Takaisin Aaltojen maahan (rope)

Kumoa ympäröivät korkeat ja pilvien peittämät vuoret, joista monet kohoavat jopa pilvien yläpuolelle. Jylhät vuoret tarjoavat huikeita näkymiä ja myös huikeita vaaroja.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takaisin Aaltojen maahan (rope)

Viesti: # 219Viesti Southpaw »

Warau kertoess mitä oli kuullut kunoichien suostuttelutaidoista, Tinga istui takaisin kivelle.
"Niinkö? Pahoin pelkään, että sensei on minun tapauksessani jättänyt naisellisten suostuttelukeinojen opettamisen vähemmälle", tyttö hymähti huvittuneena. Toki hän oli ilman ulkopuolista apuakin onnistunut oppimaan Waraun manitisemat suostuttelukeinot, mutta eri asia halusiko hän todella käyttää niitä Koutein manipuloimiseen. Eikä Tingaa erityisemmin innostanut ajatus siitäkään, että Warau seuraisi hänen suostuttelu-yrityksiään vierestä, joten jäisi nähtäväksi mitä keinoja hän lopulta edes käyttäisi.
Miehen kaivaessa hänen kysymyksensä jälkeen kartan esille ja ryhtyessä kertomaan omasta ideastaan päästä ensin koko ryhmän voimin joelle asti, Tinga mietti hetken kuulemaansa. Ajatus kieltämättä kuulosti hyvältä, sillä ainakin Konohasta paetessa Rikimarun tietämä maanalainen joki oli toiminut hyvänä pakoreittinä. Tämä tuskin siis poikkeaisi siitä muuten kuin, että he olisivat nyt vain maan pinnalla.
"Selvä, menemme joelle ja jatkamme sitä pitkin. Jos saan Koutein jäämään Kuumien lähteiden maahan niin oletan, että erkanemme siinä vai aiotko saattaa minut Aaltojen maahan?" tyttö kysyi seuraavaksi, samalla aistien sensorinsa varassa ympäristöä. Ainakin toistaiseksi oli rauhallista ja ainoat chakranlähteet lähialueella olivat vain Warau, Koutei ja tietenkin klooni jonka hän oli jättänyt nukkuvan Koutein seuraan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Takaisin Aaltojen maahan (rope)

Viesti: # 223Viesti Cross »

Tingan kertoessa huvittuneena ettei Rikimaru ollut opettanut tälle viettelyn saloja vartiopaikallaan kököttävä Warau ei voinut olla purskahtamatta nauruun, yrittäessään ajatella heidän opettajaansa antamassa neuvoja siinä asiassa. Pelkkä ajatuskin Igasta yrittämässä vietellä jotakuta tuntui niin absurdilta ettei se voinut yksinkertaisesti olla mahdollista. ''Kieltämättä häntä on melko vaikea kuvitella yrittämään viettelemässä ketään, saati onnistuvan tekemään sen.'' Mietteliäs salamurhaaja mutisi, yrittäen sovittaa mestariaan seksikkääseen sisäkön asuun mielessään. Mielikuva ei kuitenkaan saanut muuta aikaan kuin kylmiä väreitä ja huvittuneen virnistyksen, shinobin yrittäessä pyyhkiä ajatuksen mielestään. Hänen onnekseen Jinai tuli apuun tarjoamalla muuta mietittävää, kysyessään miten hän aikoi jatkaa Kuumien lähteiden maan jälkeen, mikäli Koutei suostuisi jäämään sinne. ''Se riippuu täysin siitä mitä mieltä kylässä ollaan. Luultavasti suuntaan jonnekkin toisaalle, tekemään jotain tärkeää... Toivottavasti ainakin.'' Kylän ulkopuolella paremmin viihtyvä Mizuchi vastasi punapään kysymykseen, mietittyään vaihtoehtoja hetken aikaa. Jos hyvin tosiaan kävisi Rikimarulla olisi antaa hänelle uusi tehtävä hoidettavakseen, tai sitten tämä käskisi jatkaa Tingan seuraamista ja avustamista. Huonossa tapauksessa hänet käskettäisiin takaisin kylään, odottamaan seuraavaa kertaa kun hänen erikois osaamistaan kaivattiin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takaisin Aaltojen maahan (rope)

Viesti: # 230Viesti Southpaw »

"Noh, noh... Himot ne ovat hiirelläkin. Ehkä hän vain pitää omansa paremmin piilossa kuin muut. Päivällä salamurhaaja ja öisin jonkun salarakas?" Tinga vitsaili, Waraun tuodessa myös huvittuneena esille, että mestarilta tuskin löytyisi osaamista viettelyn salojen suhteen. Todennäköistä oli, että Warau oli mestarin viettelytaitojen suhteen oikeassa, mutta kieltämättä ajatus oli silti huvittava.
Waraun kertoessa tehtävän jälkeisistä jatkosuunnitelmistaa, Tinga nyökkäsi ja mietti miten itse jatkaisi. Jos Koutei jäisi Kuumien lähteiden maahan ja Warau jatkaisi matkaansa muualle, se tarkoittaisi, että hänen olisi selvittävä loppumatkasta omin neuvoin, siihen asti, että pääsisi Akkin luokse. Sinänsä hänellä ei ollut mitään asiaa vastaan, mutta toisaalta häntä kuitenkin hieman hermostutti löytäisikö hän omin neuvoin perille Aaltojen maahan, tähän asti kun oli aina tullut liikuttua jonkun näkevän seurassa.
"Jos et pistä pahaksesi niin minä taidan painua takaisin alas. Ilmoita kun haluat vaihtaa vahtivuoroa. Pystyn kyllä aistimaan kutsumattomat vieraat ajoissa", Tinga sanoi lopulta ja nousi kiveltä lähteäkseen takaisin alas, nyt kun matkan jatkosta oli ilmeisesti sovittu kaikki mikä sovittavissa oli.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Takaisin Aaltojen maahan (rope)

Viesti: # 231Viesti Cross »

Pieni naurahduksen kaltainen tuhahdus oli ainut ääni minkä Tingan kommentti Rikimarun haluista sai aikaan Waraussa, joka yleensä olisi nauranut ja vastannut jollain ovelalla letkauksella. Tälläkertaa tytön kommentti oli kuitenkin niin pahasti hakoteilla että se ei ollut enää edes huvittavaa, vaikka olikin ilmeisesti tarkoitettu vitsiksi. Mizuchi kuitenkin tiesi varmasti paljon paremmin kuin kukaan toinen mitä Iga oli kokenut tullessaan siksi mitä oli nyt ja mitä se todella tarkoitti. Sen tiedon perusteella Warau pystyi sanomaan ettei tällä ollut varmasti mitään haluja, siitäkään huolimatta että oli Ryuun seurassa saattanutkin muuttua vuosiensaatossa hieman inhimillisempään suuntaan. Jinain lähtiessä suuntaamaan alaspäin Warau jäi Kaijin kanssa vuoren rinteelle, ummistaen myös itse silmänsä ja käskien miekkaansa ilmoittamaan jos se haistaisi jotain erikoista ilmassa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pilvinen vuoristo”