Rämeen halki (A/A/A)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2659Viesti Southpaw »

Vetäydyttyään leirinä toimineelta saarekkeelta, Kagerolla ei ollut aavistustakaan, mihin suuntaan hänen olisi pitänyt mennä, niinpä hän oli vain seurannut edellään näkyviä hahmoja, muita Akuman joukkoihin kuuluvia ninjoja, toivoen, että ennemmin tai myöhemmin he pääsisivät jonnekin missä heidän joukkonsa voisivat järjestäytyä. Ja ennen kaikkea jonnekin, missä hän voisi edes hetkeksi ummistaa silmänsä. Sinä yönä nainen ei ollut ehtinyt nukkua silmällistäkään, sillä hyökkäys leiriin oli alkanut juuri hänen vahtivuoronsa päätyttyä, kun hän vihdoinkin olisi saanut nukkua. Kulkiessaan eteenpäin puun oksalta toiselle, Kagero äkisti kuulin huudon takaansa. Seurasi nopea vilkaisu taakse jonka aikana nainen tajusi, että osa Danten joukoista oli lähtenyt takaa-ajoon, tarkoituksenaan selvästikin napsia vielä muutamia Akuman joukkoihin kuuluvia pois miesvahvuudesta. Kageron katsoessa yksi hyökkääjistä heitti jotain, mitä ilmeisimmin kunain tai useammankin, joten vaistomaisesti, Kagero koukkasi sivulle, väistääkseen heittoaseet. Kiitos yön pimeyden, hän törmäsi kuitenkin päätä pahkaa toiseen leiristä pakenevaan kunoichiin, joka Kageron huomaamatta oli tullut aivan hänen kintereillään. Jotenkuten Kageron onnistui kuitenkin yllättävästä putoamisesta huolimatta laskeutua jaloilleen rämeestä pilkistävälle kivelle.
"Toivottavasti et ole liian väsynyt, sillä meidän taitaa olla tarpeen antaa noille hieman tekemistä", Kagero totesi, pahoittelematta äskeistä törmäystä. Hän arveli toisen kunoichin itsekin käsittävän, ettei hän suinkaan ollut tarkoituksella pyrkinyt tiputtamaan tätä alas.

Vihu/t
Statsit: 300
Nopeus: 12

[NPC saa päättää tappeleeko yhdellä vihulla vai jakaako mieluummin useammaksi.]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2673Viesti LordVonKwaak »

Hämmennyksen kylvämiseen tarkoitettu sissioperaatio oli päättynyt äkillisesti kohteena olevien Danten joukkojen lähtiessä voimalla hyökkäykseen. Äkilliset ja odottamattomat muutokset taistelukentällä olivat arkipäivää Dasantekin kouluttamalle sotilaalle. Paraskaan ei kuitenkaan riitä kun vastassa on liian suuri ylivoima, pakottaen Kaguran perääntymään vauhdilla. Perääntyessäkin kunoichi sai aikaiseksi oganisoitua pieniä iskujoukkoja, johtaen itse pistohyökkäyksiä joilla ostettiin aikaa sanan leviämiseen ja todellisen vastahyökkäyksen toteuttamiseen. Kaguran lisäksi harvat tielle osuneet Akuman kätyrit olivat kuitenkin aivan liian tottumattomia uuvutustaisteluihin, antaen Danten joukoille helpon tehtävän hyödyntää ylivoimaansa ja puskea eteenpäin.
Yö oli ehtinyt jo laskeutua, kun perääntyvä Kagura äkkiä törmäsi johonkin puuta pehmeämpään. Terästäytyen äkkiä täyteen taisteluvalmiuteen, törmääjä paljastuikin toveriksi.
"Kagura", kunoichi esitteli itsensä: "Ja jos se noide hoitamista koskee, aina palveluksessanne."
Yltäpäältä omien ja vihollisen, ei niinkään omansa, veressä Kaguralla oli ollut vaikeuksia turhaksikin asti Danten joukkojen kannoilta karistamisen suhteen. Takaisin iskeminen, olkootkin vain hetkellisesti ja pienessä mittakaavassa, oli enemmän kuin tervetullut.
"Sitä paitti mul o pari velkaa maksettavana..." Tarkastaessaan jäljellä olevien kunaiden määrän Kagura joutui pyyhkimään verta asekotelon päältä, varmistaakseen saavansa sen taistelussa nopeasti ja luotettavasti auki. Kunoichi olisi tuskin tuntenut suurtakaan mielipahaa, jos olisi tiennyt jäljen jättäneen shinobi kaksikon olleen paikalla vain koska Akuma oli määrännyt nämä varjostamaan uutta tulokasta. 'Ja niin kauan ku se yks tuulta ynnä tulta käyttävä hujoppi ei ilmesty paikalle, meil ei oo mitään hätää.'
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2681Viesti Cross »

Keskenään törmänneiden naisten keskustellessa ja noustessa pystyyn kolme Dantea palvelevaa shinobia piirittivät nämä, asettuen puidenoksille näiden yläpuolelle. Nopealla kädenheilautuksella ryhmää johtava tummapukuinen hahmo antoi hyökkäyskäskyn kahdelle alaiselleen ja sillä samalla sekunnilla jokainen nästä heitti kolme räjähdekunaita alempana olevaa kaksikkoa kohti, ajatellen näiden olevan aijemman taistelun väsyttäminä tarpeeksi helppoja tällätavoin surmattavaksi. Tietysti he olisivat voineet pelata varmanpäälle ja käyttää ninjutsutekniikoitaan, mutta kukaan heistä ei halunnut tuhlata liikaa voimiaan muutaman vaivaisen vastustajan takia. Heillä oli kuitenkin määräyksensä ja hyökkääjien johtaja halusi tehdä rämettäpuolustaneista joukoista selvää tämän yön aikana.
Suunnitelma oli toiminut täänasti lähestulkoon täydellisesti, vaikka leiriin hyökkääminen ei ollutkaan onnistunut aivan täydellisesti. Valoraketti oli kuitenkin saanut puolustajien rivit hajoamaan ja tehnyt näistä saaliita, joita nyt metsästettiin ympäri metsää.

Johtaja
30hp
70ck
8n
3x räjähdelappukunai

Jäsen1
40hp
60ck
8n
3x räjähdelappukunai

Jäsen2
40hp
60ck
8n
3x räjähdelappukunai
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2686Viesti Southpaw »

"Kagero", kunoichi esitteli puolestaan itsensä toiselle, johon oli sattunut törmäämään, samalla silmäillen heidän ympärilleen asettuvaa kolmikkoa. Enemmälle keskustelulle ei olisi aikaa, sillä ryhmänjohtajan toimiva tummiin vaatteisiin pukeutunut shinobi heilautti kättään ja hetkeä myöhemmin heitä kohti olikin tulossa kolmelta suunnalta parvi heittoaseita. Arvioiden nopeasti, ettei hänellä olisi aikaa kaivaa omia heittoaseitaan esiin jostain kuivuneen veren peitossa olevien vaatteidensa seasta, Kagero teki käsimerkin ja muodosti ympärilleen parven jääshurikeneja. Luottaen siihen, että Kagura torjuisi myös osan aseista, Kagero lähetti jääshurikeninsa ilman halki kohti johtajan ja tämän vasemmalla puolella olevan ninjan heittoaseita, onnistuen kuin onnistuenkin suistamaan räjähdekunait radaltaan.

Hp: 52
Ch: 63
Nopeus: 14
*Hyouton Shuriken no jutsu
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2687Viesti LordVonKwaak »

Ehtimättä hymähtää kaksikon nimien yhtenäisyydelle, Kagura nappasi jäljellä olevista kunaistaan kaksi ja sinkosi ne chakran avittamalla nopeudella sivuille. Jäällä ja räjähdyksillä heittoaseet olviat hetkessä poissa.
'Kahdeksan jäljellä, huh?' Kageron hoitaessa osan aseista jäällä, Kagura päätteli ninjutsun käyttäjänä selviävän tarvittaessa hetken ristitulessakin ja syöksähti kohti yhtä sulkuringin muodostavasta kolmikosta. 'Pitänee näiltä nyysiä vähän lisää kunaita, tai räjähdelappujen käyttö käy hankalaksi.'
Antaakseen vaikutelman varomattomuudesta Kagura ponnisti syöksynsä lopuksi, kuin koettaen pyrkiä sulkemaan välimatkan itsensä ja vihollisen välillä mahdollisimman nopeasti. Ilmassa väistäminen olisi vaikeaa ja kunoichin selkä vaikutti täysin avoimelta.

Hp: 56
Ch: 202
Nopeus: 19
Boom-laput: 8kpl
*O-ba-doraibu (D lvl2) nopeutti vasta räjähdekunaiden heittämistä
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2690Viesti Cross »

''Otoru, Eida hoitakaa tuo rääpäle. Minä otan tämän jäänkäyttäjän!'' Tumma asuinen mies komensi ryhmäänsä, muodostaen samalla nopet käsimerkit ja veti heti sanojensa jälkeen ilmaa keuhkoihinsa. Silmänräpäysmyöhemmin tuo samainen ilma vapautuikin jo miehen suusta kirkkaikki liekeiksi muuttuneena, jotka suuntasivat suurena tulipallona ANBU naamioista kunoichia kohti. Suuresta koostaan huolimatta tulipallo ei ollut kovinkaan suuri uhka todella, sillä siinä ei ollut sellaista keskitettyä voimaa mitä olisi tarvittu todellisen vahingon tekemiseen. Koko tekniikan tarkoitus oli peittää hetkeksi sen luonut Idate näkyvistä, jotta tämä pystyisi loikkaamaan alas puusta ja yllättämään liekkeihin keskittyneen vastustajansa.
Vyöllään olleen tanton esiin vetänyt mies loikkasi liekkiensä keskeltä Ichirikin kimppuun ja yritti sivaltaa tätä aseensa terrän päähän muodostuneella tuliterällä kaulaan. Hyökkäys ei ollut mikään erikoisen hieno, mutta osoittanut kuitenkin toimivuutensa jo useaan otteeseen.

Saatuaan johtajaltaan käskun Otoru ja Eida loikkasivat niin ikään toista heistä kohti juoksevaa Kagurea kohti, joka näytti siltä että kuvitteli taistelevansa vain yhtä vastustajaa vastaan. Kumpikin tämän vastustajista tunsi siksi olonsa erittäin itsevarmaksi, sillä tämä typerys ei tuntunut tajuavan tilannetta missä oli. Vyöllään olevan miekkansa esiinvetäisevä Otoru otti ensin yhteen agressiivisesti päällekäyvän tytönkanssa, sivaltaen tätä kummallakin aseellaan yhtäaikaisesti. Miehen lyöntien tarkoitus ei ollut mikään muu kuin saada ilmaan loikannut kunoichi iskettyä takaisin maahan, jotta itsensä hyvään asemaan saanut Eida voisi iskeä.
Moneen kertaan käytetyn kuvion mukaisesti nainen olikin alkanut muodostaa jo käsimerkkejä ja kasata chakraansa päänsäpäälle kohotetun kätensä sormenpäihin. Hiljalleen sen yläpuolelle alkoi muodostua tuulesta litteä pyöre, jonka vauhti tuntui kiihtyvän jatkuvasti ja saavan sen kasvamaan hetki hetkeltä isommaksi. Tekniikan ollessa valmis kunoichi heitti sen kuin frispiin heidän kohteekseen saamaansa tyttöä kohti, odottaen jo innolla sitä kun pyörre osuisi tähän ja leikkaisi tiensä tämän läpi sirkkelin lailla.


30hp
64ck
8n
6p tuli tekniikat +5ck per vuoro
Kubi o kiru= 16dmg

Otoru
40hp
47ck
18n
9p kenjutsu +5ck per vuoro
Tsuisen x2+ ensimmäinen portti= 30dmg

Eida
40hp
10ck
8n
9p tuuli tekniikoihin +5dmg
Destructo Disc= 23dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2696Viesti Southpaw »

Kuullessaan ryhmänjohtajan ilmoittavan alaisilleen, että huolehtisi hänestä, Kageron kasvoille levisi maskin takana pieni hymy, sillä hänelle tilanne sopi paremmin kuin hyvin, vaikka osa hänestä olikin hieman huolissaan selviäisikö Kaguraksi esiintynyt kunoichi varmasti itseään vastaan määrätyistä vastustajistaan. Sitä ei ollut kuitenkaan aikaa miettiä sen enempää, sillä pian vastustaja avasikin taistelun puhaltamalla liekkejä häntä päin. Tietäen, että jää vain sulaisi liekkien kuumuudessa nopeammin Kagero teki käsimerkin ja pian tämä puhalsikin suustaan vesivirtauksen kohti liekkejä, tajuten vasta tässä vaiheessa, että liekkien kantama loppui jo vähän matkan päähän hänestä. Todellinen isku tuli vasta hetkeä myöhemmin vastustajan syöksyessä sammuvien liekkien keskeltä päin hänen vesivirtaustaan ja onnistuessa lopulta iskemään hyökkäyksen tieltä perääntyvää Kageroa keskivartaloon. vastustajan ollessa nyt kuitenkin iskuetäisyydellä, Kagero kiskaisi oman miekkansa esiin ja teki sitten nopean alhaalta ylöspäin suuntautuvan iskun kohti vastustajan vatsaa. Tätä seurasi kuitenkin lähes yhtä nopea isku ylhäältä alas, jonka Kagero tähtäsi vastustajansa päähän.

Hp: 43
Ch: 50
Nopeus: 14
*Suiton: Mizurappa, torjuu 7 dmg
*Tsuishōsen, 20 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2698Viesti LordVonKwaak »

Kuten toivottua, Kaguran lähestymä vihollinen tuntui säästävän energiaansa numeraaliseen ylivoimaan luottaen. 'Got ya!'
Otorun kurottaessa aseillensa Kaguran iho tummui ja kunoichin toinen käsi syöksyi eteenpäin, toisen livahtaessa kunaikotelolle. Miehen hämmennyksesksi tämän jo varmalta osumalta vaikuttanut hyökkäys pysähtyi kaksikon väliin muodostuneeseen läpinäkyvään barrieriin, seuraten välittömällä räjähdekunai hyökkäyksellä.
Torjuttuaan miekat barrierilla Kagura oli heittänyt kolme räjähdekunaita, samalla perääntyen ilmassa kehosta kasvaneiden pienten suuttimien chakrapurkausten avittamana. Näyttäen lentäneen räjähdyksen voimasta takaisin maahan, Eidan hyökkäys vaikutti yllättäneen Kaguran täysin; kunoichi oli nostanut vain toisen käsivartensa ilmakiekon tielle.
"Kai te pystytte parempaa?" Välittämättä täydestä osumasta, ilmakiekko ei vaikuttanut tehneen mainittavaa vahinkoa. Juuri ennen osumaa käden iho oli tummunut ja muuttunut kuin suomuiseksi, muuttuen yhtänopeasti takaisin vaimennettuaan osuman vahingon minimiin. "Vai onks tää kaikki mihin Dante koirat o kykeneviä?"
Itsevarmasti hymyilevä Kagura koetti kaikkensa ollaksensa tarpeeksi ärsyttävä ja saamaan viholliset näin hyökkäämään holtittomasti. Uskoen pystyvänsä hoitamaan kaksikon helposti tilaisuuden tullen, kunoichi yritti välttää taistelun pitkittymistä, tietäen liiankin hyvin kahden pystyvän enempään kuin yhden.

Hp: 50
Ch: 149
Nopeus: 19
*Tate Kekkai (Alvl5, muotona käsimerkittömyys) pysäytti miekat torjumalla 30dmg
*O-ba-doraibu (Alvl5, muotona parempi hallinta) nopeutti kunaiden heittoa (ynnä kunaita) + mahdollisti perääntymisen ilmassa
*Räjähdekunait boostittu ynnä aktivoitu Mabakudan Fuuinilla (muotona ryhmä kytkentä) ja heittoa nopeutettu yllä mainitulla O-ba-doraibulla, dmg 63
*Kuraitoruyoroi (B lvl4), suojas 17
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2701Viesti Cross »

Denin naamioiduilla kasvoilla oli uhkaavan julma ilme hänen huomatessa onnistuvansa sivaltamaan tulisella terällään vastustajaansa, jättäen ilkeän näköisen palovamman tämän keskivartaloon. Sitä ei kuitenkaan kannattanut jäädä juhlimaan sillä nainen kävi saamastaan vammasta huolimatta samantien vastahyökkäykseen, yrittäen sivaltaa vastustajaansa miekallaan. Tämä luotti kuitenkin niin alkukantaiseen ja yksinkertaiseen tekniikkaan hyökätessään ettei se toiminut tälläkertaa, vaan jo ensimmäinen isku tuli tämän vastustajankädessä olevan tanton pysäyttämäksi. Samalla kun käytti omaa asettaan puolustautumiseen ryhmänjohtaja pyörähti nopeasti ympäri ja potkaisi nopeasti suoristuvalla jalallaan päin kunoichin kasvoja.Tuli ninjutsu ei nimittäin ollut ainut asia mitä tämä mies taisi, sillä hän oli myös melko pätevä käyttämään taijutsua ja juurikin kyky yhdistää nämä kaksi asiaa olivat auttaneet häntä selviämään, kohoten lopulta ryhmänjohtajan vastuulliseen asemaan.

Samaan aikaan Kaguren kanssa yhteenottava Otoru ja Eida saivat huomata etteivät voineet ottaa vastustajaansa kevyesti. Tämän oudot kyvyt olivat lähellä yllättää miekkojaan käyttävän miehe, mutta onnekseen tämä oli vuosien aikana nähnyt vaikka minkälaista kummajaista ja kykeni pitämään keskittymisensä. Nopeasti reagoiden hän heilauttu toista miekkaansa ja iski sillä itseään kohti ammutut räjähdekunait sivuun, kärsien kuitenkin hieman niiden räjähdyksestä ja lensi hieman hallitsemattomasti taaksepäin. Onnekseen Otorun onnistui kuitenkin laskeutua suhteellisen hallitusti alas ja valmistatua ottamaan uusi hyökkäys vastaan, joka olisi normaalisti tullut välittömästi.
Jostainsyystä vastassa oleva kunoichi päätti kuitenkin esitellä kykyjään ja pysäyttää Eidan ilmakiekon vaivattoman näköisesti, jääden vielä kaiken lisäksi mollaamaan vastustajiaan. Tämä kuitenkin erehtyi pahasti jos kuvitteli kaksikon olevan niin märkäkorvaisia että olisivat antaneet moisen vaikuttaa, mitä ikinä tämä sitten keksisikin sanoa. Ennemminkin tämän ylivoimainen käytös sai kaksikon varovaisemmaksi ja harkitsemaan tarkempaan tekniikojensa käyttöä.

30hp
44ck
8n
6p tuli tekniikat +5ck per vuoro
Vastahyökkäys puolustaa 20 ja tekee 13dmg

Otoru
35hp
44ck
18n +15
9p kenjutsu +5ck per vuoro
Kaze Kyuushu Battojutsu iskee kunait sivuun

Eida
40hp
50ck
8n
9p tuuli tekniikoihin +5dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2703Viesti Southpaw »

Kageron yllätykseksi, vastustajan onnistui torjua hänen miekaniskunsa heti alkuunsa ja tätä seurasikin nopea potku kohti naisen kasvoja. Ehtimättä väistää, Kagero joutui potkun seurauksena ottamaan muutamia horjuvia askelia taaksepäin, kunnes sai lopulta tasapainonsa takaisin ja kohdisti katseensa takaisin vastustajaan. Potku oli ollut voimakas ja tulisi varmasti jättämään mustelman kasvoihin, mutta osumasta huolimatta vastustajan olisi turha kuvitella, että häneltä alkaisi vielä olla virta lopussa. Vihaisesti murahtaen, Kagero alkoi kerätä chakraansa ja teki käsimerkin. Vedestä alkoi pian kohota jäisiä lintuja, jotka valmiiksi muodostuttuaan lähtivät nopeasti kiitämään ilman halki kohti vastustajaa. Parhaansa mukaan Kagero ohjasi linnut kuitenkin hyökkäämään eri puolilta, estääkseen vastustajaa osumasta niihin kaikkiin kerralla, mikäli päättäisi puolustautua tulen avulla, kuten hän odotti.

Hp: 30
Ch: 39
Nopeus: 14
*Hyouton: Tsubame Fubuki, 12-14
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2728Viesti LordVonKwaak »

Ärsytyksen toimiessa lähes päinvastaisesti toivotusta, Kagura näki parhaaksi eliminoida vihollisista kerta heitolla. Kahden vastustajan seuraaminen olisi turhan työlästä, eikä kunoichi ehtinyt kuin sivusilmällä vilkaista miten Kageron ottelu sujui.
"Olkoot sit..." Kuin kirotussa sinetissä konsanaan, joskin vailla minkään valtakunnan koukeroita, Kaguran keho tummeni tämän chakran noustessa. Vailla muuta varoitusta kunoichi ampaisi vai parin metrin päähän Eidasta. Kuin tykinpiipuiksi mutatoituneet kädet suuntautuivat Danten alaista kohti, syösten tätä päin valtavan energia panoksen.

Hp: 50
Ch: 97
Nopeus: 19
*Nagare aktivoitu, tekniikkoihin +3 tehoa (dmg/puolustus/maksu miinus)
*Taihou (A lvl5) x2, dmg 66
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2732Viesti Cross »

Kageroa vastaan taisteleva Den kerkesi saada juuri tasapainonsa takaisin ja valmistautua hyökkäämään uudestaan vastustajansa kimppuun, mutta joutui kuitenkin ennen sitä toteamaan vastustajansa tointuneen potkusta yllätävän nopeasti. Jos siinä ei ollut vielä tarpeeksi nieltävää niin vielä suurempi hämmennyksen aiheuttaja oli se että tämä oli kerennyt luoda jo käsimerkit, joka sai parven jäisiä lintuja muodostumaan ilmaan ja syöksymään eripuolilta miestä kohti. Kylmähermoinen veteraani ei kuitenkaan tehnyt mitään hätiköityjä liikkeitä, vaan valitsi nopealla vilkaisulla suunnan johon vetääntyä hyökkäyksen tieltä ja iski nopeasti aseellaa sieltä tulleet linnut hajalle, samalla kun pyörähti mahdollisimman pieneksi kasaantuneena loppujen lintujen tieltä. Temppu onnistui lähes täydellisesti, jos ei otettu huomioon muutamia pienempiä naarmuja joita hän sai parista turhankin läheltä liitäneestä terävän siiven reunasta.
Pienet naarmut eivät kuitenkaan haitanneet shinobia, joka painoi väistönsä aikana kätensä yhteen ja muodostivat tiikerin merkin. Samassa kyykyssä olevan miehen suusta jo purkautui suuri liekkivana vain muutaman askeleen päässä olevaa Ichirikiä kohti, jonka ei kannattanut luulla näiden liekkien olevan hämäystä kuten viimekerralla. Toisin kuin viimeksi nämä liekit käristäisivät naisen hetkessä hiiltyneeksi muumioksi, mikäli tämä ei onnistuisi puolustautumaan niitä vastaan.

Esimiehensä tavoin Otoru ja Eidakaan eivät olleet mitään märkäkorvia, vaan vuosien sotimisen kovettamia veteraaneja. Siksipä Kagure ei erikoisista tekniikoistaan huolimatta kyennyt hetkauttamaan kumpaakaan näistä, ei edes käyttäen nopeuttaan hyväkseen ja ilmestyessään tumma-asuisen kunoichin eteen. Havaitessaan vastustajansa yllättäen olevan aivan edessään nainen löi kätensä yhteen ja muodosti sillä hetkellä ensimmäisenä mieleensä tulleen tuuli tekniikan, puhaltaen sen voimakkaana purkauksena päin hyökkääjää. Ikävä kyllä tämän tekniikka oli voimakkaampi ja riitti lennättämään naisen jonkin matkaa taaksepäin luomallaan voimakkaalla paineiskulla. Onnekseen tämä kuitenkin onnistui pysymään tajuissa iskusta huolimatta ja saamaan tasapainonsa takaisin, kyeten tarttumaan erääseen puun oksaan ja kiepauttamaan itsensä sen päälle.
Keskittyessään Eidan Mitsunari oli kuitenkin kääntänyt selkänsä toiselle vastustajalleen ja tämä ei aikonut jättää moista virhettä hyödyntämättä, minkä tyttö sai nopeasti huomata. Luottaen tiimitoverinsa kykyihin selvitä Otoru vapautti chakraa jalkapohjistaan ja syöksähti eteenpäin niin nopeasti että jätti hetkenaikaa ilmassa häilyvän kuvajaisen jälkeensä, joka alkoi haihtua samalla sekunnilla kun mies ilmestyi vastustajansa etupuolelle. Nopean liikkeensä aikana hän oli sivaltanut tätä salmachakransa avulla teroittamallaan miekalla, ollen varma siitä ettei edes tämän aijemmin esittelemät suomut kestäisi moista hyökkäystä. Hyökkäys oli kyllä verottanut kovasti hänenkin voimiaan, mutta tässä tilanteessa riskin ottaminen oli vaikuttanut järkevältä vaihtoehdolta, sillä toista yhtä hyvää tilaisuutta tuskin tulisi samantaistelun aikana.

Den
20hp
27ck
8n
6p tuli tekniikat +5ck per vuoro
Katon: Dai Endan 31dmg

Otoru
35hp
11ck
18n
9p kenjutsu +5ck per vuoro
Ichiontei Zetsumei+ salmahien= 56dmg

Eida
13hp
25ck
8n
9p tuuli tekniikoihin +5dmg
Random tuuli tekniikka suojas 39
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2737Viesti Southpaw »

Kageron yllätykseksi vastustajan onnistui pelastautua eri suunnilta tulevien lintujen keskeltä, iskemällä aukko hyökkäykseen ja kierähtämällä sitten mahdollisimman pienenä turvaan. Ärtyneesti murahtaen, kunoichi suunnitteli seivästävänsä vastustajan jääpiikeillä tämän pysähtyessä, mutta ennen kuin Kagero ehti tehdä tarvittavia käsimerkkejä, vastustaja oli jo ehtinyt puhaltaa tulihyökkäyksen häntä kohti. Keksimättä muutakaan keinoa puolustautua, Kagero muodosti eteensä jääkilven, jonka taakse pyrki suojautumaan itseään kohti suunnatuilta liekeiltä. Hyökkäys oli kuitenkin kuumempi kuin Kagero oli odottanut, sillä jääkilpi alkoi nopeasti sulaa, kunnes se lopulta antoi periksi ja romahti maahan, päästäen liekit läpi. Liekkien laantuessa Kagero sai kuitenkin viimein tilaisuuden iskeä takaisin. Naisen tehtyä käsimerkit, Denin jalkojen alle alkoi kasvaa jääpiikkejä, joilla Kagero pyrki seivästämään miehen paikoilleen, voidakseen turvallisemmin päästä iskemään miekkatekniikoillaan.

Hp: 15
Ch: 19
Nopeus: 14
*Aisu no tate, suojaa 16 dmg
*Dai Hissatsu Hyoso, 15 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2761Viesti LordVonKwaak »

Tuuli nostatti mieleen ikäviä muistoja ja vaikka se ei mikään yllätys ollutkaan, vihollisen selviäminen juuri tuulella sai kunoichin kiroamaan koko elementin mielessään. 'Pystyy hyökätä ja puolustaa vaikka samaan fokken aikaan!'
Odottaen hyökkäystä takaa, Kagura kääntyi kohtaamaan toisen vihollisista kun tämä oli jo hänen kimpussa. Kääntyminen venyi pyörähdykseksi, kunoichin kääntyessä viipymättä kohtaamaan molemmat viholliset samalta suunnalta.
"Ei paha", Kagura irvisti, nostaen hattuaan toisella, painaen verta vuotavaa haavaa toisella. "Oisit ollu pikkase kokeneempi ja tää olis ollu mu viimine ottelu." Lauseen lopettaneesta hymystä Otoru ehtisi paremmin ymmärtää, miksi kaikki ei ollut niin kuin piti.
Tavalliseen tapaansa Kagura oli pantannut täyden nopeutensa käyttämistä, opittuaan sen tarpeellisuuden lukuisilta lähitaistelijoilta joita elämä oli heittänyt hänen tiellensä; Nopeuden vaikutus kun tuntui kaksinkertaistuvan jos sillä pääsi yllättämään. Epäonnistuttuaan tappamaan tuulenkäyttäjän yhdellä iskulla, saaden tämän sentään lennähtämään kauemmas, Kagura oli kääntyessään kiihdyttänyt kehonsa chakrankierron maksimiin. Suojaten vain tärkeimmät paikat Kuraitoruyoroilla, kunoichi oli keskittänyt nopeutensa iskemään Otorua samaan aikaan kun tämä iski kunoichia - täydessä vauhdissa, haavoittuvimmillaan. Kaguran hellä hipaisu ei ollut mitään suomupanssarin lävistävän miekkatekniikan rinnalla. Otorua se tuskin paljoa lohdutti, sinetin aktivoituessa silmiltä suojassa miehen arimmassa paikassa ja sinetöidessä tämän voiman rippeet sisäänsä.

Hp: 15
Ch: 58
Nopeus: 19
*Nagare auki
*Kuraitoruyoroi (B lvl4, muotona nopeus) suojas 21
*O-ba-doraibu (A lvl5, muotona manööverien edistyneempi hallinta) nopeutti suojaa ynnä sinettiä
*Genki Fuuin lvl4 (sinetin muodostuminen muuhun kuin kosketus paikkaan = muoto), sinetöi 19ch (jos menee 0 tai alle niin kanttuvei)
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rämeen halki (A/A/A)

Viesti: # 2771Viesti Cross »

Suustaan sylkemiensä liekkien Den ei nähnyt heti Kageron onnistuvan suojautumaan jääkilpensä taakse hyökkäykseltä, mutta tekniikan päättyessä tilanne valkeni miehelle. Siinä vaiheessa se oli kuitenkin jo myöhäistä, luomansa suojan takana kunoichilla oli ollut aikaa luoda vastahyökkäys valmiiksi. Kivuliaankuuloinen huudahdus pääsi miehen suusta jäisten piikkien iskeytyessä hänen jalkoihinsa ja viiltäessä syviä vertavuotavia haavoja niihin, jotka tekivät jokaisesta askeleesta tuskallisen kokemuksen.
Jaloistaan huokuvasta kivusta huolimatta mies muodosti jäleen tulisen terän tantonsa terän päähän ja sivalsi maasta jalkoihinsa kasvaneet piikit poikki, kyetäkseen edes teoriassa liikkumaan. Hammasta purren hän otti muutaman haparoivan askeleen taaksepäin, tajuten miltei samantien ettei kykenisi enää jatkamaan taistelua kovinkaan hyvin. Nopea vilkaisi myös hänen alaistensa suuntaan kertoi ettei asiat edenneet kovinkaan hyvin sielläkään.

Miekallaan outoa kunoichia viiltänyt Otoru ei aluksi tajunnut mistä tämä mahtoi puhua ja miksi tämä vaikutti niin itsevarmalla edelleen, huolimatta kylkeensä saamasta pahasti vuotavasta haavasta. Hän ei nimittäin ollut oman nopeutensa takia huomannut sinettiä minkä Kagure oli onnistunut tekemään iskunvaihdon aikana, minkä takia sen aktivoituminen tuli täytenä yllätyksenä. Yhtäkkiä sinetöityvä chakra iski mieheen niin voimakkaasti että tämä oli pudota samantien puusta jonka kyljelle oli laskeutunut aijemmin, onnistuen kuitenkin tarttumaan vieressä olevaan oksaan ennen sitä. Henkeään haukkova mies tiesi kuitenkin ettei hänestä ollut jatkamaan taistelua, sillä suurin osa hänen jäljellä olevasta chakrasta oli kadonnut.
Hiemat taaempana oleva Eida oli huomannut myöskin toverinsa olevan ongelmissa ja päätti toimia, saadakseen tälle hieman tilaa toipua. Nopeasti hän nosti kätensä suunsa eteen ja puhalsi ilmaa ulos, samalla kun heilautti kättään laajassa kaaressa. Liike muodosti laajan ohuen tuuliterän, joka leikkasi läpi tiellään olevien oksien ja suuntasi päin Mitsunaria.
''Perääntykää!'' Tilanteen liian vaaralliseksi todennut Den huusi samalla hetkellä, sillä tiesi ettei heillä ollut varaa menettää joukkoja toivottomilta vaikuttavissa taisteluissa, sillä vaikka yksi taistelu olikin päätynyt murskavoittoon ei sota ollut vielä lähimainkaan ohi. Samalla kun huusi perääntymis käskyn mies oli muodostanut nopeat käsimerkit ja syöksi uuden tulipallon suustaan Kageroa kohti, ennemmin suojatakseen omaa perääntymistään kuin surmatakseen tämän.
Kuullessaan ryhmänjohtajan käskyn perääntyä Otoru oli samaanaikaan pettynyt ja raivostunut, mutta myös helpottunut, sillä tiesi että oli parempi paeta taistellakseen vielä seuraavana päivänä. Kuten Den myös hän muodosti lyhyt käsimerkit ja katosi ympärilleen muodostuvaan tuulipyörteeseen, kuten myös heitä hieman myöhemmin seuraava Eida teki myös, luotuaan ensin katkeran katseen Kaguran suuntaan.

Den
5hp
2ck
8n
6p tuli tekniikat +5ck per vuoro
Katon: Hobaku=33-38dmg

Eida
13hp
1ck
8n
9p tuuli tekniikoihin +5dmg
Tuuliterä 34dmg

//Nuista selviittä nii läpi//
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”