuoron ajan


Tasojutsut

Chakra Kyuuin jutsu
Ninja johtaa chakraa käsiinsä saaden ne hohtamaan punertavasti. Koskiessaan vihollista jutsu imee osan tämän chakroista pois, mutta ninja ei saa kuitenkaan itselleen näitä chakroja. Pieni hipaisukin imee pienen määrän chakraa.
Taso: C3
Chakra: -5 aktivoida ja sen jälkeen -3 per vuoro pitää päällä käsiä
Damage: -5-9 chakraa vastustajalta osumasta riippuen
Muoto: Chakraa pystyy imemään käsien lisäksi myös jaloilla.

Shousen jutsu
Lääkintäjutsujen kulmakivi, jonka jokainen pätevä lääkintäninja hallitsee. Ninja johtaa chakraa käsiinsä saaden ne hohtamaan vihreinä ja asettaa kädet parannettavaa kohtaa vasten. Chakra parantaa kaikenlaisia vammoja sisäisistä ulkoisiin tehden jutsusta erittäin kätevän. Tietynlaisiin erityisvammoihin, kuten voimakkaiden myrkkyjen aiheuttamiin, tekniikka ei kuitenkaan tepsi.

Taso: B4
Hp: +1-14hp/vuoro.
Chakra: Käytetyn chakran määrä on riippuvainen upeista
B1 -2ch/hp
B4 -1ch/hp
Muoto: Parantaessaan itseään, ninjan ei tarvitse ohjata chakraansa käteen ja siitä haavaan vaan tuo voi ohjata parantavan chakran suoraan vahingoittuneeseen kohtaan. Näin ulkopuolisen silmiin näyttää siltä kuin haava paranisi ihan itsestään.

Taso: A3
Hp: +15-25hp/vuoro.
Chakra: Käytetyn chakran määrä on riippuvainen upeista
A1 -2ch/hp
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Azusa

Viesti: # 435Viesti Southpaw »

Muuta mainitsemisen arvoista


Jinai Ryuun antama sinetti
Kuva

Kirottu sinetti, taso 1
- 10hp aktivoitumiseen, jatkuu -4hp per vuoro
Tässä Ryuun antamassa sinetissä, ensimmäisellä tasolla tulevat voimat ovat kullekin sinetin saaneelle henkilökohtaisia. Sillä toisin kuin Orochimarun antamassa sinetissä, Ryuun chakra ei modifioidu niin tarkasti, vaan käyttäytyy kunkin verityypin kanssa hivenen eri tavoin.
Useimmiten tämä sinetti nostattaa nopeutta, tai voimistaa iskutehoa. Se saattaa myöskin parantaa reaktiokykyä tai parantaa iskunottokykyä jonkin verran.
+ 3 iskunkestoon
+ 15 ch
Taso: A1
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Hautausmaa”