Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Hebigakuren satama, sijaitsee saaren pohjoisrannikolla. Siellä tapaavat niin tavalliset kalastajat kuin muut merenkävijät.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2245Viesti Cross »

Oveen koputtaneen ja sisään astumis luvan saanutta Tingaa seuraava Rikimaru sulki Ryuun huoneen oven perässään ja asettui entisen oppilaansa vierelle tämän isän eteen, painuen normaaliin tapaansa kunnioittaen polvilleen. Katse lattiaa kohti painettuna salamurhaaja keskittyi seuraamaan tilannetta, tietäen hyvin että häntä ei täällä varsinaisesti olisi tarvittu, sillä tämä tapaaminen oli loppujen lopuksi kahden Jinain välinen. Näiden kahden kiristyneet välit saattoi tuntea painostavana ilmapiirinä huoneessa, joka ei jäänyt Igalta huomaamatta. Ehkäpä sen takia olikin aivan hyvä että hän oli paikalla hillitsemässä tarvittaessa nuita kahta, jottei Onimarun ja Ryuun välienselvittelyn kaltaista tilannetta pääsisi syntymään toistamiseen.
Pääkallonaamioinen shinobi ei epäillyt hetkeäkään että se tilanne saattaisi kasvaa samoihin mittakaavoihin kuin silloin, mutta vahingot saattaisivat olla kyllä sitäkin vakavammat tälläkertaa. Kylän johtaja kykenisi kyllä päihittämään tyttärensä varmasti leikiten ilman mainittavia aineellisia vahinkoja, mutta se pilaisi näiden välit varmasti lopullisesti.
Pääpainuksissa käytävää sananvaihtoa seuraava mies tahtoi välistä nuhdella vierellään olevaa naista ja muistuttaa tätä että verisiteestä huolimatta tämä puhui kylän johtajalle eikä isälleen, minkä takia hieman toisen lainen asenne olisi paikallaan. Tässätilanteessa Tinga oli kuitenkin Ryuun alainen ja olisi ollut kohdallaan myös toimia sen mukaan, koska tämä itse oli halunnut tulla kotikylänsä shinobiksi ja valinnut siksi oman tiensä.
Sen roolin omaksuminen täysin tuntui kuitenkin olevan edelleen vaikeaa kunoichille, kuten se oli tuntunut olevan jo silloin kun tämä oli ollut salamurhaajan opissa. Tämä ei tuntunut edelleenkään kykenevän ajattelemaan ja suhtautumaan asioihin täysin objektiivisesti, vaan antoi tunteidensa vaikuttaa tekemisiinsä. Sanadan tekemän miekkavarkauden salliminen ja tämän apuna pysyminen oli selviä merkkejä siitä, eikä kumpikaan niistä ollut Igan mieleen. Hänen pitäisi luultavasti jossainvaiheessa muistuttaa oppilastaan velvollisuuksistaan ja siitä mihin tämä itse oli sitoutunut halutessaan shinobiksi muiden perheenjäsentensä tavoin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2248Viesti Southpaw »

"Teit sen mikä oli oikein?" Ryuu toisti tyttärensä sanat kuin ei olisi uskonut korviaan. Hetken verran kylän johtaja näytti vakavasti miettivän niskoittelevan naisen pistämistä loppuiän kestävään kotiarestiin, mutta tuli kuitenkin lopulta toisiin ajatuksiin tullessaan mielessään siihen tulokseen, että tytär todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin karkaisi arestistaan kuten oli tehnyt muutamaan otteeseen nuorempanakin.
"Sinä olet kylääsi puolustava shinobi! Velvollisuutesi on tehdä mikä on kylälle parasta riippumatta siitä onko se sinun mielestäsi oikein vai ei!" Ryuu ärähti. Tinga tiesi isänsä toki olevan tietyssä mielessä oikeassa, mutta kun kyse oli siitä, olisiko hän saanut jäädä Akkin seuraan pidemmäksi aikaa vai ei, naisen oli vaikea purematta niellä isänsä väitteitä siitä, että kylän edun mukaista olisi ollut palata suorinta tietä kotiin.
"Ja kylän edun mukaistako sitten olisi ollut, että olisin palannut suorinta tietä takaisin ja jättänyt Akkin hautomaan kostoa? Usko huviksesi, että jäämällä sinne, sain ainakin varmistettua, että hän pitää koko tuon tapauksen vain teidän kahden välillä, sen sijaan, että sotkisi sivullisia siihen. Hänellä olisi ollut useita tilaisuuksia hankkiutua minusta eroon lopullisesti, mutta ei kuitenkaan tehnyt sitä", Tinga väitti vastaan.

"Se ettei hän tappanut sinua nyt, ei tarkoita ettei hän voisi tehdä sitä joskus myöhemmin. Ja tajuatko edes kuinka pahalta näyttää, että oma tyttäreni veljeilee kylästä karkotetun henkilön kanssa? Pidit siitä tai et, mutta en halua sinun olevan sen paremmin Sanadan kuin Jorogumon kanssa enää missään tekemisissä, onko selvä?" Ryuu saarnasi tiukkaan sävyyn. Tingan ilmeestä näki kauas, ettei nainen pitänyt lainkaan siitä mihin tämä oli menossa. Hän oli kuitenkin luvannut auttaa ystäväänsä parhaansa mukaan kylän sisältä käsin ja jos isä todella kieltäisi häntä pitämästä Akkiin mitään yhteyttä, hän ei voisi tehdä yhtään mitään ystävänsä yakuza-liittouman hyväksi. Naisella ei kuitenkaan ollut aikomustakaan luovuttaa näin helpolla.
"Et voi olla tosissasi? Tajuatko... tajuatko edes kuinka paljon hän luottaa minuun? Hänellä on yakuzaan suhteita joista me voimme vain haaveilla ja minun kauttani mekin pystyisimme edes jotenkin hyötymään noista suhteista. Toivottavasti nyt todella tajuat mitä olet heittämässä pois vain siksi ettet pidä seurasta jossa liikun", Tinga vastasi ainoalla argumentilla joka hänen mieleensä sillä hetkellä tuli. Ryuu katsoi tytärtään hetken sen näköisenä kuin olisi voinut millä hetkellä tahansa napata toimiston seinälle esille asetetun kusanagin käteensä ja hyökätä edessään seisovan naisen kimppuun. Lopulta Ryuu kuitenkin huokaisi raskaasti ja päätti jättää aiheen siihen. Vaikka Tingan argumentti ei ollutkaan parhaimmasta päästä, oli totta että kenties Akkin ja Tingan välillä olevaa luottamusta voisi jotenkin myöhemmin käyttää hyväksi.

"Jospa kertoisit, mitä kaikkea olet tehnyt viimeisen puolen vuoden aikana? Warau raportoi haarniskoidun ystäväsi pelastamisesta jo kauan sitten, joten sinä tuskin olet käyttänyt kokonaista puolta vuotta pelkästään siihen?" Ryuu vaihtoi aihetta. Isänsä chakrasta Tinga kykeni helposti aistimaan, että siitä todella tuntui uteliaisuutta siitä mitä kaikkea tytär oli matkallaan oppinut ja saavuttanut, muutakin kuin nuoren Sanadan luottamuksen. Hetken ajaksi Tingan kasvoille laskeutui keskittynyt ilme, tämän muistellessa taaksepäin kaikkea mitä oli tapahtunut.
"Noh... onnistuimme Waraun kanssa pelastamaan Koutein, mutta Naga kuoli sen tehtävän aikana. Se suojasi minua kumolaisten tekemältä sähkötekniikalta ja sai surmansa. Pääsimme kuitenkin onneksi pakenemaan, mutta Koutei... hän oli todella huonossa kunnossa kumolaisten käsittelyn jäljiltä. Waraun ehdotuksesta veimme hänet Kuumien lähteiden maassa olevaan majataloon, minkä jälkeen Warau palasi kylään. Koutei ei kuitenkaan selvinnyt pitkään vaan hän kuoli vammoihinsa myöhemmin..." Tinga aloitti joiltain osin muokatun kertomuksensa. Naisen puhuessa tämä päästi kyyneleet hetkeksi kohoaamaan silmiinsä, mutta pyyhki ne sitten hetken kuluttua pois, ikään kuin kyetäkseen jatkamaan. Tosiasiassa Koutei oli elossa, mutta sitä Tinga ei kuitenkaan halunnut sen paremmin isän kuin Rikimarunkaan tietävän, varmistaakseen sen, että Koutein ei tarvitsisi pelätä minkäänlaista hyökkäystä Hebigakuren suunnalta.

"Palasin sen jälkeen Akkin luokse ja löysin hänet lopulta Otogakuresta, missä hän oli keräämässä miehiä yakuza-perheensä palvelukseen... Hän oli saapuessani jo kerännyt muutamia, mutta lisää kuitenkin tarvittiin, joten päädyimme tekemään yllätyshyökkäyksen Otogakuren läntistä osaa hallitsevan Inuzuka Kougan leiriin. Akkin onnistui kaataa Inuzuka sillä välin kun itse taistelin Kougan susilaumaa vastaan. Saimme häädettyä useimmat sudet paikalta ja onnistuimme värväämään joukon Kougan entisiä miehiä perheen palvelukseen. Palasimme sen jälkeen Otogakuresta Tulen maahan ja taistelimme Kamomen vallannutta Murasaki-perhettä vastaan. Autoin Akkia Murasakien johtajan kanssa, mutta sain siinä taistelussa kuitenkin annoksen myrkkyä verenkiertooni. Ilman Akkia ja erästä paikalla ollutta munkkia olisin todennäköisesti kuollut, mutta heidän avullaan myrkky saatiin kuitenkin ulos kehostani. Sen taistelun jälkeen suuntasin Teen maahan, sillä olimme kuulleet uutisia jostain täkäläisestä perheestä joka on melkoisella vauhdilla vallannut Teen maan bisnekset hallintaansa. Kun sain kuulla, että Hebigakure oli Teen maan tapahtumien takana, palasin tänne", Tinga kertoi lyhyen version siitä mitä oli tänä aikana tehnyt. Taktisesti nainen päätti kuitenkin jättää tonolaiset ja raudanmaalaiset samurait kokonaan kertomuksensa ulkopuolelle, varmistaakseen että isä ei saisi mitään typeriä ideoita Akkin viimeisten elossa olevien verisukulaisten taikka tämän raudan maalaisten ystävien tappamisesta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2299Viesti Cross »

Isän ja tyttären välistä keskustelua polvillaan pää painoksissa seuraava Rikimaru myönsi että kummankin näistä kannoissa oli kyllä puolensa, mutta loppujen lopuksi Ryuu oli kuitenkin näistä kahdesta kylän johtaja ja tässä tapauksessa siksi myös kaikesta huolimatta oikeassa. Mitkään mitä Tinga sanoi ei voinut muuttaa sitä tosiasiaa että tämä oli viipynyt poissa kylästä reilusti yli tehtävänsä vaatiman ajan ja veljeillyt vielä samalla kylän viholliseksi julistetun henkilön kanssa, auttaen tätä asioissa jotka saattoivat aiheuttaa jopa ongelmia Hebigakurelle. Sen lisäksi tämä oli myös antautunut huomattavalle vaaralle seuransa valitessaan, sillä Sanadalla olisi ollut kaikki kuviteltavissa oleva syy käyttää nista kostonsa välineenä. Oli lähestulkoon ihme ettei tämä ollut tehnyt niin, vaan päättänyt ennemmin pitää kiinni ystävyydestään kunoichin kanssa ja luopua kostosta ainakin toistaiseksi.
Huolimatta siitä että Ryuun nuhteluun olisi ollut aivan järjelläkin perusteltavissa olevia syitä, ei salamurhaajalta jäänyt huomaamatta että jälleen kerran kylän johtaja antoi tunteidensa vaikuttaa tekemisiinsä. Sinäänsä ne eivät olleet vielä aiheuttaneet ongelmia kylälle, mutta siitä huolimatta Iga oli pannut merkille että ne tuntuivat vaikuttavan hänen herransa päätöksiin jatkuvasti enemmän ja enemmän. Toisinaan tämä tuntui jopa tekevän päätöksensä enemmän tunnepohjaisesti kuin järjen avulla, tosin näissä tapauksissa kyse tuntui olevan aina miehen perheestä tavalla tai toisella. Asioiden jatkuminen näin saattaisi olla hieman huolestuttavaa pitkällä tähtäimellä, mutta tyttären kotiinpaluu rauhoittaisi varmasti Ryuuta ja auttaisi tätä jälleen keskittymään tehtäviinsä niiden vaatimalla tavalla.

Keskustelun jatkuessa Tingan kertomukseen omilla teillään viettämästä ajasta Rikimaru pani merkille ettei hänen entinen oppilaansa ollut selvästikkään vieläkään oppinut hallitsemaan tunteitaan kuten hän oli yrittänyt tälle opettaa, sillä tämä oli pillahtaa itkuun puhuessaan taistelussa menettämästään tiikeristä. Se oli sinäänsä ikävä tapaus salamurhaajan mielestä, sillä uskollisen eläimen tarkat aistit olisivat varmasti voineet olla hyödyksi kunoichiolle tulevaisuudessa. Eläin oli kuitenkin ilmeisesti hoitanut tehtävänsä ja suojellut naista omalla hengellään, minkä takia se ansaitsikin miehen täyden kunnioituksen.
Sen kuolemassa oli kuitenkin omanlaisensa hopea reunus, sillä Iga oli laittanut heidän matkansa aikana satamasta linnoitukseen merkille Tingan olevan selvästi paremmin perillä ympäristöstään kuin aijemmin. Nagan ollessa elossa tämä oli näyttänyt luottavan eläimen silmiin ja ohjaukseen, laimin lyöden omien kykyjensä kehittämistä sen varjolla. Nyt kun eläin oli poissa kunoichin kyvyt olivat parantuneet aivan huomattavasti ja tämä kykeni jopa liikkumaan portaissa melko luontevasti. Vielä vuosi tai kaksi ja tämän sokeutta tuskin enää edes huomaisi, vaikka sattuisi tietämään asian oikean laidan.

Tarinban jatkuessa Iga huomasi kuitenkin pienen virheen oppilaansa tarinassa, mitä tuskin kukaan hänen lisäkseen tuskin kykeni havaitsemaan. Kyse oli erittäin hyvin peitellystä valheesta, jonka vain pieni epä tahtiin sattunut sydämmen lyönti paljasti. Sitä ei olisi voinut huomata naisen äänestä tai eleistä, mutta oppilaansa sykkeen kuulemaan kykenevää ja sen tuntevaa salamurhaajaa ei kuitenkaan niin vain huijattu. Hän oli vuosien saatossa opettanut tyttöä valehtelemaan tarvittaessa tarpeeksi uskottavasti ettei sitä olisi mahdollista huomata, ellei sattunut tietämään mitä etsiä. Ajankanssa Rikimaru oli huomannut että aina Tingan valehdellessa tämän sydän löi hieman epä tahtiin, mutta koskaan hän ei ollut kertonut tästä seikasta tälle itselleen.
Vaikutti siltä että nainen valehteli suurikokoisen ystävänsä kuolleen vankilassa saamiinsa vammoihin, mutta todellisuudessa tämä oli luultavasti jossain elossa. Asiaa hetken aikaa keskustelun jatkuessa kuunteleva Rikimaru punnitsi mielessään kuinka oleennainen tieto mahtoi olla kylän turvallisuuden kannalta ja päätti pitää sen ainakin toistaiseksi omana tietonaan. Syystä tai toisesta kunoichi halusi salata asian isältään ja häneltä, mistä ei pitäisi olla juurikaan harmia. Paljon tärkeämpää olisi saada nuiden kahden välit kuntoon ja tilanne rauhoittumaan, joten turhien laineiden aiheuttaminen tuskin olisi kovinkaan kannattavaa. Missä ikinä tämä Koutei olikin saisi tämä pysyä siellä, ainakin toistaiseksi.

''Anteeksi herrani että puutun asiaan, mutta on varmaan parempi että minä jatkan tästä.'' Iga puuttui puheeseen Tingfan mainittua hebigakuren yakuza projektin Teen maassa, jossa asiat tuntuivat etenevän naisen veljen johdolla mitä parhaaseen malliin.
''Jos tiedät operaatio Ruohokäärmeestä, niin ymmärrät myös ettemme voi antaa ystäväsi sotkeutua siihen. Sanada liittolisineen ovat riskitekijä, jotka tämän operaation on tarkoitus poistaa... Yakuza on vuosien saatossa tullut liian arvokkaaksi osaksi organisaatiotamme että voisimme antaa sen sisäisten ongelmien vaikuttaa meihin. Emme varsinkaan nyt kun valmistaudumme uusimaan yhteistyösopimuksen Kirigakuren kanssa, joka on tähän asti kyennyt pitämään Hebigakurea talutusnuorassaan. Tilanne on kuitenkin muuttumassa nopeasti ja ottamalla huomattavan osan yakuzasta haltuumme voimme varmistaa että he joutuvat tunnustamaan meidät vertaisikseen, mikä lisää kylämme vaikutusvaltaa... Entinen yakuza oli arvaamaton ja nykyinen on kaoottinen, mutta kunhan lopetamme se tulee olemaan hyvin järjästetty osa omaa organisaatiotamme.'' Ryuulta luvan puhua saanut Rikimaru selitti tilannetta Tingalle, joka tuntui olevan siinä uskossa että asiat voisivat vielä palata entisen kaltaisiksi. Muutos oli kuitenkin alkanut jo, eikä se tulisi pysähtymään kesken kaiken.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2301Viesti Southpaw »

Tingan ehdittyä päättää kertomuksensa, Rikimaru yllättäen puuttui keskusteluun ja Tinga käänsi kasvonsa mestariaan kohti. Ryuulla taas ei olut mitään Rikimarun puuttumista vastaan, joten tämä ilmaisi vain pienellä nyökkäyksellä, että salamurhaaja saisi puhua vapaasti. Niinpä Tingan ei auttanut kuin kuunnella, mitä Rikimarulla oli sanottavanaan, eikä hän todellakaan pitänyt siitä mitä kuuli. Hän oli toivonut saavansa isän ja Rikimarun tyytymään siihen, että Hebigakure keskittyisi vain Teen maahan ja Tuulen maahan, sillä kummassakin oli varmasti useampia yakuzaperheitä, joista saada tarpeeksi hyötyä irti, mutta Rikimarun puheiden perusteella vaikutti kuitenkin siltä, että Hebigakure ei tulisi tyytymään vähempään kuin koko koko Tulen maan eteläosaan, joka tällä hetkellä kuului Akkin muodostamaan liittoutumaan. Hetken verran Tinga harkitsi väittäisikö kaikesta huolimatta vastaan tässä asiassa, mutta päätti sitten antaa asian olla. Oli parempi vain hyväksyä se, että isä ja Rikimaru eivät muuttaisi mieltään Kusarihebin suhteen. Ja todennäköisesti isä ja Rikimaru olivat oikeassa siinä, että yakuzan hallitseminen olisi kylälle paras ratkaisu. Vaikka hän halusikin auttaa myös Akkia, ei hän voinut kokonaan sivuuttaa sitä mikä oli kylälle parasta.
"Hyvä on... minä ymmärrän kyllä. Se on kylälle parasta eikö niin?" Tinga huokaisi lopulta, miettien kuitenkin, että hänen olisi keksittävä jotain millä tilanteen saisi ratkaistua niin että se palvelisi sekä Akkin liittouman, että Hebigakuren etua. Varmasti olisi olemassa jonkinlainen kompromissi joka saisi kaikki osapuolet tyytyväisiksi.
"Kyllä vain, se on kylälle parasta. Ja siitä pääsemmekin seuraavaan asiaan, joka on kylän parhaaksi...", Ryuu kiinnitti jälleen tyttärensä huomion itseensä.

"Pitkä poissaolosi ja veljeilysi Sanadan kanssa on saanut tilanteen näyttämään pahasti siltä, että olet asettumassa kylää vastaan. Se ei käy päinsä, nyt kun olemme vihdoinkin selvinneet Akaeihein vuoksi kapinoineista kapinallisista. Saat luvan todistaa uskollisuutesi etsimällä jäljellä olevat kapinalliset ja soluttautumalla heidän riveihinsä. Tämän hetkisen maineesi vuoksi sinulla on parhaat mahdollisuudet soluttautua ja pitää minut ajan tasalla heidän suunnitelmistaan", Ryuu kertoi Tingalle varatusta tehtävästä, aivan kuten Rikimaru oli toimiston ulkopuolella varoittanutkin. Vaikka tiesikin jo mitä vastaisi, Tinga oli hetken miettivinään asiaa ja piti isänsä jännityksessä, ennen kuin lopulta avasi taas suunsa.
"Hyvä on, minä otan sen tehtävän vastaan. Mutta en anna sinun tappaa ketään näistä kapinallisista. Kylässä on vuodatettu omien verta jo ihan tarpeeksi ja olen varma, että saan heidät luopumaan aikeistaan jos vain saan vapaat kädet heidän käännyttämisensä suhteen", Tinga saneli ehtonsa. Ryuu sulatteli kuulemaansa ja hetken verran TInga pelkäsi että isä ei suostuisi. Lopulta kylän johtaja kuitenkin nyökkäsi.
"Hyvä on, saat tilaisuuden yrittää. Mutta en aio säästää niitä, joita et onnistu vakuuttamaan. Pidä se mielessäsi", Ryuu sanoi tiukasti. Tämän parempaa vastatarjousta isältä tuskin olisi odotettavissa, joten epäröimättä Tinga nyökkäsi hyväksyvästi.
"Noh? Mistä sitten aloitan? Sinulla varmasti on jo joitain nimiä tiedossa? Henkilöitä joita voin lähestyä?" Tinga kysyi seuraavaksi. Naisen yllätykseksi isä kuitenkin kohotti kätensä kehottaakseen häntä vaikenemaan.
"Nimiä kyllä on tiedossa ja saat ne kyllä aikanaan. Mutta sitä ennen... haluan nähdä kuinka paljon olet kehittynyt matkoillasi. Saat luvan käydä harjoitusottelun Rikimarua-vastaan, jotta näen oletko jo jounin ylennyksen arvoinen", Ryuu totesi Tingan yllätykseksi. Hetkessä naise kasvoille levisi innostunut ilme, sillä tämä todella halusi päästä näyttämään mitä kaikkea oli oppinut. Joukossa toivottavasti oli ainakin pari temppua, jotka yllättäisivät niin isän kuin Rikimarunkin, vaikka nämä olivat varmasti kohdanneet paljon enemmän eri taistelutyylejä kuin hän.
"Olen valmis vaikka heti. Mutta matsin jälkeen mennään syömään ja häviäjä tarjoaa?" Tinga ehdotti pientä lisähupia otteluun, suunnaten nämä sanat enemmän Rikimarulle.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2305Viesti Cross »

Saatuaan sanottua sanottavansa Rikimaru vaikeni jälleen ja jäi seuraamaan tilannetta, tuntien olevansa jollaintapaa tyytyväinen kuullessaan Tingan sanovan ymmärtävänsä heidän toimiensa olevan kylän parhaaksi. Hän kuuli kyllä naisen äänessä pienen epävarmuuden ja ristiriidan, joka kertoi ettei tämä ehkä ollut aivan samaa mieltä heidän kanssaan, mutta tuntui kuitenkin nöyrtyvän. Se oli sinäänsä yllättävää sillä kunoichi oli ollut aina itsepäinen ja väittänyt usein vastaan jopa opettajalleen, mutta tuntui vihdoinkin alkaneen ymmärtää arvoasteikon merkityksen. Toisin kuin tällä mieskaksikolla oli parempi käsitys kokonaistilanteesta ja asioista jotka saattaisivat vaikuttaa siihen, minkä takia heidän tekemät valintansa olivat parhaat mahdolliset kylän kannalta.
Tuntien pientä ylpeyttä oppilaansa kypsymisestä Iga kuunteli tyttären ja isän välisestä keskustelusta, joka koski hänen aijemmin kertomaa tehtävää. Kuten oli jo käytävällä sanonut nuorempi Jinai hyväksyi tarjotun tehtävän, esittäen kuitenkin oman vaatimuksensa siihen liittyen. Kuten salamurhaaja aijemmin tuntui myös kylää johtava Ryuu ymmärtävän ettei tästä vaatimuksesta kannattanut kieltäytyä, sillä se ei voisi muuta kuin hyödyttää kylää. Tosin kuten Rikimaru oli arvellutkin esitti myös vanhempi Jinai oman vaatimuksensa, mikä oli aivan yhtä kohtuullinen ja myös pakon sanelema. Hebigakurella ei ollut varmaa sisäisiin ristiriitoihin, mikäli he aikoivat päästä tasavertaiseen asemaan suurempien ninjakylien kanssa ja saavuttaa todellisen itsenäisyyden.

Saatuaan asiat sovittua Ryuu ilmoitti haluavansa saada selville myös kuinka paljon Tinga oli kehittynyt matkojensa aikana ja määräsi tämän ottamaan harjoitus matsin entistä opettajaansa vastaan, joka oli luultavastikin paras mahdollinen henkilö arvioimaan tätä. Igalla ei ollut mitään sitä seikkaa vastaan, sillä hän halusi itsekkin saada selville kuinkapaljon nainen oli kehittynyt sitten viime näkemän. Myöskään kunoichilla ei tuntunut olevan mitään ajatusta vastaan, vaan pikemminkin tämä tuntui olevan innoissaan ajatuksesta. Jopa niin paljon että vaati pientä leikkimielistä vedonlyöntiä, joka yllätti hieman tämän opettajan. Hän ei itse juurikaan välittänyt tuon kaltaisesta lapsellisesta kilpailusta, mutta ei nähnyt kuitenkaan myöskään syytä kieltäytyä, mikäli se saisi naisen pistämään parastaan.
''Hyvä on... Puolentunnin päästä harjoitus alueella. Aloita läntiseltä laidalta. Minä tulen idästä.'' Iga ohjeisti oppilastaan vaimealla äänellä, viitaten noin kahden kilometrin päähän kylästä metsän keskelle rakennettuun pieneen kylään. Kyseinen alue oli tarkoitettu erillaisten taisteluharjoitusten käymiseen, minkä takia sen maasto oli muokattu vastaamaan useimpia mahdollisia ympäristöjä. Pienen kylä alueen lisäksi sieltä löytyi myös metsää ja avaraa kalliomaastoa, joka ei tarjonnut juurikaan näkösuojaa, mutta sitäkin enemmän enemmän vaihtelevia maaston muotoja. Normaalisti yksikin näistä alueista olisi tarpeeksi kokonaiselle ryhmälle harjoitella, mutta tälläkertaa se olisi kokonaisuudessaan ainoastaan heidän kahden käytössä. Sanottuaan tämän Rikimaru nyökkäsi hieman herralleen ja katosi paikalta, lähtien suuntaamaan harjoitus alueen reunalle.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2306Viesti Southpaw »

Rikimarun suostuessa hänen leikkimieliseen vedonlyöntiinsä ja kehottaessa häntä aloittamaan harjoitusalueen läntiseltä laidalta, Tinga nyökkäsi ja oli jo aikeissa lähteä paikalta kadonneen mestarinsa esimerkkiä seuraten, kun isä kuitenkin avasi vielä suunsa.
"Tulen pian perässä katsomaan. Kutsun vain äitisi tai jonkun muun lääkintäninjan ensin paikalle valmiiksi paikkaamaan vammojanne, kaiken varalta", kylän johtaja ilmoitti.
"Selvä, nähdään harjoitusalueella", Tinga vastasi, ennen kuin itsekin poistui toimistosta, joskin Rikimarusta poiketen perinteisemmällä tavalla, toimiston oven kautta. Käytävään päästyään, nainen suuntasi suorinta tietä ulos linnakkeesta ja lähti etenemään kohti harjoitusaluetta. Tingalla ei kestänytkään kauan päästä harjoitusalueen rajana toimivan matalan rauta-aidan luokse. Koska läntinen puoli oli juurikin linnakkeen puoleisella sivulla, Tinga lähti kulkemaan aidanviertä pitkin, kunnes löysi lopulta portin, josta astua alueen sisäpuolelle odottamaan. Koska aikaa oli vielä, Tinga harkitsi hetken verran käyvänsä alueelle rakennetussa autiokylässä luomassa pari sinettiansaa, joita voisi käyttää hyödykseen jotenkin, mutta tuli kuitenkin lopulta toisiin ajatuksiin. Oli epätodennäköistä, että hänen onnistuisi ahdistaa Rikimarua johonkin tiettyyn suuntaan saadakseen tämän jonkinlaiseen sinettiansaan, joten nainen arveli olevan parasta luottaa ansojen sijasta enemmän nopeuteensa ja tätä silmälläpitäen nainen ottikin esille kolme kunaita jotka merkkasi Hiraishin no jutsulla, niin että pystyisi tarvittaessa siirtymään paikasta toiseen. Tämän jälkeen Tinga ei voinut kuin jäädä odottamaan, että sovittu puoli tuntia oli kulunut. Kuten tavallista, hänen chakransa alkoi näiden valmistelujen jälkeen palautua varsin nopeasti, mutta tästä huolimatta nainen oli hieman huolissaan olisiko täysissä voimissaan ottelun alkaessa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2324Viesti Cross »

Harjoitus alueen laidalle heti Ryuun toimistosta lähdettyään suunnannut Rikimaru seisoi korkean puun latvassa ja katseli edessään avautuvaa maisemaa. Hän tunsi pienimmänkin yksityis kohdan tuosta ympäristöltään vaihtelevasta alueesta, kuten myös Tinga varmastikkin, joten kummallakaan heistä ei tulisi luultavasti olemaan etua alueen suhteen. Maastonmuodoiltaan kaikkein vaihtelevin paljas kallio olisi varmasti ollut kunoichin kannalta kaikkein haastavin alue, tai niin asia oli ainakin ollut vielä heidän viimeksi täällä harjoitellessa. Nainen oli kuitenkin kehittynyt harppauksia kuten salamurhaaja oli aijemmin huomannut tämän kiivetessä vaivattomasti linnoituksen portaita, minkä takia hän päätti sivuttaa kallion heidän kohtaamis paikkanaan.
Normaalisti salamurhaaja olisi pyrkinyt yllättämään vastustajansa häivyttämällä olemuksensa ympäristöön, mutta tiesi jo entuudestaan entisen oppilaansa chakranaistinta kyvyn olevan liian tarkka jotta se olisi toiminut. Jinai ehkä olisi kyennyt löytämään opettajaansa isommasta väkijoukosta, johon tämä olisi tarvittaessa voinut sulauttaa chakransa, mutta koska alueella ei olisi heidän lisäkseen ristinsielua, ei sen varaan kannattanut laskea.
Ainut vaihtoehto vaikutti olevan avoin taistelu, joka saisi tapahtua harjoitus alueen keskellä olevassa kylässä. Siellä Iga tiesi kykenevänsä parhaiten toteuttamaan omaa tyyliään tätä vastustajaa vastaan ja pystyvänsä parhaiten näkemään tämän kehityksen nykyisen tason, mikä loppujen lopuksi oli koko kohtaamisen tarkoitus.

Määrätyn ajan koittaessa Rikimaru heitti esiin vetämänsä räjähdelapulla varustetun kunain korkealle ilmaan ja antoi näin Tingalle merkin harjoituksen alkamisesta, syöksähtäen itse liikkeelle heti räjähdyksen äänen kajahtaessa. Noudattaen suunnitelmaansa hän ei pyrkinyt peittelemään chakraansa millään tavalla, kuten ei myöskään määränpäätään. Sen sijaan salamurhaaja kiinnitti huomiota kaikkeen mahdolliseen mikä saattoi kieliä vastustajana olevan kunoichin liikkeistä. Hieman yllättäen taivaalla ei näkynyt yhtä ainutta läntisen alueen reunalta ilmaan pelästyneenä nousutta lintua, kuten sokean tytön yleensä liikkuessa metsässä.
Aivan yhtä yllättävää oli myös ettei Igan tarkat korvatkaan havainneet yhtä ainutta ääntä, joka olisi voinut olla lähtöisin lähestyvästä vastustajasta. Ei edes vaikka hän pysähtyi hetkeksi ja painoi korvansa maata vasten, mikä sai pienen tyytyväisen tunteen käväisemaan miehen mielessä. Nainen oli todellakin kehittynyt ja se jos mikä sai penen hyisen pisaran tipahtamaan tämän opettajan jäiseltä sydämmeltä. Tämä oli oppinut liikkuman kuin shinobin kuului, mikä jo sinäänsä oli lähtökohdat huomioon ottaen mitä hämmästyttävin saavutus.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2328Viesti Southpaw »

Tinga odotti kärsivällisesti aloillaan, kunnes lopulta tunsi isän chakran ilmestyvän alueen reunalle, kylästä hieman kauempana olevalle tasanteelle, jolta saattoi hautessaan seurata harjoitusotteluita. Tämän jälkeen ei tarvinnutkaan odottaa enää kovin kauan, kun Rikimarun heittämän räjähdelapun aiheuttama ääni kantautui hänen korviinsa. Nopeasti kunoichi syöksähti matkaan kohti kylää, edessään olevan pienen metsikön halki. Hetken verran hän harkitsi säikäyttävänsä tarkoituksella läheisissä puissa istuvan lintuparven lentoon, ihan vain mestariaan hämätäkseen, mutta lopulta tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin. Ottelun tarkoituksena oli kuitenkin arvioida hänen taitojensa kehittymistä ja taito liikkua shinobin tavoin äänettömästi ja huomaamattomasti, oli varmasti osoitus hänen kehittymisestään siinä missä taistelutaidotkin. Vaikka Rikimarulla selvästi oli edelleen enemmän chakraa kuin hänellä, Tinga uskoi silti kykenevänsä antamaan mestarilleen enemmän haastetta kuin viimeksi heidän täällä kohdatessaan.

Lopulta kylän tullessa naisen sensorin kantamalle, tämä syöksähti lähimmän talon seinustalle näkösuojaan ja pysähtyi hetkeksi aistimaan ympäristöään. Rikimaru oli selvästi jo päässyt kylään kuten hänkin, eikä mestari vaivautunut edes piilottamaan läsnäoloaan, varmastikin arvellen, että hän löytäisi tämän joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin. Sääli sinänsä, sillä hän oli aina pitänyt harjoituksesta jossa hänen tehtävänsä oli ollut löytää mestari tämän piilottaessa olemuksensa hänen sensoriltaan. Nyt kun paikalla ei ollut kuitenkaan kuin he kaksi, ei tehtävässä kuitenkaan olisi ollut juurikaan haastetta ja niin Rikimaru varmaan ajatteli itsekin. Aistittuaan nyt kuitenkin ympäristöään tarpeeksi ja terästettyään muistiaan ympäristön suhteen, Tinga muodosti vierelleen kage bunshinin, jonka lähetti harjoituskylän kattoja pitkin suoraan hyökkäykseen Rikimarua kohti, sillä välin kun itse lähti etenemään maan tasalla, näkösuojasta toiseen siirtyen, koukatakseen Rikimarun taakse ja hyökätäkseen yllättäen sieltä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2330Viesti Cross »

Jonkinverran ennen oppilastaan nopeasti kyhätyyn kylään kerennyt Rikimaru seisoi yhden sen rakennuksista katolla silmät suljettuina ja keskittyi seuraamaan ympäristöään kuulonsa avulla, ollen varma ettei Tinga kykenisi yllättämään häntä kaikesta kehittymisestään huolimatta. Sitävarten nainen olisi trvinnut vielä vuosien ahkeraa harjoittelua, sillä niin tarkka tämän opettajan kuulo oli. Pian se poimikin jo vaimean rasahduksen kylän laidalta, missä Jinai oli juuri luonut bunshin vastustajaansa hämätäkseen.
Hitaasti katolla seisova Iga avasi jäänsiniset silmänsä ja suuntasi ne korviensa poimiman äänen suuntaan, yhdistäen kätensä yhtä ainutta käsimerkkiä varten. Samantien hänen ympärilleen alkoi kohota viileä usvapilvi, joka oli yksi hänen tunnetuimmista tekniikoistaan. Toisin kuin paljon normaalipi Kirigakure no jutsu tämä tekniikka ei luonut vain näköestettä sakeasta sumusta, vaan sen sumuun sisältyi myös suuri määrä luojansa chakraa, joka verhosi tämän olemuksen täysin kunoichin kaltaisilta sensorininjoilta. Ainut tapa jolla tässä sumussa pystyi havainnoimaan jotain oli kuulo ja sen varassaan taisteleminen oli yksi asia josta Rikimaru tunnettiin. Muutamassa silmänräpäyksessä kylmä pilvi oli nielaissut koko kylän sisäänsä ja jättänyt kaksi siellä olevaa shinobia taistelemaan keskenään kaikessa rauhassa, ilman että ottelua seuraamaan tulleet katsojat näkisivät muuta kuin sakean valkoisen pilven.
Tehden vielä muutaman käsimerkin Iga muodosti vierelleen kaksi jäisestä vedestä muodostunutta bunshia, jotka katosivat heti muodostuttuaan usvan sekaan. Toinen näistä suuntasi suoraan edestäpäinkuuluvaa äänen lähdettä kohti, jonka aiheuttaja ei tuntunut juurikaan peittelevän aikeitaan. Toinen bunsheista taas suuntasi äänettömin liikkein hieman sivummalla kuuluvaa vaimeata ääntä kohti, joka oli luultavasti lähtöisin Tingan päällä olevan haarniskan soljista. Se saattoi olla hyvä suojavaruste joissain tapauksissa, mutta tässätäpauksessa se ilmiantaisi naisen liikkee tarkkakorvaiselle miehelle ja tekisi kantajastaan tämän saaliin.
''Olet selvästikkin kehittynyt... Viimeksi tavatessamme en olisi uskonut että kykenet liikkumaan niin vaivattomasti ilman tiikeriäsi... Saati että olisi kyennyt valehtelemaan niin uskottavasti...'' Lähes aaveenlailla sumussa liikkuvien bunshiensa pienimmätkin äänet puheellaan peittävä Rikimaru sanoi kylmän karkealla äänellään, josta ei voinut kuulla sen enempää kehuvaa kuin moittivaakaan sävyä. Hän ei ollut aluksi aikonut paljastaa kunoichille huomanneensa tämän valehdelleen Kouteista isälleen, mutta oli muuttanut hetki sitten mielensä. Iga ei ehkä paljastaisi asiaa Ryuulle, mikäli tämä ei sitä kysyisi, mutta se ei tarkoittanut ettei hän voisi käyttää sitä psykologisen sodankäymiseen ja naisen kantin koittelemiseen myös sillä osa-alueella.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2335Viesti Southpaw »

Aistiessaan yllättäen suuren määrän Rikimarun chakraa leviävän ympäriinsä ja opettajansa katoavan tämän joka puolella tuntuvan chakramäärän sekaan, kylän laitaa pitkin etenevä oikea Tinga pysähtyi ja irvisti tuskastuneena. Hän oli ehtinyt melkein unohtaa tämän tekniikan olemassaolon. Vaikka tämä kuitenkin piilotti mestarin chakran hänen sensoriltaan, se ei kuitenkaan onneksi estänyt häntä käyttämästä sona gijutsua, jonka avulla saattoi sentään edelleen aistia ympäristöään edetessään itsepäisesti eteenpäin sakean valkoisen pilven suojissa. Samalla nainen teki myös parhaansa saadakseen muiden aistiensa välittämiä tietoja siitä mitä mestari mahdollisesti oli tekemässä. Ennen kuin Tinga ehti kuitenkaan kuulla mitään, Rikimarun ääni kantautui jostain edempää, saaden sekä hänet, että kattoja pitkin edenneen kloonin pysähtymään. Miten mestari oli tiennyt? Hän oli tehnyt parhaansa salatakseen Koutein olevan elossa, mutta Rikimaru tuntui silti aavistaneen hänen valheensa, aivan kuten tämä oli havainnut valheet aina ennenkin heidän harjoitellessaan. Tinga tunsi sydämensä lyövän aavistuksen nopeammin ja tunsi kuinka kurkkua kuristi, hänen huolestuessaan hetken ajaksi siitä mitä mestari aikoi tehdä tuolla tiedolla ja oliko Koutei sittenkään niin turvassa kuin hän oli halunnut tämän olevan. Hetkeä myöhemmin nainen kuitenkin pakotti mielensä tyyntymään. Hänellä oli nyt harjoitusottelu käytävänä ja tarvittaessa hän voisi varmasti puhua mestarinsa kanssa tarkemmin siitä mitä Koutein suhteen tapahtuisi.

"Minulla ei ollut vaihtoehtoja. Pikkulinnut lauloivat, että sinä ja isä halusitte hänet hengiltä. Vaikka hän ei ole millään tavoin uhka ja hän on minulle yhtä tärkeä kuin äiti on isälle...", klooni vastasi Rikimarun sanoihin Tingan puolesta, syyttävä sävy äänessään. Samalla klooni aisti häntä kohti lähestyvän Rikimarun ja hetkessä kage bunshin olikin jo kerännyt tulichakraa kätensä ympärille, lähettäen sen kloonia kohti poikittain etenevänä tulipyörteenä, johon oli ottanut mallia äitinsä tuulitekniikoista. Samalla hetkellä kylän laidalla oleva oikea Tinga havaitsi itseään kohti lähestyvän kloonin ja päästi epäröimättä chakraketjut purkautumaan ulos selkäpuoleltaan, pyrkien sitomaan kloonin ja paiskaamaan sen sitten lujasti maata vasten.
"Miten hän oikein huomasi että olen täällä...?" Tinga ehti ajatella ennen kuin tuli ajatelleeksi haarniskaansa. Varmasti soljet tai jokin muu haarniskan liitoskohdista oli pitänyt ääntä joka oli paljastanut hänet. Epäröimättä hetkeäkään nainen napsautti haarniskan soljet auki ja päästi haarniskan tippumaan raskaasti tömähtäen maahan. Tämän jälkeen hän toivottavasti kykenisi liikkumaan äänettömämmin ja samalla myös nopeammin, mikä olisi todennäköisesti Rikimarulle mieleen, sikäli kun hän yhtään mestariaan tunsi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2337Viesti Cross »

Katolla edelleen liikkumattomana pysyttelevä Rikimaru seurasi kuinka hänen klooninsa hakeutuivat asemiin ja jäivät odottamaan sopivaa tilaisuutta iskeä, samalla kun Tingan ääni kantautui sumusta vastaamaan aijemmin esitettyyn kommenttiin tämän kehittymisestä. Katolla seisova mies ei ollut kovinkaan yllättynyt siitä että Warau oli mennyt lörpöttelemään ja kertonut kunoichille että voisi hankiutua tarvittaessa Kouteista eroon, vain siinä tapauksessa että loukkaantuneen miehen mukana raahaaminen vaarantaisi tämän pelastajat. Mielessään Iga päätti muistaa rangaista toista oppilastaan seuraavan kerran tämän tavatessaan tuosta virheestä, tietämättä ollenkaan että tämä oli tehnyt sen täysin tarkoituksella ja muunnellut jopa saamiaan ohjeita omien tarkoitusperiensä saavuttamiseksi.
''Unohdat jälleen asemasi ja asioiden tärkeys järjästyksen... Sinun turvallisuudellasi on huomattavasti häntä enemmän merkitystä niin isällesi kuin kylällekin. Tekemämme valinta sinun ja ystäväsi välillä ei pitäisi olla kovin vaikea ymmärtää.'' Oppilastaan läksyttävän opettajan toruvalla äänellä vastaava salamurhaaja sanoi, antaen samalla mielessään klooneilleen hyökkäys käskyn. Itse hän keskittyi samalla muodostamaan jo uusia käsimerkkejä, arvellen ettei heiveröisistä klooneista olisi muuhun kuin pidättelemään kunoichia hetken aikaa.
Harvoin Rikimaru oli ollut niin pahasti väärässä tai aliarvioinut vastustajansa, sillä oikeaa Tingaa vastaan hyökkäämässä ollut klooni tuhoutui melkein samantien oudon ketjun ilmestyessä tyhjästä ja kietoutuessa sen ympärille. Naisen käyttämä erikoinen tekniikka oli jotain mitä Iga ei ollut koskaan ennen nähnyt tämän käyttävän, saati ollut tiennyt tämän kykenevän käyttämään jotain sen kaltaista. Vieläkään hän ei aivan tarkkaan tiennyt millaisesta tekniikasta oli kyse, sillä pelkän äänen perusteella sitä oli melko vaikea hahmottaa. Yhtä lailla mies kuitenkin ymmärsi oppilaansa oppineen muutaman uuden tempun, mikä tarkoitti että tämän kanssa kannatti olla varovainen.
Samaan aikaan tulihyökkäystä toista bunshia vastaan yrittävä kage bunshin sai huomata ettei vanhat temput toimisi läheskään yhtä hyvin tätä vastustajaa vastaan, joka yhdisti kätensä liekkien hehkun nähdessään ja tiivisti sumusta jäisen seinän eteensä. Liekit nuolivat sen reunoja ja olivat lähellä sulattaa koko seinämän, mutta lopulta sen kylmyys vei kuitenkin voiton. Tulihyökkäyksen vaimentuessa jääseinämän taakse suojautunut Iga iski kätensä suojansa pintaa vasten ja sai sen räjähtämään sadoiksi teräviksi jääsirpaleiksi, jotka lensivät edessäpäin olevaa vastustajaa kohti.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2340Viesti Southpaw »

Vaikka Rikimarun sanoissa olikin perää, Tingan oli silti vaikea hyväksyä väitettä. Vaikka Koutei ei kuulunutkaan isän lähipiiriin kuten hän, Koutein uhraaminen ei kuitenkaan olisi ollut oikein. Tämä ei ollut uhka, eikä tämä myöskään ollut Hebigakuren ninja, joten jos Tingalta kysyttiin, ei sen paremmin isällä kuin Rikimarullakaan ollut oikeutta päättää Koutein elämästä.
"Vaikka olen isäni tytär, eikö Ryon pitäisi silti olla etusijalla? Hänhän se isän seuraaja on. En minä", kage bunshin väitti vastaan tulihyökkäyksen laannuttua. Ennen kuin klooni ehti kuitenkaan saada vastaustsa, jääseinämän taakse suojautunut klooni kuitenkin räjäytti osittain sulaneen jääsuojan palasiksi, jotka lähtivät ilman halki kohti kloonia. Kage bunshin ei ehtinyt suojautua ja katosi hetkessä savupilven saatteleman, välittäen samalla myös muistonsa oikealle Tingalle joka toisesta jääkloonista selviydyttyään ja haarniskan riisuttuaan oli ehtinyt nopeasti edetä jo sen verran pitkälle, että arveli olevansa jossain oikean Rikimarun takana. Kloonin muistojen tulvahtaessa hänen päähänsä, oikea Tinga viimein hyppäsi vieressään olevan talon katolle. Tuhlaamatta aikaa, nainen ohjasi selkäpuolellaan olevia ketjuja ja heilautti niitä sivuttain edessään ruoskan tavoin. Tarkoituksena oli saada osuma oikeaan Rikimaruun ja lennättää tämä mahdollisuuksien mukaan pienelle ilmalennolle. Tämän tehtyään nainen jäi hetkeksi kuulostelemaan oliko saanut osumaa perille vai oliko äskeisellä vain paljastanut sijaintinsa Rikimarulle.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2350Viesti Cross »

Rikimaru ei ollut uskoa korviaan kuullessaan Tingan vasta kommentin, sillä kuulosti siltä että tämä ei uskonut isänsä välittävän muusta kuin tulevasta seuraajastaan. Ilmeisesti tällä ei käynyt mielessä että vaikka Ryoujin saattoi ollakkin tällä hetkellä varteenotettavammalta vaikuttava vaihtoehto niin Ryuu tuskin tulisi vielä vuosiin luopumaan paikastaan kylän johtajana ja sinä aikana kerkeäisi varmasti tapahtua kaikenlaista, mikä saattaisi muuttaa tilannetta. Iga ei uskonut Ryoujinin tulevan kuolemaan jollain tehtävällä, vaikka sekin oli toki aina mahdollista. Sen sijaan hän kyllä piti aivan mahdollisena että nainen saattaisi ottaa veljensä vielä kiinni ja nousta haastajaksi tälle, vaikka se kyllä vaatisi todella ahkeraa harjoittelua. Sillä ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä sen tosiasian kanssa että näiden kahden isä halusi varmistaa lastensa turvallisuuden, vaikka se sitten tarkottaisi jonkun näiden ystävistä uhraamista.
''Uskotko sillä todella olevan jotain merkitystä?'' Taksensa päästämän Tingan lähestyvät askeleet kuuleva Rikimaru kysyi naiselta, loikaten samantien ilmaan ja väistäen täpärästi suuren chakra ketjun iskun. Hyökkäyksen voima hajotti miehen alla olleen rakennuksen katon ja sai sen täpärästi välttäneen miehen vakuuttuneeksi siitä että kunoichia ei kannattanut aliarvioida, sillä tämä ei selvästikkään ollut enää oma vanha itsensä. Keskittynyt kiilto kohosi salamurhaajan sinisiin silmiin tämän laskeutuessa toisen rakennuksen päälle ja puhaltaessa hienon hienoista vesipisaroista koostuvan pilven suustaan, saaden laajan alueen edestään peittymään ohueen jääkerrokseen. Tekniikan muodostama jää oli ohuudestaan huolimatta erittäin kestävää ja liukasta, mikä teki liikkumisen sen peittämällä alustalla erittäin hankalaksi, sillä edes chakran keskittäminen jalkoihin ei auttaisi pinnan liukkautta vastaan.
Samalla myös Aijemmin Tingan bunshin tuhonnut jää bunshi liitty mukaan taisteluun, luistellen jalkojensa pohjiin muodostetuilla teriollä pitkin liukasta pintaa ja loikaten oikean Igan kimppuun käymiseen keskittyneen naisen kimppuun. Heti ensitöikseen bunshi iski valkean kuuran pittämän kätensä päin naisen selästä tulevaa ketjua, jäädyttäen sen pelkällä kosketuksella lasin tavoin hauraaksi ja iskien sen samalla lyönnillä myös poikki.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2354Viesti Southpaw »

Chakraketjun osuessa katon pintaan ja hajottaessa siihen ison reiän, Tinga oli melko varma että Rikimarun oli onnistunut väistää hänen hyökkäyksensä. Samalla nainen mietti hetken mestarinsa sanoja. Tämä tuntui vahvasti uskovan siihen, että hänellä olisi mahdollisuus nousta haastajaksi Ryoujinille, mutta olisiko hänestä todella siihen? Tinga olisi halunnut uskoa Rikimarun sanoihin, mutta kaiken hänen kokemansa jälkeen se tuntui kuitenkin vaikealta.
"Yritätkö sitten väittää ettei sillä ole? Tiedät itsekin, että Ryoujin on aina ollut isän suosikki ja tulee melko varmasti aina olemaankin. Jos teidän pitäisi valita minun ja Ryoujinin välillä, en usko hetkeäkään että epäröisitte uhrata minut Ryon vuoksi... samalla tavalla kuin halusitte uhrata Koutein", Tinga vastasi, samalla kun tunsi selkänsä takana yhden ketjuistaan jäätyvän. Kaksi muuta ketjua viuhahti kuitenkin nopeasti kohti kloonia, tarkoituksenaan vangita klooni puristukseensa ja hajottaa se palasiksi. Tämän jälkeen nainen päästi uuden chakrapurkauksen ympärilleen aistiakseen missä Rikimaru oli ja heitti sitten kunain miehen suuntaan, tähdäten kuitenkin hieman miehestä sivulle. Vain yhtä silmänräpäystä myöhemmin Tinga katosikin jo näkyvistä ja ilmestyi näkyviin vain parin metrin päässä mestaristaan. Napattuaan nopeasti edelleen ilmassa olevan merkatun kunain käteensä, sinettitekniikalla paikkaa vaihtanut nainen teki käsimerkin ja puhalsi suuren tulipallon kohti mestariaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2356Viesti Cross »

''Tietenkään ei. Olette kumpikin heidän lapsiaan ja he välittävät teistä aivan yhtä lailla, eivätkä uhraisi toista toisen takia.'' Rohkaisevista sanoistaan huolimatta kylmällä äänellä puhuva Rikimaru vastasi Tingan kysymykseen, samalla kun loi käsimerkkejä seuraavaa tekniikkaansa varten. Sanoistaan huolimatta hän ei voinut olla aivan täysin varma puhuiko totta, vaikka uskoikin kyllä niin. Muuten Ryuu ei olisi ollut valmis menemään sellaiseen mittakaavaan kuin he olivat menneet pelastaessaan tämän tyttären tulenmaalaisilta vangitsijoiltaan, mikä olisi voinut pahimmassa tapauksessa aiheuttaa sodan kylien välillä. Eikä Hebigakuresta olisi huomattavasta kasvuvauhdistaan huolimatta olisi vielä ollut haastamaan Konohaa, joka oli vielä nykyisinkin yksi mahtavimmista kylistä.
Samalla kun oikea Iga muodosti käsimerkkejään väisteli tämän klooni ilmassa viuhuvia ketjuja, loikaten ilmaan ja yrittäen parhaansa mukaan jäädyttää niitä kuuranpeittämillä käsillään. Yksitoisensa jälkeen ketjut jähmettyivät kankeiksi ja napsahtivat poikki, kunnes viimeinen niistä lopulta onnistui iskeä kloonin hajalle, samalla kun se jäädytti ketjun hajalle.
Sinäaikana kunoichi oli kuitenkin kerennyt löytää opettajansa ja päätti käydä hyökkäykseen, ilmestyen yllättäen huolustuttavan lähelle tätä. Tulihyökkäyksen kuitenkin iskeytyessä kohtaan jossa salamurhaaja oli ollut saattoi nainen vaistota miehen siirtyneen silmänräpäyksessä vähänmatkan päähän ja tämän äslkeisessä sijainissa olevan enää puoliksisulanut jääpilari. Samanlaisia pilareita oli ilmestynyt kymmeniä eripuolille kylää, tehden siitä täysin Rikimarun hallinnassa olevan kuoleman kentän, josta yksikään vastustaja ei ollut vielä onnistunut pakenemaan.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Satama”