Yllätys

Pienehkö ja köyhä saari idässä lähellä Konohan rannikkoa. Saaren päästä on rakennettu pitkä silta Tulimaahan, mikä auttoi maan kaupankäyntiä suuresti. Tällä hetkellä köyhän Aaltojen maan varat ovat sillan rakennuksen jälkeen kasvaneet lupaavasti.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yllätys

Viesti: # 1695Viesti Cross »

Pieni hymy käväisi Akkin suupielessä Koutein torjuessa hänen tarjouksensa auttaa tämän kaipaaman tiedon keruussa, haluten ilmeisesti suoriutua tehtävästä itse, tai pitää etsimänsä asian omana tietonaan. Niin täi näin tämän ajatus mallissa oli kyllä perää, vaikka aliarvioikin pahasti yakuzalaisten kyvyt ja taidon kerätä tietoa huomaamatta. Toki nämä olivat ensisijaisesti varkaita, huijareita, salakuljettajia ja parittajia, mutta myös ensiluokkaisia vakoojia. Järjästö oli ymmärtänyt jo kauvan sitten tiedon olevan valtaa ja oppinut keräämään sitä jäsentensä avulla vähintään yhtä tehokkaasti kuin suuret ninjakylät, levittäen verkkonsa kuitenkin huomattavasti laajemmalle alalle. Juurikin siksi yakuza oli ollut myös arvokas liittolainen Hebigakurelle aijemmin ja jonka menettämisestä kylä varmasti nykyisin kärsi, joutuen luottamaan vähiin omiin vakoojiinsa.
Tsuchigumo ei kuitenkaan aikonut rueta painostamaan ystäväänsä enempää, sillä tämä tuntui päättäneen pitää tietonsa omanaan, vaikka joutuisikin näkemään enemmän vaivaa saadakseen haluamansa. ''Noh tiedät mistä minut löytää, jos satut muuttamaan mielesi.'' Piippua tuprutteleva nuorimies tokaisi olkiaan kohauttaen, ajatellen kuitenkin pitää tätä varmuuden vuoksi silmällä yhteyksiensä kautta. Ei niinkään selvittääkseen mitä tämä aikoi tutkia, vaan enemmänkin varmistaakseen ettei tämä sotkeutuisi mihinkään itselleen liian isoon asiaan vahingossakaan.
Keskustelun kääntyessä sitten miekkamiehen pyytämään palvelukseen, tuntui Koutei olevan valmis auttamaan, joskin pienin rajoituksin. Piippuaan polttavan yakuzalaisen suupielessä ollut hymy leveni entisestään vastauksen myötä, kasvaen koko suun levyiseksi hymyksi pyörätuolissa istuvan miehen pienen eleen myötä. ''Ei huolta. Tämä vaatii luultavasti enemmän käsiäsi, sillä sinä olet kaikista tuntemistani henkilöistä parhaiten perillä Kuchiyose no Jutsun saloista. Olen jo jonkin aikaa miettinyt tapaa valmistaa käärö jolla voin kutsua sopimuksen kanssani tehneitä henkilöitä ja tulla itse heidän kutsumaksi tarvittaessa, mutta en ainakaan vielä ole löytänyt oikeanlaista muotoa ihmisen kutsumiseen vaadittavalle tekniikalle.'' Päässään pyörineen ajatuksen pähkinänkuoressa vierellään rullailevalle ystävälleen selittävä Akki sanoi, kertoen ongelmasta johon oli törmännyt asiaan perehdyttyään.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Yllätys

Viesti: # 1716Viesti Ookami_Tez »

"Vain etäisesti, mutta ehkä minulla on nyt parempi vainu sinusta." Kou vastasi Akkin kommenttiin itsensä löytämisestä. Kadulla kyseleminen ei ollut järin nopeaa ja herätti varmasti epäilyksiä tämän aikeista. Onneksi Koutei oli levätessä tuntenut Akkin chakran eron ympäristössä ja sitä seuraten löytänyt tämän. Akki kuitenkin sitten toi keskusteluun puheeksi mielenkiintoisen asian, jota Kou oli itsekkin miettinyt aikaisemmin. Silloin mielessä oli eri käyttö tarkoitukset. "Hmm...Se on hankalaa. Verrattuna eläimiin ihmisten chakra kyvykkyydet ovat hyvin erillaiset. Kun meditoitsin miten sellaisen pystyisi tekemään päädyin aina ongelmaan erillaisten chakrojen ja ominaisuuksien huomioon ottamisen. Onko sillä kiire?" Kou kysyi hetken pohdittuaan ääneen jakaen samalla hieman asioita joihin oli törmännyt itse tutkiessaan kyseistä tekniikkaa, tai tekniikan käyttömuotoa.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yllätys

Viesti: # 1734Viesti Cross »

Koutein kertoessa ajatelleensa joskus samanalista kääröä kuin mitä Akki havitteli ja sen luomisessa törmäämiinsä ongelmiin, joihin hänellä voisi kuitenkin olla jotain apua tarjolla. Miekkamies oli kerennyt jonkin verran paneutua aiheeseen myös itse ja käyttää yhteyksiään tiedon keräämiseen aiheesta, minkä lisäksi Tinga oli myös antanut oman panoksensa. Kunoichin käyttämällä tekniikalla oli mahdollista kutsua ennalta merkattuja henkilöitä pitkienkin matkojen päästä, mutta ongelmaksi oli muodostunut se että tekniikka oli kertakäyttöinen ja mahdoton sitoa käärön kaltaiseen esineeseen.
''Mitä pikemmin sitä parempi. Olen kuitenkin onnistunut jo ratkaisemaan tuon mainitsemasi ongelman Tin...'' Tsuchigumo oli sanomassa, tajuten kuitenkin kesken lauseen ettei Jinain mainitseminen tällä hetkellä ollut välttämättä se kaikkein järkevin asia. Hän ei ollut aivan varma missä merkeissä pari oli eronnut, mutta ainakin Tinga oli vaikuttanut olevan melko palasina, eikä ollut mitään syytä olettaa Koutein selvinneen yhtään paremmin.
''Oma ongelmani on tekniikan luominen pysyväksi ja saaminen toimimaan molempiin suuntiin kääröjen tai tatuointien kautta, joten kyseessä on enemmä tekniikan vaatiman sinetti kuvion muoto.'' Viimeiset savut piippunsa loppuun palaneesta pesästä imaiseva nuorimies jatkoi aivan normaalisti, toivoen ettei pyörätuolissa oleva punapää ollut huomannut hänen aijempaa lipsahdustaan.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Yllätys

Viesti: # 1738Viesti Ookami_Tez »

Koulta ei jäänyt Akkin lipsahdus huomaamatta. "Ei sinun tarvitse esittää niin kuin Tingaa ei enää olisi." Kou sanoi raskaan huokaisun jälkeen. Vaikka tottakai sisällä Kou tunsi yhä kipua erosta hän tunsi melkein enemmän loukkaantumista siitä että Akki oletti hänen olevan kyvytön kuulemaan rakastaman naisensa nimen. "Sitten kyseinen tekniikka pitää pystyä vain luomaan sinetti muotoon. En ole hirveän hyvä siinä, mutta mitä olen Akito Koutein kirjoituksista ymmärtänyt niin kutsunta sinettiä luodessa tulee kuulla toisen olemus ja osata laittaa se sinetiksi. Te molemmat tunnette toisten chakroja, joten sen ei pitäisi olla mahdotonta." Kou jatkoi sitten sivuttaen lopulta Tinga keskustelun, koska hänestä asiassa ei ollut enempää keskusteltavaa nyt.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yllätys

Viesti: # 1741Viesti Cross »

Kuten Akki oli pelännytkin Koutei oli tuntunut huomaavan hänen lipsahduksensa ja vaikka tämä muuta väittikin ei tästä puhuminen näyttänyt kuitenkaan olevan kaikkein mieluisin asia, mikä oli kyllä helppo ymmärtää. ''Selvä... Arvelin vain että et halua häntä pyörimään päähäsi tällähetkellä.'' Miekkamies vastasi, arvellen ettei itse ainakaan olisi vastaavassa tilanteessa kaivannut ketään muistuttamaan kaipaamastaan henkilöstä. Onneksi harva edes tiesi Kagerosta ja kykeni siksi muistuttamaan tästä, vaikka ei se kyllä tuntunut toisinaan helpottavan yhtään tätä ajattelematta olemista. Jopa Tinga oli tuntunut epätoivoisesti kaipaavan jotain muuta mieleensä Koutein tilalle ja ottanut siksi mielellään vastaan tehtävän Teen maahan, vaikka joutuikin lähtemään sinne täysin tuntemattoman henkilön kanssa.
Yakuzalaisen olisi tehnyt sanoa kyllä asiasta pyörätuolissa olevalle ystävälleen paljon enemmänkin, mutta tämä ei ainakaan hänen arvionsa mukaan halunnnut puhua asiasta. Jos tämä olisi ollut valmis puhumaan siitä, olisi nuorimies haukkunut tämän siitä että oli päästänyt rakastamansa naisen menemään, huolimatta siitä miten tämä oli perustellut päätöksen itselleen. Aivan samoin hän olisi halunnut sanoa mielipiteensä aijemmin Jinaille, mutta tämäkään ei ollut tuntunut kaipaavan moitteita ratkaisustaan. Tämä oli kyllä osannut hoitaa itsensä rankaisemisen päätöksestään aivan yksinkin, vaikka ei tuntunutkaan aikovan pyörtää sitä.
''No sinun tietämyksesi kutsunta sineteistä ja eillaisista sopimuksista varmasti ylittää omani, sekä luultavasti Tingankin. Joten olisi varmaan hyvä että ainakin vilkaiset sitä mitä me olemme saaneet aikaan ja sanot mielipiteesi siitä.'' Koutein kertoman vain osin ymmärtävä Tsuchigumo vastasi olkiaan kohauttaen, tuntien olonsa melkein samanlaiseksi kuin silloin kun oli puhunut Hiraishin no jutsun ja Kuchiyose no jutsun eroista Jinain kanssa. Puolet kunoichin puheesta oli mennyt täysin yli hilseen häneltä, kuten nuiden kahden tekniikan varsinainen ero. Oikeastaan ainut ero jonka hän oli nuista kahdesta ymmärtänyt oli se että toinen vei käyttäjänsä sinetin luokse, toisen kutsuessa jotain kyttäjänsä luokse.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Yllätys

Viesti: # 1743Viesti Ookami_Tez »

Aikaa oli selvästi kulunut sillä kaksikko alkoi lähestyä jo kylää sen näkyessä puiden lomasta pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Kou yritti miettiä miten selittäisi Akkille helpommin ymmärrettäväksi. "Oletko koskaan piirtänyt tai maalannut jotain? Kutsunta sinetin pitäisi muistuttaa piirrosta, jonka teet miettiessäsi toisen henkilön sisintä. Esimerkkinä Tinga, on hyvin liekehtivä persoona, mutta pehmeä. Jotenka keskeltä ulospäin laajalle leviävä sinetti, joka on pehmeitä sudin vetoja. Kun taas Onimaru olisi hyvinkin karkea, mutta silti hyvin temperamenttinen, jotenka se muistuttaisi hyvin paljon Tingan merkkiä, mutta olisi paljon jäykemmin sudinvedoin tehty." Kou yritti pukea ajatuksiaan sanoiksi. Tämä tietty oli paljon vanhanaikaisempi näkemys kutsunta tekniikoihin kuin mitä nykyiset ninjavaltiot harrastivat, mutta Koun opettaja onkin ollut kuolleena jo hyvin pitkään.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yllätys

Viesti: # 1745Viesti Cross »

Koutein kysyessä oliko Akki koskaan harrastanut piirtämistä ja alkaessa sitten kertoa omista poikkeuksellisista kutsumis sineteistään rypisti Akki hieman otsaansa, sillä ei ollut vielä koskaan kuullut mistään vastaavasta. Tämän tapa kytkeä henkilön olemus sinettiin oli kieltämättä mielenkiintoinen ja huomattavasti ymmärrettävämpi kuin aijemmin esitetty selitys, joka oli mennyt täysin yli miekkamiehen ymmärryksen. Nyt hän kuitenkin kuvitteli tajuavansa mitä pyörätuolissaan istuva mies yritti kertoa, kyeten hieman paremmin asettelemaan tekniikkaan tarvitsemansa palikat paikalleen. Koutein tapa merkitä kutsuttava henkilö kuulosti kyllä toimivalta ja tehokkaalta, mutta sinetin tekeminen tuolla tavoin tulisi varmasti olemaan erittäin vaikeaa.
''Olen kyllä... Jokainen tatuoinneistani on itse suunnittelemani ja lisäksi olen alkanut kuvittaa erästä kirjaa mitä kirjoitan.'' Tsuchigumo vastasi ystävänsä esittämään kysymykseen ja jatkoi vielä hetken aikaa tämän ehdotuksen miettimistä, yrittäen samalla hahmotella mielessään kuvia ystävistää. ''Mitä tulee ehdottamaasi ideaan se kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta ja luultavasti toimivalta, mutta myös erittäin ongelmalliselta... Eikä vähiten vain siksi että se mitä me näämmä ja mikä todellisuus todella on eivät aina kohtaa, vaikka uskoisimmekin tuntevamme henkilön.'' Leukaansa mietteliäänä hierova nuorimies jatkoi, vilkaisten samalla puiden latvojen välistä välillä näkyviä talojen kattoja. Samalla hänen mielessään alkoi kuitenkin muotoutua eräs ajatus, joka oli enemmän arvaus kuin mikään järkevän päättelyn tulos.
''Useimmat tuntemani kutsunta sinetit ovat melko yleis luontoisia, kuten nämä mitä käytän aseideni kutsumiseen...'' Yhtä ranteissaan olevia tatuoinneista näyttävä Akki jatkoi, esitellen pientä kuviota, jonka keskellä oli asetta tarkoittava kirjain merkki. ''Nämä merkit toimivat esineisiin, kertoen yksinkertaisesti sen mitä niiltä halutaan ja vaativat käyttäjältään tarkkaa keskittymistä halutun asian kutsumiseksi, mikä tekee niistä omalla tavallaan yksinkertaisia versioita ehdottamastasi. Toisaalta ne eivät yksilöi asoita tarkasti, kuten sinun merkkisi ja eivät varmaan siksi toimi ihmisiin.'' Ideaansa vielä kertoessaan miettivä miekkamies selitti, yrittäen löytää aukkoa teoriastaan. ''Mitä luulet tapahtuvan jos yksinkertaisen yleis sanan tilalla käyttäisi henkilön itse kirjoittamaa nimeään? Jokaisella meistä on kuitenkin oma tapamme kirjoittaa, joka kertoo vielä enemmän meistä kuin pelkkä nimemme.''
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Yllätys

Viesti: # 1757Viesti Ookami_Tez »

Kou nosti vasemman käden renkaan pyörityksestä sivelläkseen partaansa. "Mielenkiintoinen idea. Siinä olisi hyvinkin identiteetti. Jos siihen vielä sinetöisi henkilön elinvoimaa tai chakraa kuten te kutsutte sitä. Se voisi hyvin toimia kiinne kohtana." Kou pohdiskeli miettien että kirjoitus toimisi sopimuksen sitojana ja chakra majakkana kutsunnalle itselleen. "Hyvinkin toimiva. Tinga osanee luoda sinetöinnillä chakran sinetöintiä. Itse en kauheasti siitä alasta tiedä. Minä en kuitenkaan ole sinettejä luonut jolla mestarini olivat haarniskaan sidottu." Kou jatkoi selittämistä uskoen että Tingan ymmärrys sineteistä varmaan riittäisi prosessiin. Kylään saapuessa Kou käänsi katsettaan hieman Akkin suuntaan. "Sinä tiedät mihin olemme menossa joten mene edeltä toki." Kou sanoi Akkille viitaten aijemmin puhuttuun Teepaikkaan.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yllätys

Viesti: # 1760Viesti Cross »

Tyytyväinen ilme nousi Akkin kasvoille Koutein arvellessa hänen ideansa olevan toimiva ja epäillessä sen tarvitsevan ainoastaan jonkinlaisen chakra jäljen tai vastaavan suoran linkin kutsuttavaan henkilöön. Miekkamies oli puhunut jo aijemmin Tingan kanssa vaihtoehtoisesta tavasta toteuttaa tuo jälki, joka olisi pysyvämpi ja helpommin toteutettavissa kuin kääröön sinetöity chakra merkki.
''Keskustelimme jo kerran aiheesta ja hän esitti mahdollisuuden kutsuttavan henkilön veren käyttämisestä sinetin luomiseen, mikä voisi toimia tässäkin tapauksessa.'' Nuorimies jakoi Jinain kanssa käymänsä keskustelun annin pyörätuoliaan eteenpäin lykkivän ystävänsä kanssa, haluten kuulla myös tämän mielipiteen ideasta. Veri ei ehkä ollut aivan sama asia kuin henkilön chakra, mutta yhdistyi varmasti luovuttajaansa yhtä suorasti kuin sekin ja luultavasti toimisi siksi myös hyvin samaan tapaan. Tosin sen liittäminen kutsunta sinettiin olisi varmasti helpompaa kuin toisen sinetin luominen sen sisään ja chakran vetäminen siitä aina kutsuntaa suoritettaessa, vaikka ilman Tingaa he tuskin saisivat asiasta aivan täyttä varmuutta.
Mies kaksikon saapuessa takaisin kylän reunalle Koutei kehotti paikat paremmin tuntevaa kalpeaa ystäväänsä näyttämään tietä ja tämä lähtikin johdattamaan heitä satama kaupungin vilinän läpi, kohti sitä samaa tee puotia missä oli ollut aijemmin. He eivät suunnannet sinne kuitenkaan aivan suoraan, sillä edellä kävelevä mies halusi poiketa ennen sitä toimittamassa tilauksen ystävänsä tarvitsemista asiakirjoista ne toimittamaan kykenevälle taholle. Pian he olivatkin jo yksinkertaiselta lehtikojulta näyttävän kopin luona, jonka pitäjän kanssa Tsuchigumo nojautui vaihtamaan pari nopeaa sanaa. Palatessaan takaisin Koutein luokse hän osotti kojun seinään kaiverrettua kahta pientä merkkiä, joista toinen oli hyvää onnea tarkoittava kanji ja toinen aallokkoa muistuttava kuvio ympyrän sisällä. ''Jos satut matkoillasi tarvitsemaan jotain ja näkemään nuo merkit yhdessä tai jompikumpi liitettynä yhteen jonkin toisen merkin kanssa niin suosittelen poikkeamaan. Mainitset vain tuntevasi minut ja näytät tätä niin he auttavat sinua parhaansa mukaan.'' Hymyilevä miekkamies sanoi ja ojensi ystävälleen pienen kolikkoa muistuttavan metalli palan, jonka eri puolilla nuo kaksi merkkiä olivat.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Yllätys

Viesti: # 1874Viesti Ookami_Tez »

"Sanotaan että veressä kulkee henkilön sielu, joten voi hyvinkin olla totta että se toimisi." Kou sanoi pohtien itse myös tekniikan hengellistä puolta miettien että sitä ei saisi koskaan unohtaa. Sitten kaksikko pysähtyi jollekkin kojulle, jonka pitäjän kanssa Akki vaihtoi muutaman sanan. Akki antoi sitten neuvon matkoilleen saaden Koun nyökkäämään samalla kun tämä painoi kuvat mieleensä ennen kuin sai kolikon, joka olisi ilmeisesti todiste kaksikon hyvistä väleistä. "Varmistukseksi jos joudun ongelmiin vai." Kou sanoi virnistäen hieman. Hän varmasti näytti heiveröiseltä siihen nähden mitä oli, mutta Kou ei uskonut että olisi syytä miksi hän joutuisi ongelmiin. Hän ei ollut ninja eikä omannut lojaliteetteja joten hän olisi ulkoisesti ainakin hyvin syyttömän näköinen.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yllätys

Viesti: # 1876Viesti Cross »

Kojulta palannut ja kolikon Kouteille ojentanut Akki piti kasvonsa lähes ilmettöminä, pyörätuolissa olevan ystävänsä kysyessä mihin tarkoitukseen se oli. ''Varsinkin silloin, tai jos vain haluat lähettää viestin jollekulle, jonka olinpaikan tiedät. Yhtä lailla jos olet ruokaa tai yösijaa vailla voit luottaa tuohon.'' Miekkamies vastasi katsoen pää hieman kallellaan virnistävää ystäväänsä, joka taisi kuvitella että hän vähätteli tämän kykyä pärjätä itsekseen. Kyse ei kuitenkaan ollut ainakaan täysin siitä, sillä hän kyllä luotti siihen että tämä kykenisi tulemaan tarvittaessa toimeen yksinäänkin. Ei kuitenkaan ollut mitään syytä olla tarjoamatta edes pientä apua Koutein matkalle, mihin ikinä tämä sitten aikoikaan suunnata.
''Se miten ja mihin käytät tai ole käyttämättä sitä on aivan itsestäsi kiinni, aivan kuten se pyydätkö apua ystävältäsi kun sitä tarvitset.'' Tsuchigumo jatkoi vuorostaan virnistäen hieman, ennen kuin viittasi heitä jatkamaan matkaansa. Päivän erikoisten tapahtumien parissa oli kyllä vierähtänyt hyvä tovi, mutta heillä olisi silti hyvin aikaa istahtaa tee kupposen äärelle vaihtamaan kuulumisia kaikessa rauhassa, ennen kuin yakuzalaisen odottama laiva olisi lastattu loppuun ja valmis lähtemään.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Yllätys

Viesti: # 1928Viesti Ookami_Tez »

Kou laittoi kolikon taskuunsa lähtien vierittämään Akkin vierellä pyöränsä renkaita. "Jos oikeasti tarvitsen apua etsin kyllä sinut käsiini. En vain usko että sille on tarvetta." Kou sanoi tyytyväisenä. Mutta heillä olisi vielä paljon puhuttavaa, mutta aikaa varmasti olisi, joten Kou päätti hiljentyä jatkaen Akkin perässä teekaupalle.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Aaltojen maa”