Varustevarkaissa (A/A/A)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3172Viesti Southpaw »

Heidän onnistuttuaan kaatamaan kolmea lukuun ottamatta kaikki leiriinsä tulleet Danten miehet, vastustajien onnistui yllättymisestään huolimatta ajaa Kageron ryhmä hieman toisistaan erilleen. Nunon ja Kohakun joutuessa kamppailemaan omia vastustajiaan vastaan, Kagero ja Kagura puolestaan saivat lyhyen, mutta sisukkaan näköisen vanhemman miehen. Tämä vaikutti Kageron silmissä paljon heitä kokeneemmalta, mutta nainen luotti siihen että hänen ja Kaguran onnistuisi nuorempina ja voimakkaampina voittaa vastustajansa.

Danten alainen
Statsit: 300
Nopeus: 9
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3183Viesti LordVonKwaak »

Taistelussa aika tuntui aina olevan kortilla, mutta tällä kertaa Kagura ei tehnyt aloitetta sen takia: kunoichi syöksähti kohti vanhaa miestä, koettaen kiinnittää tämän huomion itseensä, pois Kagerosta. Maalina toimiminen antaisi ryhmänjohtajalle tilaisuuden iskeä sivusta, pakottaen vihollinen kahden tulen väliin.
'Vaan mitäs tällä kertaa vastassa?' Otolaiset olivat yllättäneet monipuolisilla taistelutyyleillään, saden kunoichin erityisen varovaiseksi. 'Vaikka liekö sillä väliä?'

Hp: 57
Ch: 215
Nopeus: 19
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3215Viesti Cross »

Hieman kumaraselkäinen vanha ukko kateli yllättyneenä pusikosta esiinsyöksyvää kunoichia, joka teurasti yhdessä silmänräpäyksessä suurimman osan hänen mukaansa saamistaan lapsisotilaista. Isai ei ollut niinkään yllättynyt siitä että tämä onnistui siinä, sillä nuo kakarat olivat saaneet hädintuskin minkäänlaista koulutusta ja tuskin omasivat enempää taistelukokemusta kuin mitä olivat nyt parinpäivän aikana kerenneet hankkia. Nämä oli kuitenkin kerätty tätä operaatiota varten ennemminkin kuljettamaan varusteita varsinaisille taisteleville joukoille, mitä varten nämä oli lähetetty tämänkin ryhmän mukaan. Sen sijaan vanhaa shinobi hämmästytti pikemminkin se että täällä selustassa pyöri vielä vihollis joukkoja, joita yksikään heidän partioistaan ei ollut vielä löytänyt ja se että nämä päättivät vielä yritää taistella vastaan pakenemisen sijaan.
Geza ei kuitenkaan ollut huolissaan näiden takia, sillä luotti täysin jäljellä oleviin ryhmänsä jäseniin, joiden kanssa oli taistellut jo lukuisia vuosia ja selvinnyt paljon vakavammistakin tilanteista. Edes toisen kunoichin näkyviin ilmaantuminen ja se että kuuli myös tiimitovereidensa ajautuneen taisteluun ei saanut vakava ilmeisen partasuun ilmettä värähtämään. Itsevarmasti hymyilevä entinen Orochimarun kätyri ja nykyisin yksi Danten luotto ryhmänjohtajista katsoi haastajiaan halveksien, sillä ei pitänyt näitä juurikaan minkään arvoisina. Miehen silmissä nämä olivat vain kaksi räkänokkaa, joilla ei ollut pienintäkään käsitystä siitä mitä sota tarkoitti ja millaista kovuutta sen keskellä selviytyminen vaati henkilöltä.
Hiljaa nais kaksikole naurava vanha shinobi rusautti luisevia sormiaan, puristaen ne nopeasti nyrkkiin ja loikkasi nopeasti liikkeelle. Ikäisekseen nopeasti ja ketterästi liikkuva kaljupää eteni tottuneesti siksakkimaisesti edestakaisin loikkien, käyden lähempänä olleen Kaguran kimppuun, kasvattaen yllättäen toisen kätensä nyrkin massiivisen kokoiseksi ja iski sen samassa päin tätä. Lyönnin ainut erikoisuus ei ollut jättiläismäiseksi paisuneen käden koon mukana tullut voima, vaan myös se että pienikin hipaisu siihen imisi samantien huomattavan määrän chakraa uhriltaan.

Isao Geza
75hp
212ck
9n
6p akimitchi tekniikoihin 4p lääkintä tekniikoihin +7ck per vuoro.
Baika no jutsu+ Chakra Kyuuin jutsu= 15dmg ja -10-20ck
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3236Viesti Southpaw »

Vastustajan syöksyessä liikkeelle kohti Kaguraa, Kagero tarttui tiukemmin miekkansa kahvaan ja lähti itse kiertämään vastustajan sivulle. Yllättäen kokoa kasvattava käsi oli kieltämättä jotain mitä hän ei ollut nähny aiemmin, ellei laskettu Kaguran erikoiskykyä mukaan. Kunoichi ei antanut kuitenkaan näkymän hämmentää häntä vaan jatkoi etenemistäön kunnes oli aivan Isaon vieressä. Tästä Kagero teki ylöspäin suunnatun survaisun kohti miehen kylkeä ennen kuin hyppäsi tämän yläpuolelle ja teki seuraavan iskun alaspäin, kohti vastustajansa päälakea.

Hp: 58
Ch: 69
Nopeus: 14
*Tsuishosen, 20
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3308Viesti LordVonKwaak »

Enemmän Dasantekin kuin Konohan joukoissa taistellut Kagura oli kuullut paljonkin Akimicheista, mutta näki näiden kuvaukseen sopivan taistelutyylin nyt ensikertaa kentällä. Hymyillen kunoichi kohtasi toisen haasteen, iskien iskien oman puunrungon kokoiseksi kasvaneen kätensä vihollisen iskun tielle. Jättimäiset nyrkki ja kämmen kohtasivat yhtä vahvoina. Samassa Kagura kuitenkin perääntyi äkisti kuin sähköiskun saaneena.
"Saatanan chakranimijä!" Kagura ärähti varoitukseksi ryhmänjohtajalleen. "Mää sulle kontaktit näytän!"
Taistelutyylinsä avittamana kunoichi oli hoksannut vihollisen hyökkäyksen todellisen tarkoituksen heti lyöntien kohdatessa, mutta ei ehtinyt kiroamaan varomattomuuttaan, vaikka myöhemmin sen tekisikin. Vihollinen kun ei ollut ainoa joka oli hyökännyt lempeästi, piilottaen todellisen tarkoituksensa: kämmenten kohdatessa Isaon selkään oli alkanut piirtyä sinetti, joka alkoi imemään tämän chakravaroja kuiviin. Eniten Kaguraa juuri ärsytti miten samanlaiset hänen ja vihollisen hyökkäykset olivat olleet - eikä hän ollut huomannut vaaraa!

Hp: 57
Ch: 163
Nopeus: 19
*Hakanai Hentai (B lvl4) aka paisunut käsi läimäytyksineen, dmg 18 (mut epäilen Isaolta unohtuneen Akimichin boonukset siit nyrkin iskusta, joten lienevät yhtä vahvat thus kumpikan ei kärsi)
*Bachi (muodon kautta sinetti eri paikkaan ku osuma kohtaan), sinetöi Isaolta 32ch
*O-ba-doraibu (C lvl3), peräänty vähän normaalia vikkelämmin (miinustin Kaguralta 15ch kunnolisesta, mut hyvin lyhyestä kontaktista)
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3312Viesti Cross »

Isao yllättyi melkoisesti huomatessaan valitsemansa kohteen kasvattavan myös nyrkkinsä kokoa jollain konstilla, kyeten sen avulla vastustamaan hänen lyöntinsä voimaa. Se olisi voinut saada hänen ilmeen käymään huolestuneeksi, ellei Kaguran ilme olisi muuttunut melkein samantien yllättyneeksi ja melkein pelokkaasti. Vanhan shinobin suusta purkautui pilkallinen nauru tämän nähdessä tytön perääntyvän nopeasti ja hetken aikaa vaikutti siltä että tämä olisi helppo kohde miekka paljastettuna lähestyvälle Kagerolle. Tämä ei ollut kuitenkaan ollut jäänyt Gezalta huomaamatta, joka pyörähti viimehetkellä kohtaamaan tämän toisen vastustajansa ja kohotti suurikokoisen nyrkkinsä lyödäkseen sillä vuorostaan tätä.
Ennen kuin miehen lyönti kerkesi kuitenkaan lähteä venähti tämän kasvot pitkiksi, miehen huomatessa kätensä yllättäen kutistuvan normaaliin kokoonsa, sen suurentaneen jutsun purkaantuessa toisen kunoichin siihen tekemän sinetin imiessä chakran siitä. Siinä vaiheessa miehellä ei ollut enää aikaa järjästellä muuta puolustusta heidän väliinsä, kuin eteen suojakseen nostamansa kädet. Samassa Ichirikin miekka jo iskeytyi kalahtaen vasten Isaon käsissä olevia suojuksia, paiskaten tämän kuitenkin voimalla ylöspäin. Ellei tekniikka olisi ollut kaikkein perinteisimpiä miekka tekniikoista olisi hyökkäys voinut onnistua surmaamaan kokeneen shinobin, mutta tämä onneksi ollut ensimmäinen kerta kun hän näki tämän tekniikan.
Sen takia mies osasikin odottaa ylhäältä tulevaa iskua ja kohotti kätensä suojaamaan itseään myös ylhäältä tulevalta lyönniltä. Iskun voima paiskasi hänet kuitenkin voimalla maahan, mutta se ei kuitenkaan riittänyt lannistamaan itsevarmasti edelleen hymyilevää miestä. ''Eikä teille nuorille opeteta enää mitään?'' Hiljaisesti naurva mies kysyi noustessaan takaisin jaloilleen, katsoen aijemmin pettänyttä kättä, johon muodostettu sinetti oli alkanut jo haihtua hänen imiessä chakraa siitä omalla tekniikallaan.

Isao Geza
55hp
196ck
9n
6p akimitchi tekniikoihin 4p lääkintä tekniikoihin +7ck per vuoro.
Chakra Kyuuin jutsu puolusti 15 sinettiä vastaa
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3315Viesti Southpaw »

Kaguran varoitus oli paikallaan, mutta tuli liian myöhään jotta ryhmänjohtaja olisi enää ehtinyt pysäyttää hyökkäystään. Maskinsa alla hieman irvistäen, Kagero valmistautui menettämään jo chakransa vastustajalle. Äkisti suureksi kasvatettu käsi kuitenkin pieneni juuri ennen osumaa ja antoi Kagerolle tilaisuuden suorittaa hyökkäyksensä loppuun, joskin tästä huolimatta, miehen onnistui suojata itseään vakavilta vahingoilta. Kaiken lisäksi ukko vielä ryhtyi väittämään, etteivät he osanneett mitään.
"Mikä saa sinut luulemaan noin?" Kagero kysyi ärhäkästi, samalla kun teki käsimerkin, pitäen kaikesta huolimatta Kaguran varoituksen mielessään. Jos lähitaistelussa oli riskinä menettää chakransa, oli parempi luultavasti suosia tätä vastustajaa vastaan kaukotaisteluun tarkoitettuja tekniikoita. Samassa ilmaan naisen ympärille muodostuikin useita linnun hahmoisia jääpaloja, jotka lähtivät syöksymään kohti Isaota eri puolilta.

Hp: 58
Ch: 58
Nopeus: 14
*Hyouton: Tsubame Fubuki, 12-14 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3325Viesti LordVonKwaak »

Vetäen kumpaankin käteensä kaksi kunaita, Kagura huomasi sinettinsä käyttäytyvän oudosti. Kenties vihollisen kyky imeä chakraa heikensi sitä? Mielessään toivottaen ivallisesti onnea yritykseen, kunoichi varmisti sinetin pysymisen omalla chakrallaan. 'Jos kilpailla haluat, anna tulla vaa...'
Epävarmana voittaisiko hänen sinettinsä vai vihollisen chakran imu, Kagura jäi odottamaan tilaisuutta hyökätä räjähdekunait valmiina käsissänsä, tarkkaillen josko Kageron tekemä hyökkäys avaisi aukon miehen puolustukseen.

Hp: 57
Ch: 139
Nopeus: 19
*Bachi jatkuu, sinetöi 32ch
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3333Viesti Cross »

Kageroa ja Kaguraa vastaan taisteleva vanha mies naurahti halveksivasti nähdessään kädessään olevan sinetin kuvion voimistuvan yllättäin uudestaan, aivan kuin sen luonut tyttö ei olisi aikonut antaa sen tulla kumotuksi. ''Tapoihini ei kuulu kouluttaa vihollisiani, mutta kun teidän tasonne on kerta näin olematonta niin olkoon tämänkerran...'' Mietteliäs mies sanoi ja peitti sinetin hetkeksi toisella kädellään, imien siinä olleen chakran kokonaan pois. Hän oli entisenä Otogakuren akatemian opettajana nähnyt kaikenlaista ja kokenut niiden aikojen jälkeen vielä paljon enemmän, mutta siitä huolimatta ei ollut nähnyt mitään vastaavaa sinetöinti tekniikkaa aijemmin. Siitä huolimatta sen käyttötapa ei juurikaan tehnyt vaikutusta häneen, sillä sen luonut tyttö näytti luottavan vain brutaaliin voimaan tekniikkansa kanssa.
Paljoa parempaan ei näyttänyt pystyvän myöskään tämän jää tekniikoita käyttävä toveri, joka osoitti tavassaan hyökätä lähes yhtä suurta mielikuvituksettomuutta kuin miekkatekniikoidensakkin kanssa. Jää linnut olivat toki nätin näköisiä ja olisivat voineet olla tehokkaitakin oikein käytettynä, mutta suoraan päin lauvottuna helposti torjuttavia. Vain yksi nopea suuren käden heilautus ja ne tippuivat kuin kärpäset taivaalta, iskeytyen maahan palasiksi hajoten.
''Ette kumpikaan osoita mitään taitoa käyttää tekniikoitanne luovasti... Yritit voittaa minut sinetilläsi pelkkään voimaan luottaen, mutta kuinka kävikään?'' Pienempää kättään pilkkaavasti Kaguran suuntaan kohottava mies sanoi kuivasti, vilkaisten tytön suuntaan halveksivasti. ''Sinä taas hyökkäät aivan yhtä yksinkertaisen mielikuvituksettomasti ja perus kuvioihin luottaen, kuin mitä miekkatekniikkasikin näyttävät olevan.'' Tämä jatkoi ja osoitti vuorostaan Kageroa suurikokoisen kätensä etusormella, kuulostaen aivan yhtä tympääntyneeltä kuin toisellekkin kunoichille puhuessaan.

Isao Geza
53hp
147ck
9n
6p akimitchi tekniikoihin 4p lääkintä tekniikoihin +7ck per vuoro.
Bubun Baika no jutsu= 16dmg
Chakra Kyuuin jutsu poistaa sinetin, mutta vasta kun 15ck on imetty.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3335Viesti Southpaw »

Kagero joutui pian tuhahtamaan pettyneesti huomatessaan jäälintujensa tulevan torjutuiksi yhdellä ainoalla suuren käden huitaisulla. Eikä jää tuntunut tekevän haavoja edes vastustajan käteen. Kun mies vielä päätti ryhtyä läksyttämään heitä heidän taistelutyyleistään, Kageron itsehillintä alkoi pettää ja ärsyyntyminen alkoi suorastaan loistaa naisen silmistä. Vaikka osa hänestä tiedostikin, että vastustajan sanoissa varmaan oli perää, ei hänen ylpeytensä kuitenkaan antanut myöten. Miehen sanat saivat aikaan ainoastaan valtavan halun näyttää, että tuo oli väärässä ja että hän ja Kagero pystyisivät kyllä voittamaan Akimichin niin halutessaan.
"Minä sinulle peruskuviot näytän!" Kagero huudahti ja teki käsimerkit. Hetkessä Akimichin jalkojen alle muodostui jääpiikkejä, joiden avulla Kagero pyrki naulaamaan vastustajan aloilleen. Kun tämä oli tehty, nainen jatkoi hyökkäystään puhaltamalla suustaan voimakkaan, jäätävän kylmän tuulenpuuskan, jonka mukana lensi myös useita pieniä, mutta sitäkin terävämpiä jääsirpaleita, jotka repisivät osuessaan Akimichin ihon rikki. Mikäli paikoilleen naulaaminen oli toiminut, tämä toivottavasti antaisi Kagurallekin paremman tilaisuuden hyökkäykseen.

Hp: 58
Ch: 25
Nopeus: 14
*Dai Hissatsu Hyoso, 15 dmg
*Fubuki no jutsu, 28 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3377Viesti LordVonKwaak »

Vihollisen kyky imeä chakraa sai Kaguran epäilemään. Hillitty, omaa paremmuuttaan hehkuttava taistelu ja puhetyyli saivatkin kunoichin lopulta toisiin aatoksiin.
"Luotan vaan voimaan? No, voi sen niinki sanoa..." Kaguran iho muuttui harmaan surehtavaksi, tämän suunnatessa kaksi kuin tykin piipuksi muuttunutta kättään vihollisen suuntaan. Yhteyslaukaus ei kuulostanut kummoiseltakaan energiapanoksen lähtiessä, mutta pamahti voimalla iskeytyessään Kageron tekniikoiden tueksi. "Mut entä sitten?!"
Välittömästi energia panoksen jälkeen kunoichi ponnisti mahdollisimman korkealle ilmaan vihollisen yläpuolelle, pyrkien katoamaan vanhuksen näkökentästä tämän keskittyessä tätä vastaan lauottuihin tekniikoihin.
Veri kiehui Otolais-Konohalaisen kunoichin suonissa. Kuohunta ei kuitenkaan johtunut vihasta taikka ärtymyksestä, vaikka omasi toki niitäkin tunteita: Kagura tunsi itsensä normaalistikin innostuneeksi, saadessaan vahvan vihollisen vastaansa. Kun vastustaja vielä sattui käytökseltään muistuttamaan muuatta Konohalaista genjutsu-maakaria, kunoichi tunsi suunnatonta halua repiä mies sanoineen päivineen kappaleiksi suota lannoittamaan.

Hp: 57
Ch: 87
Nopeus: 19
*Nagare auki, +3 tehoa tekniikoihin
*Taihou (Alvl5, panosten yhdistäminen yhdeksi isoksi ompi muoto) x2, dmg 66
*O-ba-doraibulla (Clvl3) lisää nopeutta (ja varsinkin korkeutta) hyppyyn
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3383Viesti Cross »

Huomatessaan kummankin vastustajansa vetävän pakokasvit nokkiinsa saadessaan palautetta käyttämistään tekniikoista ja hyökkäys kuvioista, ei Isao kyennyt olemaan päästämättä kaikkitietävän opettajan itsetyytyväistä kaikkitietävää ilmettä kasvoilleen. Näiden kahden reagtio kertoi enemmän kuin tarpeeksi siitä miten tarkkaan hän oli huomioillaan osumaan ja jo se itsestään riitti parantamaan miehen päivää, mikä vain paranisi kun hän vielä liiskaisi nämä kaksi alleviivatakseen väitettään. Harmikseen kokenut shinobi sai kuitenkin huomata ettei joutanut nauttimaan ylemmyyden tunteestaan kovinkaan pitkään, sillä kumpikin kunoichi kävi raivokkkaasti hyökkäykseen ja tekivät selväksi ettei vielä ollut sopiva aika alkaa löysäilemään.
Nähdessään Kaguren muuntautuvan kirotunsinetinsä avulla ja valmistautuvan selvästi johonkin voimakkaaseen hyökkäykseen, Geza yhdisti niin ikään kätensä ja kasasi chakraansa omaan muodonmuutokseen. Samalla Kagero kävi myös hyökkäykseen jää tekniikoineen ja oli vähällä saada miestä vahingoitetuksi, mutta juuri hyytävän tuulen ja siinä olleiden sirpaleiden osumista vapautui miehen kehosta voimakas ylivuotavan chakran purkaus, peittäen tämän hetkeksi kosteasta maasta nousevalla kuralla. Sen keskeltä kuitenkin kohosi samassa jättiläismäiseksi paisunut pikkumies, jota kunoichin tekniikka ei muuta kuin hieman kutittanut.
Kaguran tekniikalla olisi voinut olla huomattavasti parempi vaikutus, ellei mies olisi iskenyt sinisenä hehkuvia suurikokoisia käsiään tämän ampumien energia latausten tielle, imien saman aikaisesti chakraa niistä, kun otti myös niiden aiheuttaman iskun vastaan suurella kehollaan. Tämäkään hyökkäys ei ollut tarpeeksi vahingoittamaan Isaoa, mutta sai tämän silti irvistämään käsiinsä osuneen iskun takia. Ehkäpä hän oli sittenkin aliarvioinut näiden kahden kyvyn tuottaa vahinkoa, siitäkin huolimatta että kummankaan tyyli ei tehnyt edelleenkään suurta vahinkoa häneen. Silölä ei kuitenkaan olisi suuresti väliä, sillä seuraava hyökkäys tekisi kummastakin näistä selvää.

Isao Geza
45hp
94ck
9n
6p akimitchi tekniikoihin 4p lääkintä tekniikoihin +7ck per vuoro.
Cho Baika no jutsu suojaa 40dmg
Chakra Kyuuin jutsu suojaa 30
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3396Viesti Southpaw »

Kageron yllätykseksi hänen tuulensa ei tuntunut tekevän vastustajaan naarmuakaan, minkä lisäksi tämä vielä kasvatti kokoaan muutenkin. Yllättyneenä näkemästään, Kagero ei hetkeen pystynyt kuin katsomaan heitä paljon suuremmaksi kasvanutta ukkoa, jolla ei tuntunut olevan aikomustakaan perääntyä. Hetken verran tilanne tuntui näyttävän toivottomalta, sillä edes Kaguran energiapanoksilla ei tuntunut olevan vaikutusta valtavan kokoiseen Akimichiin. Kageron katseen osuessa kuitenkin vastustajansa jalkoihin, Kagero sai kuitenkin hetkessä taistelutahtonsa takaisin ja lähti nopeasti syöksymään kohti vastustajansa jalkoja. Jättiläinen tai ei, jos hän onnistuisi katkaisemaan akillesjänteen, jopa valtavan kokoinen Akimichi saisi tehdä todella töitä pysyäkseen edes pystyssä, puhumattakaan taistelemisesta. Päästyään lopulta tarpeeksi lähelle, Kagero koetti kiertää vastustajansa taakse ja lopulta hyppäsi kohti tämän nilkkaa, pyrkien viiltämään jänteen kohdalta niin syvälle kuin vain kykeni. Saatuana tämän jälkeen taas etäisyyttä, nainen heitti hyökkäyksensä tehosteeksi kolme räjähdekunaita vastustajansa jalkaa kohti.

Hp: 58
Ch: 25
Nopeus: 14
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3414Viesti LordVonKwaak »

Taihoun piippujen muodostuessa käsivarsista, Kaguran oli tarkoitus jatkaa hyökkäystään aikaisemmin valmiiksi esiin ottamilla, mutta käyttämättä jättämillä räjähdekunailla. Vihollisen kasvamisen ei asiaan vaikuttanut. Käsien palauduttua tarpeeksi heittämiseen, kunoichi jännitti lihaksensa ja heitti kunait lentoon, räjäyttäen ne tarkasti korkeimman omakätisesti - Dasantekin koulutuksesta ylpeä sotilas ei antaisi chakranimun heikentää tätä hyökkäystä, kuten oli aiemmin pelännyt.
Tehostettujen räjähdelappujen paukkuessa tylsiksi ruostuneissa kunaissa jotka Kagura oli aikaisemmin onnistunut itselleen haalimaan, kunoichin valmistautui vihollisen seuraavaan siirtoon, uumoillen sen olevan jotain suurta.

Hp: 57
Ch: 79
Nopeus: 19
*O-ba-doraibulla (Blvl4) nopeutettu heitto ja Mabakudan Fuuinilla (x4, muodon kautta yhtäaikaiset räjähdykset ja ihte räjähdekunait boostittu ennen ottelua kuten hahmotiedoissa ynnä chakrassa näkyy, 1kpl jäljellä) tehostetut räjähdykset, dmg 84 + räjähdelapun normi rangen metrin verran lisäkantamaa.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varustevarkaissa (A/A/A)

Viesti: # 3434Viesti Cross »

Isao oli juuri iskemässä paksin chakrakerroksen peittämät jättiläisenkätensä kunoichi kaksikkoa päin, kyeten helposti varmasti murskaamaan nämä niiden alle. Ennen kuin kerkesi kuitenkaan toteuttaa tätä aijettaan, kiinnittyi hänen huomionsa ränsistyneen talon suunnalta kuuluvaan äänekkääseen rysähdykseen ja seinän läpi lentävään hahmoon. Hetken verran mies kerkesi luulla tuon hahmon olevan rakennusta aijemmin tutkimaan mennyt Nanari, mutta huomasikin heti tämän suoveteen asti lentänee hahmon noustessa kyseessä olevan joku tuntematon nulikka. Luottaen kunoichin kykenevän hoitamaan oman taistelunsa ongelmitta Geza keskittyi jälleen vastustajiinsa, tuntien samassa epämiellyttävän piston toisessa nilkoistaan.
Kääntäessään katseensa alaspäin Isao huomasi Kageron miekkoineen jalkansa kimpussa, johon oli tullut jo melko pahan näköinen haava, vaikkakaan ei vielä mitenkään todella vakava. Tietäen kuitenkin ettei voisi antaa naisen jatkaa touhujaan mies iski toisen kätensä tätä kohti, huomaten samassa kuitenkin myös toisen kimpussaan olevan kärpäsen heittävän kunaita itseään kohti. Hän huomasi myös niissä olevat laput ja heilauttikin siksi toisen kätensä nuita aseita vastaan, osaamatta ollenkaan odottaa mitä tulossa saattoi olla.
Kunaideen iskeytessä vasten Isan kättä ne eivät olleet edes lähellä upota tämän paisuneen kehon paksun ihon läpi, mutta toisin kuin mies oli luullut oli niiden mukanaan tuomissa räjähdelapuissa huomattavasti enemmän voimaa kuin normaalisti. Voimakas räjähdys kaikui rämeellä, jota seurasi voimakas tuskanhuuto. Normaaaliin kokoonsa keskittymisensä herpaantuessa palaava Geza ei saanut katsettaan irti toisen kätensä tilalla olevasta tummasta hiiltyneestä tyngästä, mikä oli kaikki mitä räjähdyksen jäljiltä jäi jäljelle.

Isao Geza
26hp
56ck
9n
6p akimitchi tekniikoihin 4p lääkintä tekniikoihin +7ck per vuoro.
Cho Baika no jutsu= 30dmg Kagero
Cho Baika no jutsu+Choharite suojaa 68dmg
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”