Kuristaja (A+B)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1049Viesti Cross »

Noin viikon verran siitä kun Äänenmään läntistä aluetta hallinnut Kouga Inuzuka oli tapettu, oli tämän alueelle alkanut saapua yhtä enemmän Akuman alaisia ottamaan sitä haltunsa. Nuno oli alkuun yrittänyt taistella näitä vastaan mukanaan olleiden shinobien kanssa, mutta yksitoisensa jälkeen nämä olivat vaihtaneet puolta tai kuolleet. Nyt jäljellä oli enää hän ja sama jonka muut olivat tehneet odotti hänelläkin edessä, vaikka hän ei tuntenutkaan suurempaa kiinnostusta kumpaankaan niistä Miehellä ei ollut erityisemmin mitään syytä elää, mutta ei hän kyllä kuollakkaan halunnut. Palattuaan Inuzukan viimeiseen leiriin tehtävältään hän oli kyllä vannonut etsivänsä tämän surmaajan ja kostavan tämän tekemän surman, mutta se oli ollut vain hetkellisen tunnekuohun aikaansaannos. Mitäpä entinen Orochimarun koekaniini olisi välittänyt jostain niinkin merkityksettömästä asiasta kuin kuolema, joka oli yhtä arkipäiväistä kuin syöminen ja juominen. Toisaalta kuolleelle velkaa jääminen kyllä kaihersi hieman, vaikka sille ei tietenkään mahtanut mitään.
Ningyou oli kyllä yrittänyt alkuun pitää kiinni lupauksestaan, mutta mitä enemmän hän oli yrittänyt selvittää asiaa, sitä älyttömämmäksi tarina oli tuntunut käyvän. Osa tarinoista kertoi hyökkäyksen takana olleen Raudanmaalaiset samurait, toisten kertoessa Kougan tulleen omiensa pettämäksi, tai jonkin tämän kilpailijoista onnistuneen yllättäneen tämän, kaikkein uskomattomimpien huhujen kuitenkin kertoessa kummitusten olleen asialla. Miehen omat epäilykset kääntyivät Akuman suuntaan, jonka alaiset olivat saapuneet ensimmäisenä keräämään hyödyn tapahtuneesta, mutta ainakaan vielä yksikään näistä ei tuntunut tietäneen mitään yksityiskohtia asiasta.

Pienen kirkasvetisen puron rantaan neljällä raajalla käyden kumartunut Nuno uitti päätään virkistävässä vedessä ja nieli sitä ahnaasti, pyrkien sammuttamaan loputtomalta tuntuvan janonsa. Päänsä vedestä nostava nuoren näköinen mies ravisteli sitä kuin turkkiaan kuivaava koira, kääntäen katseensa kesken toimituksen yllättäen sivultaan kuuluvan pienen risahduksen suuntaan ja päästi suustaan matalan murinan kaltaisen äänen. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun hän kohtasi metsässä harhailevan shinobin näiden viimeisten päivien aikana, jotka kuitenkin useimmiten tunnistivat hänet ja ymmärsivät perääntyä riitaa haastamatta. Ainoita poikkeuksia olivat Akuman lähettämät kätyrit, joiden oli tarkotus etsiä ja surmata viimeisetkin vastarintaa tekevät joukot. Toinen näiden kaltainen joukko oli takinkääntäjät, jotka pyrkivät tekemään vaikutuksen uuteen isäntäänsä, johon Ningyoun kaltaisen tunnetun henkilön pää soveltuisi hyvin.
Tälläkertaa kyse näytti olevan jälkimmäisestä joukkiosta, sillä neljällä raajalla oleva ärisevä mies näki Akuman tunnusta kantavien kahden shinobin juoksevan esiin metsästä. Kumpikaan näistä ei näyttänyt mitenkään erikoiselta, ainakaan jos sitä häneltä kysyttiin. Samanlaisia nälkiintyneitä rääpäleitä kuin mitä Inuzukankin joukoissa oli ollut ja joiden takia tämä olikin alkanut suosia susia omassa seurassaan, sillä niiden ruokapuolen järjästäminen ei ollut tuottanut niin suurta ongelmaa. Nuno itsekkin oli joskus kokeillut ruumiiden syömistä nälissään, mutta todennut nopeasti mielummin olevansa nälässä, sillä se tahtoi pistää mahan vain sekaisin ja entistä pahemman nälän aikaiseksi myöhemmin.

A vihu
100hp/ck
6n

B vihu
60hp/ck
5n
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1112Viesti Southpaw »

"Katoppa mitä löydettiin Kazuo... Ettei vaan olisi yksi sen Kougan pirulaisen perseennuolijoista", yhdellä puunoksalla puun runkoon rennon näköisenä nojaileva kunoichi sanoi veljelleen. Naisen puhuessa tämän veli tiputtautui itse puun oksalta maahan, tyytyväinen virnistys huulillaan.
"Ei muistella pahalla... Nunoko se oli? Kougalla oli niin paljon hännystelijöitä ettei teidän kaikkien nimiä voi muistaa", Kazuo sanoi ja mittaili edessään olevaa ninjaa arvioivasti. Molemmat ninjoista kyllä muistivat millainen maine Nunolla oli Kogan joukoissa ollut kiduttajana, mutta kumpikaan ei kuitenkaan vaikuttanut pelokkaalta. He olivat jo kaataneet monta Kougan entisistä seuraajista ennen Nunoa, joten mies olisi vain yksi kaato lisää, ellei päättäisi liittyä Akuman joukkoihin vapaaehtoisesti.

Kazuo
Hp: 40
Ch: 60
Nopeus: 6

Chizuo
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 5
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1114Viesti Cross »

Neljällä raajalla eläimen lailla maassa oleva Nuno katseli tulokkaita arvioivasti, päästäen samalla matalan murinan kaltaista ääntä suustaan. Hänen arvionsa mukaan kumpikaan näistä kahdesta ei olisi itsestään ollut kovinkaan kaksinen uhka, mutta jokin näiden käytöksessä kuitenkin vaikutti siltä että nämä olivat luottavaisia kykyihinsä. No nämä saisivat vielä huomata yrittävänsä niellä liian isoa palaa, mistä yleensä seurasi kuolema hitaasti tukehtuen. ''Pahalla? Ei...'' Akuman tunnuksia kantavaa kaksikkoa katseleva shinobi sanoi hajamielisen oloisesti murinansa välistä, aivan kuin olisi miettinyt hetken aikaa jotain. Hitaasti tämän pää alkoi kiertyä alaspäin, kääntyen lopulta tuijottamaan kaksikkoa täysin paikoiltaan irronneen näköisesti päälaki suoraan maatakohti. Tässä vaiheessa jokin lamppu tuntui syttyvän Ningyoun mielessä ja tämä päästi hermostuneen sähähdyksen kaltaisen äänähdyksen suustaan.
''Jos tiedät kuka hänet surmasi!?'' Päätään luonnottomassa sennossa roikottava Shinobi huudahti raivostuneena, ennen kuin loikkasi liikkeelle ja antoi kymmenien mustien rihmojen työntyä ulos räsynuken lailla kasaan parsitulta vaikuttavasta kehostaan. ''ZAZAZAZAZAZA... Naurava Nuno nauroi liikkeelle lähtiessään, pyöräyttäen päänsä normaaliin asentoon ja heilauttaen toista kättään lähempänä olevaa vastustajaa kohti, lähettäen sen ranteesta työntyneet mustat rihmat lähempänä olevaa vastustajaansakohti. Rihmojen tarkoitus oli kietoutua tämän ympärille, minkä jälkeen Ningyou heilauttaisi nopeasti kättään ja paiskaisi tämän päin rannan kivikkoa.

Nopeus: 16
Kestävyys:58
Chakra: 78

Kuroito: Tsukamu= 31dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1120Viesti Southpaw »

Chizuo ja Kazo vilkaisivat toisiaan nopeasti Nunon kysyessä kuka Kougan oli surmannut. Jos totta puhuttiin, kummallakaan ei ollut siitä hrmainta aavistusta, joskin huhut Akuman riveissä kertoivat sen olleen joku palkattu tappaja. Kazuo olikin juuri aikeissa paljastaa tämän tiedon Nunolle, mutta ei ehtinyt kun pedon lailla hyökkäävä mies jo alkoi käydä päälle. Rihmojen työntyessä esiin, Kazuo teki käsimerkin ja pian maasta kohosikin kivinen muuri kaksikon väliin torjumaan Kazuota kohti tulleet rihmat. Maamuurin kohotessa ja ottaessa rihmaiskun vastaan, Chizuokin teki jo vauhdilla käsimerkkejä, puhaltaen lopulta suuren Kamaitachin tavoin leikkaavan tuulihyökkäyksen kohti Nunoa, tarkoituksenaan katkoa nuo rihmat joita mies näytti sillä hetkellä suosivan.

Kazuo
Hp: 40
Ch: 41
Nopeus: 6
*Maamuuri, torjuu 31 dmg

Chizuo
Hp: 20
Ch: 30
Nopeus: 5
*Tuulijutsu, 20 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1123Viesti Cross »

Eteenpäin hyökännyt Nuno näki maamuurin nousevan kehostaan esiin työntyneiden rihmojen tielle, jotka iskeytyivät sen kylkeä vasten ja pysähtyivät siihen. Happaman sävyisesti sähähtävä mies heilautti kättään ja kuitsui rihmansa takaisin kehonsa sisään, lähestyen hyökkäyksensä epäonnistumisesta huolimatta vastustajiaan. Se olikin ihan viisas vaihtoehto, sillä toinen hyökkääjistä heilautti kättään ja loi liikkeelle ilmaan jonkinlaisen leikkaavan tuulliaallon, joka suuntasi nopeasti lähestyvää Ningyuouta päin. Ennen kuin hyökkäys kerkesi kuitenkaan osua maaliinsa, kerkesi sen kohde pyörähtää nopeasti eteenpäin ja suojautua vuorostaan Kazuon luomaa maamuurin taakse.
Seinämä oli heikentynyt jonkinverran siihen osuneista rihmoista, mutta ei kuitenkaan niin paljoa ettei siitä olisi ollut suojaamaan vielä matalaksi painunutta shinobia tuulihyökkäykseltä. Suojaus ei ollut kyllä aivan täydellinen, sillä osa tekniikasta kiersi sen ympäri, mutta tarpeeksi ettei sen pyörteet aiheuttaneet mitään vakavampia vammoja. Välittömän vaaran mentyä ohitse Nuno ponnisti jälleen liikkeelle, loikaten maaseinämän rippeiden takaa esiin ja nakkasi kaksi räjähdelappua vastustajiaan kohti. Niiden tarkoitus oli ainoastaan saada ilmaan ja erilleen toisistaan, mikä tekisi näiden surmaamisesta huomattavasti helpompaa. Tai niin kunait heittänyt mies ainakin uskoi, sillä hän ei juurikaan ajatellut mitään muuta kuin sitä kuinka paljon halusi kuristaa kummankin nuista hitaasti hengiltä. Idea kunaiden heittämiseen sen sijaan oli lähinnä vaistonvarainen reagtio, kuten useinmiten kaikki muukin mitä mies taistellessaan teki.

Nopeus: 16
Kestävyys:45
Chakra: 78
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1124Viesti Southpaw »

Nunon suojautuessa maamuurin rippeiden taakse, Chizuo virnisti sillä taistelu eteni heidän kannaltaan juuri kuten pitikin. Kun mies sitten tuli viimein taas esiin ja hyökkäsi räjähdelappujen voimin, nainen pudottautui puun oksalta jolla oli seissyt ja onnistui vain täpärästi heittäytymään pois katkeavan oksan alta. Kazuo ei kuitenkaan ollut yhtä onnekas, mutta samalla kun räjähdyksen nostattama tomu ja savu peitti tuupertuvan miehen näkyvistä, Nuno saisi tuntea otteen jaloissaan kun maan alta kohosi käsipari tarttumaan Nunon nilkoista, jotta saisi vedettyä tämän maan sisään. Samaan aikaan myös Chizuo oli jo valmis hyökkäämään uudelleen ja pian Nuno saisikin huomata olevansa naisen suustaan ampumien pienten ilmaluotien pommitettavana.

Kazuo
Hp: 40
Ch: 40
Nopeus: 6
*Shinju zanshu ja maaklooni tehty edellisel vuorol

Chizuo
Hp: 20
Ch: 23
Nopeus: 5
*Ilmaluodit, 15-18 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1132Viesti Cross »

Muurin suojasta esiin tullut ja räjähdelaput heittänyt Nuno oli juuri aikeissa lähteä uuteen hyökkäykseen, kun tunsi jonkun tarttuvan jalkaansa ja yrittävän vetää hänet sitä käyttäen maanalle. Yritys oli kuitenkin tuhoontuomittu, sillä sen sijaan ettäettä olisi uponnut maahan kokonaan hävisivät vain miehen jalkaterät näkyvistä. Ne upposivat kyllä syvään maan sisälle siellä olevan bunshin vetämänä, mutta niihin kiinni oleva mies ei kuitenkaan, sillä tämän keho venyi nilkoista esiin työntyvien mustien rihmojen ansiosta.
Mielipuolisen näköisesti auki revityllä suullaan virnuileva Ningyou tippui polvilleen ja heilautti toista kättään, heittäen siitä esiin työntyvät mustat rihmat silpomaan täpärästi puunoksan väistäneen Chizuon. Samalla kun suuntasivat naista kohti, leikkasivat rihmat myös tämän luomien tuuliammusten läpi, imien niissä olleen chakran ja haihduttaen koko tekniikan olemattomiin. Samoin ne tulisivat imemään chakraa varsinaisena kohteenaan olevalta kunoichilta tähän osuessaan, aivan kuten shinobin jaloista työntyneet rihmat imivät maanalla olevalta bunshilta.

Nopeus: 16
Kestävyys:45
Chakra: 50

Chakra Kyuuin jutsu= 10-20ck osumasta riippuen.
Kuroito: Kiru= 28dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1135Viesti Southpaw »

Maan alla oleva Kazuo sai yllättyä paremman kerran, kun kaikesta vetämisestä huolimatta hän tajusi saavansa maan alle vain vastustajan jalat jotka kaiken lisäksi tuntuivat venyvän luonnottoman pitkiksi. Mikä kuitenkin vielä pahempaa, pian Kazuo tunsikin alkavansa ementtää chakraa, joten tietämättä mitä muutakaan tehdä, Kazuo päästi irti ja lähti perääntymään maan alla kauemmas Nunosta.
Sillä välin Chizuo puolestaan oli ongelmissa tajutessaan tuulitekniikkansa hajoavan Nunosta esiin työntyvien lonkeroiden vaikutuksesta. Tietämättä mitä muutakaan tehdä, Chizuo otti vyöltään pienen tikarin käteensä ja keräsi sen ympärille tuulichakraa saadakseen parannettua aaseen terävyyttä ja tehdäkseen terästä myös pitemmän. Aseen tullessa kosketuksiin rihmojen kanssa, Chizuon onnistuikin saada pari niistä katkeamaan, mutta lopulta myös Hieniin käytetty chakra imeyti rihmoihin ja Chizuo jäi Nunon uhriksi huolimatta perääntymisyrityksestä, jonka tämä viimetipassa yritti tehdä.

Kazuo
Hp: 40
Ch: 30
Nopeus: 6

Chizuo
Hp: 9
Ch: 6
Nopeus: 5
*Hien 17 dmg rihmoihin, tiedä sit vaikuttaako se Nunoon itteensä juuri mitenkää
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1137Viesti Cross »

Polvillaan oleva Nuno tunsi ilokseen nilkkojaan puristaneen otteen hellittävän ja vetäisi samantien jalkansa taas alleen, sillä toisen tämän vastustajista näkyi onnistuneen välttää rihmojen sivallus leikkaamalla ne chakran teroittamalla kunailla ennen osumaa. Nopealla kädenheilautuksella mies kutsyi rihmansa takaisin hieman harmistuneesti sihahtaen ja loikkasi jälleen hyökkäykseen, kiinnittäen huomionsa näkyvillä olevan kunoichin. Hän ei oikeastaan tiennyt miksi toimi näin, mutta jokin naisen olemuksessa ja ilmeessä kertoi että tämä helppo saalis napattavaksi.
Hyökkäys ei kuitenkaan tullut aivan sillä perinteisimmällä tavalla, sillä Ningyou loikkasi eteenpäin ja laskeutui vähänmatkan päähän Chizuosta, pyörähtäen nopeasti maassa kuperkeikan, ennen kuin tämän käsistä työntyneet rihmat kietoutuivat naisen kaulan ympärille. Silmänräpäyksessä ne puristuivat tukahduttavan tiukalle ja estivät pienintäkään happimäärää pääsemästä tämän keuhkoihin.

Nopeus: 16
Kestävyys:45
Chakra: 35
Kuroito: Shimekorosu+ Chakra Kyuuin jutsu(B)= 16dmg ja 10-20ck
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1138Viesti Southpaw »

Nunon hyökäytessä kohti, Chizuo kohotti taas kunaitaan leikatakseen rihmat vaikka sitten ilman chakraa, mutta aseesta ei ollut kuitenkaan juurikaan vastusta ja pian Nuno saikin nostettua hänet kaulasta pidellen ilmaan. Voimakkaan puristuksen takia Chizuon näkökenttä alkoi nopeasti pimeät, kunnes tämä lopulta valahti veltoksi, juuri parahiksi, jotta maan alta esiin nouseva Kazuo näki mitä tapahtui.
"Päästä irti hänestä!" Kazuo huudahti ja otti askeleen lähemmäs kuin mennäkseen repimään Nunon irti siskostaan paljain käsin. Nopeasti mies kuitenkin ysähtyi ja joutui toteamaan ettei se välttämättä ollut paras idea tässä tilanteessa. Pahimmassa tapauskessa Nuno vain kuristaisi Chizuon, joten tilanteeseen oli löydettävä jokin kumpaakin osapuolta tyydyttävä ratkaisu.

Kazuo
Hp: 40
Ch: 30
Nopeus: 6

Chizuo
Game Over
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1139Viesti Cross »

Leveä hymy kasvoillaan Nuno katseli silmät kiiluen kuinka Chizuo kasvot alkoivat muuttua punaisiksi ja tämä yritti haukkoa kuivallemaalle joutuneen kalan lailla happea, yrittäen kuitenkin samalla vaistomaisesti rimpuilla vastaan. Tietämättään nainen vain nopeutti omaa tajun menettämistään, alkaen nopeasti väristä ja menettää voimaa liikkeistään. Juuri saaliin ollessa menettämässä tajuntansa Ningyou kuuli takaa tämän toverin vaativan äänen, mikä sai hänet höllentämään hieman otettaan naisen kaulan ympärillä ja kääntämään päänsä jälleen luonnottoman oloisesti täysin ympäri. ''ZAzazazazaa... Jos osaat kertoa oikean nimen?'' Silmät suurina kiiluva mies nauroi ja alkoi seurata katseellaan silmiensä ohi liihottelevaa koiperhosta, aivan kuin olisi hetkeksi unohtanut mitä oli juuri tekemässä. Samalla tämän kädestä työntyneet rihmat kuitenkin kohottivat niiden vankina olevaa naista hieman irti maasta, aivan kuin näyttääkseen ettei tällä ollut enää kauvaa aikaa elää. Huolimatta siitä että tätä kuristava shinobi oli löysännyt otettaan, oli kunoichin kasvot alkaneet jo sinertää ja tämän eloonjäänti oli enää sekunneista kiinni.
''Ei sitten!'' Saamaansa vastaukseen tyytymätön runneltu mies huudahti kääntäen raivostuneen katseensa perhosesta nopeasti Kazuoon, samalla kun tämän sisarta pitelevät rihmat heilahtivat ne vapauttaneen käden mukana ja paiskasivat naisen räsynuken lailla tämän veljeä kohti. Nainen oli enää nippanappa elossa, mutta kuolisi varmasti ellei tämän veli ottaisi koppia. Siinätapauksessataas nopeasti lentävä kunoichi taas tulisi vahingoittamaan veljeään, sillä vaikka tämä ei ollutkaan mikään raskasrakenteinen niin oli tällä kuitenkin tarpeeksi massaa liikenopeutensa kanssa kunnon törmäuksen aikaansaamiseksi.

Nopeus: 16
Kestävyys:45
Chakra: 211
Kuroito: Tsukamu=21dmg osuessaan
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1144Viesti Southpaw »

"Oikean nimen?" Kazuo toisti kysyvästi, joutuen hetken miettimään, ennen kuin tajusi, että Nuno taisi puhua samasta asiasta kuin aikaisemminkin. Tuohan oli tosiaan tainnut kysyä kuka Kougan tappoi, mutta ei ollut saanut vastausta hyökätessään suinpäin vastausta edes odottamatta. Ja nyt taistelun keskellä koko asia oli vain jäänyt sivuun.
"Olen pahoillani mutta en tiedä. Olen kuullut vain, että se oli joku palkattu mies Otogakuren ulkopuolelta", Kazuo kertoi sen mitä tiesi. Kaikesta päätellen vastaus ei kuitenkaan miellyttänyt Nunoa, joka pian raivokkaasti paiskaisikin Chizuon häntä kohti. Nopeasti Kazuo syöksähti ilman halki lentävää sisartaan vastaan ja nappasi tämän otteeseensa ilmasta, tosin kärsien itse melkoisesti vahinkoa samalla. Laskeutuessaan lopulta sisko käsivarsillaan alas ja tarkistaessaan tämän kunnon, KAzuo huokaisi helpotuksesta tajutessaan tämän olevan vielä elossa ja kykenevänsä taas hengittämään.

Kazuo
Hp: 19
Ch: 30
Nopeus: 6
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1146Viesti Cross »

Kuullessaan hämmentyneen Kazuon vastauksen Nuno sähähti äkäisesti ja päätti ettei näiden kahden säästämisestä olisi hyötyä hänelle, vaan luultavammin jopa enemmän haittaa. Jatkuva Akuman kätyreiden väistely otti suoraansanottuna päähän, eikä kellään näistä tuntunut olevan mitään hyödyllistä tietoa. Senpä takia mies virnisti pirullisesti nähdessään jäljellä olevan vastustajansa rientävän oman henkensä uhalla pelastamaan sisarensa, onnistuen vain täpärästi suojelemaan tätä törmäyksen aiheuttamalta vahingolta.
Tämä toimi kuitenkin huolimattomasti tarkastaessaan nopeasti kunoichin olevan hengissä, sillä tämän selässä oli kiinni pari pientä yllätystä, jotka Ningyou oli kiinnittänyt sinne heittäessään tämän veljeään kohti. Kaksi vaimeaa sihahdusta edelsivät kahta räjähdystä, jotka nielaisivat sisarukset sisäänsä. Niiden voima riittäisi varmasti tekemään lopun siitä mitä rihmat olivat aloittaneet, raahaten mahdollisesti myös tämän hetken aijemmin pelastaneen miehen lähelle kuoleman portteja. Vaikkei niin kävisikään, ei tällä olisi vielä aikaa hengähtää, tai surra sisartaan. Sillä mustista rihmoista koostuva mielipuoli loikkasi savun ja pölyn sekaan, vetäen kunain kumpaankin käteensä, huitoen niillä villisti ympärilleen.

Nopeus: 16
Kestävyys:45
Chakra: 21
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1148Viesti Southpaw »

Kuullessaan yllättäen läheltä kuuluvan sihahduksen, joka saattoi enteillä vain räjähdelappujen aiheuttamaa räjähdystä, Kazuo henkäisi ja käänsi siskonsa ympäri. Tämän jälkeen mies otti nopeasti kunain käteensä leikatakseen siskonsa paidasta sen osan, jossa laput olivat kiinni, mutta miehen vetäessä juuri ensimmäistä viiltoa, laput kuitenkin räjähtivät ja peittivät sisarukset räjähdykseen. Savun lopulta alkaessa hälvetä, Nuno saattoi nähdä molempien paiskautuneen räjähdyksen voimasta kauemmas. Chizuo oli melko selvästi kuollut, kun taas Kazuo oli vielä hädin tuskin hengissä ja oli vuotamassa kuiviin räjähdyksen aiheuttamien vammojen vuoksi.
Silmät sumeina, Kazuo koetti kääntää päätään Nunon suuntaan ja kohdistaa katseensa tähän, mutta miehellä ei kuitenkaan ollut voimia liikkumiseen.
"Akuman... koira...", Kazuo sanoi viimeisinä sanoinaan, kuin toivoen että antamalla tarpeeksi arvokkaan vihjeen, Nuno kykenisi jotenkin vielä pelastamaan hänen henkensä. Kazuon tarkoituksena oli paljastaa Nunolle vielä se, että jonkun "Akuman koiraksi" kutsutun sanottiin tietävän Kougan kuolemasta enemmän kuin mitä suostui kertomaan. Ennen kuin mies ehti kuitenkaan sanoa enempää kuin nuo kaksi sanaa, tämä menetti loputkin voimansa ja ja hiljeni, jääden kuolleena paikoilleen makaamaan.

[Läpi]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kuristaja (A+B)

Viesti: # 1155Viesti Cross »

Savun keskelle kunaiden kanssa huitomaan loikannut Nuno huomasi melko nopeasti ettei kumpikaan hänen etsimistään henkilöistä ollut enää siellä, vaan nämä olivat lentäneet räjähdyksen ansiosta melko paljon etäämmälle. Haavoittunutta saalistaan vaanivan villipedonlailla mies lähti lähestymään maassa makaavaa kaksikkoa, joista toinen oli jo selvästi kuollut. Kazuo näytti kuitenkin pitävän itsepintaisesti elämänlangastaan kiinni, siitäkin huolimatta että puolet tämän kasvojen ihosta oli palanut luuhun asti ja toisesta kyljestä näkyi törröttävän joitain luita esillä.
Kuullen miehen kähisevän jotain Ningyou kumartui tämän suuta kohti, kuullen tämän viimeiset sanat, mitkä saivat hänet hieman hämmilleen. Akuman koira ei merkinnyt hänelle mitään, toisin kuin se oli tarkoittanut sanat lausuneelle miehelle. Aukileikattua suutaan maiskuttava mies kuvitteli että tuo nimitys oli tarkoitettu jonkinlaiseksi viimeiseksi loukkauseksi, eikä kertomaan hänelle kuka voisi tietää jotain hänen etsimästään henkilöstä. Orochimarun entinen koekaniini ei kuitenkaan ollut välittänyt enää vuosiin sanallisten loukkausten kaltaisista asioista, vaan päätyi kohauttamaan välinpitämättömästi olkiaan ja kääntämään hiljalleen tajuntansa menettävän miehen ympäri. Tämä ei tarvitsisi enää mukanaan olevia tavaroita, jotka hän voisi ottaa siis aivan hyvin omaan käytöönsä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”