Ystävä vai vihollinen

Tulimaa on yksi suurimmista maista ulottuen miltei joka puolelle mannerta.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 191Viesti Cross »

Kapeaa vuoristopolkua pitkin kohti hylättyä vanhaa temppeliä asteleva Akki saattoi melkein tuntea jostain metsästä tuojottavat silmäparit, jotka olivat tuntuneet tarkkailevan heitä siitä asti kun he olivat alkaneet raskaan kapuamisensa tunnin aijemmin. Miekkamies seuralaisineen oli viettänyt edellisen yön muutaman kilometrin päässä sijaitsevassa kylässä, missä he olivat kuulleet vielä joitain viikkoja sitten päivämatkanpäässä olevaa satamakaupunkia hallinneen yakuza koplan tulleen ajetuksi ulos alueeltaan ja joutuneen vetäytymään nuolemaan haavojaan läheiseen hylätyn temppelin raunioon. Kolmiko oli ollut matkalla tapaamaan juurikin tuota satamaa hallinnutta koplaa, joka tilanteeltaan muistutti hyvinpaljon heidän Aaltojen maahan jättämäänsä Aoinamia. Tämän lisäksi Sanada tunsi niin ryhmää johtavan Gero Fuumin, kuten myös tämän nuoremman veljen Kenichi Fuumin, joka sattui hänen tavoin olemaan yksi niistä harvoista Ryuun puhdistuksista elossa selvinneistä Akaeiheiläisistä. Rehevän metsän lähestulkoon peittämää polkua pitkin asteleva albino uskoi löytävänsä kummankin veljeksistä temppelistä ja kykenevänsä puhumaan nämä mukaan suunnittelemaansa perheeseen, lupautumalla auttamaan näitä valtaamaan vanhan reviirinsä takaisin. Temppu ei varmasti tulisi olemaan helppo, mutta varmasti vaivan arvoinin, sillä näiden hallussa ollut Kamometsu oli Tulenmaan suurin ja vaurain satama kaupunki sen itärannikolla. Sen hallinta toisi heille huomattavasti vaurautta ja vaikutsuvaltaa, sekä helpottaisi muiden ryhmien suostuttelemisessä.

Lopulta raskaasti hengittävä rikollis kolmikko saapui rapistuneen muurin ja repsottavan portin edustalle, astellen muitta mutkitta sisään ja löytäen itsensä rapistuneen näköisten rakennusten täyttämältä pihalta. Ikävä kyllä jokainen rakennuksista näytti ensisilmäyksellä hylätyltä, mutta ilmassa leijuva hento savunhaju kertoi kuitenkin jonkun olevan lähistöllä. ''Pysykää tässä, älkääkä tehkö äkkinäisiä liikkeitä.'' Hitaasti eteenpäin astelemaan lähtevä Sanada käski mukanaan tullutta Kagyaa ja parantajaa, vilkuillen samalla jännittyneenä ympärilleen. Päästessään pihan puoleenväliin Akki huomasi jotain liikettä sivullaan ja samassa valtava lehtien muodostama myrskypilvi nielaisi hänet sisäänsä, onnistuen melkein peittämään lehtien seasta tulleen miekaniskun. Miekan käteensä kuitenkin summonoitua saanut nuorimies kerkesi kuitenkin iskeä aseen sivuun ja sivaltaa samantie vasta hyökkäyksen, onnistuen kuitenkin leikkaamaan ilman täyttäneitä lehtiä. ''Kenichi...'' Uutta hyökkäystä odottamaan vetäytyvä Sanada mutisi ja keskittyi pienen hetken ajan, ennen kuin vapautti pienen chakra purkauksen kehostaan ja onnistui täpärästi paikantamaan vanhan aseveljensä. Nopeasti kumartuva nuorimies onnistui viimetipassa väistämään Fuumin toisen hyökkäyksen, yrittäen jälleen sivaltaa miekallaan tämän suuntaan, mutta yhtä turhaan tälläkin kertaa kuin viimeksi. ''En ole vihollisesi Ken!'' Akki yritti huutaa ilmassa suhisevien lehtien yli, kykenemättä kuitenkaan kunnolla kuulemaan edes itse ääntään.

Kenichi Fuumin
450hp/ck
12n
pääosin kenjutsua loppu jotain lehtiin liittyvää
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 201Viesti Southpaw »

Jos Akkilla oli vaikeuksia kuulla omaa ääntään, Kenillä vasta vaikeuksia olikin. Akkin huuto kantautui miehen korviin vain hyvin vaimeasti ja Kenichi arveli viholliseksi luulemansa miehen yrittävän huutaa varoituksen näille. Toistaiseksi kaksikko kuitenkin näytti pysyttelevän kauempana kuten Akki oli kehottanutkin, joten Kenichi arveli voivansa hoidella tämän ensimmäisen ennen kuin keskittyisi noihin.
Pitäen yllä Akkin ympärille kohottamaansa lehtipyörrettä yllä, Kenichi teki seuraavat käsimerkit. Pyörteen lisäksi, Akkin ympärille alkoi nyt kerääntyä myös hieman isompia lehtiä, jotka pyrkivät liimautumaan sitkeästi Akkia vasten ja sitomaan tämän aloilleen sillä välin kun Kenichi tarttui miekkaansa ja syöksähti jälleen vihollista kohti nopean pistohyökkäyksen turvin.

Hp: 100
Ch: 315
Nopeus: 12
Muuta: Kenjutsu 7p, lehdet 3p, chakramiinusedut kenjutsuun
*Lehtipyörre jatkuu
*Hanori no jutsu, lehdet sitoo kohteen paikoilleen
*Setsuna Shouten, 33-38
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 208Viesti Cross »

Hän ei kuule... Lehtimyrskyn keskellä seisova Akki ajatteli, huomaten Kenichin tekniikan vain jatkuvan ja jatkuvan hänen huudostaan huolimatta. Viimekerrasta onkin jo aikaa... Miekan jokaiseen käteensä ja yhden suuhunsa summonoiva nuorimies ajatteli, muistellen viimekertaa kun oli otellut vastustajaansa vastaan. Muutaman vuoden vanhempi mies oli vielä silloin kyennyt voittamaan, mutta tälläkertaa Sanada ei kuitenkaan aikonut antaa saman tapahtua. Chakraa aseisiinsa keskittävä miekkamies tiesi ensimmäisen asian mikä hänen piti tehdä olevan päästtä eroon ympärillään kieppuvista lehdistä ja toisin kuin viimeksi tälläkertaa hänellä oli keinot siihen, minkä myös Fuumin saisi huomata. Lehtien alkaessa yrittää kietoutua uhrinsa ympärille tämän miekkoihinsa keskittämä chakra muuttui tuleksi, mikä yhdessä tämän nopean pyörimis liikkeen kanssa sytytti hetkessä suurimman osan lehdistä tuleen. Liekit polttivat niiden keskellä olevaa Akkia, mutta putsasivat myös tämän näkökenttää tarpeeksi tulevan miekaniskun näkemiseksi. Metalli helähti metallia vasten hänen iskiessä Kenichin miekan sivuun, vastaten tämän hyökkäykseen samalla kahden oman miekkansa iskulla. Sanada ei yrittänyt vahingoittaa vastustajaansa enempää kuin oli tarve, vaikka arvelikin ettei voisi juurikaan säästellä, mikäli halusi selvitä tästä elossa. Siitä huolimatta Akki kuitenkin yritti osua iskuillaan ainostaan tämän jalkaan ja käteen, sen sijaan että olisi normaaliin tapaansa yrittänyt osua elintärkeisiin elimiin.

Kestävyys: 100
Chakra: 330
Nopeus: 23
Hien+Haarashi odori puolustus.
Hyökkäys perus miekan iskuin hienillä lämmitettynä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 211Viesti Southpaw »

Nähdessään lehtien syttyvän palamaan, Kenichi arvasi vastustajansa pyrkivän putsaamaan näkökenttäänsä lehtipaljoudesta. Luottaen kuitenkin piskohyökkäykseensä, mies jatkoi iskuaan, joutuen kuitenkin pian yllättymään kun vastustajan onnistui ohjata hyökkäys sivuun. Iskun mentyä kuitenkin tällä tavoin Akkista ohi, ei ollut erityisen vaikeaa paikata epäonnistumista sivaltamalla miekallaan taaksepäin, sillä seurauksella, että Kenichi sai ohjattua Akkin miekat sivuun. Hienin ansiosta terät kuitenkin kaikesta huolimatta viilsivät haavoja Kenichin jalkoihin ja käsiin. Irvistäen, mies perääntyi aavistuksen ja loi vastustajaansa nopean, huomattavasti aiempaa epäluuloisemman katseen.
"Olen aivan varmasti nähnyt tuon tekniikan jossain... Mutta missä?" mies mietti itsekseen, osaamatta vielä yhdistää näkemäänsä Onimaruun tai Akkiin. Päättäen ottaa asiasta selvää vasta myöhemmin, Kenichi teki nyt uuden käsimerkkisarjan. Taistelukentän sivuilta kerääntyi paikalle nyt lisää lehtiä, jotka seuraavaksi syöksyivät shurikenien tavoin kohti Akkia, pyrkien osumaan tähän joka puolelta. Sillä välin kun vihollisen huomio toivottavasti olisi taas lehdissä, Kenichi lähti juoksemaan kohti Akkia ja hyppäsi lopulta ilmaan pää alaspäin. Pitäen itsensä hetkellisesti chakran avulla ilmassa, mies teki nopean, hurrikaanimaisen iskusarjan, jolla oli aikaisemminkin onnistunut tiputtamaan useita vahvoja vastustajia.

Hp: 57
Ch: 200
Nopeus: 12 (32 miekkatekniikan ajan)
Muuta: Kenjutsu 7p, lehdet 3p, chakramiinusedut kenjutsuun
*Lehtishurikenit, 49 dmg
*Zen Reiketsukan ryuu, 78-88, +20 nopeutta iskun ajaksi
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 212Viesti Cross »

Poltettuaan Kenichin ensimmäisessä hyökkäyksessään hyödyntämät lehdet Akki kerkesi jo hetken aikaa toivoa että tämä tunnistaisi hänen kasvonsa, mutta sai huomata kuitenkin pian ettei niin todellakaan käynyt. Mies näytti kyllä hetken aikaa siltä että oli nähnyt jotain tuttua, mutta yllättäen kasvamaan alkaneet hiukset ja partakarvat olivat kuitenkin ilmeisesti muuttaneet nuorenmiehen ulkonäköä liikaa. Ennen kuin hän kerkesi sanoa mitään tauoitu yakuzalainen heilautti miekkaansa ja uusi lehtiaalto lähti syöksymään sivumpaa kohteenaan olevaa albinoa kohti. Hammasta purren Sanada heilautti mustateräistä miekkaansa ja iski sen valtavan raskaaksi muuttuneen terän temppelin kivettyyn pihaan, mikä sai sen räjähtämään ilmaan ja hajoittamaan lehtiaallon. Kääntyessään taas Fuumia kohti Akki huomasi tämän olevan ilmassa ja valmistautuen uuteen hyökkäykseen, tippuen alas hurrikaanin lailla pyörien. Vapauttaen nopeasti suuren purkauksen chakraa jalkojensa pohjasta nuri miekkamies syöksyi kaljun aseveljensä hyökkäyksen alta, saaden kuitenkin muutamia haavoja kehoonsa tämän miekan sivalluksista. Yksikään niistä ei kuitenkaan ollut kovin vakava, vaikka kipeää tekivätkin ja antaisivat Akiolle tekemistä myöhemmin. Roskien peittämiä pihalaattoja taaksepäin liukuvalla Sanadalla ei kuitenkaan ollut nyt aikaa miettiä sitä, minkä sijaan tämä keskittyi pyrkimykseensä lopettaa taistelu mahdollisimman vähin vammoin. ''Kuchiyose no jutsu.'' Kätensä maahan iskenyt nuorukainen sanoi ja Kenichi saattoi nähdä maahan muodostuvan kyseisessä tekniikassa käytettävien merkkien kaltainen kuvio, ennen kun sadat valkoiset pienet savupilvet peittivät tämän vastustajan hetkeksi. Silmänräpäyksessä miehen näkemä valkoinen savupilvi muuttui yön mustaksi ja siitä syöksyi lukemattoman monia mustia äänekkäästi raakkuvia variksia, jotka yrittvät päästä tämän kimppuun.

Kestävyys: 42
Chakra: 216
Nopeus: 23
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 214Viesti Southpaw »

Nähdessään miekan räjäyttävän osan pihalaatoista kappaleiksi ja rikkovan lehtien muodostaman hyökkäyksen, Kenichin päässä vihdoin välähti ja mies muisti missä oli nähnyt tekniikan aiemmin.
"Hän käyttää Onimarun tekniikoita!" mies ajatteli, tietämättä mitä tästä tiedosta olisi pitänyt ajatella. Jos Akki olisi pitänyt päänsä kaljuna, kuten ennen, olisi Kenichi tässä vaiheessa saattanut ymmärtää erehdyksensä, mutta kiitos miehen päähän kasvanen hiuspehkon, Akkin piirteet näyttivät sen verran erilaisilta, että Kenichi oletti vastustajansa Onimarua matkivaksi hebiläiseksi. Kenties Ryuu oli joskus saanut Onimarun opettamaan jotakuta alaisistaan ja pistänyt nyt tämän miehen asialle, pyyhkäisemään loput Akaeihein jäsenet pois maailmankartalta.
"Se kusipää... jos selviän tästä niin on minun vuoroni tappaa hänen perheensä", Kenichi ajatteli katkerasti, kohottaessaan miekkansa lähestyvää lintuparvea vastaan ja ryhtyi tekemään miekallaan tarkkoja sivalluksia niiden tappamiseksi. Lintuja oli kuitenkin aivan liikaa ja pian Kenichi alkoikin perääntyä taaksepäin, saadakseen edes selustansa turvattua seinää tai jotain muuta estettä vasten.

Hp: 57
Ch: 200
Nopeus: 12
Muuta: Kenjutsu 7p, lehdet 3p, chakramiinusedut kenjutsuun
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 218Viesti Cross »

Akki katsoi mietteliäänä raivoistasti irvistävää Kenichiä, joka joka yritti pysäyttää genjutsun luomat tuhannet varikset miekallaan, joutuen kuitenkin perääntymään hitaasti niiden edestä. Miehellä ei tuntunut olevan mitään hajua ketä vastaan taisteli, eikä tämä näyttänyt aikovan luovuttaa. Illuusion luoman harhautuksen suoman ajan tilannetta harkinnut Sanada muodosti uudet käsimerkit ja yllättäen korpit katosivat Fuumin silmistä, vaihtuen kuitenkin tämän raajojen ympärille kietoutuviin suuriin käärmeisiin. ''En ole tullut tänne taistelemaan kanssasi Ken.'' Genjutsujensa kykyyn pidätellä vastustajaansa luottava miekkamies sanoi, seisoen yllättäen aivan vastustajansa edessä yksi monista miekoistaan tätä kohti kohotettuna. ''Etkö ole vielä tajunnut kuka olen?'' Akki jatkoi keskittäen katseensa ystäväänsä, tajuamatta itsekkään kuinka paljon oli ulkonäöltään muuttunut sitten heidän viime näkemän. Kyse ei ollut ainostaan hiuksista ja parrasta, vaan myös silmien katseesta, mihin oli tullut aivan erillaista päättäväisyyttä ja voimaa kui nennen. Koettu menetys ja Aaltojen maassa koettu vastuu olivat vanhentaneet nuorenmiehen olemusta vuosilla, muuttaen tämän nuoresta shinobista kokeneeksi soturiksi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 221Viesti Southpaw »

Korppien kadotessa näkökentästä Kenichi ehti jo kääntää katseensa takaisin vastustajaansa, aikeissa syöksyä miekkansa kanssa tätä kohti, mutta ennen kuin mies ehti ottaa askeltakaan, Kenichi tajusi ympärilleen ilmestyvän käärmeen sitovan hänet tehokkaasti paikoilleen. Hetken ajaksi tekniikka vain entisestään vahvisti Kenichin epäilyjä siitä, että kyseessä oli Ryuun lähettämä tappaja. Vasta Akkin puhutellessa häntä nimeltä, Kenichin kasvoille levisi ensin hämmentynyt ilme joka hitaasti vaihtui hämmästyneeksi, mitä pitempään Kenichi katseli miehen kasvoja.
"Akki?" tuo lopulta sanoi kysyvästi, aivan kuin ei olisi uskonut silmiään.
"Luulin sinun kuolleen Onimarun mukana. Etkö sinä kuitenkin palannut Hebiin tytön ja muun ryhmän kanssa? Miten ihmeessä oikein selvisit hengissä sieltä?", Kenichi kysyi, silminnähden rentoutuen, joskin oli vielä aivan liian hämmentynyt jotta olisi tajunnut purkaa Akkin tekemää genjutsua. Koska Kenichi oli Akaeihein tuhoutumisen aikaan ollut kylän ulkopuolella, ei ollut ihme, että tämä oli elänyt siinä luulossa, että Akki olisi Hebikagen tyttären pelastusoperaation jälkeen palannut tytön mukana kylään, suoraan surmattavaksi.
"Ehkäpä minunkin pitäisi lakata ajelemasta itseäni. Naamakarvat näyttävät olevan yllättävän hyvä keino naamioitumista ajatellen", Kenichi virnuili.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 227Viesti Cross »

Näkiessään Kenichin ilmeen muuttuvan verenhimoisesta ensin hämmästyneeksi ja sitten hämmentyneeksi Akki tunsi olonsa huomattavasti helpottuneemmaksi, sillä taistelu heidän välillään näkyi ainakin tälläerää olevan ohi. Genjutsun sitoman miehen lausuessa hänen nimensä Sanada nyökkäsi hieman päätään ja päästi tätä sitovan tekniikan raukeamaan, samalla kun laski tätä kohti kohottamansa miekan alas. ''Ikävä kyllä en... Ehkä olisin voinut tehdä jotain estääkseni kaikkea menemästä päin seiniä, jos olisin...'' Pienen katumuksen pistoksen sydämmessään tunteva nuorimies vastasi Fuumin kysymykseen, joka kuulosti hänestä lähinnä syytökseltä. Hän kyllä tiesi ettei olisi kyennyt pysäyttämään isäänsä, sen enempää kuin Ryuuta, vaikka olisikin ollut paikalla näiden ottaessa yhteen kohtalokkain seurauksin. ''Olin jäänyt Aaltojen maahan sisarusten avuksi, yrittämään minimoida Uuden Yakuzan tuhon aiheuttamia vahinkoja, tosin sekään ei mennyt kovin hyvin.'' Apealta kuulostava miekkamies sanoi ja käänsi katseensa kenistä, tietämättä oikein miten jatkaa. Onneksi kalju yakuzalainen älysi keventää tunnelmaa, kommentoiden Sanadan päähän yllättäen kasvamaan alkanutta karvoitusta. ''Keh... Ja minäkun olen luullut että olet luonnostasi kalju... Vaikka olisi kyllä sääli jos antaisit hiusten peittää nuo tatuoinnit.'' Katseensa takaisin Kenichiin kääntänyt Akki naurahti ja virnisti hieman, katsoen pää kallellaan kiiltävä kaljuisen miehen päähän taidokkaasti kuvioituja värikkäitä käärmeitä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 228Viesti Southpaw »

"En sentään... Yhteen aikaan minulla todella oli hiukset, oikein komeat sellaiset vaikka itse sanonkin. Tosin viikseni eivät ikävä kyllä koskaan lähteneet kunnolla kasvamaan, joten päädyin siksi pitämään naamakarvat poissa", Kenichi kommentoi silmää iskien, samalla kun Akkin luoma genjutsukäärme katosi nuoren miehen itsensä toimesta. Akkin vielä lisätessä, että olisi sääli peittää tatuoinnit, Kenichi hieraisi päälakeaan miettivästi, kunnes naksautti muka pettyneesti kieltään.
"Sinun pitää käyttää enemmän mielikuvitustasi poikaseni. Kuvittele kun hiukset leikkaisi niin, että käärmeiden selässä näyttäisi olevan irokeesit. Nehän näyttäisivät vain vielä paremmilta kuin nyt", Kenichi virnuili, mutta vakavoitui sitten, hieman, sillä Kenichi aavisti ettei Akki suinkaan ollut tullut tänne vain muistellakseen menneitä tai keskustellakseen heidän hiuksistaan.
"Älä syytä itseäsi siitä mitä tapahtui. Vaikka olisimme molemmat olleet siellä, en usko että kumpikaan meistä olisi voinut tehdä asialle mitään. Kuulemani mukaan se tapahtui kaikki niin nopeasti, että epäilen Ryuun suunnitelleen iskua jo ennen hänen ja Onimarun yhteenottoa... kaunis tapa kiittää monen vuoden työstä", Kenichi totesi peittelemättä katkeruutta ja vihaa jota tunsi. Nämä tunteet kuitenkin väistyivät nopeasti syrjään kun Akki taas puhui ja Kenichi kuunteli kuinka Akki oli jäänyt Aaltojen maahan, onnistumatta kuitenkaan tuhojen minimoimisessa kovin hyvin. Samoissa tehtävissä Kenichi itsekin oli ollut täällä, mutta kuten Akki saattoi nähdä, he eivät olleet satamassa joten Kenichikin katsoi epäonnistuneensa omalla rintamallaan.
"Samasta syystä mekin oikeastaan olemme täällä emmekä sataman tukikohdassamme. Teimme ennen yhteistyötä Murasaki -perheen kanssa kuten varmaan tiedätkin, mutta Uuden Yakuzan kaatuminen sai heidät kääntymään meitä vastaan. Yrittävät saada lisää valtaa täyttääkseen tyhjiön kuten varmaan kaikki tällä hetkellä", Kenichi irvisti. Toki Uuden Yakuzan kaatumisessa oli myös hyvät puolensa, sillä sikäli kuin Kenichi oli tutustunut tilanteeseen, Uusi Yakuza oli ennen tuhoutumistaan suunnitellut laajentavansa vielä lisääkin ja se taas olisi ennen pitkää saanut isot ninjavaltiot puuttumaan tilanteeseen. Oli siis parempi, että romahdus tapahtui näin aikaisessa vaiheessa, eikä vasta paljon myöhemmin, jolloin se olisi voinut aiheuttaa vielä tätäkin isompia ongelmia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 233Viesti Cross »

Kenichin kertoessa omanneensa tuuhean kuontalon joskus nuorempana Akki kohotteli hieman silmäkulmiaan, kykenemättä olemaan aivan varma ottaisiko tämän tarinaa todesta. Hän ei ollut koskaan nähnyt yhtä ainutta karvaa tämän päässä, jos kulmakarvoja ei otettu huomioon ja se pisti kyllä epäilemään tarinaa. Ei olisi myöskään ensimmäinen kerta kun uhkapeleistä pitävä mies yrittäisi vedättää, satuilemalla mitä sylki suuhun toi. Tämän kuitenkin jatkaessa hiuksista puhumista, harkiten käärmeen mukaan menevän irokeesin kasvattamista, ei nuorempi miekkamies voinut muuta kuin pudistella huvittuneena päätään. ''En kyllä ole mikään stylisti, mutta sanoisin sen kyllä olevan melko huono idea, ellet sitten aijo vaihtaa viihde alalle.'' Albino vastasi pieni hymynpoikanen suupielessään, ennen kuin heidän keskustelunsa kääntyi vakavammille reiteille.
Fuumi käskiessä Akkia olemaan moittimasta itseään tapahtuneen takia, todeten todenmukaisesti sen olleen surkeiden sattumusten sarja. Moni olisi luultavasti ollut valmis veikkaamaan kahden suuren persoonan törmäävän jossain vaiheessa vastakkain, mutta sen seurauksia tuskin kukaan näistä olisi osannut arvata. ''Tiedän kyllä... Mutta en silti voi olla ajattelematta sitä... Liian moni kuoli niiden kahden takia.'' Kenintavoin vihaa ja katkeruutta myös tapahtunutta ajatellessaan tunteva Akki sanoi, kuulostaen kuitenkin enemmän surumieliseltä kuin miltään muulta.
Ennen kuin hän kerkesi alkaa ajattelemaan menneitä enemmän kalju mies alkoi kertoa mitä hänen koplalleen oli tapahtunut viime kuukausian aikana, mikä ei vaikuttaneen olleen helppoa aikaa näillekkään. ''Vaikuttaa siltä että tulimme sopivaan aikaan, vaikka en kyllä olisi koskaan uskonut Murasakien kääntyvän teitä vastaan... Kuinka veljesi otti sen?'' Ilme vakavana seuralaistaan kuunteleva Akki sanoi tämän lopetettua, muistellen Geron olleen ainakin vielä viimekuuleman mukaan erittäin hyvissä väleissä Murasakien johtajan kanssa. Hän oli oikeastaan laskeskellut voivansa liittää myös nämä perustamaansa ryhmittymään Fuumien avulla, joka olisi tehnyt heistä jo ihan vartenotettavan pikku ryhmittymän. Nyt suunnitelmiin näytti kuitenkin tulevan muutos, mikä kyllä luultavasti helpottaisi Fuumien koplan mukaan saamista. '
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 234Viesti Southpaw »

Kenichi pisti merkille Akkin äänessä kuuluvan surumielisyyden ja hetken verran mies oli hiljaa kuin antaakseen Akkille aikaa koota itsensä. Miehen surumielisyys oli ihan ymmärrettävää, sillä toisin kuin Kenichi, Akki oli menettänyt myös perheenjäseniä tapahtuneen aikana, sillä osa Onimarun lapsista oli tiettävästi ollut kylässä kun Ryuu antoi käskynsä tappaa kaikki.
"Olet oikeassa, menetimme aivan liian monia... Mutta elämä kuitenkin jatkuu ja niin kauan kuin minussa henki pihisee, olen valmis lähtemään kostoretkelle, jos sopiva tilaisuus siihen tulee. Sen käärmeen olisi jo aika maistaa omaa lääkettään", Kenichi virnisti nyt ehkä aavistuksen pahaenteisesti, Ryuusta puhuessaan. Vaikkei mies vielä ollut muodostanut kunnon suunnitelmia, oli tällä kuitenkin idea siitä miten Ryuuta voisi kaikkein pahimmin satuttaa. Sen lisäksi, että he voisivat paljastaa kaikki tietonsa muille ninjakylille, oli tietenkin myös Ryuun perhe. Jonkun perheenjäsenen sieppaaminen tai jopa tappaminen, olisi kostotoimenpiteenä varmasti omiaan. Akkin kuitenkin kysyessä miten Gero oli ottanut Murasakien takinkääntämisen, Kenichi irvisti ja lyhyen hetken verran näytti jopa pelokkaalta.
"Noh... Tiedäthän sinä millainen hän on normaalisti. Pitää pään aina kylmänä ja pysyy rauhallisena kuin viilipytty. Mutta tämä Murasakien siirto sai hänet todella raivostumaan. Otti miekkansa ja meinasi lähteä yksin heitä vastaan samantien. En ole koskaan nähnyt häntä sellaisena", Kenichi kertoi vakavana Goron reaktiosta tapahtuneeseen.
"Ei häntä tosin voi kai siitä syyttää... Itsekin elin käsityksessä että Goro ja herra isoherra olisivat olleet hyviäkin ystäviä, mutta ilmeisesti moinen ei merkitse Murasakeille mitään", Kenichi lisäsi hieman päätään pudistellen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 236Viesti Cross »

Kuullessaan Kenichin olevan valmis ryntäämään milloin vain kostamaan Ryuulle tämän aikaansaamat tuhot Akki nyökäytti päätään hyväksyvästi, tuntien jossainmäärin myöskin samalla tavalla. Hän ei kuitenkaan aikonut kiirehtiä kostonsa kanssa, vaan suorittaisi sen kaikessa rauhassa ilman virheitä. Oli kuitenkin helpotus kuulla että apua sen toteuttamisessa oli saatavilla, vaikka Fuumi saattoikin olla hieman suorempien toimintatapojen kannattaja. ''Tiedän mitä ajattelet, mutta nyt meillä on muuta huolehdittavaa... Kosto tulee aikanaan ja se tulee olemaan henkilökohtainen.'' Päättäväinen ilme kasvoillaan seuralaiselleen vastaava miekkamies sanoi ja naulitsi katseensa tämän silmiin, toivoen ettei tämä menisi tekemään mitään typerää ominpäin. He olivat olleet Akaeihein sisäisessä hierarkkiassa käytännössä samalla tasolla, eikä nytkään mikään pakottanut kaljua miestä seuraamaan nuorempaansa, vaikka tämä olikin ollut heistä aina se teräväpäisempi. ''Nyt hoidamme alueennen takaisin, mikäli huolitte apumme?'' Sanada jatkoi ja ojensi kätensä Kenille, vaikka tiesikin ettei tällä ollut oikeutta hyväksyä hänen tarjoustaan. Tämän suostumuksella oli kuitenkin painoarvoa, eikä Gerolla varmasti olisi mitään pientä apua vastaan tässä tilanteessa. Fuumit näyttivät tarvitsevan liittolaisia vähintään yhtä kovasti kuin Aoinami, vaikka nämä eivät ehkä veljesten vaihtoehtojen kärkipäässä kuitenkaan olleet.
''Ymmärrän kyllä mitä hänen päässään liikkuu. Murasakeja ei edes olisi olemassa ilman teitä ja silti he kehtaavat tehdä näin...'' Puheena olevaa joukkiota kohtaan tuntemaansa halveksuntaa peittelemätön Akki totesi Kuultuaan Geron reagtiosta, mikä kuulosti hyvinkin luonnolliselta tilanteen huomioon ottaen. ''Haluaisin vaihtaa muutaman sanan oikeastaan teidän kummankin kanssa?'' Nuorimies lisäsi, muistaen vasta tässävaiheessa vilkaista kahta portille jättämäänsä seuralaista. Näillä näkyi olevan kaikki kunnossa ja seuraakin jo löytyneen piiloistaan esiin tulleiden Fuumi jengin jäsenten mentyä jututtamaan näitä. Miekkamies ei ollut aivan varma mistä nämä keskustelivat, mutta arveli matkatovereidensa eleistä näiden kertovan saarilla Kyo-kaita vastaan käydyistä taisteluista.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 241Viesti Southpaw »

"Odotan innolla. Voit laskea minut mukaan kun sen aika tulee", Kenichi virnisti. Miehen uteliaisuus oli herännyt Akkin luvattua koston olevan henkilökohtainen, mutta tämä ei kuitenkaan ollut oikea aika keskustella siitä sen enempää. Akkin vaihtaessa kuitenkin aiheen takaisin Muraskien muodostamaan ongelmaan, Kenichi raapi hetken takaraivoaan mietteliään näköisenä, kuin punniten ehdotuksen hyötyjä ja haittoja. Lopulta mies nyökkäsi hyväksyvästi ja tarttui Akkin ojennettuun käteen.
"Minulla ei ole mitään asiaa vastaan, mutta Gero tietenkin tekee lopullisen päätöksen. Veikkaisin että hänkin suostuu kyllä", Kenichi vastasi Akkin tarjoukseen avusta. Samalla mies silmäili Akkin mukana tullutta kaksikkoa, joka parhaillaan keskustelikin muun jengin kanssa. Toinen näytti Kenichin silmään ehkä hieman homppelilta, mutta tummatukkaisempi miehistä näytti kuitenkin siltä, että saattaisi hyvinkin vetää vertoja heidän parhaille miehilleen. Akkin sitten pyytäessä saada vaihtaa muutaman sanan heidän kummankin kanssa, Kenichi nyökkäsi ymmärtäväisesti.
"Tänne päin. Geron pitäisi olla päärakennuksessa. Tietääkseni hän ei ole tänään muuta tehnytkään kuin tuijotellut karttoja ja miettinyt miten parhaiten häätäisimme Murasakit pois", Kenichi kertoi lähtiessään astelemaan yhtä rapistuneen näköistä rakennusta kohti. Päästessään lopulta pienelle kuistille, mies jätti jaloissaan olevat getat ulkopuolelle, ennen kuin avasi raollaan olevaa liukuovea ja astui sisään. Huolimatta talon ränsistyneestä ulkomuodosta, sisäpuolelta se oli saatu yllättävän hyvin asuinkelpoiseksi, Fuumien jouduttua asettumaan hävityn taistelunsa jälkeen tänne.
"Gero? Et ikinä arvaa kuka tuli käymään", Kenichi huusi, suunnaten ensimmäisenä ovesta vasemmalla sijaitsevaan oleskeluhuoneen tapaiseen, joka kuitenkin sillä hetkellä oli tyhjillään.
"Kuka tahansa se onkin, voit sanoa hänelle että leikkaan hänelle henkilökohtaisesti uuden persreiän jos hänellä on mitään kytköksiä Murasakeihin" kuului äkäisellä äänellä sanottu vastaus jostain talon perältä. Tässä kohden Kenichi vilkaisi Akkia pahoittelevasti.
"Kuten sanoin pihalla... en ole koskaan nähnyt häntä tällaisena, varmasti rauhoittuu kunhan asiat saadaan järjestymään", Kenichi totesi vaimeasti, kunnes lopulta asteli talon takapihalle johtavaan huoneeseen, missä Gero istui polvillaan ja silmäili eteensä lattialle levitettyä karttaa, johon näytti olevan tehty muutamia merkintöjä, Goron pohtiessa miten vastaiskua olisi paras lähteä toteuttamaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ystävä vai vihollinen

Viesti: # 243Viesti Cross »

Kenichin hyväksyessä tälle esitetyn tarjouksen ja tarttuessa ojennettuun käteen Akkin kasvoille nousi pieni tyytyväinen hymy, sillä asiat tuntuivat etenevän juuri niin kuin pitikin. Enää pitäisi saada Gero uskomaan että tämä olisi hänen joukkionsa parhaaksi ja ainut tapa jolla tämä saattaisi saada aijemman asemansa takaisin. Isoveli oi aina ollut ryhmän aivot, joten tämän suostutteleminen voisi olla hieman haasteellisempaa, vaikka tämä kyllä yleensä luottikin veljensä arvostelukykyyn. Tämä oli kuitenkin tullut vasta hyvinä ystävinään pitämiensä henkilöiden pettämiksi, joten uusiin liittolaisiin luottaminen voisi olla vaikeaa tälle. ''Toivon sitä todellakin. Vaikka ymmärrän kyllä jos hän kaipaa hieman suostuttelua.'' Päärakennusta kohti astelevan Fuumin rinnalle asettuva Sanada vastasi tälle, käyttäen kävelymatkan parhaansa mukaan hyväkseen ja yritti päätellä veljesten ryhmän näkemänsä perusteella. Temppelirakennusten luona näkyi siellä täällä muutamia lähinnä pelaamiseen keskittyneitä ryhmän jäseniä, joita nuorimies laski toveriensa luokse kerääntyneen joukkion lisäksi olevan noin parisen kymmentä. Yhtensä hän uskoi heitä olevan lähemmäs 40, mikäli paikan vartiointia ei ollut täysin laiminlyöty. Ei huonosti... Vaikka puoletkaan ei kyllä näytä taistelijoilta...
Entisten Akaeiheilaisten astellessa pihan poikki päärakenukselle Ken kertoi Geron keskittyneen pelkästään suunnitelmien tekoon heti heidän jouduttuaan perääntymään tänne, mistä saattoi päätellä tämän olevan ainakin tosissaan yrityksessään ja että tämä ei uskonut tehtävän olevan helposti suoritettavissa. Se tuntui nuoremmasta miekkamiehestä hieman erikoiselta, sillä Murasakit olivat olleet ennen Fuumien alaisuudessa oleva ryhmä, minkä takia näiden takinkääntö ja isompiensa alueen valtaaminen tuntui hieman erikoiselta. Tietysti nämä olivat voineet onnistua yllätyksen avulla, mutta silti Akkista tuntui että jotain muutakin siihen oli tarvittu.
Ennen kuin Sanada kerkesi kysyä asiasta he olivat päässeet huonossa kunnossa olevalta näyttävän pää rakennuksen luokse, joka paljastui kuitenkin yllättäen huomattavasti paremman näköiseksi sisältä. Paikka ei tietenkään vetänyt vertoja sisarusten kartannolle, tai edes temppelin vanhalle loistolle, mutta silti siitä näki että rakennuksesta oli pidetty huolta ja rapistunut ulkokuori oli vain silmänlumetta. Ennen kuin Kenichi ohjasi vieraansa ulko-oven vieressä heti vasemmalla olevaan oleskelu huoneeseen Akki kerkesi vilkaista hieman peremmällä olevan pääsalin suuntaan, jossa näkyi pieni joukko yrmeän näköisiä miehiä huoltamassa aseitaan ja sitomassa haavojaan. Hänen arvionsa mukaan nämä näyttivät tulleen vasta hiljattain taistelusta, mikä ei ainakaan näiden ilmeiden mukaan ollut sujunut aivan niinkuin olisi pitänyt.
Astuessaan oleskelu huoneeseen nuori miekkamies kuuli Kenichin huhuilevan huoneen taka osassa olevan puoliksi avonaisen oven suuntaan, minkä hämäryydestä kantautui selvästi uupuneen ja stressaantuneen henkilön ääni. Kenin alkaessa pahoitella veljensä sanoja albino nyökytti vain hieman päätään ja huitaisi kädellään ilmaa sen merkiksi ettei ollut ottanut nokkiinsa kuulemistaan uhkauksista, jotka saivat hänet tuntemaan olonsa ennemmin huvittuneeksi. Tämä maa tuntui Akkista oikein otolliselta yhteistyön siemenen kylvämiseen, minkä hedelmät olisi helppo korjata myöhemmin. ''Suuria sanoja häntä koipien välissä vuoristoon ajetulta.'' Lähes nauravalta kuulostava nuori miekkamies vastasi uhkaukseen, kuullen samantien jonkun nousevan nopeasti pystyyn takahuoneessa ja harpovan nopeasti ovelle, joka vetäistiin nopeasti kokonaan auki.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Tulimaa”