Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3534Viesti Southpaw »

Saatuaan tarvittavat valeasut tappamiltaan Danten joukoilta, ryhmä ioli jatkanut matkaansa heidän leiristään etsimään Shionia ja tämän seurassa oletettavasti olevia henkivartijoita. Kohaku oli ollut edelleen vastahakoinen jäjittämään Aburamea, mutta lopulta ryhmä oli kuitenkin paikantanut vihollisen seuralaisineen syvemmältä Danten linjojen takaa. Heidän päästyään lähemmäs, Kohaku oli jättäytynyt muusta tiimistä kauemmas kun taas Kagero, Kagura ja Nuno olivat jaktnaeet suunnitelman mukaisesti eteenpäin, niin että Nuno oli sitonut omat kätensä rihmoillaan, esittäen näin onnistuneesti vankia, jota Kagero ja Kagura puolestaan olivat tuomassa Shionin puhuteltavaksi. Lähestyessään illan laskeutuessa Shionin leiriä, Kagero saattoi kauempaa heikosti nähdä vilauksen hyvin taitavasti namioidusta leiristä, ennen kuin leirin ympäristöön vartioon asettuneet henkivartijat pysäyttivät vankiaan eteenpäin taluttavan kunoichikaksikon.
"Millä asialla liikutte?" ryhmänjohtajalta vaikuttava hinobi kysyi pysäyttäessään heidät kahden toverinsa kanssa. Kagero silmäili ryhmän läpi nopeasti ennen kuin nyökäytti päätään lopulta vangittua esittävän Nunon suuntaan.
"Tuomme vankia Shion-saman kuulusteltavaksi. Uskoakseni vangilla on tietoja Akuman suunnitelmist, joista voi olla hyötyä meille", Kagero vastasi asiallisesti. Yksi vartijoista astahtikin näiden sanojen seurauksena Nunon eteen silmäilemään tätä ja pian tunnistamisesta kielivä ilme paljastikin, että heidän asiansa taisi mennä läpi.
"Jatkakaa vain... Shion-sama ilahtuu varmasti jälleennäkemisestä", vartija totesi pirullisesti virnistäen. Ennen kuin kunoichit ehtivät kuitenkaan ottaa askeltakaan, kauempaa tilannetta tarkkaillut Kohaku aloitti harhautuksensa ja hyökkäsi itseään lähimpänä olevan vartijan kimmppuun. Tämä toimi merkkinä myös muille aloittaa hyökkäyksensä ja niinpä Kagero otti toisen selkäpuolellaan roikkuvista miekoist esiin, viiltäen kohti yhden vartijan kasvoja. Hän luotti siihen, että joko Kagura tai Nuno ottaisi kolmannen vartijan hoidettavakseen ja toinen auttaisi jotakuta heistä muista.

Statsit: 300
Nopeus: 9
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3550Viesti Cross »

Toisin kuin muut ryhmäläisensä Nuno asteli normaaleissa rääsyissään näiden kahden naisen välissä kädet sidottuna, näyttäen alakuloiselta ja lyödyltä. Jollain tapaa hänestä myös tuntui siltä, sillä vaikka toisen kunoicheista oli onnistunut puhua hänet tähän, ei pikkumies kokenut oloaan kovinkaan miellyttäväksi, siitäkään huolimatta että käsiä sitovat siteen olivat helposti pienellä nykäisyllä rikottavissa. Eteenpäin laahustaen hän saapui Shionin leirin laidalla olevien vartioiden eteen, joista toinen taisi tunnistaa hänet ja totesi pomonsa olevan varmasti mielissään saadusta vangista. Tämän virne sai kylmätväreet kulkemaan pitkin Ningyoun selkää, lähestulkoon jähmettäen hänet paikalleen Kohakun aloittaessa harhautuksensa.
Susipojan hyökätessä lähimmän vartian kimppuun yllättäen, säpsähti resuinen kalpea shinobi kuin unesta heräten ja riuhtaisi itsensä nopealla liikkeellä vapaaksi. Ennen kuin näkyvillä olevat vartiat kerkesivät edes tajuta mitä tapahtui, oli Kagero jo vetänyt miekkansa esiin ja sivaltanut edessään seissyttä ryhmänjohtajaa kasvoihin. Sillävälin Nuno taas oli loikannut äsken vielä virnuilleen vartian kimppuun, kaataen tämän maahan ja upottaen hampaansa tämän kurkkuun. Lämmin veri purskahti pikkumiehen suuhun, kellertävistä hampaistaan huolimatta vahvojen leukojen puristuessa kiinni ja upotessa miehen henkitorveen.
Irrottaen otteensa kuolevasta virnuilijasta Ningyou huomasi Kageron päättäneen haukata turhankin ison palan itsestään, sillä tämän vastustajakseen valitsema mies väisti miekaniskun nopealla askeleella taaksepäin ja näytti käyvän samantien vasta hyökkäykseen. Se ei kuitenkaan osunut lähellekkään maaliaan, sillä nopeasti toimiva kalpea pikkumies heilautti rihmansa kunoichia kohti ja kiskaisi tämän viimehetkellä pois hyökkäyksen tieltä, loikaten heti sen tehtyään ryhmänjohtajaa kohti kehostaan pursuavat mustat rihmat ilmassa villisti viuhahdellen.

Kestävyys:84
Chakra:190
Nopeus: 15
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3602Viesti LordVonKwaak »

Isilme luuli jo saaneensa miekkaa heiluttelevan kunoichin nalkkiin, kun tämän vangiksi tekeytynyt toveri nappasi kunoichin kauemmas - käytännössä pitkittäen miehen harteille langennutta tehtävää entisestään.
"Paljo apua niistäki sit oli..." Isilme huokaisi, luoden katseensa kuolleisiin. Vähän kauempana taisteleva tylsimys - Isilme ei kuollakseenkaan muistanut mikä Akamen korvaajan nimen olisi pitänyt olla - näytti sentään olevan hengissä. Ainoa josta Isilme ei piitanut sitä vähääkään. "Just mun tuuria..."
Veteraanin katse kovettui tämän kertaisiin vastustajiin. Kunoichi ei ollut miehen mieleen ja vaikutti muutenkin vaikealta persoonallisuudelta. Tämän lankoja pursuava toveri sen sijaan vaikutti edes mielenkiintoiselta.
"En tiiä, elkääkä jumalavita tuhlatko sanojanne selittämiseen, miksi te haluutte Shionin käsittelyyn. Teidän onneks ette kuitenkaan pääse kokemaan... moista ylellisyyttä." Isilmen puhuessa tämän hihat näyttivät liikkuvan omia aikojaan. "Vaik ei suuresti inspais, teidä handlaaminen käy paljon vaivattomammin ku mitä tapahtuis jos en sitä tekis."

Isilme
Hp: 75
Ch: 225
Nopeus: 15
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3607Viesti Southpaw »

Juuri kun vihollisen vastahyökkäys oli osumaisillaan, Kagero tunsi jotain kietoutuvan ympärilleen ja hetkeä myöhemmin Nuno olikin jo rihmojensa avulla vetänyt hänet pois tulilinjalta. Helpottuneena täpärästä pelastumisesta, Kagero suuntasi kiitollisen vilkaisun Nunon suuntaan, ennen kuin sai taas kiinteää maata jalkojensa alle ja rihmat päästivät irti. Vastustajan pysähtyessä sitten huomauttamaan, että he eivät saisi iloa tavata Shionia, Kagero ei voinut mitään sille, että tämän kasvoille levisi itsevarma hymy.
"Oh? Minusta tuntuu, että joku täällä aliarvioi ryhmäni nyt ja pahasti", Kagero huomautti takaisin, samalla yhdistäen kätensä käsimerkkiä varten. Hetkessä vartijan jalkojen alle muodostuisikin jäätä, josta kasvoi teräviä jääpiikkejä lävistämään miehen jalat. Tällä tekniikalla Kagero toivoi kykenevänsä naulitsemaan vastustajan paikalleen niin pitkäksi ajaksi, että Nuno ehtisi iskeä miestä jollain tekniikalla.

Hp: 58
Ch: 84
Nopeus: 14
*Dai Hissatsu Hyoso, 15 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3608Viesti Cross »

Hivenen sekavanoloiselta vaikuttavaa Isilmeä kohti hyökkäävällä Nunolla ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa vastustajansa kukistamiseksi, vaan hän luotti jälleen kerran verenhimonsa ja kuolemanpelon herättämiin alkukantaisiin selviytymis vaistoihinsa. Se ei ehkä tulisi yksin riittämään tälläkertaa, sillä tämä vastustaja ei ollut aivan mikätahaansa joka puskassa piileskelevä tusinaninja. Onneksi lähinnä kaaottiseen arvaamattomuuteen taistellessaan luottavalla pikumiehellä oli kuitenkin huomattavasti enemmän harkintakykyä omaava Kagero mukanaan, joka toivottavasti kykenisi mukautumaan miehen taistelutyyliin. Alku ainakin oli hyvä, tämän muodostaessa jää piikkejä maahan ja pyrkiessä sitomaan tämän paikalleen helpoksi kohteeksi.
Ningyou ei oikeastaan edes huomannut kunoichin panosta, mutta hyökkäsi siitähuolimatta raivokkaasti rihmoillaan. Nopea kädenheilautus lähetti kymmenkunta ruoskamaisesti sivaltavaa rihmaa leikkaamaan syviä haavoja henkivartiaa kohti, samalla kun muutaman muun rihmoista oli tarkoitus kietoutua tämän toisen jalan ympärille. Saadessaan otteen siitä kalpea shinobi valmistautui riuhtaisemaan siitä nopeasti ja paiskaamaan toisessapäässä olevan shinobin lähintä paksurunkoista puuta päin, tehdäkseen mahdollisimman pahaa vahinkoa mahdollisimman nopeasti.

Kestävyys:84
Chakra:151
Nopeus: 15
Kuroito: Kiru=28dmg ja jos saa jalasta kiinni Kuroito: Tsukamu= 36dmg
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3611Viesti LordVonKwaak »

Älähtäen Isilme katsoi jalkoihinsa, joita jääpikit olivat vaurioittaneet. Kohottaen kulmaansa, mies oli jo huutamassa jotain, kun yhtäkkiä maa vihdoinkin katosi viholliskaksikon alta.
"Oli jo aikakin!" Isilme ärähti, kahden käärmeen luikerrellessa esiin miehen hihoista, pullistuen ja syösten satoja pieniä käärmeitä rihmoja vastaan sekä kuoppaan putoavaa vihollis kaksikkoa päin. "Aina myöhässä prk soikoon!" Osuessaan pienet käärmeenpoikaset hajosivat syövyttäväksi myrkyksi, syövyttäen Nunon lähettämät rihmat mennessään ja kutisten mielettömästi iholle päästessä.
Kaapumainen matkustusviitta repeytyi Isilmen ympäriltä, paljastaen altaan vähän laihahkon, mutta hyväkuntoisen shinobin, jonka kehon ympärille oli kiertynyt kaksi käärmettä. Kolmas, toisille jo kuopan kaivanut, oli piilossa jossain maan syövereissä.
"Ja gorillanainen ynnä hentaistara: arvatkaas uudestaa kuka aliarvio ja kenet!"


Isilme (6p lemmikki, 4p ääni, +4nopeutta, -1ch [C-> -2ch] ja +1dmg [C-> +2dmg] ääni tekniikat ynnä +2ch/vuoro)
Hp: 50
Ch: 225
Nopeus: 15

Myzzyni (+1dmg, C->+2 ja B->+3 lemmikki tekniikat, +2ch/vuoro)
Hp: 30
Ch: 62
Nopeus: 9
*Lemmikki no kärmes jutsu (AAlvl5, dmg 53)

Wurtzigi (+1dmg, C->+2 ja B->+3 lemmikki tekniikat, +2ch/vuoro)
Hp: 30
Ch: 62
Nopeus: 9
*Lemmikki no kärmes jutsu (AAlvl5, dmg 53)

Doragoni (-1ch, C-> -2ch ja B-> -3ch maa, +2ch/vuoro)
Hp: 20
Ch: 98
Nopeus: 9
*Shinju Sanju variaatio (Clvl3, muotona paikallistaa kohteita entistä paremmin maan tärinän perusteella), luikerrellut maan alla alusta asti
*NpC Kuoppa no jutsu (Alvl5), olkoot vaikka 10m leveä ja syvä


// Eli kumpaankin (Nuno & Kagero) tulee 106dmg miinus mitä nois Nunon rihmoista lähtee //
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3614Viesti Southpaw »

Tuntiessaan maan alkavan romahtaa allaan, Kagero vilkaisi ensin yllättyneenä jalkoihinsa ja seuraavaksi taas höykkäävää vihollista, jonka lähettämät käärmeenpoikaset syöksyivät nopeasti heitä kohti. Nunon rihmat tuntuivat sulavan hyökkäyksen edessä kuin voi kuuman veitsen kohdatessaan, mutta samalla Kagero kuitenkin pisti merkille, että se myös hieman hidasti hyökkäyksen etenemistä. Lähtiessään tippumaan alaspäin, nainen kuitenkin teki käsimerkit ja puhalsi pian suustaan voimakkaan ja kylmän lumimyrskyn, joka toivottavasti pysäyttäisi ainakin osan hyökkäyksen voimasta, parhaassa tapauksessa jopa iskisi osan siitä takaisin tekijäänsä kohti. Tämän tehtyään nainen kuitenkin joutui kääntämään huomionsa toisaalle, tipahtaessaan kivuliaasti kuopan pohjalle. Nopea vilkaisu kuopan seinämiin kertoi, että vastustajan kehon ympärille kietoutuneiden käärmeiden lisäksi, jossain oli vielä kolmaskin, sillä kuopan seinämissä näkyi muutamia käärmeen mentäviä reikiä, joista otus oli luultavasti ryöminyt kuoppaa kaivaessaan. Todettuaan että he taistelivat auttamatta ylivoimaa, vastaan, arveli nainen olevan paikallaan kadota vastustajan näkyvistä. Niinpä Kagero seuraavaksi yhdisti kätensä käsimerkkiin, muodostaen alueelle sumua, jonka seassa saattoi nähdä myös hiljalleen alas satavia lumihiutaleita. Käärmeet olivat matelijoita joten lumisade ja kylmyys toivottavasti hidastaisivat käärmeiden liikkeitä ja saisivat ne myös ennemmin tai myöhemmin vaipumaan horrokseen.

Hp: 48
Ch: 59
Nopeus: 14
*Fubuki no jutsu, suojaa 32 dmg
*Akuma no Fubuki
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3628Viesti Cross »

Hyökkäävä Nuno ei ollut osannut odottaa mitään lemmikkikäärmeiden kaltaista viholliseltaan, saati että yksi niistä olisi jo kaivautunut maan alle ja onnistunut kaivamaan maan luhistuttavan montun. Siitä huolimatta se ei riittänyt nappaamaan pikkumiestä, jonka selästä esiin työntyvät rihmat syöksi
vät lähimmän puun oksia kohti ja nykäisivät tämän nopeasti siihen suuntaan. Samalla osa puuhun tarttuneista rihmoista rusensi sen runkon poikki ja paiskasi latvan koppavalta vaikuttavaa Isilmeä kohti, torjuen samalla osan tämän pienten käärmeiden aiheuttamista happoroiskeista. Puunrungon ainoa tarkoitus ei kuitenkaan ollut vain rusentaa lemmikkeihinsä luottavaa miestä, saati edes peittää tätä itseään runkoa hitaasti syövyttävällä hapollaan. Sen nimittäin lentäessä Ningyoun ohi ja peittäessä tämän vastustajansa silmiltä, heilahti pikkumiehen kumpikin käsi ja viskasi räjähdelapulla varustetun kunain sen mukaan, antamaan hieman lisä potkua hyökkäykselle.
Rihmojensa auttamana latvustoltaan harvennettuun puuhun laskeutuva kalpea shinobi huomasi yllätyksekseen ympäristön muuttuneen ihmeen harmaaksi ja kylmäksi, Kageron luoma sumupilven peittäessä nopeasti alueen alleen. Hermostuneena olonsa hieman viluiseksi tunteva mies vilkuili otsa rypyssä ympärilleen, mutta ei kuitenkaan kyennyt täkemään mitään muuta kuin tasaista harmautta ympärillään. Toisin kuin sumun luonut kunoichi häntä ei ollut koulutettu taistelemaan tämänkaltaisessa ympäristössä, tai ainakaan hän ei enää muistanut että olisi ollut. Senpä takia Nuno arvelikin olevan viisain pysyä ainakin hetkinen paikallaan ja kuulostella mitä tapahtuisi, vaikka se ei ollutkaan ollenkaan mitä hän olisi halunnut tehdä. Paljon mielummin hän olisi hyökännyt ja repinyt tuon henkivartian käärmeineen palasiksi, kuristettuaan nämä ensin hitaasti ja imettyään kaiken chakran näistä.

Kestävyys:84
Chakra:156
Nopeus: 15
Kuroito: Tsukamu= 36dmg(edellisvuorolla jo maksettu) +nuo sun omat hapot siinä puunrungolla+ pari räjähelappua rungon toisellapuolella vihulta piilossa
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3642Viesti LordVonKwaak »

Wurtzigin ja Myzzynin pitäessä viholliset liikkeessä, Isilmellä oli vapaat kädet - vaikka tämä ei käsiä olisi tarvinnutkaan - iskeä itse. Malttamattomana mies olisi halunnut haudata kaksikon souseen maastoon myrkyn kanssa, mutta rihmahirviö ei ollut halukas yhteistyöhön. Koettaen hyödyntää puunrungon näkösuojaa Isilme teki sen minkä parhaiten taisi, huusi jumalattoman kovaa, syösten tuhoavan ääniaallon. Tekniikan tarkoitus oli tuhota puu ja iskeä rihmähyypiötä, joten Isilme kurtisti kulmiaan huomatessaan vihollisen koettaneen samaa. Samassa jostain syystä hyvinkin kylmä sumu peitti taistelukenttää.
'Vai niin...' Isilmelle oli selvää, etteivät viholliset ottaneet häntä tarpeeksi vapavaksi. Miksi he eivät voineet nähdä hänen nerouttaan? Shionista ja Dantesta viis: Isilme tulisi johtamaan yhdistynyttä suur Otogakurea! Täytyy kai sit ottaa tosissaan.


Isilme
Hp: 50
Ch: 204
Nopeus: 15
*NpC no Sonic BOOM! (Alvl5), dmg 34 (puunrungon, hapon ynnä räjähdelappujen kanssa kosahtaa paikoilleen sillai näyttävästi)

Myzzyni
Hp: 30
Ch: 64
Nopeus: 9


Wurtzigi
Hp: 30
Ch: 64
Nopeus: 9

Doragoni
Hp: 20
Ch: 98
Nopeus: 9
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3643Viesti Southpaw »

Saatuaan sumun luotua taistelukentän ympärille, Kagero kuuli kauempaa särkyvän puun äänen kun ääniaalto hajotti Nunon paiskaamaan puun palasiksi. Päätellen, että vastustajan huomio ei ollut hänessä, nainen lähti sumun suojissa liikkumaan äänettömästi kohti kuopan reunaa ja lopulta sitä pitkin ylös, joutuen samalla ohjaamaan chakraa jalkoihinsa, päästäkseen ylipäätään kulkemaan lähes pystysuoraa seinämää. Lopulta tasaiselle maalle päästyään, Kagero pysähtyi hetkeksi miettimään ja kuulostelemaan ympäristön ääniä. Puun hajoamisen jälkeen oli tullut hiljaista ja hetken kunoichi harkitsi pitäisikö hänen purkaa tekniikkansa, sillä toisin kuin hän, Nunoa ei ollut luultavasti opetettu toimimaan sumussa. Tai jos olikin, ei luultavassti ollut todennäköistä, että pikkumies toimisi muuten kuin jonkin eläimellisen vaiston varassa.
Lopulta Kagero päätyi tulokseen, että oli parasta muokata sumua hieman vähemmän sakeaksi, jotta Nuno näkisi jotain. Kokonaan Kagero ei kuitenkaan päästänyt sumua haihtumaan, sillä halusi pitää käärmeet viluisina. Pakottaakseen kuitenkin vastustajan lemmikkeineen liikkeelle, nainen otti esiin kolme räjähdekunaita, jotka heitti hajalleen sinne suuntaa missä vastustaja oli viimeksi ollut. Ollakseen paljastamatta sijaintiaan, Kagero hivuttautui aseiden heittämisen jälkeen sivulle, kunnes tunsi osuvansa yhden puun runkoon ja turvasi sitten selustansa puuta vasten.

Hp: 48
Ch: 57
Nopeus: 14
RL: 7/10
*Akuma no Fubuki, jatkuu
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3650Viesti Cross »

Sumun sokeuttama Nuno kyyristeli edelleen latvansa menettäneen puun oksalla, kun Isilmen luoma ääniaalto iski tätä kohti heitettyyn puuhun ja sai sen räjähtämään palasiksi. Sen aikaansaama voimakas räsähdys kiinnitti välittömästi pikkumiehen huomion ja sai tämän pään kääntymään välittömästi äänen suuntaan, mutta ainakaan vielä tämä ei tehnyt elettäkään hyökätäkseen. Mies ei tiennyt miksi mutta jostainsyyystä hän oli varma siitä että palasiksi hajoavan puun ääni oli tullut turhankin läheltä, eikä se ollut muutenkaan kuulostanut siltä mitä hän oli uskonut sen pitävän kuulostaa.
Vasta kuullessaan Kageron heittämien kunaiden räjähdykset Ningyou loikkasi liikkeelle, suunnistaen alitajuntaansa alueesta piirtyneen kuvan perusteella puunoksalta toiselle loikkien räjähdysten ääniä kohti. Hän ei ollut edes itse kunnolla tajunnut lähteneensä liikkeelle, kun huomasi jo kieppuvansa ilmassa puusta toiseen lähestulkoon lentäen ja erottaen hetkenkuluttua sumun olevan ainakin hivenen ohuemman oloista. Ilmassa tuoksui myös palaneen käry, joka johtui luultavasti äsken kuuluneista räjähdyksistä, mutta se seikka ei kuitenkaan kiinnostanut kalpeaa shinobia. Sen sijaan tämän huomio kiinnittyi sumusta erottuvaan miehen hahmoon, jonka kimppuun tämä hyökkäsi samantien, kaivaen pari kunaita vyöllään roikkuvasta laukusta ja nakkasi ne alempana näkyvän miehen selkää kohti.

Kestävyys:84
Chakra:162
Nopeus: 15
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3664Viesti LordVonKwaak »

Myzzynin ja Wurtzigin maristessa kylmästä kuin kermaperse veljekset, Isilme mumisi henkeensä ja teki käsimerkin. Kolmikko sulautui yhdeksi, Isilmen omaten nyt kaksi olkapäistä kasvavaa käärmeenpäätä, hivenen vihertävän ja suomukuvioisen ihon, ynnä kaksi häntää.
'Hemmetin vaihtolämpöset toukat', Isilme ajatteli mielessään, tietäen käärmeiden pystyvän nyt kuulla hänet. Välittämättä myrkyllisistä vastauksista Otolainen alkoi naksuttaa kieltään äänellä, mitä vain harvat edes kuulisivat. 'Onhan tää ny kylmää, mut enemmänkin sumeeta.'

Muiden napistessa kylmästä, Doragoni piehtaroi tapansa mukaan omissa oloissaan vailla huolen häivää. Tietämättä olivatko räjähdykset hyviä vai huonoja uutisia, puskakäärmeisiin kuuluva matelija ei jäänyt toimettomaksi. Kuopasta hiipivän kunoichin taidoissa liikkua hiljaa ei ollut valittamisen varaa. Se ei ollut siltikään tarpeeksi maan pienimmätkin värinän havaitsevan Doragonin hämäämiseen. Kageron päästyä kiipeämään suurimman osan, maa äkkivaroittamatta sortui tämän jalkojen alta, syösten kunoichin kivi sateen saattelemana takaisin pohjalle. Tempun aiheuttanutta kärmestä ei näkynyt missään, sen jälkeensä jättämiä koloja senkin edestä, mutta tarkka korvaisimmat voisivat kuulla rytmikästä sihinää, jonka voisi vaikka vannoa olevan kärmeksen naurua.


Isilme
Hp: 50
Ch: 200
Nopeus: 15
*Yhdistyminen Serpentman. Mahdollistaa tiettyjä yhteis jutsuja, kestää yht. 8dmg murtumatta (8dmg:n jälkeen murtuu ja yli menevän dmg:n ottaa kolmikosta jokainen erikseen)
*NpC no naksutus ääni tekniikka (B), toimintamalli sama ku lepakoilla (ääni niin korkea, et normi korvat ei kuule)

Myzzyni
Hp: 30
Ch: 64
Nopeus: 9


Wurtzigi
Hp: 30
Ch: 64
Nopeus: 9

Doragoni
Hp: 20
Ch: 95
Nopeus: 9
*Romautus&Kivivyöry no jutsu, dmg 6
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3666Viesti Southpaw »

Kagero oli jo lähes kuopan reunalla kun tämä yllättäen tunsi maan alkavan sortua jalkojensa alla. Kiroten tilannetta mielessään, nainen kuitenkin ponnisti kaikki voimansa ja heittäytyi sivulle maanvyörymästä, niin että saattoi iskeä miekkansa kiinteämpään osaan kuopan seinämässä ja siten estää itseään vajoamasta takaisin pohjalle, vaikka kivensirut ja erikokoiset kivenlohkareet hetken moukaroivatkin naista. Maanvyörymän mentyä menojaan nainen tiesi nyt kuitenkin, että varovaisuus oli parempi heittää hiiteen. Niinpä Kagero kiskaisi miekkansa irti kuopan seinämästä, kiiveten nyt kiireesti loppumatkan ylös kuopan reunalle, mistä saattoi hypätä lähimmän puun oksalle turvaan uusilta maanvyörymiltä. Hänellä ei ollut aikomustakaan viettää koko lopputaistelua kuopan pohjalla viihdyttämässä jotain ylisuurta matoa sillä välin kun Nuno saisi pitää hauskaa vvarsinaisen vastustajan kanssa. Muokatessaan sumua hieman vähemmän sakeaksi Nunoa varten, Kagero etsi nopeasti katseellaan vihollisen heikosti erottuvan hahmon sumun seasta ennen kuin heitti lopulta kolme räjähdekunaita tätä kohti.

Hp: 40
Ch: 56
Nopeus: 14
RL: 7/10
*Akuma no Fubuki, jatkuu
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3668Viesti Cross »

Sumun sokeuttama Nuno kyyristeli edelleen latvansa menettäneen puun oksalla, kun Isilmen luoma ääniaalto iski tätä kohti heitettyyn puuhun ja sai sen räjähtämään palasiksi. Sen aikaansaama voimakas räsähdys kiinnitti välittömästi pikkumiehen huomion ja sai tämän pään kääntymään välittömästi äänen suuntaan, mutta ainakaan vielä tämä ei tehnyt elettäkään hyökätäkseen. Mies ei tiennyt miksi mutta jostainsyyystä hän oli varma siitä että palasiksi hajoavan puun ääni oli tullut turhankin läheltä, eikä se ollut muutenkaan kuulostanut siltä mitä hän oli uskonut sen pitävän kuulostaa.
Vasta kuullessaan Kageron heittämien kunaiden räjähdykset Ningyou loikkasi liikkeelle, suunnistaen alitajuntaansa alueesta piirtyneen kuvan perusteella puunoksalta toiselle loikkien räjähdysten ääniä kohti. Hän ei ollut edes itse kunnolla tajunnut lähteneensä liikkeelle, kun huomasi jo kieppuvansa ilmassa puusta toiseen lähestulkoon lentäen ja erottaen hetkenkuluttua sumun olevan ainakin hivenen ohuemman oloista. Ilmassa tuoksui myös palaneen käry, joka johtui luultavasti äsken kuuluneista räjähdyksistä, mutta se seikka ei kuitenkaan kiinnostanut kalpeaa shinobia. Sen sijaan tämän huomio kiinnittyi sumusta erottuvaan miehen hahmoon, jonka kimppuun tämä hyökkäsi samantien, kaivaen pari kunaita vyöllään roikkuvasta laukusta ja nakkasi ne alempana näkyvän miehen selkää kohti.

Kestävyys:84
Chakra:168
Nopeus: 15
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Henkivartijoiden harhautus (A/A/A)

Viesti: # 3693Viesti LordVonKwaak »

Manaten mielessään Doragonin hyödyttömyyden, Isilme heitti räjähdelapullisen kunain ensin yhden, sitten toisen heittoase hyökkäyksen vastaukseksi. Samassa mies nakkasi jalkoihinsa kolme savupommia, kadoten savun ja sumun sekaiseen paksuun suojaverhoon.


Isilme
Hp: 50
Ch: 198
Nopeus: 15
Räjähdelaput: 8kpl
*Naksutus tekniikka jatkuu

Myzzyni
Hp: 30
Ch: 64
Nopeus: 9


Wurtzigi
Hp: 30
Ch: 64
Nopeus: 9

Doragoni
Hp: 20
Ch: 95
Nopeus: 9
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”