Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2394Viesti Cross »

Palattuaan leiriin Kageron kanssa tiedustelijoita vastaan käydyn taistelun jälkeen Nuno jäi saamiensa ohjeiden mukaan lepäämään ja valmistamaan jonkinlaista syömäkelposta ateriaa Kohakun matalaan kuoppaan kyhäämällä nuotiolla, ryhmää johtavan naisen lähtiessä esittelemään Ichiron kanssa heidän löytämäänsä karttaa ylemmilleen. Nuotionpäälle nostettuun kattilaan heitettyjä aineksia sekoitteleva pikkumies ei juurikaan alkanut jutella susiensa kanssa viihtyvän pojankanssa, vaan antoi ajatustensa ennemmin harhailla kaikessa rauhassa. Jostain syystä ne tuntuivat aina kiertävän takaisin hänen toisen tiedustelian ruumiilta löytämään paperilappuun ja siinä olleisiin merkintöihin, joita hän ei ollut edes aluksi tunnistanut. Jotenkin hänestä kuitenkin tuntui että siihen oli piirretty viivoja vääriin paikkoihin ja tehty muita merkintöjä paikkoihin missä niitä ei olisi pitänyt olla, ei ainakaan yleisen tiedon mukaan.
Jos Ningyou tai kuka hyväänsä muukin Kageron ryhmän jäsen olisi perehtynyt karttaan tarkemmin olisivat he luultavasti huomanneet siihen merkityn suurimmanosan salaisista kulkureiteistä, kuten vedenalaiset sillat joita he olivat aijemmin käyttäneet oikaistakseen. Samoin siinä oli myös ollut merkittynä pienet lähteet joista saisi juomakelpoista vettä täälläkin, kuten myös niiden yhteyteen rakennettuja pieniä varustekätköjä. Samoin siinä oli ollut merkittynä myös karkeasti alueet jonne läntisen alueen väki sijoitti ansansa yleensä, minkä takia niistä tuskin tulisi olemaan juurikaan hyötyä.
Osan tuosta tiedosta Dante oli varmasti kyennyt kasaamaan vuosien saatossa alueella käytyjen taistelujen pohjalta, mutta siltikään tämän joukkojen ei olisi pitänyt tietää läheskään nuin paljoa. Ainut mahdollisuus kaiken tuon tiedon kasaamiseen oli että joku entinen Kougan alainen oli luovuttanut sen tälle, vaikka sekään tuskin oli kovin todennäköistä. Vuosia jatkuneet veriset taistelut olivat saaneet rämeellä taistelevat osapuolet vihaamaan toisiaan silmittömästi, minkä takia vangiksi jääminen tai loikkaaminen ei tullut kyseeseen. Vangiksi saatuja vihollisia kohdeltiin molemminpuolin mitä julmimmiten ja taisteluiden oli ihan normaalia löytää metsästä hengiltäkidutettujen vankien silvottuja ruumiita puuhun sidottuna, jotka jätettiin sinne varoitukseksi niin omille kuin vihollisillekkin.

Akuman joukkojen harmiksi näiden johtaja ei kuitenkaan tuntunut ymmärtävän kartasta ja sen merkinnöistä tarpeeksi reagoidakseen sen sisältöön oikealla tavalla, vaan päätti pitää nykyisestä suunnitelmastaan kiinni. Senpätakia ärtyneen oloinen Kagero ja Ichiro palasivatkin kahden toverinsa luokse pettyneinä, alkaen samantien puhua tapahtuneesta vaimeaan ääneen. Oman osansa lähes valmiista keitoksestaan pieneen puiseen kuppiin kaatava Nuno oli aikeissa mainita päässään pyörineistä asioista karttaan liittyen, mutta tämän avatessa suunsa ja aikoessa alottaa, tuntui koko ajatus katoavan hänen päästään. Hetken aikaa hämmentyneeltä näyttävä mies katseli tovereitaan hetken aikaa miettien mitä oli juuri ajatellut ja arvellen lopulta sen liittyen jotenkin kädessään olevaan höyryävään ruokakuppiin. Olkiaan kohauttaen hän päätti keskittyä vuorostaan siihen ja kuunteli vain puolella korvalla mitä muut keskustelivat, tajuamatta aluksi edes sitä mistä nämä mahtoivat puhua.
Keskustelun lopulta kääntyessä siihen että he toimisivat ominpäin jonkin asian suhteen, sen sijaan että noudattaisivat saamiaan yleisiä ohjeita. Yksi toisensa jälkeen kunoichin alaisista nyökkäsi päätään, kunnes tuli syömiseen keskittyneen Ningyoun vuoro. Kaikkien katseiden kääntyessä tähän kesti hetki ennen kuin mies edes huomasi näiden odottavan hänen vastaustaan ja tajuamatta edes mihin suostui hän päätyi nyökäämään päätään, luottaen siihn että ryhmää johtava Kagero tiesi mitä oli tekemässä.

Saatuaan aterioitua ja täydennettyä varusteensa nelikko lähti muiden leirissä olleiden joukkojen tavoin valmistelemaan väijytystä lähestyville Danten joukoille, mutta ennen kuin he saapuivat määränpäähänsä muiden mukana erkanivat he pääjoukosta ja suuntasivat omille teilleen. Muiden suunnatessa piiloutumaan jonkinmatkän päässä olevan polunvarrelle, suuntasivat he etäämmäs näiden selustaan ja asettuivat tarkkailemaan aluetta pienten saarekkeiden rykelmän luokse. Sieltä he pystyisivät tarkkailemaan ympäröivää aluetta hyvästä suojasta ja näkisivät varmasti jos joku yrittäisi yllätyshyökkäystä pääjoukon selustaan, kuten ryhmää jotava nainen tuntui epäilevän. Tämän valitsema asema ryhmälle oli sinäänsä myös melko tärkeä, sillä sen kautta kulki useita vedenalaisia siltoja, joita pääjoukon oli tarkoitus käyttää perääntymiseensä myöhemmin.
Kauvaa heidän ei tarvinnut odotella kun Kohakun sudet jo alkoivat elehtiä levottomasti haistaessaan lähestyvät viholliset, pysyen kuitenkin hyvin koulutettuina hiirenhiljaa. Vain hieman myöhemmin he näkivätkin jo pienen shinobi ryhmän lähestyvät saareketta ja Kagero jakoi kohteet ryhmälleen, syöksyen sitten itse ensimmäisenä tulleen vastustajan kimppuun.
Kuten asiaan kuului tämä sai kolme alaistaan heti peräänsä, joista kaksi suuntasi saamiensa ohjeiden mukaan hieman tovereistaan etäisyyttä ottavien kohteidensa kimppuun. Nuno taas heilautti itsensä rihmoillaan veden pinalle laskeutuvan vastustajansa takana kasvavan puun sammaleiselle kyljelle ja antoi selästään esiintyöntyneiden rihmojen iskeä ruoskanlailla alapuolellaan ollutta miestä, joka kuitenkin torjui hyökkäyksen altaan ylös nousseen vesiseinämän avulla. Ennen kuin pikkumies kerkesi hyökätä uudelleen joutui hän loikkaamaan pois asemastaan, onnistuen vain täpärästi välttämään puunrunkoavasten iskeytyvän vesiammuksen, jonka ylimääräisen käsiparin yllättäen itselleen kasvattanut kaksipäinen shinobi oli sylkäissyt vielä hetki sitten velttona retkottaneesta päästään.

Ukon/Sakon tyylinen vedenkäyttäjä
200hp/ck yhteesä
9n
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2397Viesti Southpaw »

"Tämä ei tainnutkaan sujua niin vaivattomasti kuin oli tarkoitus vain mitä Khan?", kuului vaimea ääni Khanin korvan juuressa kun velttona päätään roikuttanut Dan käänteli nyt hitaasti päätään ja katsoi ympärillä riehuvaa taistelua. Heidän tietojensa mukaan Akuman väen johtamien joukkojen olisi pitänyt toimia tässä ympäristössä kuten Kougakin aikanaan, mutta jotenkin viholliset näyttivät kuitenkin päässeen selville heidän aikeistaa livahtaa pienissä ryhmissä selustaan jotta he voisivat näin iskeä kahdelta suunnalta.
"Ei tässä ole vielä mitään hätää. Meidän tarvitsee vain voittaa nämä ja jatkaa kuten oli tarkoitus", Khan vastasi luottavaisesti, samalla tehden jo käsimerkkejä. Hetkessä vedestä syöksyikin Nunoa kohti suurella paineella vesisuihku, jonka ainoa tarkoitus oli vain murskata pikkumies jotta Khan ja Dan voisivat mennä muiden tiimiläistensä avuksi.

Khan/Dan
Hp: 75
Ch: 105
Nopeus: 9
Khan: +5ch/vuoro, 10p vesijutsuja
Dan: 3p lääkintä, 7p genjutsu, chakramiinukset genjutsuun
*Vesisuihku, 34 dmg

[Ei mitää muistikuvaa miten tää verilinja toimi ennen joten meen yksillä statseilla jos sulla ei oo mitää sitä vastaan ja jaan kahdelle vihulle vaiks siinä vaihees jos/kun nuo kaks erkanee toisistaan? Kummalleki laitoin oman erikoistumisensa]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2402Viesti Cross »

Puun oksalta ilmaan loikannut Nuno laskeutui mustat rihmat ympärillään villisti viuhuen vedestä ylös töröttävän tukin päälle, huomaten samantien joutuvansa väistämään samantien uudelleen. Nopeasti hänen selästään esiintyöntyneet rihmat syöksähtivät tarttumaan kiinni hieman taaempana olevan puun oksasta, vetäistäkseen hänet turvaan vedestä KhanDanin jaloista nousseen hyökkäyksen tieltä. Yritys oli kuitenkiin tuomittu epäonnistumaan, sillä nopeudellaan pikkumiehen yllättävä tekniikka iskeytyi tätä vasten juuri rihmojen saadessa otteen puusta ja lähtiessä vetämään häntä siihen suuntaan. Oman tekniikkansa vetämänä ja vesisuihkun työntämänä Ningyou lensi kuin räsynukke taaksepäin, irvistäen hyökkäyksen voiman aiheuttaman kivun takia.
Puunoksalle rihmojensa nostamana laskeutuva Nuno pystyi kuitenkin heti pysähtyessään toteamaan ettei vesitekniikka ollut juurikaan aiheuttanut pysyvää vahinkoa, kuten sen tekijä oli luultavasti olettanut. Kiitos siitä kuului hänen erikoiselle kehonkoostumukselleen, jossa ei ollut luita tekniikan rikottavaksi. Rihmojen joustava ja pehmeä rakenne oli myös suojannut sisäelimiä tehokkaasti iskulta, mikä olisi varmasti antanut ylpeydenaihetta Orochimarun entisille kätyreille luomuksestaan.
Heti laskeuduttuaan raivostuneen pedon lailla sähähtävä pikkumies heilautti toista kättään, tarttuen sillä kitukasvuisenpuun rungon yläosaan ja leikaten sen rihmoillaan poikki, paiskaten sen sitten niiden avulla rämeen tumman veden pinnalla seisovaa mieskaksikoa kohti. Heti heitettyään puunrungon matkaan hän loikkasi itse sen perään, käyttäen tuuheaa latvustoa hyökkäyksensä näkösuojana. Ilmassa ollessaan miehen hihoista työntyi kymmeniä mustia rihmoja ulos, jotka tämä lähetti nopealla kädenheilautuksella ruoskamaiseen sivallukseen heti puunrungon perään.

Kestävyys:46
Chakra:100
Nopeus: 16
Kuroito: Tsukamu= 21dmg
Kuroito: Kiru= 28
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2409Viesti Southpaw »

Ningyon lenäessä vesisuihkun voimasta taaksepäin, Khan ja Dan virnistivät tyytyväisinä. Jos vastustajaan oli näin helppo osua, tämä taistelu olisi ohi hetkessä ja he saattaisivat mennä auttamaan tiimitovereitaan muiden vastustajien kanssa. Kummankin miehen yllätykseksi Nuno kuitenkin toipui iskusta yllättävän nopeasti ja paiskasikin pian kitukasvuisen puunrungon pätkän heitä kohti. Nopeasti Khan asettui puolustuskannalle ja ampui suustaan vesiammuksen, kohti puunpätkää. Osuma vesiammuksesta saikin puun pirstoutumaan hetkessä pienemmiksi palasiksi jotka sinkoilivat vaarattomasi ympäristöön, mutta tuskin veljekset olivat selvinneet tästä kun ilmeisen raivoissaan oleva Nuno jo hyökkäsi uudelleen. Khan ei ehtinyt varautua näin nopeaan jatkohyökkäykseen ja niinpä Nunon ruoskamainen sivallus teki tehtävänsä. Kivusa huudahtaen Khan paiskautui kauemmas ja laskeutui lopulta raskaasti tömähtäen maahan.
"Aika pistää hänen päänsä sekaisin", Dan kuiskin vaimeasti veljensä korvaan. Tietäen hyvin mitä veli tarkoitti, Khan nyökkäsi ja pian Danin kädet työntyivätkin taas esiin hänen käsiensä alapuolelta ja tekivät käsimerkin. Pian taistelukentän ympärille alkoikin kohota sankka sumu, jonka saattoi vesitekniikoiden vuoksi luulla olevan Khanin aikaansaannosta. Todellisuudessa kyseessä oli kuitenkin Danin tekemä genjutsu, jonka ainoa tarkoitus oli estää Nunoa näkemästä heitä kun taas he itse näkisivät Nunon hyvin selvästi.

Khan/Dan
Hp: 47
Ch: 94
Nopeus: 9
Khan: +5ch/vuoro, 10p vesijutsuja
Dan: 3p lääkintä, 7p genjutsu, chakramiinukset genjutsuun
*Vesiammus, suojas 24 dmg
*Genjikiri, sumugenjutsu
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2415Viesti Cross »

Nuno tunsi rihmojensa sivalluksen osuvan vastustajaansa, kuullen myös tämän kivun parahduksen. Ikävä kyllä isku ei ollut tarpeeksi leikkaamaan miestä kahtia, vaan lennättämään vain ainoastaan taaksepäin. Senpätakia kalpea pikkumies aikoikin jatkaa hyökkäystään samantien ja tarttua vastustajaansa rihmoillaan, kuristaakseen tämän niiden avulla hitaasti, samalla kun imisi tämän chakran omaan käyttöönsä. Ikäväkyllä ennen kuin hän kerkesi aloittaa suunnitelmansa toteutusta, kerkesivät veljekset ensin, toisen näistä luodessa genjutsunsa Ningyoun näkökyvyn esteeksi. Se sai arpisen ja silvotun miehen pysähtymään kuin seinään ja kääntelemään päätään hämmentyneenä ympärilleen, kykenemättä kuitenkaan näkemään silmänsä täyttäneessä harmaudessa yhtään mitään. Silmien pettäessä Nuno yritti hyödyntää kuuloaan, mutta joutui nopeasti toteamaan ettei niistäkään ollut juuri apua, sillä jostain syystä kaikki taistelun äänet tuntuivat jostainsyystä kuuluvan vaimeasti ja etäisesti, mikä teki kuuloon luottamisesta vaikeampaa. Edes haju aisti ei juurikaan auttanut, sillä ahkerasta nuuskimisesta huolimatta hänen nenänsä ei ollut keskivertoa ihmistä kummempi.
Ningyoun onneksi lähistöllä omaa vastustajaansa vastaan taisteleva Kagero loi myös sakeaa sumua rämeen siihen osaan, mikä peitti myös veljesten näkökentän ja tasasi ainakin jonkinverranm tilannetta. Häntä se ei ehkä kauheasti auttanut, mutta ainakin susineen tarkan vainun omaavaa Kohaku osaisi varmasti hyödyntää tätä tilaisuutta.

Kestävyys:46
Chakra:100
Nopeus: 16
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2416Viesti Southpaw »

Danin luotua genjutsunsa, Khan oli juuri aikeissa käydä hyökkäykseen kun jonkin matkan päässä taisteleva Kagero loi myös omaa sumuaan ja peitti veljesten näkökentän siinä missä hekin olivat peittäneet Nunon. Samalla lämpötila myös laski huomattavasti, mikä sai veljekset vilkaisemaan huolestuneena sinne suuntaan missä olivat ryhmänjohtajansa viimeksi nähneet. Kukaan heistä ei ollut tottunut sumussa käytävään taisteluun joten nyt he saattoivat vain toivoa, että ryhmänjohtaja selviäisi siihen asti että he pääsisivät avuksi.
"Yritä mahdollisimman laajoja iskuja niin saat paremmat mahdollisuudet onnistua", Dan kuiskasi taas vaimeasti veljensä korvaan. Khania ei tarvinnut kahdesti käskeä ja pian mies olikin jo sylkäissyt suuren vesiaallon joka lähti etenemään sinne suuntaan missä kaksikko oli Nunon viimeksi nähnyt.

Khan/Dan
Hp: 47
Ch: 73
Nopeus: 9
Khan: +5ch/vuoro, 10p vesijutsuja
Dan: 3p lääkintä, 7p genjutsu, chakramiinukset genjutsuun
*Genjikiri jatkuu
*Vesiaalto, 34 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2419Viesti Cross »

Sumunkeskellä levottomasti päätään pyörittelevä Nuno ei tiennyt mitä pitäisi tehdä tai mihin suuntaan lähteä, sillä hänen aistinsa eivät edelleenkään onnistuneet havaitsemaan pienintäkään vihjettä vastustajansa olinpaikasta. Senpä takia hän päästikin rihmansa levittäytymään ympärilleen, toivoen saavansa niiden avulla ajoissa varoituksen lähestyvästä vaarasta, joka oli varmasti tulossa ennemmin tai myöhemmin. Samalla hän myös valmistautui puolustautumaan, mitä hyväänsä se silloin tulisi tarkoittamaankaan.
Kauvaa vaimeaa murinaa suustaan päästävän pikkumiehen ei tarvinnutkaan hyökkäystä odottaa, sillä vain muutaman silmänräpäyksen myöhemmin Khanin suustaan sylkemä vesiaalto törmäsi Ningyoun ympärilleen levittämiin rihmoihin, varoittaen tätä lähestyvästä vaarasta. Hän ei tiennyt vielä mitä se oli, koska ei kyennyt kuulemaan genjutsun takia veden edetessään aiheuttamaa kohinaa. Rihmojen tuntoaisti kertoi kuitenkin lähestyvän vaaran olevan jotain suurta, mikä sai kalpean shinobin keskittämään chakraansa eripuolille kehoaan kyetäkseen ottamaan iskun vastaan.
Samassa aalto jo osuikin päin Nunoa ja paiskasi tämän taaksepäin, voimalla joka olisi tehnyt jälleen kerran pahaa jälkeä kehentahaansa muuhun. Erikoinen mustista rihmoista koostuva keho ja kyky imeä chakraa suojasi kuitenkin tätä, leikaten voimakkaimman kärjen hyökkäävien veljesten tekniikalta. Siitä huolimatta vesimassan kanssa yhteen törmääminen ja sen työntämänä vedestä törröttävään puunrunkoon törjääminen sattui melkoisesti, mustaen lähes huomaamatta Ningyouhun vaikuttaneen genjutsun. Se ei kuitenkaan juurikaan muuttanut tilannetta vedenpinnalla puoliksi tajuissaan kelluvan miehen kannalta, sillä Kageron luoma sumu peitti aluetta edelleen ja teki kättä pitemmän matkan näkemisestä lähes mahdotonta. Päätään ravistellen selvittävä shinobi huomasi kuitenkin kuulonsa alkaneen toimia jo huomattavasti paremmin, kyeten jälleen kuulemaan ympäristössään käytävän taistelun äänet selvästi, samalla kun kapusi takaisin vedenpinnalle.

Kestävyys:36
Chakra:92
Nopeus: 16
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2421Viesti Southpaw »

Genjutsuaan ylläpitämään keskittynyt Dan, huomasi oitis tekniikan murtuvan Nunon saadessa osuman. Mies ei kuitenkaan häiriintynyt tekniikan keskeytymisestä. Vaikka Nuno tajuaisikin äskeisen tekniikan genjutsuksi, nyt heillä oli kuitenkin oikeaa sumua peittämässä vastustajan näkökentän ja hän voisi aina sekoittaa Nunon muut aistit. Khan puolestaan päätti jatkaa hyökkäävällä kannalla ja teki lopulta käsimerkit. Päättäessään käsimerkkisarjansa lopulta lyömällä kätensä yhteen, Khan nostatti ympärillää useita pieniä mutta voimakkaita vesiammuksia, jotka hetkeä myöhemmin lähtivät kiitämään ilman halki samaan suuntaan kuin vesiaalto hetkeä aiemmin.
Khanin käsien läjähtäessä yhteen, Dan puolestaan käytti ääntä ärsykkeenä ja loi uuden genjutsun, joka saisi käsien yhteen osumisen aiheuttaman läpsähdyksen kaikumaan Nunon korvissa kerran toisensa jälkeen kovempana ja kovempana, kunnes ääni kuulostaisi jo niin kovalta, että se raastaisi korvia ja häiritsisi Nunon keskittymistä.

Khan/Dan
Hp: 47
Ch: 44
Nopeus: 9
Khan: +5ch/vuoro, 10p vesijutsuja
Dan: 3p lääkintä, 7p genjutsu, chakramiinukset genjutsuun
*Vesiammukset, 34 dmg
*Äänigenjutsu
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2425Viesti Cross »

Vettätippuva litimärkä Nuno käänteli jälleen päätään hermostuneen oloisesti, sillä tämä sumu ei sopinut hänen tyyliinsä toimia ollenkaan. Miehen ärtyneisyyden olisi saattanut ilman ympäröivää harmaat aseinämää nähdä myös tämän ympärilleen levitämistä muistista rihmoista, jotka viuhuivat levottomasti neljällä raajalla vedenpäällä seisovan miehen ympärillä. Jatkuva matala murina kantautui ulos pikkumiehen suusta tämän yrittäessä löytää vastustajansa turhaan katseellaan, mutta sakea kaiken peittävä sumu teki yrityksestä täysin turhan.
Pian kuitenkin sumusta kuuluva ääni kiinnitti Ningyoun huomion ja täysin vaiston varassa tämä heilautti kymmeniä rihmoistaan syöksymään äänen suuntaan, välittämättä pätkääkään siitä oliko äänen aiheuttaja ystävä vai vihollinen. Sillähetkellä hän halusi vain saada jotain mihin purkaa turhautumistaan, jopa niin kovasti että ei aluksi edes huomannut tuon rämeellä kuuluneen läpsähdys äänen jäävän kaikumaan korviinsa ja voimistuvan joka kuulokerralla. Pien ääni kuitenkin iski kuin ukkosenjyrähdys ja sai miehen pysähtymään korviaan pidellen ja kivusta huutaen, toivoen että voisi repiä korvansa irti. Se ei kuitenkaan pysäyttänyt sumun läpi leikkaavia rihmoja, jotka eivät kuitenkaan t avoittaneet kohdettaan, vaan ainoastaan iskeytyivät vastakkain kaksosten luoman tekniikan kanssa ja hajoittivat sen pelkiiksi roiskeiksi.

Kestävyys:36
Chakra:79
Nopeus: 16
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2428Viesti Southpaw »

Dan kuuli vesiammustensa osuvan johonkin ja hetken verran arvei osuneensa vastustajaan. Sumun seasta kuuluikin kivulias huuto Nunon painaessa kädet korvilleen mutta genjutsun pysyessä edelleen kasassa, Dan tajusi nopeasti että vastustajan oli onnistunut jotenkin puolustautua. Hetkeä myöhemmin sumusta kuului toinenkin huuto, joka kuitenkin heidän vastustajansa sijaan kuului selvästi ryhmänjohtajaa vastaan asettuneelle naiselle.
"Ei osunut. Mutta ei enää paljon ja pääsemme auttamaan muita", Dan sanoi Khanille joka alkoikin nopeasti tehdä pitkää käsimerkkisarjaa. Pian kaksosten ympärillä olevasta vedestä kohosikin valtava lohikäärmeen muodon ottava vesipatsas, joka lähti syöksymään sumun halki kohti Nunoa

Khan/Dan
Hp: 47
Ch: 17
Nopeus: 9
Khan: +5ch/vuoro, 10p vesijutsuja
Dan: 3p lääkintä, 7p genjutsu, chakramiinukset genjutsuun
*Äänigenjutsu jatkuu
*Suiryuudan no jutsu, 39 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2435Viesti Cross »

Korviaan käsillään turhaan peittävä Nuno ei mahtanut mitään genjutsun luomalle jyskyttävälle kaijulle, sillä ei osannut alkuunkaan arvella sen olevan pelkkää oman mielensä luomaa harhaa. Korvissaan tunteman kivun takia hänellä ei olisi ollut aavistustakaan lähestyvästä vaarasta, ellei Kageron luoma sumu olisi alkanut yllättäen hälvetä ja paljastanut veljeksien aikeita. Vaikka päässä jyskyttävä ääni teki ajattelemisestakin lähes mahdotonta tuntui pikku miehen kehon muodostavat rihmat reagoivan vaaraan aivan kuin itsestään, heilahtavan vesihyökkäyksen tielle ja sivaltaen sen kahtia. Ruoskamaisesti vesilohikäärmettä sivaltelevat rihmat eivät kuitenkaan riittäneet pysäyttämään tekniikan koko voimaa, vaan iskeytyi veljesten liikkeelle laittama vesimassa uhriinsa ja paiskasi tämän räsynuken lailla matkoihinsa.
Ellei Ningyoun keho olisi ollut niin joustava olisi tämä jälleen kerran luultavasti joko kuollut tai vammautunut vakavasti, mutta tälläkin kertaa miehen kehon erikoinen koostumus pelasti tämän pahimmalta. Se ei kuitenkaan estänyt häntä tuntemasta kipua, mikä sai toisen hänen vastustajansa luoman genjutsun vaikutuksen haihtumaan ja mahdollistamaan edes jossainmäärin järjellisen ajattelun. Vaahtoisena vellovan tumman veden alle vesimassan painamana hetkeksi uppoava Nuno huomasi yllättäen korvissaan kumisseen äänen kaikkoavan, ajattelematta asiaa sen enempää kuin että niin tuntui vain tapahtuvan. Enemmän hänen huomionsa kiinnittyi takaisin pinnalle pääsyyn, sillä hän muisti nähneensä vastustajakaksikon silmänräpäyksen ajan ennen vedenalaiseen pimeyteen uppoamista.
Melkein samantien muutamia mustia rihmoja lensikin esiin vedenalta ja kietoutui ympärillä kasvaviin puihin, kiskaisten toisessa päässä olevan kalpean shinobin esiin vedestä. Ilmaan vedestä lentävä Ningyou vilkaisi nopeasti ympärilleen ja huomasi lähes samantien erikoisen kaksipäisen vastustajansa ja lähetti kymmeniä mustia rihmoja näitä kohti yhdellä nopealla käden heilautuksella. Osuessaan nämä rihmat eivät sivaltaisi haavoja uhrinsa, vaan kietoutuisivat tämän ympärille ja alkaisivat stten kiristyä nopeasti. Hetkessä ne jo uppoaisivat uhrinsa ihoon ja leikkaisivat aina vain tiukemalle kiristyen lopulta tämän raajat yksitoisdensa jälkeen irti.

Kestävyys:26
Chakra:32
Nopeus: 16
Kuroito: Tsunagukiri= 46dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2437Viesti Southpaw »

Sumun hälvetessä, kaksoset näkivät kumpikin vilahduksen Nunosta, tämän vajotessa hetkeksi veden pinnan alle.
"Se matsi oli siinä. Mennään auttamaan muita", Dan kehotti veljeään, joka ehti nyökätä hyväksvästi, ennen kuin vedestä kohoavat rihmat kuitenkin kiinnittivät heidän huomionsa. Kumpikin ehti vain hädin tuskin tajuta Nunon olevan sittenkin elossa, kun rihmat jo lähtivät syöksymään heitä kohti. Huolimatta Khanin väistöyrityksestä, rihmat kietoutuviat hetkessä heidän ympärilleen ja alkoivat pureutua veljesten ihon läpi. Khan ei kuitenkaan ollut aikeissa luovuttaa vaan viimeisillä chakranrippeillään mies puhalsi suustaan vesiammuksen kohti Nunoa, toivoen, että ammus saisi Nunon hellittämään otteensa. Ennen kuin ammus ehti kuitenkaan perille asti, rihmojen ote tiukkeni hetkessä entistäkin kovemmaksi ja veljekset tajusivat raajojensa alkavan antaa periksi. Jos vesiammus vain aiheuttaisi riittävästi vahinkoa, heillä voisi olla mahdollisuus vielä selvitä, mutta huonoimmassa tapauksessa taistelu saattoi kuitenkin olla tässä.

Khan/Dan
Hp: 1
Ch: 2
Nopeus: 9
Khan: +5ch/vuoro, 10p vesijutsuja
Dan: 3p lääkintä, 7p genjutsu, chakramiinukset genjutsuun
*Vesiammus, 29 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2440Viesti Cross »

Ilmassa oleva Nuno näki vastustajansa taistelevan jääräpäisesti loppuun asti kuten kenen hyväänsä shinobin kuului, vaikka siitä ei ollutkaan enää näille mitään hyötyä. Toisen kaksosista matkaan lähettämä vesiammus pysähtyi nopealla kädenheilautuksella, kohteena olleen pikkumiehen sitä vastaan lähettämien rihmojen imiessä chakran tekniikasta ja saadessa sen kasaan puristaman veden hajoamaan harmittomiksi roiskeiksi. Samalla Ningyou puristi toisen kätensä nyrkkiin ja hänen veljesten ympärille kietoutuneet rihmansa kiristyivät äkisti, leikaten puristuksessaan olleet raajat irti uhriltaan. Se ei kuitenkaan surmaisi näitä, mikäli se vain riippui kalpeasta kiduttajasta, sillä leikatessaan raajat irti tämä keskitti myös chakraansa rihmoihinsa ja tyrehdytti haavojen verenvuodon. Nuno ei tehnyt tätä siksi että olisi ajatellut saavansa näin vangin, jolta he voisivat lypsää tietoa vihollistensa suunnitelmista. Ainut asia mitä hän sillähetkellä oli varmistaa että vastustaja jäisi henkiin ja hän voisi huvitella tämän kanssa myöhemmin, ikäänkuin maksuksi kaikesta siitä mitä tämä oli laittanut hänet kokemaan.

Kestävyys:26
Chakra:8
Nopeus: 16
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2442Viesti Southpaw »

Nunon rihmojen lopulta katkaistessa veljesten raajat, ilmoille kajahti kahdesta suusta kovaääninen, tuskais huuto. Veljesten tuntemaan kipuun ei kuitenkaan tullut muutosta, sillä sen sijaan että Nuno olisi päästänyt vastustajiaan vuotamaan kuiviin, tämä yllättäen paransikin näiden verta vuotavat haavat pitääkseen kaksikon elossa, tarkoitusta varten jota veljekset saattoivat vain arvailla. Danin menettäessä kivun vuoksi tajuntansa, tajuissaan pysyvä Khan saattoi vain toivoa, että loppu kaikesta huolimatta tulisi nopeasti.

[Läpi]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalistajasta saaliiksi (A/A)

Viesti: # 2451Viesti Cross »

Raajatonta ja puoliksi enää tajuissaan olevaa vastustajaansa verkkojaan vetävän kalastajan tavoin luokseen kiskova Nuno ei kiinnittänyt aluksi mitään huomiota siihen seikkaan että ympärillä käydyt taistelut olivat myös päättyneet heidän voittoonsa, mikä olisi voinut olla hyvinkin kohtalokas virhe toisessa tilanteessa. Nyt hän kuitenkin sai kaikessa rauhassa keskittyä seuraamaan kuinka rampautettu shinobi yritti pärskien ja henkeään haukkoen pitää päänsä pinnalla mustien rihmojen kiskessa häntä tummassa vedessä kohti kalpeaa ja irvokkaan arpista vastustajaansa. Pikkumies nautti täysin siitä pelokkaasta ilmeestä jonka näki Khanin kasvoilla, miettien miltä se näyttäisi jos tämä todella tietäisi mitä hän aikoi tälle tehdä.
Ningyou kerkesi saada veljekset vedettyä juuri rantaan kun Ichiro tuli auttamaan häntä tämän kantamisessa, vilkuillen samalla kauvemmas suolle, mistä heidän vastustajat olivat hieman aijemmin tulleet. ''Hyvin oivallettu... Mutta parempi pitää kiirettä, sillä lisää on tulossa ja omat joukkomme alkavat perääntyä pian uutta väijytystä varten.'' Mies sanoi ja alkoi Nunon hämmästykseksi nostaa hänen vankiaan yhden paikalle myös tulleen suden selkään, joka katseli matavasti muristen myöskin samaansuuntaan. Vasta silloin kalpea shinobi tuntui taas muitavan missä oli ja minkätakia, unohtaen vankinsa kiduttamisen ainakin hetkeksi. Sen sijaan hän alkoi auttaa vangin sitomisessa eläimen selkään, tarkkaillen samalla ympäristöä uusien uhkien varalta.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”