Hebira

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Hebigakuren kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Hebira

Viesti: # 1322Viesti Piisamirotta »

Nimi: Hebira
Lempinimi: Käärmetär
Kylä: Hebigakure
Bloodline: Futton
Klaani: -
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 12
Ninjan taso: TBJ, vanhempi
Uskonto: Ei uskontoa, Hebigakuren opetukset.

Ammatti: Yurei-shin jäsen
Chuunin: -1ch käärmetekniikoista
Chuunin vanhempi: -1ch C-> käärmetekniikoista
TBJ, nuorempi: -1ch B-> käärmetekniikoista

Luonne:
Hebira on voimakastahtoinen tyttö, joka haluaa osoittaa kykynsä Hebikagelle, mutta samaan aikaan ottaa tämän paikan. Hänen uskollisuutensa kylälleen on vankkumaton ja hän tekee mielellään itselleen annetut tehtävät. Tällä hetkellä tyttö tahtoo päästä chuuniniksi, jotta hän pääsee kylän ulkopuolelle tekemään vaarallisempia tehtäviä. Tyttö on vielä kehitysvaiheessa, joten hänellä ei ole erityisiä ajatuksia maailmasta tai muusta, hän elää niin kuin hänelle on opetettu.


Elämän tehtävien lista
- Tulla Hebikageksi
- Tulla maailman voimakkaimmaksi käärmeiden käyttäjäksi
- Selvittää Dorei Butain toiminta ja mahdollisesti tuhota se
- Tappaa entinen ihastuksensa, Kenmaru.

Ulkonäkö:
Tässä kuvassa Hebira on selvästi vanhempi, mutta perusulkonäkö on sama.


Muuta:
+13ch saatu "harkoista"
A uppi palkinto saatu ropesta
2 A uppia saatu tarinasta
1 A-palkinto saatu Pawille annetuista tiedoista

Kohdatut taistelutyylit (foorumilla):
Veden käyttäjä (A)
Maan käyttäjä (A/A)
Tuulen käyttäjä (C)
Salaman käyttäjä (A)
Lemmikkityyppi (C)
Hapon käyttäjä (A)
Miekkatekniikoiden käyttäjä (A)
Lähitaistelija (A)
Yamanaka (A/A)
Genjutsu (A)
Tulen käyttäjä (A)
Hozuki (A)
Laavan käyttäjä (A)
Ninkenjutsun käyttäjä (A)

Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9

Chakraelementti: vesi ja tuli

Pisteet:
6p käärmetekniikat (+3dmg/-3ch)
4p happotekniikat (+2dmg/-2ch)

Historia:
Hebira ei tiedä syntymästään tai alkuperästään mitään. Hän tuli Hebigakureen huuhtoutumalla Lasirantaan. Eräs lapseton perhe löysi tytön ja piti omanaan. Perhe huomasi nopeasti, että tyttö ei ollut ihan tavallinen, sillä hänen ihonsa oli luonnollisesti valkoinen ja hän oppi itsestään nopeasti syöksemään happoa suustaan. Hebira kasvatettiin kuitenkin oppimaan käärmetekniikoita ja hänelle toitotettiin, että Hebikage oli niiden mestari. Ajan saatossa Hebira osasi sekä happojutsun että käärmejutsun. Hän sai geniniksi valmistujaislahjaksi räjähdelaput ja oli valmiks ottamaan vastaan ensimmäiset tehtävänsä. Hebira oli osittain tyhjä taulu, jonka maailman kuvan tulisi määräämään hänen tapaamansa ihmiset. Hebiran menneisyys ei ollut millään tavalla erikoinen, mutta hänen alkuperänsä oli hyvin arvoituksellinen. Tyttö ei kuitenkaan tiennyt alkuperästään, hänen vanhempansa kertoivat hänelle, että hänen valkoinen ihonsa oli harvinainen sairaus, joka ei tehnyt mitään pahaa, mutta sitä ei voinut parantaa. Hebira suunnitteli itse omat vaatteensa, jotka muistuttivat Orochimarun vaatteita melko etäisesti. Tyttö tiesi toki Orochimarusta, muttei jotenkin osannut yhdistää omia vaatteitaan tämän vaatteisiin. Matka kohti chuuniniutta alkoi.



Tehtävät:
D: 8
C: 17
B: 23
A: 33
S: 3
S²: 0

Epäonnistuneet tehtävät:


Harjoitukset
D: 1
C: 0
B: 1
A: 0
S: 0

Ropetukset
D: 1
C: 2
B: 0
A: 0
S: 0

Säästössä olevat palkinnot:
D: 0
C: 0
B: 2
A: 12
S: 2
S²: 0


Kyvyt ja erikoiskyvyt ja muu ninjutsu:
Vedenpäällä kävely ja puissakiipeily (eli jalanpohjiin chakran laittaminen ja sillä johonkin tarttuminen)

Normaali ninjutsu:

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Chakra: -1 per klooni

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Chakra: -2

Kai (Vapautuminen)
Kai on melko suoraviivainen ninjutsu, jota voidaan hyödyntää genjutsuista vapautumiseen. Ninja tekee yhden käsimerkin ja aktivoi jutsun, joka tuhoaa ninjan pään sisällä olevan vihollisen genjutsun muodostaman chakran.
Tekniikkaa voidaan käyttää myös muihin koskettamalla heitä käsimerkin jälkeen.
Huom! S-tason Kaita ei pysty käyttämään itseensä, pelkästään tiimitovereihin!

Taso D: Voi vapautua ja vapauttaa muita D tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu

Taso C: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-C tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu (-1ch)
Lvl.2

Taso B: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-B tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu

Taso A: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-B tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu
Viimeksi muokannut Piisamirotta, 23 Huhti 2018, 17:56. Yhteensä muokattu 36 kertaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Hebira

Viesti: # 1323Viesti Piisamirotta »

Käärmetekniikat
Hebira kykenee yhdistämään happoa käärmetekniikoihinsa luoden happoa sisältäviä ja syökseviä käärmeitä. Tämä kyky vaatii verilinjaksi Futtonin, mutta sen tekniikoita ei lasketa Hebiralla Futton-tekniikoiksi, vaan käärmetekniikoiksi. Kaikki sellaiset jutsut ovat Hebiran kehittämiä ja toistaiseksi ne voi oppia vain Hebiralta.

C

Nan no Kaizou (Soft Physique Modification)
Tässä tekniikassa ninja kykenee venyttämään raajojaan (kädet, jalat, kaula jne.) kymmeniä metrejä todella nopeasti ja luonnottomasti sekä muokkaamaan kehoaan hieman kumimaiseksi. Tekniikka ei suojaa juuri miltään hyökkäyksiltä, mutta se on kätevä yllättäjä tietyissä tilanteissa. Toisin kuin esim. Akimichien tekniikoiden avulla, tämän avulla ei voi kasvattaa kehonsa kokoa ja kaikkia raajoja ei voi kasvattaa yhtäaikaa.
Taso: C
Chakra: -3 per kymmenen venytettyä metriä.
Muoto: Hebiran keho on niin erikoinen ja käärmemäinen, että hän kykenee tähän ilman erikoisia vaatimuksia kuten leikkauksia tms.
Lvl.3

Hebi no Shippo no jutsu (Snake's tail technique)
Käyttäjä muovaa kehonsa alaosasta käärmeen hännän muotoisen, jolloin hänen nopeutensa ja ketteryytensä kasvaa huomattavasti. Tekniikkaan vaaditaan Nan no Kaizoun osaaminen.
Taso: C
Chakra: -5/vuoro
Vaikutus: +5 nopeutta "jalkoihin". Ei koske jutsuja tai käsien liikkeitä. (+2 upeista = 7)
Muoto: voi tehdä äkkikäännöksiä helposti menettämättä nopeutta, eikä tarvi juosta yhteen suuntaan tms.
Lvl.3


Hebi no Kyougaku (Snake Surprise)
Hebiran keksimä tekniikka, johon hän sai idean nähtyään Kiran tekevän jotain vastaavaa omilla kyvyillään. Hebira luo pari metriä pitkän käärmeen, joka kykenee kaivautumaan maan alle melko nopeasti ja liikkuu maan alla nopeasti kohteen alapuolelle, mistä se tulee ylös ja hyökkää. Olento on tarpeeksi pitkä kietoutumaan vihollisen ympärille osittain ja tarpeeksi sitkeä estääkseen heikon vihollisen liikkeitä, jos pääsee kietoutumaan vihollisen ympärille. Käärme puree kohdetta ja vangitsee tämän jalat tai kädet, Hebiran tahdon mukaan.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 7
Muoto: Käärmeen voi lähettää myös housun tai hameen lahkeestaan, jolloin sen lähettäminen on huomattavasti vaikeammin havaittavaa.
Lvl.3


B

Hebiryu Tonsou no jutsu (Snake style escape technique)
Tässä tekniikassa käärmetekniikoita taitava henkilö yhdistää Nan no Kaizou-tekniikkaa ja vesielementtiä tehden itsestään täydellisesti pakenemiseen soveltuvan henkilön. Jutsun avulla käyttäjä muokkaa kehoaan ohuemmaksi ja erittää limamaista ainetta, joka heikentää minkä tahansa fyysisen asian kykyä pitää jutsun käyttäjästä kiinni; käyttäjä liukuu vangitsemistekniikasta kuin saippua kädestä. Tekniikka toimii vain tekniikoihin, jotka pitävät osaa kehosta kiinni. Jutsulla ei pääse pois sinetöintitekniikoista, jollain muulla tapaa koko kehon pysäyttävistä tekniikoista ja esim. vesivankiloista, hiekkavankilasta jne.

Taso: B
Chakra: vangitsevan D-B-tekniikan kestävyys (mukaanlukien kaikki bonarit)
Mikäli kyseessä on esine (esim ketju tai käsiraudat), maksetaan korkein normaali esineen tasoinen bonariton damage. Esim. B-tasolla 15.
Vaikutus: pääsee pois mistä tahansa osan kehoa sitovasta tekniikasta/kahleesta.
Muuta: vaaditaan vesi chakraelementtinä ja Nan no Kaizoun osaaminen.

Jagei Jubaku
Tässä tekniikassa ninja kutsuu hihoistaan tai ranteistaan ison käärmeen, joka nopeasti kietoutuu vastustajan ympärille ja sitoo tämän paikoilleen. Käärme on hyvin vahva joten vapautuakseen sen otteesta, sitä on iskettävä vähintään B-tason tekniikalla, jotta pääsee vapaaksi.
Taso: B
Chakra: -12 per käärme
Kestää: 15 dmg
Muoto: voi käyttää kaksi kertaa yhtä aikaa sitoen joko yhden kohteen kahdella käärmeellä tai kaksi kohdetta kahdella erillisillä käärmeillä.
Lvl.4

Hebi Bunshin
Tässä tekniikassa ninja muodostaa itsestään käärmeistä muodostuvan kloonin. Kage bunshinin tapaan klooni pystyy puhumaan ja vaikuttamaan ympäristöönsä. Klooni pystyy kuitenkin tekemään vain käärmetekniikoita joihin vaadittavan chakran se saa isännältään. Klooni pystyy menemään myös hieman normaalia bunshinia kauemmas isännästään.
Taso: B
Chakra: -8


Futton: Hebi no Kyougaku, reberu ni (Acid Snake Surprise, level two)
Hebiran keksimä tekniikka, johon hän sai idean nähtyään Kiran tekevän jotain vastaavaa omilla kyvyillään. Hebira luo neljä metriä pitkän käärmeen, joka kykenee kaivautumaan maan alle melko nopeasti ja liikkuu maan alla nopeasti kohteen alapuolelle, mistä se tulee ylös ja hyökkää. Olento on tarpeeksi pitkä kietoutumaan vihollisen ympärille, mutta tämä on vain hämäystä, sillä jos käärmettä vahingoittaa (usein teräaseella tms.), sen sisältä ruiskuu voimakkaalla paineella happoa uhrin/vahingoittajan päälle. Jos käärmeen tuhoaa jutsulla, happo ruiskuu usein silti kohteen päälle, sillä harva tekniikka tuhoaa sekä happoa, että käärmettä tarpeeksi nopeasti ettei happoa ruiskuisi uhrin päälle ollenkaan. Jutsua voi myös käyttää räjähdelapun kanssa ja räjäyttää käärmeen, jolloin happoa ruiskuu selvästi suuremmalle alueelle. Toisin kuin aikaisemmassa versiossa, tässä on huomattavasti enemmän happoa käärmeen sisällä. Luonteensa vuoksi tekniikka on erittäin voimakas ja kätevä, sillä se yhdistää happotekniikoita ja käärmetekniikoita.

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 15
Muuta: Vaaditaan bloodlinenä Futton ja käärmetekniikoiden osaaminen, harvinainen erikois tekniikka, jonka toistaiseksi osaa vain Hebira.
Luokitellaan käärme tekniikaksi (kun tekniikan ottaa, valitsee kumpaan se kuuluu)
Muoto: Käärmeen voi lähettää myös housun tai hameen lahkeestaan, jolloin sen lähettäminen on huomattavasti vaikeammin havaittavaa.
Lvl.4

A


Assai Hebi no jutsu
Tässä tekniikassa ninja kutsuu hihastaan suuren käärmeen, joka nopeasti kietoutuu vastustajan ympärille. Mikäli vastustajan ei onnistu väistämään, käärme tiukentaa nopeasti otettaan ja pyrkii tiukalla otteella murskaamaan vastustajan luita. Käärmeen otteesta voi irrottautua vähintään A-tason tekniikalla.
Taso: A
Chakra: -20/vuoro
Damage: 25/vuoro + voi murskata luita
Muoto: jutsun voi tehdä myös omalla kehollaan, jos osaa Nan no Kaizou-tekniikan. Tämän heikkoutena on, että jutsusta irtautumiseen käytetyn jutsun damage menee kietoutuvaan käyttäjään.
Jos kohde tekee jutsun käyttäjään saman verran vahinkoa kuin jutsu tekee, kietoutujan on päästettävä irti kivun vuoksi.
Jos käyttäjän hp on alle damagen niin silloin uhrin tarvitsee tehdä vähemmän damagea, sen verran ku jutsun käyttäjällä on jäljellä.
Lvl.5

Tasojutsut

Futton: Hebi no Kyougaku (Acid Snake Surprise)
Hebiran keksimä tekniikka, johon hän sai idean nähtyään Kiran tekevän jotain vastaavaa omilla kyvyillään. Hebira luo neljä metriä pitkän käärmeen, joka kykenee kaivautumaan maan alle melko nopeasti ja liikkuu maan alla nopeasti kohteen alapuolelle, mistä se tulee ylös ja hyökkää. Olento on tarpeeksi pitkä kietoutumaan vihollisen ympärille, mutta tämä on vain hämäystä. Oikeasti käärme syökseekin suustaan happoa, joka syövyttää kohteen lihaa ja vaatteita sekä varusteita. Luonteensa vuoksi tekniikka on erittäin voimakas ja kätevä, sillä se yhdistää happotekniikoita ja käärmetekniikoita.
Muuta: Vaaditaan bloodlinenä Futton ja käärmetekniikoiden osaaminen, harvinainen erikois tekniikka, jonka toistaiseksi osaa vain Hebira.
Luokitellaan käärme tekniikaksi (kun tekniikan ottaa, valitsee kumpaan se kuuluu)

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 13
Muoto: käärmeen ei ole pakko mennä maanalle, se voi myös luikerrella maanpäällä tai lähteä hihasta.
Lvl.4


Sen'eijashu (Hidden Shadow Snake Hands)
Tässä tekniikassa käyttäjän hista tulee ulos neljä käärmettä, jotka voivat tarttua johonkin ja pitää kiinni tästä ja/tai ne voivat purra kohdetta aiheuttaen verenvuotoa. Tekniikka on hyvin kätevä erikoisjutsu, jonka osaavat vain harvat.
Taso: D
Chakra: -3
Damage: 4
Lvl.2

Tällä tasolla kaikki käärmeet ovat hieman isompia.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 8
Muoto: Voi tehdä molemmista hihoista samaan aikaan.
Lvl.3

Tällä tasolla kaikki käärmeet ovat hieman isompia ja niitä on myös muutama enemmän.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 15
Muoto: Voi tehdä molemmista hihoista samaan aikaan.
Lvl.4

Futton: Sen'ei Tajashu
Hebiran Sen'eijashu tekniikasta kehitetty voimakkaampi happoversio. Ninja lyö kätensä eteenpäin ja samalla kutsuu joko hihastaan tai ranteestaan 6-10 käärmettä jotka syöksyvät ilman halki puremaan vihollista. Tällä tasolla käärmeet ovat isompia kuin tavallisessa Sen'eijashussa. Käärmeiden puremat itsessään eivät ole pahoja, vaan niiden lähietäisyydeltä syöksemä happo on se, jota kohteen kannattaa varoa. Monesti hyvän puolustuksen omaavat eivät koita edes väistää tekniikkaa, vaan luulevat, että käärmeissä on myrkkyä, eivätkä niiden puremat ole tehokkaita ja hapon paljastuessa on jo liian myöhäistä. Jos käärmeet koittaa katkoa miekalla, niiden sisällä oleva happo roiskuu ympäriinsä.

Taso: A
Chakra: -25
Damage: 30
Muoto: kättä ei tarvitse lyödä eteenpäin tai nostaa, käärmeet tulevat ulos ja suuntaavat haluttuun suuntaan.
Lvl.5

Käärmeitä on tällä tasolla noin 20
Taso: A/A
Chakra: -40
Damage: 47
Muoto: kättä ei tarvitse lyödä eteenpäin tai nostaa, käärmeet tulevat ulos ja suuntaavat haluttuun suuntaan.
Lvl.5
Viimeksi muokannut Piisamirotta, 21 Tammi 2018, 10:25. Yhteensä muokattu 17 kertaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Hebira

Viesti: # 1325Viesti Piisamirotta »

Futton
Futton on tuli ja vesi elementtejä sekoittava bloodline, jonka avulla voidaan tuottaa syövyttäviä höyryjä ja nesteitä. Vahvimmillaan tämän kyvyn on todistettu syövyttävän jopa Uchiha-klaanin tekniikoihin lukeutuvaa Susanoota. Syövyttävien aineiden lisäksi, Futtonin avulla syntyvää höyryä voi myös kuumentaa ja käyttää tehostamaan lähitaisteluhyökkäyksiä.



D-taso

Futton: Bakushouha
Jutsussa kerätään suuhun chakraa, jonka jälkeen voidaan ampua suusta syövyttävää nestemäistä happoa vähän aikaa. Happo ei ole vielä tällä tasolla erityisen voimakasta, mutta saa silti aikaan ihottuman ja voimakasta kirvelyä kun happo alkaa syövyttää ihoa.
Taso: D
Chakra: -4
Damage: 5
Lvl.2


C-taso

Futton bunshin no jutsu
Tehtyään tarvittavat käsimerkit ninja pystyy luomaan nestemäisestä haposta muodostuvan bunshinin, joka pystyy vaikuttamaan ympäristöönsä. Happo bunshin voi tehdä myös omaan elementtiinsä kuuluvia jutsuja, joihin vaadittavan chakran se saa isännältään. Tämä eroaa muista bunshineista myös siten, että kloonin hajotessa, happo alkaa polttaa vastustajan ihoa, jos kosketuskontaktia pääsee syntymään.
Taso: C
Chakra: -3 per bunshin
Damage: 3

Futton: Sanrappa
Tässä hyvin yksinkertaisessa tekniikassa ninja puhaltaa suustaan happoaallon kohti vastustajaa.
Aalto satuttaa hieman ja happo alkaa syövyttää vastustajan ihoa.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 7
Muoto: Aalto ulottuu tavallista laajemmalle alueelle.
Lvl.3

B-taso


A-taso

Futton: Bakusui Shoha
Ninja tekee käsimerkin ja puhaltaa suustaan valtavan määrän nestemäistä happoa, joka ottaa aaltomaisen muodon ja syöksyy vihollista päin murskaten tämän alleen.
Taso: A
Chakra: -30
Damage: 30

Tasojutsut

Futton: Kairiki Muso
Ninja nostaa chakransa lämpötilan kiehumispisteeseen, kunnes alkaa chakransa avulla tuottaa höyryä ja höyrystää myös kaiken lähettyvillä olevan veden ja jään. Kun höyrystä syntyvä paine lopulta vapautetaan, ninja voi käyttää painetta hyväkseen vahvistamaan lähitaisteluiskujaan. Mitä kovemman paineen ninja saa höyryn avulla aikaan, sitä enemmän hän pystyy myös tekemään vahinkoa.

Taso: D
Chakra: -4
Damage: +5 dmg lähitaisteluiskuihin
Lvl.2

Taso: C
Chakra: -6
Damage: +8 dmg lähitaisteluiskuihin
Muoto: Hebira voi höyrystää kehostaan pois sen sisällä olevaa vierasta chakraa. Ei kuitenkaan koske illuusioita tuottavaa chakraa.
Lvl.3

Taso: B
Chakra: -12
Damage: +15 dmg lähitaisteluiskuihin
Muoto: Hebira voi höyrystää kehostaan pois sen sisällä olevaa vierasta chakraa. Ei kuitenkaan koske illuusioita tuottavaa chakraa.
Lvl.4

Taso: A
Chakra: -25
Damage: +25 dmg lähitaisteluiskuihin

Santama no jutsu
Tekniikka, jossa ninja muodostaa tarvitsemansa käsimerkit ja sylkee sen jälkeen suustaan valtavan nopeasti eteenpäin kiitäviä happolaukauksia. Nämä ohjusmaiset ammukset ovat tarpeeksi voimakkaita vetääkseen vertoja osuessaan, jopa parhaimpien taijutsumestareiden lyönneille ja osuessaan saavat helposti uhriltaan ilmat pihalle tai tajun kankaalle.

Taso: B
Chakra: -10 per ammus
Damage: 11-15 per ammus
Muoto: Hebira osaa tehdä jutsun ilman käsimerkkejä
Lvl.4

Taso: A
Chakra: -20 per ammus
Damage: 23-30 per ammus
Muoto: Hebira osaa tehdä jutsun ilman käsimerkkejä
Lvl.5


Saton Shigure
Ninja tekee käsimerkit ja kohottaa kätensä kohti pilviä, syöttäen niihin chakraansa. Pilvien vesi tiivistyy ja muodostuu kymmeniksi teräviksi happoneuloiksi, jotka satavat vihollisten niskaan tehden pahaa lävistävää vahinkoa. Jos vihollinen yrittää väistää jutsua, altistuu hän vain lisävahingolle sateen laajuudesta johtuen.

Taso: B
Vaikutus: Neulasade muodostuu noin 10x10 metrin alueelle ja kestää vain pari sekuntia
Chakra: -12/vuoro
Damage: 13-17/vuoro
Muoto: Voi keskittää sadetta halutessaan pienemmälle alueelle
Lvl.4

Taso: A
Vaikutus: Neulasade muodostuu laajalle 20x20 metrin alueelle ja kestää yli kymmenen sekuntia
Chakra: -23/vuoro
Dmg: 25-31/vuoro
Muoto: Ei tarvitse nostaa käsiä taivasta kohti, pelkät käsimerkit riittävät.
Lvl.5
Viimeksi muokannut Piisamirotta, 01 Heinä 2017, 13:18. Yhteensä muokattu 14 kertaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Hebira

Viesti: # 1326Viesti Piisamirotta »

Tavarat

- Kunaita
- Shurikeneja
- Valolaput
- Siima
- Savupommit

D-taso

Räjähdelappu
Pieni lappu jonka voi laittaa kiinni kunai perään tai melkein mihin vaan kohteeseen. Sillä on toinen liimapuoli jolla se laitetaan kiinni. Hetken kuluttua kiinnityksen jälkeen tämä lappu räjähtää ja tekee pientä vahinkoa.
Taso: D
Damage: 10 välittömässä kosketuksessa, jonka jälkeen damage pienenee rajusti, mitä kauempana kohde on. Kahden metrin päästä lappu ei tee vahinkoa, mutta paineaalto voi lennättää taaemmas.
Viimeksi muokannut Piisamirotta, 24 Elo 2016, 20:47. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Hebira

Viesti: # 1327Viesti Piisamirotta »

Vaki NpC: Southpaw
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”