Next step

Pienehkö ja köyhä saari idässä lähellä Konohan rannikkoa. Saaren päästä on rakennettu pitkä silta Tulimaahan, mikä auttoi maan kaupankäyntiä suuresti. Tällä hetkellä köyhän Aaltojen maan varat ovat sillan rakennuksen jälkeen kasvaneet lupaavasti.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Next step

Viesti: # 164Viesti Cross »

Gambein komento huudot ja puisten miekkojen kalke kantautuivat harjoitus kentältä merta huoneensa parvekkeella katselemassa istuvan Akkin korviin, tämän hahmotellessa samalla mielessään seuraavaa siirtoaan. He olivat onnistuneet voittamaan ensimmäisen erän taistelusta saarien herruudesta, hänen kukistaessaan Kyo-kain johtajan näiden viimeisimmän hyökkäyksen lopuksi. Johtajansa tappiosta tyrmistyneet yakuzalaiset olivat perääntyneet suosiolla ja pysyneet ainakin toistaiseksi poissa, mihin nuori miekka mies ei uskonut olevan tulossa aivan hetkeen. Ryhmä oli menettänyt lukuisia avan henkilöistään, kärsien samalla raskaita tappioita, joutuen varmasti vuorostaan taistelemaan kynsin ja hampain oman reviirinsä hallinnasta. Voitto ei ollut kuitenkaan tullut Aoinamille helposti, saati ilman menetyksiä. He olivat toki saaneet värvättyä jonkin verran lisää väkeä riveihinsä , joita Gambei oli alkanut kouluttaa Shichiron ja Kyozun avustuksella. Tarkoitus oli korvata puuttuvaa lukumäärää laadulla, mutta edes sekään tuskin tulisi riittämään pitkänpäälle. Onimarun tavaroista löytämäänsä valkoisesta luusta kaiverrettua kettua muistuttavaa pitkää piippua sormissaan pyörittelevä Akki kuuli vaimean koputuksen huoneensa ovelta ja pyörähti alas kaiteelta jolla oli istunut, potkaisten ohimennen lattialla lojuvia vaatteita hieman kasaan, samalla kun asteli avaamaan huoneen liukuoven. ''Tule toki peremmälle.'' Nuorimies sanoi oventakana olevalle Ojisanille ja lähti astelemaan takaisin parvekkeen suuntaan, yrittäen sukien sekalaiseksi pehkoksi yllättäen kasvaneita hiuksiaan, miettien miten paljon helpompaa oli ollut kun ne eivät olleet vielä kasvaneet. ''Oletan että sinulla ja Obasanilla on jotain kysyttävää?'' Takaisin parvekkeen kaiteelle istumaan loikkaava nuorimies sanoi ja loi odottavan katseen ikäisekseen kauniilta naiselta näyttävään mieheen, jonka ulkonäkö sai varmasti monet miehet miettimään hämmentyneenä seksuaalista suuntautumistaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Next step

Viesti: # 166Viesti Southpaw »

Akkin avatessa oven ja pyytäessä tulemaan peremmälle, Ojisan astui sisään huoneeseen. Suljettuaan liukuoven perässään, mies asteli hiljaisin askelin Akkin perässä kohti parveketta ja pysähtyi sitten hetkeksi nojaamaan ovenkarmiin ja katselemaan pihalla käynnissä olevia harjoituksia. Sikäli kuin hän oli seurannut, Gambei, Shichiro ja Kyozu olivat onnistuneet kehittämään joidenkin miesten taitoja jo huomattavasti, mutta vielä koulutettavilla oli kuitenkin paljon parantamisen varaa.
"Keskustelin hänen kanssaan hetki sitten ja tulimme siihen tulokseen, että meidän on tehtävä seuraava siirtomme ennen kuin joku muu ehtii ensin. Vaikka voitimme ensimmäisen erän ja saimme värvättyä uusia miehiä, miesvahvuutemme tilanne on kuitenkin tappioiden vuoksi plus miinus nolla", Ojisan aloitti ja sormeili samalla hajamielisen näköisenä kaulassaan olevaa korua, joka tuntui vain korostavan Ojisanin naisellista ulkomuotoa. Näennäisen hajamielisyyden alla mies kuitenkin laskelmoi koko ajan, miten heidän tilanteessaan olisi parasta toimia.
"Vaikka luotan siihen, että Kumossa oleva ystäväsi palaa kyllä taistelemaan kuten lupasi ennen lähtöään, en kuitenkaan usko että tyttö yksin riittää korvaamaan miesvoiman puutteen, sillä hän ei todellakaan vaikuta olevan vielä isänsä veroinen. Tarvitsemme lisää väkeä, joten haluan kuulla mitä olet ajatellut tehdä asialle?" Ojisan kysyi ja käänsi tässä vaiheessa katseensa harjoituskentältä kaiteella istuvaan Akkiin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Next step

Viesti: # 171Viesti Cross »

Kaiteelle istumaan noussut Akki kuunteli keskittyneesti Ojisania, joka kertoi pintapuolisesti siitä mitä oli keskustellut sisarensa kanssa aijemmin, huomaten näiden päätyneen samaan johtopäätökseen kuin hänkin. Ristiinpukeutujan hajamielisen mietteliäästä olemuksesta kuitrenkin näki ettei tällä ollut esittää mitään varsinaista ratkaisua tilanteeseen, joka oli edelleen käytännössä sama kuin ennen Kyo-kain hyökkäystä. Siksipä tämä varmaan päätyikin lopulta kysymään nuorelta miekkamieheltä mitä tämä oli suunnitellut seuraavaksi, ilmeisesti uskoen tällä olevan joku ratkaisu mielessään. ''Suoraansanottuna he voivat tuoda jopa enemmän ongelmia kuin ratkaisuja mukanaan, koten en myöskään laskisi liikaa heidän varaansa. Heitä isompi ongelma oikeastaan olette kuitenkin te kaksi, sillä teitä ei tunnuta sen enempää arvostavan kuin pelätäkkään. Eikä kenelläkään tunnu siksi olevan halua liittoutua teidän kanssa.'' Sanada vastasi keskustelu kumppaniaan tarkkaan katsellen tämän kysymykseen, ollen varma että tämä kyllä tiesi asian olevan näin, mutta tuskin siitä huolimatta pitäisi siitä. ''Toisin kuin teillä minulla taas on paljonkin ystäviä ja luotettavia tuttavia varsinkin muissa pikku ryhmissä, jotka luultavasti painivat samojen ongelmien kanssa nyt.'' Albino jatkoi vihjailevaan sävyyn, antaen yakuza pomon sulatella asiaa hetken aikaa kuulemaansa. ''Paras ratkaisu mitä keksin on muodostaa uusi perhe ja yhdistää nämä ryhmät, jättäen kuitenkin liiketoiminnan pyörittämisen kunkin porukan omalle vastuulle.'' Isänsä piippua sormissaan pyörittelevä Akki lopulta paljasti suunnitelmansa pääpiirteet, jonka hän uskoi olevan paras ratkaisu tilanteeseen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Next step

Viesti: # 174Viesti Southpaw »

Kuten Akki oli arvellutkin, Ojisan tiesi kyllä miten häneen ja hänen siskoonsa suhtauduttiin. Tieto ei kuitenkaan ollut Ojisanin mieleen, joten tämän saattoi nähdä nyrpistävän hieman nenäänsä Akkin lausuessa kyseisen faktan ääneen. Miekkamiehen kuitenkin tarjotessa ratkaisuksi usean itsenäisen ryhmän yhdistämistä yhdeksi perheeksi, Ojisanin kasvoille laskeutui miettivä ilme, tämän pyöritellessä ehdotusta päässään.
"Olet oikeassa siinä että tuo ratkaisisi miesvoiman puutteen, mutta se toisi mukanaan myös omat ongelmansa. Miten voimme esimerkiksi olla varmoja siitä, että joku heistä ei yritä kaapata tilaisuuden tullen kaikkea itselleen?" mies toi esiin ongelman joka tällaisista yhteistyökuvioista lähes poikkeuksetta seuraisi. Vaikka Akkin ystävät tällä hetkellä olisivatkin luotettavia, tilanne voisi hyvin muuttua täysin päinvastaiseksi kun ryhmän nykyisen johtajan tilalle astuisi joku muu.
"Obasan ehdotti, että lähettäisimme pienen ryhmän värväämään lisää miehiä alueidemme ulkopuolelta. Sinänsä ihan hyvä idea, mutta siinäkin ongelmana on, ketkä voimme pistää asialle, ilman että puolustuksemme täällä kärsii kohtuuttomasti" Ojisan pohti ja katseli jälleen käynnissä olevia harjoituksia. Yksikään heidän uusista miehistään ei tietenkään pääsisi ryhmään mukaan, sillä nämä eivät Ojisanin näkemyksen mukaan olleet oppineet vielä perheen tavoille. Myös kaikkein luotetuimmat ja parhaimmat hän olisi halunnut pitää lähettyvillä, sillä jos Kyo-kai yrittäisi uudelleen, parhaita tarvittiin heidän asemiensa puolustamiseen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Next step

Viesti: # 175Viesti Cross »

Akki ei voinut olla virnistämättä huvittuneena kuullessaan Ojisanin vastauksen hänen ratkaisu ehdotukseensa, sillävielä jonkin aikaa sitten tälle ei ollut tuntunut olevan mikään ongelma että joku muu oli johtanut asioita suuremmassa mittakaavassa. Nyt tämä kuitenkin tuntui alkavan jo kurotella korkeammalle, aivan kuin olisi uskonut voivansa kohota vielä nykyistä asemaa korkeammalle. Miekkamies ei kuitenkaan uskonut että tällä tai sisarellaan olisi todella ollut mahdollisuuksia enää kohota nykyistä asemaansa korkeammalle, ainakin jos hän ei auttaisi heitä valtaamaan uusia alueita. ''Teinä en alkaisi murehtia siitä. Keskinäinen hyöty ja voiman tasapainon pitäisi pitää asiat järjästyksessä ainakin aluksi. Loppu on minun ongelmani.'' Sanada vastasi itsevarmalla äänellä, joka ei jättänyt juurikaan väittelyn varaa.
Keskustelun kääntyessä uuden väen värväämiseen Akki oli ainakin osakseen samaa mieltä sisarusten kanssa, vaikkakaan ei uskonut heidän kykenevän saamaan sillä tavoin juurikaan enää uusia jäseniä. ''Ajattelin itse aivan samaa ja uskoisin olevani paras vaihtoehto tarjolla olevista henkilöistä. Gambei, Shichiro ja Kyozu ovat kiinni jäsenten kouluttamisessa ja Gohanista ei ole siihen itsestään. Pystyisin samalla myös selvittämään ketkä tuttavistani olisivat valmiita osallistumaan suunnitelmaani.'' Nuorimies vastasi valmistautuen vastaväitteisiin, joita luultavasti oli tulossa, sillä hänestä oli tullut melkein sisaruksiin verrattavissa oleva avain henkilö Kyo-kain kukistajana. Todellinen valta saarilla ja sen yakuzan riveissä kuului tietenkin edelleen kaksosille, mutta taistelun ollessa edessä useimmat jäsenistä sanoivat suoraan mieluiten seuraavansa Sanadaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Next step

Viesti: # 179Viesti Southpaw »

Akkin sanat saivat Ojisanin hetkeksi kääntämään katseensa miekkamiehen kasvoihin, kuin arvioiden kuinka suurella todennäköisyydellä tämä todella pystyisi hoitamaan mahdolliset eteen tulevat ongelmat. Hetken verran vaikuttikin siltä, että mies sanojen lopullisuudesta huolimatta yrittäisi väittää vastaan, mutta lopulta Ojisan tyytyikin vain nyökkäämään hyväksyvästi.
"Hyvä on. Saat hoitaa sen asian kuten parhaaksi näet", mies myöntyi ja hiljeni sitten kuuntelemaan mitä Akki ajatteli Obasanin ehdotuksesta joukkojen keräämisen suhteen. Akkin yllättäen ehdottaessa itseään ja Gohania värväysoperaation suorittajiksi, Ojisan todellakin avasi suunsa väittääkseen vastaan. Koska Akki oli lyhyessä ajassa onnistunut kohoamaan lähes sisarusten veroiseksi avainhenkilöksi, juuri siksi miekkamiestä tarvittaisiin ennemmin täällä. Ennen kuin Ojisan ehti kuitenkaan sanoa mitään, tämä tuntui yllättäen tulevan toisiin aatoksiin.
"Hyvä on, sinä ja Gohan", mies totesi ehkä jopa aavistuksen alistuvaan sävyyn. Ennen kuin Akki ehtisi kuitenkaan epäillä häntä heikoksi tai että hän oli menettämässä otettaan alaisistaan, mies kuitenkin suuntasi kuusikätiseen tiukan, käskevän katseen.
"Mutta otat mukaan myös Akion tai jonkun hänen oppilaistaan antamaan lääkinnällistä tukea ongelmien varalta. Perheellä ei ole tällä hetkellä varaa menettää yhtäkään parhaista miehistämme", Ojisan sanoi päättäväisesti ja risti käsivartensa kuin ilmaistakseen, että lääkintämiehen tarpeellisuudesta ei neuvoteltaisi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Next step

Viesti: # 181Viesti Cross »

Kuten Akki oli arvellutkin Oji näytti hetken aikaa aikovan väittää hänen ehdotustaan vastaan, mutta lopulta tämä kuitenkin suostui ehdotukseen. Suostumus ei kuitenkaan tullut täysin ilman ehtoja, joka tälläkertaa oli vaatimus ottaa Akio niminen parantaja mukaan. Miehen esittämä ehto ei sinäänsä ollut kovin vaikea hyväksyä, vaikka Sanada uskoikin että Koyalle olisi ollut enemmän käyttöä saarilla. Täällä oli vielä paljon taisteluiden jäljeltä haavoittuneita, jotka kaipasivat hoitoa ja muutaman uuden parantajan kouluttaminen loppuaikana olisi varmasti ollut aivan viisasta. Nuori mies uskoi kuitenkin olevan helpompi hyväksyä vaatimus ja ottaa yakuzalainen mukaansa matkalleen, minkä aikana tämän taidoille luultavasti kyllä tulisi käyttöä. ''Hyvä on, mutta siinätapauksessa otan myös Kintaron mukaani ja jätän Gohanin teidän tueksenne. Hän luultavasti viihtyy jokatapauksessa paremmin täällä, jos se vain teille käy?'' Käsissään pyörineen piipun suuhunsa laittanut miekkamies vastasi ja alkoi sytytellä sitä, arvellen ettei Ojilla olisi mitään hänen ehdottamaansa vaihtoa vastaan. Gohan oli hänen ja Gambein tavoin entinen Akaeihein jäsen, vaikkakin oli hieman päästään vajaavaisen oloinen. Tämä oli kuitenkin luonnonlahjakkuus miekankäytössä ja se oli ainakin tähän asti riittänyt korvaamaan tämän muut puutteet, kuten tämä olikin osoittanut taistelussa Kyo-kaita vastaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Next step

Viesti: # 184Viesti Southpaw »

Ojisan hieroi hetken leukaansa miettivän näköisenä Akkin pyytäessä Gohanin tilalle Kintaroa. Sikäli kuin hän oli selvillä kaikista Kyo-kaita vastaan käydyn taistelun yksityiskohdista, Kintaro oli tainnut yksin pitää melkoisen joukon vihollisista kiireisenä, helpottaen näin huomattavasti muiden taistelua. Henkilökohtaisesti Ojisan oli myös sitä mieltä, että Akkin ollessa poissa, Kintaro myös oli yksi niitä harvoja, jotka kykenisivät johtamaan miehiä Akkin tilalla. Toisaalta taas jos Akki itse juoksisi ongelmiin matkallaan, Kintaron taidoista olisi varmasti hyötyä tilanteen selvittämisessä...
"Hyvä on, saat Kintaron. Hänen verilinjastaan kieltämättä voi olla matkallasi paljon hyötyä jos kohtaatte ongelmia", Ojisan myöntyi ja suuntasi sitten kysyvän katseen Akkiin.
"Oletan, että aiot lähteä heti kun mahdollista? Kintaro taitaa sopivasti olla parhaillaan alakerrassa, joten voin käskeä hänet noutamaan Akionkin paikalle tehtävänantoa varten", Ojisan kysyi, nyt kun ainoa epäselvyys taisi olla enää lähdön ajankohta. Kintaro nyt pystyisi lähtemään vaikka heti jos vain käskettäisiin, mutta Akion vuoksi ryhmän saattaisi olla tarpeellista odottaa sen verran, että tämä saisi annettua muulle lääkintähenkilöstölle tarpeelliset ohjeet kiireellisimpien potilaiden suhteen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Next step

Viesti: # 185Viesti Cross »

Akkin sytytellessä perintöpiippuansa Oji meni hieman mietteliääksi, aivan kuin olisi aikonut kieltäytyä kuulemastaan ehdotuksesta. Hetken siroa leukaansa siveltyään mies kuitenkin nyökkäsi hyväksyvästi ja vastasi myöntyväksi, saaden pienen hymyn nousemaan ensimmäiset savut suustaan ulos puhaltavan nuorenmiehen kasvoille. ''Mmm... Huolehdin kyllä mielellään omista ongelmistani, mutta eiköhän heille jotain käyttöä löydy.'' Miekkamies vastasi ja veti pienen pullon takkinsa taskusta, samalla kun veti lisää savua suuhunsa. Keskitettyään hieman chakraa suussaan olevaan savuun Sanada puhalsi sen kädessään olevaan pulloon ja sulki sen sitten korkilla, katsoen kuinka sen sisällä oleva savu muuttui pieneksi savuketuksi. ''Aivan... Meillä ei varmasti ole aikaa hukattavaksi, joten mitä nopeammin lähdemme sitä parempi...'' Savun pullotuksen loppuun saanut nuorimies vastasi ja keskittyi taas hieman paremmin keskustelukumppaniinsa, joka tarjoutui kutsumaan hänen tulevan matkaseuransa tapaamiseen. ''Olisin kiitollinen jos tekisit sen Oji-san ja jos voisit pyytää jotakuta kertomaan myös Gambeille ja Gohanille että haluaisin vaihtaa heidän kanssaan muutaman sanan ennen lähtöä... Niin ja huolehditko että Tinga saa tämän palattuaan. Sen pitäisi auttaa häntä löytämään minut halutessaan.'' Akki jatkoi hieman kumartaen edessään olevalle naiselliselle miehelle ja asteli sitten tämän luokse, ojentaen savulla täyttämänsä pullon tälle. ''Nyt jos et pahastu minulla olisi vielä muutama asia hoidettavana ennen kuin olen valmis matkaan lähtöön.'' Nuorempi yakuzan jäsen sanoi pahoittelevasti ja viittasi kädellään oven suuntaan, mitä olisi joissain tapauksissa voitu pitää hieman töykeänä eleenä, ottaen huomioon heidän välisen arvoasema eron yakuzassa. Miekkamies uskoi kuitenkin että setä ymmärtäisi yskän, eikä pahastuisi pienestä etiketti virheestä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Next step

Viesti: # 187Viesti Southpaw »

Akkin ryhtyessä pullottamaan savua, Ojisan seurasi operaatiota ilmeisen kiinnostuneena. Oli sanomattakin selvää, että savu pullotettiin viestintätarkoituksessa jollekulle, mutta vaikka mies olikin nähnyt elämänsä aikana monenlaisia jutsuja, oli tämä silti Ojisanin silmissä melko harvinainen viestintäjutsu.
"Järjestyy, pistän jonkun asialle", Ojisan vakuutti, samalla kun otti Akkin ojentaman pullon käteensä ja silmäili hetken sen sisällä liikkuvaa savukettua. Jos häneltä kysyttiin, hän oli jotenkin aina olettanut että kärppä olisi eläimenä kuvastanut Akkia parhaiten ketun sijaan. Toisaalta kenties tämä vain oli se muoto jossa Akki oli savujutsunsa oppinut, kenties juuri Onimarulta, sillä Ojisan muisteli usein nähneensä piipun Onimarun kädessä niinä kertoina kun miekkamies oli täällä käynyt.
"Voit luottaa minuun, annan pullon hänelle heti kun mahdollista... Tosin luulen, että keksimme hänelle kyllä tekemistä täälläkin, ellei hän ihan välttämättä halua lähteä sinun perääsi", Ojisan sanoi, samalla kun sujautti pullon kimononsa hihassa olevaan piilotaskuun talteen. Sikäli kuin hän tiesi, tyttö oli erikoistunut ninjutsuun. Jotkut miehistä kaipasivat kenjutsun ja taijutsun lisäksi opetusta silläkin alalla, joten tämän voisi hyvin laittaa opettamaan Gambein ja muiden kanssa jos tämä päättäisi jäädä kylään. Miehen ajatukset katkesivat kuitenkin hetkeä myöhemmin, Akkin pahoitellessa sitä, että joutuisi nyt lähtemään asioille. Normaalisti Ojisan olisi hyvin voinut pitää pienen kurinpalautuksen ja muistuttaa hyvistä tavoista, mutta tällä kertaa mies tyytyi kuitenkin vain hymähtämään ja nyökkäämään hyväksyvästi.
"Pidä hauskaa", Ojisan totesi pienesti virnistäen, ennen kuin poistui huoneesta ja lähti suuntaamaan alakertaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Aaltojen maa”