Epäonnistunut värväys (S)

Aikoinaan rauhallisen Jiro-saaren valtasi Ryuu Jinai, joka perusti saarelle oman kylänsä, Hebigakuren. Pitkälle saarelle levittyvä kylä on tunnettu rikollisten piilopaikka, mutta alueen maine on kuitenkin paranemaan päin...
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3491Viesti Southpaw »

Kuullessaan aktivoitumasta räjähdelapusta lähtevän sihahduksen, Tinga tajusi olevansa vaarassa. Naisella ei ollut muita vaihtoehtoja kuin irrottaa otteensa Kazumista ja purra jälleen omaa käsivarttaan samalla kun heittäytyi taaksepäin, kauemmas räjähdyksestä. Samalla kunichi kuitenkin jäi avoimeksi Kazumin maaneuloille, jotka lensivät samantien ylöspäin osuen mikä minnekin naisen selkään, ennen kuin tämä tipahti kipeästi maahan, sillä seurauksella, että selkään souneet neulat uppoutuivat vain entistä syvemmälle. Itsensä parantaminen pureman välityksellä oli kuitenkin vaatinu veronsa ja Tinga tunsi tajuntansa alkavan hämärtyä. Hänestä tuntui ettei hänellä ollut enää voimia nousta ylös ja kaikki mitä hän saattoi tehdä oli vain odottaa että Kazumi tulisi ja viimeistelisi hänet.
"En ehtinyt edes haastaa isää...", Tinga ajatteli katkerasti vajotessaan lopulta tajuttomaksi.

Hp: 2 (+15 puremasta joka kuitenkin hävis samantien koska osuma neuloista)
Ch: 0
Nopeus: 13
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3508Viesti Cross »

Tingan ja tämän vastustajan välinen taistelu ei ollut tapahtunut aivan niin huomaamattomasti, kuin nämä olisivat saattaneet ehkä kuvitella. Tieto siitä oli nimittäin kantautunut Rikimarulle, joka oli jättänyt sen kuullessan suorittamansa kuulustelun kesken ja lähtenyt tarkastamaan tilanteen. Jinain onneksi tämän opettaja oli kerennyt paikalle nopeasti, kereten puuttua tapahtumiin ennen kuin oli liian myöhäistä. Heti räjähdyksen nähdessään tilanteeseen reagoiva mies muodosti jääpilarin kunoichin ympärille, joka sulki sisäänsä myös tämän selkää kohti lentäneet maapiikit ja esti ainakin osaa niistä uppoamasta kovinkaan syvälle.
Samalla kun näki pilarin muodostuvan vastustajansa ympärille, saattoi Mizuhara tuntea ilman kylmenevän yhdessä silmänräpäyksessä ja tiesi varmasti samantien mistä se johtui. Mies ei kuitenkaan kyennyt tekemään elettäkään, sillä pelkkä hipaisu jääpeilinsä kautta tämän taakse ilmestyneen Igan kädestä oli jäädyttänyt miehen ihon kivenkovaksi. Aivan kuin rankaistakseen miestä siitä mitä tämä oli mennyt tekemään salamurhaaja painoi kylmänviileaästi kätensä edessään jähmettyneenä seisovan miehen selkää vasten ja alkoi jäädyttää tämän sisäerlimiä yksi toisensa jälkeen. Kokemus olisi varmasti mitä tuskillisin, mutta siitä huolimatta hänen uhrinsa ei kykenisi huutamaan tai tekemään ylipäätään yhtään mitään. Hiljalleen tämän koko keho muuttui yhdeksi jääpilariksi, joka räsähti lopulta sadoiksi palasiksi valkohiuksisen miehen lopulta irrottaessa kätensä siitä.
Ilmekkään värähtämättä Rikimaru asteli jääpalasten muodostaman pienen kasan yli ja päästi Tingan sisäänsä sulkeneen jääpilarin sulamaan hetkessä vedeksi, napaten sen sisään sulkeman nuoren naisen käsilleen. Varovasti mies laski tämän maahan ja alkoi nopeasti tutkia tämän vammoja, jotka olivat ilman muuta hyvinkin vakavia. Hän pystyisi kuitenkin pysäyttämään pahimmat verenvuodot jäätekniikoillaan ja tukemaan murtuneita luita myöskin. Se ei tulisi olemaan miellyttävän tuntuista, mutta onnekseen Tinga oli näköjään tajuton ja ei siksi tulisi varmasti huomaamaan mitään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3511Viesti Southpaw »

Rikimarun tullessa paikalle, Tingalla ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka tämän mestari saapui paikalle ja viimeisteli voimansa loppuun käyttäneen Kazumin hänen puolestaan. Sen sijaan naisen tajunta harhaili unen ja valveen rajamailla, jonka aikana tämä tunsi kuinka ilma hänen ympärillään viileni Rikimarun tekniikan vuoksi.
"Tältäkö kuoleminen siis tuntuu?" Tinga mietti, luullen todella hetken verran jo kuolleensa vammojensa seurauksena. Jotenkin hän oli aina kuvitellut kuolemisen sattuvan, mutta sen sijaan hän tiedosti tuntevansa olonsa hyvinkin rauhalliseksi, kiitos viileyden jonka naisen ympärille muodostunut jääpilari aiheutti. Vähitellen viileys saikin naisen tajunnan harhailemaan syvemmälle unen puolelle ja niinpä tämä ei lainkaan tiedostanut kuinka Rikimaru lopulta päästi jääpilarin sulamaan ja nappasi sen sisältä kaatuvan naisen käsilleen, niin että saattoi laskea tämän maahan. Vasta muutamaa minuuttia myöhemmin nainen alkoi taas havahtua tajuttomuudestaan ja avasi uupuneen näköisenä sokeat silmänsä jotka näyttivät hetken katselevan yläpuolella kaartuvaa taivasta. Naiselta kesti hetken verran tajuta, että taisi olla kuin ihmeen kaupalla elossa, ennen kuin lopulta havahtui siihen, että ei ollut yksin. Tottumuksesta nainen koetti aistia seuralaisensa chakraa ja käänsi hieman päätään kohdistaakseen kasvonsa Rikimarun suuntaan, kuitenkin sillä seurauksella, että pään kääntäminen sai aikaan pienen irvistyksen kun kipu vihlaisi naisen niskaa.
"Mestari?" tämä onnistui lopulta kysymään, selvästi ihmetellen mitä Rikimaru täällä teki.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3515Viesti Cross »

Saatuaan entisen oppilaansa kaikkein kriittisimmät haavat tyrehdytetyiksi ja hurtumat tuetuiksi Rikimaru oli kasannut paarit parista jää puikosta ja päällään olevasta viitasta, jolla kantoi tajuihinsa tulevaa naista bunshinsa kanssa kylän sairaalaa kohti. Tingan ilmoittaessa olevansa hereillä tätä kantava kaksikko pysyi hetkenaikaa hiljaa, jatkaen vaitonaisena vain matkaansa eteenpäin. Vaikutti vahvasti siltä että salamurhaajalla ei ollut mitään sanottavaa loukkaantuneelle kunoichille, tai jos kyseessä olisi ollut joku toinen olisi tämän voinut olettaa osoittavan pettymystään naiseen tällätavoin. Igan tuntevat kuitenkin tiesivät ettei tämä kokenut sen kaltaisia ttunteita, vaan luultavammin vain vaikeni jostain muusta syystä.
''Miksi olit yksin siellä?'' Valkeahiuksinen mies lopulta kysyi, osaten laskea yhteen sen verran että Jinai oli ollut luultavastikkin värväämässä jotakuta petturuudesta epäiltyä henkilöä perustamaansa ryhmään. Hän oli seurannut jonkin verran kunoichin toimia ja myönsi kyllä että tämän suunitelma rauhoittaa tilanne näytti toimivan, mutta siitä huolimatta tämä oli toiminut varomattomasti yrittäessää värvätä uutta jäsentä. Oli varmasti viisasta mennä tapaamiseen yksin, tai ainakin vaikuttaa siltä että meni. Mutta silti lähettyvillä piti aina olla vahvistuksia, jos ongelmia sattui ilmaantumaan. Varsinkin jos kohteena oli joku Mizuharan tasoinen henkilö, sillä jo tämän menettäminen verotti kylän voimavaroja pahasti, puhumattakaan siitä että tämän olisi onnistunut surmata Jinai ensin ja vasta sitten saada itse surmansa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3520Viesti Southpaw »

Rikimarun pysytellessä ensin hiljaa, Tinga odotti epävarmana mestarinsa sanovan jotain. Hän jos kuka tiesi että pettymyksen osoittamisesta tuskin oli kyse, mutta juuri nyt hänen oli kuitenkin vaikea keksiä muutakaan syytä mestarinsa hiljaisuudelle. Lopulta Rikimaru kuitenkin puhui, vaatien heti selitystä sille, miksi hän oli ollut yksin siellä. Hetken verran Tingan teki mieli sulkea silmänsä ja esittää menettäneensä tajunsa toistamiseen jolloin hän olisi voinut välttää vastaamasta. Arvellen, että mestari kuitenkin ottaisi asian vain puheeksi uudestaan myöhemmin, Tinga luopui kuitenkin nopeasti ajatuksesta.
"Uskoin pärjääväni itsekin. En arvannut, että hän sekoaisi ja hyökkäisi kimppuuni sen sijaan että menisi vain sinun tai isän puheille. Mikään hänen tiedoissaan ei viitannut siihen, että hänen mielenterveytensä saattaisi hetkessä pettää niin pahasti", Tinga vastasi lopulta katuvaan sävyyn. Sanat saivat hänet tuntemaan pettymystä omista kyvyistään. Jos hän ei ollut pärjännyt Mizuharalle niin miten hän voisi edes kuvitella pärjäävänsä isälle kun se aika koittaisi? Lisäksi Rikimarun sanat äskeisen hiljaisuuden jälkeen saivat hänet vain entistäkin vahvemmin tuntemaan, että oli sittenkin saanut aikaan jonkinlaisen pettymyksen tunteen mestarissaan. Asia olisi ollut helposti tarkistettavissa hänen sensorinsa avulla, mutta juuri nyt nainen oli liian väsynyt käyttääkseen chakraansa, vaikka se olikin tavalliseen tapaan alkanut palautua varsin nopeasti.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3532Viesti Cross »

Kantamistaan paareista huolimatta täysin äänettömästi eteenpäin asteleva Rikimaru kuunteli vaitonaisena Tingan antaman vastauksen ja vaipui jälleen hetkeksi hiljaisuuteen, jatkaen vain kaikessa rauhassa matkaa. Pitkä hiljaisuus antoi varmasti jälleen syytä epäillä että mies oli pettynyt oppilaaseensa ja tämän huolimattomuuteen, mutta siitä ei kuitenkaan ollut kyse. Hän tarvitsi vain hetken aikaa miettiä muuttunutta tilannetta, mihin kunoichin haavoittuminen johtui. Se oli tapahtunut mitä pahimmalla hetkellä, sillä kylä olisi tarvinnut tämän taitoja johtamaan muodostamaanssa ryhmää sen ensimmäiselle tehtävälle.
Vain hieman ennen Jinain avuksi rientämistä Iga oli kuullut tämän veljen johtaman ryhmän joutuneen väijytykseen ja kärsinee raskaat tappiot taistelun aikana, jonka tuoksinnassa myös Ryoujin itse oli haavoittunut vakavasti. Tämä oli kuitenkin päässyt pakenemaan muutamien alaistensa kanssa ja oli nyt pakomatkalla kohti Teen-maata, missä nämä voiisivat kasata rivinsa. Ikävä kyllä viimeiset salamurhaajan saamat tiedot vakojilta viittasivat pahasti siihen etteivät nämä tulisi pääsemään sinne asti ilman apua, vaan tulisivat meriteitse edelleen rientäneiden vihollistensa pysäyttämiksi.
''Älä tule yllätetyksi... Varmista aina että pääset pois halutessasi.'' Täysin neutraalilla kylmällä äänellään puhuva Rikimaru sanoi hetken kuluttua, toistaen kaksi ensimmäistä opetustaan naiselle. Ne olivat olleet yksinkertaiset ohjeet selviytymiseen taistelussa ja niitä noudattamalla tällä ei olisi pitänyt olla mitään hätää. Mies oli yrittänyt opettaa saman myös tämän veljelle, mutta tilanne johon ämä oli joutunut kertoi ettei tämäkään ollut ymmärtänyt noudattaa saamiaan oppeja.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3533Viesti Southpaw »

Rikimarun mennessä hänen vastauksensa jälkeen jälleen hiljaiseksi, Tinga ei voinut mitään sille, että tunsi olonsa vain entistä hermostuneemmaksi. Hetken verran naisen kasvoille laskeutui katuva ilme, tämän sulatellessa hetken mitä oli tullut tehtyä. Kun Rikimaru lopulta muistutti häntä kahdesta perusasiasta joita tämä oli kerta toisensa jälkeen takonut hänen päähänsä, nainen tunsi jopa entistä kovemman piston sydämessään.
"Olen pahoillani mestari. Lupaan olla varovaisempi jatkossa", Tinga vastasi katuvaan sävyyn, vaikka ei ollutkaan täysin varma kykenisikö todella pitämään tuota lupausta. Kunhan tulisi aika syrjäyttää isä, tilannetta tuskin pystyisi hoitamaan ilman taistelua ja tuo kyseinen taistelu tulisi epäilemättä olemaan hänen tähänastisen elämänsä vaikein. Hän saattoi vain toivoa, että taistelu pysyisi vain hänen ja isän välisenä, kuten hän suunnitteli.
"Miten... miten muuten edes tiesit minun olevan siellä? Asettiko isä taas jonkun anbun lapsenvahdiksi vahtimaan menemisiäni?" Tinga vaihtoi lopulta aihetta, haluten tietää miten mestri oli tiennyt tulla etsimään häntä. Toki hänen tulitekniikkansa varmasti näkyivät hämärtyvässä illassa kauas, mutta hän oli tapaamispaikan valitessaan pyrkinyt siihen, että saisi hoitaa asiansa Kazumin kanssa kahden kesken.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3538Viesti Cross »

Kannettuaan Tingaa vielä jonkinmatkaa Rikimaru laski tämän maahan erään puun luokse, sillä he olivat jo sen verran lähellä että hänen bunshinsa voisi jatkaa tästä sairaalalle asti hakemaan lääkintä ryhmän hakemaan naisen. Samalla mies voisi keskustella tämän kanssa kunnolla, sillävälin kun odottaisivat. Sala murhaaja ei aikonut ainoastaan huomauttaa kunoichille että oli hyvin lähellä ettei seuraavaa kertaa olisi tullut, vain koska tämä ei ollut varautunut ajoissa. Sen lisäksi Iga aikoi myös kertoa Jinaille tämän veljen tilanteesta ja siitä että tulisi tarvitsemaan tämän ryhmän käyttöönsä, vaikka olikin alunperin ajatellut että punapää olisi itse johtanut sitä.
On tehtäväni tietää tämänkaltaisista asioista... Varsinkin nyt kun isäsi on poissa kylästä.'' Rikimaru aloitti vastaamalla Tingan hieman ennen maahan laskemista esittämään kysymykseen, istuuntuen itse jalat alleen ristittyinä tämän vierelle istumaan. Tinga oli aivan oikeassa että tämän liikkeitä oli tarkkailtu jatkuvasti, vaikka ei joskaan niin tarkasti kuin tämän isä ja opettaja olisi toivonut. Naisen onnistutua livahtamaan pariinkin otteeseen varjostajilta teleporttaatio tekniikkansa avulla, oli salamurhaaja päättänyt laittaa yhden kylän sensorininjoista seuraamaan tämän liikkeitä. Sillä tavoin hän oli ainakin jollaintapaa kyennyt pysymään perässä siitä missä tämä oli ja ketä tapasi, vaikka se ei ollutkaan kaikki mitä mies olisi halunnut tietää.
''Sinua ei kuitenkaan seurata vain sen takia että haluamme huolehtia sinua, vaan koska olet nyt yhden kylän erikois osastoista johtaja ja sinun täytyy olla tavoitettaviossa tarvittaessa välittömästi. Sinua ja ryhmääsi tarvittaisiin nytkin veljesi avuksi, mutta koska olet tuossa kunnossa otan heidät omaan komentooni.'' Iga jatkoi kädet rinnalleen ristittynä tyynen tasaisen tunteettomalla äänellään, kuulostaen aivan siltä kuin olisi voinut lukea paikallista sääennustetta. Samalla sanoihin kuitenkin sisältyi hieman tuomitsevuutta, joka ei varmasti jäisi Tingalta huomaamatta. Mitä olisi vaikeampi havaita sanoista oli huolestuneisuus mitä Iga oli tuntenut oppilaansa avuksi rientäessään, eikä hän edes itse enää tahtonut muistaa sitä. Sen sijaan mies tunsi kuitenkin olonsa jollain oudolla tavalla helpottuneeksi, vaikka ei osannutkaan suoraan sanoa mistä se johtui, tai miltä tuo outo tuntemus edes tuntui.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3539Viesti Southpaw »

Heidän edettyään vieä vähän, Tinga tunsi kuinka paarit laskettiin maahan, minkä jälkeen Rikimarun tekemä klooni katosi paikalta, noutamaan lääkintäninjoja paikkaamaan hänen haavojaan. Kerättyään vielä hetken aikaa voimia, kunoichi lopulta liikahti, nousten hitaasti istumaan. Aiemman taistelun jäljiltä lihakset tuntuivat kipeiltä, aivan kuten rankan harjoittelun jälkeen, Tinga kuitenkin arveli että päivän tai kahden ottaminen rauhallisesti tekisi tehtävänsä ja pian hän olisi elämänsä kunnossa jälleen. Rikimarun vastaus hänen kysymykseensä riitti kuitenkin paljastamaan, että joku anbu oli tosiaan ollut häntä vahtimassa vaikka hän olikin tehnyt parhaansa livahtaakseen omille teilleen.
"Olen pahoillani... En hoida tapaamisia yksin enää. Lupaan ottaa jonkun taustatueksi", Tinga sanoi lopulta katuvaan sävyyn. Rikimarun kuitenkin jatkaessa puhettaan ja kertoessa, että häntä olisi nytkin tarvittu Ryoujinin avuksi, Tinga valpastui oitis.
"Ryon avuksi? Mitä on tapahtunut?" Tinga kysyi, aavistellen pahaa. Viimeksi kun hän oli kuullut veljestään, tämän oli sanottu olevan Teen maassa hoitamassa Kusarihebin asioita. Oliko yhteenotto Akkin liittouman kanssa siis alkanut? Ristiriitaisin tuntein nainen kävi erilaisia vaihtoehtoja mielessään läpi. Tietenkään hän ei halunnut veljelleen käyvän huonosti, mutta hän ei halunnut Akkillekaan sattuvan mitään... jos Ryo ja Akki olivat ottaneet yhteen niin miten hän tämän tilanteen oikein ratkaisisi?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3542Viesti Cross »

Tingan yllättynyt ja hivenen huolestunutkin reaktio ei saanut Rikimarua hätkähtämään millääntavalla, vaan tämä pysyi aivan yhtä rauhallisena kuin aijemminkin. Hän odotti ilmekkään värähtämättä oppilaansa kysymystulvan laantumista, laskien lopuksi toisen kätensä tämän olkapäälle ja yritti saada tämän rauhoittumaan. Vaikka nainen toipuikin nopeammin kuin useimmat, ei tämäkään olisi voinut vielä toipua tarpeeksi kestääkseen kovin kummoista rasitusta. Senpätakia tämän ei ollutkaan hyvä päästää itseään kiihtymään liikaa ja menettää tajuaan uudestaan sen takia, sillä heillä olisi kuitenkin kiireellisiä asioita puhuttavana.
''Emme tiedä paljoakaan yksityiskohdista, mutta ilmeisesti hän johti joukkojamme hyökkäykseen Noodelien maata hallinoivan ryhmittymän piilopaikkaan. Vaikuttaa kuitenkin siltä että vihollinen oli saanut vihiä jotenkin hyökkäyksestä ja oli järjästänyt heille ansan sinne, surmaten suurimman osan veljesi ryhmästä. Myös Ryoujin itse haavoittui melko pahasti taistelun tuoksinnassa ja on nyt loppujen henkiinjääneiden kanssa pakomatkalla takaisin Teen maahan, mutta ei tule luultavasti pääsemään sinne edelleen meriteitse rientäneiden vihollisjoukkojen takia.'' Mahdollisimman lyhyesti, mutta myös yksityiskohtaisesti tilanteen Jinaille selittämään pyrkivä Iga kertoi. Puhuessaan hän vaikutti yhtä kylmän tunteettomalta kuin tähänkin asti, anatamatta pienintäkään vihjettä siitä että olisi välittänyt kylän menettämistä jäsenistä, tai pulassa olevasta Ryuun pojasta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3543Viesti Southpaw »

Rikimarun laskiessa kätensä hänen olkapäälleen, Tinga ymmärsi tämän vihjeenä siitä että oli kiihtynyt kuulemastaan liikaa. Niinpä kunoichi vaikeni hetkeksi ja veti pari kertaa syvään henkeä rauhoittuakseen, samalla kun kuunteli mitä Rikimaru tiesi kertoa Ryoujinin sen hetkisestä tilanteesta. Rikimarun vaiettua, Tinga sulatteli hetken kuulemaansa ja naisen ajatukset kiisivät eteenpäin tämän miettiessä ketkä Yurei-shin sen hetkisistä jäsenistä parhaiten sopisivat tälle tehtävälle. Vaihtoehtoja ei ollut paljon, sillä ryhmä oli vielä varsin pieni, minkä lisäksi vain muutama niistäkin vähistä jäsenistä oli tarpeeksi kokeneita selvitäkseen tämänkaltaisestsa tehtävästä.
"Jos pystyt antamaan minulle puoli tuntia aikaa sen jälkeen kun lääkintäryhmä on käynyt tässä niin käyn keräämässä tiimin mukaasi. Saat ainakin Kikanbo Matsuraman käyttöösi, hänen nopeudestaan on varmasti hyötyä... hänen lisäkseen voisin antaa käyttöösi Mugon Kiran ja yhden uuden jäsenen jolle tarjosin paikkaa ryhmässäni", Tinga päätti lopulta, puhuen hieman aiempaa rauhallisemmin. Rauhallisesta äänensävystä huolimatta ei ollut kuitenkaan vaikeaa huomata, että kaikkein mieluiten nainen olisi lähtenyt paikan päälle itse, mutta hänestä vahvasti tuntui siltä, että lääkintäninjat vaatisivat häntä lepäämään ja todennäköisesti Rikimaru myös. Ajatus oli hädin tuskin käynyt kunoichin päässä kun hän kuuli kauempaa lähestyviä askelia. Varmistaessaan asian sensorillaan, nainen tajusi kloonin olevan tulossa takaisin yksi lääkintäninja mukanaan. Hän saisi siis terveydentilaansa koskevan tuomionsa aivan tuota pikaa kunhan lääkintäninja pääsisi tarkistamaan hänen vammansa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3549Viesti Cross »

Lopetettuaan kertomuksensa Rikimaru keskittyi kuuntelemaan vierellään olevaa Tingaa, joka myöntyi samantien hänen pyyntöönsä saada tämän ryhmän jäseniä käyttöönsä. Tosin ne ryhmän jäsenet joita tämä aikoi järjästää ei ollut aivan miehen mieleen, kuten ei myöskään näiden lukumäärä. Kolme oli toki parempi kuin ei mitään, mutta salamurhaaja uskoi että tulisi tarvitsemaan enemmänkin kuin tuplasti sen verran väkeä mukaansa. Toki paikanpäällä olisi lisää kylän väkeä, mutta nämä olisivat varmasti pakomatkan uuvuttamia ja haavoittuneita, minkätakia näiden varaan ei kannattanut paljoakaan laskea.
Paljon enemmän Igaa mietitytti kuitenkin kunoichin mainitsemat kolme henkilöä, joista yhtä tämä ei vaivautunut edes mainitsemaan nimeltä. Kaksi muutakin olivat hieman ongelma tapauksia, joskin hyvin erillaisilla tavoilla. Matsuraman tiedettiin julistaneen moneenkertaan kovaan ääneen mielipiteensä Ryuusta ja tämän tavasta johtaa kylää, mikä ei tuntunut todellakaan olevan miehen mieleen. Oli ollut lähellä että tämä olisi vain yksinkertaisesti kadonnut ja tietämättään Kikando saikin kiittää Jinaita siitä että oli ylipäätään enää elossa, vaikkakin edelleen tarkkailtavana.
Myöskään toinen naisen mainitsemista miehistä ei ollut paljoakaan parempi tapaus, sillä tämän mielenterveydelliset ongelmat eivät olleet pysyneet salassa Rikimarulta. Hän tiesi tämän kyllä saavan hoitoa ongelmiinsa, mutta ei siitä huolimatta kyennyt suhtautumaan tähän muutoin kuin epäillen. Tämän arvaamattomuudesta saattaisi toki olla hyötyä joissain tilanteissa, mutta tämänkaltaisessa operaatiossa se saattaisi osottautua ennemminkin haittaavaksi tekijäksi.
Tilanteen vakavuuden ja kiireellisyyden takia salamurhaajalla ei kuitenkaan ollut muuta mahdollisuutta kuin hyväksyä nämä tarjola olevat vahvistukset, vaikka samalla hän pähkäilikin kuumeisesti mistä irrottaisi vielä lisää joukkoja käyttöönsä. Tätä ei kuitenkaan voinut millään tavalla nähdä miehen puolinaamion peittäviltä kasvoilta, tai muustakaan pikku eleestä. Valkeahiuksinen mies oli yksinkertaisesti kuin elävää jäätä, kylmää ja kovaa sisuksiaan myöten.
''Saat sen, mutta tarvitsen kaikki muutkin ryhmäsi jäsenet jotka saat kasaan. Käske heidät tulla satamaan, menen itse järjästämään meille nopeimmn sieltä löytyvän aluksen kuljetukseksi.'' Tingan tavoin klooninsa lähestymisen havaitseva salamurhaaja sanoi ääni rauhallisena, ennen kuin nousi oppilaansa viereltä ja muodosti käsimerkit kadotakseen paikalta. Hänellä olisi vielä paljon tehtävää ennen kuin voisi seilata vahvistusten mukana Ryoujinin avuksi. Tärkein niistä oli hankkia kyyti ja tarpeellisia varusteita kaikille mukaan lähteville, kuten myös raapia kasaan kaikki käytettävissä olevat henkilöt.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Epäonnistunut värväys (S)

Viesti: # 3551Viesti Southpaw »

Tinga koetti väsyneesti aistia mestarinsa chakraa päätelläkseen edes jotenkin mitä mieltä tämä oli hänen tarjoamistaan vahvistuksista. Kuten tavallista, mestari piti kuitenkin mahdolliset tunteensa täysin kurissa, joten Tingalla ei ollut aavistustakaan mitä mestari ajatteli. Hänen sanojaan seuraavan hiljaisuuden perusteella hän saattoi vain arvailla, millaisia vastaväitteitä Rikimaru parhaillaan kävi mielessään läpi, sillä hän tiedosti itsekin että ainakin Kira oli tietyssä mielessä ongelmatapaus mielenterveytensä vuoksi. Uusi jäsen, Hebira puolestaan ei ollut vielä edes chuunin, mutta Tinga oli kuitenkin luottavainen sen suhteen, että tämän verilinjasta olisi tehtävällä hyötyä vaikka tämä olikin vielä varsin kokematon.
"Yritän tavoittaa Yukino Taikin ja Nakiri Hiron myös jos vain löydän heidät... antaisin Sachiki Erinan, mutta hän mursi jalkansa viime viikolla eikä todellakaan ole taistelukunnossa", Tinga vastasi mestarinsa sanoihin, kertomatta kuitenkaan miksi ja miten Erina oli taistelukyvyttömäksi joutunut. Hänestä tuntui että äsken aiheuttamansa pettymyksen jälkeen, nyt ei ollut oikea hetki tehdä sitä virhettä, että paljastaisi käyvänsä taisteluringissä ja että jopa osa hänen alaisistaan oli ryhtynyt ottelemaan kuten hänkin.

Ennen kuin keskustelu ehti kuitenkaan jatkua sen pidemmälle, Rikimaru kuitenkin onneksi alkoi valmistautua jo itsekin lähtöön, samalla kun paikalle saapuva lääkintäninja kyykistyi naisen viereen tutkimaan tämän vammoja. Nähdessään kivensiruista ja ammuksista aiheutuneet vammat, lääkintäninja päästi melkein ihailevalta kuulostavan vihellyksen, minkä Tinga arveli tarkoittavan sitä, että kovin moni ei olisi pysynyt enää edes pystyssä hänen ottamiensa osumien jälkeen.
"Saatko minut kuntoon? On kiire..." Tinga kysyi, mihin lekuri nyökkäsi hyväksyvästi, ennen kuin alkoi ohjata toisella kädellään parantavaa chakraa naisen kehoon ja toisella taas kiskoi irti niitä muutamia kivensiruja, jotka olivat uponneet Tingan selkään asti Rikimarun aiemmasta jääpilarista huolimatta.
"Ei hätää neiti Jinai, huomaa että olet ottanut osumaa, mutta hengenvaaraa ei kuitenkaan ole", mies ilmoitti, keskittyen sitten vain naisen parantamiseen. Tinga alkoikin tuntea olonsa nopeasti paremmaksi haavojen umpeutuessa ja saadessaan käyttöönsä lisää chakraa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Hebigakuren kylä”