Mokoto Shishio

Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Mokoto Shishio

Viesti: # 1423Viesti Cross »

Nimi: Mokoto Shishio
Ikä: 68
Kylä: Kirigakure
Ammatti: -
Klaani: -
Chakra elementti: Vesi
Hp: 50
Chakra: 300
Nopeus: 18
Erikoistuminen: 4p genjutsu 2p kenjutsu 2p vesi

Ulkonäkö:
Kuva
Kuva (c) wolfwood83

Luonne: Äärimmäisen vallanhimoinen ja julma juonittelia, jota kiinnostaa vain se mitä itse voi hyötyä kustakin asiasta. Näkee muut ihmiset vain työkaluinaan saavuttaa päämääränsä, kyeten vielä kärsimänsäkkin rangaistuksenkin jälkeen hallitsemaan ympärillään olevia henkilöitä, ilman että nämä edes tajuavat tottelevansa häntä.

Historiaa: Oli aikanaan yksi Kirigakuren pelätyimmistä ja arvostetuimmista shinobeista, joka kuului niihin jotka kannattivat kylän verisen maineen luoneita koulutus tapoja. Sanotaan olleen yksi taitavimmista niiden käyttäjistä, kouluttaen niinkin maineita shinobeja kuin Kushimaru Kuriarare, Zabuza Momochi, ja Rikimaru Iga. Vähemmän tiedetty tosi asia oli kuitenkin että Mokoto pyrki käyttämään oppilaitaan omien valtapyrkimystensä edistämisessä, mikä kuitenkin epäonnistuivat liian itsekkään Zabuzan alkaessa sooloilla ja joutuessa pakenemaan kylästä.
Shishion mestariteoksenaan pitämä Rikimaru ei taas ollut vielä valmis, kun hänen suunnitelmansa tulivat kylän johdon tietoon ja kuoli kiinnioton yhteydessä yleisen tiedon mukaan. Todellisuudessa hänen päässään olevat tiedot pitivät shinobin elossa, vaikka se ei välttämättä ollutkaan paljoa parempi asia. Mokoto vietti seuraavat kymmenen vuotto Kirigakuren parhaiten vartioidussa salaisessa vankilassa, jossa tätä kidutettiin ja kuulusteltiin päivittäin. Kuulustelun aikana mies nyljettiin hitaasti täysin ihottomaksi, pitäen tämä kuitenkin hengissä lääkintä tekniikoiden avulla.
Sai armahduksen lupauduttuaan alkaa kouluttaa joitain valikoituja orpoja kylän erikoisjoukkoihin ja kerrottuaan varmistaneensa edellisten oppilaidensa uskollisuuden itselleen, vaikka nämä eivät sitä tietäisikään. Toiminut siitä lähtien tarkasti vartioituna kouluttajana kylälleen, saaden yhtenä harvoista henkilöistä koko kylässä edelleen käyttää vanhoja perinteisiä koulutus menetelmiä kenenkään tietämättä.

Taistelutyyli:
Suosii nopeita ja yllättäviä hyökkäyksiä, jotka tähtäävät aina nopeaan tappoon.

Palaa sivulle “Kiri”