Pohjoinen vs länsi

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1634Viesti Cross »

Nunon kunai ja Kageron sahalaitainen miekka kalahtivat äänekkäästi yhteen, peittäen melkein alleen naisen sanat. Onneksi vain melkein, sillä ne riittivät saamaan vastustajaansa huomattavasti lyhyemmän miehen pysähtymään ja katsomaan tätä epäilevästi. Hänellä ei ollut mitään takeita siitä että voisi luottaa naamioituun vastustajaansa, saati siitä että Akuma kertoisi Kougan surmaajan nimen. Eihän tämä ollut kertonut sitä edes alaisilleen, joista suurin osa arvaili ja luotti huhupuheisiin.
''Miksi luottaisin sinuun?'' Kunaitaan uuteen iskuun valmiina pitävä Ningyou kysyi silmät kapeina viiruina, mustat rihmat Ichirikin toisen ranteen ja nilkan ympärille kietoutuneina. Samalla hän vilkaisi nopeasti etäisyyttä ottavaan Kion, joka näytti pysyvän kiltisti sivussa taistelusta. Tilanne ei ollut hänen kannaltaan mikään kaikkein edullisin, vaikka saattoikin näyttää siltä päällisinpuolin. Kalpea shinobi oli kyllä vahvempi kuin kumpikaan vastustajansa, mutta väsymys alkoi painaa häntä ja tilanne oli yksi kahta vastaan. Ehkäpä olisi joka tapauksessa viisasta hyväksyä tarjous ja toivoa parasta, sen sijaan että jatkoi vain toivottoman tuntuista pakomatkaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1637Viesti Southpaw »

Kagero tunsi helpotusta siitä, että oli saanut jälleen Nunon kuuntelemaan, joskin nainen oli silti turhankin tietoinen rihmojen otteesta nilkassaan ja rantessaan. Väärät sanavalinnat voisivat hyvinkin koitua kohtalokkaiksi, ellei hän saisi rihmamiestä järkiinsä.
"Minä otan käskyjä vastaan vain Akumalta itseltään, en keneltäkään muulta. Sen vuoksi olen sinun paras mahdollisuutesi päästä hänen puheilleen jos todella haluat saada tietää nimen. Jos sen voisi saada tietoonsa jostain muualta kuin Akumalta niin varmasti silloin tietäisit nimen jo", Kagero sanoi, pitäen äänensä rauhallisena, jotta ei tulisi provosoineeksi epäluuloista miestä edes vahingossa.
"Lisäksi... mitä menetettävää sinulla on jos annat minun viedä sinut Akuman eteen? Kukaan ei ole tappamassa sinua tai ottamassa vangiksi niin kauan kuin et vain itse anna mitään syytä siihen", nainen lisäsi. Vaikka naisen kasvot eivät olleetkaan näkyvissä maskin vuoksi, silmänrei'istä saattoi kuitenkin nähdä naisen silmissä olevan katseen, joka paljasti että tämä todella tarkoitti sitä mitä sanoi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1643Viesti Ookami_Tez »

Kion seurasi tätä puhumista sivusta. Kageron luvatessa että voisi saada Nunon Akuman eteen sai tämän huomion. Siksi siis tämä nainen tiesi ketä oli tappanut Kougan. Ehkä minun pitäisi liityyä mukaan. Ei. Mitä helvettiä taas mietit. Akuma näkisi valheidesi läpi heti ja olisit kuollut. Kion kävi ajatuksia läpi päänsä sisällä laskematta yhtään valmiuttaan, jos tämä otus päättäisi kääntyä vielä agressiiviseksi. "Kagero, Minun on jatkettava tehtävääni täällä. Luotan että pystyt saattamaan tämän...herran pohjoiseen." Kion sanoi yrittäen vapauttaa itsensä. Hän oli jo varmaan toista päivää myöhässä viimeisesta raportoimis päivästä. Oli kiire palata rajan yli. Tosin tiedossa olisi ikäviä Genjutsu pään tutkimis hetkiä kun selvitettäisiin ettei Kion olisi menehtynyt kentällä ja paikattu vakoojalla.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1648Viesti Cross »

Ikäistään parikymentä vuotta nuoremmalta näyttävä Nuno katseli ja kuunteli epäileväisenä Kageroa, jonka ehdotus kuulosti liiankin hyvältä ollakseen totta. Hitaasti miehen kunaita pitämä käsi alkoi kuitenkin laskeutua ja tämän kehosta työntyneet rihmat vetäytyä takaisin ihon alle, hänen ymmärtäessä että tämän parempaa mahdollisuutta totuuden selvittämiseksi tuskin olisi. Järki ja selviytymis vaisto olivat myös samaa mieltä siitä ettei turhanpäiväistä taistelua Akumaa vastaan kannattanut jatkaa, vaikka kunniantunto vaatikin kostamaan entisen johtajan puolesta. Se ei kuitenkaan onnistuisi kuolleena ja uuden isännän hyväksymynen vaikutti tällä hetkellä ainoalta vaihtoehdolta pysyä hengissä.
''Hyväon... Suostun tarjoukseesi.'' Ningyou lopulta sanoi ja työnsi kunain takaisin jalassaan roikkuvaan koteloon, kiinnittämättä edelleenkään huomiota taaempana olevaan kumipuku pelleen. Hän ei nimittäin aikonut päästää tätä naista silmistään, ennen kuin tämä oli järjästänyt tapaamisen isäntänsä kanssa. Kalpea shinobi joutuisi luultavasti palvelemaan tätä ja osoittamaan uskollisuutensa tälle jollain tapaa, mutta eipä sillä olisi väliä. Se olisi vain työtä ja siitä saatava palkkio oli ainut mikä häntä kiinnosti.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1654Viesti Southpaw »

Maskinsa alla Kagero näytti helpottuneelta Nunon suostuessa lopulta päästämään irti ja hyväksymään hänen tarjouksensa. Taustalle vetäytyneen Kionin kuitenkin kutsuessa häntä nimeltä, nainen käänsi terävästi maskin peittämät kasvonsa kohti Kionia. Hänellä ei ollut mitään sitä vastaan, että Kion jäisi jatkamaan tehtävää mutta nimeltä kutsumista hän ei kuitenkaan tässä tilanteessa voinut sivuuttaa.
"Hei, millainen idiootti oikein kutsuu tehtävällä olevaa anbua nimeltä?" Kagero kysyi terävästi Kionilta. Toki hän ei ollut edes mitään koodinimeä antanut, mutta ei silti olisi luullut olevan mahdottoman vaikeaa tarvittaessa lyhentää oikeaa nimeä vaikkapa vain Kageksi.
"Ja pystyn kyllä saattamaan hänet pohjoiseen. Lienee parempi lähteä matkaan heti... ellei sinulla ole täällä vielä jotain tekemistä?" Kagero sanoi, osoittaen viimeisest sanansa enemmän kuitenkin Nunolle kuin Kionille, jolle taas ensimmäiset sanat oli tarkoitettu vastaukseksi. Tietenkin jokin voisi mennä vielä vikaan, mutta Kagero arveli kykenevänsä pitämään Nunon hallinnassa nyt kun tämä oli suostunut hänen tarjoukseensa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1662Viesti Ookami_Tez »

Kion huokaisi Kageron alkaessa läksyttämään tätä nimen käytöstä. Tämä ei ollut edes antanut toista nimeä ja sitä paitsi ei Nuno olisi tiennyt että Kagero oli tämän oikea nimi eikä vain ANBU-salanimi. Kion kuitenkaan vastannut siihen mitään vaan päätti pitää päänsä kiinni että pääsisi pois tilanteesta. "Hyvää matkaa siis pohjoiseen." Kion totesi lähtien sitten jatkamaan askellusta poikki kylän siihen suuntaan kun he olivat olleet matkalla Kageron kanssa. Kierrän hieman etelämmästä ja poikkean sitten länteen. Kion ajatteli ettei herättäisi huomiota matkalla.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1668Viesti Cross »

Vaikka Kageron Kiolle antamat nuhtelut olivat sinäänsä paikallaan niin olivat ne myös täysin turhat, sillä tämän nimi ei olisi voinut vähempää kiinnostaa Nunoa tällähetkellä. Tarkalleen ottaen hän ei ollut edes kuullut sitä, sillä ei ollut kiinnittänyt mitään huomiota kumipukuiseen hahmoon. Eikä se seikka muuttunut edes silloin kun tämä sai moitteet ajattelemattomasta teostaan, sillä kalpean miehen ajatukset olivat jo muualla.
Välittämättä käytävästä keskustelusta ja äskeisestä taistelusta Ningyoun ajatukset olivat siirtyneet takaisin tämän omaan janoon, jota pieni toiminta oli vain korostanut. Muisto reijän seinäänsä saaneessa rötiskössä olevasta pumppukaivosta alkoi tuntua erittäin kutsuvalta, mutta halu pitää Kageroa silmällä Akuman tapaamiseen asti vei kuitenkin voiton. Tietämättä oikein mitä tehdä mies katseli vuoronperään kunoichia ja taloa, samalla kun tämän taistelu toveri selitti suuntaavansa omille teilleen tehtäväänsä suorittamaan.
Vasta Ichirikin huomautus siitä että heidän pitäisi lähteä matkaan heti havahdutti kalpean shinobin ajatuksistaan, saaden tämän katsomaan naista uupuneena. ''Vettä ensin...'' Kädellään heidän taistelun aloitus paikkana toiminutta rakennusta osoittava Nuno sanoi, samalla kun hänen mahansa murisi äänekkäästi. ''Ja ruokaa.'' Nälkiintyneen laiha mies jatkoi, katsellen ympärillään olevaa autio kylää ja miettien löytyisikö sieltä mitään syötäväksi kelpaavaa. Muutama rotta nyt ainakin pitäisi löytyä ja ehkä jos hyvin kävisi koditon kissa, tai jopa kulkukoira.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1672Viesti Southpaw »

"Onnea matkaan sinullekin", Kagero tyytyi hyvästelemään Kionin lyhyesti, ennen kuin käänsi huomionsa takaisin Nunoon, joka naisen yllätykseksi halusikin saada lisää vettä, sen sijaan, että olisi lähdetty heti matkaan. Miehen aiemmasta raivokkaasta käytöksestä Kager oli arvellut vastauksien saamisella olevan kiire, mutta jos Nuno halusi vettä niin mikäs siinä.
"Hyvä on. Juo vain rauhassa. Mitä ruokaan tulee niin minulla on jonkin verran energiapatukoita ensihätään. Jos haluat kunnon aterian niin joudumme metsästämään jotain", Kagero ehdotti, suunnatessaan seuraavaksi takaisin talon sisäpuolelle, jotta Nuno voisi käyttää tilaisuuden juomiseen. Samalla nainen myös kaivoi harmaan anbu-liivinsä taskusta pari energiapatukkaa, joita kohotti Nunnon näkyville kuin kysyen haluaisiko tämä syödä ne ensihätään vai haluaisiko tämä mieluummin suosiolla metsästää jotain parempaa syötävää.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1674Viesti Cross »

Kionin tehdessä lähtöä Nunon ajatukset olivat hänen omissa tarpeissaan, eikä tämä vaivautunut hyvästelemään uutta tuttavuuttaan naamioidun kunoichin tavoin. Sen sijaan hän lähti kyllä nopeasti astelemaan vesipumpun omannutta hökkeliä kohti, kuullessaan Kageron sanovan ettei heillä olisi liian kiire lähteä, vaan aikaa olisi pieneen tankkaukseen. Hetken kuluttua mies jo veivasikin jälleen vesipumppua ja juoda pulputti siitä pulppuavaa kylmää kaivovettä, joutuen jälleen kerran pärskimään aina välillä ettei olisi tukehtunut ahneuksissaan. Kylmä vesi auttoi kuitenkin sammuttamaan janon ja jonkin ajan kuluttua lähinnä uitetulta koiralta näyttävä mies palasi perässään tulleen naisen luokse, joka kaivoi muutaman energiapatukoita tarjolle.
Huolimatta siitä ettei erityisemmin pitänyt nuista pahvilta maistuvista pika eväistä Ningyou otti mitä tarjotteen vastaan, vaikka nyrpistikin hieman nenäänsä ne nähdessään. Paljoa parempi ilme ei ollut myöskään hänen repiessä yhden patukoista kuoren auki ja ahtoi sen melkein kokonaisena suuhunsa, onnistuen vain vaivoin pureskelemaan sen nieltävän kokoisiksi paloiksi. Saatuaan sen kuitenkin taisteltua alas Nuno katsoi Kageroa epäilevästi ja repi nopeasti toisenkin patukan kuoren auki, tunkien sen samantien suuhunsa, aivan kuin olisi epäillyt naisen aikovan ottaa sen takaisin.
''Teillä on varmaan parempaakin syötävää kuin nämä?'' Suutäynnä mutiseva teini-ikäiseltä nuorelta näyttävä mies kysyi päätä pidemmältä seuralaiseltaan, katsellen tätä otsa mietteliäänä kurtussa. Hän tiesi ettei Akuman päämajanaan käyttämä entinen Otogakureksi kutsuttu kylä ollut kuin noin päivän matkan päässä, minkä takia saattoi toivoa että sieltä saisi paremman aterian ja että heidän ei sen takia tarvitsisi pysähtyä jahtaamaan vähiä tällä alueella vielä jäljellä olevia riista eläimiä. Kougan lauma oli tehnyt vuosien saatossa selvää niistä ja oli harvinaista löytää enää mitään hiirtä isompaa syötävää, mikäli ei sortunut kanibalismiin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1675Viesti Southpaw »

Maskin takana Kageron kasvoilla oli jopa hieman huvittunut hymy Nunon ahtaessa energiapatukan lähes kokonaisena suuhunsa ja pureskellessa sen sitten vaivalloisen näköisesti palasiksi. Onneksi mies ei kuitenkaan voinut nähdä ilmettä. Tähän asti tapahtuneen pohjalta Kagero oli alkanut pitää Nunoa varsin kuumapäisenä tapauksena, joten olisi varmasti parempi välttää antamasta mitään syytä provosoitua.
"Ei hätää, tukikohdassa on kyllä parempaa syötävää. Noita pidän mukana vain tehtävillä, sillä aina ei ole aikaa ruveta tekemään kunnon ruokaa", Kagero vastasi Nunolle. Toisin kuin Kougan ntisillä alueilla, Pohjoisessa Akuma oli rajoittanut riistaeläinten metsästystä, tajuten sen verran, että ei olisi kenellekään hyväksi jos miehet nälissään metsästäisivät kaiken mikä liikkui.
"Esittäytyminen lienee paikallaan, joten voit kutsua minua Kishuksi", Kagero päätti esittäytyä koodinimellään, vaikka Kion olikin oikeaa etunimeä mennyt käyttämään aikaisemmin. Jos Nuno kuitenkin syystä tai toisesta päättäisi vaatia oikean nimen tietoonsa, Kagero arveli ettei kai auttaisi muukaan kuin kertoa jos halusi välttää uudet raivokohtaukset. Yksin hän ei uskonut Nunoa vastaan selviävänsä muuten kuin puhumalla ja varomalla sanojaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1677Viesti Cross »

Kageron kertoessa että pohjoisilta alueilta löytyi muutakin syötävää kuin vain energia patukoita, alkoi viimeisiä suussaan pyöriviä palasia kielellä hampaan väleistään kaivava Nuno nyökytellä päätään tyytyväisenä. Edellisestä kunnon ateriasta olikin jo aikaa, jos ei otettu satunnaisesti löytyneistä säilykkeistä nuotiolla lämitettyjä ruokia huomioon. Toisin kuin Akuma Kouga ei ollut todellakaan vaivautunut hallitsemaan omaa aluettaan mitenkään viisaasti, minkä takia se olikin nykyisestä neljästä alueesta luultavasti kaikkein kurjimmassa kunnossa oleva. Oli oikeastaan jopa ihme että se oli pysynyt näinkin kauvan tämän hallussa, vaikka minkä tahaansa kilpailevan osapuolen olisi pitänyt kyetä murskaamaan sen halutessaan. Läntisen alueen metsät olivat kuitenkin kätkeneet sisäänsä lukuisia Orochimarun vankiloista ja laboratorioista, joista vapautuneet arvaamattomat vangit olivat tottuneet kovaan ympäristöön ja puolustivat näennäistä vapauttaan aina verisesti loppuunsaakka.
''Maistuivat aivan lastulevylle.'' Tyhjää suojakäärettä käsissään pyörittelevä Ningyou vastasi Ichirikille, katsellen sitä mietteliäänä ja harkiten olisiko kaikesta huolimatta halunnut vielä yhden patukan. Maku ei ollut mikään kovin kutkuttava, mutta ainakin se voitti kaarnan syömisen, vaikka maku kyllä oli aika samankaltainen. Ravinto sisältö oli kuitenkin paljon parempi, eikä myöhemmin tarvitsisi varmaankaan pelätä heräävänsä oksentamaan sulamattomia puunpalasia sisuksistaan.
Ennen kuin kalpea mies kerkesi kuitenkaan alkaa vaatia lisää syömistä siirsi naamioitu ANBU keskustelun painopisteen toisaalle, huomauttaen etteivät he olleet esittäytyneet toisilleen. Kuten Kion sanoessa tämän nimen aijemmin, meni se tälläkin kertaa lähes ohi shinobin korvista ja hetken kuluttua tämä muisti enää sen alkaneen K:lla. Eikä se varmaan ollutkaan mikään ihme, sillä jopa oman nimen muistaminen näytti tuottavan ongelmia tälle. Häntä oli keretty elämänsä aikana kutsua monilla nimillä, joista ensimmäisinä mieleen muistui vaimeina kaikuina Hiru ja Dan, mutta ne eivät tuntuneet oikeilta. Seuraavaksi mieleen nousi huomattavasti tutummalta jo tuntuva Shimekorosu, mitä Kouga oli käyttänyt toisinaan pelotellessaan vihansa niskoilleen saamiaan henkilöitä, sillä harva asia oli varmasti niin kaameaa kuin tunteja kestävä tukehtuminen susien näykkiessä palasia samalla. Samaa nimeä jotkut tämän alaiset olivat myös käyttäneet, kun olivat luulleet ettei sen kohteena ollut mies kuulisi.
''Nuno...'' Otsa rypyssä hetken aikaa Kageroa katsonut pikkumies lopulta vastasi ilme kirkastuen, muistettuaan lopulta kaikkein yleisimmän nimityksen. Projekti 86, Nunoningyou, tutkimuskohde 47, oli tarkka nimitys mikä hänen tiedoissaan oli lukenut ja mikä oli sittemmin muotoutunut myös hänen nimekseen. ''Nuno Ningyou.'' Päätään varman näköisesti nyökyttelevä shinobi jatkoi, ollen varma että sitä nimeä hänestä oli kaikkein eniten käytetty ja se sen silloin täytyi myös olla.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1681Viesti Southpaw »

"Kieltämättä maku ei ole mikään kummoinen, mutta ravintosisältö ainakin on kohdallaan jos pitää saada nopeasti syötyä", Kagerokin totesi ääneen Nunon kommentoidessa energiapatukoiden makua. Pian Kagero sai kuitenkin kohottaa hämmentyneenä kulmiaan, kun Nunon kasvoille levisi nimen kysymisen jälkeen keskittynyt ilme, aivan kuin tämä olisi todella joutunut miettimään mitä vastaisi.
"Ehkä hänellä ei ole nimeä..." Kagero ehti hetken ajan epäillä itsekseen. Jollain tapaa hänen kävi laihan ja väsyneen näköistä nuorta miestä nyt jopa hieman sääliksi. Kuullessaan kuitenkin lopulta tämän nimen, tunne katosi nopeasti, naisen tajutessa että tiesi tuon nimen. Ennen Otogakuresta lähtöä, oli tehtävänannossa Nunon nimi tullut esiin, sillä anbuja oli kehotettu pitämään silmällä tiettyjä nimiä jotka oli saatava napattua joko elävänä tai kuolleena, johtuen näiden asemasta Kohan joukoissa. Sikäli kuin Kagero oli ymmärtänyt, Nuno oli ilmeisesti ollut jossain melko tärkeässä asemassa Kougan joukoissa, mikä ei kyllä ollut ihme kun tämän aikaisemmin käyttämiä rihmoja mietti. Kyky oli ainutlaatuinen jopa Otogakuren kaltaisessa paikassa, missä Orochimarun entisillä koekappaleilla oli jos jonkinlaisia kykyjä, joten ei ihmekään jos Kouga oli kiinnittänyt Nunoon jotenkin erityisesti huomiota ja keksinyt tälle käyttöä.
"Ilo tavata. Ja anteeksi siitä aikaisemmasta... Tarkoitus ei ollut säikäyttää sillä tavalla", Kagero tyytyi sanomaan ääneen, viitaten siihen kuinka oli varoittamatta tullut Kionin kanssa paikalle. Itsekseen nainen päätti pitää sitä käsitystä yllä, ettei nimi sanonut hänelle mitään. Näin Nuno ei toivottavasti alkaisi tuntea oloaan uhatuksi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1682Viesti Cross »

Maskin takia Nunolla ei ollut mitään hajua Kageron hämmästyneestä, säälivästä, tai yllättyneestä ilmeestä, vaikka ei niillä varmaan olisi hänelle ollut mitään merkitystäkään. Sen sijaan pienen pohdinnan jälkeen nimensä muistaneen miehen huomio oli siirtynyt jo toisaalle ja tämän katse kiersi ympäri rakennusta, etsien tyhjää pulloa matkalle tarvitsemaansa vettä varten. Kaivosta juotu vesi oli kyllä sammuttanut janon, mutta se ei ollut vielä riittänyt selättämään edellis yön taistelun aiheuttamaa nestehukkaa.
''Täh? Aikasemmin... Nii joo ei siin mitää... Kannattaa olla varovainen täälläpäin.'' Kishuksi esittäytyneen ANBUn esittelemät pahoittelut huolettomalla kädenheilautuksella sivuttava Ningyou vastasi, jouduttuaan hetken verran miettimään mitä tuo oli mahtanut tarkoittaa. Hän oli kyllä normaalistikkin hieman hajamielinen nykyisin, eikä kyennyt keskittymään mihinkään pitkäksi aikaa, mutta väsymys alkoi jälleen pahentaa vain tilannetta. Samaa vauhtia kun taistelun nostama adrenaliini taso laski ja haihtui miehen verestä, saaden tämän vaikuttamaan luultavasti melkein vaarattomalta.
''Pitäs löytää pullo matkaavarten... Oma jäi viimeyönä leirii kaikessa kiireessä...'' Vaimeasti mutiseva shinobi sanoi kuin itselleen puhuen, kierrellen kurkkaamassa talon pariin pieneen huoneeseen ja yrittäen löytää niistä etsimäänsä. Lopulta erään rojukasan päältä löytyikin pölyinen ja rutistunut muovipullo, joka saisi kelvata tälläkertaa. Todettuaan löytönsä olevan ainakin silmämääräisesti ehjä kalpea mies suuntasi jälleen pumpulle ja alkoi täyttää läpinäkyvää pulloa kylmällä kaivovedellä, siemaisten vielä lopuksi myös suunsa täyteen. ''Valmis.''
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1683Viesti Southpaw »

"Kiitos varoituksesta", Kagero vastasi Nunon sanoihin, tietämättä miten oikein suhtautua mieheenn. Aikaisemmin tämä oli tuntunut kuin nurkkaan ahdistetulta pedolta, mutta nyt kuitenkin harmittomalta ja hajamieliseltä. Hetken pohdinnan jälkeen Kagero tuli lopulta siihen tulokseen, että tämä oli varmasti jotain miehelle tehtyjen kokeiden sivuvaikutuksia taikka sitten tämä oli muuten kokenut jotain traumaattista mikä sai mielen harhailemaan asiasta toiseen, kuin vältellen ajattelemasta mitään ikävää.
"Minulla on kyllä käärössä sinetöitynä oma pulloni mukaan. Voin kyllä jakaa veden kanssasi jos haluat?" Kagero ehdotti. Nainen oli tuskin saanut sanat suustaan kun taloa tutkiva Nuno kuitenkin löysi oman pullon toisesta huoneesta ja palasi täyttämään pullon vedellä, ennen kuin ilmoitti olevansa valmis.
"Sitten kai mennään. Ja sano vain jos sinusta alkaa tuntua, että haluat levätä. Voimme kyllä välillä pysähtyä jos tulee tarvetta pitää taukoja", Kagero sanoi ja lähti kävelemään ulos talosta ja talon takapihalta kohti kauempana kulkevan metsän reunaa. Sen läpi he pääsisivät ainakin nopeasti Pohjoisen tukikohtaan, olettaen että matkalla ei tulisi mitään yllätyksiä kuten Kougalle vielä uskollisia kapinallisia. Kagerolla ei ollut aavistustakaan, voisiko taistelun sattuessa luottaa siihen, että Nuno auttaisi häntä, kuten Kion oli tehnyt aikaisemmin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoinen vs länsi

Viesti: # 1693Viesti Cross »

Kageron kertoessa että he voisivat pysähtyä mikäli Nuno ei jaksaisi pysyä mukana, nyökkäsi mies hajamielisesti vastaukseksi. Hän kyllä kuuli mitä nainen oli juuri sanonut, mutta oli sillähetkellä keskittyneempi seuraamaan muutamia nurkassa marssivia muurahaisia ja rekisteröi vain osaksi mitä oli juuri kuullut. Senpä takia hänellä ei juurikaan ollut aavistusta miten pitkään joutuisi sinnittelemään kunoichin perässä, ennen kuin tilaisuus seuravaan taukoon tulisi. Mukisematta mies kuitenkin lähti astelemaan edellään kävelevän ANBUn perässä, suunnaten tämän ohjaamana talon takana näkyvää metsänreunaa kohti.
Jos olisi tiennyt matkaseuransa huolestuneista ajutuksista mahdollisten hidasteiden sattuessa tielle, olisi Ningyou voinut alkaa vakuutella tälle ettei syytä epäilyyn ollut. Hän ei ollut koskaan ollut mitenkään erikoisen uskollinen Kougalle, tai kunnian himoinen ottaakseen itse tämän paikan. Oma hyöty oli ainut syy miksi kalpea mies oli seurannut Inuzukaa ja se oli ainut syy miksi hän oikeastaan oli kiinnostunut tapaamaan Akuman. Tämän avulla hän saisi selville kuka oli surmannut Kougan ja tämän lauman, minkä jälkeen hän pääsisi kiitollisuuden velastaan. Jos se tarkoittaisi että pitäisi palvella tämän kilpailijaa niin mikäs siinä, sillä kyllä se aina päämäärättömän harhailun metsässä voitti ja toivonmukaan ruokakin tulisi olemaan paljon parempaa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”