Väijytys (A/A)

Konohan ja Sunagakuren välissä sijaitseva puolueeton maa, joka elää markkinataloudella. Tunnetun rikollisjärjestön Akatsukin päämaja sijaitsee täällä.
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Väijytys (A/A)

Viesti: # 1242Viesti Piisamirotta »

Nana oli myöhässä tapaamisesta ja sai tietää, että aristokraatti tiesi suunnitelmasta ja oli tuplannut vartion. Tämä tarkoitti, että heidän kaikkien oli taisteltava ja osa vartijoista oli tapettava yksitellen, salamurhaamalla. Jokainen meni tapaamisen jälkeen sovittuun paikkaan ja hoiteli itselleen määrätyn vartijan. Nanan onnistui houkutella vartija pois tavanomaiselta paikaltaan metsään. Tämä vartija ei ollut älynjättiläinen, mutta selvästi vahva. "Tule esiin piilopaikastasi!", vartija huusi. Nana oli puiden lomassa piilossa. Taistelu alkoi tästä asetelmasta. Toisella oli oltava jotain, jolla hän pakottaisi Nanan esiin. Sabaku valmisteli omaa hyökkäystään rauhassa. Jos hän nyt onnistuisi, vastassa olisi enää vain korkeintaan kaksi muuta vartijaa ennen kuin he pääsisivät aristokraatin kimppuun.


Vihu:
Statsit: 200 yhteensä
Muuta: ei älyn jättiläisiä.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Gaiden
Gobi
Gobi
Viestit: 9
Liittynyt: 31 Touko 2015, 20:27

Viesti: # 1377Viesti Gaiden »

Koumaru tarkkaili puustoa hetken aikaa selvästi odottaen, että toinen myöntyisi astelemaan pois piilostaan, mutta metsikön pysyessä täysin hiljaisena mies tyytyi vetämään syvään henkeään aistien koko lähiympäristön nenällään. Koamarun onnistui poimia toisen tuoksun, mutta vain hyvin vähäisenä, kyeten määrittämään vain sen suunnan tarkan sijainnin sijaan.
"Mahtaa olla Kiriläisiä..." Mies tuumi ääneen ja nosti yhden kolmesta selässään kantamastaan kääröstä eteensä. Koamaru rullasi käärön rauhallisesti auki ja painoi kämmenensä sen pinnalle jolloin kääröstä ilmestyi pitkä, ohutvartinen, metallisauva. Koumaru astahti puuston reunalle ja alkoi epämääräisesti sohimaan sauvalla puiden lehdistöihin ja varjoihin etsien piileskelevää ninjaa.
"Ihme tyyppejä... Ensin hiippailevat lähistölle ja sitten vain häipyvät edes esittäytymättä. Jo kolmas tässä kuussa... Jos tuo mokoma ei maksaisi niin hyvin olisin jo aikoja sitten palannut takaisin kotiin..." Koumaru mutisi edetessään syvemmälle puustoon, sohien samalla kaikkea kasvistoa mihin vain sauvallaan ylsi.

Koumaru
80 Hp
120 Chk
13 Nopeus
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1386Viesti Piisamirotta »

Toisen huitoessa kepillään Nana päätti nähdä toisen voimat ja laukaisi Kumo Nenkin Shihouhappou Senpuku jutsun. Kaikkialta Koumarun ympäriltä paitsi maanalta lensi kunain muotoisia keltaisia aseita tätä kohti. Hyökkäystä ei nopeudella väistettäisi, vaan se olisi pakko torjua. Sunalainen vaihtoi paikkaa ja puhalsi yhteen kohtaan suuren verkon estämään mahdollisen pakenemisen siihen suuntaan. Pian nainen tietäisi toisen kyvyt ja voisi suunnitella lopputaistelun sen mukaan. Hän oli harkinnut erästä taktiikkaa, mutta se veisi järkyttävästi chakraa. Tietysti olisi mahdollista yrittää keksiä jutsu sen pohjalta, mutta sen aika ei ollut nyt. Koko ajan toista lehvistöstä tarkkaillessaan hämähäkki analysoi tämän liikkeitä löytääkseen kaikki heikkoudet.


Nana
Hp: 80
Ch: 157
Nopeus: 9
Huom: yhdessä suunnassa on suuri verkko, jonka kestävyys on 18

Jutsun damage: 18-23

//Ihan vaan ilmotusluontonen asia: tuo vastustaja on normaali jounin, ei eliittijounin, jos et tiennyt. //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Gaiden
Gobi
Gobi
Viestit: 9
Liittynyt: 31 Touko 2015, 20:27

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1387Viesti Gaiden »

Koumaru pysähtyi sauva ojennettuna kuullessaan Nanan seittilankojen laukaisun. Ninja iski kämmenensä yhteen käärme-sinettiin ja iski sitten sauvansa maahan, jolloin ninjan taakse kohottautui juuri ajoissa korkea maamuuri, johon osa aseista iskeytyi. Koumaru kerkesi viellä torjua yksittäisiä teräaseita sauvallaan ennenkuin pari jäljellä olevaa, vasemmalta tulevaa, terää iskeytyivät tähän. Ninja suojasi vartaloaan vasemmalla käsivarrellaan johon kaksi aseista uppoutui.
"Ei ihmekkään, että hänen tuoksunsa oli joka puolella. Mokoma näyttää olleen valmistautunut toisin kuin aikaisemmat tunkeilijat." Koutaro tuumi irrottaessaan rauhallisesti veitsen terän kädestään ja haistoi sitä myrkyn varalle.
"Lienee paras siirtyä etäämälle hetkeksi," ninja päätti ja hyppäsi luomansa muurin päälle. Koumaru haistoi ilmaa tuntien vastustajansa liikkuvan toiseen paikkaan, muttei viellä nähnyt naista. Koumaru hyppäsi alas muuriltaan sen toiselle puolelle kun tunsi yhtäkkiä jalkojensa tarttuneen maahan kinni.
"Seittiä?" Koumaru kummasteli toisen erikoisia ansoja. "Mikäs siinä sitten," Koumaru iski sauvansa maahan kiinni, muodosti käsillään muutaman sinetin ja tarttui uudestaan sauvaan lähettäen Chakransa sitä pitkin maan alle.
Maa-alue kaikkialla Nanan ympärillä romahti yllättäen useita metrejä alas, Koumarun murtaessa maan Shinku Daichi tekniikallaan. Puiden juuret rasahtelivat poikki ja puut kaatuivat rysähdellen joka puolelle, metsikön sisälle muodostuessa iso aukea. Koumaru ei tiennyt vastustajansa tarkkaa sijaintia, mutta kykeni paikantamaan toisen sen verran tarkoin, että tiesi toisen olevan tekniikkansa vaikutusalueella.

Koumaru
75 Hp
104 Chk
12 Nopeus
Muuta:10p Maajutsuja & 5p Asetekniikoita. Ammattibonuksista (Chuunin +1, Chuunin +1, TB Jounin +1 (B+), TB Jounin +2 (A+)) = +5 A-jutsuihin,+3 B-jutsuihin, +2 C-jutsuihin. Jounin +2 Chk joka vuoro.

//B-tason Doro Gaeshi, torjui (10+3ammatti+4pisteistä)= 17 damaa, muotona että muuri kaartuu ninjan ympärille 180 astetta. A-tason Shinku Daichi, 25mx25m vaikutusalue.//
//Pistemaksimit olivat vähän epäselvät säännöissä ja näköjään jotkin ammattibonukset on vain tietyntasoisille jutsuille, joten muutin jounin bonuksen sen tasoisen damage bonuksen ollessa aika hyödytön.//
Viimeksi muokannut Gaiden, 01 Kesä 2015, 14:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1415Viesti Piisamirotta »

Koumaru toimi kuten arvata saattoi. Ainoa oikea tapa taistella tässä tilanteessa oli tuhota metsä ympäriltä. Nana oli kuitenkin tietoinen asiasta ja taitavasti kuudella kädellään ja seittiammuksillaan hänen onnistui paeta suurinta osaa romahdusta. Kaikista akrobaattisista taidoistaan huolimatta nainen kuitenkin sai muutamia kolhuja. Toisen hyökkäys oli kaatanut kaikki hämähäkin ansat ja myös tämän aiemmin luoman verkon. Oli aika hyökätä voimalla. Sabaku oli luonut käsiensä väliin seittiä, josta hän nyt laukaisi toista kohti aallon neuloja, joiden voima riittäisi tekemään tästä reikäjuustoa. Jutsu ei olisi onnistunut metsässä yhtä hyvin, mutta toinen oli luonut aukean, joka ikään kuin kutsui tätä tekniikkaa. Nana hyppäsi jutsunsa jälkeen ilmaan valmistautuen hyökkäämään uudestaan.

Nana
Hp: 70
Ch: 136
Nopeus: 9
Jutsun damage: 28-33
Hieman chakraa kulu seittikikkailuihin tuosta romahduksesta.

//Ei vaikuta liikaa, joten vastaan, mutta jokaisella on 10 pistettä ilmaiseksi käytettävissä mihin vaan. Kaikki loput pisteet pitää saada ammattibonareiden kautta. Jotta saisit tuon 5 pistettä kenjutsuun niin sun on tuhlattava kolme ammattietua siihen. Suosittelen, että vähennät maasta 4 pistettä (jolloin jää 6 pistettä) ja laitat asetekniikoihin 4 pistettä (joka on periaatteessa ihan sama ku 5). Täten et joutuisi käyttämään ammattietuja ollenkaan pisteisiin, etkä menettäis ku yhden damagen/chakran maatekniikoista. Voit toki kuluttaa ne kolme tai pari ammattietua saadakses pisteet noin, mutta se ei ole järkevää. //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Gaiden
Gobi
Gobi
Viestit: 9
Liittynyt: 31 Touko 2015, 20:27

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1424Viesti Gaiden »

//Ymmärsin tosiaan, että Jouninina saisi toiset 10 pistettä. Vähensin 1hp ja 1chk, jotka säästyivät aijemmin isommasta bonuksesta.//

Nanan syöksähtäessä esiin kaatuvien puiden seasta, Koumarun onnistui viimeinkin nähdä toinen sitten taistelun alettua. Ninjan olisi tehnyt mieli hyökätä toisen kimppuun välittömästi, mutta tämän jalat olivat yhä kiinni Nanan aikaisemman seitin jäänteissä.
"Tuo selittääkin sitten kaiken tämän seitin..." Koumaru murahti katsoessaan Nanan ylimääräisiä käsiä, jotka muovasivat jo uutta hyökkäystä. Ollessaan kykenemätön liikkumaan Koumaru ei aikonut ottaa mitään riskejä vaan iski kämmenensä yhteen ja latasi suuhunsa Chakraa, jonka sitten sylkäisi ulos suurena määränä mutaa. Muta paisui ja kovettui hyvin nopeasti suureksi muuriksi ninjojen väliin, johon Nanan neulaset sitten iskeytyivät. Neulaset olivat tarpeeksi tehokkaita murtamaan muurista irti lohkareita, mutta se pysyi silti yhä pystössä.
Neulojen porautuessa muuriin Koumaru tutkiskeli jaloissaan olevaa seittiä kunnes muodosti uuden sinettisarjan ja alkoi siirtämään Chakraansa jalkoihinsa Daichi Katame-tekniikalla. Seitti ninjan jaloissa alkoi nopeasti kovettua, jolloin Koumaru riuhtaisi jalkansa ylös ja seitti mureni pieniksi muruiksi.
Irrottauduttuaan seitistä Koumaru syöksähti, sauvansa kanssa, muurin takaa esiin ja paikansi Nanan, joka oli ilmeisesti jo valmistautumassa uuteen hyökkäykseen.

Koumaru
74 Hp
79 Chk
12 Nopeus
Muuta:7p Maajutsuja & 3p Asetekniikoita. Ammattibonuksista damaa +5 A-jutsuihin,+3 B-jutsuihin, +2 C-jutsuihin. Jounin +2 Chk joka vuoro.
//Doryuu Heki torjui (20+3pisteistä+5ammatista+5upeista=) 33 damaa.//
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1428Viesti Piisamirotta »

Nana oli aikaisemmin hypännyt ilmaan tarkoituksella ja näki kun toinen tuli esiin. Sabaku laukaisi suustaan kunain muotoisen aseen, joka lensi kohti Koumarun sydäntä. Aseen perässä tuli seittiä kohti muuria, ja seitin avulla Nana veti itsensä kohti muurille. Nainen päätti lähteä uhkarohkeaan hyökkäykseen. Maajutsut olivat erinomainen taistelutapa, mutta Nana tiesi miten niitä vastaan tässä tapauksessa taisteltiin. Toinen saattoi toki käyttää mitä kepulikonsteja vain, mutta sunalainen oli valmiina. Jos toinen alkoi käyttää erästä lapsellista taktiikkaa, Nana päättäisi hoidella toisen kohteensa tämän sijaan. Sillä ei ollut mitään väliä, että aristokraatti saisi tietää tästä, sillä Nanan lopullinen tarkoitus oli jokin aivan toinen.

Nana
Hp: 70
Ch: 125
Nopeus: 9
Damage kunain sylkemis jutsusta: 16
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Gaiden
Gobi
Gobi
Viestit: 9
Liittynyt: 31 Touko 2015, 20:27

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1432Viesti Gaiden »

Koumaru siirsi vasemman kätensä esiin selkänsä takaa paljastaen siinä pitelemänsä kunain, jonka kahvassa oli kiinni kolme räjähdelappusta.
Nanan sylkäistessä terän kohti Koumarua tiesi tämä ettei hän kerkeäisi torjua sitä jos aikoisi hyökätä nyt kun viimeinkin näki vastustajansa. Koumaru yritti astua sivuun kultaisen terän tieltä, muttei kerinnyt väistää sitä kokonaan vaan ase upposi syvälle Koumarun oikeaan olkapäähän.
Koumaru nakkasi oman kunainsa ylös kohti muurinsa huippua, jossa se räjähti murtaen isoja lohkareita irti vahingoittuneesta muurista. Koumaru oli aikonut käyttää tätä hyökkäystä heti kun oli luonut muurin, mutta nyt Nanan vapaaehtoisesti syöksyessä lähemmän olisi hänen hyökkäyksensä vain voimakkaampi.
Räjähdelappusten aktivoituessa Koumaru hyppäsi taaksepäin kohti tulevalta Nanalta ja muodosti yhä sauva kädessään muutaman sinetin jolloin muurin päältä irtoavat kivenkappaleet muuttivat yllättäen tippumisensa epäluonnolliseen kulmaan ja ropisivat sen sijaan tappavana sateena suoraan Nanan päälle. Jos toisen ei onnistuisi torjua tekniikkaa olisi kivimurskaa tarpeeksi hautaamaan nuoren ninjan kokonaan.
Käsivarresta vuolaasti virtaavasta verestä huolimatta Koumaru jatkoi heti hyökkäystään, iskien sauvansa maahan ja muodostaen muutaman sinetin ennenkuin tarttui uudestaan sauvaansa lähettäen ryöpsäyksen Chakraansa maahan Nanan ja kivilohkareiden ympärille.
"Assai Rikujou," Koumaru lausui ja maamassat tämän edessä siirtyivät sivuun niellaisten aikaisemmat kivenmurikat ja Nanan ja iskeytyisivät sitten takaisin yhteen valtavalla voimalla.

Koumaru
58 Hp
36 Chk
12 Nopeus
Muuta:7p Maajutsuja & 3p Asetekniikoita. Ammattibonuksista damaa +5 A-jutsuihin,+3 B-jutsuihin, +2 C-jutsuihin. Jounin +2 Chk joka vuoro.
RL: 7
//Ame no Tsuchin dama (10-30 + 3pisteistä+5ammatista+5upeista) = 23-43 ja Assai Rikujoun dama (25 + 3pisteistä+5ammatista+5upeista) = 38//
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1434Viesti Piisamirotta »

"Nenkin no Yoroi", Nana sanoi ja hän alkoi erittää kultaista seittiä, joka kovettui panssariksi hänen ympärilleen. Panssari torjui maasateesta suurimman osan, muttei riittänyt kokonaan. Panssarin lisäksi nainen puhalsi hyvin paksun ja kestävän verkon maahan estämään toisen jutsua toteutumasta täydellisesti. Verkko nimittäin piti maata paikoillaan, eikä se repeytynyt lähelläkään niin paljon kuin toinen tarkoitti. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt ja nainen jäi kivien alle. Hän ei kuitenkaan ollut kuin murto-osan verran loukkaantunut siitä mitä toinen oli tarkoittanut. Hyökkäys oli kuitenkin ollut hyvin ovela, sillä Sabaku ei saanut omaa hyökkäysvuoroa. Hetken maaninjalle näytti siltä, että hän oli voittanut hämähäkin. Kahdeksanraajainen kuitenkin tuli esiin. Nana näytti toiselle kuuluisaa 'anna tulla' merkkiä kaikilla kuudella kädellään. Taistelu oli ollut hyvin aktiivista, mutta pian se loppuisi.

Nana
Hp: 45
Ch: 93
Nopeus: 9
Panssari suojas 28dmg ja verkko, joka esti jutsua toteutumasta täysin suojas toimintatavallaan 28dmg
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Gaiden
Gobi
Gobi
Viestit: 9
Liittynyt: 31 Touko 2015, 20:27

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1435Viesti Gaiden »

Koumaru uskoi jo voittaneensa vastustajansa tämän jäädessä kivisateen alle, mutta toisen astellessa lopulta esiin kivenmurikan takaa näki tämä kuinka Nanan iholta mureni tämän kultaisen panssarin palasia.
"Hän näköjään kykenee myös luomaan panssarin tästä aineesta..." Koumaru mietti synkkänä ja kiskaisi olkapäässään yhä törröttävän terän irti ja tutki sen pintaa. Ninja puristi terää niin lujaa, että se viimein mureni tämän käteen. "Täytynee sitten vain iskeä tarpeeksi lujaa ja nopeaa yhteen kohtaan..."
Koumaru kohotti katseensa takaisin toiseen ja virnisti itsevarmasti ennenkuin lähti juosten kaartamaan Nanan sivulle samalla napaten sauvansa takaisin, toisen käden kiskaistessa toisen selässään kantamistaan kääröistä eteensä. Ninja heilautti käärön auki, jolloin sen pinnassa olevat sinetit aktivoituivat ja kääröstä purkautui suurella voimalla viisi metallista ketjua. Ketjut sinkoutuivat Koumarun ja maamuurin jäänteiden välissä olevaa Nanaa kohden kietoutuen naisen ympäri ja jatkaen sitten matkaansa muuriin, jolloin ketjujen päissä olevat raskaat terät iskeytyivät muuriin kiinni. Koumaru kietoi ketjut vasemman kätensä ympärille, jolloin ne puristuisivat tiukasti Nanan ympärille sitoen tämän hetkeksi paikalleen. Ketjujen kietoutuessa toiseen huomaisisi Nana, että ketjun reunat oltiin parin ensimmäisen metrin jälkeen teroitettu äärimmäisen teräviksi.
Ketjujen pitäessä ninjaa hetken aikaa paikallaan Koumaru kohotti oikealla kädellään sauvansa korkealle ilmaan, jolloin se venyi kymmenien metrien pituiseksi ja sauvan kärki leveni moninkertaiseksi. Sauvan kasvettua täyteen kokoonsa Koumaru heilautti sen kohti Nanaa ja sauva laskeutui kiihtyvällä vauhdilla suoraan kohti ninjan kalloa.
Sauvan iskettyä se vetäytyi hyvin nopeasti takaisin normaaliin kokoonsa.

Koumaru
58 Hp
5 Chk
12 Nopeus
Muuta:7p Maajutsuja & 3p Asetekniikoita. Ammattibonuksista damaa +5 A-jutsuihin,+3 B-jutsuihin, +2 C-jutsuihin. Jounin +2 Chk joka vuoro.
RL: 7
//Ketjun dama (15+5upeista+2pisteistä) = 22, ketjuissa muotobonuksena nopeampi liikkuvuus, ja sauvan dama (20+5upeista+2pisteistä) = 27//
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1436Viesti Piisamirotta »

Nana näki toisen tekniikan tulevan ja hän tuhahti. Nainen puhaksi ketjuja päin suuren verkon, joka otti ne sisäänsä ja iskeytyi maahan. Toisen toinen hyökkäys puolestaan pysähtyi naisen suustaan laukaisemaan aseeseen. Jutsujen voimat olivat lähes tasaväkiset, joskin Nanan ase tuhoutui täysin, kun taas toisen ase vain lensi toiseen suuntaan, eikä tekniikka osunut Sabakuun. "Nyt loppuu tämä pelleily", hän sanoi ja valmistautui viimeistelemään toisen. Tämä salamurhaksi tarkoitettu taistelu oli muuttunut kunnon mätöksi. Nana alkoi ymmärtää omia heikkouksiaan ja hän päätti seuraavaksi harjoitella erään isänsä kehuman tekniikan, sillä sille tulisi olemaan varmasti käyttöä lähitulevaisuudessa.


Nana
Hp: 45
Ch: 59
Nopeus: 9
Eli kunaijutsu torju 26dmg. Koska damage-ero on vain yksi ni päätin tehdä noin. Jos välttämättä haluat, että se osuu yhden damagen edestä ni voin muokata sen jotenki ens viestiin.
A-tason Kumosoukai torju 28dmg edestä noi ketjut, joten ne on turvallisesti sen verkon sisällä.
A-taso on B.tä nopeampi, joten en usko että nopeudessa on valittamista.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Gaiden
Gobi
Gobi
Viestit: 9
Liittynyt: 31 Touko 2015, 20:27

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1442Viesti Gaiden »

Nanan torjuessa Koumarun aseet lähes vaivattomasti ja tämän sauvan palattua takaisin normaaliin kokoonsa oli ninjan myönnettävä että olisi epätodennäköistä, että hänen onnistuisi enää voittaa toista.
"Chakrani on jo liian matalalla onnistuakseni murtautumaan hänen suojauksensa lävitse. Mokoma myös näyttää siltä, että hän omaa viellä tarpeeksi Chakraa jatkaakseen taistelua." Koumaru potkaisi turhautuneena maata ja nosti lopulta sauvansa olkapäälleen.
"Minulla on silti yhä työ tehtävänäni," Koumaru sanoi vastustajalleen kuulostaen aidosti pettyneeltä ettei voinut jatkaa taistelua. Ninja nappasi vasemmalla kädellään nopeasti kaksi savupommia vyölaukustaan ja nakkasi ne maahan, jolloin peittyi paksuun violettiin savuun. Koumaru muodosti savun sisällä yhdellä kädellä sinetin ja tämän vierelle kohosi kaksi mutakloonia, jotka syöksähtivät ulos savusta ja lähtivät juoksemaan molempiin suuntiin metsää oikean Koumarun upotessa nopeasti maan alle ja lähtien kulkemaan kohti pomonsa sijaintia aikoen ainakin varoittaa tätä ja muita vartioita tunkeilijasta vaikkei kykenisikään itse pysäyttämään Nanaa.

Koumaru
58 Hp
5 Chk
12 Nopeus
Muuta:7p Maajutsuja & 3p Asetekniikoita. Ammattibonuksista damaa +5 A-jutsuihin,+3 B-jutsuihin, +2 C-jutsuihin. Jounin +2 Chk joka vuoro.
RL: 7
//Koumaru liikkuu maanalla Shinju Zanshu-tekniikalla.//
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1445Viesti Piisamirotta »

Ennen kuin toinen ehti heittää savupomminsa maahan, Nana päätti lopettaa toisen elonpäivät puhaltamalla tätä kohti neljä kunaita, jotka tulivat peräkanaa. Nainen oli harjoitellut tekniikan sellaiselle tasolle, että hän kykeni puhaltamaan useita aseita pienen ajan sisään. Sarjatulihyökkäys oli suorastaan törkeä tässä vaiheessa, mutta muuta vaihtoehtoa ei ollut. Toisenlaisessa tilanteessa hyökkäys olisi ollut erittäin typerä, sillä jutsu oli torjuttavissa tietyn tyyppisillä tekniikoilla niin, että kaikki aseet olisivat pois pelistä. Toisella ei kuitenkaan voinut olla mitään sellaista tekniikkaa, koska ne eivät kuuluneet hänen taistelutyyliinsä. Hämähäkin luontoon ei kuulunut päästää saalistaan karkuun kuin epätoivoisissa tilanteissa, joihin tämä ei kuulunut. Nana tuli koko ajan toista lähemmäs puhaltaessaan aseita suustaan.

Nana
Hp: 45
Ch: 19
Nopeus: 9
16 per ase = 80dmg yhteensä, B-jutsu siis viisi kertaa peräkkäin muodon avulla.

//Saat chakrat viimevuorosta takas, mut se tuskin auttaa. //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Gaiden
Gobi
Gobi
Viestit: 9
Liittynyt: 31 Touko 2015, 20:27

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1446Viesti Gaiden »

//Tekstissä luki, että aseita olisi 4 kun taas loppulaskelmissa niitä oli mainittu olevan 5. Chakrakulutus on myös 4 aseen verran, joten oletan niitä sitten olevan 4 eikä 5.//

"Hemmetti," Koumaru murahti Nanan sylkäistessä tekniikkansa häntä päin ja veti kätensä pois tarvikelaukustaan yhdistääkseen kämmenensä. Koumaru tiesi ettei olisi kykenevä pysäyttämään toisen tekniikkaa kokonaan ajoissa, joten tämä aikoikin vain selviytyä siitä elossa.
Koumaru astahti taaksepäin yhdistettyään kätensä ja lähetti Chakraansa maahan, mutta kaksi Nanan aseista kerkesi osua tähän ennenkuin kaksikon väliin onnistui kohottautumaan ohut maamuuri. Toisen aseista Koumarun onnistui torjua vasemmalla kädellään, jolloin sen terän kärki iskeytyi miehen ranteesta lävitse, mutta toinen veitsistä osui Koumarua vatsaan.
Ninjan luoman maamuurin onnistui äänestä päätellen pysäyttää yksi veitsistä, jolloin muuriin ilmestyi syvä halkeama ja viimeisen aseen onnistuikin iskeytyä sen lävitse vaivatta. Ase sujahti Koumarun sauvan ohitse suoraan ninjan rintaluiden väliin ja tämä tunsi kuinka se puhkaisi hänen oikean keuhkonsa.
Koumaru tajusi heti ettei olisi kykenevä enää kaivautumaan koko matkaa muiden vartioiden luokse, joten päätti yrittää viestittää hyökkäyksestä täältä käsin.
Koumaru katsoi haljenneen muurin ylitse vastustajaansa samalla kun nakkasi viimein savupomminsa maahan ja loi sen sisällä kaksi klooniaan. Nämä kloonit eivät tosin yrittäneet karata alueelta vaan syöksähtivät ulos savusta pysähtyen Nanan ja savupilven väliin suojatakseen oikeaa, savun sisällä olevaa, Koumarua. Koumaru kiersi kaikki loput räjähdelappusensa kunain ympärille mahdollisimman nopeasti yrittämättä välittää keuhkoa täyttävästä verestä. Saatuaan lappuset valmiiksi ninja heitti aseen suoraan ylöspäin ulos savupilvestä ja se kohosi korkealle puiden latvojen yläpuolelle, jolloin lappuset aktivoituivat lujaäänisenä räjähdyksenä. Jos puusto oli torjunut aikaisemmat taistelun äänet Koumaru toivoi, että muut kuulisivat edes tämän ja osaisivat täten varautua tulevaan hyökkäykseen.

Koumaru
8 Hp
2 Chk
12 Nopeus
Muuta:7p Maajutsuja & 3p Asetekniikoita. Ammattibonuksista damaa +5 A-jutsuihin,+3 B-jutsuihin, +2 C-jutsuihin. Jounin +2 Chk joka vuoro.
RL: 0
//C-tason Doro Gaeshi torjui 14 damaa.//
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väijytys (A/A)

Viesti: # 1447Viesti Piisamirotta »

Toinen ei ehtinyt juuri tehdä mitään, sillä hyvin pian muurin luomisen jälkeen Nana käytti voimakkainta tekniikkaansa, joka ulottui laajalle. Hän vapautti erittäin voimakkaan neularyppään kohti Koumarua ja muurinrippeitä. Nana tiesi, että taistelu oli saanut kauempana olevien tarkkailijoiden huomion, mutta se oli riski, joka oli otettava. Hänelle oli opetettu, että kaikissa tehtävissä oli riskejä, niistä oli jopa eräänlainen taulukko, jota nainen ei halunnut muistaa ulkoa, sillä hän uskoi tapauskohtaisuuteen. Oli useita eri tekniikoita, joiden avulla Nana saattoi voittaa, mutta hän yleensä halusi tehdä sen eräällä, johon oli koulutuksessaan tottunut. Kolutuksessa oli rajoitetut olosuhteet, mutta todellinen tilanne oli aina erilainen, johon ei voinut varautua.


Nana
Hp: 45
Ch: 11 (+8ch takas)
Nopeus: 9
Damage: 28-33, jos ehtii edes tehdä kloonit ni laajuutensa vuoksi osuu myös niihin.

//Jokainen ase maksaa 8ch bonareiden jälkeen, 8 kertaa 5 = 40, 59-40=19, joten olen maksanut oikein. Otan 8ch takas. Tosiaan mun moka tässä tapauksessa. Piti muokata se 5 tekstiin, mut sit unohtu. Ei voi mitään. //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jokien maa”