Kuro Hitoshi

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Otogakuren kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Gaiden
Gobi
Gobi
Viestit: 9
Liittynyt: 31 Touko 2015, 20:27

Kuro Hitoshi

Viesti: # 1380Viesti Gaiden »

Nimi: Kuro Hitoshi
Sukupuoli: Mies
Ikä: 16
Kylä: Oto
Ninjataso: Genin

Chakraelementti: Maa

Luonne
Kuro on hyvin sinnikäs ja ahkera ninja. Kuron ninjakoulutus on luonut ninjalle voimakkaan lojaalisuuden kotikylälleen ja on hyvin omistautunut suorittamaan tehtäviään.
Kuro on kokemuksen puutteen vuoksi hivenen epävarma omasta kyvykkyydestään ja pysähtyy usein kesken tehtävän miettimään päätöksiään ja olisiko voinut tehdä jotain toisin ja paremmin.
Kuro on yleensä hyvin keskittynyt ja omaa tarkat aistit, mutta saattaa joskus ajautua miettimään asioita liian pitkällisesti, peläten tekevänsä virheitä, eikä osaa oikein toimia kovinkaan spontaanisti.
Kuro on taistellut muutamia kertoja tosissaan, mutta mikään näistä taisteluista ei ole johtanut vastustajan kuolemaan eikä nuori ninja ole oikein varma miten suhtautuisi toisen tappamiseen, ninjakoulutuksestaan huolimatta.

Ulkonäkö
Kuro on 175 senttinen nuorukainen. Ninja omaa mustat hiukset ja tummat silmät. Kuro pitää yllään tiukkaa tummanharmaata vaatetusta ja mustia sormikkaita. Ninjalla on kunai-kotelo oikeassa sääressä ja shuriken-kotelo vasemmassa. Kuro pitää Otolaista otsasuojustaan oikeassa olkapäässään.

Historia
Kuro syntyi ninjaperheeseen, joskin Kuro ei ole tietoinen onko alkujaan Riisipeltojen maasta. Kuron molemmat vanhemmat kuolivat pian 4. ninjasodan jälkeen Otossa tapahtuvan vallansiiron aikana, Kuron ollessa viellä hyvin nuori.
Kuro liittyi ninja-akatemiaan 10-vuotiaana ja valmistui kahdessa vuodessa. Nuori ninja suoritti ensimmäisen vuoden tehtäviä satunnaisten genin-ryhmien kanssa omaamatta oikeaa Jounin-tason opettajaa.
Kuro sai ensimmäisen oikean tehtävänsä ollessaan 13-vuotias karanneen Otolaisen geninin muodossa. Kuro oli ollut karanneen ninjan kanssa samassa tiimissä aiemmin, joten tämä oli mukana tehtävässä tarjoamassa pohjatietoa etsityn luonteesta. Tehtävä oli onnistunut ja karannut nuorukainen napattiin, jolloin Kuro sai pian siirron kahden muun geninin kanssa Jounin alaisuuteen.
Ryhmän ensimmäinen tehtävä oli paikantaa ja tappaa mies nimeltä Gekkou Aizawa. Gekkou oli ottanut yhden Orochimarun vanhoista eteläisistä tukikohdista haltuunsa ja ilmeisesti aiheutti jonkinlaisia ongelmia nykyiselle hallinnolle.
Kesken tehtävän ryhmä kohtasi toisen joukon, joka oli ilmeisesti väijynyt ryhmää pian heidän aloitettuaan tehtävän. Joukkio hyökkäsi ryhmän kimppuun ilman varoitusta, jolloin Jounin-opettaja opasti Kuron ja muiden geninien perääntymään hänen itsensä harhauttaessa vastustajia. Kolmikon perääntyessä vihollisjoukko kuitenkin seurasi heitä Jouninin sijaan tehden selväksi, että Kuron ruhmänjohtaja aikoi uhrata geninit paetakseen. Yhden genineistä kuollessa välittömästi jäljellä oleva kaksikko hajaantui. Kuro pakeni niin nopeasti kuin pystyi kuullen kuinka yksi vihollisista seurasi häntä koko matkan tasangon halki ennenkuin Kuron onnistui karata tältä juostessaan ja piiloutuessaan tasangolla olevaan luista koostuvaan metsään.
Kuro vietti seuraavat päivät piilotellen parhaansa mukaan ja matkasi yöt kohti tehtävän alussa sovittua tapaamispistettä, jos joku joutuisi eroon muista tehtävän aikana.
Kuron onnistui saapua ongelmitta tapaamispaikalle, jossa ei ollut mitään merkkejä muista ryhmäläisistään. Kuro vietti paikalla niin monta päivää kuin pystyi ennenkuin päätyi tajuamaan etteivät muut olleet tulossa.
Kuron tietäessä, että olisi kykenemätön palaamaan takaisin kylään jos tehtävä olisi kesken päätti hän, että olisi hänen suoritettava se loppuun yksin. Tietämättä kohteesta mitään, Kuron Jounin-opettajan omattua kaikki kohteen tiedot, muuta kuin, että tämän viimeinen tunnettu sijainti oli tietyssä etelässä olevassa tukikohdassa päätti Kuro matkustaa sinne ja kerätä lisää tietoja, jotta voisi paikantaa kohteensa.
Kuro matkasi yksin tasangojen halki kunnes saapui tukikohdalle, jolloin havaitsi sen alueella liikkuvan useita ninjoja. Kykenemättä tietämään ketä nämä olivat, ja vaikka olisiko hänen kohteensa yksi heistä, Kuro päätyi vain pysymään tukikohdasta etäällä ja tarkkailemaan heitä.
Kuro vietti kuukausia vain tarkkailen etäältä tukikohdan tapahtumia ja sen ympärillä liikkuvia pikku pisteitä. Aina silloin tällöin tukikohdasta poistui yksittäisiä joukkoja, joita Kuro yritti seurata, mutta onnistui harvoin pysymään joukon jäljillä kovin pitkään. Mitä Kuro pystyi havaitsemaan oli se, että jokainen joukoista matkasi aina poispäin Riisipeltojen maasta. Kuron onnistui kuukausien saatossa määrittää tukikohdan vahvuuksia ja ennenpitkää tukikohdalle saapuva varustekuljetus antoi Kurolle uuden kohteen jota jäljittää.
Kuro seurasi poistuvaa varustekuljetusta ja jäljitti sen lähikylään, jonka kauppiaat olivat vastuussa tukikohdan muonittamisesta.
Kuro vietti seuraavat kolme vuotta vahtien ja tarkkaillen tukikohtaa ja sen ninjojen toimia, kirjaten kaikki havaintonsa ylös odottaen kärsivällisesti kunnes paikantaisi kohteensa jonka uskoi yhä olevan tukikohdan sisällä.

Tehtävä
Paikantaa ja eliminoida Gekkou Aizawa.
Kohteen tiedot: Ei tietoja
Sijainti: Otokaguren hylätty eteläinen tukikohta

Statsit
12 Hp
13 Chk
1 Nopeus

Tehtävät:
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Harjoitukset
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Ropet
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Jutsut

Bunshin no Jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Taso: E
Chakra: -1 per klooni

Doroshi no Jutsu
Ninja muodostaa käärme-käsisinetin, kerää Chakraa suuhunsa ja sylkäisee yhden muta-ammuksen kohti vastustajaansa.
Taso: D
Chakra: 3
Dama: 3

Varusteet

Ninjato
Melko lyhyt miekka, jota Kuro kantaa selässään, vasemmalla hartialla, miekan tupessa olevalla ohuella violetilla köydellä.
Taso: D

Räjähdelaput
Sinettilappu, jonka voi kiinnittää melkein mihin vain kohteeseen sen omatessa liimapuolen. Hetken kuluttua kiinnityksestä lappunen räjähtää.
10 per tehtävä.
Taso: D
Dama: 1-10

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”