Räjähde vastaan happo (PvP)

Kuumien lähteiden maa on pieni maa Konohan ja Kumogakuren välissä. Maa tunnetaan siellä sijaitsevien kuumien lähteiden parantavista vaikutuksista.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2325Viesti Cross »

Vankinsa sitoneen ja olkapäälleen nostaneen Suirenin ollessa lähdössä kohti kylän toria, kantautui tämän korviin yllättäen vaimea taputus. Kääntäessään päätään yllätävää ääntä kohti nainen voisi nähdä sinertäväihoisen ja violettihiuksisen leveästi virnuilevan miehen istumassa läheisen talon katon reunalla, katsellen kullankeltaisen silmät pilkallisesti kiiluan alhaalla olevaa kaksikkoa. Näiden taistelun seuraaminen oli ollut Warausta mitä huvittavinta, mutta loppunut kyllä turhankin nopeasti. Toisaalta taistelu kyllä osoitti hyvin mikä oli Kirigakuren ja Hibigakuren ero, vaikka jälkimmäisen nuista kahdesta asukit eivät sitä tuntuneetkaan tahtovan ymmärtää.
''Sangen vakuuttaavaa Nemu, vaikka itse olisin kyllä leikkinyt tuolla rääpäleellä vielä hieman pitempään.'' Katolta alas hyppäävä Mizuchi sanoi helpostikkin hyvinkin monella tavalla tulkittavissa olevalla äänellä, joka sai kehut kuulostamaan lähinnä pilkanteolta. Kädet heti laskeuduttuaan housunsa taskuihin työntävä salamurhaaja katseli edessään olevaa kunoichia odottavasti, ollen varma että tämä oli jo huomannut hänen vyöllään roikkuvan veren tahriman ANBU naamion, jonka otsaa koristi Hebigakuren tunnus. Olisi todella mielenkiintoista kuulla mitä tämä keksisi sanoa ensin, mikäli tämä oli huomannut nimeään käytettävän.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2327Viesti Southpaw »

Taputuksen kantautuessa Suirenin korviin, tämä käännähti nopeasti äänen suuntaan ja kiinnitti katseensa sinertäväihoiseen mieheen joka tuntui ilmestyneen paikalle kuin tyhjästä. Hetken verran nainen ehti olla varma siitä, että että tulija oli vihollinen ja olisi parasta hyökätä tämän kimppuun ennen kuin mies ehtisi ensin. Etenkin nähdessään verisen, Hebigakuren tunnuksella varustellun anbunaamion, Suiren jännitttyi tahtomattaankin ja oli lähellä heittää olkapäällään roikkuvan Kiran maahan taistellakseen. Se seikka, että mies kuitenkin oli kaikista anbujen säännöistä poiketen paljastanut kasvonsa hänelle ja tuntui vieläpä selkeästi tietävän hänen nimensä, sai Suirenin kuitenkin luopumaan lopulta hyökkäysaikeistaan ja pysymään rauhallisena... ainakin toistaiseksi.
"Nemu? Varsin imartelevaa, että jopa minun kaltaiseni tavallinen ninja tunnetaan Hebigakuressa nimeltä", nainen vastasi lopulta ja nyökäytti päätään veristä naamiota kohti, vihjaten näin että oli kiinnostunut kuulemaan selityksen tämän Hebigakuren anbuksi olettamansa henkilön toimille. Miksi tämä lähestyi häntä näin rauhanomaisesti sen sijaan, että olisi tämän savimiehen tavoin vain hyökännyt epäröimättä kimppuun?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2329Viesti Cross »

Kuullessaan kunoichin vastauksen Waraun hymy leveni hieman entisestään, sillä naisen nokkeluus huvitti häntä. Toisin kuin useimmat hänen viimeaikaisista tuttavuuksistaan tämä vaikutti olevan huomattavasti elävämpi otus, eikä tympeän vakava kuten useimmat murasakien jäsenistä. Samalla hymyilevän miehen silmät myös kapenivat hivenen hänen katsellessa edessään olevaa kunoichia hieman tarkemmin, luoden tarkan arvion tästä mielessään. Tämä oli voittanut äskeisen taistelunsa melko vaivattomasti, mutta vaikutti silti salamurhaajan mielestä melko kokemattomalta ja suoraansanottuna heikolta. Myös Kaiji tuntui olevan samaa mieltä, sillä se ei juurikaan tuntunut kiinnittävän huomiota vaaleraverikköön.
''Ikävä tuottaa pettymys, mutta et kuitenkaan... Ei ainakaan vielä.'' Suirenin arviointia katseellaan jatkava Warau totesi vähättelevään sävyyn, arvellen että tällä olisi paremmat mahdollisuudet tulla tunnetuksi ulkonäkönsä puolesta kuin taistelutaitojensa, ainakin hänen näkemän perusteella. Sen takia oli melkein huvittavaa että nuin näyttävän näköinen shinobi oli päätetty uhrata jonkun yakuzaperheen vakoiluun, vaikka tämä olisi varmasti päässyt helposti monien poliitikkojenkin suosioon ja voinut vaikuttaa näihin halutulla tavalla kuiskauksillaan. Toisaalta oli toki hyvä että tämä oli päätetty lähettää tänne ja olisi käytettävissä Tsuchigumon suostutteluun sopimukseen.
''Vaikka tiedänkin kyllä viimeaikaisista saavutuksistasi...'' Pari askelta huolettoman näköisesti eteenpäin ottava Mizuchi sanoi kumartuen vankiaan olkapäällään edelleen pitävää Nemuria kohti, tuntien pienen huvittuneisuuden kasvavan sisällään ja odottavan päästäkseen purkautumaan railakkaana nauruna ulos. Naisen viulunkielenlailla jännittyneessä olemuksessa oli jotain sangen huvittavaa, eikä salamurhaaja maltanut olla siksi härnäämättä tätä ja yrittämättä saada tämän hermoja pettämään.
''Kuulin että opettajasi ja mizukage ovat oikein tyytyväisiä edistykseesi.'' Aivan kosketus etäisyydelle asti lähes vaivihkaisen pienin liikkein hivuttautunut mies jatkoi, tuoden kasvonsa aivan seuralaisensa kasvojen vierelle, kuiskaten sanansa melkein tämän korvaan. Vaikka hänen selässään oleva miekka ei haistanutkaan lähistöllä ketään ei se silti tarkoittanut että naisen asioita kannatti huudella turhan kovaan ääneen, kuten ei myöskään hänen omiaan. He olivat kumpikin soluttautujia ja sen asian vuotaminen ulkopuolisille oli viimeinen asia mitä he halusivat, sillä se tarkottaisi tehtävän epäonnistumisen lisäksi lähes varmaa kuolemaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2333Viesti Southpaw »

Vaikka mies ainoastaan siristi hieman silmiään häntä katsellessaan, Suirenille ei jäänyt epäselväksi, että tämä arvioi häntä nyt hyvinkin tarkkaan. Kysymys kuitenkin oli, että miksi? Mies ei vakikuttanut olevan halukas hyökkäämään, mutta tästä huolimatta Suirenista tuntui kuin tulija olisi arvioinut hänen jaksamistaan ja sitä olisiko hänestä taistelun syttyessä vastusta.
"Hyvä. Niin imartelevaa kuin äskeinen olikin, en halua kerätä kuitenkaan turhan paljon huomiota. Vaikka toisinaan sitä voikin olla hankala välttää", Suiren vastasi ja väläytti viekoittelevan itsevarman hymyn Waraulle samalla kun heilautti hiuksiaan, ikään kuin vihjatakseen, että oli varsin tietoinen katseista joita sai erityisesti miesväeltä osakseen ja myös tiesi miten ulkonäköä käytettiin ninjan työssä hyväksi. Waraun sitten hivuttautuessa vaivihkaisin liikkein lähemmäksi, osa Suirenista olisi halunnut lähteä juoksuun paetakseen paikalta ja hankkiutukaseen lähemmäs Akkia kuten tämä oli neuvonut ylivoimaisessa tilanteessa tekemään. Ainoastaan se seikka että tämä mies tuntui hänen nimensä lisäksi tietävän yhtä ja toista muutakin, piti naisen kuitenkin hievahtamatta aloillaan jännittyneisyydestään huolimatta.
Vasta Waraun kumartuessa vaimeasti kuiskaamaan hänen korvaansa, että oli kuullut Mizukagen ja hänen opettajansa olevan tyytyväisiä hänen edistymiseensä, Suiren uskaltautui silminnähden rentoutumaan ja päästämään pienen helpottuneen huokauksen suustaan.
"Jospa kertoisit suoraan kuka olet ja missä oikein mennään? Kannat Hebigakuren tunnusta, mutta et kuitenkaan vaikuta viholliselta. Lisäksi veikkaan ettet myöskään tullut vain huviksesi viettämään aikaa kanssani. Vaikka myönnettäköön, etten pistäisi yhteistä ajanviettoa pahakseni kun seuralaisella on noin... valloittava hymy", Suiren ehdotti vaimeasti, pieni ilkikurinen hymy kasvoillaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2336Viesti Cross »

Ilkikurinen vaimea nauru purkaantui hieman taaemmas astuvan Waraun hymyilevästä suusta, tämän kuullessa itsevarmalta vaikuttavan naisen kiittävän saamistaan kehuista. Näytti siltä että kirigakuren johtajat eivät olisi voineet valita ketään tätä sopivampaa henkilöä soluttautumaan yakuzaan ja kietomaan yhden sen perheen tulevan johtajan sormensa ympärille, mistä tulisi aikanaan olemaan varmasti suuresti hyötyä. Oli aina mukava työskennellä oikeiden ammattilaisten kanssa, jotka tiesivät mitä piti tehdä ja olivat valmiita tarvittaessa likaamaan myös kätensä sen takia.
Kunoichi tuntui olevan myös melko nopea päästään, mistä olisi varmasti hyötyä jatkossa, sillä tämä tuntui tajuavan melko nopeasti salamurhaajan vihjailusta ettei tämän kannattanut olla huolissaan hänestä. Selvästi jo rentoutuneemman näköinen Nemuri ei tuhlannut aikaa myöskään turhaan jaaritteluun, mikä Mizuchista oli myöskin hyvä asia. Eikä tämä tuntunut myöskään unohtavan pientä vitsikkyyttä, mikä sai hymyilevän miehen naurahtamaan hieman äänekkäämmäksi.
''Houkutteleva tarjous, mutta pelkäänpä pahoin että joudun kieltäytymään... En halua häiritä tehtävääsi De la Rosan kanssa.'' Hymyilevä Warau vastasi Suirenin vihjailevaan tarjoukseen, joka olisi varmasti kuulostanut monen miehen korvaan liiankin hyvältä ollakseen totta. Moni muu olisi ollut varmasti valmis antamaan vaikka mitä saadakseen viettää aikaa kunoichin kanssa kahden, salamurhaajaa tarjous ei juurikaan innostanut. Hän ei kyllä ollut mikään enukki kuten nykyinen opettajansa, mutta omasi joitain hieman erikoisempia mieltymyksiä, joita ei kannattaisi rueta toteuttamaan toisen samaa kylää palvelevan henkilön kanssa. Ei varsinkaan sellaisen joka oli suorittamassa näinkin tärkeää tehtävää, vaikka ajatus siitä kyllä tuntuikin sangen kutkuttavalta.
''Olen soluttautuja kuten sinäkin. Palvelen Kirigakurea kuten sinäkin ja tarvitsen apuasi kuusikätisen ystävämme kanssa.'' Pirullisesti hymyilevä Warau vastasi Suirenin kysymykseen, tarkkaillen jokaista tämän elettä kultaiset silmät kiiluen. Samalla hän naputteli sormillaan vyöllään roikkuvan naamion pintaa, jonka tahrinyt veri tuntui vieläkin tuoreelta. Veri oli peräisin hieman aijemmin tiensäpäähän päässeistä Kyo- kain viimeisistä johtajista, jotka salamurhaaja oli teurastanut piilopaikkaansa, melkein heti sen jälkeen kun oli usuttanut näitä suojelemassa olleen ANBU kolmikon Sanadan kimppuun. Sen piti olla pieni hyväntahdon osoitus Kirigakurelta, joka halusi alottaa yhteistyön miekkamiehen edustaman yakuza liittouman kanssa. Yhdessä he tulisivat murskaamaan Kusarihebin ja pysäyttämään sen ohjaksissa olleen Hebigakuren kasvamisen, joka saattaisi pian kyvetä jopa haastamaan suuret ninjakylät.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2338Viesti Southpaw »

"Kuinka huomaavaista", Suiren virnisti sarkastiseen sävyyn, Waraun kertoessa ettei halunnut häiritä hänen tehtäväänsä. Tieto siitä, että mies oli tietoinen hänen tehtävästään, antoikin nyt Suirenille melko hyvän vihjeen siitä missä mentiin, sillä hänen tehtävästään ei varmastikaan tiennyt ihan kuka tahansa. Todennäköisesti vain Mizukage itse ja hänen opettajansa. Mahdollisesti myös äiti tiesi jotain, jotta tämä ei turhaan huolestuisi pitkästä poissaolosta. Ja nyt sitten lisäksi tämä mies, mikä hän sitten olikaan nimeltään.
Waraun paljastaessa, että asia koski akkia, Suiren kohotti kysyvästi kulmiaan ja kallisti hieman päätään. Oliko Akki kenties jollain tavoin uhka Kirigakurelle? Jos näin oli, olisi tietysti hänen velvollisuutensa auttaa Warauta miehen eliminoimisessa, vaikka Suiren hieman epäilikin olisiko hänestä loppujen lopuksi paljonkaan hyötyä Tsuchigumoa vastaan, joka vaikutti häntä paljon vahvemmalta.
"Olen pelkkänä korvana joten kerro toki. Teen mitä vain suinkin voin... kunhan se vain ei vaaranna varsinaista tehtävääni. Tsuchigumo ja kaikki muutkin elävät tällä hetkellä siinä uskossa, että olen jättänyt Kirigakuren rakkaudesta de la Rosaan", Suiren vastasi Waraun ehdotukseen. Puhuessaan nainen laski myös olkapäällään olleen tajuttoman Kiran maahan, siksi aikaa että hän saisi sovittua Waraun kanssa siitä miten hän parhaiten olisi hyödyksi Tsuchigumon suhteen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2346Viesti Cross »

Nähdessään edessään seisovan naisen hämmästyneen ja kysyvän ilmeen Warau oli vähällä purskahtaa jälleen äänekkääseen nauruun, mutta sai hillittyä itsensä ja tyytyi hymyilemään tälle koko suunsa leveydeltä. Tämän kasvoilta pystyi melkein lukemaan että Suiren uskoi kyseen olevan elminointi tehtävästä, sen sijaan että tarkoitus oli liittoutua yakuzan kanssa. Ajatuskin siitä oli melkein yhtä huvittava kuin kunoichin kasvoilla oleva ilme, sillä siinätapauksessa salamurhaaja olisi kyllä halunnut avukseen koko ANBU yksikön kotikylästään tämän naisen sijaan. Mizuchi kyllä luotti omiin taitoihinsa, mutta ei silti olisi ollut valmis ottamaan riskiä entisen hebigakurelaisen haastamisesta yksikseen. Akkin viime aikaiset saavutukset kertoivat tämän olevan varteenotettava vastustaja, jota ei kannattanut aliarvioida, mikäli aikoi selvitä kohtaamisesta hengissä.
''Tarvitsen sinua päästäkseni juttelemaan hänen kanssaan, ilman varaa taisteluun joutumisesta. Sanada uskoo minun olevan uskollinen hebigakurelle ja luultavasti hyökkää heti minut nähdessään, minkätakia sinä saat toimia kilpenäni...'' Leveästi virnistävä Warau vastasi Suirenin kysymykseen siitä mihin tätä tarvittiin Akkin kanssa, tarttuen samalla selässään olevan suuren miekan kahvaan. Hänelle riittäisi että kunoichi näyttäisi olevan pahoillaan vangiksi jäämisestä ja pitäisi suunsa kiinni sillä aikaa kun hän keskustelisi Tsuchigumoksi ilmeisesti nykyään itseään kutsuvan miekkamiehen kanssa, esittäen Mizukagen tarjoamat ehdot tälle. Paljoa sen enempää nainen tuskin pystyisikään tekemään paljastamatta itseään, mikä sinäänsä olisi huomattava menetys, sillä tälle saattoi olla vielä käyttöä tulevaisuudessa.
Warau ei nimittäin uskonut että Akki itse pystyisi tekemään sopimusta koko edustamansa liittouman puolesta Kirigakuren kanssa, vaikka omasikin ilmeisesti jonkinverran valtaa sen hierarkiassa. Senpä takia juuri Nemurin kaltaiset henkilöt tulisivat tarpeeseen, sillä nämä voisivat pyrkiä vaikuttamaan liittouman jäsenten mielipiteisiin, jotka luultavasti olivat edelleen ninjakylän kanssa uudelleen liittoutumista vastaan. Hebigakuren sotkeutuminen nykyisen tilanteen aiheuttamiseen oli ollut omiaan aiheuttamaan epäluuloja yakuzaperheissä, vaikka näiden kanssa yhteistyöntekeminen saattoikin olla erittäin tuottoisaa pitemmänpäälle. Lisäksi tässä tapauksessa se antaisi hyvän suojan juurikin hebin luomaa ja hallitsemaa yakuzaperhettä vastaan, joka vapaasti toimiessaan voisi pian uhmata kaikkia vanhoja perheitä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2352Viesti Southpaw »

Waraun selventäessä suunnitelmiaan ja kertoessa että hänen tehtävänsä olisi vain esittää jääneensä panttivangiksi, Suirenin kasvoille levisi itsevarma hymy. Kaikkien niiden tunnetilojen jälkeen joita hän oli joutunut Juliolle ja kaikille muillekin esittämään, tulisi panttivankina esiintyminen olevan lasten leikkiä.
"Voit luottaa minuun. Jos tilanne vaatii sitä niin saat minun puolestani jopa vapaat kädet vahingoittaa minua jotenkin jotta tilanne varmasti näyttää aidolta. Kestän sen kyllä", Suiren vakuutti, luottaen siihen että Warau pitäisi hänet kyllä hengissä vaikka saattaisikin joutua lyömään tai viiltämään haavan tai kaksi miekallaan, mikäli Akki tai kukaan muukaan yrittäisi mitään typerää. Äkisti Suirenin ilme kuitenkin muuttui ja nainen näytti siltä kuin olisi muistanut jotain mikä oli ollut lähellä lipsahtaa hänen mielestään.
"Entä tuo mies? Vienkö hänet ensin vangiksi ja palaan sitten vielä taistelemaan päätyen sinun käsiisi?" Suiren kysyi ja nyökäytti päätään tajutonta Kiraa kohti. Jos Akki kerran tunsi Waraun, Kiraa tuskin tarvittaisiin kuulusteltavaksi, mutta keskustelu jonka hän pari päivää sitten oli käynyt Akkin kanssa oli antanut hänelle uuden idean sen suhteen miten tajutonta Kiraa voisi käyttää hyödyksi.
"Vietin pari päivää sitten pitkän tovin Tsuchigumon kanssa keskustellen ja hän vaikuttaisi olevan halukas kostamaan Ryuulle sen mitä Ryuu teki. Tulin muun muassa ehdottaneeksi vallankumouksen järjestämistä, joten tuosta kaverista voisi olla sitä ajatellen hyötyä, jos hänen mieleensä vain vaikutetaan oikeilla genjutsuilla. Kenties hänet voisi genjutsuilla manipuloida jotenkin sabotoimaan Hebigakurea sisältä käsin... tai muuten vain vakoilemaan Akkin laskuun, jolloin ystävämme pysyy selvillä siitä mitä kylän sisäpuolella tapahtuu", Suiren kertoi ideansa Waraulle ja katsoi tätä kuin kysyen mitä mieltä mies oli ideasta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2357Viesti Cross »

Kuullessaan suostuvan suunnitelmaan ja tarjoutuvan tarvittaessa tulemaan vahingoitetuksi sen onnistumiseksi, kohosi Waraun silmiin uhkaava kiilto, joka kertoi tämän pitävän ajatuksesta. Hän olisi todellakin mielellään viettänyt aikaa naista viillellen, mutta tässätapauksessa se ei kuitenkaan tulisi kysymykseenkään. Kylän johto oli ollut erittäin tarkka siitä että mitä ikinä tapahtuisikin Sanadan kanssa niin Nemuri ei saisi vahingoittua, sillä se saattaisi vaikuttaa negatiivisesti tämän tehtävään.
''Ikäväkyllä se ei käy päinsä... Sinun mukiloiminen saattaisi antaa hieman negatiivisen pohjavireen rauhanneuvotteluille.'' Virnuileva salamurhaaja sanoi käsiään levitellen, aivan kuin olisi todella tarkoittanut mitä sanoi. Hänelle asialla ei kuitenkaan ollut muuta merkitystä kuin saamansa käskyt, joita hän aikoi noudattaa. Jos Sanada ei hyväksyisi tarjusta ja päättäisi yrittää surmata Mizuchin, olisi hänen oma ongelmansa päästä livistämään paikalta. Tosin se tuskin tulisi tuottamaan ongelmaa, salamurhaaja oli kyllä osannut jo varautua siihen ja se olikin yksi syy miksi hän oli lähettänyt ANBU kolmikon miekkamiehen kimppuun, sen sijaan että olisi itse surmannut näitä.
Suirenin sitten kiinnittäessä huomionsa maassa makaavaan Kiraan ja kysyessä mitä tämän kanssa tulisi tehdä, joutui Warau hetkeksi vaikenemaan ja miettimään tilannetta. Tuolle rääpäleelle ei tietty ollut juurikaan käyttöä, joten tämän raahaamisesta ympäriinsä tuskin olisi mitää hyötyä. Hetken mies kerkesi harkita jo vangin surmaamista siihen paikkaan, mutta muutikin sitten mielensä kuullessaan naisen ehdotuksen. Se vaikutti sinäänsä todellakin lupaavalta idealta, mikä voisi tasoittaa neuvottelujen aloitusta vielä lisää.
''Emme kyllä halua hänen vahingoittavan Hebiä enempää kuin tarve, sillä tarvitsemme heitä omiin tarkoituksiimme, mutta vakoojan kylään voisimme varmasti lahjoittaa... Ota hänet vain mukaan, niin voin tarjota hänetkin lahjana ja ystävällisyyden osoituksena.'' Mizuichi lopulta vastasi ja viittasi kädellään kunoichia nostamaan vankinsa takaisin kantoon, kehitellen samalla päässään sopivaa tarinaa Akkille kerrottavaksi. Tämä ei välttämättä uskoisi kaikkea kuulemaansa, mutta siinätapauksessa Suiren voisi vahvistaa hänen väitteensä ja huonoimasa tapauksessa miekkamies voisi tarkastaa hänen muistikuvansa tapahtuneesta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2359Viesti Southpaw »

Waraun kertoessa, ettei tämä aikoisi vahingoittaa häntä vaikka siitä saattaisi tiukassa tilanteessa hyötyöä ollakin, tyytyi Suiren vain nyökkäämään osoittaakseen ymmärtävänsä. Hän ei tietenkään ollut tarkoittanut vahingoittamisella mitään kunnon selkäsaunaa Akkin nähden, mutta tästä huolimatta nainen ei ryhtynyt väittämään Waraulle vastaan sillä tällä varmasti oli omat ohjeensa joita tämän oli noudatettava. Waraun pohtiessa seuraavaksi hetken ajan Kiran kohtaloa, Suiren valmistautui jo sittenkin viimeistelemään miehen mikäli Warau päättäisi ettei tästä ollut hyötyä. Hänen ideansa kuitenkin onneksi sai miehen toisiin ajatuksiin ja niinpä Suiren nosti alas laskemansa Kiran taas takaisin olkapäälleen, valmiina lähtöön. Nainen ehti ottaa jo yhden askeleen lähteäkseen suuntaamaan Waraun seurassa kohti kylän toria, kun yllättäen kauempaa kuuluvien taistelun äänten seasta kuului valtava jyrähdys. Katsoessaan äänen suuntaan, Suiren näki suuren räjähdyksen joka lennätti isoja maalohkareita ilmaan, juurikin kylän keskustassa sijaitsevan torin suunnassa.
Räjähdyksen nostattamien lohkareiden lopulta laskeuduttua, oli pitkän aikaa hiljaista, mikä paljasti että pahimmat taistelut olivat tuon seurauksena tainneet saada päätöksensä. Naisen tietämättä räjähys oli johtunut maatekniikasta, jonka tekijän Akki oli kuitenkin hetki sitten tappanut.
"Vaikuttaa siltä, että taistelu alkaa tulla päätökseensä joten... sitten vain menoksi", Suiren totesi, asettuen hieman Waraun edelle. Näin mies voisi helpommin pitää häntä otteessaan ja uhata tappaa hänet miekkansa avulla, päästäkseen näin Akkin puheille ilman että muut taistelijat sekaantuisivat asiaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Räjähde vastaan happo (PvP)

Viesti: # 2361Viesti Cross »

Warau antoi Suirenin poimia tajuttoman Kiran takaisin olkapäilleen kaikessa rauhassa, aikoen lähteä seuraamaan tätä Akkin luokse, arvellen olevan turvallisempaa jos Sanada näkisi tämän ensin. Toisin kuin nainen tuntui olettavan hän ei aikonut oikeastaan esittäytyä tämän vangitsijana, sillä se olisi todennäköisesti varma tapa saada ongelmia aikaiseksi. Sen sijaan hän aikoi lähestyä miestä aivan kuin olisi pelastanut kunoichin tämän kaltamalta mieheltä, vaikuttaen varmasti enemmän luotettavalta sillä tapaa.
Ennen kuin he kerkesivät kuitenkaan ottaa paria askelta enempää toria kohti, kantautui sieltä suunnalta voimakkaan räjähdyksen ääni, jonka seurauksena taivaalta alkoi hetken myöhemmin ropista pieniä kiviä alas. Päätään kädellään jostainsyystä suojaava Mizuchi katsoi torin suuntaan ja mietti mitä kummaa siellä mahtoi tapahtua, räjähdys ei ollut ainut hänen huomionsa sillä suunnalla kiinnittävä asia. Salamurhaaja ei ollut mikään sensorityypin shinobi, mutta silti hän kykeni tuntemaan voimakkaan verenhimoisen auran torinsuunnalla. Se sai niskakarvat nousemaan pystyyn ja kylmän hien kohoamaan iholle, mitä ei ollut tapahtunut aikoihin.
Myös Waraun selässä oleva miekka tuntui tuntevan saman verenhimon ja kantajansa yllätykseksi olevan vastahakoisen oloinen lähestymään sitä, mitä ei ollut tapahtunut kuin kerran aijemmin. Silloin kyse oli ollut Ryuusta, joka oli raivostunut kuultuaan tyttärensä jääneen tulenmaalaisten vangiksi ja ollut lähellä lähteä itse vapauttamaan tätä.
''Siltä vaikuttaa... Toivotaan vain että oikea puoli voittaa...'' Hetkessä vakavailmeiseksi muuttunut Mizuchi vastasi Nemurille, sillä hän ei ollut uskonut kolmen vasta murasakijoukkoihin värvätyn ANBU:n kykenevän haastamaan Sanadaa ja saamaan jotain äskeisen räjähdyksen kaltaista aikaan. Toisaalta ilmassa väreilevä aura ei varmasti kuulunut kenellekkään niistä kolmesta, mikä antoi syytä olettaa miekkamiehen olevan voitolla. Kuitenkin se seikka että tästä saattoi ylipäätään lähteä tuonkaltainen aura sai Waraun hieman hermostuneeksi, sillä enää hän ei ollut läheskään niin varma siitä että kykeni pitämään puolensa tätä vastaan. Siitä huolimatta hän kuitenkin lähti Kaijin ja oman vaistonsa vastustelusta huolimatta seuraamaan Suirenia, joka tuntui suuntaavan suoraan lohikäärmeen luolaan.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kuumien lähteiden maa”