Zuki Katsuki

Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Zuki Katsuki

Viesti: # 2797Viesti LordVonKwaak »

Nimi: Zuki Katsuki
Skp: N
Ikä: 34
Kylä: Iwa
Chakraelementti: Maa
Ammatti: Erikoisjoukkojen kouluttaja
Luonne: Periaatteille ja maallensa lojaali. Peräänantamaton ("jääräpäinen" kuten jotkut sanovat) ja yllättävän ovela. Pitää kenjutsua täydellisenä mielenterapiana.
Ulkonäkö: Ikäistään nuoremman näköinen, normaali pituinen ja sukupuolineutraaliudessaan sopusuhtainen. Menetti vasemman silmänsä sodassa ja käyttää siksi silmälappua peittämään rujonnäköistä arpea.
Kuva
Kuva (c) Sorachi Hideaki

Hp: 250
Ch: 300
Nopeus: 24



Muuta:
SAA
Nin-kenjutsun käyttäjä

nChu nopeus +4
vChu nopeus +3
nTBJ Myrkky I (->B)
vTBJ Myrkky II (->A)
Jounin nopeus +4
eJounin +2ch/vuoro

6p Maa (+3dmg/-3ch, jutsuja tasolle S)
4p Kenjutsu (+2dmg/-2ch, jutsuja tasolle S)



Historia:
Alkujaan mitättömästä Iwalaisperheestä, Zuki lähti itsetoimisesti pääkaupunkiin opiskelemaan shinobiksi. Enemmän tarmolla kuin taidolla nuori shinobin alku selätti haasteen toisensa jälkeen, kunnes lopulta valmistui akatemiasta ja yleni aina chuuniniksi asti. Monien ihmetykseksi lupaava shinobin alku valitsi opettajan uran ja palasi takaisin kotikyläänsä. Zukista tuskin olisi kuultu sen koommin, ellei tämä vuosien saatossa olisi sotkeentunut Jika Koumeiseidain toimintaan ja lopulta liittynyt järjestöön - enemmän tai vähemmän sen karismaattisen johtajan innoittamana.
Tasapainottelu opettajana ja "Iwan sutena" toi Zukille paitsi kokemusta, myös huomattavia suhteita. Pikkukylän opettajasta kohosikin lopulta yksi pääkaupungin erityisjoukkojen kouluttajista. Sodan syttyessä Zuki liittyi rintamalle monien muiden tavoin, ollen korkeimman omakätisesti todistamassa Jika Koumeiseidain kohtaloa - haavoittuen itsekin vakavasti ja menettäen toisen silmänsä.
Sodasta Iwaan palannut Zuki Katsuki oli ulkoa kunnossa, mutta henkisesti pinteessä. Monet hänen ystävistään, sekä tämän idolisoima johtaja, oli kuollut sodassa. Kenties tämän tunteellisen myllerryksen uuvuttamana Zuki päätyi Horuda Nendon pelinappulaksi, enemmän tai vähemmän huomaamattaan. Iwan Kagen kuoltua ja todisteiden viitatessa murhaan, Zuki sai erityisoppilaakseen uuden Kagen nuorimman pojan - Kamuin. Kagella itsellä ei ollut asian kanssa tekemistä; tämä ei edes tiennyt asiasta. Horuda oli järjestänyt kirjaimellisesti kaiken ja Zuki huomasi jälleen pettymyksekseen jääneensä pirullisen ovelan poliitikin ansaan. Zukin ja tämän erityisoppilaan lähtökohdat eivät olleet siis kovin mairittelevat. Ajan kanssa kaksikko oppi kuitenkin kunnioittamaan toinen toistaan ja normaalista poiketen heitä olisi voinut kutsua jopa ystäviksi. Kaikessa tarmokkuudessaan Kamui muistutti monia Zukin sodassa menehtyneitä tovereita ja pian opettaja huomasikin pelkäävänsä oppilaansa puolesta pikemminkin perheenjäsenenä kuin oppilaana. Kamuin ja Zukin tullessa paremmin toimeen Zuki huomasi myös huolehtivansa yhä enemmän ja enemmän Horudasta, sekä tämän kasvavasta vaikutus vallasta. Horudan valta valtion sisällä ei huolettanut opettajaa niinkään kuin tämän kasvava valta hänen oppilaaseensa.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3

Palaa sivulle “Iwa”