Smoke and mirrors

Kuumien lähteiden maa on pieni maa Konohan ja Kumogakuren välissä. Maa tunnetaan siellä sijaitsevien kuumien lähteiden parantavista vaikutuksista.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Smoke and mirrors

Viesti: # 2477Viesti Cross »

Viikko siitä kun Shichi Fukujin niminen yakuza perheiden liittouma oli tuhonnut Kyo- kai nimisen kilpailevan perheen ja ottanut Kuumienlähteiden maan kokonaan haltuunsa taistelua johtanut Akki istui majapaikkansa katolla, kuten oli tehnyt melkein joka ilta viimeaikoina. Toisin kuin aijempina iltoina hän ei kuitenkaan piirtänyt tai kirjoittanut mitään, vaan poltteli ainoastaan piippuaan ja odotti. Ensimmäiset päivät taistelun jälkeen miekkamies oli alkanut järjästellä liittouman muodostamista Kirigakuren kanssa, joka ei ollut tuntunut saavan juurikaan tuulta siipiensä alle, aivan kuten hän oli epäillytkin. Useimpien perheiden päät eivät olleet vaikuttaneet innostuneilta yhteistyöhän yakuzan ulkoisten tahojen kanssa, luottaen siihen että he yhdessä voisivat kukistaa Teen maan haltuunsa ottaneen Kusarihebi nimisen ryhmän, joka oli todellisuudessa Hebigakuren luomus.
Tietäen liittolaisiaan paremmin millainen uhka kilpaileva ryhmä todella oli Tuschigumo oli hyväksynyt näiden puolesta Kirigakuren tekemän tarjouksen ja alkanut järjästellä juonta, mikä saisi myös perheiden päät suostumaan siihen. Ensitöikseen hän oli vaatinut että kiriläiset hoitelisivat heidän riveissään olevan petturin ja lavastaisivat sen hebiläisten tekosiksi, minkä lisäksi hän oli kutsunut myös erään itselleen pari palvelusta velkaa olevan palkkasoturin Kuumienlähteiden maahan. Tämän oli tarkoitus muutamien alaistensa kanssa tarkoitus tehdä valehyökkäys De la Rosien kartannoon, jonka kohteena näyttäisi olevan siellä olevat yakuzaperheiden edustajat.

Koko suunnitelma nojasi siihen että enemmän liikemiehiä kuin sotureita olevat mafiosot pelästyisivät vihollisensa suoraviivaisuutta, joka poikkesi huomattavasti rikollis liigojen normaaleista toimintatavoista. Siinä missä nämä normaalisti nahistelivat alueesta jengitaisteluiden muodossa, kävisi näiden vihollinen suoraan vastustajansa johdon kimppuun ja asettaisi siis nämä suurimman uhan alle. Tietäen suunnitelman olevan erittäin riskialtis Akki oli päättänyt itse myöskin auttaa tapahtumia genjutsujensa avulla, saadakseen hyökkäyksen vaikuttamaan vakavammalta uhalta kuin se todella oli. Hän oli myös varautunut surmaamaan muutamia vähemmän tärkeitä perheiden edustajia, kuten myös mahdollisesti haavoittamaan jotain tärkeämmistäkin henkilöistä.
Piipunpesästä tuleva himmeä punainen hehku valaisi hetken aikaa nuorenmiehen kalpeita kasvoja, tämän katsellessa edessää talonkatolta avautuvaa näkymää hiljalleen nukahtavaan kylään kartannon juurella. Vaikka näytti siltä että ihaili vain maisemia niin todellisuudessa Akki kuitenkin keskittyi aistimaan ympärillään olevia chakroja ja vaikuttamaan tiettyihin niistä. Hän oli saanut Suirenin avulla selville ketkä kartannon asukeista olivat kykeneviä aistimaan chakraa keskivertoa paremmin, joiden kyvyn neutraloinnin tarve oli hyökkäyksen kannalta äärimmäisen tärkeää. Hyödyntäen genjutsujaan miekkamies ujutti hiljalleen chakraansa nuiden henkilöiden mieliin ja turrutti näiden kyvyn havaita mitään normaalista poikkeavaa. Samalla Tsuchigumo otti tekniikkojensa avulla yhteyttä kylän ja kartannon välisessä maastossa olevaan palkkasoturijohtajaan, ilmoittaen tälle kaiken olevan valmista esityksen aloittamiseksi.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2582Viesti Cross »

Katolla istuva Akki vaistosi kuinka genjutsunsa näkymättömäksi tekemät hyökkääjät pääsivät yllättämään kartannon muureja kiertävät vartiat ja vaijensivat nämä yksi toisensa jälkeen lopullisesti. Häntisi tuon toimen piteen olevan pakollinen jotta hyökkäys vaikutti todelliselta, vaikka ei pitänytkään siitä että joutui uhraamaan liittolaisiaan suunnitelmansa vuoksi. Ajatus oli valvottanut miekkamiestä edellisinä öinä, pitäen hänet hereillä ja yrittämässä keksiä jotain tapaa kiertää tämä ongelma. Ikävä kyllä mitään ratkaisua ei ollut löytynyt ja lopultaTsuchigumo oli joutunut tekemään valinnan, joka pakotti hänet astumaan hyvinkin harmaalle alueelle päätöksineen.
Vartioiden tultua poistetuksi pelistä Ysuken miehet levittäytyivät pienemmiksi ryhmiksi ja suuntasivat ennalta määrättyjä kohteitaan kohti, työskennellen ihaltavan täsmällisesti. Ei kulunut kauvaakaan kun nämä olivat jo asemissa ja hyökkäys pääsi todella alkamaan, mitä seurasi melkein heti ensimmäinen yössä kajahtava tuskanhuuto. Se oli lähtöisin katolla istuvan shinobin alla olevasta huoneesta, joka kuului hänelle ja jossa hänen oma kage bunshinsa surmasi ensimmäiset huoneeseensa hiippailleet hyökkääjät. Huuto tuntui herättävän hetkessä koko kartannon ja helvetti tuntui repeävän jokapuolella rakennusta, yllätettyjen asukkaiden havahtuessa tunkeilijoiden läsnäoloon.
Silmänsä avaava Tsuchigumo seurasi hetken aikaa tapahtumia synkkäilmeisenä, joutuen vielä kerran vakuuttamaan itselleen tehneensä oikean valinnan. Avunhuudot ja taistelunmelske kertoivat kuitenkin että nyt oli jo myöhäistä murehtia tuota, minkä takia ainut vaihtoehto olisi varmistaa että suunnitelma toimisi loppuun asti juuri niin sulavasti kuin oli alkanutkin. Huokaisten syvään ja lujittaen mielensä miekkamies nousi pystyyn ja lähti juoksemaan kohti Suirenia ja tämän seurassa ollutta Juliota, jonka hämääminen oli operaation ensimmäinen osa.
Akki oli järkeillyt että joutuessaan hyökkäyksen kohteeksi perheen turvamiehet keskittyisivät ensisijaisesti varmistamaan oman isäntänsä selviytymisen, joten tämä varmasti häviäisi tavoittamattomiin heti taistelun alussa jotain salakäytävää pitkin. Siksi olikin parempi keskittyä luomaan kuva todellisesta uhasta tämän poikaan ja vaimoon, jotka olisivat kaikkien vieraiden tavoin vasta toissijaisia suojelukohteita.
Tämän verran hän oli kertonut suunnitelmastaan myös Suirenille, jonka tehtäväksi oli jäänyt varmistaa ettei perheen tuleva johtaja tulisi kuolemaan. Nuorenmiehen oli kuitenkin haavoituttava vakavan näköisesti, mutta ei kuitenkaan niin että todellista uhkaa olisi. Siksi Tsuchigumo oli päättänyt hoitaa tuon tehtävän itse, kykenemättä luottamaan kehenkään muuhun tuon tärkeän pikku yksityiskohdan kanssa. Edes Nemuri ei tietänyt tästä suunnitelman osasta, sillä tämä tuskin olisi kyennyt hyväksynyt sitä.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2640Viesti Cross »

Suirenin taistelua jonkin aikaa katolta käsin seurannut Akki nyökkäsi naisen suuntaan hyväksyvästi, sillä tämä näytti suoriutuvan omasta tehtävästään vähintään tyydyttävästi. Varsinkin se että tämä oli joutunut erilleen Julion kanssa sopi hänen suunnitelmiinsa, sillä se teki De la Rosan vahingoittamisesta helpompaa. Miekkamies oli lähettänyt yhden kage bunsheistaan jo edeltä genjutsunsa piilottamana hyökkäämään tulevan mafia perheen pään kimppuun, uskotellen tälle illuusioidensa avulla että vastassa oli taloon hyökkääviä palkkasotureita.
Kaksikon välillä käytävä taistelu ei ollut kovinkaan pitkä tai raju, mutta siitä syntyneet äänet kuuluivat kuitenkin ulos asti ja saikin ulos taistelemaan jääneen Nemurin juoksemaan sisään heti ne kuullessaan. Siinä vaiheessa illuusiot ja kage bunshi olivat jo hoitaneet tehtävänsä, jättäen verisen Julion sisään juoksevan naisen löydettäväksi. Vaikka tämä näytti todella kaamealta lukuisista pienistä haavoistaan vuotavan veren takia ei nuorella miehellä ollut varsinaista hengenvaaraa, ei vaikka tämän riinnasta törötti kutakuinkin sydämmen kohdalle isketty kunai. Tsuchigumo oli kuitenkin ollut tarkka iskunsa kanssa ja oli varma että oli osunut juuri oikeaan kohtaan niin että haava näytti vakavalta, mutta ei silti olisi vaaraksi.
''Pidä hänet turvassa... Tässä ei kestä enää kauvaa...'' Genjutsun avulla ajatuksensa Suirenille välittävä Akki ajatteli, kääntäen katseensa kartannon pihan perällä olevan talon suuntaan, tietäen De la Rosa perheen johtajan vaimon majailevan siellä. Itsensä liikuntakyvyttömäksi syönyt nainen saisi olla tämän taistelun viimeinen merkittävä uhri, jonka uhrtaaminen ei ollut mieluisa velvollisuus, mutta siitä huolimatta jotain mitä piti vain tehdä. Siitä huolimatta tämän välit miehensä kanssa olleet enää kovinkaan lämpimät nykyisin, saisi tämän kuolema yakuzaperheen haluamaan varmasti kostoa, mutta osottaisi myös etteivät he pystyisi puolustautumaan yksin vihollistaan vastaan.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2651Viesti Cross »

Jätettyään aidosti huolestuneen Suirenin huolehtimaan haavoittuneesta Juliosta Akki oli suunnannut kulkunsa kartannon emännän käytössä olevaan sivurakennukseen, lähettäen yhden kage bunsheistaan vieraiden siipeen auttamaan loppujen hyökkääjien surmaamisessa ja varmistaakseen näin että tulisi nähdyksi taistelemassa puolustajien riveissä seuraavan tekonsa aikana. Vaikka tämä ei ollutkaan ensimmmäinen kerta kun hän oli tekemässä jotain erittäin arveluttavaa ja moraalisesti paheksuttavaa, tunsi miekkamies askeltensa käyvän aina vain raskaammiksi, mitä lähemmäs hän pääsi määränpäätään. Lyötyään suunnitelmansa lukkoon Tsuchigumo ei ollut nukkunut yhtään yötä kunnolla, sillä tiesi kaikesta itsensä vakuuttelusta huolimatta ettei tämä teko ollut oikein, tai edes välttämätöntä. Tämä oli vain nopea tapa päästä siihen lopputulokseen minkä hän halusi, sen sijaan että olisi kuluttanut aikaa puhuakseen liittolaisensa hyväksymään Kirigakuren tarjouksen.
Vielä muutamia kuukausia sitten nuorimies olisi toiminut juurikin niin, mutta kaikki se matkustelu ja neuvottelu oli antanut Kusarihebille aikaa tehdä itsestään uhan. Jos hän olisi toiminut juuri kuten nämä olivat tehneet ja pakottanut yakuzaperheen toisensa jälkeen komentoonsa ei tätä nykyistä ongelmaa olisi olemassa, eikä hänen tarvitsisi kuluttaa enää aikaansa juokseakseen suorittamassa milloin mitäkin velvollisuutta. Sen sijaan hän olisi varmaan voinut jo ajatsitten katsoa kaksosille tekemänsä lupauksen täytetyksi ja lähteä omille teilleen, suunnaten luultavasti suoraan Otogakureen lunastamaan toisen antamansa lupauksen.

Pysähdyttyään hetkeksi sivurakennuksen pääovelle kasaamaan ajatuksensa ja miettimään oliko valmis todella tekemään tämän, Akki lopulta riuhtaisi kevyen liukuoven pois tieltään. Enää ei ollut aikaa tai mahdollisuutta toisiinajatuksiin, sillä suunnitelma oli edennyt jo liiankin pitkälle ja katumaan alkaminen olisi turhaa. Rattaat pyörivät jo eikä suunnitelman puolitiehen jättäminen auttaisi enää mitään, vaan ennemminkin luultavasti vain haittaisi halutun tuloksen saavuttamista.
Miekat käsissään Tsuchigumo asteli pienen rakennuksen läpi johtavaa käytävää pitkin De la Rosa perheen johtajan vaimon huoneen ovea kohti, missä vaistosi kohteenaan olevan naisen olevan. Puolessa matkassa hän kuitenkin pysähtyi, sillä kykeni aistimaan tämän kaksi henkivartiaa ohuvien väliseinien takana väijyksissä. Huokaisten raskaasti hän keskitti chakraa kahteen miekkaansa ja iski ne seinien läpi, tuntien toisen niistä osuvan vai kevyesti johonkin ja toisen tulevan isketyksi sivuun. Hieman yllättyneenä vartioiden kyvykkyydestä kalpea tunkeilia otti muutaman askeleen taaksepäin ja valmistautui taistelemaan, juuri kun kaksi entistä raudanmaalaista samuraita loikkasi ohuvien väliseinien läpi käytävällä olevan vihollisensa kimppuun.

2xS vihu
350hp/ck
12n
Samurai min 40% kenjutsu
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2654Viesti Southpaw »

Kiri ehti väistää seinän läpi tulevan iskun vain juuri ja juuri, selviten onneksi vain sillä että sai yllään olevan haorin kylkeen pitkän viillon, joka ei kuitenkaan yltänyt aivan ihoon asti. Teru puolestaan oli havainnut tulevan iskun ajoissa ja ehtinyt torjua sen oman miekkansa avulla. Väistön jälkeen, kumpikin henkivartijoista kuitenkin ryntäsi väliseinien läpi kohti vastustajaa, vain huomatakseen, että hyökkääjä oli heille hyvinkin tuttu henkilö.
"Mitä tämä tarkoittaa?!" Kiri tivasi yllättyneenä Akkin nähdessään. Huolimatta siitä, että heitä vastaan asettunut henkilö paljastuikin olevan Akki, kumpikin samurai piti varuillaan miekkansa iskuvalmiina, odottaen Akkin toimille jotain järkevää selitystä. Ehkä mies oli vain jostain syystä luullut heidän hyökänneen rouva de la Rosan kimppuun?

Kiri
Hp: 100
Ch: 250
Nopeus: 12

Teru
Hp: 70
Ch: 280
Nopeus: 12
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2660Viesti Cross »

Miekat kohotettuina käytävällä seisova Akki katsoi edessään olevaa kaksikkoa arvioiden, salaten parhaansa mukaan yllättyneisyytensä siitä että nämä olivat onnistuneet selviämään hänen aijemmasta hyökkäyksestään. Hän oli osannut arvella että De la Rosien johtajan vaimolla olisi keskivertoa pätevämmät henkivartiat, mutta nämä kaksi olivat osoittaneet hänen aliarvioineen heidät. Ilmeisesti kaksikon ohi ei olisikaan niin helppo päästä kuin miekka mies oli ajatellut, mutta onneksi tilanteeseen oli olemassa vielä yksinkertainen ratkaisu. Se kyllä saisi Tsuchigumon luultavasti inhoamaan itseään vielä enemmän kun jo tällähetkellä teki, mutta toivottavasti se menisi ohi, aivan kuten oli tehnyt sen jälkeen kun hän oli tuhonnut suuren maa-alan alleen hukuttaneen padon. Tosin silloin kyse oli ollut käskyn noudattamisesta ja ainakin jollain tapaa ystävän pelastamisesta, toisin kuin tälläkertaa.
''Onnistuitte pysäyttämään heidät?'' Aseensa alemmas laskeva Akki kysyi yllättyneen näköisenä, näyttäen selvästi rentoutuva, aivan kuin mitään vaaraa ei olisi ollut. Samassa nuorimies näytti kuitenkin terästäytyvän ja katsoi pettyneen näköisenä kahta henkivartiaa, aivan kuin ei olisi uskonut näkemäänsä. ''Saatanan tunarit! Julio oli oikeassa teihin ei voi luottaa... He ovat jo rouvan huoneessa!'' Miekkamies sähähti raivostunutta näytellen kahdelle henkivartialle, aivan kuin olisi muka vaistonnut jonkun tunkeilijan rouva De la Rosan huoneessa. Samalla hän lähti harppomaan huonetta kohti, uskoen kykenevänsä hämmentämään kahta vartiaa ja saamaan menettämänsä yllätyksen jälleen puolelleen pikku esityksellä.

Kestävyys: 150
Chakra: 546
Nopeus: 18
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2665Viesti Southpaw »

Akkin ilmaistessa, että oli luullut heitä tunkeilijoiksi, samurait vilkaisivat toisiaan. Nopea vilkaisu riitti siihen, että kaksikko pääsi yhteisymmärrykseen ja Akkin lähtiessä jo harppomaan kohti rouvan huonetta, Teru asettui miekkamiehen tielle ja painoi kevyesti miekkansa terän Akkin rintaa vasten, vihjaten että tämän olisi paras pysähtyä heti alkuunsa.
"Kiri, sinä tarkistat miten rouva voi. Huudat jos jokin on todella vialla", Teru sanoi tiukasti. Hänestä koko tilanne haisi, sillä ainoa sisäänkäynti rouvan luokse oli nimenomaan tästä ovesta ja mies oli aivan varma siitä, että kukaan ei ollut päässyt heidän ohitseen. He eivät ehkä olleet sensoreita, mutta Teru oli kuitenkin luottavainen sen suhteen että olisi huomannut jopa genjutsun sellaisen nähdessään. Tämän tasoiset hyökkääjät kun eivät yleensä olleet kovin taidokkaita genjutsun saralla.

Kiri
Hp: 100
Ch: 250
Nopeus: 12

Teru
Hp: 70
Ch: 280
Nopeus: 12
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2679Viesti Cross »

Se olisikin ollut liian helppoa... Akki ajatteli samuraiden vilkaistua toisiaan ja toisen näistä astuttua ase kohotettuna katkaisemaan hänen tiensä, toisen lähtiessä suuntaamaan yläkertaan johtavia portaita kohti. Pyrkien näyttämään siltä että kiireestä ja lähelläolevasta vaarasta huolimatta ei aikonut aiheuttaa hankaluuksia miekkamies kohotti kaksi kuudesta kädestään rauhoittavasti eteensä, samalla kun kaksi vielä vaatteiden alla piilossa olevaa kättä muodosti huomaamattomasti käsimerkkejä. Kun ne olivat valmiit näkisi käytävänpäässä olevan oventaakse juuri kerennyt Kiri suurten käärmeiden hyökkäävän kimppuunsa, jotka eivät lultavasti kykenisi pidättelemään tätä kovin kauvaa. Niiden tarkoitus ei kuitenkaan ollut muuta kuin saada samurai vakuuttuneeksi siitä että hänen kimppuunsa hyökättiin ja että vihollinen oli jotenkin päässyt livahtamaan kaksikon ohi.
Saadessaan seuraansa jääneen miehen huomion kiinnitetyksi hyökkäyksen kohteena olevaksi tseään luulevaan toveriinsa Tsuchigumo aikoi hyökätä tämän kimppuun, käyttäen harhautusta hyväksee surmatakseen Terun mahdollisimman nopeasti. Nopea isku tulisi kuuden miekan yhtäaikaisena sarjana, joka päättyisi siihen että miekkamies pyörähtäisi nopeasti ympäri ja potkaisisi vastustajan pois luotaan.

Kestävyys: 150
Chakra: 506
Nopeus: 40+25
Shugeki Tosei + Kuu no tachi = 108dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2684Viesti Southpaw »

Kirin suunnatessa portaita ylöspäin, miekka valmiina iskemään mikäli vastaan todella tulisi vihollisia, mies yllättäen näki portaiden yläpäästä häntä kohti hyökkäävät käärmeet. Yllättyneenä huudahtaen, mies loikkasi taaksepäin, samalla sivaltaen taidokkaasti kohti hyökkääviä käärmeitä kohti ja onnistui lopulta laskeutumaan tukevammalle maaperälle portaiden alapäähän. Samaan aikaan ystävänsä huudahduksen kuullut Teru oli juuri kääntymässä lähteäkseen toverinsa avuksi suojelemaan rouvaa, kun yllättäen silmäkulmaan osui Akkin miekanterästä heijastuva pieni valonvälähdys.
"Se on ansa", ajatus välähti Terun päässä juuri ajoissa. Nopeasti mies käännähti takaisin Akkia kohti ja keräsi chakraa miekkansa terään, ryhtyen uskomattoman nopeasti tekemään vastaiskuja, joiden aikana Akki saisi huomata, että tämän miekoissa olevat chakraterät tuntuivat ikään kuin katoavan, Terun aseen saadessa hyökkäykseen käytetyn chakran haihtumaan ilmaan. Temppu vähensi tuntuvasti Akkin aiheuttamaa vahinkoa, vaikka osa tämän iskuista osuikin taitavasta torjunnasta huolimatta maaliinsa.

Kiri
Hp: 100
Ch: 250
Nopeus: 12

Teru
Hp: 51
Ch: 220
Nopeus: 12
*Torjuntatekniikka, suojaa 89 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2692Viesti Cross »

Akki joka oli ollut varma että onnistuisi yllättämään Terun ei ollut uskoa silmiään huomatessaan tämän onnistuvan saamaan miekkansa hyökkäyksen tielle ajoissa, kyeten vielä kaiken lisäksi jollaintapaa neutraloimaan suurimman osan sen voimasta. Vaikka suoritus olikin ihailtava ja sai hänet miettimään silmänräpäyksen ajan miten se oli tehty, ei siihen nyt olisi ikäväkyllä aikaa. Omasta epäonnistumisestaan pettynyt miekkamies sähähti äänekkäästi ja kävi uudelleen hyökkäykseen, käyttäen tälläkertaa hyväkseen taitavaa jalkatyöskentelyä. Silmänräpäyksen ajan hän näytti olevan iskemässä edessään olevaa samuraita vasemmalta, vaikka todellisuudessa olikin pyörähtänyt matalaksi laskeutuneena nopeasti tämän oikealle puolelle ja sivalsi tätä siltäsuunnalta kaikkien aseidensa voimalla.
Normaalia itseään agressiivisemmin hyökkäävä Tsuchigumo tiesi valitsemansa taktiikan riskit, mutta hänen olisi selviydyttävä tästä vastustajasta mahdollisimman nopeasti, ennen kuin tämän toveri selviytyisi genjutsun luomista käärmeistä ja rientäisi toverinsa avuksi. Asia aiheutti huolta lähinnä sen takia että hän tuntui aliarvioineen De la Rosien palkalliset pahankerran, sillä ei ollut uskonut näiden voida olla todella näin päteviä taistelioita. Toisaalta kyse saattoi olla myös siitä pienestä epäilyksestä, joka söi jatkuvasti nuoren albinon päättäväisyyttä ja tuntui tekevän tämän liikkeistä normaalia hitaampia ja jäykempiä.

Kestävyys: 150
Chakra: 461
Nopeus: 40+20
Ryoukenchigai= 94
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2694Viesti Southpaw »

Akkin sähähdys sai Terun katseeseen tyytyväisen pilkkeen, sillä tuo sähähdys paljasti Akkin alkavan turhautua jo nyt, siihen ettei ollutkaan selvinnyt henkivartijoista niin vähällä vaivalla kuin oli odottanut selviävänsä. Kun toinen hyökkäys sitten tuli, se tuli huomattavasti suoraviivaisempana kuin ensimmäinen hyökkäys, jonka Teru oli saanut torjuttua. Edes voimalla tehty isku ei kuitenkaan tuntunut tehoavan toivotulla tavalla, sillä nopeasti vanhan samurain onnistui kohottaa jälleen miekkansa torjuntaan Akkin iskun tielle. Tätä menoa Teru kuitenkin tajusi jäävänsä nopeasti alakynteen, ellei saisi toveriaan pian avuksi.

Sillä välin Kiri oli havainnut, etteivät käärmeet hänen iskuistaan huolimatta tuntuneet edes säikähtävän vaan tulivat armottomasti päälle, riippumatta siitä tähtäsikö hän käärmeitä silmiin vai yrittikö jopa iskeä miekkansa avonaisten käärmeensuiden kautta pään läpi. Niinpä Kiri alkoi nopeasti tulla siihen tulokseen, että kyseessä oli pakko olla jonkinlainen harhakuva. Testatakseen teoriansa, samurai keskittyi hetken verran, pysäyttäen chakrankiertonsa lähes kokonaan ennen kuin päästi sen jälleen virtaamaan suuren chakrapurkauksen säestämänä. Käärmeet katosivat lähes saman tien ja kääntyessään nyt katsomaan miten Terulla sujui. Huomatessaan tämän taistelevan Akkin kanssa, Kiri etsi avointa paikkaa johon hyökätä ja sellainen lopulta tulikin kun Akki hyökkäsi jälleen Terua kohti. Huomatessaan tilaisuutensa tulleen, Kiri syöksähti nopeasti kohti Akkia, pyrkien osumaan nopealla pistohyökkäyksellä tämän selkään. Hän halvaannuttaisi Akkin ja veisi sitten perheen johtajien eteen rangaistavaksi.

Kiri
Hp: 100
Ch: 165
Nopeus: 12
*Chakrahäirintäsysteemi
*Pistohyökkäys, 89 dmg

Teru
Hp: 46
Ch: 160
Nopeus: 12
*Torjunta, torjuu 89 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2711Viesti Cross »

Vaikka Akki tunsikin turhautumista siitä miten asiat etenivät erehtyi Teru pahasti kuvitellessaan sen voivan olla etu tätä vastaan taistelevalle kaksikolle, sillä kyse ei ollut siitä että hän olisi alkanut epäillä kykyjään päihittää nämä. Jossain muussa tilanteessa miekkamies olisi voinut jopa nauttia samuraita vastaan taistelemisesta, mutta nyt tämä oli vain ikävä hidaste, joka piti poistaa tieltä keinojakaihtamatta. Vanhan miehen taidot olivat riittäneet pelastamaan tämän tähän asti, mutta se johtui ennemminkin siitä että Tsuchigumo oli joutunut keskittymään tämän toveriin vaikuttavaan genjutsuun ja ei ollut siksi kyennyt käyttämään niitä myös tähän vastustajaan.
Tuntiessaan kuitenkin käärme illuusionsa vaikutuksen haihtuvan Kirin mielestä ja tämän syöksyvän mukaan taisteluun, yrittäen pistää miekallaan nuorta tunkeilijaa selkään tämä langetti vuorostaan illuusion ensimmäiseen vastustajaansa. Samalla kun kuusikätinen mies muutti itsensä Terun silmissä ystäväkseen ja sai tämän uskomaan Kirin olevan vihollinen, pyörähti tämä myös nopeasti ympäri iskien selkäänsä suunnatun piston sivuun. Heti torjuntansa perään Akki jatkoi pyörimistään, näyttäen lähestulkoon tanssivat tuulenpyörteen lailla, jakaessaan raskaita sivalluksia Kiriä kohti ja ahdistaessaan tätä takaisin tulosuuntaansa. Samalla hän pyrki avaamaan taisteluun liittyneen miehen puolustuksen niin että tämän genjutsun hämäämä toveri pääsisi iskemään yllättäen kumppaniaan, poistaen tämän taistelusta ja jääden vain itse taistelemaan nuorta vastustajaansa vastaan.

Kestävyys: 150
Chakra: 351
Nopeus: 40+20
Tsurugi senpuu+ Kuu no tachi= puolustaa 89 ja vastaa siihen 78dmg.
Batsu Mikata no Jutsu-> Teru
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2719Viesti Southpaw »

Akkin onnistuessa torjumaan hänen hyökkäyksensä ja vielä iskiessä hieman takaisinkin, Teru joutui jälleen turvautumaan miekkansa erikoisominaisuuteen saada vastustajan chakra haihtumaan. Niinpä Akki joutuisi jälleen huomaamaan, kuinka tämän miekkoihin muodostamat leikkuuterät katosivat kuin savuna ilmaan, Terun torjuessa itseään kohti satelevia iskuja. Vanha samurai oli juuri käymässä uuteen hyökkäykseen kun yllättäen Akki ja Kiri tuntuivat vaihtavan paikkaa hänen silmissään. Hetken verran Teru räpytteli hämmentyneenä silmiään, mutta tuli kuitenkin siihen tulokseen, että Akki oli varmaankin vaihtanut paikkaa Kirin kanssa saadakseen hänet iskemään ystäväänsä. Vihaisesti karjahtaen Teru kuitenkin kohotti miekkansa ja hyökkäsi kohti Akkin hahmoa, tietämättä lainkaan että oli juuri genjutsun vuoksi hyökkäämässä oikeasti Kirin kimppuun.

Kiri puolestaan joutui yllättymään siitä kuinka Akkin onnistui huomata ja torjua hänen hyökkäyksensä huolimatta siitä, että mies oli selin häneen. Hän oli juuri aikeissa hyökätä uudestaan, kun huomasi kuitenkin häntä kohti ryntäävän Terun ja joutui perääntymään kauemmas Akkista, välttyäkseen joutumasta Terun miekaniskujen uhriksi.
"Teru, se olen minä, Kiri!" nuorempi samurai huudahti koettaen saada jotain järkeä ystävänsä päähän. Kun tämä kuitenkin hyökkäsi kaikesta huolimatta päälle nopealla pistohyökkäyksellä, Kiri katsoi ystäväänsä silmiin. Niissä olevasta raivon sekaisesta katseesta hän arveli tietävänsä, mistä oli kyse. Nopeasti Kiri keräsi chakraa jalkoihinsa ja liikkui sitten nopeasti Terun pistohyökkäyksen tieltä tämän sivulle, niin että pääsi tarttumaan miehen olkapäähän.
"Kai", Kiri mumisi, samalla kun vapautti chakraansa Terun kehoon ja palautti tämän takaisin todellisuuteen. Teru pysähtyikin genjutsun purkautuessa saman tien ja räpytteli hetken hämillään silmiään ennen kuin kääntyi katsomaan Terua ja Akkia, jotka olivat jälleen niin sanotusti omilla paikoillaan.

Kiri
Hp: 100
Ch: 135
Nopeus: 12
*Sunshin
*Kai, purkaa genjutsun Terulta

Teru
Hp: 29
Ch: 107
Nopeus: 12
*Hyökkäyksen neutralointi, suojaa 61 dmg
*Pistohyökkäys Kiriin
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2729Viesti Cross »

Kirin vapauttaessa genjutsun vallassa olleen Terun Akki tunsi pientä ihailua kaksikon yhteistyötä kohtaan, sillä nämä näkyivät tuntevan toistensa toimintatavat ihailtavan hyvin ja olivat selvästikkin työskennelleet pitkään yhdessä. Jollain tapaa se toi hänen mieleensä Akaeihein jäsenenä vietetyt vuodet, joiden aikana hänkin oli tuntenut vastaavanlaista toveruutta muiden ryhmän jäsenten kanssa. Tuo ajatus sai miekkamiehen hyökkäämään raovoisasti lähekkäin olevan kaksikon kimppuun, sillä se muistutti häntä siitä miksi teki mitä oli nyt tekemässä.
Vaikka omien liittolaisten surmaaminen oli vähintäänkin kyseenalaista toimintaa ja tuntuikin vastenmieliseltä miehestä, niin ei se kuitenkaan painanut minkäänvertaa kun toisessa vaakakupissa oli se syy miksi hän teki sen. Tsuchigumo oli löytänyt yakuzasta uusia liittolaisia ja jopa muutaman uuden ystävän, mutta ennenkaikkea järjästö oli vain keino lyödä kapulaita Ryuun suunnitelmien rattaisiin. Hän ei ollut aijemmin ajatellut asiaa sillätavalla, mutta Waraun kanssa käyty keskustelu ja kirigakurelaisten tekemä tarjous olivat saaneet totuuden hahmottumaan, pakottaen nuorenmiehen miettimään suhtautumistaan järjästöön uudelta kannalta. Ei ollut epäilystäkään siitä että nämä käyttivät häntä taistelemaan omat taistelut puolestaan, tuntematta mitään suurempaa toveruuden sidettä. Miksi siis hän ei myös käyttäisi näitä kostaakseen kuolleiden tovereidensa puolesta kuten oli vannonut tekevänsä ja hyödyntäisi tarjottua tilaisuutta, vaikka se tarkoittikin näiden liittolaisten manipulointia.

Hyökätessään vastustajiensa kimppuun Akki loi kummankin näistä mieleen genjutsun, joka sai nämä näkemään hänet peilikuvan tavoin aivan päinvastaisessa suunnassa kuin oli. Nämä kaksi kokeneelta vaikuttavaa miestä voisivat olla haasteellisia vastustajia, jos kykenisivät taistelemaan tehokkaasti yhdessä. Senpätakia nuori miekkamies päättikin hämmentää näitä parhaansa mukaan ja käyttää genjutsujaan näiden yhteistyön vaikeuttamiseen, sillä yksinään kumpikaan näistä ei vaikuttanut ylipääsemättömältä vastukselta.
Näyttäen hyökkäävän päinvastaisesta suunnasta kuin todella tuli Tsuchigumo vapautti chakraa jaloistaan, ilmestyen yllättäen Kirin viereen miekkojaan pyörittäen ja iski toisen jalkansa vasten tämän kasvoja. Vaikka potkussa olikin voimaa ei se vielä riittäisi kuitenkaan vahingoittamaan miestä tarvittavissa määrin, sillä sen tarkoitus oli vain horjuttaa kohteen puolustusta ja saada tämä hetken ajaksi pois tasapainosta. Todellinen vahingon lähde oli kuusi mestarityötä olevaa miekkaa, joiden terät syöksähtivät heti potkun jälkeen kalpean nuorukaisen käyttäminä päin potkun kasvoihinsa saaneen miehen rintaa.

Kestävyys: 150
Chakra: 285
Nopeus: 40+25
Kyōka Suigetsu molempiin
Senran Tosei= 103-113dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Smoke and mirrors

Viesti: # 2734Viesti Southpaw »

Kiri oi tuskin saanut Terun ulos mieltään piinaavasta genjutsusta, kun Akki jo päätti sekoittaa molempien aistit harhoillaan, kummankaan sitä tajuamatta. Peilikuvatekniikka oli tapahtunut kuin huomaamatta ja kun Akki sitten syöksyi häntä kohti, ei sen paremmin Teru kuin Kirikään osannut lainkaan aavistaa katsovansa peilikuvaa. Niinpä nuoremman samurain leukaan suunnattu potku saikin helposti Kirin pois tasapainosta. Vaikka osuma hämmästytti miehen hetkeksi, ei tällä kuitenkaan ollut aikaa jäädä pohtimaan sitä, sillä pian Akki jo jatkoi hyökkäystään suuntaamalla kaikki kuusi miekkaansa kohti hänen rintaansa. Tässä tilanteessa edes peilikuvan käyttö ei auttanut, sillä pian Teru päätyi puolustamaan itseään varsin suoraviivaisella alhaalta ylöspäin suuntautuvalla iskulla, jonka avulla pyrki ohjaamaan miekanterät ylöspäin ja siten sivuun itsestään. Osan miekoista suoraviivainen hyökkäys riittikin torjumaan juuri ajoissa, osan miekoista taas viiltäessä haavoja Kirin ylävartaloon. Tässä rytäkässä Akkin onnistui jopa viiltää miehen toinen korva irti, minkä Kiri ei kuitenkaan antanut hidastaa itseään.

Akkin ja Kirin ollessa keskittyneinä toisiinsa, Teru päätti jälleen turvautua aseensa erikoiskykyyn ja hyökkäsi kohti Akkia. iskuetäisyydelle päästessään, Teru teki nopeiden viiltojen sarjan, kohti nuoren miekkamiehen kylkeä, samalla kuitenkin käyttäen aseensa erikoiskykyä, että haavojen lisäksi Akkilta myös haihtuisi chakraa ilmaan. Teru arveli tämän hyökkäyksen olevan paras keino sekoittaa Akkin genjutsujen muodostamista, sillä ilman riittävää chakraa tämä ei niitä pystyisi toivottavasti tekemään.

Kiri
Hp: 76
Ch: 75
Nopeus: 12
*Torjunta, suojas 89 dmg

Teru
Hp: 29
Ch: 40
Nopeus: 12
*Chakranhaihdutus no tekniikka, -84-94 ch jos osuu, chakrat vaan haihtuu eli Teru ei saa niitä itelleen
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kuumien lähteiden maa”