Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2663Viesti Cross »

Perääntymiskäskyä hieman väkinäisesti noudattava Nuno juoksi parin kolmen shinobin muodostaman ryhmän mukana poispäin leiristä, tuntien joka askeleella halua palata takaisin ja etsiä kadonneet tiimitoverinsa. Kysymys ei ollut pelkästään siitä että Akuma oli käskenyt hänen seurataja totella Kageroa, tai siitä että tunsi olonsa turvallisemmaksi Kouhakun ja tämän susien läheisyydessä. Se sinäänsä oli tietysti hassua, sillä yhdenkään niistä kirppusäkeistä kuono tai korvat eivät olleet huomanneet leiriä lähestynyttä vaaraa. Pääsyy Ningyoun haluun päästä näiden seuraan oli pieni takaraivossa jyskyttävä tunne että oli tehnyt jotain sopimatonta ja että hänen olisi pitänyt pyytää anteeksi jotain, mitä hän ei kuitenkaan saanut millään päähänsä yrittämisestä huolimatta. Huonosti nukuttu painajaisten täyttämä pätkä ja taistelu olivat pyyhkineet miehen hatarasta muistista aijemmat illan tapahtumat, vaikka jokin outo kitkerä maku oli jäänyt kummittelemaan edelleen tämän suuhun.
Kosteat mättäät litsahtelivat shinobi joukkion askelten alla ja ilma täyttyi raskaasti hengittävien pakenijoiden huohotuksesta, ryhmän jonkinlaisen johdon ottaneen naamioidun kaapumiehen kannustaessa heitä jatkamaan. Tämä tuntui olevan joukon ainoa jäsen jolla oli edes jotain hajua siitä minne he olivat menossa ja halua saada mukaansa kasaamansa ryhmä turvallisesti takaisin pääjoukon luokse, jotta he voisivat järjästäytyä uudestaan. Siitä ei kuitenkaan luultavasti tulisi mitään, sillä Danten joukkojen komentaja oli päättänyt tuhota vihollisensa tämän yön aikana ja ottaa läntisen alueen uuden herransa hallintaan. Senpätakia tämä oli järjästänyt osan joukoistaan valmiiksi myös Akuman alaisten leirin ympärille väijyksiin, jotta nämä voisivat surmata jokaisen leiriin hyökkäävien tovereidensa käsistä livistämään pääsevän.

Pahaksi onnekseen tonolainen naamiomies johdatti ryhmänsä suoraan yhden tämmöisen ryhmän syliin, huomaten pimeyden takia vasta liian myöhään maassa olevan ansalangan. Hetkessä räme näytti kylpevän puhtaanvalkoisessa kirkkaassa valossa, jokasai useimmat pakenijoista huutamaan kivusta ja peittämään silmänsä käsillään. Myös Nuno oli yksi näistä, mutta toisin kuin useimmat muut häntä ei ollut aivan niin helppo tappaa kuin olisi voinut kuvitella, kuten hänen kimppuunsa loikkaava shinobi sai huomata. Tämä sai pikkumiehen kaadetuksi selälleen, mutta ennen kuin kerkesi upottaa lyhyen ninjatonsa tämän sydämmeen syöksyivät mustat rihmat ulos ja paiskasivat hyökkääjän menemään.
Tästä tuskin olisi ollut hyötyä koko hyökkääjä laumaa vastaan, ellei muutama muukin Akuman alainen olisi selvinnyt yllätyshyökkäyksestä ja käynyt raivoisasti taisteluun, jossa ei tultaisi tuntemaan armoa. Hetkessä se pieni osa koko rämeestä tuntui muuttuvan raivoisaksi taistelukentäksi, jossa erillaiset aseet ja jutsut lentelivät ristiinrastiin. Myös takaisin jaloilleen päässyt Ningyou liittyi tähän taisteluun, hyökäten nopealla loikalla naamiomiehen kimppuun yrittäneiden kahden Danten alaisen kimppuun, tarttuen näihinkin rihmoillaan ja yrittäen heittää nämä päin jotain mustasta vedestä törröttävää uppotukkia, tai kiveä päin.

2x A vihu
100hp/ck
7n
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2672Viesti Southpaw »

Toisin kuin vierellään juokseva toverinsa Hiro, Marui huomasi yllättäen heitä kohti syöksyvän Nunon ja tämän rihmat. nopeasti mies nappasi toverinsa käsivarresta ja kiskaisi tämän mukanaan hypätessään ilmaan, juuri ja juuri ajoissa, välttyäkseen jäämästä Nunon rihmojen uhriksi. Kiitos hänen äkillisen kiskaisunsa, myös Hiro säästyi kiveä päin paiskautumiselta joskin laskeutuessaan hypyn aikana alas, mies teki sen hieman kömpelösti. Selvittyään kuitenkin täpärästi siltä, että joutuisivat heti taistelun aluksi pois pelistä, Marui ryhtyi tekemään käsimerkkejä ja pian pimeyden keskeltä lensikin Nunoa kohti parvi teräväreunaisia kiviä, Maruin hajotettua yhden rämeen pinnalla olevista kivistä pienemmiksi.

Hiro
Hp: 40
Ch: 60
Nopeus: 7
Muuta: chakramiinukset, 10p vesi

Marui
Hp: 40
Ch: 53
Nopeus: 7
Muuta: chakramiinukset, 10p maa
*Kivensirut, 17 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2677Viesti Cross »

Nuo ei ehkä onnistunut nappaamaan kumpaakaan kohteenaan olleista vastustajista, mutta tärkeintä oli ollutkin saada nämä pois naamiomiehen kimpusta, jolla näytti olevan muutenkin jo tarpeeksi tekemistä muutaman muun Danten alaisen kanssa. Nämä kaksi jäisivät siis pikkumiehen huoleksi, eikä tällä ollut mitään sitä vastaan. Liikkuen jälleen kerran neljällä raajalla kun eläin hän juoksi kyljellään olevaa puunrunkoa pitkin etäämmäs pakottamansa kaksikon perään, joista toinen tuntui tulevan ainakin äänien perusteella melko holtittomasti alas. Ilmeisesti tämän onnistui kuitenkin korjata asentoaan ja pysyä pystyssä, mikäli Ningyou näki oikein pilvien lomasta hieman pilkistävän kuun valossa.
Kalpea shinobi antoi mustien rihmojen jälleen kerran purkautua ulos kehostaan, antaen niiden heilua vapaasti ympärillään syöksyessään lähemmäs vastustaja kaksikkoaan, joista toinen näytti muodostavan käsimerkkejä ja iskevän sitten kätensä läheistä kiveä päin. Voimakas paukahdus kaikui rämeellä lohkareen haljetessa lukuisiksi melko iskoisi palasiksi ja lentäessä räjähdysmäisesti vapautuvan voiman matkaan lähettämänä nopeasti lähestyvää miestä kohti. Korviaan höristävä ja silmiään siristävä Nuno ei ollut kuitenkaan niin helppo kohde kuin olisi voinut olettaa ja toisin kuin leirissä aijemmin käydyn taistelun aikana nyt kuu oli tullut näkyviin pilvien takaa, minkätakia osapuolten ei tarvinnut enää taistella aivan käsikopelolla. Kiitos taivaalta hohtavan kalpen valon pikkumies näki ilmassa lentävät tummat möhkäleet ja loikkasi kohtaan missä uskoi niiden luoman parven olevan harvin, päästäen samalla rihmansa tarttumaan ympärillään lentäviin kiviin.
Miehen jalkojen koskettaessa hetkenmyöhemmin jälleen maata tämän kehosta ulostulleet rihmat kiristyivät nopeasti, niiden toisessa päässä olevien kivien pyrkiessä vastakkaiseen suuntaan. Hammasta purren Ningyoun onnistui kuitenkin vastustaa niiden vetoa ja pyörähtää itse ympäri hyppynsä liikevoiman avulla, onnistuen käähntämään rihmoihinsa nappaamat kivet lentämään heilurimaisella liikkeellä takaisin ne matkaan lähettänyttä shinobia kohti.

Kestävyys:57
Chakra:129
Nopeus: 16
Kuroito: Tsukamu 36dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2688Viesti Southpaw »

Nunon kekseliäs heilautusliike tuli niin Hirolle kuin Maruillekin yllätyksenä, mutta nopeasti Maruin onnistui kuitenkin kerätä ajatuksensa jälleen kasaan siinä määrin, että saattoi kumartua koskettamaan vetistä maanpintaa ja kasvattaa hänen ja Hiron eteen maamuurin, joka suojasi Nunon takaisin lennättämiä kiviä vastaan. Muurin kestävyys ei riittänyt suojaamaan hyökkäykseltä aivan täysin, mutta suurimman osan kuitenkin. Kun muuri lopulta kivipommituksen jälkeen alkoi murtua, paljastaen pienillä vammoilla selvinneen shinobi kaksikon, oli Hiron vuoro lähteä hyökkäykseen. Ennen kuin Nuno ehtisi ottaa aloitetta omiin käsiinsä, teki Hiro jo käsimerkit ja pian vedestä pikkumiehen ympäriltä kohosi useita erikokoisia vesiteriä, joiden avulla Hiro pyrki leikkaamaan pikkumiehestä lähteviä rihmoja poikki, siinä toivossa, että rihmoja ei voisi olla millään loputtomasti.

Hiro
Hp: 33
Ch: 45
Nopeus: 7
Muuta: chakramiinukset, 10p vesi
*Vesiterät, 29 dmg

Marui
Hp: 33
Ch: 38
Nopeus: 7
Muuta: chakramiinukset, 10p maa
*Maamuuri, suojaa 29 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2691Viesti Cross »

Nähdessään toisen vastustajansa nostavan maaseinämän itsensä ja toverinsa suojaksi Nunon suusta pääsi jonkinlainen suuttumusta kuvastava murahdus, joka sai vaahtoavan kuolan nousemaan tämän runnellu suun reunoille. Haavoitetun ja nurkkaanahdistetun villipedonraivolla taisteleva pikkumies heilautti kättään kivimuuria kohti ja tarttui kiinni siitä, vetäisten itsensä nopeasti lähemmäks sitä. Tämän takia hän olikin aivan sen toisella puolella seinämän alkaessa murentua, jolloin hän yritti hyökätä suoraan sen takana lymynneen kaksikon kimppuun.
Ennen kuin Ningyou kuitenkaan kerkesi tehdä mitään kohosi rämeen vetisestä pinnasta jonkinlaisia vesiteriä, jotka syöksyivät uhkaavan näköisesti häntäkohti. Joutuen jättämään hyökkäys aikeensa sikseen kalpea shinobi loikkasi nopeasti muutamalla takaperin voltilla taaksepäin, sivallellen samalla rihmoillaan lähestyviä vesilonkeroita. Vaikka mustat rihmat sivalsivat kertatoisensa jälkeen vesitekniikkaa ja roiskuttivat sen muodostavaa vettä ympäriinsä onnistui muutamien nuista teristä tavoittaa kohteensa, saaden tämän ulvahtamaan kivusta.
Vaikka Nunon keho olikin kestävä ja kykenevä ottamaan erillaisia tekniikoita tehokkaasti vastaan, ei nuista ominaisuuksista ollut iloa vesiterien kaltaisia hyökkäyksiä vastaan, jotka viilsivät syviä haavoja miehen vaaleaan ihoon ja loivat ensimmäistä kertaa pitkään pitkään aikaan todellisia haavoja tähän. Sillä tuskin kuitenkaan oli toivotunkaltaista vaikutusta mieheen, joka tuntui vaan hurjistuvan tuntemastaan kivusta ja hyökkäävän takaisin entistäkin hurjempana.Silmät verenhimoisina kiiluen pikkumies heilautti rihmansa vastustajakaksikkoa kohti, tarkoituksenaan tarttua kiinni näistä ja antaa nopeasti kiristyvien rihmojen leikata raajan toisensa jälkeen irti.

Kestävyys:28
Chakra:94
Nopeus: 16
Kuroito: Tsunagukiri =46
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2697Viesti Southpaw »

Nunon villiintyessä saamiensa iskujen vuoksi täysin, sekä Hiro, että Marui katsoivat hetken kauhuissaan kuinka rihmoja tuntui syöksyvän heitä kohti nyt paljon aiempaa enemmän. Oli aivan kuin Nuno olisi kasvattanut niitä raivoissaan vain lisää ja lisää. Lopulta Hiro sai kuitenkin itsensä liikkeelle ja muodosti nopeasti lisää vesiteriä, ohjaten ne kuitenkin tällä kertaa leikkaamaan lähestyviä rihmoja poikki. Rihmoja oli kuitenkin liikaa, jotta niitä olisi voinut torjua, kaikkia, joten lopulta kaksikko joutui perääntymään taaksepäin. Rihmat olivat juuri puristumaisillaan miesten käsien ja jalkojen ympärille, mutta miesten nopean perääntymisen ansiosta nämä kuitenkin onnistuivat vielä vetämään itsensä vapaaksi, saaden kuitenkin useita viiltohaavoja sen seurauksena. Kaksikon laskeutuessa kuitenkin alas, Marui asettui jälleen hyökkäävälle kannalle ja miehen tehtyä käsimerkit, rämeveden alta alkoikin kohota paksuja kerroksia mutaa, joka edetessään Nunon jalkoja pitkin ylös alkaisi vähitellen kovettua pikkumiehen ympärille ja estäisi tämän liikkeet. Maruin tavoitteena oli lukita Nuno paikalleen, jotta Hirolla olisi seuraavaksi mahdollisuus tehdä vielä yksi isompi vesiterä, jonka avulla Nunon pään voisi tiputtaa tämän harteilta.

Hiro
Hp: 21
Ch: 25
Nopeus: 7
Muuta: chakramiinukset, 10p vesi
*Vesiterät, suojaa 34 dmg

Marui
Hp: 21
Ch: 18
Nopeus: 7
Muuta: chakramiinukset, 10p maa
*Mutatekniikka, kestää 34 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2700Viesti Cross »

Rihmoillaan vastustajansa nappaamaan pyrkinyt Nuno ei pitänyt siitä että toinen vastassa olevista shinobeista onnistui katkomaan osan niistä, mikä sai hänet vain entistäkin raivostuneemmaksi. Se ei tehnyt hänestä kuitenkaan yhtään helpompaa vastustajaa, sillä sen sijaan villi eläimellinen raivo tuntui vain terävöittävän pikkumiehen aisteja ja teki tästä vain entistä vaarallisemman. Nopeammin rihmoista selvinneen Maruin yrittäessä vangita vastustajansa tämä heilautti toista kättään ja heitti siitä mustia rihmoja lähimpään puuhun ja vetäisi itsensä sen oksille, juuri ennen kuin pienen aallonkaltainen maa tekniikka olisi osunut häneen.
Oksalle päästessään Ningyoun toinen käsi oli tämän varustepussilla ja vetäisi sieltä kaksi räjähdelappuista kunaita vastassaan olevaa shinobi kaksikkoa kohti, järjästääkseen näille hieman tekemistä. Heti sen tehtyään hän loikkasi toisen puun oksalle ja lähestyi sieltä käsin vastassaan olevaa kaksikkoa, välttäen samalla sotkeutumasta toiseen taisteluun jota käyvät shinobit eivät edes huomanneet ylitseen loikkaavaa shinobia. Kahden räjähdyksen jysähdellessä yössä Nuno lopulta loikkasi alas puusta, pyörien nopeasti ja vapauttaen rihmansa leviämään ympärilleen ruoskamaisesti kaikkea kantamalleen sivallellen.


Kestävyys:28
Chakra:54
Nopeus: 16
Chakra Kyuuin jutsu puolustaa 32
Kuroito: Kiru 28dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2702Viesti Southpaw »

Nunon onnistuttua jotenkin väistämään Maruin hyökkäyksen, kaksikko sai heti huomata kohti tulevat räjähdekunait. Tilanne kuitenkin raukesi nopeasti, kun Marui heitti vastaan oman räjähdekunainsa, jonka aiheuttama räjähdys riitti sinkoamaan Nunon aseet sivuun radaltaan. Hiro puolestaan oli kunaiden sijaan seurannut Nunon etenemistä oksilla ja pikkumiehen lopulta hyökätessä heitä kohti ylhäältä päin, rihmat villisti ilmassa viuhuen, Hiro joutui käyttämään lähes kaiken chakransa puolustaakseen itseään ja Maruita hyökkäyksen voimalta. Nunon rihmat näyttivät olevan juuri osumaisillaan kun vedestä kuitenkin kohosi kaksi voimakasta vesisuihkua, joilla Hiro pyrki iskemään Nunon rihmoineen taaksepäin. Tätä seurasi vielä Maruin viimeisillä chakroillaan tekemä vastahyökkäys, kun veden alta alkoi kohota suuria kivenlohkareita, jotka sinkoilivat ilmaan kohti Nunoa.

Hiro
Hp: 21
Ch: 10
Nopeus: 7
Muuta: chakramiinukset, 10p vesi
*Vesisuihkut, suojaa 29 dmg

Marui
Hp: 21
Ch: 3
Nopeus: 7
Muuta: chakramiinukset, 10p maa
*Kivipommitus, 29 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2712Viesti Cross »

Maahan laskeutuva Nuno sai nopeasti huomata vastustajiensa onnistuneen jälleen kerran puolustautumaan hänen hyökkäystään vastaan ja aikovan käydä vastahyökkäykseen puolustuksen virkaa hoitaneen vesisuihkun alta lentävien kivien avulla, jotka pakottivat kohteenaan olevan shinobin perääntymään. Loikkien, pyörien ja rihmojaan apunaan käyttäen pikkumies väisteli nopein liikkein sarjatulena kohtilentäviä kiviä, jotka iskeytyivät rytisten maahan ja puidenkylkiin. Yksi lohkareista osui jopa oman vastustajansa kanssa taistelevaan keskittyneeseen naamiomieheen, jonka kimpusta Ningyou oli alunperin nämä kaksi Danten alaista hätistänyt. Sen onnistui heittää tämä pois tasapainosta, mitä tämän vastustaja ei jättänyt hyödyntämättä, vaan sivalsi tätä kätensä ympärille muodostamallaan tuuliterällä. Samalla tämä ikäväkyllä ei huomannut itseään kohti puunrungosta kimpoavaa kiveä, joka iskeytyi vasten shinobin kasvoja ja murskasi tämän kallon.
Täysin tietämättömänä toisen taistelun tapahtumista Nuno loikkasi jälleen yhden kiven tieltä, joka oli vähällä iskeytyä hänen rintaansa ja raapaisi kivuliaasti sitä väistävän miehen olkapäätä kaikesta huolimatta. Irvistäen kalpea shinobi suuntasi katseensa viholliskaksikkoon silmät leimuten ja vastasi näiden pommitukseen nappaamalla muutamiin maassa olevista kivistä rihmoillaan ja sinkosi ne takaisin näitä kohti, hyödyntäen niitä rihmojensa kanssa kuin nuijia. Oikea kivien pommitus rytisi kaksikon päälle rihmojaan heilauttavan miehen iskiessä kaksikkoa improvisoiduilla aseillaan.

Kestävyys:20
Chakra:19
Nopeus: 16
Kuroito: Kiru puolustaa 28
Kuroito: Tsukamu 36dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2725Viesti Southpaw »

Marui ja Hiro eivät olleet uskoa silmiään kun Nuno ryhtyi väistelemään heidän kivipommitustaan. Joitkin kivistä näyttivät tekevän kontaktia, mutta se ei juurikaan tuntunut pikkumiestä hidastavan, vaan tämä jatkoi väsymättä etenemistään, kunnes kivipommitus lakkasi. Tämän jälkeen oli heidän vuoronsa yrittää paeta Nunon hyökkäystä, sillä tämä päätti käyttää ammuttuja kiviä tehostaakseen omaa hyökkäystään. Epätoivoisesti Hiro koetti ampua suustaan vielä yhden suurehkon vesiammuksen kohti Nunoa, siinä toivossa, että se saisi pikkumiehen pysähtymään, mutta ammus kuitenkin hajosi Nunon pommituksen vuoksi, eikä edes juuri hidastanut hyökkäystä. Marui oli kuitenkin vähemmän onnekas, sillä tähän hyökkäys osui koko voimallaan ja Nunon onnistui yhdellä onnekkaalla iskulla osua Maruita päähän, mikä murskasi miehen kallon lähes välittömästi. Kun hyökkäys lopulta taukosi, Marui makasi kuolleena maassa, kun taas Hiro piteli kylkeään ja koetti perääntyä paikalta paetakseen, vaikka vaikutti epätodennäköiseltä, että Nuno päästäisi eloon jäänyttä miestä lähtemään.

Hiro
Hp: 4
Ch: 1
Nopeus: 7
*Vesiammus, suojas 19 dmg

Marui
DööD
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2731Viesti Cross »

Verenhiomoinen hymy kasvoillaan Nuno katsoi kuinka rihmojensa päissä olevat kivet nuijovat toisen hänen vastustajistaan hengiltä ja toisen lähes liikuntakyvyttömäksi, jättäen tämän rämpimään rämeen pehmeää pintaa pitkin pakoon. Piittaamatta ympärillään käytävästä taistelusta pikkumies kaivoi yhden kunain reitensä ympärille sidotusta kotelosta ja lähti se kädessään lähestymään Hiroa, jonka olisi turha yrittää päästä pakoon. Danten joukkoihin kuuluvan shinobin päivät näyttivät jo luvetuilta, tätä lähestyvän pyövelin tarttuessa tätä rimoillaan ja alkaessa vetää itseään kohti, mikä sai pelokkaan avunhuudon purkautumaan ulos maassa makaavan miehen suusta.
Se saattoikin pelastaa hänen henkensä, sillä vaikka Ningyou kerkesi päästä aivan hänen luokseen ei tämä kerennyt iskeä kunaita avuttoman vastustajansa kurkkuun. Pelastus tuli heidät erottamaan ryntäävän tummapukuisen hahmon muodossa, joka oli vähällä onnistua yllättämään kalpean pikkumiehen. Tämän onnistui kuitenkin vaistota lähestyvä vaara ajoissa ja väistää tuon käyttelemän lyhyen keihään pisto, joutuen kuitenkin samalla päästämään Hiron pakoon.
Sähisten Nuno katsoi tätä uutta tulokasta, joka tuntui kuvittelevan edellisen taistelunsa uuvuttaman miehen olevan helppo sulka hattuun. Säästelemättä aikaa keihäänkäyttäjä kävi hyökkäykseen, suorittaen sarjan nopeita pistoja, jotka tämän vastustajan onnistui kuitenkin väistää tai torjua kädessään olevalla kunailla. Tuntien tämän uuden vastustajan aiheuttaman paineen nousevan kuitenkin liian kovaksi matalasti muriseva ja ärisevä pikkumies loikkasi lopulta aivan reilusti taaksepäin, päätyen kaatuneen puun rungon päälle katselemaan uutta vastustajaansa.

//Heitetää tähä nyt vielä B vihu jatkoks//
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2736Viesti Southpaw »

Huomattuaan yhden heidän taistelijoistaan olevan pulassa, Tachi juoksi niin nopeasti kuin pääsi ja onnistui kuin onnistuikin asettumaan Nunon ja perääntyvän Maruin väliin yrittämällä iskeä keihäällään Nunoa, joka joutui tämän seurauksena päästämään Maruista irti. Nunon väistettyä vielä hänen nopeat pistohyökkäyksensäkin ennen perääntymistään, Tachi jäi hetkeksi tarkkailemaan vastustajaansa. Nopeasti Nunoa vastaan asettunut mies alkoikin kerätä sähköchakraa keihäänsä kärkeen, kunnes laukaisi keihäästään suuren salaman kohti puun rungon päällä kykkivää Nunoa.

Hp: 30
Ch: 20
Nopeus: 3
Muuta: Edut damaplussassa, 7p sähkö, 3p asetekniikat
*Salamatekniikka, 19 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2738Viesti Cross »

Puunrungonpäällä kyykkivä Nuno kiinnitti kaiken huomionsa edessään olevaan uuteen vastustajaansa ja unohti samantien aijemmin vastassaan olleen miehen, joka yritti edelleen ryömiä poispäin taistelijoista. Saatuaan hetkenverran hengähdystaukoa pikkumies syöksähti eteenpäin, ymmärtäen jollaintapaa ettei kykenisi kovinkaan pitkään taisteluun sillähetkellä ja siksi paras olisikin surmata tämä vihollinen nopeasti. Saatuaan jälleen kutakuinkin kiinteää maata jalkojensa alle pikkumies lähti juoksemaan nopein askelin keihästä käyttävää vastustajaansa kohti, heilauttaen kättään tämän ampumaa salmaa kohti ja imien sen chakran olemattomiin.
Samassa Ningyou olikin jo tarpeeksi lähellä Tachia päästäkseen tämän kimppuun lyhyellä loikalla ja iskeäkseen toisen kämmenistään päin miehen rintaa, pyrkien surmaamaan tämän yhdellä iskulla. Danten alainen oli tuskin osannut odottaa vastutajansa selviävän naarmuitta hänen salmastaan, saati tämän uskaltautuvan heti edellisen iskujenvaihdon jälkeen takaisin lähitaisteluun. Pikkumies toimi kuitenkin enemmän vaiston kuin järjen varassa, mikä teki tämän tavasta taistella lähes arvaamattoman. Se tarkoitti myös että tämä saattoi välillä toimia järjenvastaiselta vaikuttaen, mutta omata kuitenkin jonkin järkevän syyn toimilleen. Niin oli myös tälläkinkertaa, sillä sen sijaan että olisi käyttänyt rihmojaan Nuno luotti kykyynsä imeä chakraa ja pyrki osumaan kämmenlyönnillään vastustajansa sydämmeen, kyetäkseen surmaamaan tämän yhdellä nopealla hyökkäyksellä.

Kestävyys:20
Chakra:20
Nopeus: 16
Chakra Kyuuin jutsu suojaa tuon 19 ja iskee toisella lyönnillä 10-20 osumasta riippuen
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2744Viesti Southpaw »

Tachin suureksi hämmennykseksi hänen salamansa näytti ikään kuin katoavan Nunon viedessä hyökkäykseen käytetyn chakran. Käsittämättä mitä oikein oli tapahtunut, mies keräsi nopeasti sähköchakraa ympärilleen ja onnistui juuri ja juuri ajoissa perääntymään kohti pyrkivän Nunon tieltä, niin ettei tämä päässyt ottamaan kosketuskontaktia. Sen vähän perusteella, mitä hän oli nähnyt edellisestä taistelusta, oli varmasti parempi pitää Nuno vähintään keihäänmitan päässä. Hänen päämääränsä kun kuitenkin oli vain ostaa Maruille aikaa poistua paikalta, sen sijaan että pyrkisi voittamaan vastustajansa. Antaakseen Nunolle siis tekemistä, Tachi ojensi toista kättään pikkumiestä kohti ja laukaisi pian Nunoa kohti pallosalaman, jolla toivoi ahdistavansa vastustajan taaemmaksi.

Hp: 30
Ch: 10
Nopeus: 3
*Perääntyminen
*Pallosalama, 12 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.2 (A/A)

Viesti: # 2752Viesti Cross »

Nopeudestaan ja ketteryydestään huolimatta Nuno sai huomata että Tachi ei ollut mikään eilisen teerenpoika, joka olisi ollut helppo surmata yhdellä nopealla lyönnillä. Sen sijaan tämän onnistui livahtaa vastustajansa lyönnin tieltä naarmuakaan saamatta ja käydä samantien vastahyökkäykseen, muodostaen salmojen peittämän sinisen pallon käteensä. Katseellaan vastustajaansa seuraava pikkumies näki uuden hyökkäyksen muodostuvan ja heilauttoi toisen kätensä sitä luovaa miestä kohti, lähettäen sitä mustia rihmoja tätä kohti, suunnitellen kietovansa ne tämän ympärille ja kuristavansa miehen hengiltä samalla kun imisi tämän chakrat itselleen.
Samalla kun tavoitteli vastustajaansa rihmoillaan Ningyou yritti imeä myös kohottamallaan kädellä sitä vasten lentävän pallosalman muodostaneen chakran, mutta sai nopeasti huomata aliarvioineensa tekniikan voiman ja tunsikin kivuliaan sähkövirran kulkevan lävitseen. Kivusta huutavan pikkumiehen pää täyttyi hetkessä vuosia vanhoista muistoista, jotka olivat nousseet pintaan aijemmin käydyn keskustelun seurauksena ja piinanneet häntä koko alkuyön. Ne olivat painuneet hetkeksi sivuun hektisen taistelun seurauksena, mutta ponnahtivat nyt pintaan tämän tutun tuntemuksen seurauksena.
Kalpean miehen hiukset nousivat sähkövirran seurauksena pystyyn, samalla kun tämän silmien katse täytti verenhimolla ja suusta purkautui villipetomainen rääkäisy. Silmitöntä raivoa tuntien hän nyhtäisi rihmojaan ja muutti aijempaa suunnitelmaansa, aikoen hitaan kuristamisen sijaan paiskata miehen rihmojensa avulla päin vähänmatkan päässä olevaa jykevää puunrunkoapäin.

Kestävyys:15
Chakra:5
Nopeus: 16
Chakra Kyuuin jutsu suojaa 7
Kuroito: Tsukamu 21dmg
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”