Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Hebigakuren satama, sijaitsee saaren pohjoisrannikolla. Siellä tapaavat niin tavalliset kalastajat kuin muut merenkävijät.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2165Viesti Southpaw »

Raportoituaan Akkille kaiken mitä hän ja Hasegawa olivat saaneet selville, Tinga oli noussut Waraun järjestämän pienen laivan kyytiin ristiriitaisin tuntein. Hän olisi halunnut palata Aaltojen maahan ystävänsä tueksi, mutta tiesi kuitenkin olevan järkevämpää palata Hebigakureen selvittämään tätä sotkua miten vain parhaiten taisi. Lisäksi hän kuitenkin samaan aikaan tajusi ikävöivänsä kotiin huolimatta kaikesta mitä viimeksi oli tapahtunut, sillä viimeksi hänen kylässä ollessaan Onimaru oli kuitenkin kuollut ja suurin osa Akaeihein jäsenistä tapettu. Laivamatkan kuitenkin onneksi kestäessä pari päivää, Tingalla oli matkalla aikaa sulatella näitä mielessään pyöriviä tunteita, kunnes lopulta hänen pyynnöstään rantauduttiin Taro-saaren rantaan, vain parin tunnin matkan päässä Hebigakuresta. Luvaten, että hänellä ei kestäisi kauan, Tinga suuntasi yksin syvemmälle saarella kasvavaan metsään muiden jäädessä odottamaan laivaan. Hän ei muistanut ympäristöä edelliseltä käynniltään kovin tarkasti, mutta lopulta kuitenkin arveli päässeensä paikkaan missä oli tavannut Nagan ensikerran.

Naisen lopulta ottaessa vyöltään käärön ja kutsuessa kuolleen lemmikkitiikerinsä ruumiin esiin, Tingan poskelle vierähti kyynel. Vaikka Nagan kuolemasta olikin jo useampi kuukausi, tuntui silti kuin se olisi tapahtunut vasta äskettäin ja hetken verran naisesta tuntui, ettei hän koskaan tulisi pääsemään rakkaan lemmikkinsä kuolemasta yli, samalla tavoin kuin ei koskaan tulisi unohtamaan Kouteita. Pian kunoichi kuitenkin pyyhkäisi silmiään ennen kuin alkoi kasata ympäristöstä oksia ja kaikkea muuta palavaa ruumiin ympärille. Hänellä ei ehkä ollut mitään millä kaivaa kunnon hauta, mutta hän voisi kuitenkin tulitekniikoillaan polttaa ruumiin, niin että Naga edes jossain muodossa jäisi nyt tänne, takaisin kotisaarelleen. Varmistuttuaan siitä, että oksia oli tarpeeksi, Tinga teki käsimerkit ja sytytti tulen, jääden sitten sytyttämänsä hautarovion viereen istumaan. Jos Rikimaru-sensei olisi ollut näkemässä olisi tämä epäilemättä torunut oppilastaan liiasta tunteellisuudesta, mutta juuri nyt Tinga ei kuitenkaan jaksanut välittää tästä ajatuksesta vaan antoi kyynelten virrata, aina siihen asti kunnes tuli vihdoin alkoi sammua itsekseen. Tulen viimein sammuttua kokonaan Tinga viimein nousi ja palasi takaisin laivalle, joka pian taas lähtikin jatkamaan matkaansa, tällä kertaa kohti Hebigakuren satamaa.

Paria tuntia myöhemmin, Hebigakure tosiaankin ilmaantui Tingan sensorin kantamalle ja hän alkoi tuntea tuttuja chakroja kylässä olevien ihmisten seasta. Suurimpana niistä tuntui tietysti isän chakra ja heti sen jälkeen hän tunsikin Rikimaru-sensein, äidin ja Ishin-sedänkin chakrat. Huolimatta siitä, että tunsi edelleen jossain määrin vihaa viime kerran tapahtumista, oli hänen silti myönnettävä, että oli kaivannut noita chakroja kaikesta huolimatta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2177Viesti Cross »

Vaikka Hebigakuren satama ei ollut enää läheskään niin vilkas kuin se oli ollut vielä puolivuotta sitten niin alkoi elpymisen merkkejä näkyä taas, mikä oli helppo havaita katselemalla laitureilla ja varastomakasiinien edustalla tungeksivaa väkijoukkoa. Kaikesta laivoja purkavasta ja lastaavasta ihmismassasta huolimatta, erottui yksi henkilö kuitenkin väkijoukon keskeltä ilman Tingan chakran aistimis kykyäkin selvästi. Mustaan hupulliseen kaapuun ja pääkallonaamioon pukeutunut pienehkö mies seisoi järkkymättömänä kuin patsas keskellä laituria jolle Jinaita kuljettava alus ohjattaisiin rantautumaan. Kukaan ei näyttänyt olevan halukas menemään lähellekkään tätä kylmän auran ympärilleen luovaa hahmoa, jonka jokainen kylän asukki varmasti tiesi nimeltä. Laivan lastia purkamaan käsketyt satamatyöläiset odottivat mielummin kaikessa rauhassa taaempana ja yrittivät keskittyä nopanheittämiseen, mistä ei kuitenkaan tuntunut tulevan mitään Igan läheisyyden hermostuttaessa näitä.
Laiturilla seisovaa Rikimarua ei kiinnostanut tippaakaan takanaan olevat työläiset, mikäli nämä vain ymmärsivät hoitaa työnsä ja olla hautomatta mitään kylän edulle vahingollista. Häntä kiinnosti vain isännältään saama tehtävä, joka oli kitkeä Akaeihein tuhon myötä kylässä noussut kapinahenki ja varmistaa ettei se koskaan pääsisikään nousemaan uudestaan. Samalla hän oli valvonut myös Murasaki yksikön jäljellä olevien jäsenten operaatiota Teen maassa, joka oli sujunut juuri niin hyvin kuin voisi kuvitella. Joitain päiviä sitten sieltä oli tullut myös viesti Ryuun tyttären ja salamurhaajan entisen oppilaan ilmestyneen erääseen satamakaupunkiin, pyytäen järjästämään kyydin itselleen kotiin.
Isäntänsä käskystä Iga oli tullut tämän tytärtä vastaan, tehtävänään varmistaa että tämä suuntaisi heti saavuttuaan isänsä puheille. Kylän johtaja ei ollut ollut mielissään tyttärensä seikkailuista maailmalla, kuten ei myöskään tämän valitsemasta seurasta ja päätöksestään varastaa isänsä toimistossa olleet Onimarun tavarat mukaansa lähtiessään. Vaitonaisena eteensä tuijottava Rikimaru uskoi nuiden tavaroiden päätyneet Tsuchigumon jälkeläisille tytön välityksellä, millä ei sinäänsä ollut hänelle mitään merkitystä. Ryuu sen sijaan ei ollut ollut kovinkaan mielissään huomatessaan asian ja tulisi varmasti tuomaan senkin esiin päästessään puhuttelemaan Tingaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2178Viesti Southpaw »

Laivan päästessä satamaan, kapteeni alkoi taitavasti ohjata sitä sille varatulle laituripaikalle, kunnes lopulta sai laivan asettumaan kohdalleen ja kannalta heitettiin kiinnitysköydet parille Rikimarun ohitse vastahakoisesti menevälle satamatyöntekijälle. Hermostuneina nämä sitoivat köydet kiinni niille tarkoitettuihin paaluihin, ennen kuin vetäytyivät taas kauemmas, odottamaan, että Rikimaru saisi asiansa hoidettua. Miesten ei onneksi tarvinnut odottaa kauan, sillä pian Tinga jo laskeutuikin laivan laskusiltaa pitkin laiturille. Hetken verran nainen aisti mestarinsa chakraa kuin koettaen tulkita tämän tunnetilaa, mutta kuten tavallista, Rikimarun chakrasta ei voinut aistia juuri mitään. Ainoastaan jonkin verran päättäväisyyttä suorittaa sen hetkinen tehtävänsä, joka mitä luultavimmin oli tulla häntä vastaan ja viedä isän puhuteltavaksi. Hetken verran Tinga tunsi kiusausta vain kävellä Rikimarun ohitse ja suunnata syömään johonkin monista sataman lähistöllä olevista ruokapaikoista, mutta lopulta tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin. Ei ollut Rikimarun vika, että isä oli vienyt erimielisyytensä Onimarun kanssa liian pitkälle.

"Rikimaru-sensei...", Tinga tervehti kävellessään lopultaa puhe-etäisyydelle. Hetken mielijohteesta nainen veti mestarinsa halaukseen, samaan tapaan kuin muisti usein tehneensä pienempänä, vaikka ei koskaan ollutkaan saanut selville pitikö Rikimaru moisista läheisyyden osoituksista vai ei.
"Hienoa tavata pitkästä aikaa", nainen lisäsi, niin ilahtuneena kuin vain kykeni. Huolimatta ilmeissään ja eleissään näkyvästä jälleennäkemisen ilosta, osittain Tinga tunsi itsensä myös hieman varautuneeksi, sillä hän ei tiennyt lainkaan millaista reaktiota odottaa. Isä nyt luonnollisesti moittisi häntä viime kerran tapahtumista, mutta entä mestari? Saisiko hän moitteita tältäkin vai menisikö mestari vain suoraan asiaan ja lähtisi viemään häntä isän luo?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2193Viesti Cross »

Laiturilla kädet rinnalle ristittynä seisova Rikimaru seurasi täysin liikkumattomana kuinka laiva ohjattiin laituriin hänen vierelleen ja vastahakoisen oloisesti hänet ohittavat satamatyöläiset riensivät ottamaan siitä heitetyt köydet vastaan, kiinnittäen aluksen paikalleen. Yhtä järkymättömänä hän seisoi myös miehistön laskiessa puisen rampin aluksesta laiturille ja alkoi kapteenin käskystä purkaa aluksen lastia satamatyöläisten kannettavaksi varastoihin, mikä tapahtui kerrankin ihailtavan hyvässä järjästyksessä ilman turhanpäiväistä kuulumisten vaihtoa. Ainoa haittatekijä paikalla näkyi kuitenkin olevan salamurhaaja itse, sillä raskaita taakkojaan kantavien työläisten tahtoi olla vaikeuksia päästä ohi keskellä laituria seisovasta miehestä, jota kukaan ei tuntunut haluavan mennä turhan lähelle.
Onneksi Igan odottama punahiuksinen nuori nainen kuitenkin pian jo asteli ramppia alas ja suuntasi suoraan tummanpuhuvasti pukeutuneen opettajansa luokse. Useimmat työläiset tajusivat kyllä nopeasti kuka tuo tulija oli ja suhtautuivat tähän lähes yhtä pelokkaasti kuin opettajaansa, tehden auliisti tilaa myös tälle liikkua laiturilla. Vaikka nuiden kahden kohtaaminen olisi varmasti useimpien heidän mielestä ollut jollain tapaa mielenkiintoista nähtävää niin ei monikaan uskaltanut seurata tapahtumaa muuten kuin pari kertaa nopeasti vilkaisten ja jatkaen sitten työtään, peläten turhan töllistelyn voivan aiheuttaa ongelmia itselleen.
Ympärillään olevasta pelon ilmapiiristä täysin tietoinen Rikimaru seurasi edelleen hievahtamatta kuinka Tinga asteli luokseen, tarkkaillen tätä koko ajan jään sinisillä silmillään. Mieheltä ei jäänyt huomaamatta että entisen oppilaan olemukseen oli tullut uudenlaista varmuutta ja voimakkuutta, mitä tällä ei ollut vielä heidän viimeksi kohdatessaan. Huomaamatta ei jäänyt myöskään pieni hetki jolloin kunoichi harkitsi vastassa olevan miehen sivuttamisen täysin, mikä kertoi ettei tämä ollut vieläkään hyväksynyt viimekerran tapahtumia ja niiden seurauksia. Se ei sinäänsä yllättänyt Igaa, sillä Jinai oli aina ollut itsepäinen ja uhmakas, minkä tämä oli voinut periä kummaltakin vanhemmistaan.
Tinga päätti kuitenkin niellä ylpeytensä ja päätyi pysähtymään naamioidun miehen eteen, tervehtien tätä kohteliaasti ja kietaisi silmänräpäyksen myöhemmin jo kätensä tämän ympärille. Jokin outo tuntemus käväisi jälleen kerran Rikimarun mielessä, kuten monet kerrat ennenkin entisen oppilaansa tehdessä näin. Hän ei ollut koskaan tiennyt miten tähän pitäisi reagoida, tai mitä koko asiasta pitäisi olla mieltä. Salamurhaaja oli kyllä painottanut oppilaallaan monesti että tunteiden kurissa pitäminen oli yksi tärkeimmistä shinobien kyvyistä, minkä lisäksi tämän tulisi välttää myös niiden osoittamista. Siitä huolimatta mies ei voinut väittää ettei olisi jollain tavalla jopa pitänyt siitä kun hänen silmissään edelleen pikkutytöltä vaikuttava kunoichi osoitti kiintymystään, vaikka ei saanutkaan minkäänlaista vastakaikua eleelleen Rikimarulta.
''Tervetuloa kotiin Tinga neiti. Lordi Jinai toivoo tapaavansa teidät välittömästi.'' Lähes konemaisen kylmällä ja tunteettomalla äänellä puhuva shinobi vastasi tervehdykseen, pysyen patsaan lailla edelleen liikkumatta. Normaalisti hän olisi polvistunut nuoren naisen edessä, siitäkin huolimatta että tämä oli hänen entinen oppilaansa ja kylän virallisessa hierrakiassa hänen alapuolellaan muutenkin. Siitä huolimatta tämä oli kuitenkin myös kylän johtajan esikoinen ja siksi myös Igan silmissä itsensä yläpuolella kaikesta muusta huolimatta, ainakin niin kauvan kuin tämän isä ei toisin toteaisi.
''Ilo on minun puolellani.'' Iga jatkoi edelleen kylmällä äänellään puhuen, mitä kuunnellessa olisi ollut vaikea uskoa tämän sanoja. Useimmiten se olisikin varmasti pitänyt paikkansa, sillä sellaiset asiat kuin tunteet eivät kuuluneet tämän miehen elämään. Tällä kertaa miehen esittämissä sanoissa oli kuitenkin jotain pohjaa, vaikka tämä ei ollut valmis myöntämään sitä edes itselleen. Tunteet kuten kiintymys saattaisivat kuitenkin vaikuttaa hänen kykyynsä toimia ja huomata jotain oleellista, Jinain kohdalla hän ei kyllä uskonut olevan syytä olla moisesta huolissaan. Hän oli omistautunut naisen isän palvelemiseen ja valmis uhraamaan jopa oman henkensä myös tämän lasten puolesta ilman hetkewknään harkintaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2194Viesti Southpaw »

Kuten Tinga oli osannut odottaakin, Rikimaru ei vastannut hänen kiintymyksen osoitukseensa sen paremmin halaamalla takaisin kuin työntämällä häntä poiskaan, minkä Tinga päätteli johtuvan vain siitä, ettei mestari ollut vieläkään onnistunut päättämään olivatko tämänkaltaiset kiintymyksen osoitukset hyväksyttäviä vai eivät. Koska Rikimaru ei kuitenkaan moittinut häntä asiasta, päätteli Tinga tämän kallistuvan aavistuksen verran hyväksymisen suuntaan, joskin varma hän ei voinut olla.

"Arvelinkin, että hän haluaisi tavata minut heti...", Tinga huokaisi hivenen alistuvasti päästäessään irti Rikimarusta kun tämä ilmoitti isän haluavan tavata välittömästi. Hetken verran nainen aisti jälleen linnakkeen suunnassa tuntuvaa isänsä chakraa, joka tuntui synkältä kuten normaalistikin. Vihaa hän ei aistinut, mutta Tinga kuitenkin tunsi isänsä ja tiesi hyvin, että jos tämä oli vihainen, se todennäköisesti leimahtaisi täyteen liekkiin vasta kun tämä näkisi hänen astuvan toimistoonsa.
"Onko hän kovinkin vihainen viime kerrasta? Vai haluaako hän vain tietää, mitä olen tehnyt poissa ollessani?" Tinga kysyi varovasti ja lähti samalla kävelemään laituria pitkin eteenpäin kohti linnaketta, samalla antaen työläisille tilaa jatkaa lastin purkamista. Jos mestari vain suostuisi antamaan edes jonkin vihjeen siitä mitä isän toimistossa olisi odotettavissa, hän voisi aina paremmin valmistautua kohtaamiseen isän kanssa. Hetken verran Tinga tajusi toivovansa, että äitikin olisi paikalla, tasoittamassa tilannetta siltä varalta, että isän ja tytär päätyisivät ottamaan sanallisesti yhteen, mutta kuten aina tähän aikaan päivästä, äidin chakra tuntui kylän sairaalarakennuksen luona, tämän hoitaessa velvollisuuksiaan siellä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2202Viesti Cross »

Päästessään lopulta irti entisen oppilaansa halauksesta huomasi Rikimaru olonsa jälleen huomattavasti normaalimmaksi, hävittäen äskeisen kokemuksen pintaan nostaman piskuisen pienen hyvänolontunteen olemattomiin. Ei siksi että se olisi ollut hänestä kiusallinen tai muuten häiritsevä, vaan siksi että hänet oli kasvatettu toimimaan niin. Salamurhaajan opettaja oli muokannut tästä tunteettoman työkalunsa, jolla ei ollut tarvetta tunteille ja jota oli siksi myös rangaistu pienimmänkin tunteen näyttämisestä. Ajan myötä hän oli oppinut todella hävittämään ne itsestään ja elämään ilman tunteiden vaikutusta toimintaansa. Ainoa asia mitä hänen oli sallittu tuntea oli halu palvella isäntäänsä ja tämän käskyjä, mutta ei suinkaan sen takia että se olisi tuottanut hänelle jonkinlaista mielihyvää, vaan siksi että se oli hänen tarkoituksensa.
Halauksen päättäneen Tingan lähtiessä astelemaan laituriapitkin kovaa maata kohti, asettui Iga askeleen päähän tämän oikealle puolelle ja lähti seuraamaan naista äänettömin askelin. Jos kunoichi ei olisi kyennyt aistimaan ympärillään olevien henkilöiden chakraa, ei tämänkään sokeuden terävöittämät aistit olisi kyenneet aistimaan entisen opettajan läsnäoloa. Äänettömyyden ja huomaamattomuuden mestari ei pitänyt näkyvillä ollessaan saamastaan huomiosta, mutta piti silti paikkansa ja liikkui Jinain vierellä juuri niin huomaamattomasti kuin siinä tilanteessa oli millään tavalla mahdollista.
''Ei ole tehtäväni arvioida isänne tahtoa, enkä sitä myöskään tiedä... Hän on kuitenkin sanonut useaan kertaan olevan huolissaan seurasta jossa olette päättänyt liikkua... Sekä siihen että olette päättäneet rikkoa kylän sääntöjä useaan kertaan.'' Kuiskauksen kaltaisella äänellä puhuva Rikimaru vastasi Tingan esittämään kysymykseen siitä miksi Ryuu halusi tavata tämän. Hän tiesi kyllä hieman enemmänkin siitä mikä oli syynä, mutta ei voinut kertoa sitä, koska se oli näiden kahden välinen asia. Iga katsoi kuitenkin sopivaksi mainita jotain mitä vanhempi Jinai oli tuonut monesti esiin ja mikä oli melko hyvin tiedossa myös koko kylässä, sillä kunoichin seikkailut karkoitetun Sanadan kanssa ei ollut pysynyt salaisuutena. Tarkkoja yksityiskohtia kylässä ei kyllä tiedetty, mutta jonkinverran huhuja oli kyllä kulkeutunut tännekkin asti ja vastaanotto oli ollut hyvinkin ristiriitainen.
Karkoitettuna henkilönä Akki rinnastettiin kylänsä pettäneeseen shinobiin, siitäkin huolimatta ettei tämän tai muidenkaan jäljelle jääneiden akaeiheiläisten päästä oltu luvattu palkkiota. Se ei kuitenkaan muuttanut sitä asiaa että petturiksi mielletty henkilö ei ollut sopivaa seuraa kylän johtajan tyttärelle, jonka katsottiin asettuvan siten tukemaan pettureiksi leimatun järjästön rippeitä ja asettuvan isäänsä vastaan. Senpätakia Tingan tuskin kannatti odottaa kovin lämmintä vastaanottoa täällä, mikä oli myös yksi syy miksi Rikimaru oli lähetetty rantaan. Hänen ainoa tehtävä ei ollut varmistaa että nainen löytäisi isänsä puheille suoraan, vaan myös ettei tälle pääsisi tapahtumaan mitään matkan aikana. Toki tämän valinnalla oli myös kannattajia, mutta nämä olivat jo hyvänaikaa sitten oppineet pitämään ajatuksensa omana tietonaan ja sulautumaan muuhun väkijoukkoon.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2203Viesti Southpaw »

Kuten arvata saattoi, Rikimaru ei tiennyt mitään tarkempaa taikka sitten halusi vain jättää puhumisen isälle. Tingan onneksi mestari suostui kuitenkin kertomaan edes jotain siitä, mitä isä hänen seurastaan ja liikkeistään ajatteli. Nämä tiedot eivät olleet yllättäviä, mutta siitä huolimatta Tinga olisi toivonut isältä hieman enemmän ymmärrystä. Akkia pidettiin nyt vihollisena vain karkotuksen takia, vaikka tosiasiassa kaikki voisi olla vielä hyvin jos isä vain olisi hoitanut ongelmansa Onimarun kanssa eri tavalla.
"Siinä tapauksessa häntä toivottavasti ilahduttaa kuulla, ettei hänellä ole mitään syytä olla huolissaan. Jos Akki olisi halunnut tappaa minut, hänellä olisi ollut siihen lukemattomia tilaisuuksia, jotka hän kuitenkin jätti käyttämättä. Itse asiassa on jopa hänen ansiotaan, että ylipäätään olen elossa", Tinga vastasi, muistellen kuinka oli saanut myrkkyä verenkiertoonsa Murasakeja vastaan käydyn taistelun aikana. Ilman Akkia ja Seimeitä, hän mitä todennäköisimmin olisi kuollut silloin, mutta kaksikko oli kuitenkin onnistunut pitämään häntä aloillaan, niin että myrkky saatiin hänen kehostaan ulos. Heidän samalla kävellessään, Tinga myös aisti mestarinsa hakraa, kuin koettaen pienistäkin muutoksista päätellä, mitä mieltä tämä oli kuulemastaan.
"Miten kylässä on muuten sujunut? Akaeihein jälkeen ei toivottavasti ole ollut mitään isompia yhteenottoja?" Tinga teidusteli seuraavaksi. Vaikka suurin osa kaduilla olevista kyläläisistä olikin tiukasti keskittynyt omiin asioihins,a Tinga kuitenkin aisti muutaman chakran, joista tuntui joko vihaa, halveksuntaa taikka sitten molempia. Hänen oli kuitenkin vaikea määritellä olivatko nämä tunteet suunnatu suoraan häneen henkilökohtaisesti vai oliko kyseessä vain yleinen tyytymättömyys, joka oli aiheutunut jostain isän tekemästä päätöksestä ja purkautui nyt vain häneen ja mestariin, heidän ollessaan kuitenkin osa isän lähipiiriä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2217Viesti Cross »

Sikäli kun Tingan kertoma tämän ja Akkin ystävyydestä kiinnosti naisen seurassa kulkevaa Rikimarua niin ei sitä voinut miehestä huomata millään tavalla, sillä edes tämän kylmänrauhallinen chakra ei tuntunut reagoivan tietoihin mitenkään. Sinäänsä kaikki tällainen oli tietenkin hyödyllistä tietoa salamurhaajalle, mutta mitään erikoista kiinnostusta hän ei kuitenkaan asiaa kohtaan tuntenut. Ennemminkin hän ajatteli Sanadan tehneen viisaan valinnan ollessaan kajoamatta Ryuun tyttäreen, mikä olisi varmasti päästänyt muuten helvetin valloilleen. Sen arvuutteleminen ei kuitenkaan ollut miehen tehtävä, eikä tämä siksi vaivannut asialla enempää mieltään.
''Menetimme paljon taitavia shinobeja siinä taistelussa, vaikka onnistuimmekin yllätämään vastustajamme lähes täysin. Siitä toipuminen on kestänyt oman aikansa, kuten myös tämän tilanteen aiheuttaneen tapahtumasarjan selvittäminen. Tilanne alkaa kuitenkin jo rauhottua ja kylä on pian taas yhtä vahva kuin ennenkin... Tietenkin joitain pienempiä takaiskuja on tapahtunut joidenkin pettureiden yritettyä estää toipuminen, mutta heidät on jo hoideltu.'' Kylmän tunteettomasti menneistä tapahtumista puhuva Iga vastasi Jinain kysymykseen, tarkoittaen mainitsemillaan menetyksillä lähinnä hyökkäävän osapuolen tappioita. Suurin osa menetyksistä oli ollut melko helppo korvata, mutta erikoiskoulutettujen ANBU joukkojen toipuminen oli huomattavasti vaivalloisempaa. Vielä pahempaa oli ollut menettää melkein puolet Murasaki yksiköstä taistelussa, minkä jäsenten kouluttamisessa salamurhaajalla oli mennyt vuosia ja kestäisi jälleen, mikäli ryhmä haluttiin saada täysilukuiseksi taas.
''Eritoten veljenne on herättänyt huomiota toiminnallaan ja Murasaki yksikkö on siirtynyt lähestulkoon täysin hänen komentoonsa.'' Mies jatkoi vielä hieman, ajatellen Tingan haluavan kuulla myös veljestään. Toisin kuin siskonsa tämä oli pysynyt kylässä ja hoitanut velvollisuutensa kunnialla, minkätakia kylän eliitti yksikkön kenttätoiminta oli siirretty tämän komentoon. Virallisesti Iga itse tietenkin oli vielä komennossa, mutta kerkesi harvoin enää puuttumaan ryhmän toimintaan. Onneksi siihen ei kuitenkaan ollut ilmennyt syytä, sillä nuorin Jinai oli osottautunut todellakin isänsä pojaksi ja saanut ryhmineen varmistettua tukevan jalansijan teenmaan yakuzan keskuudessa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2221Viesti Southpaw »

Vaikka Tinga ei sitä päällepäin näyttänytkään, mielessään tämä oli kuitenkin hyvinkin kiinnostunut tiedosta, että jonkinlaista kapinahenkeä oli ollut havaittavissa, eivätkä kaikki olleet täysi pureksimatta suostuneet nielemään isän päätöstä Akaeihein tuhoamisesta. Vaikka Rikimaru sanoikin pettureiden olevan tuhottu, Tinga oli melko varma siitä, että joitain toisinajattelijoita oli silti edelleen, nämä vain pitivät suunsa kiinni ongelmilta välttyäkseen.
"Shinobien menetys on tietenkin ikävä takaisku, mutta ilo kuulla, että tilanne alkaa olla vakaampi", Tinga vastasi, aistien heidän olevan juuri tulossa linnakkeen edustalle. Sikäli kuin hän tästä kykeni aistimaan, mikään ei ollut muuttunut, ellei tietenkin laskettu isän entistä toimistoa, jonka yksi seinä oli käytännössä romahtanut viimeksi. Toimiston seinä oli hänen poissaollessaan saatu jo korjatuksi, joten linnake oli taas aivan entisensä taistelun jäljiltä Rikimarun kuitenkin yllättäen ottaessa Ryujinin puheeksi, Tinga käänsi kiinnostuneena kasvonsa mestariaan kohti, painaen mieleensä joka sanan.

"Hän onkin sitten edennyt melkoisella vauhdilla. Jotenkin luulin, että niin korkeaan asemaan pääseminen vaatisi paljon kauemmin aikaa", Tinga sanoi, hivenen yllättyneenä, jatkaessaan matkaansa linnakkeen ovia kohti. Luonnollisesti Tinga oli ylpeä veljestään ja siitä kuinka taitava tämä oli, mutta samalla hän ei voinut kuitenkin olla miettimättä, mitä se tarkoitti käytännössä, että Ryoujin oli saanut annbu-Murasakit johdettavakseen. Oliko tällä mahdollisuus komentaa joukkojaan vapaasti vai oliko tämä tavalliseen tapaan kiltisti isän talutusnuorassa? Jo heidän lapsuudestaan asti Ryoujin tuntui aina olleen se joka oli kiltisti vanhempiensa, erityisesti isän mieliksi, kun taas hän oli kapinoinut selkeästi enemmän, mutta kenties jos Ryoujinilla oli vapaat kädet, hän voisi pyytää tältä apua mikäli isä ei suostuisi jättämään Akkin muodostamaa liittoumaa rauhaan.

"Tuli muuten mieleeni, viimeksi käydessäni joku oli tappanut yhden kenraaleistamme. Onko ketään löydetty vieläkään tilalle?" Tinga tiedusteli, lievä huolestunut sävy äänessään heidän jatkaessaan matkaansa linnakkeen käytäviä pitkin kohti ylempiin kerroksiin johtavia portaita. Jokaisella kenraalilla oli kuitenkin oma vastuualueensa jonka toiminnasta he vastasivat ja mitä nopeammin puuttuva kenraali korvattaisiin uudella, sen paremmpi kylän kannalta, kun saataisiin joku hoitamaan puuttuvan kenraalin vastuulla olleita asioita.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2225Viesti Cross »

Kuten aijemminkin Rikimaru ei sanonut sanaakaan Tingan kommentoidessa kuulemaansa kylän paranemaan päin olevaan tilanteeseen liittyen, vaan keskittyi ennemmin tarkkailemaan ympäristöä, missä oli jo selvästi havaittavissa pientä vihamielisyyttä. Oli mahdotonta sanoa kumpaan heistä se kohdistui enemmän, mutta varmaa oli se ettei yksikään heidän ympärillään olijoista uskaltaisi tehdä mitään. Iga kykenisi varmasti itsekkin selviytymään useammasta hyökkääjästä kerralla, minkä lisäksi vahvistuksia saapuisi varmasti hetkessä paikalle. Hebigakuren turvatoimet eivät olleet koskaan olleet niin tiukat kuin nyt, mikä oli suoraa seurausta Akaeihein tuhosta seuranneisiin tapahtumiin. Öisistä ulkonaliikkumiskielloista oli kyllä jo voitu luovuttua, mutta silti kaikkialla oli valppaita silmiä ja korvia vahtimassa tilannetta.

''Veljenne on erittäin lahjakas ja kyennyt osoittamaan kyvykkyytensä...'' Hieman kunoichin takana kulkeva salamurhaaja vastasi naisen kommentoitua veljensä saamaa ylennystä, mikä sai miehen vuorostaa miettimään hetken ajaksi menneisyyttä. Jinain kommentti oli sinäänsä erikoinen että tämän vanhemmat olivat olleet kutakuinkin saman ikäisiä perustaessaan Hebigakurea, mikä oli taas nostanut nämä vielä huomattavasti korkeampaan asemaan. ''Isänne oli kutakuinkin saman ikäinen kasatessaan oman joukkionsa ja vain hieman vanhempi vallatessaan tämän saaren kyläänsä varten.'' Matalalla ja tunteettoman viileällä äänellä puhuva mies huomautti, ilman pienintäkään hiventä ylpeydestä nuihin tapahtumiin osallistumisesta.

''Ei. Olemme joutuneet jakamaan hänen tehtävät muiden kesken.'' Kuului Rikimarun lyhyt vastaus Tingan kysymykseen hieman ennen Akaeihein tuhoa tapahtuneeseen murhaan, joka oli vienyt kylältä yhden sen johtajista. Edes sen tehneestä henkilöstä ei ollut pienintäkään aavistusta, joka sinällään oli jo melkoinen nöyryytys kylän tiedustelijoille ja metsästäjille. Asia oli kuitenkin salattu parhaalla mahdollisella tavalla ja syy kuolemasta vieritetty kylän pettäneen miekkamies joukkion harteille, jotka olivat huomanneet tämän pääseen selville vallankaappaus suunnitelmistaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2226Viesti Southpaw »

Rikimarun kommentoidessa Ryoujinin kyvykkyyttä, Tinga hymyili hieman. Kieltämättä pikkuveli oli lahjakas, joskin jos joitain tahoja oli uskominen, oli hänelläkin omanlaistaan potentiaalia, sillä toisin kuin Ryo, joka oli saanut alusta lähtien koulutusta parhailta, hän oli päässyt siihen missä nyt oli, oman sinnikkyytensä avulla. Tietyssä mielessä hän ja Ryoujin olivat kuin yö ja päivä, toistensa vastakohdat vaikka olisi luullut kaksosten kasvaneen samankaltaisiksi.
"Jos hyvin käy niin ehkäpä minäkin pääsen nyt palattuani näyttämään mihin minusta on... ellei isä sitten päätä rankaista minua laittamalla minut akatemian siivoojaksi tai jotain", Tinga totesi, tuntien hetken ajan hermostuneisuutta siitä mitä toimistossa oli odotettavissa. Hän tunsi isän chakran ainakin selkeästi jo valpastuneen, tämän luultavasti saatua tietoonsa jonkun anbun välityksellä, että hän oli saapunut ja tulossa Rikimarun seurassa tapaamaan.

"Todellako? Toki isä ja äiti ovat kertoneet kylän perustamisesta, mutta jotenkin ajattelin heidänkin olleen hieman vanhempia silloin", Tinga sanoi, yllättyneenä tästä tiedonmurusesta, jonka Rikimaru hänelle kertoi. Toisaalta isä oli loppujen lopuksi vahva, joten ei olisi kai pitänyt olla kovinkaan yllättävää, että tämä oli kyennyt niin nuorena keräämään oman kannattajajoukkonsa ja valloittamaan saaren itseelleen. Saatuaan vielä kieltävän vastauksen siihen oliko uutta kenraalia löydetty vanhan tilalle, kunoichi mietti kuulemaansa hetken. Hän aikoi kysyä isältä, eikö tämä voisi yakuzan suhteen tyytyä vaikkapa vain Teen maahan ja Tuulen maahan, jättäen Tulen maan ja pohjoisemmat maat Akkin liittouman käsiin. Mutta oletettavasti isä ei suostuisi hänen pyyntöönsä mielellään, joten kenties hänen olisi parempi pyrkiä näyttämään kykynsä kylässä kuten Ryoujin, jotta voisi ansaita vapaana olevan kenraalin paikan itselleen. Silloin hän saisi lähes yhtä paljon vaikutusvaltaa kuin isä ja tämän lähimmät alaiset, sekä muut kenraalit... Parhaassa tapauksessa hän voisi jopa itse tehdä muutoksia yakuzaa koskeviin suunnitelmiin isän selän takana.

"Se on ikävä kuulla. Mutta toivon mukaan joku sopiva ehdokas siihen tehtävään löytyy ennemmin tai myöhemmin", Tinga sanoi ääneen, heidän lähtiessään kapuamaan lopulta portaita pitkin ylempiin kerroksiin missä isä työhuone sijaitsi. Ennen kunoichi olisi kiivennyt portaat lemmikkitiikerinsä selässä ratsastaen, mutta hänen sensorikykynsä muotojen aistimisen suhteen oli kehittynyt huomattavasti siitä kun hän oli viimeksi käynyt linnakkeessa. Siksipä portaiden kiipeämminen onnistui nyt yllättävän kivuttomasti, verrattuna entiseen. Kunoichi löi vain pari kertaa kängänkärkensä jonkin portaan reunaan, mutta pääsi kuitenkin kunnialla lopulta kerrokseen jossa isän toimisto sijaitsi.
"Noh... Sitten kai kuulemaan mitä asiaa hänellä on", Tinga sanoi, astellen oikean oven taakse. Kohteliaasti Tinga koputti oveen ja vasta kuullessaan kutsun tulla sisään, nainen avasi oven ja asteli peremmälle toimistoon.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2230Viesti Cross »

''Olen varma että pääset osoittamaan taitosi ja uskollisuutesi kylälle mitä pikimiten, vaikka osa isästäsi ei varmaan sitä haluaisikaan.'' Tingan seurassa kylän päämajana toimivan linnoituksen porteista asteleva Rikimaru vastasi entiselle oppilaalleen, joka tuntui olevan valmis päästä esittelemään mitä oli omilla retkillään oppinut. Salamurhaaja oli puhunut tytön isän kanssa tämän tilanteesta muutamaan otteeseen ja tiesi ettei vanhempi Jinai ollut tämän valinnoista mielissään ja olisi kaikkein mieluiten varmaan laittanut tämän kotiarestiin loppuiäkseen. Kylä tarvitsi kuitenkin jokaista kyvykästä shinobiaan ja mies tiesi varmaksi että kunoichi oli erittäin lahjakas, aivan kuten muutkin perheenjäsenensä. Lisäksi juuri tämän retket ja niille valitsema seura olivat jotain sellaista mille kylällä olisi käyttöä.
Kapinaa hautovat voimat oli ehkä ajettu maanalle, mutta niitä ei oltu onnistuttu tuhoamaan, saati savustamaan näkösälle. Tämänpätakia Iga oli yhdessä isäntänsä kanssa valmistellut suunnitelmaa, joka osottaisi samalla kertaa Tingan uskollisuuden kotikylälleen, kuin myös paljastaisi heille jäljellä olevat vihollisensa kylässä.
''Jos tarkkoja ollaan hän taisi olla juuri sinun ikäisesi kasatessaan joukkionsa ja aloittaessaan suunnitelmansa valmistelun, mutta tänne saavuimme vasta joitain vuosia myöhemmin.'' Aijempia sanomisiaan hieman tarkentamaan joutuva shinobi vastasi, samalla kun asteli kohti kylän johtajan huonetta. Mitä lähemmäs sitä kaksikko saapui sitä mietteliäämmäksi entisen oppilaansa takana kulkeva salamurhaaja kävi ja tämän kohottaessa kätensä kohteliasta koputusta varten pysäytti mies tämän, tarttumalla naista ranteesta omalla kädellään.
''Ennen kuin menet tuonne haluan tietää mitä aijot vastata erääseen asiaan, mitä herrani tulee kysymään.'' Kuiskaustakin vaimeammalla äänellä puhuva Rikimaru sanoi, tietäen että Tinga oli yksi niistä harvoista koko kylässä joka kykenisi kuulemaan mitä hän sanoi. Useimpien ihmisten mielestä he vaikuttivat seisovan vain paikallaan ja tuijottavan toisiaan, samalla kun naamiotaan lukuunottamatta täysin mustiin vaatteisiin pukeutunut Iga piti raudanlujalla otteella kiinni Jinaista.
''Ryuu herra tulee nuhtelemisesi jälkeen vaatimaan että todistat uskollisuutesi hänelle ja kylälle, etsimällä ja soluttautumalla kapinahenkisten joukkojen riveihin. Ystävyytesi Sanadan ja Jorogumon kanssa ei ole mikään salaisuus, lisäksi moni on kuullut huhuja siitä että olet viettänyt viimeisen puolivuotta juuri edellämainitun seurassa. Siksi sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua soluttautumisessa ja päästä selville heidän johtajistaan.'' Henkäyksen kaltaisella äänellä edelleen puhuva shinobi kuiskasi, pitäen jäänsiniset silmänsä naulittuina oppilaansa lumenvalkoisiin. Hän tiesi ettei tämä näkisi hänen katsettaan, mutta uskoi silti kykenevänsä näkemään jos nainen sattui valehtelemaan. Kenellekkään muulle hän ei olisi antanut tätä tilaisuutta, eikä täysin ymmärtänyt miksi teki nytkään. Iga kuitenkin arveli olevan kaikille parempi että isä ja tytär eivät kohtaisi, mikäli jälkimmäisen vastaus ei miellyttäisi ensinmainittua. Salamurhaajalla ei kuitenkaan ollut aavistustakaan mitä tekisi siinä tilanteessa, sillä vaikka Ryuu ei ollut kieltänyt kertomasta tehtävästä Tingalle etukäteen niin ei se silti olisi kuulunut hänelle.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2231Viesti Southpaw »

Juuri kun Tingan käsi oli osumaisillaan oveen, nainen tunsi mestarinsa käden tarttuvan hänen ranteeseensa lujalla otteella ja estävän häntä koputtamasta. Hämmentynyt ilme kasvoillaan, Tinga käänsi päätään Rikimarun suuntaan kuin kysyen mikä nyt oli vialla, kunnes lopulta kuuli mitä mestari hänelle kertoi. Sinällään tieto ei tullut yllätyksenä, sillä isältä tällaista siirtoa olisi voinut juuri odottaakin. Parempaa rangaistuksen kaltaista tehtävää tuskin löytyisikään kuin pistää hänet etsimään ne jotka kannattivat hänen ajatuksiaan ja pistää hänet sitten hankkiutumaan näistä niinkutsutuista yhteiskunnan vihollisista eroon. Ennen kuin Rikimaru oli edes ehtinyt lopettaa, Tingan ajatukset tuntuivat jo juoksevan eteenpäin, naisen miettiessä mitä sanoa tähän. Jos hän kieltäytyisi tehtävästä ja julistautuisi siten avoimesti petturiksi, se ei olisi huono pelkästään Akkin ja tämän yakuza-liittouman kannalta vaan samalla hän saattaisi myös nämä häntä itseään kannattavat kapinalliset vaaraan. Jos hän kieltäytyisi joku toinen vain ottaisi tehtävän hoitaakseen ja mitä todennäköisimmin tappaisi nämä kylän turvallisuuden nimissä ennemmin tai myöhemmin. Suostuminen oli siis ainoa järkevä vaihtoehto, mutta sekään ei saanut kuitenkaan tapahtua liian helposti. Tinga vaistosi, että hänen odotettiin väittävän vastaan edes jossain asiassa sillä niinhän hän teki yleensäkin. Tämä tilanne ei siis saisi olla mikään poikkeus siinä suhteessa, jos hän tahtoi saada mahdollisimman vapaat kädet tehtävän etenemisen ja sen seurausten suhteen.
"Suostun ottamaan sen tehtävän vastaan...", Tinga kuiskasi lopulta alistuvasti takaisin, ennen kuin tämän kasvoille kohosi kuitenkin päättäväinen ilme.
"Mutta en aio hyväksyä sitä, että ketään niistä ihmisistä tapetaan. Kylä ei tarvitse enää yhtään enempää turhaa verenvuodatusta. Jos vain saan vapaat kädet niin olen varma, että saan nämä kapinalliset rauhoittumaan ja luopumaan aikeistaan ilman, että ketään tarvitsee tappaa", Tinga sanoi tiukkaan sävyyn ja toivoi tämän vastauksen olevan tyydyttävä. Siitä hän oli aivan varma, että isään tämä vastaus olisi mennyt täydestä, mutta sillä hetkellä hän puhui kuitenkin Rikimarun kanssa, joka tuntui aina huomattavasti helpommin huomanneen jos jollakin oli salattavaa tai muita taka-ajatuksia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2236Viesti Cross »

Tingan onnistui pitää entistä opettajaansa muutaman silmänräpäyksen ajan epätietoisena jännityksessä, ennen kuin vastasi tämän toivoman mukaisesti ja suostui tarjolla olevaan tehtävään. Yllätyksekseen Rikimaru huomasi olevansa jollain oudolla tapaa helpottunut saamastaan vastauksesta, vaikka ei ollutkaan valmis myöntämään sitä kenellekkään. Nopeasti mies sysäsi heikouden merkkinä pitämänsä tunteen mielestään ja kovetti itsensä jälleen, pyrkien vakuuttamaan itsensä siitä että oli vain kuvitellut koko asian.
Kauvaa Igalla ei kuitenkaan ollut onneksi aikaa pähkäillä kokemaansa tunnereagtiota, sillä melkein heti lupauduttuaan tehtävälle Tinga alkoi esittää ehtoja suostumiselleen. Kuultuaan naisen sanelemat ehdot salamurhaajan silmät painuivat hetkeksi umpeen, hänen miettiessä kuulemansa vaatimuksen hyötyjä ja haittoja. Samalla hän yritti myös keksiä oliko kunoichilla mahdollisesti jotain henkilökohtaista syytä esittää moista vaatimusta. Salamurhaaja osasi kyllä arvella että nainen olisi voinut haluta suojella ystävälleen uskollista väkeä, mutta isoa kuvaa ajatellen näiden päiden kääntäminen voisi kyllä ollla hyväksi kylälle.
''Asia ei ole minun päätettävissäni, mutta uskoisin isäsi suostuvan ehdotukseen, jos todella kykenet takaamaan heidän uskollisuutensa.'' Kylän kykenevien joukkojen tarpeen hyvin tietävä Rikimaru vastasi hetken miettimisen jälkeen, avaten jälleen silmänsä ja katsoen päättäväisen näköistä nuorta naista tämän valkoisiin silmiin. Niissä olevasta mitään näkemättömästä katseesta mies tiesi että tämä kyllä kykenisi halutessaan suostuttelemaan myös isänsä ehtonsa taakse. Tuo sama päättäväisyys oli lyönyt monet kerrat myös Igan ällikällä, hänen kouluttaessaan naista nuorempana. Useammin kuin kerran mies oli käskenyt jälleen kerran jossain harjoituksessa epäonnistunutta Jinaita lepäämään ja yrittämään myöhemmin uudestaan, saaden kuitenkin vastaukseksi vain tuon saman päättäväisen katseen. Kerta toisensa jälkeen kunoichi oli niellyt epäonnistumisensa ja yrittänyt uudestaan, kunnes oli lopulta onnistunut, tai pyörtynyt uupumuksesta.
Miehen chakrassa saattoi silmänräpäyksen ajan tuntea pienen pilkahduksen huvittuneisuutta ja ylpeyttä, ennen kuin se palasi normaaliksi kylmäksi itsekseen. Sanaakaan sanomatta salamurhaaja astui askeleen verran taaemmas odottamaan, osoittaakseen että naisen oliaika mennä kohtaamaan isänsä pitkästä aikaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kauan odotettu kotiinpaluu (rope)

Viesti: # 2237Viesti Southpaw »

Rikimarun miettiessä hänen antamaansa ehtoa tehtävän vastaanottamiselle, oli Tingan vuoro odottaa jännittyneenä mitä mestari siihen sanoisi. Toki hänkin sen tajusi, että isä oli lopulta se joka päättäisi saisiko hän vapaat kädet tämän tehtävänsä suhteen, mutta ainakin tähän asti isä oli ottanut myös lähimpien alaistensa mielipiteet huomioon, joten jos Rikimaru olisi eri mieltä siitä kannattiko kapinallisten uskollisuutta ryhtyä varmistamaan, hän saattaisi joutua varmistamaan jälleen yhden järjettömän verilöylyn. Lopulta mestari kuitenkin antoi vastauksensa ja Tingan helpotukseksi ei ryhtynyt suuremmin väittämään vastaan hänen esittämäänsä ehtoon.
"Voit luottaa minuun mestari. Saan kyllä heidän päänsä käännettyä ja varmistettua, että he käyttävät kykyjään nimenomaan kylän hyväksi, sen sijaan, että olisivat sitä vastaan", Tinga sanoi itsevarmasti, samalla aistien mestarinsa chakraa. Yllätyksekseen hän huomasi siinä hyvin lyhyen hetken ajan huvittuneisuutta ja ylpeyttä, jonka syytä Tinga ei kuitenkaan kyennyt ymmärtämään, sillä omasta mielestään hän ei kuitenkaan ollut sanonut mitään erityisen huvittavaa. Tietäen kuitenkin miten mestari suhtautui tunteisiin, päätti nainen viisaasti olla kysymättä asiasta ja Rikimarun sitten päästettyä irti hänen ranteestaan ja vetäydyttyä taas hieman taaemmas odottamaan, Tinga koputti toimiston oveen.

Sisältä kuuluikin lähes heti kehotus astua sisään, joten niinpä Tinga avasi oven ja asteli peremmälle. Naisen pysähtyessä toimistossa olevan työpöydän eteen, seurasi hyvin lyhyt hetki kun isä ja tytär näyttivät mittailevan toisiaan, Tingan aistiessa Ryuun chakraa ja koettaessa päätellä tämän mielialaa ja Ryuun puolestaan katsoessa tytärtään, joka näytti saaneen edellisen näkemisen jälkeen uudenlaista itsevarmuutta ja muuttuneen ulkoisesti muutenkin, sillä naisella oli nytkin yllään haarniska, jota tällä ei ollut viimeksi ollut. Lopulta Ryuu kuitenkin huokaisi ja suuntasi ankaran katseen edessään seisovaan naiseen.
"Sinun ei olisi pitänyt ottaa niitä miekkoja jotka jätin itselleni", Ryuu sanoi lopulta tiukasti. Tinga huokaisi alistuvasti ja kohautti lopulta avuttomasti olkapäitään.
"Itse asiassa se en ollut minä... Onimaru oli merkannut miekkansa sineteillä joten kun vein Akkille ne jotka annoit mukaani itse, hän pystyi kutsumaan jäljellä olevat sinulta pois. Minkä minä sille mahdan", Tinga vastasi isänsä moitteisiin, samalla kun aisti tämän nousevan ylös tuolilta jolla oli tähän asti istunut.
"Hyvä on, et ehkä mitään. Mutta mielestäni annoin luvan vain viedä Akkille ne miekat jotka annoin sinulle ja pelastaa se haarniskoitu ystäväsi, en jäädä puoleksi vuodeksi ties minne omille teillesi. Vai yritätkö nimenomaan jäädä uudestaan konohalaisten vangiksi? He eivät ehkä jahtaa sinua enää aktiivisesti, mutta voit luottaa siihen, että he kyllä yrittäisivät siepata sinut uudelleen kohdatessaan", Ryuu jatkoi tiukkasävyistä saarnaansa. Hetkeen Tinga ei tiennyt mitä vastata tähän. Vaikka hän tiesi isän olevan oikeassa ainakin konohalaisten suhteen, hän ei kyennyt olemaan pahoillaan siitä, että oli ollut poissa kauemmin kuin mitä muut olisivat haluneet hänen olevan. Lopulta nainen kuitenkin loihti kasvoilleen katuvan ilmeen ja laski sokeiden silmiensä katseen aavistuksen verran alemmas.
"Tein vain sen mikä mielestäni oli oikein. Jos olisin jättänyt Akkin yksin menetyksensä kanssa, kuka tietää mitä hän olisi voinut saada päähänsä. Halusin varmistaa, että hän pääsee Akaeiheista yli sen sijaan että yrittää kostaa sinulle tai jotain muuta typerää", Tinga sanoi lopulta niin katuvaan sävyyn kuin osasi. Toki hän katui joitain asioita, mitä oli poissaollessaan tehnyt, mutta sitä hän ei katunut todellisuudessa hetkeäkään, että oli viipynyt retkillään niin kauan kuin oli. Nainen arveli tämän olevan kuitenkin se mitä isä halusi kuulla hänen sanovan, joten saadakseen ärtyneeltä vaikuttavan isänsä leppymään, Tinga päätti olla mieliksi ja sanoa sen mitä tämä halusikin kuulla.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Satama”