Tiimi koossa jälleen (rope)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2925Viesti Southpaw »

Muun ryhmän reaktiot hänen ehdotukseensa olivat kutakuinkin sitä mitä hän oli odottanutkin. Hänen lisäkseen ainoastaan Kagura tuntui olevan sitä mieltä, että heillä olisi mahdollisuus, kun taas Nuno ja Kohaku näyttivät järkyttyneiltä ja varautuneilta. Loppujen lopuksi kaksikko oli kuitenkin heidän ryhmästään ainoat, jotka todella olivat nähneet mihin Shion pystyi. Kagero oli juuri vastaamassa toisen kunoichin esittämään kysymykseen Shionin kyvyistä, kun Kougan entiset alaiset ehättivät jo edelle ja selvensivät tälle kenestä juuri nyt puhuttiin.
"Kuten sanottu, yksi Kougan pelätyimmistä alaisista. Käyttää minun tietojeni mukaan taistelussa ötököitä apunaan. Olen kuullut, että hänellä olisi kehon sisään tunkeutuvia ötököitä jotka alkavat syödä kohdetta sisältä päin ja miljoonia tulikärpäsiä jotka polttavat kuin aurinko, mutta luulen että nuo ovat vain lapsille keksittyjä kauhutarinoita", Kagero kertoi huhuja joita oli itse kuullut. Huolimatta siitä että julisti sanomisensa vain kauhutarinaksi, ei Kagero kuitenkaan voinut mitään sille, että värähti kylmien väreiden kulkiessa selkää pitkin. Kauhutarinoita tai ei, ajatus kehon sisään tunkeutuvista hyönteisistä ei kuuostanut järin houkuttelevalta. Pian nainen kuitenkin karisti inhon tunteen mielestään ja keskittyi taas asiaan.

"Tiedän, että idea varmaan kuulostaa itsemurhalta kun ottaa huomioon, että hän oli Kougan vahvimpia alaisia. Jos joku ei halua osallistua tähän, niin en aio pakottaa ketään mukaan. Menen vaikka yksin jos te muut haluatte mieluummin pääjoukon luokse", Kagero sanoi, haluten tarjota tiimilleen mahdollisuuden päättää tässä asiassa itse mitä tahtoivat tehdä. Hän ymmärtäisi kyllä täysin, jos joku tahtoi mieluummin turvaan heidän omiensa luokse, sen sijaan että lähtisi mukaan sooloilutehtävälläe, joka jo tässä vaiheessa kuulosti lähes varmalta kuolemalta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2926Viesti LordVonKwaak »

Veren, sisälmyksien ja kalman haajuun tottuneena Kagura ajatteli Nunon liioittelevan, mutta ei sanonut mitään. Arvioituaan jo kerran miehen tietävän mistä puhuu, kunoichi pysyi päätöksessään - vaikkakin horjui asian kanssa, Nunon valmistellessa haavan puhdistusta erityisen epähygieeniseltä näyttävällä tavalla.
Kehotuksesta istuutuneena Kagura ehti jo mielellisesti valmistautua kipuun - ainaisista mutaatioista ja risaisesta elämästä johtuen kunoichin kivunsieto oli toki vakuuttaavaa nähtävää jo itsessään, mutta vällttääkseen näyttämästä pienintäkään heikkouden merkkiä muille tämä oli opetellut miten peittää loputkin kivun tuntomerkit kasvoiltaan - kun tietoja Shionista alkoi tulla yhdestä jos toisesta suusta.
"Aburame", Kagura mumisi happamasti Shionin paljastuessa ötököiden käyttäjäksi. Kunoichin tunteman sabakun kimppuun hyökännyt Aburame oli pääsyyllisenä Kaguran lähettämisessä Otoon. Omasta maineestaan kunoichi ei välittänyt pätkääkään. Kuitenkin jos hän ei puhdistaisi mainettaan, hänet kouluttanut Ranmaru voisi joutua kärsimään. Pitämättä taikka vihaamattakaan hyönteisiä käyttävää klaania, Kagura oli enemmän kuin valmis kadottamaan nämä vaikka koko maailman kartalta, jos nämä aiheuttaisivat hallaa Ranmarulle. 'Paljon entisiä Konohalaisia, Orochimaru mukaan lukien, tänne päätynyt. Osaamaton Kage, vai olemattomasti metsästäjiä?'

"Jos hän kerta o vihollise joukoissa, me joudutaan kuitenki kohtaamaa se ennemmin tai myöhemmin", Kagero kohautti olkiaan Kageron pidettyä puheensa. "Kerta täällä jo ollaan, miks ei hoitaa asiaa pois päiväjärjestyksestä?"
Tietäen kuinka voimakkaita aburamet saattoivat olla, Kagura ymmärsi kuinka vaikeasta tehtävästä oli kyse. Itseasiassa se vain innosti kunoichia, kuten voimakkailla vastustajilla oli tapana.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2933Viesti Cross »

Kageron kertomuksen Shionista kuunnellut Nuno naurahti hivenen hermostuneesti kuullessaan tämän epäilevät sanat, sillä vaikka kaikki pohjoisessa liikkuvat huhut eivät ehkä pitäneetkään paikkaansa ei naisen kannattanut suhtautua niihin väheksyvästi. Suoraansanottuna niissä kuulosti olevan enemmän totuutta kuin hän olisi osannt arvellakkaan, mutta tarinat tuntuivat tuovan esiin vain puolet siitä mitä tuo mies pystyi tuomaan taisteluun. Hyönteiset eivät nimittäin todellakaan ollut ainut asia mihin tämä luotti, vaikka useimmat vastustajat eivät koskaan päässeetkään tarpeeksi lähelle tätä saadakseen sitä selville.
''Ei todellakaan vain satuja. Olin täällä 17 vuotta sitten...'' Pikkumies vastasi kunoichin väitteeseen, joutuen kuitenkin heti alkuunsa pysähtymään muistelemaan hetkeksi silloisia tapahtumia, vaikka olikin vasta muistanut ne aivan elävästi. Kesti hetken ennen kuin hän sai muotoiltua muistonsa sanoiksi ja kykeni jatkamaan, tuijottaen tyhjän näköisesti eteensä ja unohtaen Kaguren haavan jota oli juuri ollut alkamassa hoitaa.
''Se oli ennen kuin Dante patosi joen alajuoksun näännyttääkseen meidät nälkään, hukuttamalla täällä ennen olleet pellot veden alle ja saaden aikaan tämän rämeen. Ei ollut vielä nykyisiä alueita ja johtajia, vaan joka puolella tuntui olevan pieniä taistelevia joukkoja... Taisimme olla silloin kiertelemässä täällä etsimässä Orochimarun vankiloita ja piilopaikkoja, vapauttaaksemme niissä olevat vangit ja littääksemme heidät omaan laumaamme...'' Silmät sumuisina puhuva Ningyou kertoi, joutuen aina välillä pysähtymään pitääkseen ajatuksensa kasassa ja kyetäkseen seuraamaan muistonsa muodostamaa punaista lankaa.
''Olimme kuulleet nykyisin suon pohjoislaidalla olevasta alueesta jonne menevät katosivat lopullisesti ja menneet tutkimaan sitä, löytäen syvälle maan alle johtavan luolan. Kuten Kouga oli arvellut löysimme sieltä yhden piilotetun tutkimus keskuksen, mutta mitä syvemmälle kuljimme sitä selvemmäksi kävi että se paikka ei ollut enää muuta kuin suuri hauta... Joka paikasta löysimme vain mitä erikoisimmilla tavoilla tapettuja ruumiita, mikä sai meidät olettamaan asialla olleen joku toinen ryhmä. Vaistosimme kuitenkin koko ajan jonkun tarkkailevan meitä ja kuulimme jonkun liikkuvan pimeydessä ympärillämme, minkä takia emme poistuneet sieltä.'' Pelosta edelleen värisevä pikkumies selitti, muistaen edelleen selvästi sen erikoisen äänen mikä syntyi tuhansien pienten hyönteisten liikkuessa pitkin luolaston seiniä heidän ympärillään.
''Lopulta löysimme hänet syvältä luolaston pohjalta, missä hän kävi avoimeen taisteluun kanssamme. Jostain syytä hyönteiset eivät näyttäneet välittävän Kougasta, vaan kävivät meidän muiden kimppuun ja varmaan ainoastaan siksi pääsimme sieltä elossa. Häntä vastaan Shion käytti ainoastaan suurta miekkaansa, eikä sittenkään näyttänyt helpolta vastukselta. En kuitenkaan osaa sanoa aivan varmaksi miten hän hävisi, koska menetin tajuni yhden suuren parven hyökättyä kimppuuni ja imettyä hetkessä lähes kaiken chakrani. Jokatapauksessa heräsin myöhemmin ja ensimmäisenä Kouga käski huolehtia siitä että Aburame selviäisi, sillä tälle olisi kuuleman vielä käyttöä.'' Jälleen kerran tuhannet kuoriaiset ihollaan tunteva Nuno kertoi säpsähtäen, muistaen taistelun kulun vain pätkittäisinä kuvina. Aivan yhtä lailla sen jälkeiset tapahtumat tuntuivat olevan jollain tapaa kuin sumun peittämiä, mutta silti hän kykeni kuitenkin muistamaan hoitaneensa monia lukuisten pienten palovammojen peittämiä tovereitaan, kuten myös niitä joiden iho oli kirjaimellisesti syöty täyteen pieniä reikiä.

Nunon tarinata kuunnellut Kohaku katsoi vuoronperään kumpaakin edessään olevaa kunoichia, kykenemättä uskomaan sitä että nämä olivat valmiit lähtemään tuon miehen perään kuulemansa jälkeen. Jos tämä oli ollut vähällä ottaa koko Kougan lauman itsestään hengiltä, niin mitä he muka pystyisivät tekemään tätä vastaan kolmistaan. Varsinkin kun otti huomioon että tällä olisi luultavasti vielä Danten miehiä ympärillään apuna, minkä takia pelkkä ajatuskin tuntui itsemurhalta.
''Käskettiin seurata sinua.'' Susipoika kuuli Nunonkin sanovan Kagerolle ja suostuvan mukaan tuolle järjettömältä tuntuvalle retkelle, jolta ei enää kehdannut ilmoittaa jäävänsä pois. Hetken aikaa hän katsoi hieman pettyneen näköisenä kalpeaa miestä, joka näytti syventyvän lopultakin Kaguran haavan reunojen siistimiseen kädessään olevalla kunailla, aivan kuin ei olisi äsken edes kertonut omaa pikku kauhutarinaansa.
''Ähh... Eihän teitä voi kolmistaan päästää hänen perään... Eksyisitte kuitenkin.'' Hivenen vastahakoiselta kuulostava poika sanoi lopulta, yrittäen peittää oman pelkonsa parhaansa mukaan äänestään. Toisaalta hänen olisi tehnyt mieli juuri varmistaa etteivät he tulisi löytämään Aburamea, mutta se juoni tuskin toimisi kovinkaan pitkään.
''Sanokaa nyt kuitenkin edes mistä alamme etsiä häntä ja kuinka kuvittelitte että pääsemme yllättämään hänet?'' Kohaku kysyi seuraten samalla sivusta kuinka hiljaa jotain hyräilevä Nuno nirhi tummunutta ihia irti Kaguren kyljestä ja tilkki aikaan saamiaan haavoja aijemmin suussaan jauhamalla tahnalla, ommellen lopuksi kaikki prosessissa syntyneet haavat ranteestaan esiin työntyvillä rihmoilla umpeen. Jälki ei ainakaan hänestä näyttänyt kovin hyvältä ja tulisi varmasti jättämään rumannäköisen arven, mutta kaipa sekin oli parempi kuin kuolla tulehdukseen. Vaikka tuskinpa sillä olisi väliä heidän tämän hetkisen suunnitelmansa huomioon ottaen.

''Poika on oikeassa... Suo on laaja ja pelkkä jäljittäminen partioita väistellen voisi viedä tuhottomasti aikaa.'' Tönsä tulosta kovanaamalta näyttämään pyrkivän tytön kyljessä ihaileva Nuno puuttui keskusteluun, arvioiden oman kädenjälkensä huomattavasti Kohakua paremmaksi. Arpi siitä kyllä tulisi luultavasti jäämään, mutta sille ei nyt enää mahtanut mitään että hän oli joutunut operoimaan tylsällä kunailla ja sen takia haava oli kasvanut melkein tuplasti isommaksi. Ainakaan kuolio ei enää leviäisi ja jos Kagure pitäisi haavan vain pari päivää kuivana ei se varmasti tulisi myöskään tulehtumaan, vaikka siihen asti kannattikin olla hieman varovainen äkkinäisten liikkeiden kanssa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2937Viesti Southpaw »

Nunon huomauttaessa etteivät hänen sanansa tosiaankaan olleet vain satua, Kagero vilkaisi pikkumiestä kysyvästi, aikeissa kysyä oliko jotain lihaa syöviä ötököitä todella olemassa. Ennen kuin hän ehti pukea kysymystään sanoiksi, hän kuitenkin huomasi Nunon kasvoille kohoavan muistelevan ilmeen ja päätti pysyä hiljaa, odottaen tämän jatkavan. Nuno joutuikin käyttämään aikansa menneiden tapahtumien muistamiseen, mutta ian tämä alkoi kuitenkin puhua omasta ensikohtaamisestaan Shionin kanssa. Kagero tajusi taas värähtävänsä kuunnellessaan tarinaa, mutta tällä kertaa se ei kuitenkaan johtunut pelosta tai inhosta vaan silkasta jännityksestä. Jos hän todella onnistuisi tällä kokoonpanolla kaatamaan rämeen valtiaan, Akuma tulisi varmasti olemaan ylpeä. Kenties hän voisi saada jopa jonkinlaisen ylennyksen tästä saavutuksesta. Vähitellen Kageron jännittyneille kasvoille alkoi levitä innostus, jollainen tlmän kasvoilla oli ollut viimeksi Akkin kertoessa hänelle kummitustarinoita Hebigakuren kuuluisimmista ninjoista.

Lopulta tuli kuitenkin aika päättää ketkä lähtisivät mukaan ja ketkä haluaisivat mieluummin omien joukkoon. Kuten arvata saattoi, Kagura oli lähdössä hänen mukaansa. Kunoichi ehti hetken olla varma siitä, että he kaksi saisivat hoitaa tämän homman kahdestaan, mutta pian myös Nuno ilmoitti olevansa mukana menneisyyden peloista huolimatta, johtuen ilmeisesti Akuman käskystä seurata häntä. lopulta myös susipoika suostui ideaan, joskin huomattavasti Nunoa vastahakoisemmin.
"Hyvä on, kaikki ovat siis mukana. Jos kuitenkin muutatte mielenne niin annan jokaiselle luvan kääntyä takaisin ihan milloin vain haluatte. Lupaan ottaa kaiken vastuun seurauksista, mikäli meitä rangaistaan jotenkin", Kagero sanoi vielä, ennen kuin syventyi hetkeksi miettimään miten he löytäisivät etsimänsä henkiön rämeeltä. Susien avulla se olisi ehkä voinut olla mahdollista, mutta sitä varten heillä olisi pitänyt vamaankin olla jotain Shionille kuuluvaa, jotta sudet olisivat tienneet mitä etsiä.

"Minun nähdäkseni meillä ei taida olla kuin kaksi vaihtoehtoa... Ensimmäinen on, että palaammme sinne missä Nuno näki Shionin ja yritämme seurata jälkiä sieltä vaikka se veisikin aikaa. Toinen vaihtoehto on, että tekeydymme Danten puolella oleviksi. Jos väitämme, että meillä on jotain raportoitavaa Shionille niin ehkä saamme ainakin hänen sijaintinsa selville muilta Danten joukoissa toimivilta ryhmiltä?" Kagero ehdotti ensimmäisenä mieleensä kohoavat ideat.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2939Viesti LordVonKwaak »

Nunon kertomusta kuunnellessa Kagura mietti tämän sanoja tarkkaan. Hyönteisiä rämeellä riittäisi ja niitä olisi äärettömän vaikea pitää silmällä, mikä jo itsessään tekisi Shionista vaikeamman vastustajan kotikenttäedulla. Danten miehet lisäjoukkoina voisivat tehdä asiasta suorastaan mahdottoman. Kunoichi pysyi mietteissään läpi haavan puhdistusoperaation, hilliten mielensä napata selvästikin turhan tylsä kunai varsin vanhaksi paljastuneen miehen kädestä ja teroittaa se takaisin terään korkeimman omakätisesti. Samalla Mitsunari tuli myrkyllisesti luvanneeksi metsästää aina vähintään yhden vihollisen, jos nämä ajattelisivat pakoa. Haava kuin haava tuntui parantuvan, jos sen repäisi kehosta irti ja kasvatti koko kehon osan uudestaan. Se sattuisi niin maan jumalattomasti, mutta ei jäisi pahasti jälkeen tulehtuneen haavan aukirepimisestä parhaimman teränsä jo nähneellä kunailla.
Kageron ollessa vuorostaan äänessä ja luvatessa vapauduvankilasta-kortin jokaiselle joka katuisi päätöstään, Kagura ei ollut tyäsin varma pilailiko ryhmänjohtaja vai ei. Oli Shion kuinka voimakas tahansa, häntä vastaan sentään voisi taktikoida ja tarpeen tullessa vaikka koettaa perääntyä. Akuma olisi mitä uskottavimmin aivan toistamaata, jos Kagero heittäisi henkensä ja joku tämän ryhmäläisistä palaisi hengissä. Kagero itse ei olisi silloin myöskään vakuuttamassa antaneensa luvan poistua.

"Jos Shion todella komentaa ötököitä mielensä mukaan, hän tuskin tarvitsee vartioita suolla, öhkömönkiäisten paratiisissa", Kagura lausahti Kageron tiivistettyä mieleisensä vaihtoehdot kahteen. "Puheista päätelle vaikutti muutenki viihtyvä yksinään, puhumattakaan siitä ketä viihtyis hänen seurassa. Mut jos ötökät toimii mokovan vartioina, on aika perseestä koetta livahtaa niiden ohi. Toimiiks valepuvut hyönteisii?"
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2947Viesti Cross »

Kageron kertoessa mitä he voisivat tehdä seuraavaksi Kohaku joutui keskeyttämään tämän heti alkuunsa, sillä tämän ensimmäisenä ehdottama tapa tuskin tulisi enää toimimaan. Kostea ympäristö pilasi nimittin nopeasti jäljet ja sittenkin susien olisi erittäin vaikea löytää enää mitään seuraamis kelposta, vaikka he näkisivätkin vaivaa ja palaisivat taistelupaikalle. Sen perusteella mitä hän oli siellä aijemmin huomioinut paikka oli niin myllätty ettei sieltä saisi enää mitään vainua, ei ainakaan ilman jotain tiettyä esimerkkiä mitä antaa hukille ja semmoista heillä ei hänen tietääkseen ollut.
''Ikävä tuottaa pettymys mutta jäljittäminen ei tule onnistumaan, jos meillä ei satu olemaan mitään hänelle kuuluvaa... Tai jos emme löydä uudempia jälkiä seurattavaksi.'' Käsiään pahoittelevasti levittelevä poika sanoi, olematta kuitenkaan juurikaan pahoillaan asiasta. Hän ei nimittäin edelleenkään ollut kovin vahvasti suunnitelman takana ja oli suostunut mukaankin vain sen takia ettei halunnut kenenkään pääsevän sanomaan itseään jänishousuksi.

''Hän ei varmasti tarvitse suojelijoita, tai silmiä tarkkailemaan ympäristöään, mutta näin ainakin kolme shinobia hänen seurassaan ja nämä luultavasti myös pysyvät siellä.'' Aijemmin Kaguran kyljen haavan siistimiseen käyttämällään kunailla kellertävien kynsiensä alusia kaiveleva Nuno vastasi tytön mietteisiin, arvellen henkivartioiden olevan aivan yhtä vastahakoisesti uuden johtajansa turvana, kuin tämä olisi halunnut näiden seuraavan itseään. Luultavasti kysymys oli kuitenkin jostain Danten päätöksestä, sillä tämä tuskin halusi menettää uutta arvokasta liittolaistaan.
''Mutta naamioituminen voisi toimia... Ehkä.'' Olkiaan kohauttava pikkumies jatkoi mietteliäänä, arvellen Kageron toisen ehdotuksen voivan toimia. Tosin se vaatisi että he kukistaisivat jonkin alueella liikkuvan partion huomaamattomasti, saisivat näistä puristetuksi johtajansa olinpaikan selville ja onnistuisivat lähestymään tätä Danten joukoiksi tekeytyneenä kenenkään huomaamatta. Tiedon puristaminen vangeista oli oikeastaan ainut asia jonka suhteen Ningyou ei ollut huolissaan ja pelkkä ajatuskin siitä sai haikean hymyn nousemaan miehen kasvoille, tämän ajatellessa kuinka pakottaisi vangit kertomaan mitä halusi tietää. Se sai hänet olemaan melkein jo innoissaan suunnitelmasta ja unohtamaan Shionia kohtaan tuntemansa pelon, jonka aiheuttaja alkoi tuntua yllättäen hyvinkin kaukaiselta kauhulta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2951Viesti Southpaw »

"Hyvä on, siinä tapauksessa mennään sillä idealla, että tekeydymme Danten joukoiksi ja kaivamme Shionin olinpaikan muilta Danten miehiltä selville", Kagero päätti kun susipoika kertoi, ettei jäljittäminen tulisi onnistumaan. Tämänkin jälkeen oli vielä ongelma siitä, miten he pääsisivät Shionin luokse huomaamatta, sillä ötökänkäyttäjä varmasti kykenisi jollain tapaa käyttämään ötököitään tiedusteluun ja ympäristön silmällä pitämiseen.
"Ötökät omin voimin tuskin tajuavat kertoa Shionille muuta kuin että ne näkevät ihmisiä lähestymässä. Jos hyökkäämme jonkun Danten joukkoon kuuluvan ryhmän kimppuun ja pukeudumme heidän varusteisiinsa? Ötökät saattaisivat hajun perusteella päätellä meidän olevan omien puolella vaikka huomaisivatkin meidät?" Kagero ehdotti. Yksi vaihtoehto olisi tietenkin ollut varastaa varusteet jo kuolleilta Danten miehiltä, mutta taistelupaikan ollessa räme, oli todennäköistä, että he tuoksahtaisivat vain mädäntyneiltä ruumiilta ryöstönsä jälkeen. Siksi oli varmaan parempi itse tappaa joku ryhmä ja viedä varusteet tuoreilta ruumiilta, ennen kuin ne alkaisivat haista. Kageron onneksi myös Nuno tuntui olevan sitä mieltä, että naamioituminen voisi olla paras ratkaisu ja kunoichi loikin kiitollisen vilkaisun pikkumiehen suuntaan.

"Jos kuitenkin oletamme, että vartijat ovat hänen mukanaan koko ajan niin heistä pitää jotenkin selvitä ensin. Onko ideoita miten oikein eristämme vartijat Shionista itsestään? Vaikka uskon että meillä on yhdessä mahdollisuus voittaa hänet, niin en usko että selviämme sekä hänestä että vartijoista yhtä aikaa", Kagero huomautti vielä yhden ratkaisevan seikan, joka heidän olisi pakko ottaa jotenkin huomioon tässä suunnitelmassa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2952Viesti LordVonKwaak »

Jäljittäminen ei käynyt päinsä, kuten Kagura oli epäillytkin, joten jäljelle jäi sieppaus ja tiedonpuristus. Kageron mietteiden mukaisesti ötökät lienisi mahdollista harhauttaa hetkellisesti. Ongelmaksi siis jäi kolme henkivartijaa, jotka mitä ilmeisemmin olisivat paikalla.
"Jos yksi toimii syöttinä, houkutellen vartijat paikalta pois, homma vois toimia" Kagura tuumaili, lisäten: "Ottaen huomioon vartijoitavan, vartijat saattais hyvinkin vastata uhkaan, peläten et muuten Shion itte syöksyis toimintaan. Jos harhauttaja osaa asiansa, saattais hän selvitä hengissäki ja miesvahvuudesta yhden poistaminen ei välttämättä kusis Shionin ja meidä voimasuhteita."
"Jos kuitenkin sattuis paskasti ja Shion o yhteistyökykyisempi ku huhut antaa luulla, taikka vartijat vain piinkovia ammattilaisia, homma kusis heti alkuunsa", Kagura jatkoi, ettei päivän selvää uhkapeliä tarvitsisi muiden mainita. "Jos Shionia ja vartijoita ei saa erotettua, kait parhaimmat mahikset sais naamioimal osan Danten sotilaiksi ja jättämällä toisen osan 'yllättämään nämä' ku ne on jo Shionin puheilla. Riskaabelia ku venäläinen ruletti, mut ainaki teorias vois olla mahdollisuus yllättää Shion ja tän vartijat mukamas näiden omina joukkoina."
Puheensa jälkeen Kagura jäi odottamaan toisten ideoita. Nämä tunsivat omat vahvuutensa ja kykynsä parhaiten, Kagura vain jonkin verran Kagerosta. Tietämättä toisten mahdollisia erikoiskykyjä, yksityiskohtaisen suunnitelman laatiminen oli turhaa.
'Tietenkin sen kerra ku genjutsu apinaa tarttis, se ei oo paikalla. Kuinka ollakkaan...'
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2960Viesti Cross »

Kunoichien kertoessa vuoronperään mielipiteensä siitä kuinka lähestyä Shionia, kuuntelivat Nuno ja Kohaku näitä vaiteliaina. Naisten lopetettua susipoika nosti toisen kätensä pystyyn, haluten huomauttaa eräästä mieleensä tulleesta pikku ongelmasta suunnitelmassa. Sinäänsä hänestä suunnitelma naamioitumisesta ja yllätys hyökkäyksestä harhautuksineen kuulosti heidän parhaalta mahdollisuudelta onnistua, mutta mitä naiset tuntuivat unohtavan oli että ainoastaan he olivat varmasti vierait kasvoja vihollis joukkojen komentajalle.
''Harhautus jää luultavasti minun ja Ningyoun tehtäväksi, sillä toisin kuin teidänkohdalla meidät hän saattaa jopa tunnistaa... Tai no minut ehkä ja hänet varmasti.'' Poika totesi ja osoitti lopuksi sormellaan kynnenalusiaan edelleen puhdistavaa kitukasvuista miestä, joka kohotti katseensa kysyvästi tämän suuntaan. Kalpea shinobi ei aluksi tajunnut ollenkaan mitä tuo nulikka vihjasi, sillä ei ollut juurikaan kuluttanut aikaa peilin edessä vuosiin ja ei siksi myöskään osannut ajatella olevansa jotenkin silmiinpistävän näköinen.
''Mutta onnistummeko surmaamaan ne vartiat tarpeeksi nopeasti ennen kuin hän puuttuu taisteluun, tai kykenemmekö taistelemaan häntä vastaan jos jaamme joukkomme?'' Päätään raapiva pikkumies esitti omat epäilyksensä, muistaen hyvin kuinka Aburame oli kohdannut huomattavasti isomman joukon taistelussa vanhan tutkimuskeskuksen tunneleissa ja ollut vähällä tuhota nämä itsestään. Vartioiden tavalla tai toisella pois suojeltavansa luota houkuttelu oli luultavasti heidän paras mahdollisuutensa onnistua, mutta sekin jo heikentäisi onnistumisen mahdollisuuksia huomattavasti. Pikkumies ei ollut myöskään kovin innoissaan susipojan ideasta lähettää kunoichi kaksikko kahdestaan Aburamea vastaan, heidän kahden pyrkiessä harhauttamaan tämän puolustajia. Toki sillätavoin he voisivat selviytyä näistä nopeammin ja rientää naisten avuksi, mutta siihen tuskin kannattaisi juurikaan luottaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2961Viesti Southpaw »

Kaguran ehdottama suunnnitelma kuulosti toimivalta vaikka olikin riskialtis, joten Kagero nyökkäsi hyväksyvästi. Paremman puutteessa he voisivat edetä tuon suunnitelman mukaan. Kohakun kuitenkin nostaessa esille vielä pari ongelmaa heidän suunnitelmastaan Kageron katse yllättäen kirkastui, kun jokin idea kohosi kunoichin mieleen Kohakun sanojen seurauksena. Pian nainen hymyilikin innostuneesti ja loi kiitollisen vilkaisun Kohakun suuntaan.
"Siinä se, keksin miten voimme pyrkiä Shionin puheille. Viemme siis jonkun tiimin varusteet ja esiinnymme Danten joukkoina kunnes saamme Shionin olinpaikan selville, kuten jo sovittiin. Koska Nuno on kuitenkin helposti tunnistettavissa, hän voi esittää olevansa vanki jolla on arvokasta tietoa Akuman suunnitelmista, joten saamme siitä hyväksyttävän syyn pyrkiä Shionin puheille kun tuomme muka vankia hänen luokseen. Kun pääsemme vartijoiden luokse joku meistä muista järjestää harhautuksen yrittäen muka pelastaa Nunon ja tässä kohtaa me hyökkäämme kaikki. Pystyn järjestämään ympärillemme lumimyrskyn, jonka turvin saamme vartijat erotettua Shionista sillä sumu ja lumi peittävät vartijoilta ja Shionilta näköyhteyden toisiinsa ja tuulen ujellus estää heitä paikantamasta toisiaan taistelun äänten perusteella. Etenkin jos Nuno keskittyy imemään vartijoiden chakraa, saamme hoidettua heidät nopeasti ja tehokkaasti kun heillä ei chakraimun vuoksi riitä voimia pitämään meitä kiireisinä kovin kauaa", Kagero selosti suunnitelman kokonaisuudessaan.
"Shion saattaa tietenkin yrittää vartijoiden avuksi kaikesta huolimatta, mutta en usko että hän pystyisi käyttämään ötököitään kovin paljon, sillä hyönteiset eivät minun käsittääkseni pysy kovinkaan kauan elossa kun lämpötila menee pakkasen puolelle", Kagero huomautti vielä. Ainoa mistä hän oli huolissaan oli se, kuinka hyvin muut tiimin jäsenet kykenisivät taistelemaan lumimyrskyn keskellä. Hän itse kyllä kestäisi kylmää, mutta kestäisivätkö muut?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2963Viesti LordVonKwaak »

Yllätys ja harhautus vaikuttivat vaakiintuvan suunnitelman rungoksi. Kagura epäili, ettei Shionia saisi kovin onnistuneesti yllätettyä, mutta ainakin tämän saataisiin eroon vartijoistaan - vaikka sitten murhaamalla nämä. Kageron ehdottama lumimyrsky vaikutti myös oivalta lisältä: tietäen sen olevan tulossa, yllätetyt vartijat joutuisivat pahaan välikäteen.
'Ellei sitten Shion käytä tilaisuutta hyväksi päästäkseen eroon vartijoistaan yhdessä meidän kanssa.' Lumessa ötökätkin olivat ulkona elementistään, mutta Kagura epäili sen olevan olematon riesa osaavalle Aburamelle. 'Doh, kyl ne kilpinäkin varmaan toimii, jättäen sitten vain Shionin jäljelle.'
Vilkaisten ryhmäläisiensä ilmeitä näiden pohtiessa eri tapoja, Kagura hymyili itsekseen. Suunnitelman aukkojen paikkaaminen oli saanut tunnelman muuttumaan huomattavasti. Vielä hetki sitten suurin kysymys oli oliko Shion kaadettavissa ensinnäkään, nyt arvuuteltiin mikä tapa toimisi parhaiten.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2974Viesti Cross »

Suunnitelman tekoa kiinostuneena kuuntelevan Kohakun täytyi myöntää että pikku hiljaa alkoi kuulostaa siltä että heillä voisi olla joitain mahdollisuuksia selviytyä vielä hetki sitten itsemurhalta tuntuneesta tehtävästää hengissä, vaikka sittenkin se mahdollisuus nojasi vahvasti arvailun varaan. Kageron idea Nunon käytöstä Shinille vietävänä vankina vaikutti kieltämättä toimivalta ajatukselta, vaikka kalpean miehen suostutteleminen tuohon rooliin voisi ollakkin hieman hankalaa, ainakin jos tämän nyrpeäksi muuttuneesta ilmeestä saattoi jotain arvata. Myös kunoichin idea tämän jäätekniikoiden käyttämisestä vartioiden harhauttamiseen, sekä Aburamen käyttämien hyönteisten pysäyttämiseksi kuulosti toimivalta.
''Melkoista arvailua, ottaen huomioon millaista riskiä olemme tässä ottamassa.'' Koko ideaan edelleen hieman epäilevästi suhtautuva susipoika totesi, toivoen että heillä olisi joku keino kokeilla näitä teorioita ennen tositilanteeseen joutumista. Ikävä kyllä ainut heistä joka oli edes joskus taistellut Shionia vastaan sattui olemaan Ningyou, joka ei vaikuttanut kovinkaan hyvältä tietolähteeltä. Tämän jälkeen hän itse oli toiseksi paras tietolähde, koska oli edes joskus nähnyt tuon miehen tositoimissa ja tiesi jotain tämän tyylistä taistella. Kohaku oli kuitenkin varma ettei pystynyt kertomaan mitään sellaista mistä olisi voinut olla hyötyä heille, vaan ennemminkin päinvastoin kaiken senkin vähän jakaminen olisi luultavasti lannistanut jopa suunnitteluun innokkaasti suhtautuvan kunoichi kaksikon.

Kohakun murehtiessa suunnitelman heikkouksia Nuno murehti ajatusta vangiksi joutumisesta, sillä vaikka ymmärsi sen olevan vain silmänlumetta niin ei se vähentänyt tippaakaan hänen hermostuneisuuttaan. Pelkkä ajatuskin avuttomana vankina olemisesta toi vanhoja muistoja mieleen, jotka saivat hänen ihonsa alla olevat rihmat liikahtelemaan hermostuneen oloisesti. Silmänsä sulkeva pikkumies pyrki rauhoittamaan itseään parhaansa mukaan, hokien mielessään että voisi luottaa siihen ettei Kagero ja muut pakottaisi häntä käymään läpi mitään entisen vankeutensa aikaista. Suurin osa siitä mitä hän enää muisti tuosta ajasta oli satunnaisia muistikuvia ja tuntemuksia, mutta kaikilla niillä oli yhteistä sama jatkuva pelon ja avuttomuuden tunne. Mies oli vannonut itselleen vapauduttuaan Kougan avulla sellistään ettei enää koskaan joutuisi vastaavaan tilanteeseen, mutta nyt alkoi näyttää siltä että hän joutuisi antautumaan juuri siihen omasta halustaan.
Tilannetta ei auttanut juurikaan se että Ningyou uskoi joutuvansa sidottuna Shionin eteen, mikä tekisi hänet käytännössä puolustuskyvyttömäksi tämän hyönteisiä vastaan. Pelkkä ajatuskin niistä kulkemassa jälleen iholla ja upottamassa piskuiset hampaansa siihen sai uudet väristykset kulkemaan pitkin hänen selkäänsä, tuoden samalla myös erään toisen asian hänen mieleensä.
''Entä jos tuhoaisimme ötökät?'' Silmänsä auki räväyttänyt pikkumies kysyi pääkallellaan, muistettuaan vasta nyt Kougan silloin heille selittämän suunnitelman. Tämä näet oli käyttänyt alaisiaan todellaki tietoisesti syöttinä Aburamea vastaan, jolla oli tiennyt jostainsyystä olevan vain rajoitettu määrä hyönteisiä käytössään. Ohimoitaan muistinsa virkistämiseksi hierova Nuno yritti muistaa mistä siinä oli silloin ollut kyse tarkalleen, mutta ainut asia mitä hän muisti oli ettei niitä pikku kuoriaisia ollut riittänyt loputtomiin ja sen jälkeen niiden herra oli joutunut tyytymään käymään lähitaisteluun Inuzukaa vastaan. He eivät voisi tietenkään käyttää aivan samaa taktiikkaa, mutta ehkä Ichiriki voisi surmata hyönteiset tekniikkojensa avulla ja heikentää Shionia huomattavasti.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2979Viesti Southpaw »

Kohakun huomauttaessa suunnitelman olevan silkkaa arvailua, Kagero hymähti hieman huvittuneena. Pojan sanoista huoliatta hänestä tuntui, että tämä alkoi heidän suunnitteluaan kuunnellessaan itsekin ajatella, että kenties pieni mahdollisuus oli sittenkin olemassa.
"Myönnetään, suunnitelma perustuu hyvin paljon oletuksiin ja arvauksiin... Mutta jos selviämme tästä niin lupaan, että meitä neljää juhlitaan vielä sotasankareina", Kagero koetti rohkaista Kohakua, tarjoamalla tälle porkkanaksi mielikuvaa juhlista jotka väistämättä seuraisivat jos he todella onnistuisivat tekemään tämän. Pian kunoichin katse kuitenkin osui Nunoon, jonka ilme oli muuttunut astetta nyrpeämmäksi hänen ehdotettuaan, että Nuno esittäisi vankia. Hetken verran Kagero seurasi kuinka pikkumies sulki silmänsä ja kuinka tämän rihmat selkeästi liikahtelivat ihon alla. Lopulta Kagero siirtyi varovasti Nunon viereen ja laski kätensä rauhoittavasti miehen olkapäälle.
"Jos et halua esittää vangin osaa niin en aio pakottaa sinua. Voimme kyllä tehdä niinkin, että joku muu on vanki ja sinä järjestät harhautuksen kun saavut muka pelastamaan?" Kagero ehdotti toista vaihtoehtoa. Vaikka Nuno pitikin ilmeensä hallinnassa, Kageron vaistot sanoivat, että tämä kävi jälleen mieessään läpi jotain erittäin ikäviä muistoja.
"Ajattelin vain sinun olevan paras vaihtoehto siihen koska Shion varmasti tunnistaa sinut ja sinua ei tarvitse oikeasti sitoa tai mitään. Tarkoitan... nuo sinun rihmasihan näyttävät hämärässä ihan köydeltä joten voisit vain kietoa rihmaa ranteidesi ympärille, jolloin näyttää siltä kuin olisimme sitoneet sinut vaikka oikeasti olet vapaa liikkumaan juuri niin kuin itse haluat", Kagero avasi ajatuksiaan siitä miksi oli alunperin ehdottanut vangin osaa Nunolle.

Pian jotain kuitenkin tuntui kohoavan Nunon mieleen ja tämä ehdotti ötököiden tuhoamista. Kagero kohotti hieman kulmiaan, mutta nyökkäsi kuitenkin hyväksyvästi.
"Totta kai tuhoamme ötököitä. En tiedä kuinka paljon pystyn tuhoamaan kerralla, mutta ei niitä varmasti loputtomiin ole. Aion jäädyttää ja leikellä ja liiskata niin monta ötökkää kuin vain suinkin pystyn", Kagero lupasi. Jos tämä tehtävä sattuisi päättymään huonosti, niin ainakin he lähtisivät tästä maailmasta tyylikkäästi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2984Viesti LordVonKwaak »

Suunnitelma oli suurelta osin arvailua tässä vaiheessa, mutta niin strategioilla oli tapana olla. Johtajien hoitaessa yleismaalliset strategiat pöytiensä takana, sotilaana Kagura luotti enemmän täsmällisiin paikan päällä tehtyyn taktiikoihin - jotka usein olivat avainasemassa suuremman suunnitelman läpi runnomisessa.
"Pitäisikö sitten alkaa etsimään partioita?" Puheet ötököiden tuhoamisesta kunoichi ohitti ajatuksissaan suurimmalta osin. Kuin sabakun hiekka, myös ötökät olisivat vaarallisia aivan yhtä kauan kuin näitä komentava shinobi vielä vetäisi henkeä. "Ken tietää, ehkä paikanlisäksi me saatais tietää jotain muutakin hyödyllistä."
Mielensä perukoilla Kagura koetti miettiä tapoja, miten taistella aburamea vastaan. Suuri osa sineteistä olisivat uskottavimmin suurimmaksi osaksi täysin hyödyttömiä. Lähitaistelu ja kontaktit voisivat koitua kunoichin itsensä surmaksi myöskin. Liikkeet pitäisi pitää yksinkertaisina, mutta tehokkaina. Kagura ei voinut välttyä leikittelemästä ajatuksillansa.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tiimi koossa jälleen (rope)

Viesti: # 2992Viesti Cross »

Tuntiessaan vierelleen tulleen Kageron laskevan kätensä olkapäälleen Nuno käänsi harhailevan katseensa tämän suuntaan, onnistuen melko nopeasti saamaan silmänsä taas keskittymään edessään olevaan naiseen. Tämän sanat rauhoittivat miestä huomattavasti ja tarjous siitä että joku toinen voisi esiintyä vankina tuntui reilulta, mutta siitä huolimatta hän päätyi pudistamaan hieman päätään. Omasta vastahakoisuudestaan ajatusta kohtaan kalpea shinobi aikoi hoitaa tehtävänsä, jos ei muuta niin sen takia että Ichiriki oli pyytänyt tekemään sen. Hän oli nimittäin oppinut luottamaan ja pitämään tästä jo muutaman heidän viettämänsä päivän takia, sillä toisin kuin tämän edeltäjät kunoichi ei ainakaan vielä ollut käyttänyt voimaa osoittaakseen valtaansa.
''Ei huolta minä teen sen... Kohaku on jokatapauksessa parempi liikkumaan huomaamattomasti ja nopeasti, kun teitä kahta Shion taas ei varmasti tunnista.'' Ningyou vastasi häntä rauhoittelevalle naiselle, yrittäen saada jonkinlaisen hymyntapaisen kasvoilleen tätä katsoessaan. Ikävä kyllä tämän korvasta korvaan auki leikatulla naamalla se ei ollut kovinkaan kaunista katseltavaa, näyttäen enemmän irvikissamaiselta virneeltä kuin ystävälliseltä hymyltä. Kageron sitten alkaessa puhua rihmojen käytämisestä köysien sijasta pikkumies katsoi tätä ensin mietteliäänä ja toi sitten niitä esiin ihonsa alta, kietoen niitä yhteen paksuksi köydeksi, jonka sitten ohjasi kietoutumaan käsiensä ympärille. Hän ei itse ollut koskaan ennen ajatellut asiaa, mutta nainen näytti todellakin olevan oikeassa, sillä rihmat todellakin näyttivät melko paljon köydeltä ja hieman hämärämmässä valossa eroa ei varmasti edes huomaisi. ''Tämä voisi toimia...'' Hän mutisi mietteliäänä purkaen käsiensä ympärille kietomansa siteet ja yritti samantien kietoa sen uudelleen ympärille, saadakseen sen näyttämään vielä enemmän oikean laiselta.

Nunon mainitessa hyönteisten tuhoaminen ja Kageron mainitessa eritapoja niiden tappamiseen keskustelua seuranneen Kohakun silmissä syttyi pieni älyämisen kiilto, vaikka hän ei kyllä ollut aivan varma siitä ajatteliko aivan samaa kuin kalpea pikkumies oli ajatellut. Hän kuitenkin uskoi keksineensä mitä tämä tarkoitti, omien muistojensa pohjalta.
''Äläs hätäile vielä, sillä luulen että hän saattaa olla jonkin jäljillä...'' Kätensä nostava poika sanoi mietteliään näköisenä Kaguralle, joka tuntui haluavan jo lähteä metsästämään yhtä Danten partioista. Sinäänsä lapsisotilaalla ei ollut mitään sitä ajatusta vastaan, vaikka tunsikin olonsa edelleen uupuneeksi riennettyään koko päivän kunoichi kaksikon perässä. Ensin hän halusi kuitenkin keskustelle Ningyoun ansiosta mieleensä tulleesta asiasta, millä saattaisi olla merkitystä.
''Jos en ole ihan väärässä niin Shion käyttää aina ensisijaisesti hyönteisiään hyökkäämiseen, pyrkien aina iskemään vastustajansa kimppuun kaikella voimallaan. Niitä hyönteisiä joita hän käyttää taistelussa ei kuitenkaan ole kovinkaan paljoa, verrattuna siihen mitä niitä voisi olettaa täällä olevan ja jos saamma ne surmatuksi heti taistelun aluksi se tekisi Aburamesta huomattavasti vähemmän vaarallisen... Toki hänen miekkansa iskut ovat silloinkin voimansa takia vaarallisia, mutta ne ovat hitaita ja uusien hyönteisten synnyttäminen tuntuu vievän melko kauvan aikaa.'' Susipoika selitti samalla kun muisteli tarkkaan kertoja jolloin oli nähnyt Shionin taistelevan, joista joka kerrassa tuntui olevan sama kaava. Mies nimittäin todellakin tuntui lähettävän kaikki kikaichunsa yhtenä suurena parvena vastustajansa kimppuun, kukistaakseen nämä ennen kuin joutuisi turvautumaan suureen ja hieman hitaan oloiseen miekkaansa. Tämä käytti asetta tietysti huomattavalla taidolla, mutta silti se oli näyttänyt aina hieman liiankin raskaalta tämän käsiteltäväksi täydellisesti. Se oli toki vain pojan arvio ja hänen täytyi myöntää ettei ollut mikään asiantuntia, mitä tuli nuihin jättiläiskokoisiin raudanpalasiin.
Kohakun lopettaessa leveästi hymyilevän Nunon silmistä näki että tämä oli juuri muistanut jotain ja eli jälleen yhtä niistä toisinaan harvinaisista enemmän järkeä sisältävistä hetkistään, jolloin kykeni hyödyntämään kaikkea päänsä sisältämää tietoa tehokkaasti. Poika oli nimittäin juuri onnistunut muistuttamaan häntä tavasta jota Kouga oli käyttänyt Aburamea vastaan, heidän kohdatessa hylätyn tukikohdan pimeissä tunneleissa. Tämä oli silloin todellakin käyttänyt osaa alaisistaan syöttinä, mutta ei kuitenkaan ketä vain näistä.
''Kouga tiesi tuosta myös... Hän valitsi chakraa imemään kykenevät mukaansa ja lähetti loput takaisin maan pinnalle, sillä ötököillä ei ole paljoa chakraa itsestään. Kun löysimme hänet ja hyökkäsimme me kävimme kimppuun ensin, vetääksemme hänen taistelussa käyttämänsä hyönteiset puoleemme, imeäksemme niiden chakran ja surmataksemme ne nopeammin kuin ne kykenivät tekemään meistä vaarattomia.'' Otsaansa rypistävä Ningyou mutisi, vahvistaen pojan esittämän huomion ja muistaen millaista oli ollut taistella tuota mustaa parvea vastaan imien takaisin sen viemää chakraa niin nopeasti kuin suinkin kykeni.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”