Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Orochimarun kuoleman jälkeen Otogakuren pohjoinen osa on päätynyt Akuman haltuun. Pohjoisessa sijaitsee yksi Orochimarun vanhoista tukikohdista ja Akuma alaisineen käyttää tätä tukikohtaa päämajanaan. Pohjoisen alueella on useita enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä, sekä riisinviljelyyn käytettyjä pieniä peltoalueita.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1299Viesti LordVonKwaak »

Otogakuren vaikutusvaltiasin mies istui valtaistuimellaan, katsoen edessään avautuvaa hämmentävää näkymää kylmäkiskoisesti. Yksi Akuman jokerikorteista, Tesla, oli pyytänyt päästä tapaamaan johtajaansa, ilmoittaen nappaavansa ja tuovansa Otogakuren pohjois osissa päänvaivaa aiheuttaneen rettelöitsijän. Omalaatuinen nukkettööri ei kuitenkaan ollut ilmoittanut aikaa, vaan sanoi ilmoittavansa pari tuntia etukäteen. Viikon odottamisen jälkeen Tesla oli viimein lähettänyt viestin ja kuten lupasi: kahden tunnin päästä punapää marssi ovesta sisälle, taluttaen edessään taistelussa rähjääntynyttä kunoichia.
Huhut pitivät paikkansa ja talutettava kunoichi oli todellakin nuori, vaikkakin asia ei korostunut tätä taluttavan Teslan koko olemuksen hyökyessä lapsellisuutta. Nuori nainen tuotiin Akuman eteen, Teslan pitäessä tämän aisoissa lähes huomaamattomilla leikkuusiimoilla, joilla puppetteeri oli sitonut vankinsa kädet seläntaakse. Tapansa mukaan Tesla selitti asioita epäjärjestyksessä, kysyen tuon tuostakin kysymyksiä vangiltansa, antamatta tälle edes aikaa vastata niihin ennen jatkamistaan aivan toisesta aiheesta. Jokerikorttinsa tunteva Akuma antoi nopeasti puhuvan Teslan tehdä mitä lystäsi ja tapansa mukaan punapää paketoi asian selkeään nippuun: nuori nainen oli Akuman etsintäkuuluttama tunkeutuja, Tesla oli napannut tämän baarista läntisillä alueilla ja tuonut sekä kunoichin, että tämän uhrin Akuman eteen.
Teslan astuessa sivummalle - toisen ollessa leikuusiimojen vankina, etäisyys ei ollut nukketteerille ongelma tämän kurissa pitämiseksi - nuori kunoichi, jonka nimeä Akuma ei vielä ollut kuullut sanottavan, jäi ruumiin kanssa pohjoisen ja läntisen Otogakuren valtiaan eteen. Gengiksi mainittu ruumis oli kuristettu voimalla, joka oli kurkun murskaamisen lisäksi vaurioittanut suurinta osaa tämän kasvoja ja rintakehää, kuin niitä olisi käsitelty hiekkapaperilla. Tesla oli lisäksi piirtänyt maahan vankinsa ympärille parimetrisen ympyrän, kehottaen - muita kuin Akumaa - pysymään sen ulkopuolella. Jopa ruumis oli tuon selittämättömän kehän ulkopuolella.
Selvästi Teslan voimat kokenut ja tätä varomaan oppinut nuori nainen ei tuntunut sävähtävän edes Akuman edessä, vastaten tämän kylmään katseeseen määrätietoisesti. Varsinaista uhmakkuutta se ei ollut. Enemmänkin sotilaille rutiininomainen, kohtalon hyväksyvä, mutta kaikkensa antava katse.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1306Viesti Southpaw »

Teslan saatua viimein kerrottua polveilevan tarinansa rettelöitsijän nappaamisesta ja astuttua sivuun, siihen asti risti-istunnassa pienellä korokkeella istunut Akuma nousi viimein seisomaan ja lähti kävelemään rauhallisin askelin kohti Kaguraa. Nuoren naisen katsellessa häntä kokeneen sotilaan tavoin takaisin alistuvasti, mutta silti jonkinlaista omistautumista täynnä, Akuma ei voinut olla ajattelematta, että se muistutti häntä jollain tapaa hieman tehtävällä parhaillaan olevasta Kagerosta. Sysäten kuitenkin suosikkinsa mielestään, Akuma asteli lähemmäs, kunnes lopulta astui lattiaan merkityn ringin keskelle ja pysähtyi aivan Kaguran eteen. Jos Akuma oli korokkeella istuessaan näyttänyt jättimäiseltä, niin vielä isommalta tämä näytti nyt, seisoessaan täydessä mitassaan itseään huomattavasti lyhyemmän Kaguran edessä ja pitäessään katseensa suunnattuna alaspäin, vangitun rauhanhäiritsijän silmiin.
"Ja minkähän vuoksi neiti tahtoo aiheuttaa häiriötä minun alueillani?" Akuma kysyi matalalla äänellä, joka enteili sitä, että seuraukset Kaguran kannalta eivät tulisi olemaan erityisen hyvät, mikäli tämä ei puhuisi suosiolla. Eikä Akumaa itseään erityisemmin haitannut ajatus että pääsisi pitkästä aikaa henkilökohtaisesti kuulustelemaan mahdollisesti hyvinkin uppiniskaista vankia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1324Viesti LordVonKwaak »

Hävittyään ruhtinaallisesti, Kaguralla kesti hetki jos toinenkin ymmärtää mitä oli tapahtunut. Teslaksi esittäytynyttä nukketteeria hän ei ymmärtänyt pätkääkään, tietämättä edes minkä ikäinen tai mitä sukupuolta tämä oli olevinansa. Vielä vähemmän hän ymmärsi tuon nukkeja. Kaksikko oli mm. matkannut maan alla älytöntä vauhtia nukella, jota Tesla puhutteli Mamambaksi kuin elävää käärmettä. Alle vartti totaalisen häviönsä jälkeen Kagura huomasi seisovansa pohjoisen ja läntisen Otogkuren johtajan edessä.
'Tää ei oo hyvä päivä...'
Jäätävän kokoinen lihaskimppu nousi seisomaan, kävellen aivan Kaguran eteen. Akuman koko ja olemus toivat elävästi mieleen Akedan, johon Kaguralla oli jo ehtinyt olla epäonni tutustua. Minkä Akeda voitti pituudessa, Akuma vastasi kolminkertaisesti leveydessä. Piskuisen toivonpilkahduksen toi kuitenkin kaksikon lievä ero: ennen taistelua Akedasta ei saanut mitään lukua siitä, mitä tämä ajatteli, kun taas Akuma vaikutti näyttävän auliisti tuntemuksensa. Ongelmana oli vain, että kyseinen seikka saattaisi myös maksaa kunoichille tämän hengen.
"Tarkoitus ei ollut olla häiriöksi, mut kylhän sää sun miehes tunnet: eivät päästäneet sisään ja kun oli pakko tulla, niin tappeluhan siitä syntyi." Akedalle ja Akumalle ihmiset olivat vain lihaa vailla sielua. Kaguran ainoa toivo oli koettaa olla kyllästyttämättä edessään seisovaa sielutonta tappokonetta, kuten oli tapahtunut Akedan tapauskessa. "Mut tarkoitus ei ollut loukata, ja siksipä e mielestäni tappanu ainakaan ketään merkittävää. Helvetin vaikeeta muuten, kuten voit uskoa."
Tyhmäkin ymmärsi tilanteen olevan toivoton. Teslan langat repisivät Kaguran kädet jos hän liikahtaisi liian äkisti, puhumattakaan mitä Akuma voisi tehdä vaikka kunoichi ei liikkuisikaan. Sotilas henkeen ja vereen, Kagura ei aikonut kuitenkaan luovuttaa.
"Sitä paitti tein sulle palveluksen. Toi saatanan rotta", Kagura ei edes vilkaissut Gengin ruumista, antamatta tälle arvoa senkään vertaa, "jonka tapoin, oli valapatto jo alkuunsa. Myi mun veljen Konohalaisille."
Kaguran huomaamatta Tesla viittoi huomaamattomasti käsillään, ilmoittaen sanattomasti johtajalleen kunoichin puhuvan totta Gengistä ja veljestään.
"Hän on Yuamagin tytär", Tesla täsmensi kuin ohimennen. "Kazen sisko."
Kagura vilkaisi toista hämmentyneenä. Konohalainen ei tiennyt veljensä Kazen kuuluneen Akuman joukkoihin ennen sekoamistaan. Olematta suuri tekijä, Kaze omasi hyvän maineen koska ei ollut seurannut Ryuuta ja isänsä Yuamagin tappaessa oli tappanut yhden Orochimarun kenraaleista.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1340Viesti Southpaw »

Kaguran alkaessa kertoa miksi oli häiriköinyt, Akuma kuunteli tämän puhetta kasvot peruslukemilla, joskin piti katseensa silti tarkoin tämän silmiin suunnattuna, kuin tehdäskeen selväksi, että jos vastaus ei miellyttäisi häntä, Kaguralla ei tulisi olemaan kovinkaan miellyttävä loppuelämä tiedossa. Nuoren naisen kuitenkin viitatessa puheissaan Gengiin, Akuma kuitenkin hetkeksi käänsi katseensa miehen ruumiiseen. Sikäli kuin ruumis nyt oli yhtään tunnistettavissa, hän saattoi yhtyä Kaguran mielipiteeseen miehestä, sillä sikäli kuin hän oli Gengiä tuntenut, mies ei todellakaan ollut luotettavin mahdollinen ihminen. Kun sivummalle vetäytynyt Tesla yllättäen kuitenkin mainitsi Kaguran olevan Kazen sisko, Akuman silmiin syttyi kiinnostunut pilke. Vaikka Kaze ei hänen palveluksessaan ollessaan ollutkaan herättänyt hänen mielenkiintoaan mitenkään erityisesti, oli mies kuitenkin suorittanut tehtävänsä pääosin onnistuneesti, kunnes oli lopulta kadonnut ja kaikki olivat olettaneet tämän kuolleen. Jos Kaguraa nyt kuitenkin oli uskominen, Gengi oli kuitenkin ilmeisesti napannut Kazen ja myynyt tämän Konohalle.
"Hyvä on, halusit päästä alueelle sisään, mutta miksi? Kostaaksesi veljesi puolesta?" Akuma varmisti, että oli ymmärtänyt Kaguran motiivit oikein, samalla viitaten kädellään kohti ruumista.
"Tosin jos tulit vain kostamaan niin se ei silti selitä miksi veit myös isäsi jäännökset sieltä minne hänet oli haudattu. Luulisi sinun jos jonkun haluavan sitä, että hänen jäännöksensä saisivat levätä rauhassa?" Akuma jatkoi, paljastaen kyllä, että oli alaisiltaan kuullut ensimmäisen kerran tästä rettelöitsijästä nimenomaan Takumilta ja Mitsukilta, jotka olivat yllättäneet naisen kenraali Yuamagin haudalta.
Akuma ei antanut ajatustensa näkyä kasvoiltaan, mutta mielessään tämä ei kuitenkaan tiennyt miten Kaguraan olisi pitänyt suhtautua. Olisiko tämä veljensä tavoin lupaavalta vaikuttava liittolainen vai pitäisikö tätä kohdella uhkana johtuen sukulaisuudesta Orochimarun vanha kenraalin kanssa?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1342Viesti LordVonKwaak »

Pitäen hengissä pysymistä hyvänä merkkinä, Kagura ei saanut sen parempaa lukemaa edessä seisovasta jätistä.
"Jonkun piti se tehdä", Kagura vastasi lakonisesti Akuman kysyessä oliko tämä tullut vain kostamaan veljensä kuoleman. Toisen jatkaessa perheen luiden siirtämisestä, kunoichi oli hetken hiljaa, kunnes lopulta mumisi: "Se paikka ei vain ollut.. oikea..."
Tietämättä itsekään miksi teki sen, Kagura ei osanut vastata. Hän ei muistanut perheestään melkein mitään ja hänen isänsä oli syypää lähes kaikeen mitä oli tapahtunut. Siltikään Kagura ei voinut vain jättää sukunsa tomumajaa "lepäämään" keskelle slummiutunutta Otogakurea, missä Orochimarun ja Sain kaltaiset hullut kukoistivat - tehden mitä kuvottavampia kokeita.
"Jos kuiteski kertoisit mite sait tietää Gengistä?" Teslan ääni keskeytti Kaguran ajatukset. Gengi oli ollut aikoinaan ehkä jotain, mutta nykyiseltään alkoholisoitunut pikkutekijä.
"Konohalainen ANBU, jolle toi lihakasa mu broidin myi, kertoi itte", Kagura vastasi ilmeenkään värähtämättä, jatkaen inhon sävyttämänä: "Oli kiikuttanut Iwalaiselle proffa Saille tutkimus kohteeksi."
Sanat tuntuivat merkitsevän jotain Teslalle, mutta Akuman katseeseen vastaava Kagura ei sitä nähnyt.
"Tosin en tullu tänne vaa kostamaan. Se oli toki pääajatus, mut sain matkanvarrella kuulla et täällä olis käyttöä päteville sotilaille? Kaze on nyt kostettu, joten kysymys kuuluu mitä seuraavaksi?"
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1344Viesti Southpaw »

Nisen sanoessa ettei tähän asti hautapaikkana toiminut rauniohökkeli ollut oikea, Akuma hieroi hetken miettivän näköisenä ohimoitaan ennen kuin huokaisi hiljaa. Pitäköön jäännökset hyvänään. Jos hän päätyisi päästämään Kaguran tämän keskustelun jälkeen menemään, hän voisi kai hyvin antaa luvan haudata jäännökset uudelleen jonnekin muualle, mikäli Kagura katsoisi jonkin muun paikan Pohjoisessa tai Läntisessä osassa paremmin sopivaksi.
Kaguran kertoessa kuitenkin seuraavaksi, että tämän veljen ostanut ANBU oli itse kertonut ostaneensa Kazen, sai Akuman kohottamaan kulmiaan hivenen epäuskoisena, epäillen hetken ajan että Kagura valehteli. Toisaalta nainen kuitenkin vaikutti rehelliseltä sikäli kuin hän osasi asiaa arvioida. Mutta miksi anbu olisi mennyt kertomaan tuollaista tietoa? Manipuloidakseen Kaguraa jotenkin? Tässä oli Akuman mielestä jotain hämärää, mutta hän ei vain osannut vielä määritellä mitä.
"Päteville taistelijoille on tarvetta toki aina, mutta kysymys kuuluu kuka on pätevä...?" Akuma vastasi ja mittaili Kaguraa katseellaan. Sen perusteella mitä hän oli naisesta tämän kohdanneiden ihmisten suusta kuullut, tämä vaikutti suosivan aggressiivisen hyökkäävää tyyliä, joka toki joissain tilanteissa varmasti oli tehokas tapa hoitaa taistelu. Mutta jos nainen oli niin kuumapäinen kuin hänen kuulemansa perusteella saattoi arvella, voisiko tätä käyttää tehtävillä joissa vaadittiin huomaamattomuutta?
"Tesla, mikä on sinun näkemyksesi hänen taistelukyvyistään?" Akuma kysyi lopulta ja käänsi hetkeksi katseensa nukketeeriin. Yksi vaihtoehto olisi toki ollut pistää Kagura taistelemaan jotakuta hänen alaistaan vastaan, jotta hän voisi todistaa naisen kyvyt omin silmin, mutta ottaen huomioon kuinka tämä oli ehtinyt pestä jo lattioita aikaisemmilla vastustajillaan, Akuma arveli, että oli kaikkien kannata parempi vaihtoehto, että hän luottaisi Teslan näkemykseen Kaguran kyvyistä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1365Viesti LordVonKwaak »

Pakottaen pitämään helpottuneen huokauksen sisällänsä ja kaukana kasvoiltansa, Kagurasta alkoi tuntua, että hän saattaisi sittenkin onnistua! Akuman selkeästi miettiessä olisiko kunoichista mihinkään, sotilas oli kerrankin hyvillään asetelmasta: Akuma ei sietäisi ketään, joka edes viittaisi olevansa vahvempi kuin hän - ei ennen kuin mies olisi haudassa. Näin ollen Teslan kuuluisi olla heikompi kuin Akuma ja koska Kagura oli hävinnyt tälle, johtaja tuskin itse vaivautuisi testaamaan uutta tulokasta.
Kuin vahvistuksena Akuma kysyikin Teslalta kunoichin kyvyistä. Ajatus ei kuitenkaan lämmittänyt Kaguran mieltä: Akuma oli äkkipikainen ja siksi arvaamaton. Punapäinen nukketteeri sen sijaan oli täysi mysteeri.
"Jostai syystä vähä ruosteessa, mut muute kyl oikeen pätevät", Tesla vastasi huolettomaan tapaansa. Samassa tämän silmiin kuitenkin syttyi ovela pilke: "Oikeestaan liiankin. Tiäät mite toi otteli 'tosissaan' kolmeakin meikäläistä vastaan? Kukaan niist tunareista ei huomannut, taikka saanu selville, et hää o sinettien käyttäjä."
Ehtimättä päättää oliko paljastus hyvästä vai pahasta, Kagura tunsi leikkuusiimojen alkaneen kiristyä. Kiinnittäessän huomionsa siihen, kunoichi ei ollenkaan huomannut yhtä siimaa, joka iskeytyi tämän niskaan. Ehtimättä tuntea muuta kuin sähköiskun, Kagura huomasi Rashoumonin oikkuilevan.
"Enemmä mua kiehtois kyl tietää, miten tolla, o ku kirottu sinetti, mut se ei oo Oron eikä Ryuukkosen tekosia", Tesla jatkoi levolliseen sävyyn, seuraten Kaguran muodonmuutosta kuin susi joka seuraa saalistaan. Hetkessä kunoichin keho oli tummunut teräksisen harmaaksi, silmät vaihtaneet väriä ja hiukset pidentyneet kymmeniä senttejä. "Jo Kaze tuntu käyttävä kirotun sinetin voimaa vailla sinettiä, tiakka mainintaa Oron labrakokeissa. Mielenkiintost, eiks?"
Kiehtomus todella loisti Teslan naamalla, saaden särön vasta kun Kagura ärähti ja pakotti Rashouminin takaisin hallintaansa.
"Labra koe? Kirottu sinetti? Pah!" Tietämättä miten moiset edes liittyivät häneen, Kagura sylkäisi Teslan suuntaan, ennen kuin suoristi selkänsä ja katsoi jälleen Akumaa silmästä silmään. "Sinetöinti on mun erikoisalaani kyllä juu, mut tää voima on yksin mun, eikä tuu minkään helvetin välikäden kautta."
Toista tiiviisti seuraava Tesla vaikutti jälleen hyvinkin mietteliäältä. Jälleen tämä kuitenkin huomaamattomasti viittoi Akumalle kunoichin olevan oikeassa siinä, ettei tämä saanut voimaansa muusta kuin omasta kehostaan.
"Vaikee sanoo ton voimia, ku aina vain löytyy lisää yllätyksiä" Tesla virnisti.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1385Viesti Southpaw »

Teslan mainitessa Kaguran olevan sinettien käyttäjä, Akuman katse siirtyi takaisin naiseen. Vaikka johtaja pyrkikin pitämään ilmeensä peruslukemilla oli katseesta kuitenkin nähtävissä nyt aivan uudenlaista kiinnostusta. Tesla oli jo onnistuneesti osoittanut omat kykynsä sinettien käytössä ja tuntemuksessa, mutta nukketeerin lisäksi heillä ei kuitenkaan ollut muita sinetinkäyttäjiä. Yksi lisää tuskin olisi pahasta, olettaen että Kagura vain olisi valmis yhteistyöhön.
"Kirottu sinetti?" Akuma kuitenkin toisti pian Teslan perässä, enemmänkin yllättyneenä tämän kertomasta tiedosta. Toki Akuma tiesi Orochimarun ja Ryuun antamista sineteistä, joillain hänen vanhemmista alaisistaan jopa oli Orochimarun antama versio ja olivat kykeneviä käyttämään sitä. Kiinnostuneena Akuma katselikin nyt kuinka Tesla käytti omia tekniikoitaan, pakottaakseen näin Kaguran muodonmuutoksen lähtemään liikkeelle. Tajutessaan lopulta mitä hänellä oli käsissään, Akuman kasvoille oli lähellä hiipiä tyytyväinen hymy, mutta viime hetkellä mies kuitenkin onnistui pitämään ilmeensä hallinnassa. Lopulta mies käänsi hetkeksi katseensa Teslaan kuin Kaguraa ei olisi ollutkaan. Joskin Kaguran sanat siitä, että tämän hallitsema voima ei tullut minkään välikäden kautta, saivat Akuman jo melko varmaksi siitä, että hänen teoriansa tilanteesta oli ainakin lähellä oikeaa jos ei muuta.

"Se mitä nyt näet edessäsi on uskoakseni kirottua sinettiä muistuttava verilinja. Todennäköisesti kirottu sinetti on kehitetty juuri tämän kyvyn pohjalta taikka sitten tämä on kehitetty sinettien pohjalta joillekin Orochimarun koekappaleille jotka sitten ovat lisääntyessään antaneet kyvyn myös omille jälkeläisilleen. Kuulin tästä huhuja aikanaan kun olin itsekin vain koekappale muiden joukossa, mutta en kuitenkaan koskaan osannut arvata, että huhuissa voisi olla jotain perää", Akuma sanoi Teslalle. Tietenkin hän oli kuullut myös puheet Kazen kyvyistä saavuttaa kirotun sinetin voimat ilman sellaista, mutta koska mies kuitenkin oli vaikuttanut muuten vain keskivertoninjalta, ei hän ollut antanut näille puheille paljonkaan arvoa vaan olettanut niiden olevan vain liioittelua.
Kaikesta päätellen hän oli siinä kuitenkin tehnyt virheen, sillä jos Kazekin todella oli omannut tämän saman kyvyn, olisi hänen ehdottomasti pitänyt ryhtyä antamaan tälle samanlaista erikoiskoulutusta kuin Kagerolle.
"Sinulle kieltämättä voisi olla käyttöä joukoissani... Mutta seuraava kysymys kuitenkin on se onko sinulla muita ässiä hihassasi kuin tämä erikoinen kykysi ja sinettitekniikat?" Akuma tiedusteli, arvellen että oli parempi koettaa antaa Kaguralle itselleenkin tilaisuus kertoa kyvyistään, sikäli kuin oli vielä jotain mitä Tesla ei ollut kyennyt selvittämään.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1473Viesti LordVonKwaak »

Puheet kirotuista sineteistä ja Orochimarusta Kagura painoi mieleensä, vaikka ei ymmärtänytkään miten tämä liittyi häneen. Laboratorio koe hän ei ainakaan ollut, vaikka veli sellaiseksi päätyikin ja perheen isästä ei voinut mennä takuuseen. Samassa Akuma kuitenkin kysyi, oliko siinä kaikki mitä kunoichilla oli tarjota.
"Voin vakuuttaa, että kyvyissäni on ytyä jo tarpeeksi", Kagura vastasi hymyillen.
Kunoichin liikauttaessa kättänsä käsimerkin suuntaan Tesla varoitti tätä terävästi, mutta Kagura vain tuhahti: "Jos haluat mun kädet noin suuresti, niin ota ne!"
Antamatta toiselle tilaisuutta, Kagura jännitti lihakseksa ja koetti riuhtaista itsensä irti leikkuusiimoista. Epämiellyttävän äänen säestämänä leikkuusiimat löystyivät, leikattuaan läpi kunoichin käsistä. Veren lentäessä Kaguralle kasvanut häntä syöksähti Gengiä kohti, upottaen hännän päässä olevan piikin miehen ruumiiseen. Ruumiin pienentyessä kuin sitä olisi imetty kuiviin, kunoichille kasvoivat uudet kädet kuin Orochimarun muodon muutoksessa, jotka Gengin tyhjentyessä alkoivat muuttaa muotoaan takaisin kunoichin omiksi käsiksi.
"Ja kuten näkyy: voin todistaa sanani." Kaguran uudet kädet olivat jo lähes muotoituneet ja häntä kelaantunut takaisin, kun irtileikatut kädet ja niistä roiskunut veri vasta tömähtivät maahan. "Olen Dasantekin kouluttama palkkasotilas ja perkeleen hyvä sellanen. Joten mites on: löytyykö mulle töitä täältä?"
Päättäväisenä, mutta vailla uhoa, Kagura odotti Akuman vastausta. Kunoichin kasvattamat kädet olivat jo muotoutuneet normaaleiksi, kuin mitään ei olisi tapahtunut - paitsi nyt ne eivät olleet nukketteerin siimojen vankeina.

Spektaakkelia seurannut Tesla irvisti toisen nykäistessä kätensä irti. Helpotus oli huomattava, kunoichin pystyessä kasvattamaan raajansa takaisin, mutta nukketteeri nyrpisti silti: hän oli asettanut varmuuden vuoksi ruumiin kauemmas Kagurasta, mutta ei selvästikään tarpeeksi kauas.
'Verilinja, johon kirotut sinetit pohjautuvat, se oli?' Tesla oli teorisoinut asiaa jo kauan sitten, mutta Akuman - Orochimarun labra kokeen - sanat ynnä Kaguran osoittamat kyvyt suorastaan todistivat asian. 'Nyt puhutaan asiaa!'
Iwalainen professori viittasi mitä uskottavimmin Saihin ja Tesla oli ollut nyrpeä kuultuaan tämän saaneen Kazen tutkimuskohteekseen. Nukketteeri ja Sai olivat tehneet yhden jos toisenkin pojektin yhdessä, mutta Iwalainen ei ollut maininnut asiasta sanaakaan. Mutta nyt Teslalla oli Kagura ja toisin kuin veljensä: tämä selvästi ymmärsi kykynsä paremmin.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1479Viesti Southpaw »

Teslan varoittaessa Kaguraa liikkumasta, Akuma kohotti kätensä, ilmaisakseen näin, että Tesla voisi rentoutua. Vaikka Kaguran kyvyt olivatkin omaa luokkaansa, uskoi Pohjoisen ja Läntisen Otogakuren valtaansa alistanut johtaja kykenevänsä pesemään Kaguralla lattioita tarvittaessa. Kun nainen sitten lopulta irtautui siimoista käsiensä menettämisen hinnalla, Akuma oli jo huomauttamassa, että tuolla liikkeellä nainen oli tehnyt itsestään juuri hyödyttömän, mutta vaikeni kuitenkin nähdessään hännän ja sen päässä olevan eräänlaisen pistimen iskeytyvän gengin ruumiiseen. Kiinnostuneena näkemästään, Akuma seurasi kuinka Gengin ruumis vähitellen tuntui luhistuvan kasaan samaa tahtia kun Kaguran kädet puolestaan alkoivat muotoutua takaisin. Kaguran vielä mainitessa olevansa Dasantekin kouluttama, ei Akuma enää voinut peitellä kiinnostustaan tähän tulokkaaseen.
"Töitä kyllä löytyy, vaikkahan työskentelisit aamusta iltaan jos sitä toivot. Tosin tiedä se, että jos osoittaudut petturiksi, paikkasi tulee katoamaan niin joukoistani kuin maan päältä ylipäätän", Akuma lisäsi uhkaavasti, tehdäkseen selväksi, että niin loikkarit kuin vakoojatkin tulisivat katumaan kiinni jäädessään.
"Millaisissa tehtävissä toimit Dastantekissa? Tarkoitan, että olitko taistelemassa etulinjassa vai suojasitko strategisesti tärkeitä kohteita taempana?" Akuma tiedusteli seuraavaksi, miettien millaisiin tehtäviin Kagura olisi parasta sijoittaa. Selvää oli, että yksin hän ei naista vielä pistäisi liikkeelle vaan hän laittaisi tämän jonkun työpariksi, jotta naisella ainakin aluksi olisi joku valvomassa tämän toimintaa ja varmistamassa että kyseessä ei ollut Fuseikon taikka Danten lähettämä vakooja joka tilaisuuden tullen raportoisi oikealle isännälleen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1491Viesti LordVonKwaak »

Adrenaliini peitti kalpeuden ja kokeneena sotilaana Kagura sai pidettyä hengityksensä kurissa. Kunoichi oli pelannut uhkapeliä ja tunsi tehneensä oikean siirron: kyky korvata raajat oli yksi asia, mutta onnistuminen vakuuttamaan Akumat kyvyistään kokonaan toinen. Pienikin virhe ja pohjoisen valtias olisi voinut kokea halun testata uusi tulokas itse - mikä olisi päättynyt äärimmäisen huonosti.
Maininnat pettureista kunoichi koki parhaaksi antaa mennä ohi. Jostain syystä rikollisilla oli tapana pitää vakuuttaminen "tarpeena vakuuttaa", mikä merkitsi syyllisyyttä, joten asian pitäminen itsestään selvyytenä oli järkevintä, outo kyllä.
"Aina kun se oli mahdollista, Dasantekissa olin etulinjoissa." Kagura vastasi, peittäen vain puoliksi ylpeyden pilkahduksen sanoistaan: "Muista poiketen mun tehtävä oli usein kaks osanen. Joko ensin tunkeuduttiin vihollisen alueille ja tehtiin siellä tuhoja, kunnes pääjoukot pääsi paikalle milloin yhdistyttiin niihin, taikka sitten iskettiin vihollisen linjojen taakse ja tauntattiin nää seuraamaan, murentae näide joukkoja koko matkan ajalta väijytykseen."
Sodassa paljon menettänyt ja sitä seuranneesta rauhan ajasta kärsinyt Dasanteki oli kaukana loistojensa päivistä. Jo nuorena näihin liittynyt Kagura kuitenkin tunsi ylpeyttä tuosta ajasta, jonka sai kokea - samaa tuskin saisi kukaan enää toistettua.
"Ah, hyökkäys kärki ja uuvuttaja siis?" Ajatuksiinsa uppoutuneen Teslan ääni sai Kaguran ilmeen värähtämään, kuin kunoichi olisi ehtinyt unohtaa nukketteerin olemassaolon, joskin vain hetkellisesti. "Ei ihme ettei me saatu sua heti nalkkiin. Sotilaskoulutuksellisia on Otossa värikirjo, mut erikoisjoukkoja ei tääl usein näy."
Tietämättä puhuiko nukketteeri ajatuksiaan vain ääneen vai antoiko tämä todella arvoa Dasantekille, Kagura sulki tämän mielestään esittäen vastaavasti kysymyksen Akumalle: "Minkälaista sotilasta tarvittaisiin enite? Kaikkea en määkään osaa, mut voin koettaa täyttää sen paikan mitä eniten tarvitaan."


// Tuli mainittua, mut Dasanteki osallistui ninjasotaan, kärsien melkosia tappioita koska palkkasotilaita käytettiin tukalimmissa paikoissa missä maat ei omia sotilaita halunnut käyttää. Se + sotaa seurannut rauha o pienentänyt Dasantekin about kolmannekseen entisestään.
Näin entinen VS nykyinen siis //
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1501Viesti Southpaw »

Kaguran kertoessa enemmän tehtävänkuvastaan Dasntekin riveissä, Akuman kasvoilla viipyi hetken verran miettivän näköinen ilme. Koska Läntinen osa oli sellaisessa tilanteessa kuin oli, ei tuon kaltainen suora hyökkäys itää ja etelää vastaan tullut vielä tässä vaiheessa kysymykseen. Akuma kuitenkin arveli, että Kaguralle tästä huolimatta löytyisi tälle mieluista tekemistä hieman toisenlaisissa tehtävissä.
"Hmm... En tiedä kuinka paljon tiedät Otogakuren tämänhetkisestä tilanteesta, joten saatan sinut ensiksi ajan tasalle. Tällä hetkellä tilanne on se, että Läntisen osan johtajana tunnettu Inuzuka Kouga on kuollut erään... palkkaamani henkilön toimesta. Tämän vuoksi Läntinen osa on melkoisessa kaaoksessa ja olen lähettänyt suuren osan käytössä olevista miehistä rauhoittamaan tilannetta ja varmistamaan että alue päätyy minun hallintaani", Akuma paljasti Kaguralle tämänhetkisen tilanteen taustat. Mitä tuli kuitenkin Kougan tappamisesta vastuussa olevaan Tsuchigumoon, katsoi Akuma parhaaksi olla paljastamatta tämän nimeä, ainakin toistaiseksi.
"Läntisen osan tilanteen vuoksi, on hyvin todennäköistä, että itä ja etelä yrittävät myös saada alueen hallintaansa ja sen vuoksi haluan sinun menevän läntisen osan rajalle. Tehtäväsi on kulkea rajaa pitkin ja aiheuttaa kaaosta itäisen ja eteläisen osan rajavartiopisteissä, jotta heillä on varmasti muuta ajateltavaa siihen asti, että läntinen osa on täysin minun. Se miten haluat tätä kaaosta aiheuttaa, on täysin oma asiasi" Akuma teki lopulta päätöksensä Kaguran ensimmäisen tehtävän suhteen. Sikäli kuin hän osasi kunoichia oikein arvioida, tämä tuntui nauttivan taistelemisesta, joten tämänkaltaisen tehtävän hän uskoi olevan Kaguralle itselleen enemmän mieleen kuin lähteä Läntisessä osassa jo olevien ninjojen seuraksi käännyttämään Kougan entisiä alaisia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1531Viesti LordVonKwaak »

Akuman selostaessa tilannetta, kokeneena sotilaana Kagura pisti tärkeimmät pointit tarkasti mieleensä, samalla työstäen omaa toiminta suunnitelmaansa. Ensin kunoichi saikin mieleensä tunkeutua idän ja etelän rajamaille, aiheuttaen kränää näiden kahden kesken. Kagurasta kuitenkin tuntui, ettei se ollut mitä Akuma tarvitsi. Tämä oli tarpeeksi itsevarma ottamaan lännen, halusiva muut sitä tai eivät vaikka joutuisi taistelemaan sekä itää, että etelää vastaan samanaikaisesti. Lännen varmistaminen ennen kahden muun väliin tuloa kuitenkin vain vahvistaisi Akuman asemaa, eikä pohjoisen valtias ollut tarpeeksi tyhmä riskaamaan kaikkea uhkapelissä, joka olisi mahdollsita välttää.
"Pistohyökkäykset vihollisen alueelle eivät ole ongelma", Kagura vastasi myöntävästi tehtäväänsä. "Vedänkö soolona, vai saanko vahvistuksia? Vastaavasti olis hyvä tietää etukäteen onko muut jo tekemässä samaa, jotta vois koordinoida asiat ja välttää ylimääräisen sekaannuksen."
Muiden samalla asialla olevien ryhmien olemassaolo taikka olemattomuus oli toki tärkeä tieto, jotta pistohyökkäykset voisi ajoittaa oikein. Kagura kuitenkin arveli tietävänsä mikä oli vastaus hänen liittämisestä ryhmään: mitä uskottavimmin yksi taikka useampi saisi tehtäväkseen pitää vasta värväytynyttä kunoichia silmällä.
'Kuolatkoot mu perää niin paljonko mieli sietää. Tän homman hoidan vaikka yksinkin, joten kehnokin lisä on lisä siinä missä muutkin.'
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1546Viesti Southpaw »

"Sekä että. Kuten kerroin iso osa miehistäni on Läntisellä alueella varmistamassa alueen päätymisen minun käsiini ja värväämässä Kougan joukkoja meidän palvelukseemme. Tämän vuoksi rajalla on vain sen verran vartijoita kuin ihan välttämättä tarvitsemme. Omilla rajavartiopisteillämme oleville vartijoille olen antanut ohjeeksi pysytellä oman pisteensä läheisyydessä varmistamassa että vastapuolen joukot eivät pääse yli. Jos siis järjestät kaaosta rajan välittömässä läheisyydessä teet yhteistyötä rajavartijoidemme kanssa. Jos taas menet syvemmälle vihollislinjojen taakse, toimit yksin" Akuma selvensi Kaguran tehtävän kuvaa, samalla kävellen seinustalla olevalle kirjahyllylle. Hetken jotain pengottuaan, mies lopulta otti esille käärön, jonka toi Kaguralle.
"Tähän karttaan on merkitty meidän rajavartiopisteidemme tämänhetkiset sijainnit. Ikävä kyllä en voi antaa karttaa sinulle mukaan, jotta se ei päätyisi vihollisen käsiin. Saat siis viisi minuuttia aikaa painaa kartan mieleesi", Akuma sanoi, samalla ojentaen käärön Kaguran käsiin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rakkaalla lapsella on monta nimeä (rope)

Viesti: # 1600Viesti LordVonKwaak »

Akuma tuntui ymmärtäneen Kaguran tehtävän dasantekissa perinpohjaisesti. Tottuneena pistohyökkäyksiin ja vihollisten uuvuttamiseen, Kagura voisi luoda hajaannusta ja eliminoida pahimmat uhat - houkutellen varomattomat seuraajat rajavartioiden hampaisiin. Jos yksikään seuraaja ei selviäisi hengissä, vihollinen ei tietäisi eksyivätkö he liian lähelle raja-asemia, vai onnistuiko tuntematon tunkeutuja yllättämään nämä kerkeimman omakätisesti.
Akuman ojentaessa kartan mieleen painamista varten, kunoichi alkoi painamaan sitä mieleensä esittämättä vastalauseita. Tietäen, ettei oppisi kaikkea kerralla, Karua keskittyi suuriin piirteisiin, voidakseen täydentää aukot paikan päällä.
Kunoichin keskittyminen kuitenkin herppaantui, kun lähemmäs siirtynyt Tesla hävitti Gengin ruumiin jämät - nostaen Kaguran runneltuneet kädet ollallensa.
"Mitä? Sanoit et voin pitää nää", Tesla muistutti kuin hämmentyneenä kunoichin muistamattomuudesta. Huolettomasti ilmoitettuaan Akumalle oman osuutensa olevan ohi, nukketteeri löntysti pois paikalta.
Tietämättä mitä ajatella teille tietämättömille talsineesta nukketteerista, Kagura ojensi kartan takaisin Akumalle, viiden minutin kuluessa umpeen.
"Jos ei ole muuta, käskystäsi lähden suorittamaan tehtävääni", Kagura lausahti kylmän päättäväisesti, salaa toivoen, ettei Teslan kaltaisia hörhö löytyisi lisää - yhdeltäkään osapuolelta. "Aloitan Itäisen puolen rajalta, suunnaten kohti Etelää."
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pohjoinen osa”