Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Rauhallinen maa, jossa ei sijaitse ninjakylää. Tunnettu laadukkaista teenvalmistajistaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2090Viesti Southpaw »

Shikin syöksyessä tulesta piittaamatta kohti, Tinga ojensi kätensä suoraksi eteensä ja päästi kämmenestään voimakkaan chakrapurkauksen, josta hetken ajaksi muodostui näkymätön chakraseinämä johon Shikin nyrkki ensiksi osui. Tuntiessaan kuitenkin iskun voiman, Tinga tiesi, ettei hänen hetkellinen suojansa kauan pidättelisi kohti rynnivää miestä. Tuskin nainen oli ehtinyt tämän tajuta kun Shikin käsi jo murtautui chakraseinämän läpi ja iskeytyi Tingan poskeen, lennättäen naisen hieman kauemmas vastustajastaan. Tekniikka oli kuitenkin pelastanut Tingan kärsimästä suurempia vahinkoja, joten nainen oli yllättävän nopesti pian uudelleen jaloillaan.
Hetkessä tämä oli kerännyt tulichakraa käsiinsä ja päästi chakran sitten purkautumaan kahtena poikittain etenevänä tulipyörteenä kohti Shikiä.

Hp: 104
Ch: 160
Nopeus: 13
*Myrkky 3/4
*Hagane kekkai, suojas 27 dmg
*Katon Shippuu x2, 32-42
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2093Viesti LordVonKwaak »

Huomaten klooninsa ahdingon Shikin syöksyessä liikkeelle, työstään tutulla tavalla lekuri teki epäröimättä pikaisen valinnan ja jätti taijutsu painoitteisen lihakasan toverinsa vaivaksi. Nopealla käden liikkeellä savukranaatti syöksyi miekkamiestä kohti, peittäen tämän lähiympäristöineen sumuun kloonin tuhoutuessa miekan iskuun.
'Oli sustakin hyötyä...' Klooninsa viime mietteet ajatuksiinsa saanut Hasegawa ei aikaillut uuden kloonin luomisessa, kaksikon piirittäessä savun - pyrkien miekkamiehen ja toisen taistelukaksikon väliin.

Hp: 100
Ch: 85
Nopeus: 11
*Bya (C)
*C Shunshinilla savukranun viskaus (savukranaatti myöskin tasoa C)
*Kage Bunshin

Chakra: 86
Nopeus: 11
*luojansa tapaan Bya (C) Hengellä piilotettuna
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2101Viesti Cross »

Tingan lentäessä taaksepäin Shikin hyökkäyksen puskemana suurikokoinen mies päätti jatkaa päälle painamista, kasaten entistä enemmän voimaa seuraavaan hyökkäykseensä. Tälläkertaa hän oli päättänyt ettei nainen tulisi selviämään minkään yksinkertaisen pikku chakra kilven avulla, mikä oli pysäyttänyt hänen edellisen hyökkäyksensä. Tälläkin kertaa miehen tosin piti ensin selvitä kahdesta tulipyörteestä, jotka pyyhkäisivät hänen ylitseen. Hammastapurren parittaja syöksyi tälläkin kertaa liekkien läpi ja iski nyrkkinsä toistamiseen Jinaita päin, vapauttaen siihen kertyneen chakran yhtenä voimakkaana purkauksena.

Shikin taistellessa Tingaa vastaan kimpussaan olleen kage bunshin tuhonnut Yoshitsu aikoi rientää isäntänsä avuksi, mutta ennen kuin hän kerkesi sitä tehdä lensi Hasekawan heittämä savupommi hänen eteensä ja levitti sakeaa savuaan ympäristöön. Tietäen ettei savussa pysyminen olisi kovin viisasta mies loikasi nopeasti liikkeelle, hypätenkorkealle ilmaan ja laskeutuen kadun toisella puolella olevalle katolle. Sieltä hänellä oli hyvät näkymät katsoa ympäristöään ja nähdä kaksi tielleen tullutta Hasekawaa, sekä keskenään taistelevat Shiki ja Tinga. Ymmärtäen ettei voisi jättää pomoaan jatkamaan taistelua yksin, heilautti mies miekkaansa laajassa kaaressa edessään ja sinkosi suuren puolikuunmuotoisen tuuliterän aseestaan tiellään olevaa Hyuuga kaksikkoa kohti.

Shiki
31hp
45ck
Nopeus: 13
10p taijutsu + täydet dmg bonukset
89dmg

Yoshitsu
75
78
Nopeus: 11+12
10p miekka tekniikoihin +7ck per vuoro.
89dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2102Viesti Southpaw »

Tingan iloksi tulipyörteet tuntuivat tekevän vahinkoa viholliseen huolimatta siitä, että tämä oli kovettanut ihonsa tekniikallaan. Aistiessaan kuitenkin chakran määrän, jonka vastustaja käytti hyökätäkseen seuraavan kerran, Tinga tiesi että tästä ei millään pienellä kilvellä selvittäisi. Niinpä tyttö päästi jälleen chakraketjut kasvamaan selästään ja ohjasi lopulta kaksi ketjua ympärilleen kupolimaiseen muotoon ennen kuin aktivoi tekniikkansa. Hetkessä Tingan ympärillä oli pieni, mutta kestävä chakrakenttä, johon Shiki kovetettuine nyrkkeineen iskeytyi. Tinga arveli että edes tämä ei välttämättä riittäisi pitämään miestä loitolla hänestä, mutta ainakin sen onnistui jälleen viedä osa lyönnin voimasta ennen kuin Shiki pääsi lopulta murtautumaan hänen suojauksensa läpi ja iskemään tällä kertaa nyrkkinsä naisen vatsaan. Tällä kertaa Tinga sinkoutui pitemmän matkaa taaksepäin, henkeään haukkoen. Päätään pudistellen, iskun jäljiltä pökertynyt nainen nousi kuitenkin itsepäisesti jaloilleen ja suuntasi sitten sokeat silmänsä Shikiä kohti.
"Lyö niin paljon kuin haluat, mutta ennemmin tai myöhemmin sinä lähdet minun mukaani", Tinga sähähti, ennen kuin teki käsimerkit ja puhalsi suustaan kookkaan tulitiikerin, joka lähti etenemään kohti Shikiä.

Hp: 52
Ch: 102
Nopeus: 13
*Myrkky 4/4
*Fuusa kekkai, suojas 42 dmg
*Katon: Tora Endan, 33 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2114Viesti LordVonKwaak »

Savu sai vihollisen liikkumaan, antaen lekurille ja hänen kloonillensa aikaa asettua asemiin. Tällä kertaa miekka mies hyökkäsikin vaarallisen voimakkaasti.
"Miinus yhden periaate" Hasegawan sanat saivat aikaan liikettä, tämän ja KB:n iskiessä kämmenensä ilmaan, laukaisten chakra purkauksen päin kohti tulevaa hyökkäykstä. Miekkahyökkäyksen iskiessä tiensä läpi molemmista hyökkäyksistä, KB suojautui Hasegawan taakse, joka näytti ottavan hyökkäyksen vastaan sen täydessä voimassa.
"Su o pakko pystyy parempaa, jos täst haluat läpi päästä!", Hasegawa naurahti härnäävästi. Isku olisi helposti lyönyt lekurilta ilmat pihalle, ellei klooni olisi tukenut tätä takaa - parantaen luojansa haavoja sitä mukaan kun niitä syntyi.

Hp: 68
Ch: 77
Nopeus: 11
*Bya (C)
*Hakke Kuushou (B lvl4), suojas iskemällä 15

Chakra: 51
Nopeus: 11
*Hakke Kuushou (B lvl4) suojas iskemällä 15
*Shousen Jutsu (A lvl5), paransi 27hp:ta Hasegawalle
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2115Viesti Cross »

Tingan liekeistä tähänkin asti selvinnut Shiki katsoi uhmakasta tyttöä, joka tuntui kuvittelevan voivansa voittaa hänet. Hänhän oli vasta alkanut lämmetä ja päästä takaisin taistelun makuun pitkän syrjässä olemisen jälkeen, joka oli kuitenkin samalla myös pelastanut hänet kuolemalta monen entisen toverinsa tavoin. Parittaja ei ollut enää vuosiin kuulunut entisen perheensä iskuryhmään, vaan oli saanut eräänlaisen eläkeviran yhden pienen alueen pyörittäjänä. Siksipä tämä oli saanut pitää henkensä ja jatkaa asioiden hoitamista entiseen malliin uusien isäntien ilmestyessä paikalle, antaen hänelle vain yhden vaihtoehdon.
Vaikka parhaat päivät saattoivatkin olla takanapäin ei mies aikonut antaa tämän kunoichin alkaa hyppiä silmilleen, vaan oli vakaasti päättänyt näyttää tälle ketä vastaan tämä oli päättänyt käydä. Kasaten chakraa jälleen käteensä hän valmistautui uuteen hyökkäykseen, vahvistaen samalla myös ihoaan peittävää chakrakerrosta. Shiki ei kuitenkaan olluit niin typerä että olisi kuvitellut voivansa selvitä varautumatta uudesta tulihyökkäyksestä, minkä takia tällä menikin hetki valmistautua.
''Et taida tajuta että sinun tässä pitäisi olla huolissasi.'' Valmistelunsa valmiiksi saanut parittaja sanoi happamasti, ponnistaen nopeasti jälleen liikkeelle ja aikoen iskeä entistäkin suuremman chakra määrän sisältävän nyrkkinsä päin vastustajaansa. Päästyään kuitenkin vain muutaman askeleen verran eteenpäin joutui hän jo jarruttamaan, jotta ei olisi törmännyt tytön eteen vesipyörteestä ilmestyneeseen mieheen.

Samaan aikaan katolla Hasegawaa vastaan taistellut miekkamies valmistautui uuteen hyökkäykseen, sillä tämän yllätykseksi bunsheineen melko helpolta vastukselta vaikuttanut mies oli selvinnyt tuuliterästä ongelmitta. Yoshitsu harkitsi jo voimakkaimman tekniikkansa käyttämistä vastustajaansa vastaan, joka näytti kykenevän kestämään yllättävänkin suurta vahinkoa. Ennen kuin hän kuitenkaan kerkesi tehdä elettäkään hyökätäkseen, kiinnitti yllättäen punahiuksisen naisen eteen ilmestyvä vesipyörre hänen huomionsa.
Henkivartia katsoi yllättyneenä kunoichin eteen ilmestyvää sinertäväihoista miestä, jonka tunnisti samantien yhdeksi niistä uusien isäntien lähettämistä miehistä. Nämä olivat tulleet muutama päivä sitten kaupunkiin ja painostaneet Shikin alistumaan ryhmänsä jäseneksi, kertomatta kuitenkaan juurikaan mitään muuta. Nyt yksi näistä näytti kuitenkin saapuneen tänne ja asettuneen jostain syystä näiden hyökkääjien puolelle.
Yoshitsu ei tiennyt mitä asiasta olisi pitänyt ajatella, saati mitä sitten olisi pitänyt tehdä. Siksipä hän päättikin seurata vain tilannetta ja eritoten sitä miten yllättyneeltä ja järkyttyneeltä vaikuttava pomo reagoisi, tämän katsoessa edessään olevaa suuren miekanterää pitkin sen takana olevaa keltasilmäistä virnuiliaa.

''Antaa heittää punkero... Sulla on varmaan vielä kierros kesken.'' Uhkaava virne kasvoillaan puhuva Warau totesi edessään olevalle ihrakasalle, joka näytti hetken aikaa olevan kahden vaiheilla tottelemisen suhteen. Jos tämä päättäisi niskotella niin salamurhaaja leikkelisi tämän kyllä mielellään omakätisesti palasiksi, eikä kukaan varmasti olisi moittinut häntä siitä. Ikävä kyllä parittaja näkyi tulevan järkiinsä ja nyökkäsi hyväksyvästi, lähtien varovasti perääntymään takaisin bordellin kuistille jäänyttä rahasalkkua kohti.
''Jättäkää vaan salkku siihe... Osuutes sisällöstä voit unohtaa.'' Mizuchi hoputti parittajaa ja tämän katoksenpäällä seisovaa miekkamies henkivartiaa, jotka eivät näyttäneet olevan mielissään saamistaan käskyistä. Kumpikaan näistä ei ikävä kyllä sanonut yhtäainutta poikkipuolista sanaa, vaan lähti jatkamaan rahankeräys kierrostaan ilman sen suurempaa draamaa.
''Meijä eikö ollu tarkotus kattoo et asiat luistaa ku rasvattu, eikä alkaa listii alistuvii nappeja...'' Suuren miekkansa selkäänsä heilauttava Warau totesi kääntyessään Tingan suuntaan, puhuen tälle aivan kuin ei olisi tiennyt ettei tämä ollut osa teen maan yakuzaa hallintaansa ottamaan lähetettyä ryhmää. Hän oli kyllä yllättynyt siitä että oli törmännyt naiseen täällä ja näissä merkeissä, mutta osasi kuitenkin peittää moisen pikkuseikan leikiten. Salamurhaaja ja lähtenyt miekkansa opastamana seuraamaan kaksi heidän uusiin alaisiinsa kuuluvaa miestä surmanneita hyökkääjiä, olettaen meneillään olevan jonkun kilpailian järjästämä hyökkäys. Hän ei ollut kuitenkaan osannut edes kuvitella voivansa törmätä Ryuun tyttäreen, jonka jotkut tietolähteet kertoivat edelleen pyörivän aaltojenmaassa kuusikätisen ystävänsä seurassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2116Viesti Southpaw »

Vastustaja tuntui olevan toistamiseen valmis syöksymään liekkien läpi hänen kimppuunsa, joten Tinga keräsi chakraa käteensä ja syöksähti Shikiä vastaan, tarkoituksenaan saada kosketuskontakti, jotta saisi sinetin avulla estettyä Shikiä liikkumasta. Väsytettyään miestä nyt tarpeeksi, hän arveli, että tämän chakra alkoi olla riittävän lopussa, jotta tämä ei seuraavan iskunsa jälkeen kykenisi murtautumaan sinetin otteesta vapaaksi. Tinga joutui kuitenkin pysähtymään kun aisti kaksikon väliin ilmestyvän vesipyörteen ja pyörteen lopulta alkaessa hajota, hän aisti varsin tutun chakran seisovan edessään, esiin vedetty miekka osoittamassa kohti Shikiä. Saamatta sanaakaan suustaan, Tinga seurasi Waraun ja yakuzojen välistä keskustelua hetken, saaden Tingan hämmennykseksi yakuzat jättämään rahasalkun ja poistumaan paikalta vähin äänin, joskin Shikin chakrasta oli helppo aistia, että ellei Warau olisi puuttunut tilanteeseen, tämä olisi enemmän kuin mielellään jatkanut taisteluaan Tingan kanssa.

Waraun kuitenkin osoittaessa seuraavat sanansa hänelle, sokea nainen näytti hetken aikaa hämmästyneeltä, käsittämättä mitä Warau tarkoitti.
"Mitä sinä... hetkinen... Kusarihebi... Olisi se pitänyt arvata.Olenko pahasti hakoteillä jos väitän, että Hebigakurella on jotain tekemistä tämän perheen nopean nousun kanssa?" Tinga kysyi ja risti käsivartensa kuin vaatien selitystä, vaikka epäilikin, että Waraulla olisi epäilemättä syynsä pitää tietoja salassa tai kenties tämä jopa päättäisi olla kertomatta yhtään mitään. Varmasti mies tajuaisi hänen olevan täällä Akkin puolesta, joten tietojen kertominen hänelle tuottaisi epäilemättä vain vahinkoa Hebigakuren ja tämän perheen toimille, mikä yhteys näiden kahden välillä sitten ikinä olikaan. Entä mitä Warau tekisi kun tajuaisi Hasegawan olevan Aaltojen maasta? Nopeasti Tinga aistikin Hyugan chakraa hetken, kuin arvioiden olisiko tämä tarpeeksi hyvässä kunnossa paetakseen ja todetessaan että tämä taisi olla kunnossa, nainen ryhtyi ohjaamaan chakraa toiseen käteensä, kunnes alkoi päästää yhdestä sormestaan pieniä, mutta byakuganilla havaittavia chakrapurkauksia.
"Valmistaudu pakenemaan jos tilanne vaatii sitä", Tinga yritti morsettaa chakrapurkausten avulla, toivoen, että Hasegawan byakugan olisi edelleen aktivoituna ja mies tajuaisi mitä hän yritti purkauksilla viestittää.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2117Viesti LordVonKwaak »

Näyttäen itsevarmemmalta kuin oli, Hasegawa valmistautui puolustamaan ja hyökkäämään yhdessä klooninsa kanssa. Äkkiä taistelutantereelle ilmestynyt uusi tekijä kuitenkin sotki miehen ajatukset ja tämän kääntyi tulokasta kohti, jättäen miekkamiehen kloonin niskoille. 'Anna mun kaikki kestää...'
Kenties ymmärtäen paremman päälle, molemmat viholliset läksivät matkoihinsa kauniisti sanottuna jännän näköisen miehen käskyttämänä. Hämmentynyt, mutta kiitollinen lekuri jäi klooninsa kanssa paikoilleen, lekurin toverin tunnistaessa uuden tulokkaan. Hämmennystä entisestään lisäsi kunoichin chakrapurkaukset: tämä selvästi yritti viestittää jotain, mutta mitä?
Ymmärtämättä Tingan toimia ja tuntematta kunoichin tunnistamaa tulokasta, Hasegawa klooninsa kanssa jäi seisomaan paikoilleen, odottaen tilanteen selittävän itse itsensä.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2119Viesti Cross »

Hieman yllättynyt ja samaanaikaan myös pilkallinen hymy kasvoillaan Warau katsoi Tingaa silmäkulmiaan kohotellen, naisen kysyessä oliko Hebigakure Kusarihebin takana. Päättäen jatkaa aloittamallaan linjalla hän jatkoi esitystään, pyrkien vaikuttamaan siltä kuin ei olisi tienyt sitä että kunoichi ja tämän seurassa oleva tuntematon mies eivät olleet täällä kylän asialla.
''Täh eikö ne priiffannu teitä kunnol enne tänne lähtemistä. Tietenki me ollaan tän systeemi takana, iha niinku niitte miekkahullujen tekemää suunnitelmaa kuulu. Täytyy kyl myöntää et nii vajokki porukaks niillä oli kyl jotai älliä päässäki, meinaa et tää suunnitelma on melkei nerokas meikäläiste kannalta ja ois pitäny toteuttaa aikapäivät sit. Mitä näitä pikkurikollisia nyt pitämää välikätenä ja käymää kauppaa niitte kans ku voit ottaa koko puljun hoidettavaks.'' Otsaansa ensin mietteliään oloisesti hieronut Mizuchi aloitti, jatkaen siitä käsiään levitellen ja naureskellen.
Salamurhaaja oli tarpeeksi välkky älytäkseen että nämä kaksi olivat luultavasti pohjoisessa kasvavan liittouman asialla, jonka riveihin Jinain ystävä oli tuntunut liittyvän. He tulisivat varmasti lähiaikoina ottamaan yhteen sen porukan kanssa ja koska kirin etuihin kuului jarruttaa hebin kasvua, päätti Warau vuotaa mahdollisimman paljon tietoa vastapuolelle. Joku voisi toki jälkeenpäin syyttää häntä lörpöttelystä, mutta hän voisi aina puolustautua huomauttamalla todellisen vuotajan olleen kylän johtajan oma tytär, jonka olisi voinut kaikesta huolimatta olettaa olevan uskollinen isälleen.
''Kukas tää sun kaifari muute on? Joku uus kyläst vai oma löytö sen ison körmyn tilalle?'' Huomionsa Hasekawaan kiinnittävä mies kysyi, osoittaen sanansa lähinnä Tingalle. Todellisuudessa asia ei olisi häntä juurikaan kiinnostunut, mutta olisi ollut epäkohteliasta olla huomioimatta sivummalla seisovaa miestä. Sitäpaitsi Mizuchi halusi myös nähdä miten nainen reagoisi viittaukseen rampautuneesta rakkaastaan, joka oli hänen kuulemansa tiedon mukaan lähtenyt omille teilleen turvapaikastaan. Samoin oli ihan mielenkiintoista minkä valheen nämä kaksi keksisivät näin äkkiseltään Hyuugan suojaksi, sillä tuskinpa nämä totuuttakaan rupeaisivat kertomaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2121Viesti Southpaw »

Warau jatkaessa edelleen samalla linjalla ja olettaessa, että hän oli täällä Hebigakuren asioilla, Tinga ei ruvennut väittämään vastaankaan, ajatellen että oli parempi antaa Waraun elää omissa luuloissaan sen sijaan, että paljastaisi heti miten asiat todella olivat. Miehen kuitenkin ryhtyessä puhumaan Akaeiheista, Tinga puri hampaansa yhteen saadakseen pidettyä itsensä aisoissa. Vaikka Onimaru, Akki ja mut Onimarun lapset olivat olleet ainoat Akaeihein jäsenet jotka hän oli voinut sanoa tuntevansa paremmin, ei hän silti ollut valmis allekirjoittamaan väitettä, että muut jäsenet olisivat olleet jotenkin tyhmiä. Päättäen kuitenkin olla kommentoimatta siihen mitään, Tinga kohdisti kasvonsa Waraun ääntä kohti.
"Pitänee tunnustaa, etten ymmärrä... Miksi vallata kokonainen perhe omaan käyttöönsä sen sijaan, että pitää vain yllä kattavaa verkostoa jonka kautta saada tietoja? Vai onko kylä ajautunut niin pahoini rahaongelmiin, että on pakko hankkia rahaa tällä tavalla?" Tinga kysyi ja nyökäytti puhuessaan päätään Shikin ja henkivartijan taakseen jättämän salkun suuntaan.

Waraun kuitenkin tiedustellessa Hasegawan henkilöllisyyttä ja mennessä jopa niin pitkälle, että mainitsi Koutein, Tinga joutui nielaisemaan ja keräämään hetken verran ajatuksiaan ollakseen päästämättä kyyneliä kohoamaan silmiinsä. Hetken verran hän epäili, ettei varmaan ikinä pääsisi Kouteista yli, mutta haluamatta kuitenkaan kertoa Waraulle heidän erostaan, Tinga pakotti tunteensa pysymään hallinnassa ja keksi nopeasti järkevän kuuloisen selityksen jolla perustella miksi oli tämän seurassa.
"Vain avustaja. Värväsin hänet matkan varrelta toimimaan silminäni. Tiedät hyvin, että en osaa lukea kuin pistekirjoitusta", Tinga vastasi Hasegawan puolesta. Tingalla ei ollut aavistustakaan oliko lääkintäninja tajunnut mitä hän oli chakrapurkauksillaan yrittänyt viestittää, mutta sen verran tämä varmasti tajuaisi, ettei ryhtyisi lörpöttelemään siitä miksi oikeasti oli päätynyt hänen seuraansa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2124Viesti LordVonKwaak »

Pitäen naamansa peruslukemilla, Hasegawa jatkoi tilanteen kehittymisen seuraamista sivummalta. Käsimerkkiä myöhemmin yllättynyt Kage Bunshin katosi savupöllähdyksen saattelemana. Kunoichin esitellessä lekurin, mies nyökkäsi välin pitämättömästi, matkien lukuisia palkkasotilaita johon oli elämänsä aikana törmännyt.
Tingasta hyökyvä varautunut tunnelma ei miellyttänyt Hasegawaa. Taistelun ja juuri otetun iskun jäljiltä kehossa vielä jylläävä adrenaliini helpotti kuitenkin hermoja huimasti.
Hebiläisiä, Yakuzalaisia ja hörhöjä... Vaivalloista, niin pirun vaivalloista...
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2125Viesti Cross »

Tingan reagtioita tarkkaan seuraavalkta Waraulta ei jäänyt huomaamatta pienetkään muutokset naisen kasvoilla, jotka kertoivat ettei tämä pitänyt läheskään kaikesta kuulemastan ja tiesi todellakin vähemmän kuin mitä antoi ymmärtää. Pitäen normaalin leveän virneensä kasvoillaan mies kuunteli kunoichia ilme muuttumattomana ja teki omat johtopäätöksensä siitä mikä tilanne oli. Näytti vahvasti siltä että hänen saamansa tiedot ja arvaukset pitivät todellakin paikkansa, eikä mikään täällä sanottu jäisi kulkematta eteenpäin. Se sopi erittäin hyvin salamurhaajalle, jonka perimmäinen tarkoitus oli sabotoida tavalla tai toisella Hebigakuren toimintaa.
''Noh isäshä näistä hommist vaa päättää ja mä toteutan, mut kai se on vaa helpompaa poistaa ylimääräset välikädet. Eikä varmasti voi väittää ettei tää ois tosiaa kans tuottavaa. Tuoski salkus on itestää varmaa lähemmäs 300 000 ryoa.'' Hieman mietteliään oloisena Jinain kysymykseen vastaava Mizuchi vastasi nenäänsä rapsuttaen ja taivaalle tähystäen, tietäen sanovansa enemmän kuin sopivaa olisi ollut. Periaatteessa hän ei olisi saanut sanoa sanaakaan tehtävästä kenenkään ulkopuolisen kuullen, mutta kukapa siitä saisi tietää.
''Mut joo nappikauppaaha se ois jos tyydyttäs vaa yhtee pikku perheesee niinku nää Dokit... Koko tää Tee maaki on vähä nii ja nii, minkä takia seuraavaks liipasimella onki sit toi Nuudeli mesta ja sikäläiset poppoot.'' Kätensä taskuihinsa työtävä mies jatkoi virnuillen, vilkuillen samalla niin edessään olevaa tyttöä, kuin myös vähän matkan päässä olevaa miestä. Punapää oli juuri väittänyt tuon harakanpesämäisen hiuspehkon omaavan miehen olevan vain joku random pulliainen, jonka oli palkannut toimimaan silminään, mutta ei mokoma väite huijannut häntä. Mies oli selvästikkin saanut ainakin joskus shinobin koulutuksen, mistä vihjasi tämän kyky käyttää kage bunshiniaja vielä enemmän tämän revnneiden vaatteiden läpi näkyvä nopeasti parantuessaan haalistuva arpi.
''Vai et silviisii... Noh se on hyvä ettet ruenny lykkii sitä könsikästäs ympäriisä silmie korvikkeena ja älysit dumpata sen kalkkilaivan kapteeninki omille teillesä. Isäs alkoki jo vissii miettii et laittas joku noutaa sut kotia... Äitil vissii ikävä ja silviisii.'' Hyuugaan edelleen melko välinpitämättömästi suhtautuva Warau totesi olkiaan kohauttaen, suunnaten sanansa lähinnä edessään olevalle naiselle. Mitäpä tuolla parantajan kykyjä omaavalla henkilöllä olisi loppujen lopuksi ollut merkitystä hänelle, ainakaan niin kauvan kun tämä vain älysi pitää turpansa kiinni ja nauttia esityksestä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2127Viesti Southpaw »

"Isä tietysti... kukapa muukaan. Jotenkin voisin kuvitella Rikimaru-sensein epäilleen idean tarpeellisuutta silloin kun tästä on päätetty", Tinga sanoi ja vilkaisi jälleen rahasalkkua, kun Warau kertoi kuinka paljon se oletettavasti sisälsi. Vaikka summa epäilemättä olisi kylän kassassa vain pikkuraha, oli naisen myönnettävä että useammalla tuollaisella saisi asetilauksen jos toisenkin.
Waraun kuitenkin kertoessa Kusarihebin laajentumisideoista Tinga yritti pitä ilmeensä hallinnassa, mutta tästä huolimatta tyttö kuitenkin näytti selkeästi valpastuvan. Heti kun tilaisuus tulisi, hän välittäisi tiedot eteenpäin Akkille ja luultavasti Hasegawa painaisi tiedot mieleensä myös, jotta voisi myöhemmin vahvistaa tiedot kun kysyttäisiin.

"Älä puhu heistä tuohon sävyyn", Tinga ärähti Waraun antaessa ymmärtää, että oli vain hyvä ettei hän enää liikkunut Koutein ja Akkin kanssa. Vaikka hänenkin oli myönnettävä, että Koutein kanssa liikkuminen olisi olisi nykyisellään ollut hankalaa, hän silti välitti miehestä edelleen vaikka olikin joutunut jättämään tämän.
"Ja mitä minuun tulee niin taidan tulla kotiin ihan vapaaehtoisesti", Tinga ilmoitti. Ehkä hänellä voisi olla edes pieni mahdollisuus saada isä muuttamaan mielensä ja jättämään Akki ja tämän uusi perhe rauhaan. Jos hän ei onnistuisi siinä niin hän keksisi jotain muuta millä estää uhkaava katastrofi näiden kahden osapuolen välillä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2129Viesti LordVonKwaak »

Painaen mieleensä ja miettien sanojen merkityksiä mielessään, Hasegawa joutui yhä uudestaan ja uudestaan toteamaan, ettei voisi ymmärtää pintaraapaisua syvemmältä. Lekurista tosin tuntui, ettei se ollut lainkaan huono asia.
Ymmärtämättömyyttä enemmän Hasegawaa vaivasi puheissaan s:ssä painoitteisen miehen olemus. Tämä ei tuntunut peittelevän mitään, eikä toisaalta paljastavankaan: ominaisuus, joka esiintyi yleensä tilanteissa, missä langat olivat kokonaan puhujan käsissä.
'Täysin ulkopuolinen, eh?' Tuntien ensimmäistä kertaa vuosiin tarvetta taistelutaitojensa harjoittelulle, lekuri ei voinut välttyä ajattelemasta mitä hänen isoisänsä sanoisi tilanteesta, missä Hyuugan pääsukuun kuuluva olisi ylimääräinen pyörä. 'Kyl määkin osaa seurani hyvin valita...'
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Parittajan sieppaaminen (S/A/A)

Viesti: # 2130Viesti Cross »

Tingan mainitessa että Rikimaru ei olisi tukenut operaatio Ruohokäärmettä, käväisi Waraun kasvoilla vain silmänräpäyksen verran kestävä hivenen leveämpi virne. Reagtio oli täysin tarkoituksellinen, vaikka pyrittiinkin naamioimaan vahingossa tapahtuneeksi lipahdukseksi. Hän ei kuitenkaan aikonut päästää naista aivan liian helpolla ja kertoa tälle kaikkea pienintä yksityis kohtaa myöten, vaikka pienen vihjeen antaminen oikeaan suuntaan kävi toki. Sen takia salamurhaaja oli vihjannut pienellä pilkallisella virheellä kunoichin arvanneen väärin, sillä Iga oli tuntunut olevan heti alkumetreiltä asti operaation suorittamisen kannalta.
Syy siihen oli loppujen lopuksi tosiasia mihin tämä oli törmännyt pian Akaeihein tuhon jälkeen, pyrkiessään järjästelemään kylän muun johdon kanssa toimintaa uudestaan. Yhdessä he olivat nopeasti huomanneet että miekkamiesten jättämä aukko kylän turvallisuuden ja sen salaisuuksien vartiana oli huomattavasti helpompi korvata, kuin näiden yakuza suhteiden tuomat edut. Sen lisäksi että välirikko rikollisperheiden kanssa oli tehnyt ison loven kylän budjettiin erinäisten yhteistyö operaatioiden päätyttyä, menettivät he myös laajan tiedusteluverkoston ja mikä vielä pahempaa näiden turvatalot, sekä salakuljetus reitit eri maihin. Kaiken tuon menettäminen hankaloitti toimintaa huomattavasti ja tarkoitti pitkällä tähtäimellä kylän kasvun tyrehtymistä, ellei jopa huomattavaa supistusta sen nykyiseen kokoon.
''Älä ny päreitäs polta... Leikkiähä mä vaa laski.'' Kätensä torjuvasti eteensä nostava Mizuchi vastasi virnuillen hermostuneena kivahtavan Jinain käskiessä häntä olemaan mollaamasta kahta ystäväänsä, joista tämä tuntui välittävän enemmän kuin luultavasti kannattaisi pitkällä tähtäimellä. Se sopi kuitenkin hyvin sinertäväihoiselle miehelle, sillä juuri tuollaiset asiat sopivat käytettäväksi ihmisiä vastaan, silloin kun nämä haluttiin saamaan tekemään jotain ja toimimaan harkitsemattomasti.
Vaikka näytti keskittyneen pääosin edessään olevaan nuoreen naiseen piti Warau myös tämän hiljaista seuralaista silmällä, joka ei vaikuttanut kovin suurelta uhkalta parantajan kyvyistään huolimatta. Kaiji oli kyllä viestittänyt tämän tuoksuvan maukkaalle, mutta ainakaan vielä ei ollut ilmennyt syytä antaa miekan syödä tätä. Periaatteessa hänen olisi tehnyt mieli jopa kokeilla antaa tälle syy reagoida, mutta ainakin nyt vielä toistaiseksi tehtävä meni hauskanpidon edelle.
''No mut sepä hyvä... Mä voinki mennä järjästelee mukava yksityis kyydi minkä aikana saatta nauttia toistenne seurast...'' Kädet takaisin taskuihinsa työntänyt Mizuchi vastasi väkinäisen ystävällisen oloisesti, Tingan todetessa aikovansa suunnata takaisin kotisaarelleen. Hän ei todellisuudessa epäillyt että näiden kahden välillä olisi ollut mitään ammatin vaatimaa yhteyttä kummempaa, sillä toisin kuin sen ison apinan kanssa näillä kahdella ei tuntunut olevan minkäänlaista keskinäistä kemiaa. Oli vain hauska härnätä helposti hermostuvan oloista punapäätä ja katsoa mitä tämän tuppisuu seuralainen toteaisi tähän.
''Nii joo meinas ihan unohtua...'' Naureskellen muutaman askeleen kaksikosta poispäin ottanut Warau kääntyi sanomaan ja kohotti toisen esiin tulleen kätensä etusormen pystyyn, aivan kuin olisi vasta muistanut jotain tärkeää, mitä oli alunperinkin tullut tänne sanomaan. Todellisuudessa kysymys oli hetken mielijohteesta ja halusta hämmentää pakkaa vielä enemmän, sekä saada luultavasti lisää naureskeltavaa loppu päiväksi. ''Sano terveiset sille valkoselle kaverille ku seuraava kerra juttelette ja käske varoo lokinpoikasia ne on oikukkaita kääntymää.'' Silmäänaiselle iskevä mies sanoi virnistäen ja jatkoi matkaa kättään heilauttaen, katsottuaan ensin että viesti oli mennyt perille.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Teen maa”