Historiikkiehdotus

Täällä voit tehdä ehdotuksia peliin ja sivustoon liittyen. Ilmoitamme myös kaikki peliin tulevat päivitykset täällä! Huomioithan, että tämä alue on ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Historiikkiehdotus

Viesti: # 177Viesti Southpaw »

Naamakirjaryhmä kirjoitti:Tossa Risti-tädin kaa mietittiin irkissä miten saatais NTA eloon ja uusia pelaajia houkuteltua. Tultiin siihen tulokseen että

1) Ainoastaan ekan hahmon vaatis alottaan genin-tasolta ja tokaksi vois hyvin antaa chuunin-tasosen + x määrän statsei tai palkintoi niin ku geninillä alottaessaki. Tai sit vois geninille antaa ees pari ilmasta D-palkintoa lisää.
2) Täl hetkel NTA:lla ei oo mitää kummempaa juonta tai taustatarinaa ellei lasketa vanhojen hahmojen historiaa joka seki hävis koska vanha foorumi. Ehkä nyt kun sarja on ohi vois kehittää jotain?
3) Ei oo hirveesti mainostettu ropelistoilla tai muiden pelien sivuilla, joten ainaki meikä vois hyvin alottaa jonkinnäkösen mainostusoperaation kyselemällä linkinvaihtoja yms.
4) Lisäksi ois tietysti kaikennäköstä muutaki uudistettavaa ja justulistojen uudelleenkirjottamista ku klaanit/bloodline jutsut menetettii vanhan foorumin mukana. Ja mm. sitä prosenttien vaihtamista pisteiksi ei oo vieläkää taidettu tehdä virallisesti vaikka Kwaakku niitä pisteitä taitaaki käyttää nyt...s
Eli kuten lainauksen mukaan tonne naamakirjaryhmään ehdottelinki niin jonkinlainen yhtenäinen historiateksti/juonikuvaus olis varmaan hyvä saada sivuille uusia pelaajia varten. Ite täs kirjottelin vähä jo jotain, joten täs ois eka luonnos siitä mitä itellä tuli ideoita. (Koitin pitää mahdollisimman lyhyenä kun uusilla nyt kuitenki on melkoiset tekstiseinät sitä luettavaa jo ihan säännöt osiossa :D)

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Sodasta ei kuitenkaan selvitty ilman tappioita ja ninjavaltiot menettivät useita sankareistaan, kuten Killer Bee, Uzumaki Naruto ja Uchiha Sasuke. Akatsukin suunnitelmat saatiin kuitenkin estettyä ja aiemmin jinchuurikien sisällä olleet bijuut kulkevat jälleen vapaana luonnossa... Sodan jälkimainingeissa Otogakuren kylän jättänyt Jinai Ryuu kuitenkin tappoi Orochimarun lopullisesti ja valtasi alaisineen etelässä sijaitsevan Jiro-saaren, joka siihen asti oli ollut Konohan hallussa. Ennen kuin sodan jälkeiseen toipumiseen keskittynyt Konoha ehti puuttua asiaan, Ryuu oli lyhyessä ajassa onnistunut keräämään ympärilleen useita kylänsä jättäneitä ninjoja ja perustanut oman, Hebigakureksi kutsutun ninjakylänsä. Uusi sota näytti olevan lähes mahdoton välttää, mutta kuullessaan vaimonsa olevan raskaana, Ryuu päätti pyrkiä rauhanomaisempaan ratkaisuun ja kutsui koolle kagekokouksen, johon kaikki viiden suuren valtion kaget osallistuivat. Pitkän keskustelun päätteeksi kokouksessa tultiin siihen tulokseen, että viisi suurta valtiota eivät tunnusta Ryuuta virallisesti kageksi, mutta Hebigakure sai kuitenkin oikeuden osallistua chuuninkokeisiin ja ottaa vastaan KNE:n (Kokusai Nindo Engumi) tehtäviä.

Kagekokouksen jälkeen kuluikin pari vuotta enimmäkseen rauhallisissa merkeissä. Ainoastaan Otogakure oli ajautunut sisällissotaan, neljän kilpailevan ryhmän ryhdyttyä sotimaan siitä kuka ottaisi Otogakuren kokonaan hallintaansa. Suurten valtioiden välillä vallitseva rauha kuitenkin rikkoutui, kun Onoki, kolmas Tsuchikage, kuoli iän mukanaan tuomiin vaivoihin. Neljänneksi Tsuchikageksi valittiin Mirithi, joka tunnettiin kaunoistaan kumolaisia kohtaan. Niinpä ei ollut yllätys, kun Iwagakure lopulta kieltäytyi tekemästä yhteistyötä Kumogakuren kanssa. Konoha teki ensin parhaansa korjatakseen maiden välit ja pitääkseen neljännen ninjasodan aikaansaamaa rauhaa ja yhteistyötä yllä, mutta turhaan. Lopulta Iwagakure meni niin pitkälle, että nappasi aikaisemmin hallussaan olleen viisihäntäisen bijuun takaisin ja aloitti sodan Kumogakurea vastaan. Tämän seurauksena myös muut valtiot alkoivat vähitellen suhtautua niin Iwagakureen kuin toisiinsakin epäluuloisemmin ja vähitellen asiat ajautuivat takaisin aikaisempiin uomiinsa ja valtiot pyrkivät keräämään takaisin aiemmin omistuksessaan olleet häntäpedot. Nyt 18 vuotta ensimmäisen ninjasodan jälkeen, asiat ovat paljolti samalla tavalla kuin ennen neljättä ninjasotaa ja kukin valtio pyrkii selviämään parhaaksi katsomallaan tavalla.


Kelasin et tää antais semmosen yleiskuvan siitä millanen tilanne pelissä on ny sarjan päätyttyä ja et miten meil on ite perustettu ninjakylä täällä. Tarpeen mukaan vois sit kirjottaa jotai kyläkohtasia historiikkeja tän lisäksi ku ihan kaikkea historiaa ei ny kuitenkaa saa tämmöseen yleiskuvaukseen mahtuun? Ja ainakaa meikä ei oo ees perillä mitä kaikkea maininnan arvoista missäki kylässä on NTA:n historian aikana tapahtunu. Itelle on nuo Oto ja Hebi ne tutuimmat mitä on tullu seurattua.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Historiikkiehdotus

Viesti: # 180Viesti Southpaw »

Here it is, luonnos numero kaksi, irkkiskeskustelujen pohjalta kirjoitettu. Tekstiin tietty lisätään linkit NTA-hahmojen ja ton järjestön kuvauksiin. Jahka saadaan kyseisten hahmojen pelaajat kirjottaa ees jonkinlaiset versiot niistä kadonneista kuvauksista :p


Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Sodasta ei kuitenkaan selvitty ilman tappioita ja ninjavaltiot menettivät useita sankareistaan, kuten Killer Been, jonka sisällä ollut hachibi päästettiin muiden häntäpetojen tavoin vapauteen. Sodan jälkimainingit eivät kuitenkaan sujuneet täysin ongelmitta, sillä aikaisemmin Otogakuren palveluksessa ollut Jinai Ryuu, päätti hylätä Otogakuren kylän. Lähtiessään Ryuu tappoi Otogakureen palanneen Orochimarun, joka muuten olisi ottanut Ryuun kehon käyttöönsä Sasuken palattua Konohaan. Orochimarun kuoleman jälkeen Ryuu alaisineen valtasi Konohalle kuuluneen Jiro-saaren ja ennen kuin sodan jälkeiseen toipumiseen keskittynyt Konoha ehti puuttua asiaan, Ryuu oli lyhyessä ajassa onnistunut keräämään ympärilleen useita kylänsä jättäneitä ninjoja ja perustanut oman, Hebigakureksi kutsutun ninjakylänsä. Uusi sota näytti olevan lähes mahdoton välttää, mutta kuullessaan vaimonsa olevan raskaana, Ryuu kutsui koolle kagekokouksen, johon kaikki viiden suuren valtion kaget osallistuivat. Pitkän keskustelun päätteeksi kokouksessa tultiin siihen tulokseen, että viisi suurta valtiota eivät tunnusta Ryuuta virallisesti kageksi, mutta Hebigakure sai kuitenkin oikeuden osallistua chuuninkokeisiin ja ottaa vastaan KNE:n (Kokusai Nindo Engumi) tehtäviä.

Kagekokouksen jälkeen kuluikin kokonaiset kymmenen vuotta enimmäkseen rauhallisissa merkeissä. Ainoastaan Otogakure oli ajautunut sisällissotaan, neljän kilpailevan ryhmän ryhdyttyä sotimaan siitä kuka ottaisi Otogakuren kokonaan hallintaansa. Suurten valtioiden välillä vallitseva rauha kuitenkin rikkoutui, kun Naruto ja Sasuke sairastuivat. Kenenkään tietämättä Mikaboshiksi itseään kutsuva ryhmä oli onnistunut myrkyttämään Konohan juomaveden, sillä seurauksella , että Hashiraman ja Zetsun soluista luodut kädet, villiintyivät ja alkoivat nopeasti levittää soluja syvemmälle kehoon. Sakura teki parhaansa pelastaakseen tiimitoverinsa mutta turhaan, molemmat muuttuivat puiksi, jotka nyt kasvavat yhteen kietoutuneina Konohan keskustassa.

Vain pian tämän jälkeen Onoki, kolmas Tsuchikage murhattiin. Tappajaa ei koskaan saatu selville, mutta jälkien kuitenkin viitatessa siihen, että Kumogakure oli murhan takana, neljänneksi Tsuchikageksi valittu Mirithi ilmoitti, ettei suostuisi yhteistyöhön Kumogakuren kanssa, elleivät nämä tunnustaisi tekoaan. Muut valtiot tekivät parhaansa sovitellakseen Iwan ja Kumon välejä, mutta turhaan. Vain kuukautta myöhemmin Iwagakure julisti sodan Kumogakurea vastaan. Kumpikin valtio pyrki saamaan muut omalle puolelleen syntyneessä sodassa ja vähitellen tilanne johti siihen, että valtiot alkoivat erkaantua toisistaan, kunnes lopulta oltiin samassa tilanteessa, kuin ennen neljättä ninjasotaa. Valtioiden ajautuessa sotimaan kuka ketäkin vastaan, Mikaboshi on rauhassa saanut värvätä vakoojia kuhunkin valtioon, päästäkseen paremmin toteuttamaan suunnitelmiaan...
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Viesti: # 222Viesti LordVonKwaak »

Parin hämmentävän illuminati puun kuuntelemisen jälkeen päädyin luomaan omanlaisen ehdotukseni foorumin tarinan aloituspisteeksi. Päätarkoituksena oli Naruton ja Sasuken katoaminen, maailman sotatilaan (vailla täysimittaista sotaa) ajaminen ynnä uuden kokomaailman vihun reserviin luominen.
Tämä siis pelkkä runko, vailla suurempia mehukkuuksien luonteja.

Here goes:
Neljännes ninjasota on ohi ja rauha maailmassa. Hetken aikaa kukoistaneet rauhan vuodet saavat kuitenkin nopeasti vääristymiä, kun rauhaan tottuneet alkavat kaivaa sodan tapahtumia yksitoikkoisesti esille. Syitä sodalle etsitään ja kunniaa sen lopettamisesta koetetaan omia. Hetkellisen hengähdys tuon jälkeen epäilys alkaa kiiriä: jos moinen (zetsu)armeija oli mahdollista luoda kerran, eikö seuraava vain odota luojaansa? Mikä estää "vihollista" nappaamasta petoja uudestaan? Entä pedot, jotka eivät vielä päässeet vapaaksi?
Rauhan jo alkaessa rakoilla maailmaa ravistaa tapahtuma tulee täytenä yllätyksenä. Sodan suurimpiin sankareihin kuuluvat Uzumaki Naruto ja Uchiha Sasuke katoavat - paljastuen kuolleiksi varsin nopeasti. Suuret saavutukset ja jumallalliset voimat vaativat veronsa niitä suorittavilta kehoilta, sammuttaen kaksi liian kirkkaasti palanutta tähteä. Sinällään eniten Konohaa koskenut tapahtuma sysää lisää vettä myllyyn jo alkaneelle aaltoilulle. Enää ei ole ketään yksittäis henkeä joka voisi petoja hallita, edes tarpeen tullessa. Varautumista on lisättävä. Hetkeksi lähes unholaan jääneet klaanit alkavat saada aivan erilaista huomiota - varsinkin, kun rauha toi vanavedessään esiin jo ammoin kuolleiksi ummoiltuja verilinjoja erikoiskykyineen. Ennen vainottujen nauttiessa erityisestä huomiosta, ketään ei suostunut myöntämään varustekilvan jo alkaneen.
Rauhan uneliaisuus ja kytevä varustekilpa veivät suurimman huomion rytinällä perustetusta Hebigakuren kylästä. Kun rattaat viimein alkoivat pyöriä, ketään ei ollut halukas aloittamaan laajamittaisia toimia ja Hebikageksi itsensä nimittäneen Ryuun ehdotuksesta päädyttiin löyhään ratkaisuun jättää vastaperustettu kylä omilleen - jättäen vain hyväksymästä näiden johtajaa viralliseksi kageksi viiden kagen joukkoon.
Kiinnostus petoihin kasvoi kasvamistaan ajan myötä, lisäten valtion kuluja näiden koettassa samaan aikaan kartuttaa omaa arsenaaliaan - pitäen sen piilossa muilta. Kulujen kertyessä Tsucikage Onoki päätyi pelaamaan rauhan säännöillä, lähettäen Kumogakureen vaatimuskirjeen koskien kolmatta ninjasotaa. Kirjeessä vaadittiin korvauksia pääasissa Ryushima-saaren valtauksesta, sekä sitä johtaneen Banzain toimista. Onoki oli varma vaateestaan: Kumo oli hyökännyt vailla syytä, menettänyt suurehkon osan armeijastaan Banzain kapina - "epäonnistuen vielä tuomasta petturi kenraalia oikeuden eteen!" Vaikka Banzai itse ei ollut saanut surmaansa Iwan käsissä, vaateet painottivat Iwan joutuneen valtaamaan saari takaisin vailla pienintäkään avustusta Kumolta. Viimekädessä Onoki luotti Kumon haluavan ylläpitää saavutettua rauhaa. Asiaan toki saattoi vaikuttaa Kumon suuremmat rahalliset resurssit, sekä epäsuorat vihjaukset näiden tapiioista Banzain johdosta - Iwan menettäessä vain olemattomasti miesvoimaa Kumoon nähden. Suuri olikin Tsucikagen yllätys Kumon vastauksesta.
Tottuneena aikaisempiin Raikageihin Onoki ei ollut tietoinen Raigakeksi kohonneen Daruin toiminta tavoista. Pahoittelun taikka korvauksien sijaan Kumolta tuli vastaukaasi, koskien Iwalaisen professorin Sain toimiin sodan aikana. Huhujen mukaan Sai oli paitsi käyttänyt sotaa suureana tutkimuskohteena ja koealustana omille "epäpyhille testeilleen", myös ottanut suojiinsa kuin tuhkaan kadonneen sotarikkollisen Orochimarun. Monellakin tapaa raskaiden syytösten päälle lisättiin vielä lisää painoa vihjailemalla Tsucikagen koettavan löytää uusia tapoja vahvistaa maatansa, koska aika oli tästä jättämästä - eikä hän ollut saanut opetettua legendaarista jintonia kenellekään.
Raskaat syytökset ja uhkailut seurasivat toisiaan, mutta muiden maiden - pääasiassa Konohan ja Sunan - uupumattoman diplomaattisen työn ansiosta suuremmilta ongelmsita säästyttiin. Kaikki kuitenkin muuttui Onokin kuoltua äkkiarvaamatta ja epäilyttävissä olosuhteissa. Monenkarvaisissa huhuissa toistuvia tekijöitä olivat Kumon ja Iwan kiristyneet välit, Kumon ("Iwaa varakkaamman") Daimion palkkakätyrit, sekä jäljet jotka viittasivat selvästi Onokin käyttäneen jintonia - "tappaakseen kimppuunsa hyökänneet viholliset ja ainakin varmistaen, ettei hänen kehonsa joutuisi vihollisten käsiin". Onokin poismeno oli kuitenkin faktaa, kuten myös tämän seuraajaksi valinta.
Sodassa kunnostautunut Mirithi, "Iwan jätti", valittiin neljänneksi Tsucikageksi. Valinta osoittautui katastrofaaliseksi. Vaikka Iwa päätyikin uuden Tsucikagen vahvaan komentoon, nyt sekä Kumon että Iwan johdossa seisoi toisilleen kumartamaton henkilö - kummankin uskoessa vakaasti olevansa oikeassa. todellinen isku oli kutienkin kaikki mitä Mirithin valinta toi mukanaan: muut maat reagoivat nopeasti orastavaan sotaan Kumon ja Iwan välillä, lähettäen diplomaatteja puoleen jos toiseen. Muiden maiden jatkuva sekaantuminen jäyti molempia osapuolia ja Tsucikagen alaiseksi valittu Horuda päättikin lopettaa tilanteen iskemällä kepillä mehiläispesään: Horuda syytti muita kaksinaamaisuudesta, paljastaen monia yleisesti tiedettyjä "salaisuuksia". Klaanien ja voimallisten verilinjojen lahjominen "varastoiminen", alati lisääntyvät interssit hännällisiin petoihin osuivat arkaan paikkaan, puhumattakaan kaiken kruunaamasta huomautuksesta aikaisemmasta tavasta käsitellä Hebigakuren väkivaltainen syntymä vailla "moraalisten kellojen kilinää".
Vailla yhdistävää tekijää maat alkoivat jakautua. Iwa ja Kumo jatkoivat epäsuoria hyökkäystoimia toisiaan vastaan, Konoha ja Suna koettivat yhteisvoimin estää täysimittaista sotaa syttymästä, muiden maiden eristäytyessä seuraamaan vierestä tapahtuman kulkua.


Faktaa taustalle:
Sai toden teolla koettaa mm. luoda zetsua/zetsuja. Årå todellakin lähti tämän matkaan, menettäen suurimman mielenkiintonsa kuitenkin varsin nopeasti. Sasuken ja Naruton kuoltua Årå alkoi kuluttaa aikaansa seuraamalla Sain aherruksia, samalla huvitellen järjestämällä terrori-iskuja - yleensä kiinnittääkseen huomion jälleen pois Saista ja tämän tutkimuksista.
Årå suottaa olla Onokin thus Iwan ja Kumon konfliktin takana, Tsucikage Mirithi ei tiedä Åråstä ja Iwan Daimio rahoittaa Sain tutkimuksia (suurimmaksi osaksi pelästyttyään Konohan mahdista neljännessä ninjasodassa). Akeda lienee yksi Årån vakio kaaoksen kylväjistä.
Sai ompi siemen josta mahdollisuus ponnistaa (Årån kautta?) uudeksi Madara-Tobiobito-Kaguya-Doragoniksi.
Killer B erakkona ei uhkaa ketään, mutta toimii vahvana pelotteena jokaiselle (Iwa) joka edes ajattelisi laajamittaista hyökkäystä Kumon maaperälle.
Rauhan aikana verilinjat o saanut taas jalansijaa, leviten sinne tänne (ei rinnegan, sharingan... eh?).
Pedot on irrallaan (paitsi hachibi), mutta Kyuubistä ei ole mitään havaintoja.
Akatsukin ("alkuperäisen") kopiot alkaa olla taas kova sana, pienempien valtioiden varautuessa palkkaamaan palkka-armeijan ja enemmän tai vähemmän vakaiden ihmisten hyödyntäessä tätä menttaliteettia.


Ps: miul oli ytimekäs versio päässä, mut... dunno miten päädyin tähän hässäkkään...
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Historiikkiehdotus

Viesti: # 224Viesti Cross »

Iha ok tuoki tosin liikaa yksityiskohtia ja samaan tapaan ku pawin teksti liiaks keskittyny kirjottajalle tuttuihin kyliin, enkä oikeestaa ymmärrä miks Oro vaivautus sotkeutumaan mihinkää.
Shiki-pon
Hachibi
Hachibi
Viestit: 37
Liittynyt: 18 Loka 2014, 11:49

Re: Historiikkiehdotus

Viesti: # 226Viesti Shiki-pon »

Ja sinällään viel se että Naruton ja Sasuken kuolema tuntuu jotenki vaan tapahtuvan siks että tarina sitä vaatii (eli sattumalta). Myös tuntuu jotenki omituiselta, että Darui (joka kuitenki sarjan mukaa ei mikää erityisen sotaisa taida olla) olis syynä sotimisen alkamiseen jälleen... Siinä omat mutinani.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Historiikkiehdotus

Viesti: # 412Viesti Southpaw »

Niille tiedoksi ketä ei oo ircissä näkyny (eli pääasiassa kai Shiki) niin mietittiin ircissä tämmöstä vaihtoehtoa et toteutetaan Naruton ja Sasuken kuolema pelissä. Mietittiin et esim. chuunin koe jossain isoista kylistä vois olla hyvä sauma siihen. Pahisjärjestön myrkyttäjä-jäbä päästelee vaikka siihen vesijohtoveteen samaa chakranhallintaa heikentävää myrkkyä mitä Tsunade käytti Jiraiyaan, joten siinä saadaan sopivasti laajempi kaaos aikaan kun sekä jumalat että muu kylä menettää kyvyn hallita chakraa samalla tavalla ku normaalisti. Sillä välin ku pahikset sit tappaa Naruton ja Sasuken ni siinä on muillaki hahmoilla enemmän tai vähemmän paremmat mahikset sotkea ittensä siihen kaaokseen mukaan jos esim. juuren anbut käyttää tilaisuutta hyväks sieppaamalla kiinnostavaa porukkaa tai hahmot alkaa tapella keskenään kun kukin epäilee jonku toisen olevan myrkytysiskun takana. Vielä ku Naruton kuolemasta raivostuva Kyuubi pääsee vapaaksi riehumaan keskelle kylää ni siin on mielenkiintonen soppa jo kasassa?

Also Kwaakku ehdotti, että Akedan vois vaikka laittaa pahisjärjestön jäseneksi/yhteistyökumppaniksi joten siin olis ainaki NPC jolla olis jotai mahdollisuuksia jumalia vastaan vaikka koittaisivatki myrkytettyinä pistää vielä vastaan?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Shiki-pon
Hachibi
Hachibi
Viestit: 37
Liittynyt: 18 Loka 2014, 11:49

Re: Historiikkiehdotus

Viesti: # 500Viesti Shiki-pon »

Ei sinällää mitää moista vastaa, sopis kait iha kivasti kuvioihin muutenki. Mis vaihees chuunin-koetta tosin? Varmaa kolmannes, ni saa siitäki spektaakkelin ja varmistaa että ukot on paikal? Ja itse asias vaikka Oromaru ei asiaan mitenkää liitykää, ni nehä vois samal yrittää sitäki lavastaa, ku se kerran veteli kymmenisen vuotta aiemmin samankaltasen jutun?
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Historiikkiehdotus

Viesti: # 502Viesti Southpaw »

Kolmannessa osassa joo ku tulee joka puolelta jengiä kattoon niitä 1 vs. 1 matseja. Ja Oromarusta mietittiin sellasta että se haluaa vaan rauhassa tehä kokeitaan joten se painu Iwan vuorille ja löysi sieltä hylätyn labran, jonka aikoinaan omisti Sai-niminen henkilö. Nyt se sit käyttää nimenään Saita ja tekee kokeita, samalla pyörittäen pientä sivubisnestä kun "Sain taidoista" kuulleet ninjat tulee pyytään siltä millon mitäkin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Päivitykset ja ehdotukset”