Lepoa taistelun keskellä (rope)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2525Viesti Southpaw »

Kageron saadessa muut viimein kiinni Akuman joukkojen pystyttämässä leirissä, taistelut ympäri rämettä olivat jo alkaneet laantua ja kumpikin osapuoli alkanut vetäytyä leireihinsä yön ajaksi, sillä kumpikin osapuoli tiesi, että pimeässä taistelu tulisi tuottamaan haastavan ympäristön vuoksi vain enemmän tappioita kuin mitään varsinaista hyötyä. Tästä huolimatta oli kuitenkin varauduttava mahdollisiin yöllisiin hyökkäyksiin, joten tullessaan leiriin Kagerolta ei kestänyt kauankaan saada muilta ryhmänjohtajilta tietoonsa, että jokaisesta ryhmästä oli yhden oltava aina hereillä ja pidettävä vartiota muiden nukkuessa ja levätessä miten parhaiten taisivat. Etsiessään oman ryhmänsä jäseniä leiriin kerääntyneiden shinobien joukosta, Kagero törmäsi myös joukkojen johtajaan, joka hetken näytti siltä kuin olisi halunnut vain kääntyä ja lähteä toiseen suuntaan Kageron nähdessään. Lopulta mies kuitenkin nieli ylpeytensä ja viittasi Kageron puheilleen.
"Kuulin aiemmin että se löytämänne vihje vihollisen suunnitelmista piti kuin pitikin paikkansa. Menetimme selustasta joitakin miehiä heidän suunnitelmiensa vuoksi, mutta sinun ryhmäsi toiminnan ansiosta saimme vähennettyä tappioita", mies sanoi hieman happamaan sävyyn.

"Tuota... kiitos", Kagero sanoi hieman epävarmana siitä oliko sanat tarkoitettu kehuksi vai oliko kyseessä enemmän neutraali kertomus siitä miten taistelut olivat muissa osissa taistelukenttää sujuneet.
"Vaikka ryhmäsi toimikin tänään hyvin, en halua kuitenkaan huomenna nähdä minkäänlaista sooloilua ellei siihen aivan ehdottomasti ole tarvetta. Onko selvä?" komentaja lisäsi tiukempaan sävyyn, haluten selvästi säilyttää edes jonkinlaisen arvovallan alempana arvoasteikossa olevan Kageron silmissä.
"Kyllä komentaja. Ei sooloilua huomenna", Kagero tyytyi sanomaan, vaikka arvelikin ettei voisi luvata mitään. Tilanteet taistelukentällä saattoivat muuttua nopeastikin joten oli hyvin mahdollista, että välillä saattoi olla tarpeellista edetä hänen arvostelukykynsä varassa. Saatuaan komentajalta kuitenkin luvan jatkaa matkaansa, Kagero jatkoi ryhmänsä etsimistä ja huomasikin nämä lopulta lähellä leirin reunaa kasvavan puun suurten juurien tarjoamassa suojassa.
"Hienoa nähdä että kaikki teistä selvisivät leiriin. Toivottavasti matkalla ei ollut ongelmia?" Kagero kysyi päästessään puhe etäisyydelle ja laittoi samalla kasvoillaan olleen anbu-maskin roikkumaan vyölleen.
"Ja lisäksi... Helvetin hienoa työtä kaikki kolme. Komentajan mukaan meidän ryhmämme ansiosta tämän päivän menetykset jäivät pienemmiksi kuin mitä ne olisivat olleet jos emme olisi lähteneet toimimaan omin päin", Kagero kehui alaisiaan leveästi virnistäen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2529Viesti Cross »

Jätettyään Kageron pidättelemään kimppuunsa käynyttä ryhmää Nuno ja tämän kaksiseuralaista oli pian liittynyt muiden taistelusta irtautumista suorittaneiden Akuman joukkojen riveihin, päätyen näiden mukana erinäisten kiertoreittien kautta lopulta määrättyyn leiripaikkaan. Se oli pieni saareke vedenkeskellä, joka koostui vedestä kasvavista suurista puista ja niiden väliin aikojen kuluessa kasaantuneesta maa-aineksesta. Peitteisen pintansa takia suurenkin joukkion oli helppo piiloutua sinne ja sitä reunustavat puut tarjosivat hyvän paikan vartioille tarkkailla ympäristöään, minkälisäksi sen keskiosiin oli pystytetty joitain lahoja puita keräämään juomakelposta vettä leiriytyjille.
Luovutettuaan vankinsa ylemmilleen kuulusteltavaksi pitkällisen kinastelun jälkeen kolmikko valitsi itselleen mukavan näköisen leiripaikan erään suurehkon puun juurien suojasta ja levitti nopeasti vähät tavaransa sinne leiriytyäkseen. Heiltä ei kestänyt kauvaakaan saada kasattua jonkinlaista suojakatosta oksista jonka alla nukkua vaikka yöllä sattuisi satamaanja kaivaa pientä monttua nuotiota varten, josta sen liekit tai savu ei näkyisi kaikkialle ympäristöön.

Ningyoun ja tämän seurassa olevan kahden muun shinobin saatua leirinsä valmiiksi nämä alkoivat lopulta vasta miettiä minne heidän ryhmäänsä johtamaan määrätty Ichigiri oli mahtanut jäädä, jonka puuttumisen huomaaminen sai varsinkin kalpean pikkumiehen hermostumaan. Lähinnä se johtui siitä että hän tajusi ettei se varmasti sopisi hänen aijemmin tapaamalle punahiuksiselle örmylle, joka oli käskenyt seuraamaan naista ja tottelemaan tämän käskyjä. Hänen onnekseen ja helpotuksekseen Kagero kuitenkin ilmestyi melkein samantien heidän luokseen hymyilevänä ja vuolaasti kehuja jakaen.
Susiensa keskelle käpertyneen Kohakun jäädessä järsimään pientäpalaa kuivaa lihaa ja Ichiron alkaessa lyhyesti kertoa heidän eroamisensa jälkeisistä tapahtumista, Nuno lähestulkoon pomppasi ilmaan ja luikahti tarkistamaan että naamionsa kasvoiltaan ottanut nainen oli kunnossa. Hän ei ollut mikään varsinainen koulutuksen saanut lääkintäninja ainakaan sikäli kun itse muisti, mutta kykeni kyllä silti parantamaan muita chakransa avulla. Sen lisäksi Ningyou oli oppinut Inuzukaa palvellessaan käyttämään monia yrttejä ja kasveja paranemisen edistämiseen, mikä oli ollut tarpeen ainaisessa puutteessa elävässä joukkiossa. Myös Kougan pää kiduttajana toimiminen oli opettanut monia mielenkiintoisia asioita ihmiskehosta, mistä oli hyötyä myös kun piti saada joku pysymään elossa ja toipumaan nopeasti.
''Tämä vaatii puhdistusta ja haudetta...'' Yhtä naisen taisteluissa saamaa haavaa sormellaan tökkivä pikkumies mutisi, yrittäen samalla nähdä hieman paremmin sen reunoja. Hämärän valaistuksen takia oli kuitenkin paha sanoa oliko sen reunat alkaneet sinertää, mutta ainakin pikainen nuuhkaisu ei vaikuttanut lupaavalta. Ilmmeisesti haavaan oli päässyt bagteereita kuhisevaa rämevettä, joka saattaisi muuttaa pienenkin naarmun hengenvaaralliseksi. Onneksi heillä kuitenkin oli Kohakun sudet, jotka voisivat puhdistaa haavan luultavasti nuolemalla ja sen lisäksi puiden rungoista löytyisi varmasti sopivia toukkia syömään tulehtunut iho pois.
''Anna hukkien nuolla haavat puhtaaksi... Palaan kohta.'' Yhden Otogakuren asevarastosta saamansa kunain esiin ottava Nuno sanoi ja viittoi kunoichia menemään susiensa keskellä makoilevan pojan luokse, samalla kun itse katseli arvioiden heidän vierellään olevaa puuta. Ei kestänyt kauvaakaan kun tottuneet silmät jo havaitsivat lupaavan näköisen paikan ja kunai upposi rusahtaen toukkien lahoksi syömään puunkylkeen, alkaen kaivaa tottunein liikkein pieniä valkoisia ötököitä esiin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2531Viesti Southpaw »

Tuskin Kagero oli päässyt paikalle, kun Nuno jo pomppasi yllättävän innoissaan pystyyn ja tuli lähemmäs ryhtyne tarkistamaan Kageron saamia vammoja samalla kun Ichiro kertoi lyhyesti mistä kaikesta Kagero oli jäänyt paitsi sillä välin kun oli jäänyt suojaamaan ryhmänsä perääntymistä. Kuten hän olikin jo muilta ryhmänjohtajilta ehtinyt kuulla, jokaisen ryhmän oli pidettävä vähintään yksi ihminen vahdissa. Lisäksi Ichiro kertoi heidän myös joutuneen luovuttamaan aiemmin vangitun vangin ylempien kuulusteltavaksi. Perääntyminen oli kuitenkin onneksi sujunut ilman mitään erityisiä ongelmia. Ichiron ummistaessa väsyneenä silmänsä ja Kohakun keskittyessä syömiseen, Kagero kiinnitti viimein huomionsa kokonaan Nunoon, jonka kuuli mutisevan jotain haavojen puhdistamisesta ja hauteista. Hän oli toki pistänyt merkille, että Nuno tuntui osaavan edes jossain määrin myös parantaa vammoja vaikkei tainnutkaan mikään varsinainen lääkintäninja olla, mutta tästä huolimatta Kagero hieman yllättyi siitä että Nuno tuntui tietävän näinkin hyvin mitä pitäisi tehdä.

"Hyvä on, jos todella olet sitä mieltä, että se vaatii hoitoa", lääkinnän suhteen huomattavasti tietämättömämpi Kagero sanoi, samalla koettaen itsekin tiirailla Nunon havaitsemaa haavaa. Kagero ei ollut lainkaan tietoinen haavan mahdollisesti aiheuttamasta hengenvaarasta ja hänen silmiinsä se näytti ihan tavalliselta naarmulta miten sitä sitten katsoikin. Nunolle haavan hoitaminen tuntui kuitenkin olevan tärkeää, joten Kagero päätti vain olla väittämättä vastaan ja antaa Nunon hoitaa haavan, jotta tämä saisi asian suhteen mielenrauhan. Eikä hän voinut kieltää sitäkään, etteikö olisi jossain määrin ollut jopa otettu tästä huolenpidosta jota Nuno hänelle osoitti, vaikka heidän tuttavuutensa ei ollut kestänyt vielä kovinkaan kauan. Jollain tapaa Nuno jopa tuntui melkein kuin pikkuveljeltä, huolimatta siitä kuinka epäluuloisissa merkeissä he olivat ensikerran tavanneet.
"Kichan, nuole", Kohaku komensi käskevään sävyyn yhtä susista, kun Kagero käveli lähemmäs ja istuutui lopulta nuotion ääreen lähelle susia. Käskyn kuultuaan Kageron vierellä pakoileva susi kohottikin päätään ja alkoi omistajansa komennon mukaisesti nuolla naisen taistelussa saamia haavoja puhtaaksi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2534Viesti Cross »

Puunkuorta kunailla kaivelemaan kääntynyt Nuno kuuli Kageron sanat ja tulkitsi niiiden tarkoittavan ettei tämä aivan ymmärtänyt syytä miksi haavojen puhdistamiseen oli jotain erikoista tarvetta, mutta omaksi parhaakseen sentään tuntui tottelevan kokeneempaa. Arvellen kuitenkin että olisi syytä selittää mistä oli kyse kaivuutyönsä hetkeksi pysäyttävä pikkumies kääntyi ympäri ja rapsutti hajamielisen näköisenä päätään kunain kärjellä. Kesti hetken ennen kuin hän muisti mitä oli ollut tekemässä ja miksi, missä auttoi huomattavasti kämmenellä kiemurtelevien valkoisten toukkien kasa.
''Jos et halua herätä huomenna kuumeisena ja haava tulehtuneena niin kyllä... Tuo vesi on lähestulkoon myrkyllistä, minkä takia suon nimi onkin niin osuva,'' Kädessään olevia toukkia hajamielisesti suuhunsa naposteleva pikkumies totesi opettavaiseen sävyyn, hätkähtäen hieman tajutessaan erehtyneenä syömään juuri vaivalla haavan puhdistusta varten esiin tonkimansa toukat. Itsekseen mutisten hän kääntyi takaisin puunrungon kimppuun, keskittyen taas siihen mitä oli ollut hetki sitten tekemässä, samalla kun naureskeleva susipoika käski yhden pedoistaan nuolemaan Ichigirin haavat puhtaaksi.
Joitain karhean kielen nuolaisuja myöhemmin Ningyou asteli suden ja naisen luokse toinen kämmen täynnä kiemurtelevia valkoisia toukkia, joita alkoi muitamutkitta asetella kunoichin haavalle. Koko toimenpide oli hänelle niin normaali ja käytännönläheinen ettei miehen mieleen edes tullut etteivät Akuman joukot välttämättä käyttäneet tämmöisiä temppuja, eivätkä siksi myöskään olleet tottuneita haavoissaan mönkiviin toukkiin. Väsymyksestään huolimatta kuitenkin hieman selkeämpää vaiheta elävä pikkumies huomasi kiinnittää huomiotansa potilaansa reagtioihin, päättäen toimia kuten kohteliasta oli ja ojensi joitain ylijääneitä toukkia naista kohti. ''Maistuuko?''
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2537Viesti Southpaw »

Nunon kääntyessä hetkeksi kertomaan Kagerolle siitä kuinka vaarallista haavaan joutunut vesi oli, Kageron ilmeestä näkyi ymmärrys. Kieltämättä nyt kun asiaa mietti tarkemmin tuntui haavan puhdistaminen jopa ihan loogiselta ajatukselta. Olivathan he tänäänkin piilottaneet jo useammankin ruumiin veden alle vihollisen näkyvistä, joten epäilemättä vedestä tulisi hyvin nopeasti myrkyllistä jos sinne vuosien ajan piilotettiin ruumiita toisensa perään, ennen kuin edelliset olivat edes ehtineet hajota.
"Hyvä on. Kiitos huolenpidosta", Kagero totesi, virnistäen lievästi huvittuneena kun huomasi Nunon napsivan kädelleen kerättyjä toukkia suuhunsa. Pian pikkumies tuntui kuitenkin huomaavan mitä oli tekemässä ja kääntyi nopeasti keräämään lisää. Jonkin ajan kuluttua Nuno tulikin uuden toukkaerän kanssa hänen luokseen ja ryhtyi asettelemaan toukkia suden puhdistaman haavan läheisyyteen. Uteliaana Kagero kohotti käsivarttaan silmiensä tasalle, niin että saattoi seurata kuinka toukat alkoivat kipittää haavaa kohti ja alkoivat lopulta syödä tulehtunutta ihoa haavan ympäriltä. Nainen oli juuri avaamassa suutaan kysyäkseen mieltään vaivaavan kysymyksen kun hänen reaktioitaan seurannut Nuno yllättäen ojensi kädellään vielä olevia toukkia syötäväksi. Hetken verran nainen katsoi Nunon kädellä kiemurtelevia toukkia, kohautti sitten olkapäitään ja nappasi yhden toukan suuhunsa. Oli hän varmasti pahempaakin syönyt, joten mikäpä estäisi maistamasta. Eivätkä ötökät mitenkään erikoinen tuttavuus ruokavalion suhteen olleet, sillä oli hän aiemmin syönyt myös sirkkoja ja kaiken maailman koppakuoriaisia. Jäädytettyinä ne eivät oikeastaan olleet lainkaan hassumpia vaan rouskuivat juuri mukavasti.
"Ei hassumpaa. Ehkä jotenkin vähän sitkeää, mutta ihan syötävää silti", Kagero totesi lopulta pureskeltuaan toukkaa aikansa ja maisteltuaan sitä kielellään. Ikään kuin todistaakseen, että tarkoitti mitä sanoi, nainen otti vielä toisenkin toukan, jonka tällä kertaa kuitenkin jäädytti testaamisen vuoksi. Hänen oli kuitenkin todettava, että tässä tapauksessa toukat maistuivat paremmalta elävämpinä kuin jäädytettynä.
"Oletko muuten ihan varma, että näistä käsivarrella olevista pikkukavereista ei ole haittaa? Tietenkään en halua kuumetta ja tulehdusta, mutta en tiedä haluanko myöskään herätä siihen, että ne ovat päättäneet pitää orgiat ja munia haavaan tai jotain", Kagero kysyi seuraavaksi mieltään hetki sitten vaivanneen kysymyksen. Toki hän halusi luottaa siihen, että Nuno tiesi mitä teki, mutta jos toukat oli jossain vaiheessa tarpeellista ottaa pois ennen kuin ne tekisivät mitään ikävää, siitä olisi varmasti hyvä tietää etukäteen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2540Viesti Cross »

Kageron otettua muutaman toukan Nunon kädestä ja kehuttua niitä maistuviksi, kohosi miehen kasvoille jonkinlainen hymyntapainen ilme. Siitä oli hieman vaikea ottaa selvää tämän korvasta korvaan asti auki leikatun suun takia, joka näytti olevan aina leveässä hymyssä. Miehen silmistä näki kuitenkin että tämä arvosti naisen ystävällisiä sanoja ja päätti napata muutaman toukan myös itsekkin, samalla kun seurasi kuinka kunoichi jäädytti yhden toukista ja maistoi sitä. Se sai kalpean hukkapätkän katsomaan tätä hieman mietteliäänä, sillä ei uskonut tuon idean olevan kovinkaan hyvä ja niin myös naisen kasvoille tuleva ilme kertoi.
''Nämä pienet valkoiset ovat yleensä parhaita helposti löydettävistä, mutta jos tiedät mistä katsella voit löytää isoja vihreitä toukkia, jotka kannattaa paistaa ja maustaa jollain tulisella.'' Pienen ruuanlaitto vinkin jakava Ningyou kertoi, muistaen edelleen hyvin kuinka oli oppinut itse rakastamaan nuita hiemanmakeita vihreitä toukkia paistettuna ja chilillä maustettuna. Niillä oli mukava tapa poksahtaa suussa puraistaessa ja täyttää suu kirpeän tulisella maulla, joka jätti jälkeensä hieman savunmakuisen jälkimaun. Ajatus saikin hänet alkamaan katsella ympärilleen tietynlaisten kivien varalta, mutta niitä ei ikäväkyllä ollut näkyvillä, joten moinen herkkupala sai jäädä vain haavekksi.
Nunon haikaillessa vihreiden toukkiensa perään oli Kagero kiinnittänyt huomionsa haavassaan oleviin toukkiin, jotka söivät ahneesti tämän haavan reunoilla olevaa kuollutta kudosta ja näyttivät miltei kasvavan silmissä. Ilmeisesti se huoletti hieman naista joka päätti kysyä oliko moinen ihan normaalia ja turvallista, sillä tuntui epäilevän saavansa vielä jonkin toukkafarmin haavaansa. Ajatus oli niin hulvaton pikkumiehestä että tämä virnisti koko suunsa leveydeltä niin että kellertävät hampaat tulivat selvästi näkyviin, joista yden välissä näkyi jopa vielä kiemurteleva toukka jumiintuneena.
''Ei huolta. Toukat eivät muni, eivätkä myöskään koteloidu haavojen kaltaisiin paikkoihin. Ne haluavat löytää kuivan paikan lehtien alta, missä voivat kasvaa kaikessarauhassa... Mitä muuten orgiat tarkoittaa?'' Ningyou alkoi vastata kertoen hieman kuinka ötököiden elämän kierokulku sujui, kuten oli itse joskus joltain kuullut. Hän keskeytti kuitenkin kertomuksensa ja jäi miettimään tuota naisen käyttämää sanaa, kykenemättä kuitenkaan keksimään mitä se mahtoi tarkoittaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2544Viesti Southpaw »

Ningyon silmistä näkyvä ilo sai Kageronkin tuntemaan pientä tyytyväisyyttä. Vaikka päivän aikana oli koettukin läheltä piti tilanteita, hänestä tuntui silti, että teki jotain oikein, voitettuaan tällä tavalla ryhmänsä luottamuksen. Pian Nuno kuitenkin toi esiin myös ruuanlaittovinkkinsä toukkien suhteen ja saikin Kageron kohottamaan kiinnostuneena kulmiaan hivenen. Varmasti noita samaisia toukkia löytyi myös Pohjoisen Otogakuren alueelta, mutta koska heillä kuitenkin oli edes jonkinlainen ruokahuolto joka toimi suurimman osan ajasta, ei hän ollut tullut erityisemmin käyttäneeksi aikaa erilaisten ötökkäreseptien testaamiseen, samalla tavalla kuin Läntisen osan shinobit selvästi olivat tehneet.
"Kuulostaa sellaiselta, että voisin hyvinkin maistaa. Jos huomenna tulee sopiva tilaisuus etsiä niitä jostain, niin ehkä voimme kerätä niitä varastoon tai jotain. Minulla ei kyllä ole chiliä, mutta luulen että saattaisin saada hankittua jostain. Lääkintäjoukoilta pitäisi löytyä ehkä jotain mausteita erilaisten pillerien valmistamiseen..." Kagero ehdotti. Lääkintäninjojen maustevarastojen pihistäminen ei toki ollut hyvä idea, mutta kenties jos hän menisi paikalle ryhmänjohtajan ominaisuudessa ja kysyisi josko nämä pystyisivät antamaan hänelle pienen määrän chiliä, he voisivat hyvinkin saada sitä kiltisti pyytämällä.

Nunon seuraavaksi kertoessa, että nämä toukat halusivat koteloitua kaikessa rauhassa jossain kuivassa paikassa, Kageron katseesta saattoi nähdä hieman helpotusta siitä tiedosta, että ei aamulla heräisi jonain ötökkäninjana joka käyttäisi toukkia taistelussa. Nunosta ajatus tuntui olevan niin huvittava, että tämä suu vääntyi entistä leveämmän näköiseen hymyyn, josta Kagerokin kykeni jo aiempaa varmemmin sanomaan että Nuno tosiaan oli huvittunut, eikä kyse ollut vain tämän tavanomaisesta hymyilevän näköisestä ilmeestä.
"Se on hyvä kuulla", Kagero ehti todeta ennen kuin Nuno kuitenkin vaihtoi keskustelun aihetta kysymällä mitä hän tarkoitti orgioilla. Sivummalla keskustelua kuuntelevan Kohakun kasvoille levisi huvittunut ilme ja tämä naureskeli hiljaa itsekseen, selvästi odottaen Kageron menevän noloksi, kun joutuisi selittämään sanan merkityksen. Sen sijaan kunoichin silmiin syttyi kuitenkin ilkikurinen, ehkä aavistuksen haaveellinenkin katse, tämän ajatellessa hetken kuinka hieman toisenlainen tiimityö ei olisi ollut lainkaan pahitteeksi. Elleivät he olisi olleet näin näkyvällä paikalla keskellä leiriä, hän olisi hyvinkin voinut ehdottaa, että näyttäisi kädestä pitäen mitä se tarkoitti, mutta haluamatta kuitenkaan saada kimppuunsa liikaa ihmisiä kerralla, päätti Kagero tällä kertaa kuitenkin hillitä itsensä. Ehkä joku toinen kerta kunhan tämä taitelu Danten joukkoja vastaan olisi ohi.
"Orgiat... noh, se on vähän sama asia kuin ryhmäseksi. Tai ehkä seksijuhlat olisi parempi ilmaisu. Tosi paljon ihmisiä juhlimassa ja juomassa ja naimassa keskenään", Kagero totesi lopulta, arvellen tuon olevan yksinkertaisin selitys sanalle.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2551Viesti Cross »

Kageron ehdottaessa että he voisivat yrittää seuraavana päivänä löytää vihreitä toukkia ja chiliä yhdessä paistettavaksi, kohosi Nunon kasvoille innostunut ilme, sillä pelkkä ajatuskin sai veden herahtamaan kuivalle tuntuvalle kielelle. Ajatus oli niin innostuttava että hän unohti sen tosiasian etteivät nuo tietyt toukat juurikaan viihtyneet heidän nykyisen sijaintinsa kaltaisissa olosuhteissa, sillä niitä löytyi yleensä suurista kivikasoista ja raunioista. Senpä takia niitä voisi olla aika vaikea löytää rämeenkaltaiselta kostealta alueelta, jossa ei juurikaan ollut kiviä, saati sitten raunioita.
''Jos emme satu saamaan chiliä voimme myös käyttää maustekrassia mitä luultavasti pitäisi löytyä myös täältä, mutta sitä tarvitsee aika paljon ja maku ei ole aivan yhtä hyvä sillätavalla. Kokkaus neuvojensa jakamista jatkava Ningyou vastasi päätään rapsutellen, joutuen keskittymään ettei olisi unohtanut mistä he ylipäätään keskustelivat. Onneksi sentään ajatus herkullisista toukista pysyi hänen mielessään, mikä helpotti asiaa huomattavasti.

Kageron ilmeitä seuraava Nuno ymmärsi tämän kasvoilla käyvän helpotuksen tunteen hänen kerrottuaan tälle ettei toukista kannattanut olla huolissaan, mutta ilmeen vaihtuessa hieman ilkikuriseen ja haaveilevaan oli hänen aika ottaa hieman hämmästynyt ilme kasvoilleen. Pikkumies ei vielä muistnut nähneensä kunoichin kasvoilla moista ilmettä, jota ei voinut suoraansanottuna tulkita millään tapaa uhkaavaksi ainakaan. Sen sijaan hänestä tuntui että siinä oli kuitenkin jotain jännittyneisyyttä ja pieni ripaus haastetta, aivan kuin tämä olisi juuri uhonnut pystyvänsä johonkin mihin kukaan ei tämän uskonut kykenevän. Tämä sai Ningyoun miettimään entistäkin kovemmin mitä orgiat tarkoitti ja kuuntelemaan kiinnostuneena kunoichin alottaessa selityksensa itsestään hihittelevästä susipojasta huolimatta.
Kuunnellessaan Ichirikin vastausta Nunon toinen silmäkulma kohosi ensin hieman kysyvästi ylös, sillä hän ei aivan heti muistanut mitä sana seksi meinasi ja meinasi jopa kysyä sitäkin ääneen. Hänellä itsellään ei ollut ollut enää pitkään aikaan viettiä moiseen toimintaan, saati juurikaan mahdollisuuksia moiseen. Siitä Orochimarun alaisuudessa toimivat tutkiat olivat pitäneet huolen muokatessaan hänen kehoaan uudelleen, poistaessaan mielestään kaiken turhan ja jättäen vain kaikkein välttämättömän. Kiitos samojen tutkimusten pikkumies tietysti selviytyi päiväkausia niukalla ravinnolla ja omasi erittäin vaikeasti vahingoitettavan kehon, mutta oli myös vieroksuttu kummajainen jopa Äänenmaankaltaisessa paikassa.
Kageron kuitenkin mainitessa sanan naiminen jopa Nuno ymmärsi mistä puhuttiin, sillä se oli huomattavasti tutumpi sana, jota hän oli kuullut käytettävän usein Inuzukaa palvellessaan ja saanut seurata sivusta mitä se tarkoitti. Tapansa mukaan osan asia sisällöstä unohtaen mies näytti hetkenkuluttua hieman mietteliäältä ja yritti keksiä mikä naista häiritsi tuossa orgia asiassa, sillä ainakin hänestä useimmat sitä harrastaneet näyttivät jostain syystä pitäneen siitä. Hänestä se oli tääs näyttänyt melko tylsältä ja itseään toistavalta toimitukselta, millä ei ollut mitään sen kummempaa tarkoitusta. Kaikkein kummallisimpia oli kuitenkin tilanteet joissa oli käytetty niinsanottuja kovia otteita, joista toinen osapuoli näytti kuitenkin vain nauttivan, mikä taas kertoi kidutuksen asiantuntijalle että suoritus oli tehty vähintäänkin puolivillaisesti.
''Ai sitä se siis tarkoittaa... Mutta mitä hauskaa siinä on? Saati miksi kuristaa tai ruoskia jos toinen vain pitää siitä?'' Hieman hämmillään omista muistoistaan oleva Nuno kysyi päätään raapien, voimatta käsittää tätä erikoista käytöstä. Sen sijaan hän ymmärsi oikein hyvin kuinka kivun huutojen kuuntelu sai veren todella virtaamaan suonissa, samalla kun sivaltali ruoskia uhrin selkänahan irti. Tai kun kietoi kädet uhrin kaulan ympärille ja puristi juuri sopivasti että uhri kuoli mahdollisimman hitaasti, saaden nauttia tämän hätääntyneestä ja armoa anovasta katseesta mahdollisimman pitkään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2553Viesti Southpaw »

"Kuulostaa hyvältä tuokin. Ja jos emme löydä toukkia niin luulen, että saattaisimme saada kiinni sammakoita paistettavaksi. Ne ovat ihan hyviä vaikka maustaisi vain pelkällä suolalla. Tosin itse suosittelen maustamaan valkosipulilla ja pippurilla. Sillä tavalla niistä saa parhaita", Kagero huomautti, muistellessaan että oli ollut tosiaan näkevinään sammakoita joutuessaan aiemmin päivällä pariinkin otteeseen veden alle vastustajiensa toimesta. Sammakoita hän oli pohjoisessakin onnistunut saamaan kiinni ja paistamaan aina silloin tällöin, joten tämän ruuan suhteen hän sentään tiesi mistä puhui, vaikka häntä ei millään voinut miksikään ammattikokiksi tai kodin hengettäreksi kutsua.

Nunon kasvoille pian leviävä hämmentynyt ilme sai Kageron kuitenkin keskittymään taas Nunon aiempaan orgioihin liittyvään kysymykseen. Vaikka mies ei kysynytkään asiaa ääneen, oli Kagero jo aikeissa ryhtyä seuraavaksi kertomaan mitä seksi tarkoitti, mutta onneksi jokin hänen käyttämänsä sanavalinta kuitenkin lopulta sai Nunon tajuamaan mistä oli kyse. Tosin Kageron suureksi yllätykseksi pikkumies ei näyttänyt lainkaan ymmärtävän mikä siinä oli niin hauskaa ja nautinnollista ja tämä tieto sai vuorostaan Kageron kasvoille leviämään hämmentyneen ilmeen. Kun Nuno vielä päätti ottaa puheeksi myös rajummat otteet, joista Kagero itsekin oli päässyt nauttimaan toisinaan niin dominoivana kuin alistuvanakin osapuolena, naisen kasvoille levisi miettivä ilme, tämä joutuessa hetken pohtimaan miten oikein koettaisi selittää Nunolle. Jopa sivummalla keskustelua kuuntelevan susipojan hihitys oli hiljennyt hetkeksi, sillä tämäkään ei tuntunut käsittävän miksei Nuno ollut naimisesta kiinnostunut. Olihan tällä toki erikoinen keho, mutta olisihan rihmoja varmaan voinut käyttää juurikin rajumpiin otteisiin?
"En oikein tiedä miten selittäisin sen... Etkö sinä ole koskaan kokeillut tehdä sitä? Edes yksin itseäsi hyväilemällä?" Kagero kysyi lopulta ja kallisti uteliaasti päätään. Hän olisi varmaan voinut yrittää kuvailla sitä hyvää oloa joka hänelle useimmiten tuli, mutta jotenkin hän epäili, ettei Nuno välttämättä ymmärtäisi ellei ollut kokenut sitä itse. Miehen tarkentavista kysymyksistä päätellen tämä kuitenkin oli ehtinyt nähdä kaikenlaista, mutta ehkä pelkkä katsominen ei vain ollut Nunoa varten?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2556Viesti Cross »

Nunon päätettyä oman ruokaniksi vinkkinsä antaminen päätti Kagero vuorostaan kertoa omansa, mikä sai ainakin yhden kiinnostuneen kuuntelijan. Pikkumes oli kyllä monesti ennenkin joutunut syömään myös sammakoita, kun mitään muuta ei ollut ollut saatavilla, mutta kertaakaan hän ei muistanut niiden olleen valkosipulilla ja pippurilla maustettuja. Yleensä ne olivat olleet vain nuotiolla kypsiksi paahdettuja, tai parhaassa tapauksessa vahvalla suolalla. Naisen ehdotus kuitenkin kuulosti erittäin maukkaalta, sillä hetken ideaa mietittyään Ningyou uskoi maku yhdistelmän sopivan mitä parhaiten yhteen. Mikä parasta sammakoita olisi varmasti helppo löytää, kuten myös valkosipulia ja pippuria, jopa tältä jumalalten hylkäämältä suolta.

Keskustelun käännyttyä toukkien ja orgioiden kautta ylipäätään seksiin ja sen viihde arvoon kautta kysymykseen Nunon kokemattomuudesta, joutui mies hetken aikaa muistelemaan miksi loppujen lopuksi ei ollut koskaan liittynyt muiden seuraan. Se ei johtunut pelkästään siitä ettei koko toimitus kiinnostanut häntä, eikä myöskään hänen melko luotaantyöntäästä ulkonäöstään, sillä harva Kougan laumassa olisi uskaltanut edes yrittää estää pikkumiestä. Ohimoaan mietteliäänä hierova Ningyou pyöritteli Ichirikin kysymystä mielessään ja yritti muistaa mikä syy oli loppujen lopuksi ollut.
''Uskoisin etten pysty vaikka sattuisin haluamaan... Kehoni on hieman erikoinen käsittääkseni... Jollain tapaa ylivertainen useimpiin, mutta myös hieman puutteellinen...'' Pätkivästi puhuva kalpea shinobi sanoi muistellen parhaansa mukaan mistä tässä asiassa oli kyse, onnistuen kuitenkin saamaan vain osan selityksestä mieleensä. Hän ei muistanut kuka tämän puutteen oli hänelle osoittanut, tai miten se oli tullut ilmi, mutta ilmeisesti hänen kehoaan muokanneet Orochimarun tutkijat olivat jättäneet kaiken tarpeettomaksi katsomansa pois testikappaleensa kehoa muokatessa ja yksi näistä turhuuksista oli ollut juurikin sukuelimet. Testikappaleen ei oltu kuitenkaan odotettu tarvisevan lisääntyä, saati käyttää niitä huvitteluun, minkä takia niitä ei oltu katsottu tarpeellisiksi siirtää tämän nykyiseen muotoon.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2559Viesti Southpaw »

Nunon katkonainen selitys sai hetkeksi vastausta kuuntelevan Kageron ja susipojan näyttämään hämmentyneiltä, mutta näiden kuitenkin hetken pyöriteltyä sanoja mielessään, kummankin kasvoille levisi hitaasti ymmärryksestä kertova ilme, kun kummallekin valkeni, että Nunolta puuttui erinäisiä ruumiinosia, jotka olisivat olleet hyvinkin tärkeitä orgioiden kaltaisessa toiminnassa. Pian susipoika päästi hiljaisen vihellyksen.
"Aika rankkaa... Otan osaa kamu", Kohaku kommentoi taustalta, samalla rapsutellen viereensä tulleen suden niskaa. Kagero puolestaan katsoi Nuno vielä jonkin aikaa hiljaa, joutuen toden teolla nyt miettimään miten oikein selittäisi koko touhun viihdearvon Nunolle, jolta omat kokemukset olivat jääneet kehon erikoisuuden vuoksi keräämättä. Äkisti Kageron päähän kuitenkin kohosi mielikuva jostain aiemmasta yhden yön hoidosta vetämässä hänet halaukseensa. Ainakin useimmille ihmisille jonkin koskettaminen tuntui hyvältä vaikka asiaan ei panemista liittyisikään, joten ehkä asian voisi selittää Nunolle sen avulla? Varmasti tällä oli tuntoaisti edes tallella, vaikka jotain muuta oli pois leikeltykin.
"No, useimmille ihmisille koskettaminen vain tuntuu hyvältä... ja naimiseen liittyy yleensä todella paljon koskettamista paikoista jotka ovat kosketukselle erityisen herkkiä, joten se tuntuu siksi yleensä erityisen hyvältä osallistujista. Mitä tulee siihen kuristamiseen ja ruoskimiseen niin joillakin vain on erikoisia mieltymyksiä myös naimisen suhteen. Ehkä he nauttivat siitä että ovat jotenkin avuttomassa tilassa siinä samalla", Kagero sanoi lopulta, toivoen että tämä vastaus edes vähän valaisisi Nunolle miksi koko touhu tuntui muista niin kivalta, vaikka ei Nunon silmiin näyttäisikään mitenkään erikoiselta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2561Viesti Cross »

Hieman katkonaisesti puhunut Nuno huomasi kummankin kuuliansa kasvoilla olevan hämmästyneen ja säälivän ilmeen, kykenemättä kuitenkaan täysin ymmärtämään mistä se johtui. Ilmeisesti nämä ajattelivat hänen menettäneen kyvyttömyydellään jotakin todella tärkeää, mutta unohtivat samalla sen ettei hänellä ollut pienintäkään kiinnostusta koko asiaa kohtaan. Ningyoullakin oli toki omat tapansa huvitella, joskin ne eivät kyllä tuottaneet yleensä nautintoa kenellekkään muulle kuin hänelle ja sen takia susipojan pahoitteleva kommentti tuntuikin hieman huvittavalta.
''Miksi?'' Pää kallellaan ja suu leveässä hymyssä Nuno kysyi tältä, havahdutuaan omista silmänräpäyksen ajan kestäneistä haave kuvistaan. Ajatus oli ollut niin vahva että hänen kätensä olivat puristuneet yhteen, aivan kuin olisivat kuristaneet jotakuta hitaasti hengiltä ja joitain mustia rihmoja oli työntynyt esiin hihoista, tunnustellen ilmaa ja etsien jotain minkä ympärille kietoutua. Miehen kuitenkin tajutessa ettei mitään kuristettavaa olisi rentoutuivat hänen kädet samantien ja vetäytyivät esiin tulleet rihmat takaisin pilloon näkösältä, samalla kun hieman kyllästynyt ilme palasi kalpeille runnelluille kasvoille.
Se sai kuitenkin väistyä samantien uteliaan ilmeen tieltä, Kageron alkaessa kertoa mikä teki seksistä niin erikoisen nautinnollista. Naisen väitteet eivät saaneet kovinkaan paljoa tukea Ningyoulta, sillä hänen mieleensä ei ainakaan aivan heti tullut mitään miellyttäviä kosketuksia. Ennemminkin jonkun toisen kosketuksesta tuli mieleen lyöntien ja potkujen aiheuttama kipu, joka oli kuitenkin enemmän mielikuva kuin todellinen tunne. Sekin oli yksi äänenmaalaisten tutkijoiden hienoista päähänpistoista, jonka ansiosta kohde ei menettäisi taistelupotenttiaaliaan kivun takia, mutta ymmärtäisi kuitenkin puolustautua joutuessaan hyökkäyksen kohteeksi. Näiden mielenyhtymien takia Ningyoun naama näyttikin aika happamalta Ichirikin lopetettua selityksensä ja tämä saikin siihen melkein samantien välinpitämättömän tuhahduksen. ''En pidä kosketetuksi tulemisesta...''
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2567Viesti Southpaw »

"Siksi että se joka sinun kehoasi muokkasi vei sinulta jotain mikä tekee elämisestä elämisen arvoista", Kagero vastasi susipojan puolesta oman näkemyksensä asiaan. Tämän sanottuaan naisen kasvoille levisi jälleen hetkeksi haaveellinen ilme, tämän muistellessa parhaita hoitojaan tähänastisen elämänsä varrelta. Viimeisin niistä oli kuitenkin ehdottomasti ollut se paras. Ajatus sai kuitenkin Kageron yllättäen tajuamaan, ettei ollut tosiaankaan saanut sen yön jälkeen tilaisuutta juuri muuhun kuin omaan kivaan ja tämä ajatus jos mikä sai naisen hetkeksi turhautumaan. Edellisestä kunnon panosta oli ihan luvattoman kauan ja asia pitäisi korjata heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Ehkä pitäisi sittenkin houkutella joku leiristä hieman sivummalle, että saisi edes pikaisen tyydytyksen kaiken taistelun keskellä?
Pian Nunon käsistä esiin tulevat rihmat kuitenkin kiinnittivät niin Kageron kuin susipojankin huomion ja pian Kagero vilkaisi hämmentyneenä susipoikaa, kuin kysyen oliko mahdollista, että Nunon mahdolliset halut olivat vain jotenkin kieroutuneita tämän kokemien muokkausten vuoksi. Kagero oli jo aikeissa kehottaa Nunoa rauhoittumaan, ennen kuin innostuisi suuntaamaan rihmojaan kehenkään heistä, mutta onneksi pikkumies tuntui tulevan nopeasti järkiinsä ihan itsekin. Tilalle astui nopeasti välinpitämättömältä vaikuttava ilme, Nunon julistaessa ettei pitänyt kosketuksi tulemisesta.
"Mutta... juurihan minä hetki sitten koskin sinun kättäsi? Kun söimme niitä toukkia? Ei kai se kosketus nyt niin vastenmieliseltä tuntunut?" Kagero huomautti lopulta, ehkä lievästi huvittuneena Nunon reaktiosta. Tämä tuntui kosketuksesta puhuttaessa ajattelevan nyt jotain ihan muuta kuin mitä Kagero ja keskustelua seuraava Kohaku.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2572Viesti Cross »

Susipojan avatessa suunsa ja liittyessä keskusteluun toistamiseen levisi Nunon kasvoille leveä hymy, sillä hänen käsityksensä asiasta oli jotain aivan muuta kuin tällä. Poika saattoi olla kymmeniä vuosia nuorempi kuin ikäiseltään näyttävä kalpea mies, mutta ilmeisesti tämä ainakin kuvitteli tietävänsä mistä oli kyse. Se että tämän ikäiset olivat saaneet jo kokemusta silläkin alalla ei tietenkään olleet mitenkään poikkeuksellista Inuzukan entisten alaisten keskuudessa, mutta silti Ningyoun arvion mukaan poika ei todellakaan tiennyt mitstä puhui. Täydellisen sadistisen hymy kasvoillaan hän käänsi jollaintapaa uhkaavasti kiiluvat silmänsä susipoikaa ja tämän laumaa kohti, saaden nukkuvalta näyttäneet sudetkin heti valpastumaan.
Ennen kuin pikkumies kuitenkaan kerkesi kertoa nulikalle miten asiat hänestä todella olivat ja valistaa tätä murhaamisen salojen ihanuudesta, tai hitaan hengiltä kiduttamisen iloista puuttui Kagero keskusteluun ja sai kiinnitetettyä pikku miehen huomion johonkin aivan toiseen seikkaan. Hetken aikaa tämä tuijotti toista käsistään, jossa oli aijemmin pitänyt kiemurtelevia valkoisia toukkia, tarjotessaan niitä naiselle ja yritti saada tämän kommentin uppoamaan päähänsä.
''Se oli eri asia...'' Otsaansa rypistävä Nuno vastasi ja yritti saada jonkinlaisen järkevän lauseen muodostumaan päähänsä, jonka avulla voisi kertoa miksi Kageron kosketus ei ollut niin paha asia. Oli kyllä totta että tämä oli koskenut häntä ilman että se oli ainakaan tuntunut vastenmieliseltä, tai aiheuttanut kipua. Silti vaikka yritti muistaa sen tapahtuman ajatellessaan kosketusta tai minkä hyväänsä muunkaan vastaavan tapauksen hän ei saanut yhtään mieleensä ja oli edelleen vakuuttunut siitä että ettei pitänyt kosketetuksi tulemisesta. Jopa se asia että miehen tapa taistella käsitti paljon koskettamista luisui täysin tämän tajunnanvirran ohi, minkä takia loppu päätelmäksi tulikin että kysymys täytyi olla koskiasta kiinni ja se jos mikä riitti hämmentämään kalpeaa shinobia.
''Sinä olet eri asia...'' Vaimeasti lähinnä itsestään lopulta mutiseva Nuno sanoi otsa rypyssä, kykenemättä keksimään mitään muutakaan selitystä tuolle oudolle poikkeukselle. Sinäänsä se oli kuitenkin mies paikkansa pitävä kommentti, sillä Ichiriki todellakin oli luultavasti ainut jonka suunnalta Nunon ei ollut tarvinnut tuntea juurikaan uhkaa heidän lyhyen taistelunsa jälkeen ja edes silloinkaan tämä ei ollut onnistunut juurikaan vahingoittamaan miestä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Lepoa taistelun keskellä (rope)

Viesti: # 2581Viesti Southpaw »

Nunon otsan rypistyessä ja miettivän näköisen ilmeen levitessä pikkumiehen kasvoille, Kagero ei pystynyt estämään vaimeaa naurahdusta, etenkään siinä vaiheessa kun Nuno vielä mutisi että se oli ollut aivan eri asia. Samalla nuo sanat myös tuntuivat vahvistavan Kagerolle sen, että Nuno oli selvästi ajatellut kosketuksella enemmän juuri väkivaltaa kuin ystävällistä kosketusta. Naureskellessaan hiljaa itsekseen Kagerolta jäivät kuulematta Nunon hiljaa mutisten tekemä lisäys siitä, että hän oli eri asia. Lopulta saatuaan itsensä taas hallintaan, nainen päätti selittää oman näkemyksensä asiaan.
"Myönnetään, ehkä se vähän sitten onkin eri asia... Mutta minusta se onko kosketus miellyttävä riippuu siitä miten kosketaan ja kuka koskettaa. Jos se on joku joka yrittää satuttaa sinua niin ei kai silloin ihmekään jos et silloin pidä kyseisen henkilön kosketuksesta", Kagero huomautti ja ikään kuin sanojensa vakuudeksi, siirtyi hieman lähemmäs Nunoa, niin että saattoi kietoa kätensä miehen ympärille ja painautua kiusoitteleva virne huulillaan tämän kylkeä vasten, niin että kukaan tervejärkinen mies ei olisi voinut olla huomaamatta kuinka käsivarsi tuntui ihan vaivihkaa päätyvän kunoichin rintoja vasten. Kuin kirsikkana kakun päälle, Kagero päätti vielä hetken mielijohteesta antaa nopean suukon Nunon poskelle. Sivusta tilannetta seuraava Kohaku puolestaan katsoi Nunoa hetken kateellisen näköisenä ja näytti siltä kuin olisi voinut tarjota viikon ruoka-annokset siitä hyvästä että olisi saanut olla Nunon tilalla juuri nyt. Lopulta Kagero kuitenkin lyhyen halailun jälkeen päästi irti ja vetäytyi takaisin omalle paikalleen nuotion äärellä.
"Voitko muka todella sanoa, että tuon kaltainen kosketus tuntuu epämiellyttävältä?" Kagero kysyi, kiinnostuneena kuulemaan mitä Nuno tuohon vastaisi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”