Kouryou Hideaki

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Sunagakuren kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Shiki-pon
Hachibi
Hachibi
Viestit: 37
Liittynyt: 18 Loka 2014, 11:49

Kouryou Hideaki

Viesti: # 193Viesti Shiki-pon »

Nimi: Kouryuou Hideaki (鋼霊 秀明)
Sukupuoli: Mies
Ikä: 16
Verirajoite: Jiton
Ninjan taso: Nuorempi chuunin (ei vielä virallisesti)
Kylä: Sunagakure

Luonne: Hideakin normaalista käyttäytymisestä saa helposti käsityksen, että hän on täysin tunteeton. Poika ei kummemmin ilmehdi, pitäen naamansa peruslukemilla ja antaen käytöksellään sekä niukkasanaisella puhetavallaan itsestään kylmäkiskoisen vaikutelman. Läheistensä kesken Hideaki näyttää tunteitaan hieman, mutta häntä ei yksityisestikään voi kuvata erityisen tunteelliseksi, ainakaan ulkoisesti.
Todellisuudessa Hideaki kuitenkin luottaa tunteisiinsa yhtä paljon kuin järkeensäkin, mutta ei vain näytä niitä. Hän arvostaa suuresti kylänsä vanhimpia ja vahvimpia, etenkin Kazekagea, Gaaraa. Verirajoitteen ja lievän luonnonlahjakkuuden tuoman erikoisasemansa vuoksi Hideaki päätyy nopeasti ajattelultaan ja käytökseltään ylimieliseksi niitä kohtaan, joita pitää itseään heikompina tai huonompina. Temperamentiltaan Hideakia on vaikea tai enemmänkin hidas suututtaa, mutta suututtuaan pojan lepyttämiseen voi kulua kauankin.
Opettajaltaan saamansa koulutuksen vuoksi Hideaki on kasvanut hieman kieroon, arvostaen muissa ja itsessään lähinnä taitavuutta ja onnistumista. Pojalla on myös ikävä taipumus nauttia itseään alempien nöyryyttämisestä, eikä Hideaki oikeastaan tällaisten tappamisessa, tai tappamisessa ylipäätään, mitään erityisen väärää, ellei tappamisen kohteena ole joku hänen läheisensä tai arvostamansa.
Vapaa-aikanaan Hideaki on lähinnä itsekseen, lukien, ommellen tai seuraten aavikon lintuja. Hideaki ei myöskään suuremmin nauti ninjan työstä, tuntien sen enemmän taakaksi kuin omaksi tiekseen.
Ulkonäkö: Hideaki on ruumiinrakenteeltaan lähempänä hoikkaa kuin lihaksikasta, ja pituudeltaan noin 170 senttiä. Nuorukaisen silmät ovat vaalean harmaat, ja tämän hiukset vaaleat.
Poika pukeutuu pääosin valkoiseen, suosien hieman väljempiä, aavikon kuumuuten sopivia vaatteita. Päällään tällä on useimmiten kotitekoinen, pitkä, valkoinen takki korkealla, yleensä alaspäin käännetyllä kauluksella varustettuna. Otsasuojuksessa normaalisti oleva metallilaatta on kiinnitetty takin rintaan oikealle puolelle.
Takin alla Hideakilla on harmaansininen paita ja samanväriset housut. Jalassaan hänellä on pitkävartiset, mustat ninjasandaalit. Hideaki pitää varustelaukkuaan takkinsa ulkopuolelle vyöllä kiinnitettynä, ja shurikenien ja kunaiden säilytykseen käytettävät holsterit ovat kiinnitettynä pojan käsivarsiin suojuksien mukana. Aavikolla kulkemista varten Hideaki kantaa useimmiten kaulassaan suojalaseja, ja varustelaukussaan pään ympärille kierrettävä huivi.

Hp: 21
Ch: 40
Nopeus: 3

Ammatti: --
Edut:
-1 ch Jiton-tekniikoista (nuorempi chuunin)

Chakraelementti: Maa ja Tuuli

Erikoista: -Etevä ompelemaan, ja muun muassa tekee suurimman osan vaatteistaan itse.

Tekniikoiden jakautuminen:
Jiton 6p = +3/-3
Doton 2p = +1/-1
Fuuton 2p = +1/-1

Käyttämättömät palkinnot:
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S1: 0

Ropet:
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S1: 0

Tehtävät:
D: 8
C: 3
B: 0
A: 0
S1: 0

Harjoitukset:
D: 1
C: 0
B: 0
A: 0
S1: 0
Viimeksi muokannut Shiki-pon, 13 Heinä 2015, 15:53. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Shiki-pon
Hachibi
Hachibi
Viestit: 37
Liittynyt: 18 Loka 2014, 11:49

Re: Kouryou Hideaki

Viesti: # 194Viesti Shiki-pon »

Historia:

Hideaki syntyi Sunagakureen muutama vuosi Neljännen ninjasodan jälkeen, ja tämän vanhemmat päättivät ainoan lapsensa kasvaessa ilmoittaa Hideakin ninjakoulutukseen, vaikka ajoista olikin tulossa rauhaisempia. Akatemian koulutuksessa selvisi, että Hideaki oli yksi harvoista sukunsa verirajoitteenkäyttäjistä, ollen perinyt Sunagakuressa kuulun magneettielementin käytön. Hideaki osoitti myös luonnonlahjakkuutta chakran hallinnan suhteen. Akatemiasta päästyään Hideaki asetettiin samaan ryhmään kahden muun tavallisesta poikkeavan kyvyn omaavien geninien kanssa, ja ryhmä annettiin johdettavaksi eräille kylän vanhemman sukupolven Joonineista, jolla oli aiempaa kokemusta verirajoitteiden kanssa työskentelystä. Opettajansa ohjastuksella kukin ryhmän jäsenistä kehitti itselleen sopivan taistelutyylin kykyjensä pohjalta, ja Hideaki itse päätyi käyttämään magnetismiaan metallilankojen kautta.
Nyt ryhmä on muutaman vuoden koulutuksen jälkeen suuntamassa vuoden Chuunin-kokeisiin.

Valmistautuminen (D-harj.)
Viimeksi muokannut Shiki-pon, 15 Heinä 2015, 18:24. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Shiki-pon
Hachibi
Hachibi
Viestit: 37
Liittynyt: 18 Loka 2014, 11:49

Re: Kouryou Hideaki

Viesti: # 195Viesti Shiki-pon »

Kekkei Genkai - Jiton:

D

Jiton: Sasusen - Hari (Wire Pierce - Needle)
Tekniikan avulla käyttäjä ohjaa jo valmiiksi terävän metallilangan pistämään nopeasti vastustajaa keskipitkän kantaman päästä. Osuessaan kunnolla pistosta voi tulla vaarallisenkin syvä. Piston jälkeen lanka vetäytyy käyttäjän chakran siirtämänä takaisin rullalle, ellei tämä toisin päätä.
Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3

Jiton: Amusen - Tate (Wire Weave - Shield)
Tekniikassa käyttäjä ohjaa kaksi erillistä metallilankaa kutoutumaan tiiviiksi, kangasmaiseksi verkoksi, jota voi käyttää kilpenä vastaan tulevia hyökkäyksiä kohtaan. Lankakudos ei ole kovin suuri, ja tarpeeksi kova hyökkäys sitä vastaan saa kilpikudoksen purkautumaan. Käyttäjän itsensä on myös nopea purkaa langat erillisiksi.
Taso: D
Chakra: -3
Suojaa: 3

Jiton: Senkousei - Tanken (Wire Configuration - Dagger)
Käyttäjä ohjaa metallilangan muodostamaan pienen, noin veitsen kokoisen teräaseen ääriviivat, jota vahvistetaan vielä teräkehikon sivulta toiselle kulkevilla tukirangoilla. Aseeseen muodostuu myös kahvan kehikko, mutta useimmiten sitä käytetään lähitaistelussa kiinnitettynä käyttäjän käsivarteen rautalangan avulla.
Taso: D
Chakra: -3
Vaikutus: Luo D-tasoisen aseen.

C

Jiton: Jinsei no Sen Mohou - Tori (Wire Life Imitation - Bird)
Monimutkainen tekniikkahaara, jossa käyttäjä muokkaa rautalangasta olennon, usein eläimen muodon ja ääriviivat, joita sitten vahvistaa entisestään ääriviivojen välisillä tukirangoilla. Käyttäjä pystyy liikuttamaan rakennelmaansa enemmän tai vähemmän tahtonsa mukaan, ja tahtoessaan pystyy vaikkapa purkamaan rakenteen tai muuttamaan sen muotoa joksikin muuksi.
Tässä versiossa käyttäjä luo langoista noin aikuisen ihmisen ylävartalon kokoisen linnun, jonka siipien laidat, nokka ja kynnet toimivat aseina. Kärsiessään tarpeeksi vahinkoa olento hajoaa kasaksi metallilankaa, mutta tylpät iskut eivät toimi jossain määrin periksi antavaan lankarankaan kovin hyvin.
Taso: C
Chakra: -6, -3 per vuoro ohjailla
Kestävyys: 6

Tasojutsut

Jiton: Harigane Shibari (Binding Wire)
Tekniikan käyttäjä saa ohjauksellaan metallilangan kiertymään nopeasti ja tiukasti kohteensa ympärille. Langoista on hyvin vaikea kiemurrella pois, mutta silkalla voimalla tai terällä ne on mahdollista katkaista. Tekniikan kokoa rajoittaa, kuinka paljon metallia käyttäjä pystyy siirtämään kerralla tarpeeksi nopeasti ja tarkasti.

Tällä tasolla tekniikan saa toteutettua maksimissaan puolentoista metrin paksuisen kohteen ympärille.
Taso: D
Chakra: -4

Jiton: Ugokasu (Shift)
Jintonin peruskykyä eli metallin liikuttamista hyväkseen käyttävä, yksinkertainen tekniikka, jossa käyttäjä antaa chakrallaan metallinkappaleelle liikevoimaa suuntaan tai toiseen. Kappaleen liikevoima ja nopeus määritellään käyttäjän osaamisen ja kappaleen koon ja painon mukaan. Liike ei ole hallittua, mutta kontrollin menetys saadaan takaisin tekniikan tuottamassa liikevoimassa. Tekniikka voi periaatteessa käyttää myös kohti tulevan metallin lähettämiseen takaisinpäin.

Tällä tasolla on mahdollista liikutella pieniä, maksimissaan noin viiden kilon metallikuormia, toisin sanoen lähinnä erilaisia aseita.
Taso: D
Chakra: -3

Tällä tasolla käyttäjä kykenee sysäämään liikkeelle jo useamman kymmenen kilon painosta tavaraa.
Taso: C
Chakra: -6
Viimeksi muokannut Shiki-pon, 31 Maalis 2015, 22:43. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Shiki-pon
Hachibi
Hachibi
Viestit: 37
Liittynyt: 18 Loka 2014, 11:49

Re: Kouryou Hideaki

Viesti: # 196Viesti Shiki-pon »

Ninjutsu:

Maaninjutsu

D

C

Doton: Moguragakure no Jutsu
Tekniikan avulla käyttäjä kykenee muuttamaan maan kehonsa ympäriltä hiekaksi ja kaivautumaan chakransa avulla maan sisällä. Käyttäjä kykenee myös suunnilleen aistimaan, mitä maan pinnalla tapahtuu, antaen kyvyn iskeä melko tarkasti suoraan maan altakin.
Taso: C
Chakra: -6 aloittaa, -2 per vuoro maan alla olosta

Muu ninjutsu

D

Kawarimi no Jutsu
Tekniikalla ninja siirtyy nopeasti pois kohti tulevan hyökkäyksen tieltä, jättäen jälkeensä korvikkeena toimivan esineen, tai harvemmin henkilön. Tekniikan kantama ei ole kummoinen, joten se soveltuu luonteensa vuoksi lähinnä hitaitten tekniikoiden tai lähitaisteluiskujen väistämiseen, ja jälkimmäisessä tapauksessa voi jättää hämääntyneen vihollisen alttiiksi hyökkäykselle.
Taso: D
Chakra: -3
Shiki-pon
Hachibi
Hachibi
Viestit: 37
Liittynyt: 18 Loka 2014, 11:49

Re: Kouryou Hideaki

Viesti: # 197Viesti Shiki-pon »

Tavarat:

Rautalanka x 2
Ohut, mutta todella vahva, päistään terävä metallilanka, jota voidaan käyttää erilaisiin hyökkäyksiin tai ansoihin. Ohuutensa vuoksi siima voi oikeanlaisissa tilanteissa leikatakin. Säilytetään rullassa.
Taso: D
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”