Viivytystaistelu (A)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2449Viesti Southpaw »

Ensimmäisen taistelun tultua lopulta päätökseen, Kagero antoi katseensa kiertää ryhmänsä jäsenissä. Kukin heistä vaikutti olevan äskeisen taistelun seurauksena lopussa, joten naisella ei ollut muuta mahdollisuutta kuin antaa ryhmänsä käyttää edes pieni hetki lepäämiseen. Kunkin heistä siis odottaessa chakransa palautumista, Kagero kävi tarkistamassa Nunon eloon jättämien veljesten kunnon ja todettuaan etteivät nämä olleet Nunon lääkintätekniikoiden vuoksi välittömässä hengenvaarassa, Kagero päätti että vanki olisi paras kuljettaa joukkojen komentajan luokse kuulusteltavaksi. Kenties vangin kertomus vakuuttaisi miehen siitä, että se heidän aiemmin löytämänsä lappu todella oli aito, eikä väärää tietoa kuten tämä oli alunperin väittänyt.

Lopulta ryhmän ollessa jo lähdössä paikalta kuljettamaan vankia komentajalle ja Kageron ollessa hävittämässä viimeisiä taistelun jälkiä näkyvistä, jokin puiden keskellä kiinnitti naisen huomion. Katosessaan havaitsemansa liikkeen suuntaan, Kagero ei kuitenkaan nähnyt mitään ja oli jo kääntymässä lähteäkseen muiden perään, kun hän havaitsi oksien seasta vankia kohti heitetyn kunain.
"Yrittävät vaientaa hänet...", Kagero ehti ajatella, syöksyessään vangin eteen ja heilauttaessa miekkaansa laajassa kaaressa. Miekan terä sinkosi kunain onnistuneesti sivuun, missä kunain perään sidottu räjähdelappu lopulta räjähti vahinkoa aiheuttamatta.
"Menkää ja viekää se vanki komentajalle. Minä keksin näille tekemistä!" Kagero huudahti, samalla kun kiinnitti huomionsa puiden keskeltä syöksyvään kolmeen ninjaan ja syöksähti näitä vastaan. Ensimmäinen ninjoista kaatuikin varsin nopeasti Kageron suunnattua tarkasti viillon miehen kaulavaltimoon. Toinen taas syöksyi lähes heti perään suoraan päin Kageron miekan terää, seivästäen itsensä siihen kun Kagero kohotti viillon jälkeen miekkansa suojaksi toisena tulevan miehan hyökkäystä vastaan. Kolmas ninja oli kuitenkin selvästi kokeneempi, sillä kahdesta toveristaan poiketen tämä jättäytyi taaemmas, suosien selvästikin pitemmän kantaman tekniikoita.

Vihu
Statsit: 100
Nopeus: 7
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2455Viesti Cross »

Vaikka Kageron onnistui kukistaa kaksi kolmesta hyökkääjästä nopeasti, ei ryhmän jäljelle jäänyt jäsen näyttänyt olevan moksiskaan tapahtuneesta. Toki hän oli pistänyt merkille naisen olevan taitava ja vaarallinen vastustaja, mutta niin oli myös hänkin. Nuoesta iästään huolimatta vedenpäällä seisova poika oli jo todellinen veteraani, jonka taidot oli koulittu juurikin näillä soilla käytyjen taistelujen tuoksinnassa. Hän oli nähnyt enemmän kuolemaa kuin useimmat näkivt koko elinikänään, eikä sillä ollut enää mitään vaikutusta häneen.
Senpätakia Suhei ei jäänytkään aikailemaan miekaniskujen surmaamien tovereidensa kaatuessa molskahtaen kuolleena veteen, vaan keskittyi luomaan jutun jolla surmaisi nämä tappaneen kunoichin. Vesi alkoi aaaltoilla nopeasti pojan ympärillä, tämän keskittäessä chakraansa siihen ja muovaten sitä tarkoituksiinsa sopivaksi. Silmänräpäyksessä musta vesi kohosi ilmaan ja muodosti ohuen terän kaltaisia aaltoja, jotka heilahtivat Ichikiriä kohti. Osuessaan ne viiltäisivät syviä haavoja uhriinsa, luultavasti rampauttaen tämän ja tehden helpoksi saaliiksi kenelle hyväänsä vähemmänkin taitavalle taistelialle.

Suhei Kitoro
40hp
50ck
Nopeus: 7
+8dmg vesi jutsuihin
22dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2458Viesti Southpaw »

Nähdessään veden alkavan aaltoilla ja lopulta syöksyvän häntä kohti, Kagerosta tuntui kuin hänen kehonsa olisi toiminut itsestään. Nopeasti nainen vei kätensä yhteen ja suoritti käsimerkkisarjan, jonka seurauksena hänen onnistui kohottaa eteensä vesimuuri, joka hetkessä kuitenkin kovettui naisen jäädyttäessä muurin ja luottaessa siihen, että vesi hajoaisi vaarattomasti jäämuurin pintaan. Kagero sai kuitenkin nopeasti huomata aliarvioineensa jutsun voiman, sillä jäämuuri onnistui pidättelemään hyökkäystä vain hetken aikaa, ennen kuin vesiterät lopulta leikkasivat naisen suojauksen läpi. Tajutessaan vaaran, nainen liikahti nopeasti väistääkseen ja onnistui kuin onnistuikin lopulta selviämään tilanteesta vain syvillä viiltohaavoilla, sen sijaan että olisi menettänyt raajojaan.
Sen sijaan että olisi kuitenkaan jäänyt tarkastelemaan haavojaan tai ryhtynyt taistelemaan kauempaa tehtävillä jutsuilla, Kagero syöksähti seuraavaksi kohti vihollista, pyrkien viiltämään pään pojan hartioilta. Se että poika käytti vesitekniikoita, viittasi siihen, että tämä ei olisi vahvoilla lähitaistelussa. Jos hän siis vain pääsisi tarpeeksi lähelle, hän onnistuisi toivottavasti ajamaan vastustajansa ennemmin tai myöhemmin nurkkaan.

Hp: 41
Ch: 42
Nopeus: 12
*Aisu no tate, suojaa 16 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2460Viesti Cross »

Vaikka Kageron käyttämä jäätekniikka oli täysin uusi Suheille, ei tämä juurikaan hätkähtänyt niiden vuoksi, sillä hän oli oppinut lyhyen elämänsä aikana kohtaamaan mitä erikoisimpia tekniikoita käyttäviä henkilöitä. Tuntui olevan melkein enemmän sääntö kuin poikkeus että jokainen tällä alueella edelleen elossa oleva shinobi osasi jonkin erikoisen taistelutyylin, minkä takia oli melkeinpä harvinaista oikeastaan tavata kahta samaan tapaan taistelevaa vastustajaa. Jää toki oli hivenen huolestuttava elementti hänen kannaltaan, mutta sitä oli kuitenkin turha rueta murehtimaan.
Tietäen selviytymisensä olevan täysin omien kykyjensä varassa lapsisotilas muodosti nopeasti lyhyet käsimerkit ja iski kätensä alla olevaa tummaa että vasten, kohottaen ne sitten samantien taas ylös. Tämän tehdessään hän vetäisi samalla vettä käsiensä mukaan, muodostaen siitä kaksi kirkasta lonkeromaista vanaa, joita käytti iskeäkseen hyökkäykseen käyvää Ichigiriä kohti. Vesiruoskat sivalsivat ilman halki naista kohti, iskien kahden notkeudestaan huolimatta luita murkaavalla voimalla jos mitään ei tehtäisi niiden estämiseksi.

Suhei Kitoro
40hp
40ck
Nopeus: 7
+8dmg vesi jutsuihin
Ming-Hua tyyliset vesi roskat/lonkerot käsissä jotka tekee sen 14-18dmg osumasta riippuen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2462Viesti Southpaw »

Kagero oli juuri aikeissa lähteä itse vuorostaan hyökkäykseen, kun yllättäen poika iski kätensä veteen. Mitä tahansa nainen olikin odottanut tämän tekniikan saavan aikaan niin ei ainakaan tätä. Melkein kuin tyhjästä hyvin nopeasti muodostuneet vesiruoskat pääsivät yllättämään Kageron ja iskeytyivät naista päin koko voimallaan. Kagero ehti vain hädin tuskin kohottaa käsivartensa iskun tielle, ennen kuin tämän suusta karkasi kivusta johtuva huudahdus ja vesiruoskat paiskasivat naisen useamman metrin verran taaksepäin. Pahimman mentyä lopulta ohi, Kageron käsivarsia särki ja vaikka nainen ei ollutkaan lääkintäninja, hän uskalsi olla merko varma siitä, että äskeinen oli varmasti aiheuttanut murtumia. Käsivarsiin leviävästä tasaisesta särystä huolimatta, Kagero ei kuitenkaan aikonut luovuttaa. Hän oli selvinnyt aiemmastakin vastustajasta ja tulisi selviämään myös tästä.
Koettaen sulkea käsissä tuntuvan kivun jonnekin mielensä perukoille, Kagero pakotti itsensä tekemään käsimerkit ja pian vedestä naisen ympärille muodostuikin, useita pieniä, linnun muodon ottavia jääpalasia, jotka pian syöksyivät ilman halki kohti Suheita. Harmittomasta, jopa kauniista ulkonäöstään huolimatta, nämä jäälinnut olivat kuitenkin erittäin teräviä ja osuessaan repisivät vastustajan ihon täyteen haavoja.

Hp: 24
Ch: 30
Nopeus: 12
*Hyouton: Tsubame Fubuki, 12-14 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2464Viesti Cross »

Heti vastustajansa yllättäneen ja taaksepäin iskun jälkeen ilmaan loikannut Suhei näki itseään kohti kaartavan parven jäälintuja, osataen helpostikkin arvata ettei halunnut saada näitä lähelleen. Nopealla käsinen heilautuksella poika lähetti ruoskansa parvea kohti, iskien niissä olevan vesimassan voimalla linnut alapuolellaan olevaan veteen. Samalla lapsisotilas oli yhdistänyt myös kätensä ja muodostanut muutaman käsimerkin, mikä yhdessä suuhunsa keskittämän chakran kanssa alkoi muodostaa suuren määrän vettä tämän suuhun. Samassa tuo vesimäärä lensikin jo kymmeninä pikkuammuksina ammuksina alempana olevaa Kageroa kohti, reijittämäen tämän veriseksi massaksi, ellei tämä kykenisi torjumaan vesi ammuksia. Tekniikan avulla syljetyt vesiammukset eivät keskittyneet kovinkaan tarkasti yhteen kohteeseen, vaan hajosivat hieman laajemmalle alueelle, minkä takia väistäminen ei tulisi olemaan kovinkaan helppoa, mutta samasta syystä koko tekniikan voimaa oli vaikea saada keskitettyä samaan kohteeseen.

Suhei Kitoro
40hp
20ck
Nopeus: 7
+8dmg vesi jutsuihin
Vesilonkerot torjuu linnut
n.15-20 vesiammuksista
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2467Viesti Southpaw »

Kageron harmiksi, häntä vastassa oleva poika osasi käyttää vesiruoskiaan muuhunkin kuin hyökkäämiseen ja hetkeä myöhemmin jäälinnut tippuivatkin pieniksi paloiksi iskettyinä alas veteen. Kun Suhei seuraavaksi kävi kuitenkin vastahyökkäykseen, jonkinlaisten vesiammusten voimin, Kagerosta tuntui, että hänen päänsä löi hetken tyhjää. Miten hän oikein suojautuisi? Väistäminen ei tulisi kysymykseenkään, sillä tekniikka ulottui aivan liian laajalle, jotta sen olisi voinut noin vain väistää, puhumattakaan siitä, että ammuksia oli liikaa pelkästään miekalla torjuttavaksi. Keksimättä lopulta muutakaan, nainen teki käsimerkin ja lähetti lopulta ammuksia vastaan parven jääshurikeneja, jotka onneksi riittivätkin tuhoamaan osan kohti lentävistä ammuksista.
Selvittyään kuitenkin pahimmasta pommituksesta hengissä, Kagero tarttui seuraavaksi kaksin käsin miekkaansa ja syöksähti nopeasti kohti Suheita. Tarpeeksi lähelle päästyään, kunoichi suuntasi Suhein keskivartaloon iskun joka toivon mukaan lähettäisi tämän pienelle ilmalennolla. Suhein ollessa ilmassa, Kagero hyppäisi tämän yläpuolelle ja iskisi tämän nopeasti miekallaan takaisin alas.

Hp: 17
Ch: 15
Nopeus: 12
*Hyouton Shuriken no jutsu, torjuu 10 dmg
*Tsuishōsen, 17 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2474Viesti Cross »

Takaisin tumman veden päälle laskeutuva poika ei nähnyt jääshurikenien ja oman hyökkäyksen ympäriinsä roisiman veden läpi kunnolla Kageroa, minkätakia nainen pääsi yllättämään vastustajansa vastahyökkäyksellään. Hieman yllättyneenä ja pelästyneenä huudahtava pikkusotilas heilautti vesilonkeronsa eteensä suojaksi, ponnistaen samalla refleksin omaisesti taaksepäin. Hänen onnekseen vesitekniikka riitti pysäyttämään kunoichin miekan hetken ajaksi, mikä antoi hä'nelle aikaa perääntyä. Lopulta lonkerot kuitenkin antoivat periksi ja katanan terä viilsi pienen haavan Suhein toiseen käteen, josta alkoi samantien tippua veripisaroita veteen.
Taaksepäin loikannut Kitoro totesi nopealla vilkaisulla ettei haava ollut kovinkaan vakava, eikä vaikuttanut käden käytettävyyteen. Se oli kuitenkin hyvä muistutus siitä ettei kannattanut olla varomaton, vaan keskittyä surmaamaan vastustaja mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Senpä takia hän yhdistikin heti kätensä uutta hyökkäystä varten, muodostaen käsimerkit ja iski kätensä allaan olevaan veteen. Samantien siitä muodostui viisi suurta hain evää muistuttavaa terää, jotka syöksyivät eteenpäin Kageroa kohti.

Suhei Kitoro
35hp
5ck
Nopeus: 7
+8dmg vesi jutsuihin
16dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2475Viesti Southpaw »

Kagero oli helpottunut saadessaan osuman perille, mutta haavalla ei ikävä kyllä tuntunut olevan vastustajaan juuri vaikutusta, sillä tämä pystyi nopeasti jälleen jatkamaan taistelua. Vastahyökkäyksen tullessa jonkinlaisten vesiterien muodossa, Kagero loikkasi taaksepäin ja teki käsimerkin, muodostaen taas uuden jääkilven eteensä suojaksi teriltä. Jonkin aikaa jääkilpi häntä suojasikin, mutta lopulta se antoi tämän pommituksen vuoksi periksi ja särkyi, päästäen loput terät osumaan Kageron keskivartaloon. Tässä vaiheessa nainen alkoi tuntea itsensä jo hyvin uupuneeksi, mutta halu pysyä hengissä vei kuitenkin voiton väsymyksestä. Nopeasti Kagero nappasi kaksi räjähdekunaita kunailaukustaan ja heitti ne sitten kohti vastustajaansa.

Hp: 11
Ch: 9
Nopeus: 12
RL: 8/10
*Aisu no tate, suojaa 10dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2476Viesti Cross »

Agressiiviseen hyökkäykseen ja vastustajansa nopeaan kukistamiseen keskittynyt Suhei sai huomata nopeasti että oli kuluttanut enemmän chakraa lyhyessä ajassa kuin olisi ollut järkevää ja siksi hän ei voinutkaan turvautua jutsuihinsa Kageron käydessä vastahyökkäykseen. Sen sijaan poika yritti torjua naisen heittämät kunait omillaan, samalla kun loikkasi hieman sivumpaan niiden tieltä. Kiireen takia hänen tähtäyksensä ei kuitenkaan ollut aivan sieltä parhaasta päästä ja siksi vain toinen kunaista osui, kimmottaen vastaan lentäneen aseen pois radaltaan. Toinen kunoichin kunaista kuitenkin ohitti vastaan heitetyn aseen hiuksenhienosti ja räjähti lyhyen matkan päässä väistöään tekevästä lapsisotilaasta.
Räjähdyksen voima iski kitukasvuista nuorta vasten suuren nyrkin lailla ja paiskasi tämän taaksepäin, saaden tämän kimpoamaan pari kertaa vedenpinnasta, ennen kuin törmäsi vedestä esiin sojottavaan uppotukkiin. Puolilaho puu räsähti äänekkäästi törmäyksen takia, peittäen alleen Kitoron suusta karkaavan kivuliaan kuuloisen äänähdyksen. Vaikka joka iskistä kohtaa pojan kehossa tuntui särkevän onnistui tämän kuitenkin pysyä vedenpinnalla ja jaloillaan, suunnaten hieman hapuilevan näköisen katseensa vastustajaansa. Järki käsi yrittämään paeta, mutta ylpeys vaati jäämään ja taistelemaan.

Suhei Kitoro
25hp
5ck
Nopeus: 7
+8dmg vesi jutsuihin
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2478Viesti Southpaw »

Saatuaan vastustajan räjähdelappujen avulla lennätettyä taaksepäin, Kagero veti pari kertaa syvään henkeä, samalla seuraten, kuinka vastustaja lopulta uppotukkiin törmätessään onnistui pysähtymään ja lopulta suuntaamaan katseensa taas häneen. Naisesta tuntui, että enää ei tarvittaisi kovinkaan paljon, jotta hän saisi vastustajansa joko tapettua tai ajettua pakosalle, mutta toisaalta hänen kuntonsa ei ollut kovin paljon parempi. Tietäen kuitenkin mitä mieltä Akuma olisi ollut luovuttamisesta, Kagero teki käsimerkin ja pian Suhein jalkojen alla oleva vesi jäätyisi ja lopulta jäästä kasvaisi piikkejä jotka pyrkisivät lävistämään pojan jalat ja siten naulaamaan tämän aloilleen, niin että Kagero voisi miekkoineen mennä lähemmäs ja viimeistellä vastustajansa.

Hp: 11
Ch: 4
Nopeus: 12
RL: 8/10
*Hissatsu Hyoso, 9 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2490Viesti Cross »

Vedenpäällä seisova Suhei punnitsi vastustajansa tavoin mahdollisuutta paetamihin hänen vähät jäljellä olevat chakransa olisi luultavasti riittänytkin. Se olisi ollut luultavasti järkevämpää tässä tilanteessa, mutta nuoren taistelian oma ylpeys ja vakaa usko siihen että Dante ei hyväksyisi alaisensa tappiota sai hänet jäämään. Päätöstä helpotti vielä yllättäen jalkojen ympärille muodostuva jää, joka teki pelkästään pinnalla pysymisestä vaikeaa ja nopeasta pakenemisesta mahdotonta. Ymmärtäen että arpa oli heitetty Kitoro käsitti että voisi enää laittaa kaiken vain yhden kortin varaan ja toivoa että onnistuisi surmaamaan kunoichin viimeisillä voimillaan.
Jalkoihinsa työntyvistä jääpiikeistä huolimatta Kitoron onnistui muodostaa käsimerkit ja muovata charastaan vielä yksi hyökkäys mitä käyttää, joka sai veden hänen ympärillään nousemaan nopeasti pyörien. Pyörre kohoso hetkessä pojan pään korkuudelle ja sinkoutui sitten päin tämän vastustajaa, upottaen tämän syvälle pohjamutiin osuessaan.

Suhei Kitoro
10hp
0ck
0n
16dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2495Viesti Southpaw »

Nähdessään häntä kohti syöksyvän vesihyökkäyksen, Kagero tiesi ettei hän sen hetkisillä chakroillaan kykenisi torjumaan tuon tason hyökkäystä. Niinpä naiselle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin turvautua räjähdelappuihin ja toivoa että se riittäisi. Nopeasti nainen otti käteensä neljä räjähdekunaita, jotka viskasi kohti vesipyörrettä. Kaksi ensimmäistä lappua kastuivat ja jäivät aktivoitumatta, mutta kaksi seuraavaa kuitenkin räjähti ja Kageron onneksi räjähdyksen voima riitti rikkomaan osan pyörteestä. Tästä huolimatta heikentynyt pyörre kuitenkin riitti paiskaamaan naisen taaksepäin ja upottamana hetkeksi veden pinnan alle. Noustessaan kuitenkin lopulta takaisin pintaan, Kagero lähti syöksymään jälleen kohti vastustajaansa, jonka toivoi olevan edelleen paikoilleen naulattuna hänen jääpiikkiensä vuoksi. Pian Kagero syöksähtikin räjähdyksen aiheuttamasta savusta ulos ja ampui viimeisillä chakran rippeillään karkeatekoisen jääterän kohti Suheita, toivoen että tämä riittäisi viimeistelemään taistelun.

Hp: 2
Ch: 1
Nopeus: 12
RL: 4/10
*Samui tsubasa no jutsu, 6dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2521Viesti Cross »

Jäälautanvankina oleva poika kerkesi jo hetken aikaa uskoa että hänen luomansa pyörre onnistui tekemään lopun vastassa olevasta naisesta, joka oli koittanut tuhota sen räjähdelappujensa avulla. Vaikka lappujen aikaansaamat räjähdykset eivät olleetkaan riittäneet tuhoamaan pyörrettä olivat ne riittäneet heikentämään sitä tarpeeksi että Kagero kykeni selviämään siitä kutakuinkin ehjinnahoin, mikä sai järkyttyneen ilmeen kohoamaan Suhein kasvoille. Nähdessään savunläpi esiinsyöksyvän naisen hän tiesi vaistomaisesti pelin olevan menetetty, mutta yritti siitä huolimatta väistää tämän luoman jääterän heittäytymällä koko painollaan taaksepäin.
Palöjoa huonompaa ratkaisua Kitoro ei kuitenkaan olisi voinut valita, sillä vaikka hänen onnistui välttää jääterä niin vetäisi hän samalla kuitenkin myös allaan olleen lautan ylös vedestä. Ennen kuin poika kerkesi edes kunnolla tajuta mitä oli tapahtunut oli pystyyn noussut lautta kaatunut hänen päälleen ja painanut vankinsa pääalaspäin vedenalle. Hätääntynyt pikku shhinobi yritti riuhtoa itseään vapaaksi ja päästä takaisin pintaan, mutta jäälautta ei suosunut hievahtamaankaan, saati päästämään häntä otteestaan. Suhei tunsi keuhkojensa olevan tulessa, yrittäessään vaistomaisesti haukkoa ilmaa ja onnistuen ainoastaan saamaan keuhkonsa täyteen vettä. Hitaasti mutta varmasti maailma alkoi hämärtyä lapsisotilaan silmissä, samalla kun viimeinenkin voima katosi tämän raajoista ja tämän keho lakkasi liikkumasta muutamia krampin aiheuttamia väkinäisiä nytkähdyksiä lukuunottamatta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Viivytystaistelu (A)

Viesti: # 2522Viesti Southpaw »

Nähdessään lapsisotilaan perääntyvän ja joutuvan lopulta jäälautan työntämän veden alle, Kagero ei aikaillut vaan loikkasi itse lautan päälle, varmistaakseen että veden alle joutunut poika ei onnistuisi pyöräyttämään itseään takaisin pinnalle. Hän tunsi kuitenkin lautan keinahtelevan allaan, paniikkiin joutuneen pojan yrittäessä riuhtoa itseään irti jääpiikeistä, mutta vähitellen keinunta kuitenkin lakkasi, mistä Kagero arvasi pojan hukkuneen. Hyvin, hyvin lyhyen hetken verran nainen ehti olla pahoillaan vastustajansa puolesta, sillä jollain tasolla hän tajusi että hän olisi hyvin voinut olla siinä lapsisotilaan tilalla. Hänen koulutuksensa oltua mitä se oli ollut, hän oli useammin kuin kerran saanut katsoa kuolemaa silmästä silmään Akuman käskiessä häntä tehtäville. Nopeasti Kagero kuitenkin tukahdutti tunteen mielestään koulutuksensa mukaisesti ja pudisti hieman päätään. Poika oli varmasti tiennyt mihin oli ryhtynyt ninjaksi tullessaan, joten oli turha surra. Saatuaan tunteensa taas hallintaan, Kagero ponnisti jäälautan pinnasta vauhtia päästäkseen puiden oksille ja lähti sitten nopeasti etenemään suuntaan, jonne muut olivat lähteneet perääntymään. Jos hyvin kävisi, hän ei joutuisi taistelemaan enää ennen kuin saisi ryhmänsä kiinni.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”