Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2610Viesti Cross »

Hieman muista sivussa kahden suuren juuren haarautumassa jonkinlaisessa horroksessa lepäävä Nuno säpsähti säikähtäneen oloisesti hereille kuullessaan Kageron raivon ja pelonsekaisen huudon, tajuamatta aluksi ollenkaan mistä mahtoi olla kyse. Räpytellen pilvisen yön pimeyteen tottumattomia silmiään hän käänteli päätään hämmästyneenä, yrittäen saada selvää ympäristönsä tapahtumista ja siitä mikä hänet oli herättänyt. Samassa läheltä kuului jo tuskan huuto Ichiron saadessa miekan rintaansa ja sen siihen iskeneen tumma-asuisen hahmon kaulan auetessa vuorostaan Ichirikin miekan iskun ansiosta. Huomionsa äänen suuntaankiinnittänyt Ningyou ei käsittänyt aluksi mitä nuo hänen silmissään näkyvät tummat hahmot oikein touhusivat ja hän aikoi kysyäkkin mistä oli kysymys, mutta ennen kuin sai suutaan auki ilmestyi yksi tuollainen tumma hahmo myös hänen viereensä.
Päätään tämän vierelleen ilmestyneen hahmon suuntaan kääntävä Nuno kerkesi nähdä alaspäin osoittavan miekan, ennen kuin se lähti syöksähtämään alaspäin hänen rintaansa kohti, joka sai havaintoaan säikähtävän miehen kehon toimimaan automaattisesti itsestään. Silmänräpäystäkin nopeammin tämän kasaan parsitun kehon ompeleiden välistä syöksyi mustia rihmoja ulos, josta osa kietoutui miekan terän ympärille ja pysäyttivät sen hyökkääjän yllätykseksi. Samalla osa mustista rihmoista syöksyi taas kietoutumaan hyökkääjän ympärille, saaden kiristyessään aikaan voimakkaan rusahtavan äänen, jota seurasi alkavan taistelun melskeen hetkeksi täysin peittävä kivunhuuto. Sähähtäen Ningyou heilautti kättään ja paiskasi otteessaan olleen rusennetun lihasäkin menemään, pyörähtäen pystyyn ja katsoen tovereidensa suuntaan.
Näillä näytti olevan kuitenkin täysi työ puolustautua, kuten kaikilla muillakin leirissä ja ennen kuin pikkumies kerkesi rientää näiden avuksi sai hänkin muuta ajateltavaa. Pieni liike silmäkulmassa varoitti kalpeaa shinobia lähestyvästä vaarasta ja tämä kerkesi juuri muodostaa rihmoistaan jonkinlaisen suojan ympärilleen, ennen kuin hiekasta muodostettu suuri nyrkki iski häntä vasten ja paiskasi kauvemmas tovereistaan. Vaikka Nunon oli onnistunut vaimentamaan iskua rihmoillaan riitti sen voima lennättämään hänet matkoihinsa ja saamaan putoamaan maahan hieman holtittoman oloisesti, mutta ennen kuin seuraava hyökkäys kerkesi tulla onnistui hän pyörähtämään takaisin jaloilleen ja pysäyttämään vauhtinsa vähän matkaa takaperin liuvuttuaan.

Sabaku
200hp/ck
10n
tbj vanhempi
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2613Viesti Southpaw »

Saatuaan Nunon eristettyä tovereistaan, viittasi Makao vierellään olevalle ystävälleen että hyökkäisi kohti Kageroa, ennen kuin itse käänsi katseensa kohti kauemmas lentänyttä Nunoa, joka oli onnistunut laskeutumaan kutakuinkin hallitusti hänen hyökkäyksensä jälkeen. Hän arveli tietävänsä kenet oli saanut vastaansa, sillä pimeydestä huolimatta hän oli hämärästi nähnyt mustat rihmat, joita Nuno oli käyttänyt aiemman hyökkääjänsä tappamiseen. Heidän tiimistään hän oli luultavasti ainoa, josta voisi olla vastusta Nunolle, sillä muut Makaon tiimiin kuuluvat olivat enemmän lähitaistelijoita.
Itsevarma ilme kasvoillaan Sabaku asettui siis Nunon eteen, estääkseen tätä pääsemästä takaisin tovereidensa avuksi. Miehen aiemmin hyökkäykseensä käyttämä hiekkanyrkki puolestaan hajosi nyt useiksi erikokoisiksi hiekka-ammuksiksi, jotka lähtivät ilman halki kiitämään kohti Nunoa.

Sabaku Makao
Hp: 70
Ch: 110
Nopeus: 9
Muuta: Edut chakramiinuksessa, 4p hiekka
*Hiekka-ammukset, 29-34 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2616Viesti Cross »

Vauhtinsa pysähtymään saava Nuno oli ollut vähällä lentää naamalleen vauhtiaan hidastaessaan, onnistuen kuitenkin pysäyttämään kaatumisensa käsillään ja siksi hän olikin jälleen kerran eläimen tavoin kaikkien neljän raajansa varassa kohottaessaan katseensa edessään olevaan tummapukuiseen hahmoon. Toisin kuin tällä hänellä ei ollut mitään aavistusta ketä vastaan mahtoi olla taistelemassa, eikä sillä ollut väliäkään loppujen lopuksi. Sillähetkellä pelästyneen pikkumiehen mielessä pyöri vain halu tappaa tuo hyökkääjä, mihin sekottui Akuman yhdellä lyönnillä hänen päähänsä upottama halu päästä Kageron luokse ja varmistaa että tämä olisi kunnossa. Pimeyden ja ympärillä vellovan taistelun takia Ningyou ei nähnyt ketään tiimitovereistaan, eikä kyllä joutanut edessään olevan miehen takia keskittymään muutenkaan näiden etsimiseen.
Ainut mihin hänellä oli aikaa oli puolustautua, sillä Sabaku ei antanut turhaan vastustajalleen aikaa alkaa karistamaan unihiekkoja silmistään. Onnekseen Nuno oli jo kauvan sitten oppinut nukkumaan koirien kevyttä unta, kyeten valpastumaan silmänräpäyksessä tarvittaessa ja pelon suoniin pumppaama adrenaliini virkisti häntä vain entisestään. Senpä takia hän olikin heti täysin valmis taisteluun, loikaten ketterästi sivuun ensimmäisten hiekka-ammusten tieltä, heilauttaen samalla toista kättään loppuje itseään kohti suuntaavia ammuksia kohti. Mustat rihmat syöksyivät esiin miehen repaleisen paidan hihasta, iskien nopeasti ilmassa viuhuen hiekka-ammuksen toisensa jälkeen hajalle.
Sivulle hyökkäyksen tieltä loikannut Ningyou laskeutui hieman huonosti alas, pyörähtäen kuitenkin nopeasti kyljeltään takaisin jaloilleen ja lähetti samantien myös oman vasta hyökkäyksen matkaansa. Se tuli hänen toisen kätensä rihmojen varustepussista nappaamiehen räjähdelappuisten kunaiden muodossa, jotka mies lähetti nopealla käden heilautuksella rihmojensa ohjaamina vastustajaansa kohti erisuunnista.

Kestävyys:74
Chakra:124
Nopeus: 16
Väistö +Kuroito: Kiru puolustukseen.
Hyökkäys 3x räjähelappu rihmojen reitillään pitämänä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2621Viesti Southpaw »

Makao seurasi kuinka Nuno väisti yllättävän nopeasti ensimmäiset hiekka-ammukset ja turvautui sen jälkeen rihmoihinsa torjuakseen seuraavat. Osa hänestä ei voinut kuin ihailla vastustajan liikkumista, vaikka tiedostikin sen tarkoittavan ongelmia hänelle itselleen, sillä noin liukkaasti liikkuvaan vastustajaan voisi olla hankala osua. Makao valmistautui juuri jatkamaan hyökkäystään kun Nuno yllättäen kävikin jo vastahyökkäykseen, räjähdelappujen turvin. Hieman tuhahtaen, Makao muodosti nopeasti hiekastaan pitkän, ruoskamaisen vanan, joka ja ohjasi sen sitten heilahtamaan ilmassa, niin että se sysäisi niin räjähdelaput kuin rihmatkin sivuun aiotulta reitiltään.

Sabaku Makao
Hp: 70
Ch: 103
Nopeus: 9
*Hiekkaruoska, suojaa 17 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2629Viesti Cross »

Nunon rihmoillaan matkaan lähettämät kunait iskeytyivät vasten niiden tielle lähetettyä hiekkalonkeroa, kilahdellen sitä vasten aivan kuin olisivat osuneet kiveen ja kimpoikivat hieman pois reitiltään. Niiden räjähdysten sarja loi kuitenkin pimeyteen tottuneita silmiä sokaisevan välähdyksen, joka sai valkoiset pallot tanssimaan ainakin hyökkäyksen suorittaneen shinobin silmissä. Tämä ei kuitenkaan antanut asian haitata liikaa, vaan syöksyi särkevät silmät kyynelissä ympärilleen tihrustaen räjähdysten aiheuttaman savuverhon läpi vastustajaansa kohti.
Ningyou ei nähnyt kuin jonkun tumman hahmon edessään, kykenemättä olemaan aivan varma oliko se edes hänen äskeinen vastustajansa. Siitä huolimatta tämä kuitenkin kävi epäröimättä hyökkäykseen ja heilautti rihmansa edessään olevaa hahmoa kohti, yrittäen sivaltaa tätä pienenpienten piikkien peittämillä rihmoillaan ja repiä syviä haavoja tämän ihoon. Haavat eivät olisi ehkä kaikkein syvimpiä ja vakavimpia, mutta ainakin ne heikentäisivät hiekankäyttäjää ja pitäisivät tämän puolustus kannalla vielä hetkenaikaa.

Kestävyys:74
Chakra:106
Nopeus: 16
Kuroito: Kiru= 28dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2635Viesti Southpaw »

Räjähdysten valo sokaisi Makaonkin hetkeksi. Tietämättä kuitenkaan siitä miten Nunon silmille oli käynyt, Makao hoiperteli hieman taaksepäin, siltä varalta, että Nuno lähtisi uuteen hyökkäykseen. Jonkin aikaa hän ehti olla varma siitä, että oli välttänyt jatkohyökkäyksen, kunnes kuitenkin kuuli räjähdystä seuraavasta pimeydestä askelia. Pian hän erottikin jälleen Nunon hahmon ilmestyvän eteensä ja rihmojen sivaltavan epäröimättä häntä kohti. Nopeasti Makao otti muutaman askeleen taaksepäin, tietäen ettei ehtisi käyttää hiekkaa puolustautumiseen. Väistöyritys jäi kuitenkin vain yritykseksi, sillä pian rihmat sivalsivat pitkiä haavoja miehen kehoon, saaden tämän ulvahtamaan tuskasta. Pian tuskaisen ilmeen tilalle vaihtui kuitenkin viha. Haluten nyt vain kostaa äsken saamansa haavat, Makao keräsi suuren määrän chakraa ja ohjasi sitten hiekkansa joka puolelta Nunoa kohti, yrittäen saada pikkumiehen liiskattua hiekan avulla toimintakyvyttömäksi.

Sabaku Makao
Hp: 42
Ch: 70
Nopeus: 9
*Sabaku kyuu, 51 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2637Viesti Cross »

Silmiään siristelevä Nuno ei nähnyt osuiko vastustajaansa rihmoillaan, mutta tunsi niiden kautta kuitenkin osuvansa jahonkin ja kuulu tämän kivunparahduksen. Pieni tyytyväinen ja verenhimoinen hymynpoikanen kerkesi jo kohota hänen kalpeille kasvoilleen, ennen kuin huomasi jonkun tumman möykyn lähestyvän itseään kaikkialta ympäriltä. Miehen siniset silmät laajenivat hetkessä äärimmilleen hämmästyksestä, hänen yrittäessään pyörähtää nopeasti pois päällevyöryvän hiekkamassan tieltä.
Yritys oli kuitenkin turha, sillä Makao oli ymmärtänyt ohjata aseenaan käyttämänsä hiekan käymään vastustajansa kimppuun erisuunnista ja siksi kalpealla shinobilla ei ollut mitään pakopaikkaa. Ansaan joutunut Ningyou tunsi hiekan alavan purista itseään kasaan, aivan kuin olisi yrittänyt rusentaa hänen luunsa palasiksi, joka ei kuitenkaan kävisi läheskään yhtä helposti kuin useimpien ihmisten kohdalla. Paljon normaalimpaa joustavammasta ja kestävämmästä kehostaan huolimatta ennemmin tai myöhemmin hiekka onnistuisi tehtävässä, murtaen hänen luunsa ja repien sisäelimet niiden palasilla silpuksi.
Vaikkei aivan tajunnut itsekkään miten pahassa vaarassa oli Nuno alkoi vaistomaisesti imeä chakraa vastustajansa ympärilleen kietomasta hiekasta, tuntien samantien sen otteen alkavan heikentyä. Ymmärtäen että nyt oli aika toimia nopeasti, mikäli halusi pois tästä loukosta Ningyou vapautti mustia ruhmoja ulos kehostaan, päästäen ne leikkaamaan tiensä ulos hiekkavankilasta ja suuntaamaan kohti sen luonutta shinobia. Onnistuessaan tavoittamaan tämän rihmat kietoutuiosivat miehen raajojen ympärille ja alkoisivat kiristyä nopeasti, kunnos uppoaisivat tämän lihaan aiheuttaen syviä haavoja.

Kestävyys:54
Chakra:53
Nopeus: 16
Chakra Kyuuin jutsu: puolusti 31
Kuroito: Tsunagukiri= 46dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2641Viesti Southpaw »

Makao ehti hetken ajan olla varma siitä, että saisi tekniikallaan Nunon hoidettua pois tieltä, mutta yllättäen hän havaitsi kuitenkin luomansa hiekkavankilan alkavan hajota. Vain osittain, mutta jo se oli kuitenkin liikaa, jotta Nuno sai lisää liikkumatilaa ympärillään olevan hiekan puristuksesta huolimatta. Hammasta purren Makao koetti pitää tekniikkansa kasassa, mutta turhaan. suuri osa Nunon ympärille puristuneesta hiekasta varisi maahan chakran vain kadotessa ja lopulta Nunolla oli tarpeeksi tilaa jotta sai jälleen heilautettua rihmojaan häntä kohti. Tässä kohtaa ei Makaolle jäänyt muita vaihtoehtoja kuin keskittyä puolustautumaan ja sitä varten mies muodosti ympärilleen hiekasta koostuvan kilven, johon Nunon rihmat iskeytyisivät hänen itsensä sijaan. Hiekkakilpi tuntuikin ensin kestävän rihmojen puristuksesta huolimatta, mutta lopulta sen alkaessa antaa periksi, Makaon oli pakko loikata kilpensä suojasta esiin, onnistuen juuri ja juuri ajoissa pääsemään turvaan hieman sivummalle kun Nunon rihmat tuhosivat hiekkakilvenkin täysin.
Haluamatta antaa Nunolle tilaisuutta iskeä heti perään toistamiseen Makao teki käsimerkin ja ohjasi seuraavaksi hiekkansa useiksi pieniksi hiekkashurikeneiksi. Hiekkashurikenien sekaan mies piilotti vaivihkaa pari räjähdelappua lisäämään hyökkäyksen tehoa ennen kuin lähetti ne ilman halki kohti Nunoa.

Sabaku Makao
Hp: 35
Ch: 38
Nopeus: 9
*Hiekkakilpi, 39 dmg
*Hiekkashurikenit + 3 räjähdelappua, 17 dmg + räjähdelappujen dama
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2644Viesti Cross »

Vaikka rihmansa vastustajansa ympärille kietomaan onnistunut Nuno kuinka kiskoi ei hän saanut niitä uppoamaan miehen ympärille muodostuneen hiekkasuojan läpi, siitäkään huolimatta että osa hiekasta tuntui menettävän voimansa hänen imiessä chakraa siitä. Senpä takia nuo rihmat olisivat luultavasti ennemmin tai myöhemmin uponneet suojan läpi Sabakun lihaan, minkä tämä itsekkin tuntui ymmärtävän ja päättikin perääntyä. Voitonvarma ilme kerkesi käväistä kalpean shinobin kasvoilla hänen tuntiessaan rihmojen lopultakin upotessa suojan läpi ja repiessä sen palasiksi, mutta tuo ilme ei kuitenkaan kestänyt silmänräpäystä pitempään. Sillä vain sen verran kesti pikkumieheltä tajuta Makaon päässeen pakoon ja käyneen vastahyökkäykseen, luoden kiekastaan lukuisia hiekka-ammuksia.
Toimien vaistomaisesti nopeasti Ningyou heilautti rihmojaan, tarttuen niillä ensimmäiseen maassa makaavaan ruumiiseen minkä näki, heittäen itsekkään sitä tajuamatta Ichiron ruumiin hyökkäyksen tielle. Useimmat hiekkashurikeneista tömähtelivät tätä improvisoitua suojaa vasten, muokaten Nunen kuolleen tiimitoverin hetkessä tunnistus kelvottomaksi ja lopulta räjäyttäen tämän ruumiin palasiksi, osaan ammuksista piilotettujen räjähdelappujen lauettua. Tälläkin kertaa räjähdyksen aiheuttama valo sokaisi hetken ajaksi yltäpäältä toverinsa maallisissa jäänteissä olevan shinobin, joka ei kuitenkaan jäänyt nytkään laakereilleen lepäämään.
Neljällä raajalla juokseva pikkumies syöksyi savun ja tomun läpi vastustajaansa kohti toistamiseen, heilauttaen kättään Sabakua kohti ja näyttäen siltä kuin olisi yrittänyt sivaltaa tätä toistamiseen rihmoillaan. Kyse ei ollut kuitenkaan siitä, sillä hän pyrki vain tarttumaan tähän tai tämän hiekkaan rihmoillaan ja vetäsemään itsensä nopeasti tämän luokse, käyttääkseen kykyään imeä chakraa vastustajaltaan lähitaistelussa. Pienen kokonsa takia Nuno ei näyttänyt kovinkaan kaksiselta lähitaistelialta, mutta oli siitä huolimatta hyvinkin pätevä taistelia siilläkin tavalla, varsinkin hyödyntäessään entisestä elämästään perimäänsä kykyä.

Kestävyys:45
Chakra:31
Nopeus: 16
Kuroito: Hiku liikkumiseen
Chakra Kyuuin jutsu= -22-32ck
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2645Viesti Southpaw »

"Sainko hänet?" Makao ajatteli itsekseen räjähdelappujensa lauettua. Pimeyden vuoksi oli hankala nähdä, mitä räjähdyksen synnyttämässä pienessä tomupilvessä tapahtui ja tämän vuoksi tomun seasta lopulta esiin tuleva Nuno oli jäädä Sabakulta täysin huomaamatta. Vasta Nunon päästessä hieman lähemmäs, Makao viimein erotti liikettä tomun sekaisesta pimeydestä ja tajusi, että oli toimittava nopeasti ellei hän haluaisi rihmoja kimppuunsa uudestaan. Nopeasti Makao turvautui hätäisesti muodostettuun hiekkaruoskaan ja heilautti sitä laajassa kaaressa, saadakseen Nunon paiskattua sivulle. Tuskin mies oli tämän kuitenkin ehtinyt tehdä, kun samassa Nunon rihmat jo takertuivat hänen toiseen käteensä ja kiskaisivat hänet kohti pikkumiesta. Siinä ei kuitenkaan ollut kaikki vaan kiskaisun aikana Makao kauhukseen huomasi suuren osan chakrastaan katoavan kuin savuna ilmaan.
"Osaako se piru imeä chakraa?!" Makao ajatteli hädissään, kun tämän päähän hitaasti upposi, että hänen voiton mahdollisuutensa olivat tainneet juuri mennä menojaan, Nunon saatua kosketuskontaktin.

Sabaku Makao
Hp: 35
Ch: 3
Nopeus: 9
*Hiekkaruoska, 20 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2648Viesti Cross »

Lähitaisteluun pyrkinyt Nuno oli päässyt rihmojensa avulla Sabakun lähelle, onnistuen koskettamaan tätä nopeasti kädellään ja imemään huomattavan osan tämän chakrasta. Tummiin pukeutunut mies reagoi kuitenkin nopeasti ja muodosti hiekasta piiskan, jolla yritti iskeä vastustajaansa lähettääkseen tämän kauvemmas itsestään. Hiekka tekniikka ei kuitenkaan päässyt täysin yllättämään pikkumiestä, joka pyörähti nopeasti poispäin vastustajansa luota ja kohotti kätensä eteensä ottaakseen hyökkäyksen vastaan.
Ningyou tunsi hiekkaruoskan iskeytyvän käsiään vasten, jotka olivat vähällä murtua tekniikan voiman ansiosta ja olisivat varmasti tehneetkin niin ilman tämän kykyä imeä chakraa. Heti joutuessaan kosketuksiin pikkushinobin käsien kanssa kivikovaksi kovettunut hiekka pehmeni nopeasti ja menetti suurimman osan voimastaan, onnistuen tönäisemään kohteenaan olleen miehen vain selälleen massallaan. Se ei kuitenkaan riittänyt pitämään kalpeaa shinobia kovinpitkään maassa, sillä melkein heti kaaduttuaan tämä pyörähti jo takaisin jaloilleen matalasti muristen ja hiekkaa päältään turkkiaan kuivaavan eläimen lailla ravistellen.
Vastustajansa heikkouden vaistoava Nuno katsoi petomaisesti irvistäen edessään olevaa Makaoa, lipaisten kuivia huuliaan kielellään ja ponnisti liikkeelle tätä kohti. Muutaman nopean neljällä raajalla otetun loikan jälkeen hän ponnisti ilmaan, väistän pari harhaan jostain toisesta taistelusta lentänyttä kunaita ja heilautti toista kättään, päästäen mustia rihmoja vapaaksi siitä tavoittelemaan Sabakua. Niiden tarkoitus olisi tarttua kiinni tästä, jota pikkumies voisi hyödyntää saamaansa otetta heti jälleen maahanpäästyään ja singota vastustajansa räsynukenlailla lähintä puuta kohti. Se ei välttämättä tekisi tästä vielä selvääjälkeä, mutta luultavasta ainakin murtaisi joitain luita ja varmistaisi ettei tästä tarvitsisi enää välittää.

Kestävyys:35
Chakra:5
Nopeus: 16
Chakra Kyuuin jutsu puolusti 10dmg
Kuroito: Tsukamu=36dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2652Viesti Southpaw »

Nunon vietyä suuren osan Makaon chakrasta, ei miehellä ollut mitään mahdollisuuksia selvitä, kun Nuno kävi viimeiseen hyökkäykseensä. Nopeasti mies koetti perääntyä Nunon tieltä, haluamatta kohdata loppuaan täällä, mutta rihmat saivat kuitenkin jälleen otteen hänestä. Hetkeä myöhemmin mies tajusikin sinkoutuvansa rihmojen heittämänä kohti lähintä puuta. Irvistäen Makao koetti terästä itsensä ja riuhtaista itsensä irti rihmojen otteesta, mutta turhaan. Paniikinomaisesti Makao katsoi lähestyvää puunrunkoa kuin koettaen keksiä vielä jonkin viimeisen epätoivoisen keinon pelastautua, mutta seuraavassa hetkessä mies kuitenkin jo osui puuhun, menettäen tajunsa iskun voimasta.

[Läpi]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yöllinen hyökkäys vol.1 (A/A)

Viesti: # 2657Viesti Cross »

Tyytyväisen näköinen Nuno katsoi kuinka hänen rihmoihinsa saama Sabaku lennähti liikkeelle hänen heittämänään ja tämä lähti lentämään kohti lähintä puunrunkoa, johon törmääminen tulisi murskaamaan varmasti useammankin luun. Pikkumiehen yllätykseksi tämän vastustajan onnistui riistäytyä jotenkin rihmojen otteesta irti, vaikka sillä ei kyllä ollut mitään merkitystä tämän kohtalon kannalta. Ennen kuin tummapukuinen mies onnistui tekemään mitään selvitäkseen törmäyksestä iskeytyi tämä kovalla vauhdilla suuren puun runkoa vasten ja vaikka ympäristö oli täynnä taistelun meskettä oli Ningyou varma että kuuli kuinka Makaon luut rusahtelivat poikki törmäyksen seurauksena, joka näytti lyövän ainakin tajun pois tältä.
Huolimatta siitä miten vaarallista keskittymisen unohtuminen saattoi olla keskellä taistelukenttää olla Nuno seurasi lähes haltioituneena kenenkään häiritsemättä kuinka Sabaku tippui räsynuken lailla alas puun oksien läpi maahan asti ja jäi siihen makaamaan liikkumattomana, jolloin myös näkyä ihaillut pikkumies havahtui ajatuksistaan. Syynä tähän oli outo punainen valo joka kohosi taivasta kohti, valaisten koko Akuman joukkojen leirin ja merkiten vain yhtä asiaa kaikille sitä puolustaneille shinobeille. Jopa punaista valoa katseleva Ningyou tajusi sen merkitsevän että leiri oli menetetty ja taistelu hävitty, minkä takia jokaisen puolustajan pitäisi irrottautua taistelusta entistä suurempien tappioiden menettämiseksi.

Harva puolustaja tosin tiesi että raketin oli ampunut yksi hyökkääjistä näiden johtajan käskystä, tämän todettua puolustajien kyenneen vastaamaan hyökkäykseen paremmin kuin oli olettanut. Hän oli laskenut hyökkäyksen saavan aikaan kaaoksen, jonka aikana järjästäytymättömät puolustajat olisi helppo tuhota. Mitä tämä ei ollut ottanut huomioon suunnitelmissaan oli se pikku seikka että pää osa vastapuolen taistelijoista oli hänen tavoin entisiä Kougan alaisia ja kaaos sopi näille mitä parhaiten, sillä toisin kuin muiden neljän johtajan joukot nämä eivät koskaan olleet kyenneet taistelemaan kovinkaan järjästäytyneesti. Juuri näiden sekasortoinen taistelutyyli yhdessä pimeyden kanssa oli toiminut hyökkääviä Danten alaisia vastaan, saaden nämä ennemminkin sekaisin ja hämmilleen yllätys edustaan huolimatta.
Tietämättä tätä useimmat puolustajat tuntuivat noudattavan kuuliaasti taivaalle kohoavan raketin käskyä ja alkavan pyrkiä irrottautua taistelusta, mikä antoi taashyökkääjille mahdollisuuden järjästäytyä. Toisin kuin useimmat Nuno ei kuitenkaan lähtenyt pyrkimään heti pois vallatusta leiristä, vaan kääntyi tähyilemään hieman hätääntyneenä vauhko ilme kasvoillaan ympärilleen, yrittäen löytää jonkun tiimitovereistaan. Varsinkin Kageron kadottaminen sai kylmät pelonväreet kulkemaan pitkin pikkushinobin selkää. Hän ei kuitenkaan nähnyt ketään näistä kolmesta ja aikoessaan lähteä juoksemaan keskemmäs leiriä tunsi hän vahvan käden tarttuvan itseään käsivarresta.
''Ala tulla jo!'' Hupulliseen kaapuun ja kasvot peittävään naamioon puettu hahmo sanoi, nyhtäisten Ningyoun käskevästi mukaansa. Kalpa mies tunnisti itsestään kiinni tarttuneen hahmon yhdeksi niistä muutamista vuoriston asukeista, joita Inuzukakaan ei ollut aivan täysin onnistunut alistamaan komentoonsa, vaan oli joutunut tyytymään palkkaamaan näitä palvelukseensa. Kylmät väreet juoksivat pitkin hänen selkäänsä, näitä paholaisia vastaan käytyjen taistelujen muistojen täyttäessä hetkessä mielen ja saivat tottelemaan tämän käskyä. Siitä huolimatta että lähti seuraamaan tuota naamioitua tonolaista Nuno yritti löytää katseellaan ryhmäänsä johtaneen kunoichin, tai edes jommankumman kahdesta muusta sen jäsenestä Hän olisi paljon mielummin ollut näiden seurassa, mutta leiri oli muuttunut vielä aijempaakin kaaoottisemmaksi, pääosan puolustajista paetessa ja ainoastaan muutamien tilanteesta paremmin perillä olleiden yrittäessä saada nämä pysähtymään ja taistelemaan.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”