Friikkisirkus

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Friikkisirkus

Viesti: # 1278Viesti Cross »

Äänekäs viuhahdukset, äänekkäät läsähdykset ja tuskanhuudot kaikuivat syrjäisen hylätyn maatalon pihassa, mitä oli jatkunut jo useamman tunnin ajan lähes katkeamatta. Ainoa katkos ruoskinnan ääneen tuli silloin kuin vankiaan kiduttava Nuna joutui lopettamaan herättääkseen katosta roikuvan Kendon, parantamaan tämän vammoja pitääkseen tämän hengissä. Hän oli pyrkinyt kuulustelemaan miestä entisen pomonsa Kougan suosimalla tavalla jo pitkän aikaa, mutta Akumalle uskollinen shinobi ei vain suostunut luovuttamaan. Jääräpäisesti tämä kieltäytyi sanomasta sanaakaan, aivan kuin ei olisi edelleen elätellyt toiveita elossa selviämisestä.
''Kerro! Kerro! Kerro! KERRO!'' Iskujensa tahtiin huutava Ningyou huusi lähes raivostumisesta täristen, tuntien kuitenkin samalla myös pientä pelkoa. Pioliksi luhistuneen ladon suojissa kiduttamista harjoittavan miehen mielessä oli jatkuvasti pelko siitä että Kouga ilmestyisi jostain paikalle ja rankaisisi häntä tehottomuudestaan, heittäen hänet susiensa revittäväksi. Nuno oli ollut yksi niistä harvoista joka oli selvinnyt tuosta rangaistuksesta ja se oli ollut ainoa kerta kun hän oli tuottanut pettymyksen herralleen, vaikka hiljalleen alkoi tuntua että tämän tappajan löytäminen tulisi olemaan seuraava epäonnistuminen.

Turhautumisen takia itseään äkäisesti päähän läpsivä mies alkoi astella rauniota ympäri, yrittäen keksiä kuinka saisi Kendon murtumaan. Hän oli kokeillut jo melkein kaikkea osaamaansa, alkaen kuristamisesta ja päätyen nyt sitten ruoskintaan. Jäljellä olisi enää elävältä nylkeminen, mutta se aiheuttaisi varmasti kuoleman vangille, sillä hänen vähäiset parantajan taitonsa eivät riittäisi pitämään tätä hengissä.
Kesken Ningyoun pähkäilyjen tämä kuuli vaimean äänen jostain ympäriltään, mikä sai tämän vaistojen välittömän huomion. Sieraimet väristen ja pupillit laajentuneina shinobi painautui matalaksi, liikkuen vaanivan eläimen lailla parempaan tähystys paikkaan läpi ladon lattialle kasvaneen vyötäröön asti korkean heinikon. Hermostuneena vaimeasti muriseva mies nousi kurkkaamaan ympäristöä palaneiden hirsien päälle, päästäen samalla huomaamattaan mustia rihmojaan leviämään kehostaan ympärilleen.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1280Viesti Ookami_Tez »

Kaksoset olivat kuulleet ääni kantautuvan lähistöltä näiden etsiessä paikkaa jossa viettää yö. Löydettyään hylätyn näköisen talon Nichi oli jäänyt tarkkailemaan kauempaa ja antanut Eiseille hyväksynnän edetä. Nichi pysytteli puun oksalla, josta oli hyvä näkyvyys Eisein reitille tämän opastaessaan näöllään veljeään eteenpäin. Eisei käveli valppaana käsi tantonsa kahvaa vasten leväten kuunnellen ympäristöstä mitä tahansa merkkejä äänistä. Eisei ei ainakaan huomannut mitään varottavaa ääntä ulkona ja lähti etenemään ovelle päin mistä kuuli epätasaista hengitystä. Ehkä sisällä oli joku loukkaantunut lepäämässä. Taistelut eivät olleet harvinaisia täälläpäin.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1281Viesti Cross »

Palaneiden palkkien takaa kurkistava Nuno huomasi melkein samantien pihalla astelevan miehen, joka näytti pitelevän jonkinlaista miekkaa kädessään. Näin hämärässä ei voinut sanoa varmaksi oliko tämä yksi Akumalle uskollisuuttaan vannoneista, vai vain joku satunnainen ohikulkia. Alueella pyöri kaikenlaista porukkaa, mutta onneksi shinobit olivat vain tarpeeksi typeriä aiheuttamaan hankaluuksia. Vetäytyen takaisin näkösuojaan Ningyou mietti mikä tämä tulija mahtoi olla ja miten tämä kannattaisi ottaa vastaan. Hän ei ollut huomannut tällä mitään näkyvillä olevia tunnuksia, mutta se ei välttämättä tarkoittanut mitään ja muutenkin näkeminen näin hämärässä oli jo hieman hankalaa.
Painautuen varjoihin shinobi jäi väijymään tulijaa, päättäen selvittää millä asialla tämä mahtoi olla, ennen kuin päättäisi miten tähän tuli suhtautua. Jos tämä olisi Akuman alaisia, päätyisi tämä puolikuolleen toverinsa seuraan roikkumaan kattoparruista ja jos tämä taas oli joku ruokaa etsivä kulkuri, saisi tämä painua pikimmiten matkoihinsa. Kuunnellen roskitun ja vertavuotavan Kendon vaimeaa valitusta Nuno odotti pieneksi mytyksi painautuneena heinikossa pihalla astelevaa miestä, joka tuntui suuntaavan ladon rauniota ja sieltä kuuluvaa vaimeaa ääntä kohti.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1289Viesti Ookami_Tez »

Eisei oli melkein jo painamassa ovea auki, kun kaksosten yhteisessä näkökentässä näkyi jotain liikettä. Eisei pysähtyi paikalleen kääntyen ympäri ja nostaen kämmenensä aukinaiseksi luoden siihen kirkkaan Shakuton pallon, joka valaisi lähistön aluetta. Eisei tietty oli sokea, mutta se antoi Nichille paremman näkymän lähistöön. Eisei vilkuili ympärilleen esittäen etsivänsä jotain näköaistin kanssa, mutta se oli vain harhautukseksi Nichi toimitti oikeaa silmällä pitämistä kauempaa yrittäen erottaa mahdollisia paikalla olijoita valon lähteen alueelta, mutta ei ainakaan vielä erottanut mitään.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1294Viesti Cross »

Nähdessään kirkkaan valopallon muodostuvan yllättäen vastustajansa käteen varjoissa piileskelevä Nuno uskoi tulleensa huomatuksi, vaikka ei kuitenkaan tarkkaan ottaen tiennyt kuinka se oli mahtanut tapahtua. Hän uskoi olleensa tarpeeksi varovainen pihalle kurkistaessaan, ettei olisi tullut huomatuksi. Siitä huolimatta pihalla ollut mies oli ilmeisesti havainnut jotain ja yritti nyt löytää sen valopallonsa avulla. Piileskelevä shinobi harkitsi hetkenaikaa että Eisein reagtio johtui Kendon vaimeasta valituksesta, mutta jotenkin hän arveli ettei kyse ollut siitä. Kuka vaan saattoi kuulla että ääni lähti viimeisiään vetelevästä henkilöstä, joka oli raunioituneen rakennuksen puolikkaan sisällä, eikä varmasti olisi uhka kenellekkään.

Vainoharhaisen olennon vaistoihin luottava Ningyou oli varma että pihalla oleva shinobi oli sensorininja, tai omasi jonkun vastaavan kyvyn havaita hänet. Senpä takia hän ei uskonut piileskelystä olevan mitään hyötyä vaan päätti iskeä vielä kun aloite olisi omissa käsissä. Hitaasti varjoissa huolellisesti pysyvä räsynukke lähti hivuttautumaan rakennuksen taaempaa seinustaa kohti, aikomuksenaan kivuta rötiskön katolle ja loikata sieltä pihalla olevan tunkeilijan kimppuun. Ääntälään päästämättä Nunon onnistui päästä yllättävänkin nopeasti haluamaansa asemaan, mistä hän loikkasi pihalla olevan miehen kimppuun, heilauttaen ohuvia pimeyden kätkemiä rihmojaan tämän valopalloa kohti ja imien siinä olleen chakran olemattomiin, pimentäen silmänräpäyksessä koko pihan. Jatkaen rihmojensa hallitsemista shinobi suuntasi ne seuraavaksi kietoutumaan Eisein ympärille, aikoen ihan ensimmäisenä ottaa selvää kuka tämä oli ja vasta sitten päättää mitä tälle tekisi. ''Ketä palvelet?'' Vainoharhaisella äänellä puhuva kalpea hyökkääjä kysyi itsensä tavoin kovia kokeneelta mieheltä.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1305Viesti Ookami_Tez »

Nichi paremmasta kuva kulmasta näki hieman aikasemmin jonkun lähestyvän tätä antaen siitä varoituksen Eiseille, jonka ensi reaktio oli puolustautua Shakuton pallollaan kohti hiippailevia rihmoja vastaan, mutta ne imivät siitä chakran hetkessä kadottaen sen olemattomiin. Eisei jo lähti yhdistämään käsiään käsimerkkeihin, mutta sitten rihmat kietoutuivat hänen ympärilleen. Nichi ei jatkanut taustalta seuraamista pidempään loikaten muutamalla pitkällä loikalla huomattavasti lähemmäs ja luoden isokokoisen Shakuton pallon käsiensä väliin. "Irti veljestäni tai höyrystän sisuskalusi." Nichi sanoi jäätyään pienen matkan päähän valaisten selvästi äskeistä isommalla Shakuton pallolla helposti Nunon rihmat ja tämän karun ulkonäön. Eisei oli hiljaa kuten olettaa saattoi hieman ehkä riuhtoen raajoillaan kokeillen rihmojen otteen tiukkuutta.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1308Viesti Cross »

Rihmojensa vangiksi saamaansa Eiseitä katseleva Nuno ei huomannut lähestyvää Nichiä, ennen kuin tämä alkoi kasvattaa uutta valopalloa käsiensä väliin ja huutaa uhkauksia. Hetken näytti ettei likaisiin ja nuhjuisiin rääsyihin pukeutunut mies reagoinut mitenkään uhkaukseen, mutta hitaasti tämä alkoi hytkyä ja pieniä naurun purskahduksia alkoi kuulua tämän suusta. ''Hihii... Hihihihi... Hihiihii... Sisukas pikku sisko... Sinuna harkitsisin vielä kerran... Niska katkeaa niin ihanan helposti, vaikka se kyllä onkin melko tylsä tapa kuristamiseenverrattuna.'' Pienellä päänliikkeellä paitansa hupun alas heittävä Ningyou vastasi uhkaukseen ja käänsi päänsä luonnottomaan asentoon, niin että kykeni katsomaan suoraan selkänsä takana olevaa kunoichia.
''Minulla oli kuitenkin mukava kuulustelumenossa, joten säästäkää aikaa ja kertokaakuka teitä kaskee... Kapteeni käskee? Kuka käskee?'' Otettaan Eisein kaulan ympärillä hiljalleen kiristävä räsynukke kysyi auki leikattu suu leveässä hymyssä ja silmät uhkaavan verenhimoisesti kuunvalossa kiiluen, pää muutaman kerran pakkoliikkeen omaisesti nytkähtäen. Samalla miehen kasaan parsitun nahkan raoista työntyi jatkuvasti lisää mustia rihmoja ulos, jotka eivät kuitenkaan ainakaan vielä lähteneet suoraan hyökkäykseen. Sen sijaan ne vain näyttivät leijjailevan ilmassa kalpean shinobin ympärillä, luoden samalla hyvinkin pelottavan näköisiä varjoja tämän ympärille shokuton tekniikan luoman lepattavan valon ansiosta.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1311Viesti Ookami_Tez »

Nichin kasvoissa ei näkynyt pienintäkään värähdystä vaikka tuntui että tämä outo otus yritti pelotella ulkomuodollaan. Kaksoset olivat kasvaneet vankilassa joka oli täynnä outoja Orochimarun kokeita. "Kuka käskee? Kukaan ei käske. Kukaan tässä käärmeiden valtaamassa maassa ei käske minua." Nichi sanoi jopa melkein vihaisena Shakuton pallon väriellen tämän sanojen mukana. "Tai minua." Kuului toinen ehkä hieman eripainolla Nichin suusta. "Joten säilytä uhkauksesi ja anna syy miksi emme höyrystä sisuskalujasi heti." Nichi jatkoi taas normaalilla hivenen äskeistä korkeammalla äänellä.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1312Viesti Cross »

Hetken aikaa näytti siltä että päänsä ympäri kääntänyt Nuno olisi keskittynyt selkänsä takana tulipallokäsissään seisovaan naiseen, mutta melko nopeasti tämän silmät alkoivat liikkua villisti ympäriinsä ja tämän huomio alkoi kiinnittyä kirkkaan valon puoleensavetämiin yöperhosiin. Hajamielisen näköisesti perhosia seuraava mies kuunteli kunoichin vastauksen, kohauttaen sen lopuksi olkiaan ja kutsui rihmansa takaisin luokseen.
''Älkää häiritkö enempää... Pitää selvittää Kougan tappaja...'' Eisen otteestaan päästävä Ningyou sanoi loppuosan vaimeasti mutisten, aivan kuin olisi muistuttanut itseään jostain. ''Te mitään tiedä kuitenkaan... Pysykää poissa tieltä...'' Päänsä normaaliin asentoon pyöräyttänyt shinobi jatkoi, yrittäen saada sekavan puuroisen tuntuisia ajatuksiaan selviämään päätäpudistamalla. Hänelle tuntui olevan pienoinen haaste hahmottaa miten näihin kahteen pitäisi suhtautua, sillä omien sanojensa mukaan nämä eivät palvelleet ketään kolmesta jäljellä olevasta johtajasta. Toisaalta nämä kyllä olivat selvästi shinobeja, eikä mitään ympäriinsä harhailevia kulkureita, jotka yrittivät vain selvitä sodanjaloissa.

Jyskyttäviä ohimoitaan hierova Nuno toivoi että olisi voinut iskeä päätään seinään, jotta olisi päässyt eroon pään halkaisevalta tuntuvasta paineentunteessa päästään. Aina siitä asti kun Orochimaru ja tämän alaiset olivat suorittaneet hänellä kokeita, muokaten kehon koostumaan pelkistä rihmoista oli tuo sama ongelma tuntunut seuraavan miehen mukana. Kasaanparsittu mies muisteli joskus kuulleensa sen liittyvän jotenkin juuri hänen kehonsa uuteen koostumukseen, minkä takia aivot eivät kyenneet prosessoimaan kaikkea saamaansa tietoa ja toimivat jatkuvasti ylikierroksilla. Tämäntakia kova miettiminen tuntui saavan pään jyskyttämään armottomasti ja ajatukset puuroutumaan sekavaksi sotkuksi. Juuri ajattelematta oleminen oli ollut suurinsyy siihen miksi Ningyou oli viihtynyt Kougan ja tämän joukkion jäsenenä, sillä siinä ollessaan hänen ei oltu edes odotettu miettivän itse, vaan tekevän vain mitä käskettiin. Toki parempiakin hetkiä tuli ajoittain, jolloin ajatukset tuntuivat olevan selkeitä ja hyvin kasassa pysyviä, mutta nykyinen jatkuva väsymys, nälkä ja stressi varmistivat ettei nuista tilanteista ollut toivoakaan.
''Mitä täältä haet?'' Päätään pitelevä mies kysyi lopulta, saatuaan ajatuksensa selkiytymään sen verran että kykeni järjästämään lauseen jollaintapaa järkeväksi. Yleensä Nuno kykeni toimimaan vaistojaan seuraten kuin koulutettu eläin, antaen jäljellä olevan osan järjestään ja kunnossa olevasta mielestään levätä. Nyt lepoon ei kuitenkaan ollut ollut aikaa pitkään aikaan ja ainoastaan adrenaliini tuntui tuovan enää helpotusta pään sekavuuteen, kirkastaen ajatukset ja helpottaen päätösten tekemistä.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1345Viesti Ookami_Tez »

Kaksoset olivat tyytyväisiä ettei tarvinnut ruveta väkivaltaisiksi. Tämä ei tuntunut Orochimarun seuraajalta vaan enemmän heidän kaltaiseltaan uhdilta. Varsinkin kun katsoi tämän reakointia asioihin tämä näytti hyvinkin epävakaalta. Nichi pienensi pallon käsissään pieneksi valon lähteeksi Kaksosten seuratessa tämän otuksen erikoista käyttäytymistä. Eisei asteli hitaasti sisarensa selkäpuolelle tuoden näiden aistit lähekkäin. "Käärmeiden tuhoa." Nichi vastasi miehen lopulta esittämään kysymykseen. "Aiomme tuhota Suuren Valkoisen Käärmeen historian ja vapauttaa tämä maa puhdistavien liekkien kautta." Nichi hieman selvensi tämän jälkeen tuntien veljensä käden olallaan. "Mitä sinä täällä teet? Taidat olla kuten me. Sen hirviön koekappaleita." Nichi sanoi melkein sylkäisten Orochimaruun viitatessa.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1348Viesti Cross »

Päätänsä pitelevä Nuno kuuli kaksosten vastauksen esittämäänsä kysymykseen, joka tuntui saavan tämän pään entistä enemmän sekaisin. Eihän täällä ollut käärmeit. Ei suuria, saati sitten pieniä. Ei mustia, tai valkoisia. Nuoden kahden kummajaisen puheissa ei ollut mitään järkeä ja niiden ymmärtämisen yrittäminen tuntui saavan arpisen miehen pään jyskyttämään entistäkin kovemmin.
''Ei käärmeitä täällä...'' Hän sai lopulta sanottua, tajuamatta että näillä kahdella oli jäänyt kana kynimättä Orochimarun kanssa, tämän kuoltua yllättäen Jinai Ryuun käsissä vuosia sitten. Todellisuudessa tämä oli kyllä tullut herätetyksi henkiin myöhemmin, mutta sitä heistä kukaan ei kuitenkaan tiennyt. Äänen maan ei tuntunut enää kiinnostavan suurta Käärmettä, joka oli jättänyt sen selviämään itse luomastaan sekasorrosta.
Nichin kysyessä sitten mitä Ningyou mahtoi täällä tehdä, tuntui tämän ajatukset alkavan jälleen loksahdella kohdilleen. Yhdessä silmänräpäyksessä hän muisti mitä oli ollut tekemässä ennen näiden kahden tunkeilijan tuloa ja miksi oli ollut tekemässä sitä, mikä sai sekavuuden sumun katoamaan tämän silmistä. ''Kidutin... Kuulustelin yhtä ruumista...'' Mieleensä nousevia sanoja ja ajatuksia kertova Nuno sanoi, sitämukaa kun niitä nousi tämän mieleen. ''Etsin vapauttajan tappajaa... Pitää tasata tilit.'' Silmiään mietteliäänä räpyttelevä räsynukkemainen shinobi sanoi ohimoaan hieroen, pyrkien pitämään jotenkuten kasassa olevat ajatukset yhtenä selvänä ketjuna. ''Tiedättekö kuka sen teki?''
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1393Viesti Ookami_Tez »

Nichi seisoi hyvin valppaana katsomassa Nunoa ja tämän ilmeisesti sisäistä taistelua jonkin kanssa. Eisei asteli rauhattomasti siskonsa takana. "Kuulustelemasi käärme siis pitää tuolla ladossa ääntä." Nichi totesi Nunon saaden selvästi vähän itseään kokoon. "Ketä sinut on vapauttanut? Kouga? Koiran naaman taakse piiloutunut käärme. Hyvä että tämä on kuollut." Nichi sanoi Eisein sylkäisten maahan Kougan nimen kohdalla. "Huhu taitaa kulkea että Pohjoisen Käärme yrittää vallata näitä alueita. Joten epäilisin että Akuma on syypää." Nichi jatkoi hieman epäillen miten tämä yksilö mahtaisi reagoida heidän mielipiteisiinsä Kougasta. Näytti siltä että tämän henkilön mieli oli mennyt rikki vankeudessa ja ehkä tämä palvoi Kougaa, koska tämä oli syypää tämän pelastumiseen. Käärmeen seuraaja, mutta vääristä syistä.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1400Viesti Cross »

Silmiään räpyttelevä Nuno käänsä katseensa nopeasti ladon raunioista kantautuvasta äänestä kysyneeseen Nichiin, näyttäen hetken aikaa muistelevan kuka tämä oli ja miten tuohon kysymykseen pitäisi vastata. ''Siellä se roikkuu... Hyödytöntä lihaa... Susien ruokaa.'' Otsarypyssä naista katsova mies mutisi, olematta vieläkään aivan varma siitä pitikö tämän naamasta vai ei. Vastaus tähän kysymykseen tuli nopeasti tämän veljineen ilmaistessa mielipiteensä Kougasta, joka oli varmasti ihan aiheellinen, vaikkakaan ei siitä syystä mitä kaksoset taisivat ajatella. Naisen sanat saivat kuitenkin Ningyoun sähähtämään raivoisasti ja kymmenien rihmojen taas työntyessä esiin eripuolilta tämän kehoa.
''Susi pelasti kuolemalta, kivulta ja vankeudelta... Ei enää kokeita... Surmasi vartiat... Vapautti kaikki.'' Matalalla äänellä muriseva väsymyksestä ja nälästä normaaliakin enemmän sekaisin oleva shinobi sai sanotuksi yhteen purtujen hampaiden välistä, tuijottaen murhaavasti edessään olevia kaksosia. Kouga ei ehkä ollut ollut hyvä ihminen, tai oikeuden mukainen johtaja, mutta ainakin tämä oli vapauttanut itsensä ja muut samassa vankilassa olleet vangit. Useimmille heistä tämä oli ollut sankari ja esikuva, joka oli antanut edes jonkinlaista toivoa tulevaan. Tämän takia Nuno olikin valmis puolustamaan miestä, jota kuitenkin oli oppinut ajankanssa pelkäämään ja vihaamaan tätä kohtaan tuntemastaan kiitollisuudesta huolimatta.
Kaksoset tulivat onnekseen maininneeksi Akuman, joka riitti silläkertaa ohjaamaan räsynukkemaisensti kasaan parsitun miehen huomion muualle, saaden kuitenkin tämän ilmeen synkkenemään entisestään. ''Ei ollut Akuma... Joku muu... Ei Akuma... Kukaan ei tiedä... Edes te ette... Tekin hyödyttömiä... Hyödyttömät ovat suden ruokaa.'' Kehostaan työntyneillä rihmoilla yllättäen ympärillään olevaa maata sivaltava Nuno murisi, näyttäen aivan hyökkäykseen valmistautuvalta villipedolta.
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1405Viesti Ookami_Tez »

Nichi huokaisi Nunon reaktiolle Kougasta. "Se elukka tarvitsi sotilaita. Ei sitä kiinnostanut sinun hyvin vointisi. Hän tarvitsi sotilaita ja vapautti vanhat tutkimusvangit aikoen tehdä heistä aseita itselleen. Siinä ei ollut mitään hyvän tahtoista. Yhtä luotettavia kuin muutkin Orochimarun entisistä alaisista. Käärmeitä kaikki." Nichi sanoi vihaa mielessään. Nunon yhä pysyen agressiivisena Nichi nosti kätensä omalle maskilleen vetäen sen alas paljastaen tasaisen pinnan siinä missä nenä normaalisti oli. "Et ole ainoa, jolle on tehty hirveyksiä valkoisen käärmeen käskyjen mukaan, mutta ei se anna sinulle erikoislupaa antaa anteeksi tämän kätyreille, koska he totesivat sinun olevan hyödyllisempi sotilaana kuin tutkimuskohteena." Nichi jatkoi yhä yhtä temperamenttisena. Eisei taustalla nyökkäsi siskonsa sanoihin pidellen kiinni Tantonsa kahvasta, kun Nuno ei näyttänyt hellittävän.
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Friikkisirkus

Viesti: # 1408Viesti Cross »

Suonissa virtaava adrenaliini auttoi Nunoa ajattelemaan jälleen kerran hieman selkeämmin, mikä saattoi ollakkin kaksosten onni. Sillä sen ansiosta näiden edessä oleva mies ymmärsi näiden vähäisen tietämyksen aiheesta mistä puhuivat, sillä nämä tuntuivat luulevan Kougan olleen Orochimarun alainen kuten muutkin Äänenmaan neljästä valtiaasta. Siinä nämä eivät olisi kuitenkaan voineet paljoa enempää erehtyä, vaikka olivatkin kyllä jollain tapaa oikeassa tämän syistä vapauttaa muut vangoit. Inuzuka oli todellakin tarvinnut sotilaita riveihinsä, mutta tämän tarkoitus perät olivat kyllä olleet enemmän samoilla linjoilla kaksosten omien kanssa.
''Typerykset... Te ette tiedä mitään.'' Ruoskien lailla ilmassa viuhuvien rihmojen ympäröimä shinobi murisi, tuijottaen edessään olevaa kaksikkoa silmät kiiluen. ''En luule hänen välittäneen muusta kuin omien kokemustensa kostamisesta kaikille vastaansa asettuville... Orochimarua hän ei kuitenkaan palvellut ja se on varma.'' Irvokkaan näköisesti ruhjotut kasvonsa paljastaneelle kunoichille pääosin puhuva Ningyou sanoi, siirtäen katseensa tästä ainoastaan hetkeksi kättään tanton kahvalle vievään mieheen. Nenätön nainen ei kuitenkaan saanut minkäänlaista myötätuntoa mieheltä, joka oli muuttunut joksikin aivan muuksi. Hän olisi ottanut mielellään tämän runnellut kasvot, jos vain olisi voinut sanoa olevansa edelleen ihminen. Sen sijaan hän oli kuitenkin yksi Orochimarun vankiloiden hirviöistä. Pelkää kasaan ommeltua kuollutta nahkaa outojen mustien ruhmojen ja sisäelinten ympärillä, jotka saivat hänet näyttämään ihmiseltä edes jossain määrin.
''En anna kenellekkään mitään anteeksi, mutta tiedän sentään mistä puhun. Kouga oli yksi meistä... Loputtomien kokeiden ja leikkausten luomista hirviöistä. Päivästä toiseen näimme jonkun meistä raahattavan johonkin kokeeseen ja päivästä toiseen kuulimme toistemme huutavan tuskasta, joutuen vain selviytymään päivästä toiseen. Hän oli meistä ensimmäinen joka murtautui vapaaksi ja siksi me seurasimme häntä.'' Matalasti muriseva Nuno vastasi, valistaen näitä kahta typerystä siitä miten asiat olivat.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”