Viimeinen testi (ABB)

Tulimaa on yksi suurimmista maista ulottuen miltei joka puolelle mannerta.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3638Viesti sumufani »

Koga raapi kaulaansa kuunnellessaan noiden kahden jatkavan väittelyään. Snobi oli lopettanut valittamisensa ja kuunteli vuorostaan, mitä nämä kaksi puhelivat hyvinkin keskittyneen näköisesti.
''Sissus nuo kaksi jaksavat.''
Pikipää ajatteli hiljaa itsekseen ja Ryotan lyödessä jonkin sorttisen natsi kortin pöytään hyvinkin tyynen oloisesti. Sen sijaan poika alkoi kuunnella lintujen laulamista. He kävelivät rauhallista vauhtia eteenpäin ja miettien samalla, että mistä tietää homejuuston olevan pilalla. Tärkeitä kysymyksiä, kun hän ei tällä hetkellä halunnut keskittyä yhtään noiden kahden jutusteluun. Heidän tiimityönsä ei ollut, mitään parhautta eikä varmaan tulisi ikinä toimimaan tällä menolla. Sen puoleen hän ei tiennyt, miten hän saisi kohennettua hyytävää hiljaisuutta mikä nyt oli. Parempi oli kaiketi olla hiljaa ja katsoa, miten tämä tilanne lähtisi rakentumaan. Melko varmasti huononpaan suuntaan, kunnes saisivat päästettyä höyryt systeemeistään. Se sai Senjun huokaisemaan ja maskin takana pojalla oli hetken verran vaivaantunut ilme. Miten hän oli päätynyt kivikasvojen seuraan? Toisaalta hän oli nyt Juuressa, joten se olisi nyt perus oletus täällä. Piakkoin hänen ehkä kannattaisi pitää ajatuksiaan omana tietonaan ja antaa enemmän keskittymistä siihen mitä tulisi tapahtumaan. Eipä sillä tuntunut olevan väliä, koska Miki tuntui olevan joka paikassa taistelun alettua. Hyvä se asia oli tällä hetkellä, mutta tiedä kestäisikö sekään enää pitkään. Snobi oli jälleen aloittanut valitus tulvansa ja Senju jatkoi maaston tarkkailua. Puhukoot nuo kaksi, mistä puhuivat.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3639Viesti Cross »

Miki oli hieman yllättynyt siitä että suvustaan äärimmäisen ylpeä Ryota kykeni pysymään melko rauhallisena sen joutuessa pilkan kohteeksi, vaikka kuulikin tämän äänessä selvästi jotai, mikä kertoi hänen sanojen osuneen maaliinsa. Se olisi varmasti ollut hyvä paikka antaa olla ja lopettaa tämä turhanpäiväinen riitely, mutta pojan koppava vastaus lähestulkoon vaati vastaiskua, eikä tyttö ollut tunnetusti periksi helposti antavaa tyyppiä. Muutenkin tämän tiedot tuntuivat olevan lähinnä puskaninjan tasoa, mikä tämä loppujen lopuksi olikin ollut aivan viime päiviin asti.
''Olipa yllätys ettei sinunlainen puskaninja ole kuullut Hatake Kakashista ja Shimura Danzosta, jolle niiden käyttö ei tuntunut tuottavan ongelmaa. Taisi onnistua jopa paremmin kun teikäläisiltä...'' Kätensä rinnalleen ristinyt Sarutobi vastasi pilkkaavaan sävyyn olkapäänsä yli taakseen katselevalle Uchihalle, joka hänestä tuntui yrittävän pitää viimeiseen asti edes jollaintavalla yllä sukunsa kunniaa. ''Ja jos jollekkin klaanille kiitosta kylän perustamisesta kuuluu niin se on Senju klaani, jotka ainakin minun historiantuntemuksen mukaan eivät antaneet teikäläisille paljoakaan vaihtoehtoja tarjouksen hyväksymisen suhteen...'' Ryotan haastamista jatkava Miki valisti tätä, aikoen vielä huomauttaa että useimmat kylän klaaneista olisivat varmasti liittoutuneet Hashiraman johdolla Uchihat nurkkaan ajaneiden Senjujen kanssa jokatapauksessa ja muodostaneet ensimmäisen ninjakylän jokatapauksessa. Sen jälkeen nämä olisivat pyyhkäisseet tarvittaessa Uchihat olemattomiin, mikäli nämä olisivat jatkaneet riidanhaastamista ominvoimin, aivan kuten klaanille oli meinannut käydä joitain sukupolviä myöhemmin näiden haudottua kapinaa.

''Riittää jo Sarutobi.'' Käskevä rauhallinen ääni kantotuolin verhontakaa puuttui keskusteluun, saaden Mikin kääntymään yllättyneenä sen suuntaan. Tuo ääni ei ollut todellakaan kuulunut heidän lihavalle ja jatkuvasti valittavalle asiakkaalleen, joka oli ainakin tähän asti puhunut enemmän narisevia lattialautoja muistuttavalla äänellä. Tämä ääni oli kuitenkin aivan toisen lainen ja tyttö oli välittömästi varma että tunnisti sen kuuluvan samalle miehelle, joka oli värvännyt hänet root osaston jäseneksi Äänenmaan alueella noin kuukausi sitten. Myös varmasti Ryota ja Koga tunnistaisivat äänen, sillä sama mies oli värvännyt nämä ryhmän jäseniksi.
Samassa Sarutobin epäilys saikin vahvistuksen kantotuolin oviaukkoa peittävän verhon tullessa vedetyksi sivuun ja sen sisuksista astui pyöreän pikku kauppiaan sijaan tummaan hupulliseen kaapuun, harmaaseen ANBU liiviin sonnustautunut lyhyehkö mies, jonka kasvoja alaosaa peitti kankainen naamio.Chikusho... Ryhmän ainoa kunoichi ajatteli miehen nähdessää ja tajutessaan tämän olleen jälleen yksi heille järjästetyistä harjoituksista, joka oli varmasti mennyt nyt täysin penkinalle. Hän tiesi tyrineensä menettäessään hermonsa ja alkaessaan riidellä Ryotan kanssa, eikä hänen mieltään lämmittänyt edes yhtään ajatus siitä että poika oli mennyt asiakkaan sijasta potkimaan yhtä koko juuri organisaation kolmesta johtajasta, joka oli ilmeisesti ollut seuraamassa heidän harjotustaan.
''Anteeksi lordi Shion...'' Naran oikean nimen sijasta tämän kutsumanimeä ryhmän sisällä käyttävä tyttö sanoi ja painui polvilleen, kuten tapana oli ylempiarvoisen jäsenen edessä toimia. Hän aikoi sanoa enemmänkin, mutta mies käski vaikenemaan pienellä kädenheilautuksella, sillä ei ilmeisesti ollut kiinnostunut mistään puolivillaisista selityksistä. Se ei tietenkään ollut mikään yllätys, sillä tämä oli varmasti nähnyt jo aivan tarpeeksi ja kuullut vieläkin enemmän. Tämän esityksen jälkeen jokainen heistä saisi varmaan kiittää onneaan, jos saisi jatkaa ryhmän jäsenenä ja pitää henkensä.
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3645Viesti Rudy »

Ryota yritti sitkeästi pitää itsensä rauhallisena ja tunteensa kurissa kun Miki laukoi hänen kasvojaan vasten lisää enemmän tai vähemmän faktoja pöytään jotka Ryota osittain ainakin tiesi todeksi, mutta hänen vanhempansa antaman opetuksen mukaan Ryota myös tiesi että vaikka kuuluisa Sharingan no Kakashi olikin onnistunut saavuttamaan arvostetun tason Sharinganinsa kanssa - ainoastaan Uchiha kykenisi käyttämään näitä silmiä täyteen potentiaaliinsa ja ei-Uchihalta se vaatisi monen monen vuoden harjoituksen eikä se silti saavuttaisi täyttä potentiaaliaan. ''Vertailla nyt kahta Hokageksi päässyttä shinobia minun ikäiseeni geniniin... typerä heitto.'' Ryota ei tietysti sanonut tuota ääneen vaan sanoi sen lähinnä itselleen ajatuksissaan jatkaessaan kävelyänsä kun yllättäen hänellekin tuttu ääni käski Sarutobia lopettamaan ja se sai Uchihan askeleet pysähtymään kuin seinään ja kääntämään katseensa olkapäänsä ylitse mieheen joka astui ulos kantotuolista.
Ryota tunnisti oitis kyseisen miehen joka oli hänelle mahdollisuuden Rootiin antanut ja aivan kuten Miki, myös hän painui toisen polvensa varaan ja laski katseensa maahan Rootin yhden johtajan edessä - tiesihän hän nyt sentään shinobien keskuudessa olevat tavat.
Ryotan teki mieli jo pyytää anteeksi johtajalta huonoa käytöstään mutta kun mies vaiensi Mikin nostamalla kättään päätti poika itsekin pysyä vain hiljaa ja kuunnella tarkasti mitä hänellä oli heille sanottavanaan - taisi olla selvää että tuota ei ainakaan selitykset kiinnostaisi.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3646Viesti sumufani »

Mikikään ei säästellyt sanoissaan vastatessaan Ryotalle ja pikipää huokasi uudestaan.
''Lopettakaa jo herranen aika. Ei tuota jaksa kuunnella koko päivää. Voitte riidellä vapaa aikananne, jos siltä tuntuu.''
Senju sanoi alkaen olla kyllästynyt tähän koko väittelyyn. Se, mikä sai pikipään yllätettyä oli käsky Sarutobille vaieta. Hetken verran Koga ei halunnut uskoa korviaan, mutta Mikin reaktio ei valehdellut.
Yhtä lailla Koga yllätyi, kun kantotuolista kuului eri ääni, mitä oli jo kuultu hyvin paljon. Senju onneksi tunnisti äänen ja seurasi Mikin esimerkkiä painuen toisen polvensa varaan. Shion nousi tuolista ja nyt Senju alkoi toivoa, että Ryota ei olisi potkaissut miestä. Äsken hänellä oli ollut ihan positiiven tunne tehtävän menosta, mutta se katosi hyvin nopeasti tässä tilanteessa. Tai eihän sitä voinut tehtäväksi enää kutsua vaan harjoitukseksi, koska Shion oli noussut penkiltään. Kaipa tämäkin oli enemmän tai vähemmän mennyt penkin alle. Pikipää katseli maata ja totesi maassa itse asiassa olevan varsin mielenkiintoisen värinen kivi. Kuitenkin tällä hetkellä kolmikko pystyi vain odottamaan tuomiotaan tämän harjoituksen suhteen. Paha oli veikata, miten tämä oli mennyt. Ei kyllä millään muotoa hyvin sen verran pystyi arvaamaan ja Koga katseli samaa kiveä täysin vaiti odottaen, mitä Shion tulisi heille sanomaan.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3652Viesti Cross »

Polvilleen laskeutunut Miki oli sulkenut naamionsa suojissa silmänsä ja odotti pelonsekaisesti Usagin antavan heille tuomionsa, tietäen että siitä olisi turha edes yrittää valittaa mitä ikinä tämä sitten päättäisikin. Peläten pahinta ja uskaltaen vain toivoa edes toisiksi pahinta hän lausui äänettömästi pienen rukouksen mielessään, toivoen että olisi noudattanut Kougan kehotusta ja lopettanut edes hieman aikaisemmin. Samalla tyttö valmistautui kantamaan vastuun omista töppäyksistää, mikä oli tässätapauksessa ollut riidanhaastaminen omian tiimitoverin kanssa. Hän tiesi että olisi voinut varmaankin yrittää selittää tapahtunutta jollaintapaa, mutta epäili ettei sillä olisi kuitenkaan mitään väliä. Mikään ei kuitenkaan muuttanut sitä tosi asiaa että shinobin kuului kyetä hallitsemaan hermonsa kaikissa tilanteissa, eikä päästää niitä vaikuttamaan toimintaansa.
''Haluaisin voida onnitella teitä voitostanne, mutta kaiken näkemäni ja kuulemani jälkeen en usko sen olevan paikallaan...'' Ikuisuudelta ainakin Sarutobista tuntuneen ajan jälkeen Nara lopulta sanoi, kuulostamatta juuri ollenkaan tuomitsevalta tai muutenkaan pettyneeltä. Pikemminkin tämän ääni ainakin polvillaan olevasta kunoichista kuulosti jopa pelottavan rauhalliselta, saaden kylmät väreet kulkemaan pitkin tämän selkää. Hän olisi halunnut kohottaa katseensa maasta ja yrittää päätellä miehen ajatuksia tämän kasvoista, mutta ei uskaltanut edes kohottaa päätään edes hivenen, saati edes uskonut että olisi kyennyt siihen.
''Minun pitäisi ennemminkin rankaista varsinkin teitä kahta Miki ja Ryota tuon äskeisen jälkeen, mutta koska kykenitte pakottamaan vastustajanne pakosalle ja onnistuitte osoittamaan edes jonkinlaista tiimityöskentelyä annan sen olla tälläkertaa.'' Edelleen täysin rauhallisen ja rennon oloinen Nara sanoi huolettoman oloisesti, mutta silti kuitenkin täysin vakavalta kuulostaen. Polvillaan oleva Miki ei oikein osannut vielä päättää pitäisikö huokaista helpotuksesta, vaiko pidättää vielä hengitystä ja toivoa ettei tuo äskeinen ollut vain tyyntä myrskyn edellä. Toisaalta hänestä alkoi tuntua että tämäkin kokemus oli jo rangaistusta tarpeeksi ja oli ainakin varma ettei antaisi itsensä ärsyyntyä enää toistamiseen näin pienistä asioista toista kertaa, vaan pitäisi huolen siitä että kykenisi hillitsemään itsensä kuten kuuluikin.

''Oikeastaan ainut teistä joka ansaitsee onnittelut on Koga, sillä hän hillitsi itsensä koko taistelunne ajan ja ymmärsi toimia yhdessä tiimitovereidensa kanssa, mitä ei voi sanoa kunnolla kummastakaan teistä kahdesta muusta... Miki ymmärrän kyllä ajatuksesi pitää vastustajanne erillään, mutta siitä huolimatta et kertonut suunnitelmasta tiimitovereillesi ja jätit heidät arvailemaan mistä on kyse. Sysäsit samalla myös kaiken vastuun suojeltavasta henkilöstänne heidän harteilleen, tietämättä mitään vastustajistanne...'' Polvillaan olevalle kolmikolle puhuttelua pitävä Usagi kertoi, astellen puhuessaan lähinnä olleen Senjun ohi ja pysähtyi hetkeksi Sarutobin eteen ja laskeutui hetkeksi kyykkyyn tämän luokse. Vasta kuullessaan miehen moitteet tyttö itsekkin tajusi oman virheensä ja näytti melkein lysähtävän kasaan, tuntien pettyvän itseensä. Sillä oli todella uskonut olevansa paljon valmiimpi toimimaan shinobina, kyeten ymmärtämään nuinkin ilmeisen asian ilman että jonkun toisen tarvitsi sanoa sitä.
''Muista tästälähtiin että et ole yksin, vaan teitä on kolme hyvästä syystä. Et ehkä omaa voimakkaan verilinja tuomia kykyjä kuten nuo kaksi, mutta omaat siitähuolimatta harvinaista lahjakkuutta, jota ei ole nähty edes Sarutobi klaanissa sitten Hiruzenin. Olet tekniikkakirjoltasi kaikkein joustavin teistä, joten älä heitä sitä hukkaan sooloilemalla...'' Nara kuiskasi vaimeasti tytölle, ennen kuin suoristautui ja jatkoi matkaansa Ryotata kohti, liikkuen normaaliin tapaankin astellessaan lähes äänettömin kissamaisin askelin.

''Mitä tulee sinuun Ryota anna olla viimeinen kerta kun pelastat suojeltavan henkilön potkaisemalla ja käytät tätä samalla ponnistus alustana itsellesi, normaali ihminen ei olisi selvinnyt samasta yhtä vähin vammoin kuin minä. Muutenkin panoksesi jäi melko vaisuksi, mikä sinäänsä oli pettymys, koska odotin huomattavasti enemmän Uchiha klaanin edustajalta.'' Ryotan luokse puhuessaan astellut Nara valisti poikaa ja tämän kahta muuta tiimitoveria samalla, laskeutuen tämänkin eteen kyykkyyn lausumaan muutaman vain tälletarkoitetun sanan.
''Sinä olet tämän ryhmän silmät, joten älä pidä omana tietonasi sitä mitä näet, vaan kerro se myös heille. Sinussa on potenttiaalia olemaan klaanisi nimen arvoinen, mutta muista että pelkästään kuuluisa nimi ei tee sinusta vielä minkäänarvoista.'' Naamioidut kasvonsa aivan pojan omien eteen tuonut vanhempi shinobi sanoi äänellä, jota kumpikaan tämän etäämpänä oleva toveri ei varmasti kyennyt kuulemaan. Rohkaisevien sanojensa jälkeen mies nousi jälleen ylös ja asteli tälläkertaa Kogan luokse, pitämättä kuitenkaan tälläkertaa minkäänlaista puhetta kävellessään. Nara kuitenkin polvistui myös tämän viereen ja kulutti pienen hetken katsellakseen eteensä polvistunutta Senjua, jonka roottiin saaminen oli ollut lähes yhtä suuri lottovoitto ryhmälle kuin Uchihakin.

''Pidä pääsi kylmänä ja luota itseesi...'' Usagi totesi lyhyesti vaimealla äänellä pojalle, nostaen toisen kätensä tämän olkapäälle ja nousi itse seisomaan. ''Tästälähtiin nämä kaksi on sinun vastuullasi, joten pidä huoli että he eivät nolaa enää itseään tällätavoin toiste.'' Shinobikomentaja jatkoi korottaen ääntään niin että myös kaksi muuta polvillaan olevaa nuorta varmasti kuuli sanat myöskin, saaden ainakin Mikin kohottamaan päänsä yllättyneenä ylös ja unohtamaan oman häpeänsä hetkeksi. Kesti hetken ennen kuin kunoichi ymmärsi mitä oli tapahtunut ja tajusi olevansa tästälähtien ainakin virallisesti vielä genin tasoa olevan Senjun alainen. Hän ei oikein tiennyt mitä mieltä olisi ollut asiasta, sillä toisaalta se oli helpotus, koska enää hän ei joutuisi olemaan huolissaan siitä mitä poikakaksikko sattuisi töppäilemään. Toisaalta kunoichi muisti edelleen hyvin puunhalailijan edellisessä harjoituksessa järjästämän harhautuksen, jonka jälkeen oli ollut turha puhua enää huomaamattomasta toiminnasta.
''Voitte poistua.'' Tälläkertaa mölyt mahassaan pitämään kykenevä Sarutobi kuuli Naran lisäävän ja nousevan takaisin kantotuoliinsa, viittoen sen aisoissa olevia miehiä kääntymään ympäri takaisin Konohagurea kohti. Polvillaan edelleen oleva tyttö ei tiennyt mitä tehdä, vaan tyytyi katsomaan ihmeissään eteensä ja sulattelemaan kaikkea äsken kuulemaansa. Toisaalta hän tunsi häpeää omasta epäonnistumisestaan ja siitä johtuvaa aseman menettämistä kokemattomammalle pojalle, toisaalta hän oli vain tyytyväinen asioiden saamaan muutokseen, tuntien voivansa hengittää taas paljon helpommin.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3653Viesti sumufani »

Senju tunsi sydämmensä lyövän kuulessaan miehen kävelevän hiljaisesti hänen ohitseen Sarutobin suuntaan. Nara puhui samalla tämän kävelynsä aikana äskeisestä harjoituksesta ja Koga huokaisi helpotuksesta, kun ei kuullut omaa nimeään. Miehen puhuessa ja siinä sivussa onnitellessa häntä Senjun teki mieli sanoa oma mieli piteensä tästä asiasta, mutta ei ollut varma oliko se sopiva hetki hän vaikeni. Kuitenkin johtajan kävellessä Mkin ja Ryotan luo vuorollaan hänen mieleensä tuli monia kysymyksiä mukaan lukien miksi hän? Hän ei missään nmessä ollut hyvä lukemaan vastustajan liikkeitä kuin Ryota saati yhtä kokenut, kuin Miki sa miehen tullessa hänen eteensä ja kuiskatessa Senju nosti kissamaisen naamionsa, mikä peitti hänen kasvonsa ja ehti avata suunsa, mutta Naran käsi laskeutui hänen olkapäälleen hiljäntäen hänet. Mitä ukko seuraavaksi sanoi sai Senjun sydämmen hyppäämään mutaman lyönnin ja poika tunsi välittömästi vastuun tuoman painon. Hän ei olisi sopiva tähän tehtävään!
Koga olisi tyytyväinen seuratessaan ohjeita ja tehdessä mitä hänen käskettiin, muta nyt hän oli vastuussa Uchihan hengestä ja Sarutobin kuka oli heistä voimakkain shinobi. Se tuntui olevan jo liikaa nuorukaiselle ja Usagin poistuessa Senju lysähti kirjaimellisesti maahan. Hän ei kuienkaan sanonut mitään ja nousi melkein välittömästi seisomaan.
''Kuulimme mitä lordi Shion sanoi, joten emme voi asialle yhtään mitiä. Joten jos tapaisimme seuraavana vapaa päivänä keski päivän aikoihin Ichiraku puodissa ja keskutelsimme vaikka yhteis työstämme ja purkaisimme höyryt pois jotenkin.''
Koga sanoi kuuluvasti ja jäi kantotuolin luo odottamaan, että muut olivat häipyneet paikalta. Hän tarkisti moneen kertaan tien molemmat puolet ennen kuin putosi uudelleen polvilleen. Hänen onnekseen takki oli peittänyt polvien vapinan, mutta tällä hetkellä ei auttanut kuin luottaa esimiehen luottamiseen hänen taitoihinsa, mikä jo itsessään sai happaman maun nousemaan nuorukaisen kielelle. Hän ei itse uskonut olevan valmis moiseen vastuuseen.
''Olen vastuussa heidän hengestään.''
Nuorukainen hoki yhä uudestaan ja uudestaan katsoen nojaten kanto tuoliin. Ensimmäisen kerran elämässään Koga ei kiinnittänyt huomiotaan luonnon ääniin ja vain tuijotti maata. Miten tämä oli tapahtunut?
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3654Viesti Rudy »

Ryota pysyi täysin liikkumattomana toisen polvensa varassa kun Rootin yksi johtajista yksi vuorollaan käveli heidän luoksensa ja heti Mikin jälkeen olikin Ryotan vuoro saada palautetta toiminnastaan. Nuori Uchiha ei ollut koskaan elämänsä aikana kuunnellut ketään niin tarkasti ja nyt häntä kadutti hyvin syvästi se että hän oli käyttänyt ''pullukkaa'' pelkkänä lautana saada hieman lisää vauhtia sillä kävi ilmi että se olikin yksi Rootin johtajista ketä hän oli potkaissut.
Kun johtaja oli saanut annettua palautteena tuo kyykistyi nuorukaisen eteen joka aavistuksen verran kohotti katsettaan pois maasta ja kuunteli tarkkaavaisesti sen miten hän oli ryhmänsä silmät ja nuori Uchiha vastasi lyhyellä nyökkäyksellä osoittaakseen sen että ymmärsi asian.
Myös Ryota kohotti hieman katsettaan kun Kogasta ilmoitettiin heidän ryhmänsä virallinen johtaja ja vaikka nuorukainen hieman ihmettelikin sitä ettei Mikistä oltu tehty johtajaa kun tyttö kerta oli heistä kokenein, Ryota myös ymmärsi että hänen tuli noudattaa täydellisesti heidän johtajansa käskyjä ja mikäli johtaja koki että Koga sopi johtajan asemaan parhaiten - ei poika siihen sanoisi mitään vastaankaan.

Ryota ei oikein tiennyt mitä ajatella asiasta mutta hän ainakin ajatteli että hän ottaisi tämän tehtävän virheistä opikseen eikä tekisi niitä enää toistamiseen - tämän lupauksen itselleen tehtyään hän lähti kahden muun kanssa takaisin Konohaan.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3655Viesti Cross »

Toinnuttuaan Kogan ylennyksen aiheuttamasta ensijärkytyksestä ja saamastaan puhuttelusta Miki päästi pitkän ja raskaan huokaisun, tuntien melkein painolastin siirtyvän pois omilta harteiltaan. Vaikka hän olikin hieman pettynyt arvon alennuksesta, haihtui se tunne hetki hetkeltä vain vähäisemmäksi ja tilalle tuli ensin vain helpotusta. Ensimmäinen asia mitä tyttö ajatteli oli tyytyväisyys siitä että saisi vielä yhden tilaisuuden osoittaa kykensä, eikä tälläkertaa joutuisi kantamaan enää johtajan raskasta taakaa omilla harteillaan. Toki se tarkoittaisi että joutuisi tottelemaan jonkun toisen käskyjä, mikä ei ollut aina käynyt helposti häneltä, mutta se oli kuitenkin pienempi paha tälläkertaa.
Pian tämän mieleen nousi kuitenkin ajatus siitä miltä ylennys mahtoi tuntua Kogasta, joka ei ollut ilmeisesti läheskään yhtä kokenut kuin hän ja tuskin toivoi vastuutehtävää kohdalleen sen enempää kuin kukaan muukaan. Tämä ei suoraansanottuna ollut Sarutobista missään vaiheessa vaikuttanut johtaja tyypiltä, vaan enemmänkin perässävedettävältä haaveilijalta. Mitä enemmän tuota seikkaa ajatteli sitä vakuuttuneemmaksi tyttö kävi siitä että sillä oli varmasti ollut myös jotain tekemistä tämän ylennyksen kanssa, sillä Nara oli tuntunut haluavan edistää heidän kaikkien kehitystä ja ehkä Senjun tapauksessa se tarkoitti tämän pään vetämistä alas pilvistä takaisin maanpinnalle. Otsaansa rypistäen tyttö nousi paikaltaan ja lähti astelemaan itsestään jotain mutisevan pojan luokse.

Vasta ollessaan muutaman askeleen päässä tästä Miki alkoi saada selvää mitä tämä hoki ja tajusi ylennyksen iskeneen kaikkein koviten tähän, sillä Koga vaikutti olrevan miltei shokissa. Kevyesti oman kätensä tämän olalle laskeva kunoichi polvistui uuden esimiehensä viereen ja nosti kasvojaan peittävän apinanpää naamarin kasvoiltaan, varmistaakseen parhaansa mukaan ettei mitään väärinkäsityksiä pääsisi syntymään siitä mitä aikoi sanoa.
''Lupaan tehdä parhaani taakasi keventämiseksi ja lupaan pitää niin itsestäni, kuin teistäkin parhaani mukaan huolen... Minusta ei vissiin ollut johtamaan, mutta teen parhaani että sinä pärjäät paremmin.'' Aijemman kiukkunsa ja äsyyntymisensä Usagin nuhteluiden myötä kokonaan kadottanut Sarutobi sanoi, pyrkien kuulostamaan mahdollisimman rohkaisevalta ja vakuuttavalta. Siitä huolimatta häestä tuntui että sanat olivat yhtä turhaa huulien heiluttelua, jonka tueksi ei ollut antaa juurikaan mitään. Oli kuitenkin yksi asia mistä tytö tiesi voivansa aloittaa Senjun johtajuuden tukemisen, ymmärtäen sen olevan myös välttämätön asia, mikäli he aikoivat ikinä saada tämän ryhmän toimimaan. Hän ei tekisi sitä kovinkaan mielellään, koska joutui myöntämään omat virheensä silloin.
''Ryota... Anteeksi mitä sanoin aijemmin... En tarkoittanut mitä sanoin... En ainakaan aivan kaikkea.'' Kogan edestä takaisin pystyyn nouseva tyttö totesi käännettyään katseensa uudesta esimiehestään toiseen paikalla olevaan poikaan, joutuen pakottamaan sanat melkein ulos itsestään. Anteeksi pyytäminen ei ollut koskaan ollut helppoa hänelle, eikä siitä tälläkertaa tehnyt yhtään helpompaa tilanteen tuoreus. Kunoichi tiesi itsekkin sen takia ettei varmasti kuulostanut kovin vakuuttavalta, eikä edes arvellut Uchihan antavan paljoakaan arvoa anteeksipyynnölle. Se oli kuitenkin jotai minkä hän uskoi varmasti olevan paikallaan, jotta edes jonkinlainen perusta ryhmän yhteistyön pohjaksi voitaisiin alkaa luoda. Kaiken tänään sanotun jälkeen se tuskin rakentuisi kovin nopeasti, mutta hidaskin kasvu olisi enemmän kuin ei mitään.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3656Viesti sumufani »

Koga tunsi kevyen kosketuksen olkapäällään uudestaan ja käänsi maskin peittävän kasvonsa Sarutobia kohden. Poika Tunsi, että hänenkin pitäisi ottaa maskinsa pois kohdatakseen naisen katseen rohkeasti.
''Kiitos Miki. Koitan olla sanojesi arvoinen ja olla hyödyksi enemmän.''
Kogan päässä vain oli tuoreena muisto edellisestä harjoituksesta.
''Enpä tiedä. Minä munasin aika railakaasti viime kerralla.''
Senju tokaisi ollessaan silti kiitollinen naisen sanoista.
Sarutobilta ei selvästi moiset sanat tulisi niin helposti, joten Koga tunsi lievää itsevarmuutta kasvavan sisällään. Hän halusi naisen tuntevan sanojensa rohkaisevan häntä ja pikipää nosti kasvoilleen normaalin hymynsä.
Senju sanoi hiljaa ja kuunteli hiljaa, miten Miki pyysi Ryotalta anteeksi. Moisetkaan sanat eivät varmaan tulleet Mikiltä luonnostaan ja Senju huokaisi helpotuksesta.
''Se mitä on sanottu niin, se on sanottu. Kiitos Miki, mitä sanoit. Joten koitetaan unohtaa se mitä on tänään puolin toisin huudeltu ja aletaan miettiä yhteistyötämme.''
Pikipää ehdotti ja katsoi Ryotaan kasvoillaan jo leveä hymy, mutta silti tunsi olevansa silti jännittynyt tästä ylennyksestä. Kaiketi tällä häntä haluttiin potkaista persuksille että hän ryhdistäytyisi ja ottaisi elämäänsä, jonkin sorttista suuntaa. Ainakin Mikillä oli ollut paljon parempi reaktio tämän asian suuntaan, mitä Koga oli pohtinut ja se sai Senjun toteamaan itsekseen että hänen pitäisi ottaa tämä askel uuteen tehtäväänsä. Se siis tarkoitti vakavoitumista tehtävien aikana ja yrittää saada heidät toimimaan tiiminä. Päätään raapien Senju jättäyti kahdesta muusta jälkeen ja oli kääntänyt päänsä metsää päin.
''Menkää te vain edeltä. Tavataan huomenna, joskus puolen päivän aikoihin?''
Koga sanoi kuuluvasti ja odotteli vastaukset.
''Minun pitää olla tovi yksin ja tulla sinuiksi koko tämän asian kanssa!''
Poika huikkasi kävellessään rauhassa puiden joukkoon. Ainakin täällä hän osasi olla ja tuntisi reitit kotiin paljon paremmin, kuin kylän muurien sisällä. Nuorukainen riisui kenkänsä ja takkinsa sitoen takkinsa nyytiksi, missä piti kenkiään. Nyytin hän solmi lonkkansa ympärille ja tunsi ruohon ja sammaleen kävellessään metsässä avojaloin. Poika istahti erään puun juureen, missä oli aiemminkin joskus kauan sitten viettänyt aikaansa lapsena tunnusteli puun kaarnaa kädellään. Karhea ja vuosia nähnyt, mikä sai Senjun hymyilemään. Häntä itseään voisi verata nuoreen taimeen, joka olisi hädin tuskin selvinnyt ensimmäisestä talvestaan. Juoksutaessaan kättään maassa hän tunsi kävyn, jonka hän noukki käteensä tarkaillessaan, sitä lähemmin hänen ollessa utelias. Orava oli kalvanut kävyn tyhjäksi ja Senju silti tutki kävyn muotoa. Hänellä kului tähän aikaa ja samalla hän mietti tätä ylennystään ja kopautti päänsä vanhan puun runkoa vasten. Hän ei tiennyt, miten hän saisi heidät toimimaan tiiminä yhtään sen enenpää, kuin miten metsän ekosysteemi toimi. Osittain jälkimmäinen oli hänelle selvillä, muta silti tiimi työskentely tuntui suurelta muurilta ylitettäväksi. Kaiketi rento asenne ei auttaisi tässä asiassa vaan pitäisi alkaa tuoda ajatuksiaan julki ja saada kahden lopettamaan riitely kesken tehtävän. Sekin tuntui olevan helpommin sanottu kuin tehty ja pikipää mietti myöhään yöhön näitä asioita. Onneksi Miki oli sentään sanonut koittavansa helpoittaa hänen hommaansa, mutta hän ei tienyt mitä odottaa toiselta. Koga heilutteli varpaitaan viileässä illassa ja katseli tähtiä kuin löytääkseen niistä apua. Hänen piti vain toivoa asia selkiytyvän ja heidä ryhmätyönsä parantuvan ajan kanssa. Ihme olisi, jos se ei parantuisi ja Koga hymähti hieman. Hän katseli tyytyväisenä ja ennen kaikea rauhallisena taas taivaalle nähden tähdenlennon. Hän ei kuitenkaan halunnut toivoa mitään uskoen, että niillä ei olisi mitään vaikutusta. Se olisi kait tässä vaiheessa se ja sama nukkua ulkona avaten takki nyyttinsä ja poika veti kenkänsä jalkoihinsa. Takki meni myös päälle ja poika veti hupun päähänsä saaden varjon silmilleen. Hän haistoi monia tuttuja kasveja ja kuuli lopulta myös yöllä liikkuvat eläimet. Silloin tällöin vilahtavat siluetit tähti taivasta vasten kielivät leppakoihin ja Koga huokaisi syvään. Tässä vaiheessa hänen kaiketi pitäisi nukkua, jottaa olisi virkeä myöhemmin tänään tulevaan tapaamiseen. Luonnossa olo rauhoitti häntä aina ja siitä hän kiitti omaavansa mokutonin. Sen avulla hän voisi luoda metsää jahka oppisi moisen taidon, mutta se olisi vielä edessä. Olisi siis aika kiivetä tähän puuhun ja etsiä hyvä haarauma, missä ottaa nokoset. Koga luotti kuitenkin siihen että heräisi kukon laulun aikaan ja olisi ajoissa sovitussa tapaamis paikassa hyvissä ajoin. Pikipää haukotteli maireasti ja asettautui mukavasti puun oksien joukkoon ilman vaaraa pudota. Melkoinen päivä tämäkin oli ollut.
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3669Viesti Rudy »

Ryota ei oikein sanonut juuta eikä jaata tai minkäänlaista kommenttia siihen että Kogasta oli tehty heidän ryhmänsä vakituinen ja virallinen johtaja sillä ainakaan Uchihalla ei ollut minkäänlaisia ongelmia asian kanssa sillä hänen mielestään Koga oli omalla tavallaan jopa kiinnostava persoona - omistihan tuo myös voimakkaan verilinjan tuoman kekkei genkain aivan kuten hänkin ja kuten hän itse, myös tuo tuli suorastaan legendaarisesta ja tunnetusta klaanista.
Kun Miki pyysi Ryotalta anteeksi - pojan ilme olisi hyvin voinut olla näkemisen arvoinen jos hänen kasvonsa eivät olisi peitetty kotkaa muistuttavalla maskilla ja hänellä oli hieman sama ongelma kuin Mikilläkin - ei hän olisi tahtonut vapaaehtoisesti pyydellä anteeksi mutta poika myös tiesi varsin hyvin että tiimin sisällä tapahtuva riitely ei ikinä johtaisi mihinkään hyvään. Nuori Uchiha nyökkäsi Mikille lyhyesti ja samalla kun hän lähti kävelemään kohti Konohan muureja, päätti hän myös itse pyytää sanojaan anteeksi. ''Olen myös pahoillani enkä tarkoittanut sitä mitä sanoin.'' Ryota väänsi väkisin suustansa ja yritti edes saada sen kuulostamaan siltä kuin tarkottaisi sitä ja kun Koga lähti kävelemään kohti metsiä saadakseen omaa aikaansa tilanteen käsittelyyn, poika itse lähti kävelemään takaisin kohti Konohaa jossa voisi ehkä jopa hetken rentoutua ennen kuin seuraava tehtävä alkaisi.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viimeinen testi (ABB)

Viesti: # 3678Viesti Cross »

Vaikka tilanteen edes jonkinlainen neutraloituminen Ryotan kanssa ei ollutkaan suuri edistyasaskel, tunsi Miki silti melkoisen painon kuitenkin putoavan ytään. Jollain tapaa tuntui helpottavalta jo sekin ajatus ettei aivan peruuttamatonta tuhoa ollut syntynyt ja että Uchiha tuntui olevan yhtä halukas unohtamaan tapahtuneen kuin hänkin, esittäen myöskin oman anteeksipyyntönsä. Tytöltä ei jäänyt huomaamatta ettei anteeksipyyntö ollut kovin helppo poispäin astelevalle pojallekkaan, mikä sai pienen huvittunee virneen nousemaan hänen kasvoilleen.
Kogan sitten vielä mainitessa edellisen harjoituksen aikana tekemänsä munauksen ei Miki onnistunut jostainsyystä pitämään enää naamaansa millään peruslukemilla, vaan naurahti hieman sitä ajatellessaan. Ensimmäistä kertaa hän onnistui löytämään edes jotain huvittavaa koko siitä tilanteesta, sen sijaan että olisi tuntenut vanhenevansa vuosia jokakerta sitä ja tulevaisuutta ajatellessaan. ''Äh... Älä sä sitä murehi enää. Se meni jo mun piikkiin ja tuskina sä kuitenkaa samaa temppua enää toisten teet.'' Huvittuneena virnistävä tyttö sanoi ja tönäisi poikaa keveyesti nyrkillä olkapäähän, jääden sen jälkeen hetkeksi seuraamaan kun tämä suuntasi metsään rauhoittumaan.
''Puunhalailia...'' Sarutobi mutisi itsekseen Senjun kadotessa puiden ja pernsaiden sekaan, huomaten samalla jääneensä jo itseksekseen, Ryotan hävittyä jo jonkun tien mutkantaakse näkyvistä. Hetken aikaa hän mietti mitä itse keksisi tehdä, tuntien ensimmäistä kertaa pitkäänaikaan olonsa hyvinkin rennoksi ja energiseksi. Vuorokautta oli vielä reilusti jäljellä ja hiljalleen kätensä niskantaakse ristineen kunoichin mieleen alkoi muotoutua jonkinlainen toimintasuunnitelma loppupäiväksi. Murheet pois mielestään työntäen Miki lähti itsekeen myhäillen Konohan suuntaan, arpoen samalla mielessään mitä tulisi tekemään ensimmäisenä saatuaan ANBU asunsa päältään ja omat vaatteensa tilalle.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Tulimaa”