Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Kuumien lähteiden maa on pieni maa Konohan ja Kumogakuren välissä. Maa tunnetaan siellä sijaitsevien kuumien lähteiden parantavista vaikutuksista.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2920Viesti Cross »

Suirenin selittäessä Ryoujinia koskevan huolensa syytä Akki ei voinut väittää että tämä olisi ollut väärässä sen suhteen miten lähelle omena tuntui pudonneen puusta, mutta erehtyi kyllä siinä jos oletti sen koskevan vain nuorempaa tämän lapsista. Todellisuudessa kumpikin tämän jälkeläisistä oli vähintään yhtä itsepäinen kuin isänsä, mikä tässä tapauksessa tosin tulisi toimimaan juurikin nuorinta Jinaita vastaan. Sillä miekkamies tiesi tämän jääräpäisyyden ja kykenemättömyyden luovuttaa, mihin hänen suunnitelmansa suurelta osin nojasikin. Hän nimittäin luotti siihen että huomatessaan joutuneensa ansaan Ryoujin ei hyväksyisi heti tosiasiaa siitä että oli alakynnessä, vaan käyttäytyisi ylimielisesti kuten isänsä ja yrittäisi voittaa taistelun huonoista lähtökohdista huolimatta.
''Luotan juurikin siihen että hän on jääräpäinen kuten isänsä, eikä ole menettänyt yhtään siitä ylimielisyydestä, jonka on myös saanut tältä perintönä...'' Hymyilevä Tsuchigumo vastasi ja muisteli samalla Ryoujinia vastaan käymiään harjoitus otteluita, joita oli kasaantunut melkoinen liuta tämän ollessa isänsä käskystä Onimarun opetettavana. Hän muisti tämän kuvitelleensa aina olevansa mitä parhain miekankäyttäjä, vaikka osasi hädintuskin edes alkeita vastassaan olleen albinon silmissä. Ryo ei ollut joutunut koskaan samaan rääkkiin kuin asemestarin omat lapset, jotka tiesivät tuntevansa nahoissaan penimmänkin virheen tekniikoissaan ja sen takia Jinain asento ja tekniikat olivat olleet täynnä alottelijamaisia virheitä.
''Ryo omaa valtavasti luonnollista lahjakkuutta ja on ollut kylän parhaiden opetettavana lapsesta asti, mutta jokainen näistä on aina kohdellut häntä silkkihansikkain. Senpä takia häneltä puuttuu kovuutta ja kykyä ymmärtää se ettei voi aina olla voittaja, vaikka tilanne näyttäisi toivottomalta... Myöskään kaikki Ryuusta kerrottavat sankari tarinat eivät varmasti ole auttaneet asiaa, sillä ne ovat saaneet tämän vaikuttamaan lähes jumalalta ja eihän jumalan jälkeläinen voi olla tätä vähäisempi.'' Akki jatkoi omaa analyysiaan Kusarihebin joukkojen johtajasta, tajuten vasta puhuessaan sanojensa kuulostavan aivan siltä kuin Onimaru olisi ne sanonut. Tämän valitsemat sanat olisivat olleet luultavasti huomattavasti karkeampia, mutta tämän yleis mielipide Ryoujinista oli kuitenkin sama ja siksi tämä tuntuikin kannattaneen Tingan valitsemista kylän seuraavaksi johtajaksi veljensä sijasta.
''Tuon ylivuotavan itsevarmuuden takia en usko että hän luovuttaa heti tajutessaan joutuneensa ansaan, varsinkaan kun näkee minun joukkion edessään. Se koituu hänen alaistensa kohtaloksi ja näiden kuoltua vangitsemme Jinain itsensä, käyttääksemme häntä vääntövoimana Ryuuta vastaan.'' Suunnitelman loppuun jatkava Tsuchigumo selitti, ymmärtäen itsekkin että siihen sisältyi paljon riskejä ja olettamuksia. Toisalta hän oli saanut jo Kamomessa oppia kantapäänkautta ettei mikään suunnitelma ollut aukoton ja siksi olisi luotava aina myös vara suunnitelma, mikäli asiat lähtisivät luisumaan pois raiteiltaan. Tässä tapauksessa suurimmat riskit olivat tietenkin se että Ryoujin ei toimisi kuten oletettiin ja toinen olisi etteivät syöttinä toimivat akaeihein entiset jäsenet selviäisi tarpeeksi pitkään vahvistusten tuloon asti, unohtamatta myöskään sitä mahdollisuutta että pää kohde pääsisi livahtamaan motista pakosalle.

Akkin kertoessa suunnitelmaansa Suirenille hän havaitsi yllättäin yhden talon uusista vartioista saapuvan puutarhaan johtavalle ovelle ja vetäisevän sen auki, häiriten siellä keskustelevaa kaksikkoa. Miehen ilmoittaessa kohteliaasti Juarezin odottavan neuvotteluhuoneessa nuorelta miekkamieheltä pääsi pieni naurahdus, sillä hänellä ei ollut pienintäkään aikomusta mennä tapaamaan tätä suljettuun tilaan. Hän muisti edelleen liiankin hyvin tätä ympäröivän jatkuvan halvan sikarinkatkun, joka levisi hetkessä kaikkialle ympäristöön ja sai yleensä kaikki ympärillä olijat haukkomaan henkeä.
''Voit sanoa hänelle etten aijo tulla savustettavaksi sinne, joten pyydä häntä liittymään seuraamme täällä.'' Tsuchigumo ohjeisti palvelijaa, odottaen innolla tämän vieraan kohtaamista. Osakseen se johtui siitä että hän oli aina pitänyt tästä hieman erikoisen oloisesta miekkamiehestä, mutta myös siitä että oli iloinen ylipäätään saadessaan tavata jälleen yhden selvinneistä entisistä tovereistaan. Eikä tietenkään sopinut unohtaa sitä että kalpea nuorimies halusi myös kuulla missä Hozuki oli ollut nämä kuukaudet, kuten myös sen mitä yakuzan kylässä oli tapahtunut Azuzun ryhmän hyökätessä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2921Viesti Southpaw »

Akkin ryhtyessä kertomaan siitä kuinka aikoi käyttää Ryoujinin itsepäisyyttä hyväkseen, Suirenin oli myönnettävä, että suunnitelma kuulosti toimivalta. Juuri mainittu itsepäisyys saattaisi olla juuri se seikka joka koituisi Kusarihebin kohtaloksi, sillä Ryoujni ei varmasti perääntyisi heti tajutessaan joutuneensa ansaan. Sen sijaan tämä pyrkisi varmasti edelleen vain voittamaan, etenkin kun otti huomioon Ryuun maineen. Poika varmasti tahtoi vyölleen samanlaisia suuria saavutuksia kuin isänsä tai parhaimmillaan tahtoi jopa ylittää tämän.
"Tuo pistää miettimään miten Ryuun lapsista on kasvanut sellaisia kuin on. Viimeksi kun puhuimme aiheesta, annoit ymmärtää, että hänen tyttärensä olisi eri puusta veistetty kuin veljensä. Miten se oikein on mahdollista, sillä varmasti Ryuu on halunnut heitä molempia kohdeltavan silkkihansikkain vai kuinka? Voiko pelkkä sokeus todella olla niin ratkaiseva tekijä, että siitä Tingasta on kasvanut kypsempi kuin veljestään?" Suiren kysyi pohtivasti, osittain edes odottamatta vastausta, sillä se ei kuitenkaan ollut aihe johon heidän olisi pitänyt nyt keskittyä. Ajatus vain oli juolahtanut naisen päähän.

Akkin seuraavaksi kehottaessa vartijaa hakemaan mainitsemansa vieraan puutarhaan heidän seurakseen, Suiren pisti merkille, että Akki tuntui jo tietävän ketä he oikei odottivat seuraansa. Hetken verran nainen oli kysymäisillään, pitäisikö hänen poistua vai ei, mutta lopulta päätti kuitenkin jäädä aloilleen istumaan. Miekkamiehen olemuksesta ei näkynyt merkkiäkään siitä, että hänen läsnäolonsa oli jotenkin häirinnyt. Ja mikäli vierasta sattuisi häiritsemään, tämä voisi aina huomauttaa asiasta, jolloin hän vetäytyisi kyllä toisaalle.
"Entä varasuunnitelma? Mitä aiot tehdä jos Ryoujin onnistuu jotenkin välttämään vangiksi jäämisen kaikesta huolimatta?" Suiren kysyi, sillä välin kun vartija kumarsi ja poistui noutamaan Juarezia puutarhaan. Vaikka suunnitelma vaikutti pätevältä, oli aina hyvä olla varasuunnitelma kaikkein pahimpien skenaarioiden varalta. Akkin tavoin, hän tiedosti myös muut mahdolliset uhkakuvat kuten omien joukkojen väsymisen tai sen etteivät Ryoujin ja tämän joukot toimisikaan odotetulla tavalla. Näistä uhkakuvista viimeiseen olisi kuitenkin lähes mahdoton varautua ennakolta, sillä jos Ryoujin todella toimisi jotenkin odottamattomasti, heidän joukkonsa eivät voisi kuin mukautua taistelun kulkuun ja pyrkiä odottamattomissa tilanteissa toimimaan parhaalta tuntuvalla tavalla.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2927Viesti Cross »

Suirenin todetessa omat päätelmänsä Ryuun lapsien erosta toisiinsa Akki joutui myöntämään tämän olevan oikeassa, vaikka ei kuitenkaan osannut vastata tämän esittämään kysymykseen edes hetken aikaa sitä mietittyään. Hänellä ei todellakaan ollut pienintäkään aavistusta siitä miksi Tinga ei tuntunut olleen perinyt Ryuun ylimielisyyttä kaikkia muita kohtaan, joka oli luultavasti tämän veljen suurin heikkous. Toki tämän valtava itseluottamus antoi tälle keneltä tahaansa johtajalta vaadittavaa karsismaa, joka sai ihmiset kuuntelemaan ja tottelemaan nuortamiestä. Se ei ehkä vielä vetänyt vertoja tämän isän ympärilleen luomaan auraan, jonka kohdalla siihen sekoittui myös voimakas pelkoa useimmissa henkilöissä aiheuttava aura. Miekkamies muisti iteskkin vielä elävästi ensimmäisen kerran kun oli tavannut Ryuun, joka oli jostain syystä saanut hänet tuntemaan olevansa jättiläismäisen käärmeen edessä, joka voisi haukata hänet koska vain haluaisi suuhunsa ja nielaista yhtenäsuupalana.
''Täytyy sanoa että en osaa vastata tuohon, mutta olettaisin että kysymys on siitä ettei kaikki ole vain yksinkertaisesti annettua Tingalle. Toisin kuin veljensä hän on joutunut tewkemään todella parhaansa siihen mihin on päässyt, ylittäen tielleen asetetut esteet. Kun taas Ryoujinille se kaikki on ollut kuin valmiiksi tasoitettua tietä, jota pitkin hänen pitää vain kulkea ja saada kaiken haluamansa... Tosin tämäkin on vain arvaus, sillä en todellakaan tiedä kaikkea hänestä ja perustan oman tietoni sille pohjalle mitä hänestä tiedän.'' Aukon omissa tiedoissaan myöntävä Tsuchigumo lopulta vastasi hieman olkiaan kohauttaen, sillä ei todellakaan voinut antaa tuota parempaa vastausta kunoichin kysymykseen.

Ovella käyneen vartian poistuttua Akki ja Suiren jäivät odottamaan neuvotteluhuoneesta haettavaa vierasta, jonka henkilöllisyyden mies todellakin tiesi, aivan kuten nainen arvelikin. Samoin tämä osui oikeaan siinä että hän ei aikonut pyytää tätä poistumaan tässä vaiheessa, vaikka halusikin varmasti jossain vaiheessa puhua kahdenkesken Juarezin kanssa. Nyt nuorimies näki kuitenkin suunnitelman kehittämisen loppuunasti paljon tärkeämpänä ja kolmet aivot toimivat varmasti paljon tehokkaammin kuin yhdet, kyeten puntaroimaan asioita eri näkökulmista.
''Mmm se on jotain mihin en ole vielä keksinut vastausta, mutta uskoisin siinä tapauksessa paras vaihtoehtomme olevan varmistaa ettei hän pääse pakenemaan Hebigakureen luokse turvaan... Onneksi meillä on tarvittaessa Arashikyodan pojat laivoineen puolellamme ja Fuka-kai valvomassa satamia. He eivät varmasti pidä saariensa jättämistä, mutta uskoisin heidän kykenevän pysäyttämään laivaliikenteen tarpeeksi pitkäksi ajaksi jotta kerkeämme kaivaa hänet esiin piilostaan.'' Nuorimies vastasi ollen varma että voisi luottaa kolmeen Haranin lahden kaappareita johtavaan veljekseen Noodelienmaan saartamisessa tarvittaessa. Tietysti sittenkin oli mahdollista että Ryoujin onnistuisi jotenkin livahtamaan maitse tulenmaankautta Teenmaahan, mikä voisi mutkistaa asioita huomattavasti ja saada aikaan melkoisen kilpajuoksun aikaavastaan.

Esitellessään päässään pyörivää varasuunnitelmaa Akki kuuli liukuoven vierivän uudelleen auki, yllättyen hieman että vartia palasi näin nopeasti. Siitä huolimatta hän näki kuitenkin edessään pitkän hontelon miehen, jonka ystävällisesti hymyilevillä kasvoilla oli kettumaisen ovela ilme. Tämän jo hieman ryppyisiä ja ahavoituneita kasvoja koristi edelleen pitkät hivenen jo harmaantuvat koukeroiset viikset. Muutenkin tämän näytti hivenen kumaran olemuksensa kanssa olevan aivan kuten nuorempi miekkamies muisti, tummanpunaista ponchoa, ainaisesti suupielessä käryävää halpaa sikaria ja lähes naurettavan isokokoista sombreroa myöten.
''Buenos días niño... Bello.'' Hatunsa liertä hieman alaspäin taivuttava mies sanoi lähtiessään astelemaan puutarhassa istuvaa kaksikkoa kohti, pysähtyen hetkeksi nähdessään Suirenin ja vilkaisi hivenen kysyvästi tämän seurassa istuvan kalpean nuorenmiehen suuntaan. Samalla miehen hatun keskiosan ympärille kiedottu otsasuojus osui myös Tsuchigumon silmiin, mikä vahvisti tämän aijemman epäilyksen todeksi. Jostain syystä se ei ollut kovin suuri yllätys, mutta sai silti pahan maun nousemaan suuhun.
''Mukava nähdä pitkästä aikaan Juarez... Luulisin ainakin...'' Tahtomattaankin hieman happamalta otsasuojuksen nähtyään kuulostava Akki vastasi tervehdykseen, kykenemättä olemaan miettimättä kauvanko tämä oli todella ollut jo Kirigakuren palveluksessa ja voisiko luottaa tähän kuten oli tähän asti kuvitellut voivansa tehdä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2932Viesti Southpaw »

Akkin selitys sisarusten väliselle erolle kuulosti uskottavalta, joten Suiren päätti tyytyä siihen. Vaikka nyt hänestä kieltämättä tuntui, että tämä Tinga voisi olla mielenkiintoista tavata ja päästä todistamaan omin silmin oliko tämä todella niin taitava kuin Akki oli heidän aiemman keskustelunsa aikana ymmärtää.
"Kuulostaa hyvältä. vaikka jotenkin pitää varmistaa myös se, ettei hän pääse pakoon maareittejä pitkin. Kenties voisi olla syytä laittaa pari sensoikykyistä asialle seuraamaan nimenomaan hänen chakraansa ja sitä missä hän liikkuu jotta pakomahdollisuudet pienenisivät sen myötä?" Suiren ehdotti, samalla osoittaen kartalla nuudelien maan rajaa. Jo pelkästään karttaan oli merkitty useampi maan rajan ylittävä tie ja niiden lisäksi oli varmasti monia pienempiä polkuja, joita ei tämän mittaluokan karttaan oltu kuitenkaan merkitty.

Enempää Suiren ei ehtinyt sanoakaan kun kuistin ovi jälleen avautui. Kohottaessaan katseensa äänen suuntaan, naisen leuka oli loksahtaa auki, sillä puutarhaan heidän seuraksi asteli niin huomiota herättävä mies ettei hän varmasti tulisi unohtamaan tätä kohtaamista ihan heti. Punaisen ponchon ja älyttömän suuren somberon lisäksi miehen kasvoja koristivvat viikset ja kettumainen hymy joka jollain tapaa toi hänelle mieleen Waraun. Hetken ajan Suiren ei voinut olla miettiättä tunsivatko Warau ja tämä Kirigakuren tunnuksia kantava mies kenties toisensa paremminkin. Miehen tullessa lopulta puhe etäisyydelle, tämä tervehti kaksikkoa sujuvasti espanjaksi eikä Suiren voinut olla hymyilemättä hieman. Jotenkin hänestä tuntui jo nyt, että tästä viekkaasta hymyilevästä miehestä oli helppo oppia pitämään, joskin Akkin äänessä kuuluva hieman hapan sävy sai Suirenin vihlkaisemaan tätä kysyvästi.
"Minä olen Nemuri Suiren. Ilo tavata minunkin puolestani", Suiren katsoi sopivaksi esitellä itsensä. Vaikka he otsapannan perusteella olivatkin samasta kylästä, eivät he kuitenkaan Suirenin muistikuvien mukaan olleet tavanneet aiemmin. Vaikka esittäytyminen varmasti olikin paikallaan, naisella oli kuitenkin aavistus siitä, että Juarez varmasti Waraun tavoin tiesi hänestä ja hänen tehtävästään täällä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2944Viesti Cross »

Akki kerkesi harkita Suirenin tekemää ehdotusta sensori kykyisten henkilöiden käytöstä Ryoujinin seuraamiseen, mikäli tämä sattuisi pääsemään jostain syystä pakoon, ennen kuin Juarez liittyi heidän seuraan. Tuon hetken aikana hän kerkesi tulla tyytyväiseksi siitä että he olivat edelleen puheväleissä ja kykenivät tekemään yhteistyötä kaikesta huolimatta, sillä ehdotus oli kieltämättä harkitsemisen arvoinen. Oli tietysti hieman hankalaa löytää tehtävään sopivia henkilöitä, varsinkin sellaisia jotka kykenisivät varmasti pitämään tämän aistiensa ulottuvissa ja olemaan samalla tulematta huomatuksi.
Pahimmassa tilanteessa he voisivat varmaan pyytää apua Kirigakurelta, jolla olisi varmasti tarvittavat vaatimukset täyttäviä shinobeja palveluksessaan. Muutaman shinobin palkkaaminen voisi tulla kyllä kalliiksi perheille, mikä ei välttämättä olisi mikään paras alku orastavalle yhteistyölle. Toisaalta ninjakylällä oli kyllä aivan yhtäpaljon pelissä kuin yakuza perheilläkin, mikä voisi auttaa näitä tarkastamaan palveluksiensa hintaa hieman alaspäin ja auttaa asian onnistumisessa. Tärkeintä oli kuitenkin etteivät nämä joutuisi pelkässä tarkkailu tehtävässä osallistuvan suoraan taistelemiseen, minkä suhteen kiriläiset olivat olleet melko tiukkoja yhteistyöstä sovittaessa. Nämä olivat valmiita tekemään yhteistyötä monella tapaa perheiden kanssa, mutta halusivat silti olla varmoja ettei kukaan voisi sanoa heidän veljeilevän rikollisten kanssa. Mikä oli tietenkin aivan järkevää ja ilmiselvä asia, kun otettiin huomioon että Kirigakure oli yksi viidestä suuresta kylästä ja pääosa sen uusista liittolaisista operoi sen virallisen alueen ulkopuolella.

Tsuchigumon ajatukset siirtyivät kuitenkin muualle Juarezin saapuessa ja astellessa heidän luokseen, kiinnittäen huomionsa heti hänen seurassaan olevaan naiseen. Kunoichin esittäytyessä tälle vanhempi mies sivutti suoraan nuorempansa hieman epäkohteliaan käytöksen, tarttuen hattuunsa ja ottaen sen päästä kumartaen naiselle.
''Hijueputa. Señorita ilo on todellakin minun puolellani. Sallikaa minun esittäytyä olen Juarez Alehando Miguello Luciani Juanes Pepe Maurich Hozuki... Näin ystävien kesken vain Juarez ja täysin palveluksessanne.'' Melkoisena naistenmiehenäkin Hebigakuressa aikoinaan tunnetuksi tullut mies sanoi kohteliaasti hieman savuisen karkealla äänellään, iskien lopuksi vielä veijarimaisesti silmää Nemurille.
''Chico miksi nuin rudo? Tule nyt kunnolla tervehtimään tío Juarezia.'' Hymyilevä mies jatkoi kääntyen Akkin puoleen ja heittäen suurikokoisen hattunsa takaisin päähänsä, levittäen kätensä kutsuvasti nuoren miekkamiehen suuntaan. Tämä ei kuitenkaan näyttänyt olevan kauhean innokas nousemaan paikaltaan ja menemään halattavaksi, vaan loi tähän ennemmin haastavan katseen. ''Haluaisitko ensin kertoa... Tai pikemminkin selittää jotain?'' Hozukin hatussa olevan otsasuojuksen suuntaan suustaan ottamallaan piipulla osoittava Tsuchigumo totesi, saaden vanhan miehen katsomaan hieman yllättyneen näköisenä itseään.
''Oooh amigo... Aina niin suora puheinen ja kieretelemätön... Ihan niinkuin papi. Nyt kun vielä tarkempaan katson näytätkin aika lailla siltä viejolta, mutta ei huonolla tavalla.'' Kysymyksen suoraan väistävä viiksiniekka sanoi ja istahti lupaa kysymättä suoraan Akkin viereen, kietaisten toisen kätensä tämän ympärille ja nappasi tämän kainaloonsa. ''Katsos bonito minä ja tämän majo isä olimme ennen hyviä ystäviä, jopa siinä määrin että autoin häntä perustamaan oman pikku patotansa ystävänsä kylään. Noh papi ymmärsi etten halunnut katkaista suhteitani täysin yo casa, joten pidimme asian omana tietonamme ja minä hoisin trabajo kylän ulkopuolella juuri täällä näiden delincuente parissa ristiriitojen välttämiseksi. Kaikki toimi bien monta vuotta ja kaikki oli alegre, mutta sitten noin vuosi sitten kaikki meni päin seiniä. Ryuun esposa hyökkäsi pienen joukkion kanssa ystäviemme kimppuun ja tappoivat kaikki, saaden amigoni polttamaan muutenkin helposti syttyvät päreensä. Hän ei vissiin turhia suunnitellut asiaa, vaan otti yhteen jefen kanssa ja hävisi. Sen jälkeen kellään meistä rojoista ei ollut asiaa enää sille suunnalle, joten päätin palata takaisin kotikylääni ja tarjota heille vuosien aikana luomiani suhteita alamaailmaan.'' Vapaalla kädellään eloisasti viittoileva Juarez selitti Suirenille, samalla kun vastasi Akkin esittämään kysymykseen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2949Viesti Southpaw »

Juarezinkin esitellessä itsensä ja mennessä niinkin pitkälle, että kumarsi hänen suuntaansa, mitä seurasi leikkisä silmänisku, ei Suiren voinut mitään sille, että hänen kasvoilleen levisi pieni hymy. Toisenlaisissa olosuhteissa Juarezin olisi epäilemättä onnistunut viekoitella nuoresta kunoichista itselleen seuraa pitemmäksikin aikaa, mutta tieto siitä, että hänen oli tehtävän vuoksi pysyttävä uskollisena Juliolle, sai kuitenkin Nemurin hillitsemään itsensä, niin ettei tulisi aloittaneeksi mitään silmäpeliä Juarezin kanssa. Miehen vielä paljastuessa Hozukiksi, hänen epäilyksensä siitä, että Juarez tiesi hänen tehtävästään vain vahvistuivat entisestään, mutta nämä ajatukset Suiren piti kuitenkin visusti omana tietonaan.

Pian mies kuitenkin kiinnitti huomionsa edelleen happamalta vaikuttavaan Akkiin, joka onneksi pian antoikin syyn siihen miksi suhtautui ilmeisesti vanhaan ystäväänsä niin epäluuloisesti. Akkin suorasta kysymyksestä huolimatta Juarez kuitenkin sivuutti kysymyksen aluksi ja istuutui muina miehinä Akkin viereen, alkaen sitten kertoa tarinaansa siitä kuinka oli päätynyt tekemään töitä Akkin isälle Hebigakuren ulkopuolella, mutta lopulta palannut kotikyläänsä Ryuun vaimon hyökättyä ryhmän kanssa Uuden Yakuzan kimppuun.
"Kuulinkin että Ryuun vaimo oli jotenkin osallisena siinä kaikessa. Mutta sinä siis olit paikalla kun se kaikki tapahtui? Toivottavasti en ole liian tunkeileva kun kysyn mikä motiivi hyökkäykselle oikein oli? Minun on vaikea uskoa, ettei Ryuun vaimo olisi tiennyt kotikylänsä yhteistyöstä alamaailman kanssa", Suiren kysyi. Hänen espanjan taitonsa ei ollut parhaasta päästä, mutta siitä huolimatta tarina oli kuitenkin imaissut Nemurin jo mukaansa ja tämä olisi mielellään varmasti istunut siinä pitkäänkin kuuntelemassa Juarezin tarinointia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2959Viesti Cross »

Vaikka ei pitänytkään Juarezin toverillisesta lähentelystä, päätti Akki silti antaa asian olla ja kuunnelle tämän tarinan. Se ei ollut mitenkään helposti nieltävissä oleva, edes siinä tapauksessa että sattui tuntemaan molemmat siinä esiintyvät miehet ja tietämään näiden erikoisista luonteenpiirteistä. Kumpikin näistä oli tavannut toimia aivan kuten halusi, minkä takia tarina oli toki myös mahdollinen. Kun siihen vielä lisäsi sen kuinka hyvin nuo kaksi tuli toimeen keskenään nuori miekkamies pystyi melkein kuvittelemaan keskustelun jonka päätteeksi hänen isänsä olisi päättänyt ummistaa silmänsä Juarezin suhteille kotikyläänsä, mistä tietysti olisi voinut olla myös hyötyä joissain tilanteissa oikein käytettynä.
Niin tai näin Tsuchigumo päätti hetken pohdittuaan hyväksyä selityksen, vaikka ei ollutkaan aivan varma uskoiko sitä. Hänellä ei kuitenkaan ollut mitään muuta kuin omat epäilyksensä asetettavaksi sitä vastaan, mille ei oikeastaan ollut muuta perustetta kuin yleinen vainoharhaisuus kaikkia ympärillään olijoita kohtaan ja hän tunsi vanhan miehen tarpeeksi hyvin että tiesi olla väittämättä tätä valehtelijaksi. Hozukin tarinaan tuntui sisältyvän kuitenkin myös tarpeeksi totuutta että se vaikutti uskottavalta, mikä sai nuorenmiehen haluamaan uskoa tätä. Hän ei ehkä kykenisi luottamaan tähän aivan samalla tavalla kuin ennen, mutta kykeni silti olemaan iloinen siitä että tämä oli kunnossa ja voisi jälleen kerran taistella tämän kanssa samalla puolella .

Akkin puntaroidessa suhtautumistaan Juareziin ja tämän tarinaan Suiren tarttui osaan miehen kertomuksesta, jonka mukaan Azuza oli ollut yakuzan kimppuun tehdyn hyökkäyksen johtajana. Aivan kuten nainenkin myös kalpea nuorimies halusi kuulla tästä asiasta enemmän ja havahtuikin ajatuksistaan viiksekkään shinobin alkaessa kertoa siitä, nauttien selvästikkin saamastaan huomiosta. Siitä huolimatta viiksiään sivelevä mies näytti hetken aikaa miettivän vastausta kunoichin kysymykseen, ottaen jopa sikarinsa hetkeksi suustaan ja karistaen sen kärkeen kasaantuneen tuhkapylvään maahan.
''Si si chica... Olin todellakin ja yritin jopa rauhoittaa tilannetta ja ihmettelin itsekkin mistä oli kyse, mutta doña näytti olevan tosissaan aikeineen. Olin toki ihmeissäni tapahtumien syystä, mutta koska Azuza oli mukana uskoi päätöksen tulleen kylän ylimmältä johdolta ja annoin asian olla. Koin toki suurta pesar tuttavieni puolesta, mutta mikä minä olisin ollut puuttumaan siihen tilanteeseen.'' Hattupäinen mies alkoi kertoa laitettuaan savukkeensa takaisin suuhunsa, viittoillen jälleen eloisasti käsillään ja kohauttaen lopuksi olkapäitään epätietoisuuden merkiksi.
''Vasta näin jälkeenpäin olen alkanut epäillä ettei käsky ehkä tullut huipulta, vaan rouva päätti sooloilla jotain omiaan. On myöskin mahdollista ettei tämä tiennyt yhteistyöstämme yakuzan kanssa, vaikkakin kyllä melko epätodennäköistä. Ei asiasta tietenkään juuri huudeltu, mutta jonkun hänen tasoisen olisi kyllä pitänyt tietää asiasta, tai sitten siinä perheessä ei juurikaan ole euforiaa.'' Juarez tuumaili pitkää kapeaa leukaansa mietteliäänä hieroen, muistellen kuulleensa aina silloin tällöin huhuja ettei Ryuun ja Azuzan liitto ollut välttämättä sieltä onnellisimmasta päästä pintaa syvemmälle katsottaessa. Ainakin Rika oli joskus tainnut mainita tytöilleen olevan kysyntää kylän johtajan vuoteeseen, vaikka se ei tietenkään vielä tarkoittanut välttämättä mitään. Kukapa nyt olisi kuitenkaan nauttinut tylsän yksiavioisesta suhteesta vuodesta toiseen, kun maailmassa oli niin paljon kauniita ruusuja haisteltavaksi ja poimittavaksi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2970Viesti Southpaw »

Juarezin alkaessa kertoa enemän hyökkäyksestä, Suiren kuunteli mielenkiinnolla miehen kertomusta. Jopa edelleen hieman epäuuloiselta vaikuttava Akki syventyi kuuntelemaan keskittynemmin, minkä Suiren toki ymmärsi hyvin. Hän olisi sillä hetkellä voinut lyödä vaikka vetoa siitä, että miekkamiehelläkin oli kysymyksiä ja tämä olisi varmasti tahtonut tietää miksi hyökkäys oli tapahtunut. Ilmeni kuitenkin pian, ettei Juarez kyennyt tarjoamaan heille selitystä hyökkäykselle, vain sen, että Azusa oli ollut asialla ilman aikomustakaan perääntyä.
"Asioihin ei siis taida saada selvyyttä kuin tältä Azusalta itseltään", Suiren totesi, miettien hetken Juarezin arvauksia hyökkäyksen syyn suhteen. Etenkin viimeinen huomautus siitä, että Ryuun perheessä oli omat ongelmansa, kuulosti hyvinkin todennäköiseltä. Kylässä kuin kylässä johtaja läheisineen oli aina julkisuudessa tahtomattaankin, joten se toi varmasti omat ongelmansa myös perhe-elämään puhumattakaan siitä, että Ryuu oli kylän johtajana epäilemättä jatkuvasti suorittamassa jotain johtajalta vaadittavia velvollisuuksia.
"Ja olen pahoillani ystävieni puolesta. Sen hyökkäyksen näkeminen omin silmin on varmasti ollut rankkaa", Suiren lisäsi, luoden osaaottavan katseen Juareziin. Vaikka Uuden Yakuzan kaatumisesta olikin jo pitemmän aikaa, ei ystävien kuolemien aiheuttama suru varmaankaan ollut vielä täysin hälvennyt.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 2993Viesti Cross »

Kuten Suiren myös Akki päätyi siihen päätelmään ettei Juarezin kertomus viihdyttävyydestään huolimatta tuonut juurikaan mitään uutta tietoa siihen mitä oli tapahtunut kun Azusa oli joukkioineen hyökännyt yakuzan kimppuun, päätyen lopulta tuhoamaan sen ja käynnistämään vielä nytkin käynnissä olevan myllerryksen. Suoraansanottuna tuo keskustelu sai hänet melkein haluamaan päästä kysymään syytä naiselta itseltään, jos ei muuta niin sen takia että kykenisi ymmärtämään mitä tämän päässä oli liikkunut. Rikollis järjästöt olivat ainakin hänen mielestään olleet niin kauvan kylän kanssa yhteistyössä ettei tämän olisi pitänyt olla tietämätön asiasta, mikä teki hyökkäyksen syystä vielä vaikeamman käsittää. Jopa siinä tapauksessa että oletti Ryuun päättäneen kaapata alamaailman omaan haltuunsa ja tuhota välikätenä toimineen yakuza perheet olisi ollut varmasti järkevämpi käyttää murasakeja, tai jotain ulkopuolisia palkkasotureita.
''Gracias, mutta älä sinä siitä huolehti. Kaikki kuolevat ajallaan ja tavallaan, sitä paitsi kuulin että pikku hombre tässä aikoo järjästää tilaisuuden tilien tasaamiseksi, mihin ajattelin tulla änkäytymään mukaan.'' Akkin ympärille kietomallaan kädellän nuorenmiehen mustia hiuksia sotkeva Juarez vastasi Suirenin pahoitteluun, kuulostamatta kovinkaan surulliselta tapahtumien takia. Se ei juurikaan yllättänyt tätä etäämmäs itsestään tyrkkivää kalpeaa Tsuchigumoa, joka tiesi ettei elämän murheet tuntuneet tarttuvan viiksekkääseen mieheen millään. Monesta se saattoi vaikuttaa melko tunteettomalta, mutta hän tiesi tämän omaavan vain mitä erikoisimman elämän asenteen, johon kuului olla huolehtimatta yhtään mistään ja jostain syystä se näytti toimivan täysin moitteettomasti.
''Minulla ei taida olla mitään sanottavaa siihen asiaan?'' Tsuchigumo kysyi hieman kulmiaan kohottaen mieheltä, joka tuntui päättäneen jo itse taisteluun mukaan tulosta. Tietenkään hän ei aikonut estää Hozukia tulemasta mukaan halutessaan, sillä tällä oli aivan yhtä suuri syy osallistua kun kellä hyväänsä muullakin heistä ja tämän taidoille olisi varmasti käyttöä. Senpä takia punasilmäisen miekkamiehen kasvoille kohosikin pieni hymy vieressään istuvan hattupään pudistaessa hivenen päätää leveä virne kasvoillaan, joka kertoi ettei tämä antaisi minkään estää itseään tulemasta vanhojen taistelutovereidensa mukaan.
''Hyvä.'' Hymyilevä nuorimies sanoi ja käänsä katseensa taas edessään oleviin papereihin, tuntien edelleen pientä ristiriitaa vierellään olevaa miestä kohtaan. Mutta päällimmäisenä oli kuitenkin varmuus siitä että suunnitelman onnistuminen oli juuri muuttunut huomattavasti varmemmaksi, minkä lisäksi hän tunsi myös outoa tyytyväisyyttä että voisi jälleen kerran taistella muiden punatakkisten kanssa yhdessä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 3001Viesti Southpaw »

"Aivan, olimmekin keskustelemassa tulevasta taistelusta juuri ennen kuin sinä tulit", Suiren vastasi, Juarezin ilmoittaessa, että aikoi liittyä taisteluun. Eikä Akkilla ilmeisesti olisi valtaa estää vaikka haluaisikin. Huolimatta miekkamiehen aiemmista epäluuloista, Suirenin oli helppo huomata että tämä kaikesta huolimatta tuntui arvostavan vanhan ystävän liittymistä joukkoihin. Tällä tavalla heidän voiton mahdollisuutensa jopa paranivat, sillä nyt heillä oli yksi kirigakuren kouluttama ninja lisää.
"Mutta tästä pääsemmekin takaisin itse aiheeseen. Minun lienee turvallista olettaa, että aiot laskea minutkin mukaan lähtevien taistelijoiden joukkoon?" Suiren palasi heidän aiempaan suunnitelman puimiseensa. Hän ei ehkä kuuluisi Akkin itsensä mukana liikkuvaan ryhmään jonka oli tarkoitus toimia syöttinä ja puolustaa kylää, mutta hän saattaisi hyvinkin olla hyödyksi kun olisi aika hyökätä ja katkaista Ryoujinin joukoilta pakotiet kylästä. Hän ei ehkä ollut voimakkain mahdollinen hapon käyttäjä, mutta jopa hänen happonsa alkoi olla jo niin vahvaa, että saattaisi hyvinkin saada useampia vastustajia kerralla pois pelistä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 3032Viesti Cross »

Suirenin mainitessa olleensa juuri puhumassa tulevasta taistelusta Juarezin kasvoille kohosi kiinnostunut ilme ja vasta silloin hän kiinnitti huomiota heidän eteensä leviteltyihin papereihin, jotka eivät olleet aluksi vaikuttaneet kovinkaan mielenkiintoisilta hänestä. Nyt hän huomasi kuitenkin niiden olevan karttoja ja erillaisia nimilistoja, joissa näytti olevan myös lyhyt kuvaus kyseisen henkilön kyvyistä. Suurin osa kääröistä näytti olevan peräisin Kirigakuresta, minkä pystyi päättelemään niiden kiinni solmimiseen tarkoitetuista sinivihreistä nyöreistä. Lopujen alkuperästä mies ei osannut sanoa mitään, sillä niissä ei ollut mitään selvää merkkiä siitä, lukuunottamatta niitä muutamia joissa olevan tekstin tunnisti Tsuchigumon kirjoittamaksi.
''Se on tietenkin sinusta kiinni, mutta taidoillesi on tietenkin käyttöä. Yakuzalla on toki taitavia taistelijoita, mutta suurinosa heistä ei omaa juurikaan kokemusta tämän tyylisistä taisteluista. Oma ryhmäni ja loput entiset shinobit yhteen laskemalla vahvuutemme on kutakuinkin viholistemme tasolla, mutta koska aijomme saartaa heidät tarvitsemme vähintäänkin tuplasti niin paljon ja joudumme sen takia turvautumaan niinsanotusti toissijaisiin vaihtoehtoihin.'' Akki vastasi suirenin kysymykseen, samalla kun hänen vieressään istuva Juarez silmäili edessään olevia kääröjä mietteliäästi leukaansa hieroen. Nuorenmiehen arvion mukaan suunnitelman onnistuminen vaati että kaikkien liittoumaan kuuluvien perheiden oli luovutettava parhaat miehensä hänen käyttöönsä ja vain sen takia että kiriläiset eivät halunneet sotkea omia joukkojaan taisteluun, minkä ymmärsi hyvin kun otti huomioon etteivät nämä voineet antaa omien voimavarojensa laskevan valmistautuessaan painostamaan Hebigakurea.
''Mmm... Jos menee tiukalle luulen voivani järjästää muutaman tutun hombren avuksi, mutta he eivät varmasti ole halpoja kavereita.'' Katseensa papereista kohottanut Juarez totesi, vilkaisten seurassaan olevia nuorempia shinobeja. ''Kaikki tarvitaan. Olen myös itse lähettänyt pyynnön äänenmaahan eräille sieltä saamilleni liittolaisille, mutta sieltä kuuluneet uutiset eivät kyllä lupaa paljoa.'' Hyväksyvästi vanhemman miekkamiehen ehdotukselle nyökkäävä Tsuchigumo vastasi, päättäen että maksaisi tarvittaessa nuo palkkasoturit vaikka omasta pussistaan. Samalla hän myös toivoi että tonolaiset voisivat lähettää edes ryhmän tai kaksi väestään heidä heidän avukseen, mutta vähät pohjoisesta hänen korviinsa kantautuneet uutiset antoivat syytä epäillä sitä. Ilmeisesti taistelut olivat kiihtyneet siellä pian Akkin lähtön jälkeen ja tappiot olivat olleet kovat kaikilla osapuolilla, mikä oli aluksi saanut nuorenmiehen tuntemaan huolta siellä olevista ystävistään ja ennenkaikkea Kagerosta. Tämä oli kuitenkin useimpien huhujen mukaan kunnossa ja tuntunut kunnostautuneen ryhmineen jollain suolla käydyn taistelun aikana, kääntäen jo tappiolta vaikuttaneen yhteenoton edes jossainmäärin voitoksi. Miekkamies oli kuullut joitain muitakin huhuja kunoichiin ja tämän vapaa-ajan viettoon liittyen, mutta pyrki olemaan miettimättä niitä liikaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 3054Viesti Southpaw »

Akkin jättäessä hänen tehtäväkseen valita tahtoisiko mukaan taisteluun vai ei, Suiren nyökkäsi. Hänen ei tarvinnut edes miettiä vastausta, sillä tiesi ilman sitäkin että mukaan lähtemällä hän vain nostaisi entisestään omia pisteitään perheen ja etenkin Julion suojelijana ja jonkinlaisena salaisena aseena. vaikka perheellä olikin käytössään taitavia taistelijoita, ei kovinkaan moni näistä silti vetänyt vertoja hänen kaltaiselleen ninjakoulutuksen saaneelle henkilölle. Lisäksi oli vielä sekin, että hänen odotettiin haluavan kostoa rouvan kuolemasta ja Julion loukkaantumisesta, joten hänen oli lähdettävä mukaan taisteluun myös sen vuoksi.
"Siinä tapauksessa voit laskea minut mukaan. Taistelen parhaan kykyni mukaan", Suiren sanoi Akkille ja vilkaisi sitten Juarezia joka oli hetkeksi syventynyt tutkimaan karttoja ja muita Akkin eteen levitettyjä papereita. Pian Hozuki huomauttikin voivansa luultavasti järjestää joitakin ystäviään heidän joukkojensa avuksi, miistä hyvästä Suiren suuntasikin tälle kiitollisen katseen. Vaikka hän luottikin jo heidän käytössään olevien miesten kykyihin, ei lisä-apu varmasti olisi pahitteeksi vaikka se maksaisikin.
"Jos siitä on apua niin voin puhua asiasta Julion kanssa myöhemmin. Luulen, että hän saattaisi saada isänsä hellittämään hieman kukkaronsa nyörejä, niin että maksaisi edes osan ystäviesi vaatimasta palkkiosta", Suiren huomautti Juarezin sanoihin. Olettaen, että mainitut ystävät olivat Kirigakuren shinobeja, oli olemassa mahdollisuus, että Mizukage jopa laskisi maksettavaa summaa hieman, sillä loppujen lopuksi heidän oli tärkeää onnistua tässä, jotta kykenisivät kilpailemaan Hebigakurea vastaan myös alamaailman kontaktien suhteen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 3056Viesti Cross »

''No no señorita ne hombret ovat palveluksen tai pari velkaa, joten uskoisin heidän olevan valmiita vastaamaan kutuun gratuito.'' Juarez vastasi kätensä ylös nostaen Suirenille, joka sanoi voivansa yrittää suostutella Julion avulla De la Rosien johtajaa höllentämään kukkaronsa nyörejä ja maksamaan hänen mielessään olleille miehille. Toisin kuin kunoichi mies ei aikonut enää edes yrittää saada vahvistuksia Kirigakuresta, sillä oli yrittänyt sitä ennen tänne lähtöään ja tullut torjutuksi hyvinkin suoralta kädeltä. Kage oli tehnyt hyvinkin selväksi ettei kylä halunnut olla missään tekemisissä suorasti tämän taistelun kanssa, sillä se saattaisi aiheuttaa ongelmia myöhemmässä vaiheessa Ryuun kanssa neuvoteltaessa. Siinä tilanteessa olisi parempi ettei tämä voisi syyttää heitä suoraan itsensä nurkkaan ajamisesta, vaan joutuisi enemmänkin kiitollisuuden velkaan kiriläisten auttaessa vapauttamaan Ryoujinin ja vakauttaessa tilanteen yakuzan kanssa.
''Minulla on vielä paljon amigoja kotisaarellani kaikkien näidenkin vuosien jälkeen, eivätkä he ole niin nopeita unohtamaan palveluksia kuin pääsaarten maakravut.'' Hozuki jatkoi virnistäen, viitaten nykyään jo kaukaiselta tuntuvaan nuoruuteensa, jolloin oli vielä toiminut kaapparina useimpien syrjäiselle kotisaarelleen karkoitetun tavoin. Hän sattui tietämään monien näistä olevan edelleen siellä ja jatkaneen ammattinsa harjoittamista senkin jälkeen kun oli jäänyt itse kiriläisten vangiksi kymmeniä vuosia sitten, päätyen lopulta näiden vapautumista vastaan tekemän tarjouksen jälkeen elämään vasta perustetussa Hebigakuressa. Aivan kuten miekkamiehen saarila oppima ja ahkerasti nykyäänkin vielä käyttämä paikallinen slangi, eli siellä solmitut toveruus suhteet edelleen hyvin juurtuneina, minkä takia viiksiniekka saattoi olla varma saavansa päteviä taistelijoita sieltä avukseen.

''Kaikki hyvin siis...'' Omat mielessään olevat huolet syrjään työntävä Akki sanoi hivenen virnistäen, sillä kerrankin asijat tuntuivat alkavan järjästyä kuin itsestään. Pian heillä olisi tarpeeksi joukkoja murasakien ja näiden apuna olevien ANBUjen tuhoamiseen, minkä jälkeen tämä sota alkaisi olla lopultakin ohi. Sitä ei ollut kestänyt kuin vuodenverran, mutta se oli ollut veristä ja väkivaltaista aikaa, mikä oli saanut ainakin Tsuchigumon kaipaamaan jo hetken rauhaa kaikesta siitä. Tietenkään väkivalta ei ollut edes pahin asia, vaan jatkuva juonittelu ja selkäänpuukottaminen, mihin hänkin oli joutunut syvemmälle mukaan kuin olisi edes halunnut.
''Oletan että olet jo lähettänyt laivan hakemaan tovereitasi Cárcelesta?'' Kalpea nuorimies kysyi vierellään istuvalta Juarezilta, käyttäen tältä oppimaansa nimeä tämän kotisaarelle. Vastaukseksi hän sai pienen nyökkäyksen, sillä sen vanhempi mies oli tehnyt jo siinä vaiheessa kun oli lähtenyt tänne. Asian järjästäminen ei ollut mitenkään helppoa, sillä yhdelläkään aluksella ei olisi pitänyt olla lupaa rantautua kyseiselle saarelle, mutta kun tunsi oikeat henkilöt kaikki oli järjästettävissä.
''Suiren sinun paikkasi taistelussa on tässä...'' Sormensa yhdelle kartoista laskeva Akki sanoi ja osoitti yhtä laaksossa olevaan huvila kylään johtavaa tietä, mitä piti perääntyvien vastustajien todennäköisesti valitsemana ensimmäisenä pakoreittinä. ''Saat mukaasi kymmenen pätevää taisteliaa, joiden kanssa toivon että pystytte pysäyttämään meiltä karkuun pääsevät tälle sillalle ja estämään heitä pääsemästä sitä pidemmälle.'' Laaksoon laskevan vesiputouksen alapuolelta jatkuvan joen ylittävää siltaa osoittava mies selitti, tietäen että siitä ylipäästessään he eivät kykenisi enää pidättelemään murasakeja. Joki ja sillan jälkeen nopeasti jyrkkää rinnettä mutkitellen nouseva tie antoivat kuitenkin hyvät asemat myös näitä pysäyttämään lähetettävälle ryhmälle, jonka tehtävä olisi vähintään yhtä tärkeä kuin keskellä olevin ja näiden avuksi muilta sivuilta ryöntävien ryhmien.
''Erimielisyyksistämme huolimatta uskon sinun soveltuvan parhaiten johtamaan tätä paikkaa puolustavaa ryhmää ja ottamaan vastuun siitä että pystytte pysäyttämään kaikki pakenijat.'' Punaisten silmiensä katseen kunoichiin suunnannut Tsuchigumo selitti, osoittaen kaikesta huolimatta arvostavansa Nemurin taitoja shinobina ja toivoen tämän olevan saamansa luottamuksen arvoinen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 3057Viesti Southpaw »

Juarezin huomauttaessa vielä että hänen mainitsemansa ystävät olivat muutenkin palveluksen tai pari velkaa, Suiren nyökkäsi hväksyvästi. Oli hyvä jos asian saisi sillä kuitattua, mutta maksun mahdollisuus oli tuotu ainakin esiin, mikäli joku miehistä päättäisi sellaista vaatia. Akkin kysyessä oliko Juarez jo lähettänyt laivan hakemaan tovereitaan, Suiren kohotti hieman hämillään kulmiaan, sillä Akkin mainitsema paikan nimi ei sanonut hänelle mitään. Ilmeisesti kyseessä oli kuitenkin jokin asukkaiden oma nimi saarelle jonka he Kirigakuressa taas tunsivat jollain toisella nimellä.

Aiheen lopulta vaihtuessa siihen, mihin Akki halusi hänet taistelua varten sijoittaa, Suiren kiinnitti huomionsa karttaan ja tutki katseellaan kohtaa jota Akki osoitti. Kuullessaan saavansa yhmäänsä kymmenen miestä, hän arveli tietävänsä jo, miten sijoittaisi miehensä sillalle ja sen lähiympäristöön, jotta pakenijat saataisiin varmasti pysäytettyä, mutta lopullinen päätös olisi luonnollisesti paras tehdä vasta kun päästäisiin paikan päälle. Ihan kaikki pienet yksityiskohdat eivät kuitenkaan näkyneet kartassa.
"Onko sinulla jo tiedossa, ketkä kymmenen olet päättänyt varata käyttööni vai toimitatko tiedon minulle myöhemmin?" Suiren kysyi, kohottaessaan lopulta katseensa kartasta Akkin kasvoihin. Hän ei ollut kovin usein päässyt toimimaan ryhmänjohtajana, joten tunsi olevansa hieman hermostunut miettiessään miten tämä sujuisi. Sen verran hän kuitenkin käsitti, että olisi hyvä tutustua hänen ryhmänsä kykyihin etukäteen.
"Lupaan tehdä parhaani. Tuon kokoisella ryhmällä uskoisin kykeneväni estämään Kusarihebin joukkojen pakenemisen", Suiren vastasi, Akkin ilmaistessa luottavansa hänen kykyihinsä heidän erimielisyyksistään huolimatta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Hyökkäyksen jälkeen (rope)

Viesti: # 3059Viesti Cross »

Suirenin kysyessä komennettavakseen saamistaan miehistä Akki alkoi selailla edessään olevia kääröjä, etsien yhtä tiettyä niistä, minkä oli kirjoittanut joitain tunteja aijemmin. Se oli lista noin paristakymmenestä hengestä, joiden hän arveli soveltuvan parhaiten toimimaan kunoichin apuna sillalla. Näiden henkilöiden taidot olivat hieman enemmän puolustukseen painottuvia, kuin hyökkäys voimaan ja siksi nämä varmasti soveltuivat pysäyttämään pakenijat, minkä takia nämä liiskautuisivat lopulta perässään tulevien yakuzan jäsenten aiheuttaman paineen alle.
''Saat itse valita heistä... Muista että tarkoituksenne on vain pysäyttää heidät ja estää pakoonpääsy, kunnes loput meistä saapuu auttamaan teitä.'' Etsimänsä käärön löytänyt Tsuchigumo sanoi ja ojensi sen edessään olevalle kunoichille, pyrkien painottamaan tämän tehtävää taistelussa. Oli tärkeää että tämä valitsisi avukseen ryhmän joka kykenisi suoriutumaan tuosta vastuusta, sen sijaan että yrittäisi kasata ryhmänsä enemmän hyökkäys voimaa ajatellen.
''Ennenkaikkea älä aliarvioi vastustajiasi, vaikka heidät olisikin lyöty hajalle ja pakotettu pakenemaan... He ovat siitä huolimatta parasta mitä Hebigakuresta löytyy tarjota.'' Kääröä ojentava miekkamies painotti vielä toista tärkeää seikkaa, mitä Nemuri ei saanut unohtaa valitessaan alaisiaan ja järjästäessään nämä taistelu asemiin. Sillä pahin virhe minkä tämä voisi tehdä oli juuri aliarvioida murasakien kyvyt ja valmius uhrautua tarvittaessa tehtävänsä puolesta, mikä oli yksi näiden tärkeimmistä valinta kriteereistä alunperinkin.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kuumien lähteiden maa”