Jälleennäkeminen (rope)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 424Viesti Southpaw »

Kage bunshinin kävellessä seuraansa lyöttäytyneen omituiselta vaikuttavan kolmikon keskellä kädet sidottuna, sen kasvoilta näki ettei tyttö ollut erityisen huvittunut tilanteesta johon oli päätynyt. Sentään hyvä puoli tilanteessa oli, että kolmikko ei ollut hyökännyt hänen kimppuunsa, kun hän oli jo näiden chakrat aistiessaan pysähtynyt keskelle kuusimetsää jonka läpi oli ollut kulkemassa ja ilmoittanut kovaäänisesti ettei ollut halukas taistelemaan, vaan oli pelkästään läpikulkumatkalla. Toinen hyvä puoli oli, että he myös vaikuttivat kulkevan suuntaan, johon tytön seuraama, Akkin chakrasta koostuva savukettu oli menossa, joten ainakin hän pääsisi edelleen seuraamaan ystävänsä jälkiä. Kysymys tosin kuului kuinka kauan, sillä ennenpitkää hänen seurassaa oleva omituisten otusten kerho varmasti pysähtyisi tukikohtaansa tai leiriinsä tai missä nyt elivätkään. Jos Tinga kuitenkin piti seurassaan olevaa hiljaista mieskolmikkoa omistuisena, niin Tinga itse oli näiden mielestä aivan yhtä omituinen tapaus. Jokainen taruolentoa muistuttavista miehistä oli jo pistänyt merkille tytön olevan sokea, mutta ihmetystä kuitenkin aiheutti miten tämä silti tuntui havaitsevan kaiken ympärillään ja kykenevän kulkemaan vaikeakulkuisessa maastossa ilman keppiä tai muutakaan sokeille tarkoitettua apuvälinettä.

"Voisitko olla tökkimättä sillä? Olen vain klooni, enkä halua hajota ennen kuin olen löytänyt ystäväni", tyttö pyysi takanaan kulkevalta Hihiltä, joka vetikin lopulta keppinsä hämmentyneenä kauemmas Tingan selästä, tietämättä mitä ajatella siitä että vanki esitti tämänkaltaisen pyynnön, sen sijaan että olisi vain pelokkaasti kävellyt eteenpäin kuten vangit yleensä. Heidän käveltyään vielä jonkin matkaa, Tingan kasvoille vielä yllättäen alkoi levitä pieni hymy, kun hän alkoi tuntea Akkin chakran sensorikantamansa rajoilla. Tämä sai tytön toiveikkaasti ajattelemaan, että kenties miekkamies syystä tai toisesta olikin nimenomaan heidän määränpäässään tai jossain sen lähistöllä. Varovasti tyttö päästi chakratasoaan hieman kohoamaan, toivoen näin saavansa sanattomasti viestittyä että oli tulossa. Tosin jos Akki ei sillä hetkellä käyttänyt omaa sensoriaan, jäisi tytön äänetön signaali todennäköisesti huomaamatta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 426Viesti Cross »

Kolme mielenkiintoista päivää ennen Tingaa Aokigaharaan ja syvällä sen uumenissa sijaitsevaan Tonon kylään saapunut Akki oli nauttinut ajastaan isänsä suvun syrjäisessä kotikylässä, mikä oli toiminut jo vuosisatojen ajan hänen kaltoi silmiinpistävän mutaation omaavien henkilöiden turvapaikkana. Alkuun näihin kolmen valtion rajojen yli levittäytyviin metsiin oli alkanut kerääntyä erillaisia sosiaalisia hylkijöitä, joita oli aikanaan pidetty ilmeisesti jonkin sortin paholaisina. Hiljalleen nämä olivat muodostaneet oman yhteisönsä tänne syrjään ja alkaneet hyödyntää mutaatioidensa erikoisia ominaisuuksia ninjoina, myyden palveluksiaan eniten tarjoavalle. Tonon klaanit olivat olleet aina pieniä, mutta näiden silmiinpistävyys oli tehnyt näistä tavallaan tunnettuja, vaikkakin vain satuolentoina. Sukuunsa ja näiden liittolaisiin tutustunut Sanada oli kuitenkin tullut vakuuttuneeksi siitä että nämä osasivat pitää puolensa, varsinkin omalla alueellaan ja se oli varmasti ollut yksi syy miksi Orochimarukin oli aikoinaan varmistanut ensimmäisinä tekoinaan näiden klaanien tuen itselleen, alkaessaan muuttaa Riisipeltojen maata Äänen maaksi. Tämän kuoltua klaanit olivat kuitenkin pian hylänneet Otokaguren ja alkaneet myydä palveluksiaan vallasta keskenään nahisteleville sotalordeille, netoten sangen hyvin. Edes muualla vallinnut rauha ei siis ollut vaikuttanut näiden toimintaan kovinkaan pahasti, vaikka pitkän sodan jäljet alkoivatkin näkyä väestön ikärakenteessa. Myös klaanien vanhimmat olivat huomanneet tämän ja olivat siksi olleetkin hyvinkin myötämielisiä Akkin ehdotukselle syöstä pääosan näiden nuorista sotureistaan värvänneen Inuzukan pois vallankahvasta, mikä varmasti tulisi auttamaan sodan nopeaan loppuun saamisessa. Miekkamiehen vielä tarjottua näille oikeutta hallita itse omaa aluettaan erillään Otokaguren tulevasta hallitsijasta oli asia ollut selvä ja Tsuchigumon suunnitelma taas askeleen lähempänä toteutumista.

Saatuaan sopimuksen solmittua Akki oli tiennyt että hänen olisi pitänyt lähteä saman tien liikkeelle sankan metsän ja kuumista lähteistä nousevan höyryn täyttämästä vuoristosolasta, minne Tonolaiset olivat aikoinaan päättäneet kätkeä kylänsä varmaan talteen. Kylän matalat ja sinäänsä melko yksinkertaiset talot hävisivät puiden ja usvan alle mistä hyväänsä päin katsottuna, minkä lisäksi lähteistä nouseva lämpö ja laakson vuoren rinteet tekivät sen ilmastosta kovimpinakin talvina mukavan siedettävän. Kiirehtimisen sijaan Akki olikin päättänyt jäädä tutustumaan alueeseen ja sen asukkaisiin yhden päivän ajaksi, minkä ansiosta tätä etsimään tulleen Tingan onnistui tavoittaa hänet. Piilotettuja vuoristopolkuja pitkin tehtävään matkaan Raudanmaahan valmistautumassa ollut miekkamies aisti yllättäen tutun chakran lähellään, tuntien olonsa hetken aikaa hieman hämmästyneeksi. Sadana ei olisi uskonut Tingan voivan löytää tänne edes savuketun avulla, vaikka tunsikin rehellistä iloa tämän läsnäolosta. Ainoa hieman outo seikka oli aina tytön mukana kulkevan Nagan ja tämän pelastamaan lähtemän Koutein puuttuminen. Tuntien tytön chakran olevan aivan lähellä Akki jätti askarreensa siihen paikkaan ja lähti astelemaan aistimuksensa ohjaamaan suuntaan, nähden hetkenkuluttua jo hänen tulessaan tapaamiensa apina mies Dohikon ja lintumaisen Sojiron taluttavan sidottua Jinaita klaanin vanhimpien kokous tilana käytettyä Fukuron taloa kohti. Ottaen muutaman juoksu askeleen miekkamies riensi pysäyttämään kolmikon, onnistuen suostuttelemaan vartia kaksikon päästämään tytön vapaaksi lyhyen keskustelun jälkeen. ''Missä muut ovat?'' Suoraan asiaan ilman sen kummempia tervehdyksiä siirtyvä Akki kysyi, lähtien samalla johdattamaan tyttöä kylän keskuskatuna toimivaa kapeaa polkua pitkin majapaikkanaan toiminutta mökkiä kohti, missä he voisivat jutella paremmassa rauhassa, ilman uteliaita katseita, joita punahiuksinen normaalin näköinen tyttö keräsi magneetin lailla puoleensa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 427Viesti Southpaw »

Heidän kävellessään lopulta erästä vuoren rinnettä alaspäin, Tinga alkoi päästämiensä pienten chakrapurkausten varassa aistia rakennuksia, jotka oli helppo arvata näiden ihmisten asuttamaksi kyläksi. Myös Akkin chakra alkoi tuntua sen verran lähellä, että miehen saattoi melko turvallisesti olettaa olevan kylässä.
"Mahtaakohan olla liikaa pyydetty, että päästäisitte minut ystäväni luokse? Hän on selvästikin täällä teidän kanssanne", Tinga kysyi viattomasti, saaden kuitenkin harmikseen vastaukseksi vain hiljaisuutta.
"Ei sitten...", tyttö huokaisi heidän lähestyessään yhtä isommista taloista. Rakennuksen sisäpuolelta hän aisti muutaman kohtalaisen suuren chakran, joita vastaan hän ei kuitenkaan sen hetkisesessä kage bunshin tilassaan kykenisi taistelemaan kovinkaan kauaa jos tässä kävisi hänen kannaltaan huonosti. Kage bunshinin iloksi Akkin chakra kuitenkin lähti lähestymään ja juuri kun seurue oli pääsemässä talon ovelle, miekkamies sai heidät kiinni ja onnistui vakuuttamaan hänen vangitsijansa siitä ettei häntä tarvinnut pitää uhkana.

Kun Akki sitten meni suoraan asiaan heidän kävellessään poispäin, jälleennäkemisen aiheuttama ilo väistyi, kun Tingan kasvoille levisi surumielinen ilme. Bunshin joutui todella tekemään töitä, jotta ei olisi antanut jälleen surulle valtaa ja alkanut itkeä Nagan menetystä.
"Naga on kuollut. Ja Koutei... Hän on halvaantunut. Vyötäröstä alaspäin", Tinga vastasi surumielisesti ja joutui käyttämään lyhyen hetken saadakseen ajatuksensa koottua.
"Mutta ennen kuin menen yksityiskohtiin, niin sinun lienee tarpeellista tietää, että minä olen vain kage bunshin. Oikea Tinga lähti Sunagakureen ja lähetti minut kysymään tarvitsetko sinä Pilafilta mitään. Hän aikoo vaihtaa ne seremoniamiekat johonkin hyödyllisempään", tyttö kertoi, viitaten puheellaan Ryuun antamiin miekkoihin, joita oikea Tinga oli Akkille näyttänyt heidän edellisellä tapaamisellaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 436Viesti Cross »

Akki ja Tinga eivät kerenneet ottaa montakaan askelta, ennen kuin surullisen näköisen tytön sanat saivat tämän vierellä kulkeneen miehen pysähtymään hämmästynyt ilme kasvoillaan. Nuoren miehen oli vaikea uskoa sitä mitä oli vasta kuullut todeksi, vaikka ei uskonutkaan että Jinai olisi alkanut pilailla tuollaisella asialla. Ajatus tuntui kuitenkin vain liian suurelta muutokselta siihen mikä tilanne oli ollut heidän erotessa Aaltojen maassa, Tingan ja Nagan suunnatessa seuraansa lyöttäytyneen Waraun kanssa pelastamaan kumolaisten vangitsemaa Kouteita. Hän olisi halunnut lähteä tietenkin näiden mukaan, mutta oli valinnut kuitenkin sisaruksille tekemänsä lupauksen pitämisen velvollisuuden tunnossaan. ''Anteeksi... Jos olisin tiennyt en olisi kysynyt...'' Sanoja etsivä miekkamies sai sanottua, tuntien syyllisyyttä siitä ettei ollut lähtenyt ystäviensä mukaan, kuten hänen olisi kaiken jären mukaan kuulunut. ''Kuinka se tapahtui?'' Jinain alakuloisen tunteen jakava Sanada sai kysyttyä, ennen kuin kage bunshin keskeytti ja kertoi mikä todella oli. Tytön isältään saamat miekat hyvin muistava Akki nyökkäsi hieman päätään tämän lopetettua, ymmärtäen hyvin että tämä aikoi vaihtaa lähes hyödyttömät rituaali aseet johonkin käytännöllisempään. ''Luulenpa että olen jo vallan hyvin varustautunut kaikkeen vastaan tulevaan.'' Pienen hymyn poikasen kasvoilleen pakottava nuorimies vastasi, tietäen nykyisen asevarastonsa riittävän tarvittaessa kokonaisen armeijan varustamiseen ja siksi olikin vaikea keksiä mitään mitä voisi tarvita edes Pilafin kaltaiselta mestarilta. Hänellä oli isänsä miekat ja omat aseensa, minkä lisäksi kykeni myös Shirotoran kautta kutsumaan suurimman osan hebi asevarastosta halutessaan käyttöönsä. ''Majapaikkaani on vielä vähän matkaa ja siellä on varmasti hieman parempi puhua kuin tässä.'' Päätään hieman sivulle heilauttava miekkamies jatkoi, sukien ärsyttävästi jälleen silmille valahtaneita hiuksiaan sivuun.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 438Viesti Southpaw »

"Ei se mitään. Olisin varmaan itsekin sinun tilallasi kysynyt... Olen kuitenkin liikkunut niiden kahden seurassa jo pidempään", Tinga vastasi miekkamiehen anteeksipyyntöön, pysähtyen itsekin hetkeksi tämän vierelle, sillä tieto kaikesta päätellen oli tullut isonakin yllätyksenä. Akkin kysyessä miten kaikki tapahtui, kage bunshin joutui hetken miettimään mistä aloittaisi, sillä tuntui kuin olisi tapahtunut vuoden edestä kaikenlaista, vaikka hän tosiasiassa oli ollut poissa korkeintaan pari viikkoa. Puhe onneksi vaihtui kuitenkin oikean Tingan mukana oleviin seremoniamiekkoihin, joten klooni sai onneksi vielä hieman ylimääräistä aikaa miettiä, lähtiessään taas kävelemään Akkin vierellä kohti tämän käytössä olevaa mökkiä.
"Siinä tapauksessa välitän tiedon hänelle. Ellei matkalla ole tullut yllätyksiä, hänen luulisi olevan jo puolivälissä aavikkoa", klooni totesi ja muodosti käsimerkin. Hetken aikaa tyttö keskittyi ohjaamaan chakraansa, mutta lopulta tämän onnistui kuitenkin välittää tähän asti keräämänsä muistot oikealle Tingalle.

"Mutta se miten kaikki tapahtui... Noh, matka Kumogakureen meni ihan hyvin, aina siihen asti, että saimme paikannettua vankilan jossa Kouteita pidettiin. Häntä oli kuulustellessa hakattu niin pahasti, ettei hän kyennyt meidän saapuessamme edes istumaan, joten jouduimme nostamaan hänet Nagan selkään. Olimme juuri tekemässä lähtöä, kun yksi vartijoista kuitenkin tunnisti minut valeasusta huolimatta, joten jouduimme pakenemaan aika vauhdilla. Emme kuitenkaan päässeet kovin kauas, ennen kuin ensimmäiset takaa-ajajat saivat meidät kiinni ja jouduimme taistelemaan. Naga kuoli yhteen heidän sähköjutsuistaan, kun se hyppäsi eteeni suojaamaan minua. Ja Koutei sitten... Pääsimme taistelun jälkeen onneksi lähtemään vankilan luota ja suojauduimme ensimmäiseksi yöksi erään vuoren juurella olevaan luolaan. Hänen lääkintäsummoninsa yritti parantaa häntä, mutta selkäranka on niin pahasti murtunut, että tuskin edes Konohan lääkintänerot pystyvät enää korjaamaan sitä", Tinga kertoi pähkinänkuoressa sen miten heidän vankilapakonsa oli sujunut. Jos Tinga olisi voinut tehdä jotain toisin, hän olisi käskenyt Nagan pysymään sivussa. Ja hän olisi mennyt Koutein avuksi jo paljon aiemmin, riippumatta siitä mitä Rikimaru, Rain tai kukaan muukaan asiaan sanoisi.
"Välillä olen miettinyt miten isäsi tuntui olevan niin varma, että olisin Ryoujinia parempi valinta isän seuraajaksi... En pysty suojelemaan edes ystäviäni, joten miten muka pystyisin suojelemaan kokonaista kylää?" tyttö huokaisi raskaasti, tuntien voimakasta syyllisyyttä kaikesta tapahtuneesta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 440Viesti Cross »

Vaikka Tinga vakuuttikin ettei Akkin suora kysymys haitannut näkyi tämän kasvoilla kuitenkin tuskaisa ilme, johon albinon oli helppo samaistua. Toki hänkin tunsi surua nuiden kahden takia, mutta ei varmasti aivan yhtä henkilökohtaisella tasolla. Sen perusteella mitä hän oli nähnyt tyttö näkyi rakastaneen kissapetoaan ja sen menettäminen oli varmasti arka aihe, kuten hänelle oli perheensä ja ystäviensä menettäminen. Jollain tapaa nuorukainen osasi myös samaistua tunteeseen jonka Koutein loukkaantuminen varmasti aiheutti, vaikka Akuman lyönnistä loukkaantuneen Kageron tilannetta ei voinutkaan suoraan verrata siihen. Kage bunshi jatkoi kuitenkin urheasti heidän keskusteluaan, niellen surunsa ja siirtyen ilmeisesti hieman kiireellisempään asiaan, välittäen lopulta saamansa vastauksen oikealle Jinaille ja lähtien sitten seuraamaan Tsuchigumoa tämän käytössä olevaa mökkiä kohti.

Pian Akki ja Tinga jo istuivatkin pienen puumökin kapealla kuistilla odottamassa sisäpuolella olevassa maamontussa korotetun lattia osien välissä olevan nuotion päällä porisevan teeveden kiehumista, mitä ei odotettu kovinkaan hilpeissä tunnelmissa. Apea ilmeinen miekkamies kuunteli tytön kertomusta Koutein pelastus operaatiosta, joka oli ilmeisesti alkanut lupaavissa merkeissä ja alkanut sitten mennä aina vain huonompaan suuntaan. Jinain kertoessa Koutein tulleen pahoinpidellyksi pyörätuoliin Sanada irvisti pahoittelevasti, tuntien menettävänsä tavallaan jälleen yhden ystävän tuon suurikokoisen miehen rampautumisn myötä. Toki he olivat kerenneet tuntea vain vähän aikaa, mutta hän ainakin oli tuntenut kunnioitusta miehen luotettavuutta kohtaan ja ajatellut tätä ystävänään. ''Tuskinpa voimme juurikaan laskea konohalaisten varaan tässä asiassa, mutta saattaa olla eräs toinenkin vaihtoehto... Tosin se saattaa olla vielä rampautumistakin tuskallisempi kokemus, jopa onnistuessaan... Enkä ihmettele yhtään jos et edes halua harkita siitä kertomista Kouteille.'' Yhden käsistään Tingan olkapäälle nostanut Akki vastasi, muistellen kuulleensa Iwan alueella olevasta miehestä, joka saattaisi voida auttaa Kouteita. Moni tästä kertova tarina pisti hänet kuitenkin miettimään olisiko kävelykyvyn takaisin saaminen vielä suurempien kipujen ja mahdollisen kuoleman arvoinen riski. Miehen mahdollisen kuoleman ajatteli sai albinon muistamaan isänsä varoituksen sanat nuorelle parille, jonka onnen kestämiseen tämä ei ollut tuntunut uskovan. Oli miltei puistattavaa miten tämän ennustus tuntui toteutuvan, vaikka kaipa se oli vain liian ilmiselvää huomattavaksi ja hyväksyttäväksi. Rankka elämä oli saattanut koulia Onista pessimistisen, mutta silti se ei ollut tuntuneen vievän tämän tarkkanäköisyyttä ja kykyä ymmärtää näkemäänsä. Tytön ottaessa vielä tämän puheeksi Akki tuhahti vaimeasti ja pudisti hivenen päätänsä. ''Luulenpa että hän osasi nähdä jotain mitä me emme...Ymmärsi jotain mitä meidän tulee vielä oppia.'' Katseensa maasta yläpuolella taivasta kohti kurottautuvien puiden usvaan katoaviin latvoihin, miettien miten paljon kumpikin heistä voisi vielä kestää.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 442Viesti Southpaw »

"Toinen vaihtoehto? Mitä tarkoitat?" Tinga kysyi, joskin selvästi varautuen siihen, että Akkin tarjoama ratkaisu saattaisi olla jopa riskiaalttiimpi kuin viidennen Hokagen suorittama operaatio. Mutta vaikka hän itse ei pitäisikään Akkin ideasta, Tinga tunsi jollain tapaa velvollisuudekseen tarjota Kouteille vaihtoehtoa, jos sellainen oli olemassa. Miehen itsensä päätettäväksi kuitenkin jäisi mitä tietä tämä haluaisi kulkea.
"Mitä tahansa se jokin onkin, toivon oppivani sen nopeasti. Minusta tuntuu, että se oppitunti olisi hyödyksi monessakin asiassa", Tinga totesi huokaisten ja hetkeksi laskeutuneen hiljaisuuden vallitessa piti kasvonsa suunnattuna kohti muuta kylää, kuin katsoen jonnekin kaukaisuuteen vaikka ei tosiasiassa voinutkaan nähdä mitään.
"Silloin kun olimme siihen luolaan suojautuneinan aistin myös Waraun käyttävän jutsua ja ottavan yhteyttä Rikimaruun. Hän käski Waraun eliminoida Koutein, mutta jostain syystä Warau kuitenkin jätti saamansa käskyn toteuttamatta. Sanoi pitävänsä Koutein henkiin jäämistä kylän edun mukaisena, mutta en tiedä... Jokin hänessä vaivaa minua. Yhdellä hetkellä hän ei tuntunut ottavan mitään tosissaan ja seuraavalla hetkellä hän oli kuin jokin omapäinen versio Rikimarusta. Järki sanoo, että hän on luotettava, mutta jostain syystä hän ei tuntunut siltä kuten sinä tai Koutei", Tinga koetti seuraavaksi kuvailla matkaseuranaan ollutta hebiläistä. Ja lisäksi hän muisti elävästi sen hetken, kun mies oi sanonut ettei ollut uskollinen sen paremmin Ryuulle kuin Rikimarullekaan ja vasta myöhemmin tarkentanut olevansa uskollinen kylän päämäärille. Nyt jälkeenpäin muisto tuosta hetkestä kylmäsi Tingan selkäpiitä ja hänellä oli tunne kuin olisi vain täpärästi selvinnyt hengissä tappokäskyn saaneen anbu-murasakin kynsistä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 444Viesti Cross »

Tingan kysyessä äsken mainitsemasta toisesta vaihtoehdosta Akki meni mietteliääksi ja alkoi sivellä karkea sänkistä leukaansa, harkiten miten esittäisi asian. ''Olen kuullut jossainpäin Iwan ympärillä olevaa vuoristoa asuvasta miehestä, jolla on hieman epäilyttävä maine, mutta toisaalta hänen sanotaan pystyvän tekemään ihmeitä... Korjaamaan hajonneita ihmisiä.'' Kalpea mies sanoi ja laski katseensa puunlatvoista seurassaan istuvaa punapäätä kohti, kuvaillen karkeasti Sai nimellä kulkevaa miestä. Tämän kokeiden sanottiin ylittävän kaikki epäeettisyydenkin rajat, minkä takia yksikään ninjakylä ei halunnut tätä suoraan palvelukseensa. Kukaan ei kuitenkaan pystynyt kiistämään tämän kokeiden tuloksia ja kykyä tehdä edes jotain toivottomillekin tapauksille. Päätös tämän mahdollisuuden ottamisesta kuului toki Kouteille itselleen, mutta Sanada itse suhtautui siihen melko epäilevästi. Suoraansanottuna hän olisi melkein toivonut että Koutei ymmärtäisi lopettaa vielä kun pystyi, kuten varmasti kummankin heistä olisi ollut viisasta. Jokin kuitenkin tuntui aina vetävän takaisin samaan loputtomaan kierteeseen, saaden vakuuttuneeksi kestämään vielä yhden koituksen.
Ajatellessaan tätä Akki uskoi alkavansa ymmärtää mikä olisi ainakin yksi asia mikä heidän piti oppia ja ymmärtää. ''Noh tämä on villi veikkaus, mutta hän sanoi kyllä ettei mikään tule muuttumaan loppujen lopuksi ja ainut mitä voit tehdä on kestää se tai luovuttaa.'' Piippunsa huomaamattaan esiin kaivanut miekkamies totesi Jinain toivottua että kykenisi ymmärtämään mitä Onimaru oli yrittänyt heille opettaa kerta toisensa jälkeen, tullen kuitenkin kerta toisensa jälkeen torjutuksi.
Tytön jatkaessa pienen hiljaisuuden jälkeen kertomustaan Koutein pelastus retkestä Tsuchigumo sytytti piippunsa ja alkoi poltella sitä kaikessa rauhassa tarinaa kuunnellen. Tingan kertoessa Rikimarun antamista käskyistä Akki ei ollut kovinkaan yllättynyt kuulemastaan, sillä Koutei oli kuitenkin todella ollut kuntonsa takia riskitekijä ja käytännössä kylän näkökannalta menetetty resurssi. Miekkamies piti kuitenkin ajatuksen omana tietonaan, rypistäen hieman silmäkulmiaan yllättyneenä kuullessaan Waraun niskuroinnista, joka ei tuntunut sopivan hänen tästä muodostamaan kuvaan. Kuten Jinai sanoi tuo outo virnuileva irvileuka oli kieltämättä erikoinen tapaus, mutta jostain syystä Sanada ei ollut valmis uskomaan tämän selitystä. ''Mmm ymmärrän kyllä mitä tarkoitat... Tapasin tänne tullessani myös erään hieman saman kaltaisen henkilön... Yksi pieni hetki ja hänkin muuttui aivan toisenlaiseksi... Mikä pahinta melkein kuin Rikimaruksi.'' Hieman kaihoisalla äänellä puhunut nuorimies naurahti päätään roikuttaen, tuntien pienen kirpaisun sydämmessään Otokaguren tapahtumia ajatellen ja omaa toimintaansa. Mennyttä ei tietty saanut enää takaisin, mutta silti pieni epäilys kalvoi koko ajan mielen perukoilla kyseen alaistaen tehdyt päätökset ja niiden perusteet. ''Ehkäpä kyse on vain siitä mitä hän haluaa... Ja kohtaavatko tarpeenne?'' Mietteliäänä savua suustaan puhaltava albino jatkoi, miettien olivatko he loppupeleissä pelureita vai vain pelinappuloita.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 446Viesti Southpaw »

"Hajonneita ihmisiä...", Tinga toisti mietteissään ja hetkeä myöhemmin tytön kasvojen saattoi nähdä hetkeksi kirkastuvan, kun tämä sai jotain päähänsä. Jos tämä Akkin mainitsema vuorilla asuva mies osasi korjata toivottamaltakin vaikuttavia tapauksia, kenties tämä myös kykenisi korjaamaan rikkinäisenä syntyneitä.
"Aion käydä siellä itse kun on aikaa. Ehkä... ehkä minäkin pystyn vielä jonain päivänä näkemään. Kuten te kaikki muut", tyttö sanoi yllättäen, pieni toiveikas sävy äänessään. Vaikka tyttö ei normaalisti ääneen valittanutkaan sokeudestaan, tämä silti toivoi, että olisi voinut todella nähdä kaiken sen mitä muutkin. Vaikka toki sokeus oli tehnyt oman osansa häneen kehityksessään. Mikäli hän olisi nähnyt normaalisti syntymästään lähtien, hän ei todennäköisesti olisi ollut yhtä taitava sensori kuin nyt.
Akkin kertoessa oman veikkauksensa siitä mitä Onimaru mahdollisesti oli yrittänyt heidän kahden päihin saada uppoamaan, tyttö käänsi kasvonsa kohti Akkia, tajuten että oli jo äskeiset sanat sanoessaan tainnut tehdä päätöksensä. Hän kestäisi tavalla tai toisella, olkoonkin että kohtalo varmasti heittäisi vielä paljon lisää tuskaa ja surua hänen tielleen.

Kun aihe vaihtui Tingan kertomuksen kautta Akkin matkallaan tapaamaan henkilöön, Tinga kuunteli kiinnostuneena Akkin kuvasta tästä henkilöstä. Kuulosti siltä, että myös Akki oli viettänyt tapahtumarikkaat kolme viikkoa sinä aikana kun hän oli ollut Kumogakuressa Kouteita pelastamassa.
"En tiedä... Minusta tuntuu, että sillä hetkellä ainoa yhteinen tarpeemme oli pitää Koutei hengissä. Mutta hänen tarjoamansa syy vain ei sovi kuvaan, sillä Koutei ei todellakaan ole taistelukunnossa", Tinga pohti ja nojautui hieman taaksepäin, niin että saattoi nojata takanaan olevaan mökin seinään.
"Mutta se minusta... Kerro sinä nyt mistä kaikesta olen ehtinyt jo jäädä paitsi", Tinga kehotti, kiinnostuneena kuulemaan mitä tähän asti oli tapahtunut ja miten matka tästä kylästä jatkuisi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 449Viesti Cross »

Tingan ilmoittaessa että aikoi itse mennä Koutein sijasta vierailemaan Sain luona Akki katsoi tätä toinen silmäkulma kysyvästi koholla, miettien hetken aikaa mitä tämä mahtoi aikoa. Pian Hän kuitenkin ymmärsi mitä oli aijemmin sanonut ja mitä sokea kunoichi luultavasti ajatteli, vaikka ei koskaan ollutkaan aijemmin sanonut mitään siihen suuntaan viittaavaa. ''En haluaisi kuulostaa huolehtivalta perheenjäseneltä, mutta mitä ikinä teetkin ole varovainen... En halua menettää enää enempää ystäviäni.'' Sanada pyysi tuntien todellakin pientä huolta tytön puolesta, vaikka ei aikonutkaan yrittää estää tätä tekemästä mitä halusi. Hän oli oppinut jo sen verran tuntemaan tätä että se olisi luultavasti hukkaan heitetty yritys, mistä tuskin seuraisi mitään hyvää.
Kerrottuaan mitä uskoi isänsä yrittäneen opettaa heille Akki vaikeni pieneksi hetkeksi, antaen Tingan miettiä hetken mitä tälle oli juuri sanottu. ''Ehkä hän uskoi että toisin kuin veljesi sinä olet päässyt siihen mitä olet taistelemalla ja kestämällä vastaan tulleet koitokset, sen sijaan että olisit saanut kaiken valmiina... Kaipa hän luotti sinun perustuksiesi olevan vahvemmat ja kykenevän kantamaan enemmän.'' Mietteliäs nuorimies jatkoi päättelemistä, tietäen voivansa olla yhtähyvin oikeassa, kuin myös väärässä.

Tingan kertoessa ettei uskonut Waraun kertoman syyhyn auttaa Kouteita piippuaan polttavan Akkin täytyi myöntää olevansa samaamieltä tämän kanssa, sillä ainakaan hän ei keksinyt mitä hyötyä tämän pelastamisesta olisi ollut. Ainakaan kun Rikimaru oli tehnyt arvionsa, joka ainakin aijemmin oli tunutnut olevan melkolailla absoluuttinen käsky tämän oppilaalle. ''Ehkä hän ajatteli sen vain olevan helpompi tapa ja vähemmän riskialtis hänelle itselleen?'' Polviinsa nojaava mies tuumaili ja puhalsi pienen savupilven suustaan, muistaen mikä oli ollut Ryuun reagtio tämän kuultua tyttärensä vangitsemisesta ja mitä se olisi ollut jos Warau olisi kuten olettaa sopii joutunut raivaamaan tämän tieltään päästäkseen Kouteihin käsiksi. Siinä tapauksessa salamurhaajan kyky muuntautua vedeksi ei varmaan olisi auttanut tätä kovin pitkään kylän johtajaa vastaan, joka olisi luultavasti usuttanut Rikimarun korjaamaan sotkunsa.
Tytön kysyessä mitä Sanadalle oli tapahtunut tämän piippu alkoi väpättää nopeasti miehen muistellessa kaikkea viimeisen kuukauden aikana tapahtunutta, mistä tuntui olevan kuitenkin jo paljon enemmän aikaa.
''Onnistuimme pitämään puolemme Kuumien lähteiden maasta lähtöisin ollutta Kyo- kaita vastaan, mutta meneteimme monta hyvää miestä ja moni sivullinen sai kärsiä taistelun melskeestä. Tarvitsimme lisää väkeä ja sovin sisarusten kanssa lähteväni hankkimaan heitä, sekä uusia liittolaisia tueksemme. Löysin Fuumin veljekset eräästä hylätystä temppeli rauniosta Kamomen lähistöltä, minne heidät pettäneet Murasakit olivat heidät ajaneet. Sain veljekset suostuteltua liittoutumaan kanssamme, sillä ehdolla että valtaan sataman heille takaisin. Siksi suuntasin tänne, uskoen löytäväni kelvollisia taistelijoita Otokaguresta, mutta tilanne on täällä liian tasainen että joukkoja olisi ollut myytäväksi... Onnistuin kuitenkin sopimaan pohjoista aluetta johtavan Akumaksi kutsutun paskiaisen kanssa hoitavani erään hänen kilpailijansa pois pelistä ja saisin tarvitsemani väen, sekä Äänenmaahan kuuluvan osan tästä metsästä. Sen jälkeen tulin tänne ja tein jälleen yhden sopimuksen paikallisten kanssa avusta. Seuraava suunnitelmani vaihe on suunnata Raudan maahan tapaamaan isoisääni ja suostutella hän miehineen auttamaan itseäni, samalla kun he voivat palauttaa osan maineestaan.'' Akki vastasi yrittäen muistaa tärkeimmät yksityis kohdat viime aikojen tapahtumista, jättän kuitenkin hetken harkinnan jälkeen kertomatta tapaamastaan kunoichista Tingalle. Eipä siinä kai olisi paljoa kerrottavaa ollutkaan, eikä hän aikonut rueta retostelemaan sillä tapaamisella kenellekkään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 451Viesti Southpaw »

Kuullessaan Akkin äänestä aavistuksen huolta hänen puolestaan, Tinga kohotti hieman kulmiaan yllättyneenä tästä huolenpidosta.
"Älä ole huolissasi, lupaan pitää itseni hengissä ainakin sata vuotiaaksi", tyttö sanoi ja tavoitteli pientä hymyä kasvoilleen laskiessaan hetkeksi kätensä Akkin olkapäälle kuin miekkamiestä rauhoitellakseen. Kun Akki seuraavaksi jatkoi pohdintojaan Onimarun mahdollisista ajatuksista, tytön kasvoille levisi miettivän näköinen ilme. Vaikka Onimaru ei olisikaan ajatellut asiaa tuolla tavalla, Akkin sanoissa saattoi silti tietystä näkökulmasta katsoen olla perää. Siinä missä Ryoujin oli jo nuoresta asti saanut koulutusta kylän parhailta ja päässyt koulutuksensa jälkeen suoraan kylän anbu-joukkoihin, hän oli ensin joutunut väittelemään ninjan urastaan isän kanssa, kunnes oli päässyt lopulta Rikimarun koulutettavaksi monta vuotta muiden ikätovereidensa jälkeen. Ja varsinainen koulutuskin oli kestänyt pidempään mitä muilla, sillä hänen oli pitänyt ensin oppia käyttämään aistejaan liikkuakseen sokeana ilman apua, ennen kuin oli voinut ottaa edes puheeksi sparraamisen tai muiden tekniikoiden oppimisen.
"Kiitos Akki... Vaikka tuo ei olisikaan se miten hän on asian ajatellut niin luulen ymmärtäväni nyt miksi moni muu ajattelee samoin", Tinga sanoi, tietoisena siitä että tällä hetkellä kyläläisten mielipiteet taisivat asian suhteen olla jakautuneet melko lailla tasan.

"Hmm, sekin on mahdollista. Tosin luulen, että jos hän olisi päättänyt toteuttaa käskyn, olisin nykyiselläni saanut vain hieman hidastettua häntä. Eromme chakran määrässä on sen verran suuri, että hän olisi saanut todennäköisesti väsytettyä minut ja iskettyä tajuttomaksi", Tinga arveli, kohauttaen kuitenkin olkapäitään. Oli Waraun syy Koutein hengen säästämiseen mikä hyvänsä, tytöllä itsellään ei olisi muuta mahdollista kuin katsoa mitä tapahtuisi heidän seuraavan kerran kohdatessaan. Ei olisi oikeastaan lainkaan yllättävään jos mies pyytäisi häneltä jotain vastapalvelusta kun keksisi jotain mitä pyytää.
Kun Akki sitten ryhtyi kertomaan mitä tälle oli tapahtunut hänen poissa ollessaan, Tinga antoi miehen rauhassa puhua loppuun, painaen tämän kertomia perheiden nimiä mieleensä, sillä yakuzaperheet eivät hänelle loppujen lopuksi olleet erityisen tuttuja, vaikka hän nyt oli auttamaan lupautunutkin. Akkin päästessä viimein kertomuksessaan Akumaan, Tinga kuitenkin kohotti yllättyneeän kulmiaan miehen sanavalinnan vuoksi ja käänsi kasvonsa tämän suuntaan.
"Paskiainen? Kuulostaa siltä kuin hän olisi loukannut esi-isiäsi tai jotain muuta yhtä provosoivaa... Mitä hän oikein teki tai sanoi ansaitakseen tuon nimityksen?" tyttö kysyi ja kallisti pian uudestaan kysyvästi päätään kun Akki mainitsi myös isoisänsä ja maineen palauttamisen.
"Mikäs heidän maineensa on vienyt?" tyttö kysyi uteliaana, aavistamatta lainkaan, että saattoi juuri esittää hyvinkin arkaluonteisen kysymyksen. Tingalla ei kuitenkaan ollut erityisempää tietoa Akkin perhehistoriasta, muuten kuin että Akki oli elossa olevan sisarensa tavoin Onimarun yhden yön seikkailujen lopputulos.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 453Viesti Cross »

Pieni naurahdus karkasi Akkin huulilta Tingan kerrottua ettei hänen kannattanut huolehtia puolestaan ja kerskuttua sitten vielä aikovansa elää ainakin satavuotiaaksi, mitä mikä ainakin hänestä kuulosti melkoiselta tavoitteelta. ''Itse taidan tyytyä katsomaan päivän kerrallaan ja yrittämään saada niistä mahdollisimman paljon irti.'' Tytön käden olkapäälleen laskeutuvan tunteva mies vastasi hieman naurahtaen, tietäen sotkeutuneensa peliin jossa ei kannattanut alkaa tekemään liian pitkälle suuntautuvia suunnitelmia. Jostainsyystä jokainen ratkaisu tuntui kätkevän vain uuden ongelman taakseen, sen sijaan että olisi suonut edes hetken hengähdystaukoa. Huvittavinta siinä oli että kaikki tämä oli alkanut kun hän oli kohdannut Tingan ja Koutein tulenmaassa, mutta siitä huolimatta hänelle ei tullut mieleenkään syyttää kumpaakaan näistä siitä. Omalla tavallaan juuri nuo koittelemukset olivat saaneet nämä tuntumaan läheisemmiltä ystäviltä, kuin olisi heidän lyhyen tuttavuuden perusteella voinut uskoa mahdolliseksi.
''Se oli vain arvaus... Onimarun tuntien hän saattoi olla sitä mieltä vain ärsyttääkseen Ryuuta ja saadakseen syyn heitellä kapuloita rattaisiin.'' Olkiaan vähättelevästi kohauttava Sanada totesi kuulemaansa kiitokseen, vaikka uskoikin olevansa jollain tapaa oikeilla jäljillä. Edesmenneen miekkamiehen ajatuksista oli kuitenkin ollut aina vaikea pysyä perässä, sillä tälle ei ollut ollut mitenkään erikoista tehdä jotain vain hetken päähänpiston takia. Toisaalta kaikkein erikoisimpiin päähänpistoihin oli tuntunut olevan aina jokin todellinen syy, vaikka sitä saattoi ensisilmäyksellä olla vaikea uskoa.

Tingan vastatessa Tsuchigumon arvaukseen Waraun auttamisen halusta, oli selvää ettei tämä ollut aivan tajunnut mitä mies oli tarkoittanut. ''Sinä et ehkä, mutta enpä olisi halunnut olla Warau, jos hän olisi raahannut sinut isäsi eteen köytettynä ja naama mustelmilla.'' Miekkamies vastasi hivenen ajatukselle hymyillen, mitä siinä tapauksessa olisi luultavasti tapahtunut sille virnuilijalle. Ainakin hymy olisi kadonnut hetkeksi tämän kasvoilta, mikä olisi kyllä ollut hauska nähdä.
Akkin lopetettua kertomuksensa matkastaan tänne Tinga päätti kysyä mieltään vaivaamaan jääneestä sanavalinnasta, jota nuorimies ei edes itse ollut huomannut tehneensä. Hieman leukaansa hieroen hän alkoi nopeasti miettiä kuinka vastaisi hieman kiusallisesta lipsahduksesta johtuvaan kysymykseen. ''Ei sentään, ainakaan sikäli kuin tiedän... Vaikka en kyllä olisi siitäkään yllättynyt.'' Hivenen vielä mietteliäs Sanada vastasi hiipuvan piippunsa viimeiset savut suuhunsa imien, lähinnä ostaen aikaa selityksen luonnosteluun. ''En vain pidä siitä tyylistä jolla hän johtaa alaisiaan... Se on kuin isäsi... Vahvimman oikeutta hallita heikompiaan pelkällä voimalla ja uhkailulla.'' Hitaasti puhuva miekkamies alkoi lopulta kertoa, muistellen ensi reagtiotaan Akumaan ja tämän aiheuttamiin Kageron verisiin kasvoihin. Jo se että tämä kohteli omaa suosikkiaan tuohon tapaan kertoi paljon tästä, kuten myös se muutos minkä tämän lyönti tuntui saaneen aikaiseksi naisessa. ''Epäilen teinkö oikeaa ratkaisua tehdessäni kaupat hänen kanssaan, sen jälkeen miten näin sitä paikkaa johdettavan.'' Hän jatkoi mietteliäänä ja kopautti piippunsa pienellä ranneliikkeellä kuistin reunaa vasten, tyhjentäen tuhkan rippeet sen pesästä.
Kerrottuaan suunnitelmansa seuraavasta vaiheesta Akki joutui vastaamaan jälleen yhteen kysymykseen, mistä saattoi arvata ettei Tinga ollut kovinkaan perillä samuraiden tavoista ja kunnia käsityksistä, saati ystävänsä historiasta. ''Minä, äitini ja isäni...'' Nuorimies vastasi hieman sarkastiseen sävyyn naurahtaen, muistaen hyvin ettei Oni ollut halunnut koskaan puhua asiasta, väittäen aihetta akkojen teekutsu jupinaksi. Gambei oli ollut kuitenkin hieman avuliaampi, vaikka tämäkään ei kuitenkaan tiennyt kovinkaan paljoa. ''Sikäli kun tiedän Sanadat ovat melko korkea arvoinen klaani, joka on kuitenkin kuolemassa pois. Gambein mukaan äitini oli perheensä ainoa lapsi ja hänet oli jo naitettu eräälle toisen klaanin johtajan toiselle pojalle, joka oli tarkoitus adoptoida Sanadan sukuun nimen jatkamiseksi. Äitini ei kuitenkaan ollut hyväksynyt avioliittoa, vaan lähtenyt omille teilleen ja törmännyt Onin. Kun hänen raskautensa paljastui toinen klaani purki sopimuksen loukkaantuneena, vaatien niin minun kuin äitini surmaamista heti synnytyksen jälkeen hyvitykseksi. No kutyen varmaan arvaat sitä ei tapahtunut, ainakaan minun osaltani ja siksi he ovat käytännössä sosiaalisia hylkijöitä samuraiden yhteiskuntajärjästyksessä. Sanadat söivät sanansa avioliiton purkaantuessa, sekä jättivät loukkauksen hyvittämättä.'' Tsuchigumo selitti Jinaille samuraiden ajatus maailmaa, jossa hyvin pieneltäkin tuntuvat asiat saattoivat saad aikaan suurtakin kuohuntaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 455Viesti Southpaw »

"Kuten sinusta tuntuu parhaalta. Mutta jos koskaan tuntuu ettet selviä päivän loppuun asti, sinun tarvitsee vain kutsua ja minä tulen huolehtimaan selustasi. En aio antaa enää yhdenkää ystäväni satuttaa itseään niin pahasti kuin Koutei", tyttö lupasi. Siinä missä Akki oli huolissaan hänestä, hänkin oli huolissaan ystävästään, sillä vaikka isä olikin antanut käskyn jättää Akaeihein entiset jäsenet rauhaan niin kauan kuin nämä pysyisivät kylän ulkopuolella, Tingasta tuntui, että jossain vaiheessa tämä käsky jätettäisiin huomiotta. Ainakin Warau tuntui olleen varma siitä, että Akki ei ollut luotettava. Kun tämä oli noin vain rikkonut Rikimarun antamaa käskyä, oli varmaankin syytä olettaa, ettei isän käskyjenkään rikkominen olisi yhtään sen vaikeampaa etenkin kun tämä oli sanonut asettuvansa tarvittaessa vaikka johtajia vastaan jos ajatteli sen olevan kylän parhaaksi.

Kun Akki sitten hänen kysymyksensä jälkeen alkoi ilmeisen vaivautuneena hieroa leukaansa, Tinga vaistosi, että Akki ei jostain syystä olisi edes halunnut puhua aiheesta sen enempää. Luonnollisesti Tinga tunsi uteliaisuuden kohottavan vain lisää päätään, sillä yksityiskohdat tämän Akuman johtamistyylistä olisivat epäilemättä olleet kiinnostavaa kuultavaa. Hienotunteisesti TInga päätti kuitenkin olla painoastamatta Akkia aiheen suhteen, hän tulisi epäilemättä aistimaan vielä itse miten Otogakurea johdettiin, sillä kaikesta päätellen Akki menisi vielä takaisin tämän Akuman puheille kunhan tulisi aika hakea tämän lupaamat vahvistukset.
"Ymmärrän mitä tarkoitat... Pitää myöntää, etten itsekään pidä sen kaltaisesta johtamistyylistä. Mutta olen varma, että teit parhaan päätöksen jonka olosuhteet huomioon ottaen voi tehdä. En usko muiden Otogakuren johtajien olevan yhtään sen parempia", Tinga totesi rohkaisevasti ja kuunteli sitten kuinka Akki kertoi sukuhistoriastaan. Tieto siitä, että mies oli sukua samuraiklaanille tuli Tingalle pienenä yllätyksenä. Hän muisti Akkin pikkuveljen, Onikagen jopa ylpeilleen sillä, että tämän äiti oli yksin Hebin parhaiten tienaavista ilotytöistä, joten oli ollut vain luonnollista olettaa muidenkin Onin lasten juurien olevan samankaltaiset. Kuultuaan nyt kuitenkin miten Sanadan perhettä pidettiin sosiaalisina hylkiöinä, Tinga ei kyennyt estämään tuhahdusta, ärsyyntyneenä Akkin puolesta.

"Naurettavaa... Itse olisin vain ylpeä jos olisin sukua sinulle, riippumatta siitä oletko avioton lapsi vai et", Jinai totesi, tarkoittaen todella joka sanaa. Vaikka hän ei ollut itse koskaan kohdannut samuraita taistelussa, hän uskalsi olla melko varma siitä, että Akki olisi miekan kanssa pärjännyt kelle tahansa samuraille paremmin kuin hyvin.
"Mutta miten haluat hoitaa asian kun pääsemme sinne? Tarkoitan, että tulenko mukaan vai haluatko tavata sukulaisesi mieluummin yksin?", Tinga kysyi, tietämättä oliko Akki käynyt tapaamassa sukuaan tällä tavalla koskaan aiemmin. Mikäli ei, oli hyvin mahdollista, että isoisällä ja lapsenlapsella saattaisi työasioiden lisäksi olla paljon muutakin puhuttavaa. Olettaen tietysti, että kumpikin halusi tutustua toisiinsa paremmin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 457Viesti Cross »

Lopetettuaan lyhyen selityksen siitä mikä Akuman johtamis tyylissä oli vikana ja kerrottuaan olevansa epävarma tekemästään päätöksestä Akki kuunteli Tingan vastauksen kaikessa rauhassa, joka oli hyvin lähellä mitä tämän olisikin voinut olettaa sanovan. Silti tämän sanoista kuuli että tämä olisi halunnut kuulla vielä enemmän, mutta ei halunnut kysyä. Myös miekkamies tunsi halua keventää oloaan ystävälleen, sillä ei ollut ollut aivan rehellinen tälle tarinansa suhteen. Kagero saattoi olla sinäänsä melko merkityksetön itse tarinan kannalta, mutta tämä oli kuitenkin vaikuttanut monella tavalla tapahtumiin ja ennenkaikkea mieheen itseensä. Hän ei kuitenkaan ollut varma miten kunoichi tulisi reagoimaan kuullessaan koko tarinan ja sen että hän ei ollut reagoinut mitenkään Ichirikin kohteluun, vaan nöyristellyt Akumaa aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Istuttuaan hetken kuunnellen hiljalleen nuotionpäällä kiehumaan alkavan teeveden porinaa Sanada rykäisi hieman kurkkuaan ja alkoi kertoa pitkää versiotaan tarinastaan, päättäen luottaa ystävänsä arvostelukykyyn. ''On oikeastaan hieman muutakin... Tapasin erään henkilön Otossa ollessani... Kageron... Vietimme aikaa yhdessä ja hän lupautui järjästämään tapaamisen Akuman kanssa seuraavana aamuna. Hän hoiti oman osansa ja vei minut seuraavana päivänä tapaamaan pomoaan... Olimme kuitenkin ilmeisesti myöhässä ja Kagero sai siitä hyvästä muistutuksen tottelevaisuudesta...'' Sanada selitti eteensä synkkäilmeisenä tuojottaen, iskien yhden nyrkeistään kuistin lautoja vasten Ichirikin saamasta opetuksesta kertoessaan. ''Tämä oli se hetki jonka jälkeen enen enää ollut tunnistaa häntä itsekseen, vaikka näin hänet suoraan edessäni. Ja mitä minä teen? Alan madella sen miehen edessä anoen armopaloja, tarjoutuen ratkomaan hänen ongelmansa.'' Mies lopetti kertomuksensa sanomatta suoraan mitä heidän välillään tapahtuneen, vaikka ei kyllä peitellytkään sitä että oli välittänyt siitä mitä kunoichille tapahtui.

Pieni hymy kohosi Akkin suupieleen Tingan lupautuessa vahtimaan hänen selustaansa, mikäli hänestä tuntuisi että ongelmat alkoivat kasaantua liian suuriksi. Oli toki helpottavaa kuulla että voisi luottaa ystäväänsä, mutta mahtaisiko tämän lupaus pitää jos tämä tietäisi mitä mies hautoi mielessään. Ryuun haastaminen ei varmasti tulisi päättymään kauniisti, tai ilman kuolon uhreja, siinäkään tapauksessa että miekkamies pyrkisi keskittymään vain Käärmeeseen itseensä. Sanada ei ukonut että nainen olisi valmis asettumaan kyläänsä ja siellä vielä olevia ystäviään ja perhettään vastaan, vain sen takia että hän saisi tasattua tilit ystäviensä ja perheensä puolesta. ''Pidän tuon mielessäni ja voit luottaa että minäkin teen parhaani auttaakseni sinua... Vaikka voit vielä joskus halutakkin perua tuon lupauksesi.'' Hän vastasi seuralaiselleen, alkamatta täsmentämään sen enempää mitä tarkoitti, sillä uskoi tämän ymmärtävän mitä tarkoitti. Oli tilanne mikä hyväänsä Tsuchigumo ei aikonut pyytää Jinaita kääntymään perhettään vastaan, tai pyytää pysymään poissa tieltään. Ne olivat päätöksiä joita tämän oli yksin tehtävä ja heistä kumpikin joutuisi hyväksymään niiden seuraukset, vaikka kumpikaan sitä tuskin halusi.
Keskustelu siirtyi kuitenkin pian Akkin sukuun ja miehen kerrottua äitinsä suvusta Tinga näytti olevan selvästi tuohtunut kuulemastaan, kuten moni muukin Raudanmaan suljettua yhteisöä tuntematon. Perinteillä oli kuitenkin ollut tarkoituksensa aina, kuten kunnian vaalimisella. Samuraiden keskinäinen luottamus oli näiden kunnia käsitysten takia jotain aivan toista luokkaa kuin petollisuudestaan tunnettujen shinobien, jotka eivät kaihtaneet mitään keinoja tavotteidensa saavuttamiseksi. Juuri keskinäinen luottamus oli yksi Raudanmaan suurimmista vahvuuksista, mikä oli saanut sen kestämään kaikki nämä vuodet ja tulisi pitämään sen varmasti jatkossakin vahvana vaikuttajana. ''Se ei vain ole niin yksinkertaista... Heille perhe ja suku on erittäin tärkeitä, eikä sen loukkaamista suvaita millään tapaa. Eikä lupauksia rikota, koska se on heikkouden merkki. Tosin tässätapauksessa uskon tämän toisen suvun reagtioon vaikuttaneen myös se mitä he menettivät tullessaan aisankannattajiksi ja Sanadan suvun saadessa perillisen, sen sijaan että he olisivat saaneet omaa jäsentään sen johtoon. Äpäränäkin minä olisin uhka heille ja heidän vaateilleen.'' Jaloista periaatteista ja ihanteista tunnetun maan likaisempaa puolta selittävä Akki kertoi, tietäen valtapelin olevan hyvinpaljon samanlaista kaikkialla ja siksi varmasti tutumpaa myös Tingalle.
Kage bunshin tarjoutuessa lähtemään mukaan raudanmaahan miekkamies joutui harkitsemaan pienen hetken ehdotusta, nyökäten lopuksi hieman päätään. ''Aijoin kyllä tavata isoisäni ensin kahden kesken, mutta tuskinpa matkaseura ja selustavarmistus haitaksikaan on... Olettaen että kykenet pysymään mukana. Tengut ja Hihit tuntuvat olevan melko nopeita liikkumaan vuoristopoluilla.'' Hymyilevä Tsuchigumo vastasi silmää iskien, vaikka tiesi ettei Jinai voinut nähdä kumpaakaan nuista eleistä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 459Viesti Southpaw »

Tinga yllätykseksi, Akki menikin hetken epäröinnin jälkeen oitis asiaan ja ryhtyi kertomaan tarkemmin kohtaamisestaan Akuman ja jonkun Kagero nimisen naisen kanssa. Vaikka miekkamies ei sitä suoraan sanonutkaan, ei tarvittua kuitenkaan kovin kaksisia päättelykykyjä, jotta tajusi mitä tämä "ajan viettäminen yhdessä" oikein piti sisällään. Se asia ei kuitenkaan hänelle kuulunut, joten tyttö kuunteli Akkin jatkaessa ja kertoessa kuinka tämä Kagero oli saanut rangaistuksen myöhästymisestä ja muuttunut kuin eri ihmiseksi. Kertomuksen keskeyttävä, lattialautoihin kohdistuva nyrkinisku sai tytön kuitenkin hieman hätkähtämään ja aistimaan mietteliäänä Akkin chakraa. Vaikka Akki ei sillä hetkellä mitään tekniikkaa käyttänytkään, tämän tuulichakra tuntui sillä hetkellä kuitenkin olevan kuin alkava myrsky, joka vain odotti, että tapahtumat kasautuisivat tarpeeksi, jotta myrsky voisi puhjeta ja kaataa kaiken ympärillään matalaksi. Tunteiden aistimiseen kykenevälle kunoichille tämä aistimus kertoi enemmän kuin tarpeeksi, siitä mitä tunteita muisto Akuman kohtaamisesta sai aikaan.
"Tiedän, että tämä varmasti kuulostaa kylmältä, etenkin kun ottaa huomioon kuinka tunteideni ajamana itse yleensä toimin... mutta minusta teit oikein. Jos Akuma kohtelee alaisiaan noin jo pelkän myöhästymisen takia, miten luulet hänen toimivan jos hän saa syyn epäillä alaisen olevan hyvissä väleissä ulkopuolisen kanssa ja mahdollisesti vuotavan tietoa?" tyttö kysyi

"En kuitenkaan yritä väittää ettei sinun pitäisi tehdä mitään. Odota vain oikeaa tilaisuutta. Kun olet saanut Akumalta ne joukot jotka haluat, voit halutessasi aina palata opettamaan hänelle tapoja. Tai vaikka hoidella hänet salamurhaajan avulla. Tarvitaan vain nainen joka antaa hänelle elämänsä yön ja kun Akuma nukkuu...", Tinga jätti lauseen kesken ja veti etusormellaan kuvitteellisen viillon kaulaansa.
"Mutta kerro siitä muutoksesta jonka tässä Kagerossa havaitsit. Se rangaistusko tosiaan sai hänet muuttumaan Rikimarua muistuttavaksi? Vai tapahtuiko jotain muuta mikä siihen olisi voinut olla syynä?" Tinga kysyi, sillä ajatus moisesta persoonallisuuden muutoksesta hakkaamisen takia tuntui tytöstä oudolta. Akkin kuvaus tapahtuneesta toi Tingalle kuitenkin mieleen isän ja Rikimarun alaisuudessa olevan erikoisjoukon, joista jokainen jäsen oli nimetty vuodessa olevien kuukausien mukaan. Sikäli kuin hän tiesi, nämä oli koulutettu yhtä tunteettomiksi kuin Rikimaru itsekin, joskin tehtävän sitä vaatiessa nämä kykenivät kuitenkin luonnolliseen, vähemmän jäätävään kanssakäymiseen muiden ihmisten kanssa.

Keskustelun kääntyessä takaisin samuraiperheiden tapoihin ja traditioihin, Tinga ei näyttänyt järin vakuuttunelta moisten tiukkojen kunniakäsitysten tarpeellisuudesta, mutta ymmärsi kuitenkin valtapelin, joka tällaisiin pakkoavioliittoihin sisältyi.
"Ymmärrän mitä tarkoitat... Vaikka minua ei ollakaan pakkonaittamassa kenellekään, luulen tuon olevan osasyy miksi isäni ei hyväksy Kouteita. Toivoisi minun kai valitsevan jonkun jolla on enemmän mainetta, rahaa ja sellaista", tyttö huokaisi. Jos isä olisi ollut yhtään tiukempi tässä asiassa, Tinga ei olisi oikeasstaan yllättynyt lainkaan jos tämä olisi ryhtynyt avoimesti tarjoamaan omasta mielestään kagen tyttärelle parempia vaihtoehtoja Koutein tilalle.
"Mitä tulee perässä pysymiseen, niin jätän teidät kaikki nielemään tomua", tyttö uhosi hymyillen, selvästikin tarkoituksenaan keventää hieman tunnelmaa vakavan keskustelun lomassa. Toisaalta oli hän kuitenkin jossain määrin ylpeä siitä miten nopeasti oli päässyt tänne, olkoonkin että hänellä oli ollut Akkin jättämä pullo apunaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”