Friikkisirkus

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1475Viesti Ookami_Tez »

"Hah. Jos hän olisi oikeasti tuntenut siellä tuskan ja kivun tämä paikka ei olisi tässä kunnossa. Tämä ei olisi vain sotatanner, josta ahneet käärmeet taistelevat. Tämä olisi ilmiliekeissä oleva muistutus siitä mikä olisi kohtalo kaikille Valkoisen käärmeen saastuttamille." Nichi sanoi viha äänessään. Nichin käsissä oleva Shakuton pallo hehkui tämän sanojen mukana. "Tämä maa tulee palamaan. Ennemmin tai myöhemmin, kunnes kaikki Käärmeen jäänteet on poltettu mies muistista." Nichi jatkoi vetäen maskinsa takaisin nenättömän kasvonsa päälle. Kaksoset eivät voineet ymmärtää Nunon lojaalisuutta Kougaa kohtaan. Tietenkin tämä johtui paljolti siitä että kaksoset eivät tienneet miehestä muuta kuin että oli ominut osan äänenmaasta itselleen, joka oli heille todiste jo hänen huonoista tarkoituksista.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1486Viesti Cross »

Kaksosia katseleva Nuno alkoi tuntea saaneensa tarpeeksi näistä kahdesta typeryksestä, jotka tuntuivat luulevansa kokeneen jotain todella rankaa ja voivansa siksi arvostella toisia. Samoin häntä alkoi tympiä näiden jatkuva höpötys käärmeistä, missä ei tuntunut olevan päätä taikka häntää. Kaikkein eniten häntä kuitenkin tympäsi tuo toisen kädessä oleva tulipallo, joka toi jatkuvasti hänen mieleensä palaneen kylän rauniot. Saman kylän johon hän oli palannut joitain viikkoja sitten ja löytänyt taistelun jäljet, jotka olivat syntyneet Kougan lauman ja tuntemattoman hyökkääjän yhteenotosta.
Mitä pitempään Ningyou katseli tulipalloa, sitä varmemmaksi hän tuli että nämä kaksi tiesivät taistelusta jotain ja olivat jollain tapaa ottaneet osaa siihen. Näiden aijempien puheiden täytyi siis olla ollut täyttä puppua ja valehtelusta ei ollut kuin yksi rangaistus olemassa, mikä oli hidas kuolema armoa anoen.
''Valehtelijat... Valehtelitte... Tie tiedätte!'' Rihmojensa ympäröimä shinobi huudahti yllättäen, tuntien samalla jonkin napsahtavan päässään, aivan kuin joku olisi katkaissut kuivan oksan ennen nuotioon heittämistä. Samalla hän heilautti toisesta kädestään esiin tulleita rihmojaan laajassa kaaressa kaksosia kohti, pyrkien sivaltamaan näitä kumpaakin niillä ja aiheuttamaan syviä vertavuotavia haavoja näilä. Veren vuodatus ei kuitenkaan ollut hyökkäyksen ainut tarkoitus, vaan samalla mies pyrki osumaan myös tuohon toisen vastustajansa pitelemään tulipalloon ja hajottamaan sen chakran imu kykynsä avulla.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1539Viesti Ookami_Tez »

Kaksoset eivät olleet laskeneet missään kohtaa puolustuksiaan ja rihmojen lähtiessä liikkeelle oli hetkessä Eisei vetänyt tantonsa esiin torjuen sillä ja huotralla rihmojen lähestymisen iskien ne pois päin siskostaan. Nichi ponnisti heti kauemmas Nunosta suurentaen Shakuton pallon taas valtavaan kokoonsa. "Oletko hullu? Me emme ole sinun vihollisiasi. Meidänlaisiemme takia me tulemme polttamaan tämän maan!" Nichi huudahti, mutta uskoi puhuvansa tyhjille korville tämä ei tuntunut kauhean järkevältä muutenkaan.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1543Viesti Cross »

Kuten kaksoset olivat tajunneet Nuno ei ollut enää kuuntelu tuulella, minkätakia näiden sanat kaikuivat täysin tyhjille korville. Puhumisen sijaan hän heilautti kättään ja sai torjutut rihmansa viuhumaan villisti ilmassa, keräten niihin vauhtia ja iski sitten jälleen uudestaan sisarus kaksikkoa kohti. Tälläkertaa hyökkäystä ei kuitenkaan ollut tarkoitettu repimään haavoja näihin, vaan kietoutumaan shokuton palloa pitelevän Nichin nilkan ympärille ja heittämään tämän päin veljeään. Samaan aikaan muutama Ningyoun rihmoista kävi tämän kunai kotelolla ja tarttui kolmeen kunaihin siellä, jotka lensivätkin samassa jo tantoa pitelevää Eiseitä kohti.
Tätä kohti heitetyillä kunailla ei kuitenkaan ollut muuta tarkoitusta, kuin kiinnittää miehen huomio niihin, samalla kun muutama muu Nunon nilkasta ulos työntynyt rihma lähestyi tätä polvenkorkuisen heinikon suojissa. Niiden tarkoitus oli tarrata miestä siskonsa tavoin nilkasta ja heittää myös tämä siskoaan vastaan, saaden nämä törmäämään toisiinsa ilmassa.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1544Viesti Ookami_Tez »

Nichi piti koko aluetta silmällä ja huomatessaan rihmojen käyvän tämän kimpuun tämän huulille levisi hymy maskin alla. Eisei oli vetänyt tanton takaisin huotraan ja takaisin vyöhönsä. Rihmojen vasta kietoutuessa Nichin jalkaan tämän käsissä oleva Shakuton pallo katosi tämän käsien puristuessa yhteen ja samassa Eisein käsien välistä purkautui valtava Shakuton aalto suoraan Nunon päälle peittäen tämän näkökentän ja varmasti polttaen tämän sisuskaluja hyvin vakavasti jos tämä ei puolustautuisi. Nichi lähti lentoon, mutta Eisein löytäminen aallon takaa rihmoilla tuskin onnistuisi ja tuo sai napattua heitetyn siskonsa kiinni melko vaivattomasti saaden heitetyistä kunaista vain muutaman haavan.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1545Viesti Cross »

Kirkas välähdys ja rihmoista tuntuva kuumuus yllätti Nunon toden teolla, saaden tämän älähtämään pelästyneenä ja kietomaan rihmansa ympärilleen suojaavaksi haarniskaksi. Samalla hän alkoi vaistomaisesti imeä chakraa kehonsa ymmpärille kiedottujen rihmojen kautta, kyeten kumoamaan kaksosten polttavan hyökkäyksen voiman kasaan kuivumisen sijasta. Kaiken ympärillä olevan kuivattaneen hyökkäyksen lopuksi höyryn keskeltä paljastui mustien rihmojen muodostama haarniska yllään seisova mies, jonka silmät olivat saaneet entistäkin murhaavamman kiillon ja niiden katse oli suuntautunut suoraan tämän edessä seisovaan kaksikoon.
Taivaalle nousevaa kuuhun hetkeksi katseensa kohottava Ningyou päästi suden ulvontaa muistuttavan äänen suustaan, kuten oli monesti tehnyt Kougan alaisuudessaan ollessa, ennen kuin lauma oli hyökännyt yön pimeydestä vihollisen kimppuun. Tuon muiston ohjaamana hän toimi nytkin ja hyökkäsi kunai kummassakin kädessään vastustajiaan kohti, ponkaisten nopeasti liikkeelle. Villipedon lailla karjaiseva shinobi yritti iskeä chakraa imevän nyrkkinsä päin Nichin kasvoja, samalla kun tämän haarniskan selästä irtoavat rihmat tavoittelivat Eiseitä ja yrittivät päästä kietoutumaan tämän kaulan ympärille.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1550Viesti Ookami_Tez »

Nichi joutui äkkiä luomaan Shakutonista pallon kämmenen päälle käyttäen sitä suojana Nunon lyöntiin Shakutonin kadotessa chakra imuun, mutta sitä kautta se ei tullut Nichiä päin. Eisei oli enemmän ongelmissa ehtimättä näkemään rihmoja, mutta nopea miekan esiin veto ja isku rihmoihin oli oletettu vapautumis tapa, mutta se ei onnistunut rihmat olivat yllättävän kestäviä. Tosin tämä vapautti huotran käyttöön. Eisei pidensi huotrasta Shakuton terän heilauttaen sillä Nunon suuntaan kasvattaen terän tämän selkää kohti, joka viiltäisi läpi rihmoista höyrystäen Nunon selkää varmaan yllättävällä tavalla.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1553Viesti Cross »

Nichiin hetken liian pitkään keskittynyt Nuno kerkesi tuntea kuumuuden paljastetussa selässään, ennen kuin tunsi kuumasta ilmasta koostuvan terän iskevän selkäänsä ja uppoavan sitä peittävän nahkakuoren lävitse. Polttava terä työntyi miehen kehon läpi alkaen samantien kuivattaa sitä ja saaden tämän huutamaan kivusta, heittäen kummankin sisaruksista etäämmäs luotaan yllättäen joka suuntaan kehonsa ympäriltä viuhaumaan syöksähtävillä rihmoillaan.
Ningyou tunsi kehonsa heikentyneen hetkessä niin paljon että pelkkä pystyssä pysyminen tuntui vaivalloiselta, saati näitä kahta vastaan käydyn taistelun jatkaminen. Hän oli mokannut antaessaan vaistojensa viedä ja hyökännyt näiden kimppuun ajattelemattomasti, uskoen teurastavansa nämä hetkessä. Totuus oli kuitenkin nyt tullut ilmi ja itsensä jälleen rihmoillaan peittävä shinobi heitti savupommin maahan, lähtien sen luoman sakean harmaan seinämän suojissa juoksemaan kohti metsänlaitaa. Vaisto sanoi että nyt oli viisainta häipyä paikalta ja mahdollisimman nopeasti, eikä kivun herättämä järkikään tuntunut olevan yhtään erimieltä siitä seikasta.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1557Viesti Ookami_Tez »

Kaksoset lensivät vauhdikkaasti pois päin rihmojen voimasta kierien maata pitkin maata. Tosin Eisein aiheuttama osuma oli ilmeisesti saanut Nunon toisiin ajatuksiin. Nichi nousi kaksosista ensin luoden taas Shakuton pallon esiin valaistaakseen aluetta etsien veljeään, joka pian heilautteli käsiään lähtien nousemaan ylös. Tilanne näytti olevan ohi, joten Nichi lähetti Shakuton pallon lähimmän talon katolle sytyttäen sen palamaan. "Tämä hylätty kylä saa palaa lähdetään pois täältä niin emme törmää siihen lonkero tyyppiin uudestaan." Nichi sanoi unohtaen jo että Nunon vankina ollut mies olisi talossa sisällä ja varmasti kuolisi tulipalossa.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”