Ningyou Nuno- Läntinen osa

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Otogakuren kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Ningyou Nuno- Läntinen osa

Viesti: # 1014Viesti Cross »

Nimi: Ningyou Nuno
Kylä: -
Klaani: -
Ikä: 38
Sukupuoli: Mies
Chakra elemantti: Maa
Ninja rank: Jounin
Ammatti: Metsästäjä +4nopeutta. +6 chakraa per vuoro. 6p(+3dmg/ -3ck) Kuroito tekniikoihin 4p(+2dmg/-2ck) Lääkintätekniikat.
Kestävyys: 100
Chakra: 255
Nopeus: 15

Tehtävät:
D:1 C:4 B:24 A:45 S1:6 S2:0 S3:0
Harjoitukset:
D:0 C:3 B:0 A:0 S:0
Ropetukset:
D:3 C:4 B:2 A:3 S:1
Käyttämättömätt:
D:0 C:0 B:0 A:10 S:1

Ulkonäkö:
Kuva
Nuno on kaikin tavoin pienikokoinen erittäin nuoren näköinen mies, jota olisi melko helppo erehtyä luulemaan vähintään 25-30 vuotta nuoremmaksi. Silmäänpistäviä seikkoja hänen ulkonäössään on kalpea iho ja lukuiset hyvinkin karusti tikeillä kasaan parsitut leikkuu arvet, joista suurin osa näyttää vieläkin olevan avonaisia. Hänen hiuksensa ovat aina sekaisin ja likaiset, sillä ulkonäöstä huolehtiminen ei ole enää vuosiin ollut jotain mikä häntä kiinnostaisi. Jatkuvat taistelut ovat opettaneet miehen nukkumaan vähän, mikä näkyy myös tämän ainaisina tummina silmänympäryksinä ja hieman uneliaana olemuksena, joka useinmiten hämää ihmisiä luulemaan häntä lopen uupuneeksi. Vaatteinaan hänellä on yleensä vaaleanharmaa kulunut huppupaita, tummat pussihousut ja ninja sandaalit.


Luonne: Useinmiten hieman sekavan ja hajamielisen oloinen henkilö, joka jatkuvasti unohtuvan ihmettelemään jotain turhanpäiväistä asiaa. Orochimarun tekemien kokeiden ja pitkän vankeuden jäljet näkyvät miehen olemuksessa muutenkin, sillä tämä tuntuu reagoivan vahvasti ja äärimmäisen aggressiivisesti pieniinkin yllättäviin liikkeisiin ja tapahtumiin. Kyse ei ole siitä että tämä varsinaisesti säikkyisi näitä tilanteita, vaan enemmänkin siitä että toimii silloin täysin vaistonsa varassa. Miestä ei kuitenkaan kannata pitää mitenkään yksinkertaisena tai typeränä, sillä häiriintyneestä mielestä huolimatta tämä omaa hyvinkin vakuuttavat älynlahjat. Tosin sitä tätä seuratessa saattaa kyllä olla vaikea uskoa, sillä useinmiten tämä äly vaikuttaa enemmän sattumanvaraiselta tuurilta.
Nuno ei ole mikään erityisen uskollinen entiselle pomolleen Kouga Inuzukalle, vaikka olikin yksi tämän luottamuksesta nauttineista shinobeista ja sotilas johtajista. Tosin tähän asemaan hän ei kohonnut minään suurena strategina tai taitavana kenttäjohtajana, vaan puhtaasti yksilö taitojensa takia ja kykynsä pitää alaisuuteensa asetetut joukot toimintatehokkaina viimeiseen hetkeen asti. Pääsyy tähän tosin oli että Ningyoun alaiset yleensä pelkäsivät enemmän tätä Shimekorosu kutsumaansa miestä enemmän kuin vihollista. Tämä on seurausta siitä että useimmat näistä olivat saaneet todistaa kuinka mustista rihmoista koostuva shinobi rankaisee alaisiaan pienimmästäkin pelkuruuden merkistä, useinmiten kuristamalla nämä hitaasti hengiltä.
Vaikka ei olekkaan enää varsinaisesti mitenkään uskollinen Inuzukalle, on Nuno ottanut eräänlaiseksi elämäntehtäväkseen etsiä ja tappaa isäntänsä surmaaja. Kyseessä on lähinnä eräänlainen kunniavelka, sillä hän saa kiittää Kougaa siitä että on itse vielä elossa.

Historia:
Alunperin Nuno tunnettiinTesshu Fujioka ja hän kuului Yugakurelaiseen pieneen ninja klaaniin, joka oli jossainmäärin tunnettu taitavista parantajista ja joidenkin jäsentensä kyvystä imeä chakraa. Hänen nuoruutensa oli pääosin melko rauhaisa, kuluen lähinnä muiden kylän lasten kanssa harjoitellessa ja leikkiessä. Kuten odottaa saattaa Ningyou liittyi aikanaan myös kylän pieneen akatemiaan, suoriutuen siitä melko rutiinin omaisesti samassa ajassa kuin muutkin ikäisensä lapset. Danin tulevaisuus näytti aivan kohtalaiselta, sillä tällä ei ollut mitään suuria toveita tai haaveita tulevaisuutensa suhteen. Ennemminkin hän aikoi vain tyytyä edustamaan kyläänsä kunnialla, hoitaen saamansa tehtävät kunnialla suoritettua.

Eräs näistä tehtävistä vei silloin vielä nuoren shinobin vasta perustettuun Otogakureen, jonka riveihin tämän oli tarkoitus soluttautua tarkkailemaan kylää. Eräs huolimaton lipsautus kuitenkin paljasti hänet vakoojaksi ja vain kyky imeä chakraa säästi hänet pikateloitukselta, mikä olisi kyllä ollut helpotus vaihtoehtoon verrattuna. Hetkessä Nuno kuitenkin löysi itsensä muiden kaltaistensa erikois tapausten tavoin leikkauspöytään sidottuna, mistä tämän elämän raskaimmat vuodet alkoivat.

Näihin vuosiin sisältyi lukuisia tuskallisia leikkauksia ja kokeita, joiden seurauksena yugakurelaisen keho muokattiin Orochimarun toimesta koostumaan lähes pelkästään mustista ohuen ohuvistavista rihmoista, joita tämä pystyi hallitsemaan mielensä mukaan. Kaikesta kestetystä huolimatta koe osottautui jollaintapaa epäonnisuneeksi, sillä vaikka se teki Nunosta erittäin vaikeasti vahingoitettavan, niin ei kuitenkaan aivan kuolematonta. Hän ei myöskään pystynyt liittämään muilta ihmisiltä repimiään sydämmiä kehoonsa, mikä oli ollut yksi kokeiden päätarkoituksista. Tämän takia tutkimukset päätettiin lopettaa ja koekaniini sysätä muiden epäonnistumisten tavoin yhteen Äänenmaan monista vankiloista, jossa tämä saisi odottaa jotain sopivaa käyttötarkoitusta.

Ainut käyttötarkoitus mitä Nunalle tuntui löytyvän oli toimia koe vastustajana joillekkin Orochimarun oppilaista ja luomuksista, joista tämä kuitenkin yllättäen selvisi kerta toisensa jälkeen voittajana. Mitä enemmästä hän selviytyi sitä enemmän hänen eteensä kuitenkin laitettiin ja pian nuorimies viettikin enemmän aikaa taistellen, kuin sellissään muiden vankien tavoin kyhjöttäen. Vaikka kuolema olisi varmaan ollut helpotus tuossa tilanteessa, ajoi pelko ja halu elää Ningyoun jatkamaan taistelemista. Kynsin ja hampain tämä pitki kiinni elämästään, kunnes oli vajonnut lopulta lähes eläimen tasolle ja käyttäytyi enemmän haavoittuneen villipedon tavoin kuin ajattelevan ihmisen.

Tässävaiheessa Otokagurelaiset tutkijat uskoivat kuitenkin saaneensa kaiken tarvitsemansa koekaniinistaan ja tämä määrättiin teloitettavaksi, sillä tälle ei oskottu olevan siinätilassa enää mitään käyttöä. Häntä oltiin jo raahaamassa pyövelin pölkylle, kun uutinen Orochimarun kuolemasta sai vangit nousemaan Kouga Inuzukan johdolla kapinaan. Ihmissusimainen mies repi juuri viimehetkellä Nunon päätä leikkaamaan valmistautuneen pyövelin kaulan auki ja pelasti tämän hengen, minkä seurauksena tämä päätti seurata tätä maksaakseen velkansa.

Paenneista vangeista muodostui se runko jonka pohjalle Kouga perusti hallintonsa Äänenmaan läntisellä alueella, kasaten muitakin vapautettuja vankeja ja harhailevia shinobeja alaisuuteensa. Nälkäisen susilauman lailla ympäriinsä ryöstellen, raiskaten ja tappaen vaelteleva joukkio otti oman neljänneksen sisällissotaan ajautuneesta valtiosta. Käyttäen hyväkseen pelkoa ja nopeita hyökkäyksiä Kougan joukkion onnistui pitää vuosien ajan alueensa, siitäkin huolimatta että nämä olivat lukumäärältään vähäisin neljästä keskenään taistelevasta tahosta.

Päätös tähän kaikkeen tuli kuitenkin erään Nunon tehtävän aikana, jolta palatessaan tämä löysi heidän silloisen leirinsä tuhottuna ja huomattavan osan Inuzukan ympärilleen kasaamasta valtavasta susilaumasta surmattuna. Tuntien pettäneensä toverinsa ollessaan poisssa hyökkäyksen tapahtuessa Nuno vannoi etsivänsä hävityksen takana olevan henkilön ja kostavansa tälle tovereidensa kuoleman, vaikka ei tuntenutkaan kaipaavan ketään näistä. Enemmän kyse olikin alitajuisesta tarpeesta keksiä syy jatkaa elämistä, sillä se oli ainut asia mitä miehellä enää oli jäljellä. Hän ei myöskään pitänyt siitä tosiasiasta että oli jäänyt velkaa Kougalle, jolle koko asialla tuskin oli ollut alunperinkään mitään merkitystä.

Muuta:
Suurin osa Nunon kehosta on korvattu mustilla erittäin kestävillä ja joustavilla rihmoilla, joita tämä pystyy hallitsemaan täysin halunsa mukaan.
Viimeksi muokannut Cross, 14 Touko 2015, 21:00. Yhteensä muokattu 7 kertaa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Viesti: # 1018Viesti Cross »

Ninjutsu

Muut

Chakra seichuu - Ki sukuranburu
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiin. Painaessaan jalkansa jotain objektia vasten, esim puu, pystyy ninja kävelemään objektia pitkin vaakatasossa tai vaikka roikkua jaloissa olevalla chakralla esim talon katosta.
Taso: E
Chakra: 1

Chakra seichuu - Mizu sansaku
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiin. Chakravaraus antaa ninjan likkua veden päällä uppoamatta siihen.
Taso: E
Chakra: 1

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Taso:D
Chakra:2

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Taso:D
Chakra:1 per klooni

Lääkintä

Chakra Kyuuin jutsu
Ninja johtaa chakraa käsiinsä saaden ne hohtamaan punertavasti. Koskiessaan vihollista jutsu imee osan tämän chakroista pois, mutta ninja ei saa kuitenkaan itselleen näitä chakroja. Pieni hipaisukin imee pienen määrän chakraa. Nuno kykenee imemään chakraa myös vastustajansa jutsuista, minkä takia tekniikka soveltuu hyvin myös puolustukseen.
Taso: C3
Chakra: 5 aktivoida ja sen jälkeen 3 per vuoro ylläpitää
Damage: 7-11 chakraa vastustajalta osumasta riippuen
Taso: B4
Chakra: 10 aktivoida ja sen jälkeen 6 per vuoro ylläpitää
Damage: 10-20 chakraa vastustajalta osumasta riippuen
Taso:A5
Chakra: 20 aktivoida ja sen jälkeen 10 per vuoro ylläpitää
Damage: 22-32 chakraa vastustajalta osumasta riippuen

Hirunaosu
Yukigakurelaisen Hiruna klaanin tekniikka, jonka avulla sen jäsenet kykenivät parantamaan itseään vastustajiltaan imemän chakran avulla. Käyttäessään Chakra Kyuuin jutsua keskitytään omassa kehossa oleviin vammoihin ja ohjataan varastettu chakra niihin, sen sijaan että annettaisiin sen vain haihtua ylimääräisenä olemattomiin. Parhaimmillaan tekniikka on kun vastustaja saadaan vangittua ja voidaan hitaasti imeä kuiviin, samalla kun omat taistelussa saadut vammat korjautuvat. Ollessaan täysin kunnossa Nuno voi imeä vastustajan chakrat omaan käyttöönsä.
Taso:B4
Chakra: 5 per vuoro
Muuta: Parantaa käyttäjää puolet Chakra kyuuin jutsulla vastustajalta imetyn chakra määrän verran.

Aoihakyu
Nunon syljen myrkkyjä neutraloivaa ominaisuutta hyödyntävä tekniikka, jota on mahdollista käyttää nopeaan palautumiseen taistelun aikana. Hyödyntäessään tätä tekniikkaa hän työntää suunsa täyteen nahkeapintaisia ja karvaan kitkerän makuisia senzupapu pensaan lehtiä, pureskellen ne nopeasti hienoksi. Tämä toimenpide neutraloi suurimman osan lehdissä olevista hermomyrkyistä ja vapauttaa niihin kasaantuneet piristävät yhdisteet, täyttäen pikkumiehen hetkittäisesti energialla. Vaikka näillä lehtimälleillä on hyvinpaljon samankaltainen vaikutus käyttäjäänsä kuin kehittyneemmillä ninjakylien käyttämillä sotilaspillereillä niin ei niitä kannata käyttää jatkuvasti, sillä edes Ningyoun sylki ei riitä neutraloimaan kaikkia myrkkyjä lehdistä ja siksi lehdistä liukenevien aineiden jatkuvassa imeskelyssä on omat riskinsä. Yleisimpiä lyhytaikaisia oireita ovat lievät hallusinaatiot ja keskittymiskyvyttömyys, mutta pitkä aikainen jatkuva käyttö saatta alkaa vaikuttaa myös käyttäjänsä maksan toimintaan.
Taso:B4
Hp: -10 per vuoro
Chakra: +15 per vuoro

Naosu tsuba
Tekniikka joka perustuu yhteen Orochimarun tutkijoiden Nunon kehoon tekemistä monista kokeista ja muokkauksista, jonka ansiosta tämän sylki sisältää lukuisia parantavia ominaisuuksia. Tärkein niistä tässätapauksessa on siihen sekoittuva parantava chakra, jonka alkuperäinen tarkoitus oli tehdä tämä immuuniksi suun kautta tuleville myrkyille. Tämä ei ikävä kyllä toiminut odotetulla tavalla, mutta Kougan palveluksessa kuluttaminaan vuosina mies huomasi voivansa nopeuttaa sylkensä avulla niin omien kuin muidenkin haavojen paranemista. Syljen nopean haihtumisen takia Nuno joutui aluksi nuolemaan potilaidensa haavoja parantumisen nopeuttamiseksi, kunnes oppi aikanaan hyödyntämään erillaisia parantumista edistäviä kasveja ja sekoittamaan sylkeään niistä suussaan jauhamaan tahnaan, minkä sitten levittää potilaansa vamman päälle nopeuttamaan paranemista. Nunosta on ajankanssa kehittynyt melko tarkka sylkäisemään näitä suussaan jauhamiaan tahnapalloja, minkä takia hän kykenee käyttämään tekniikkaa myös matkanpäästä.
Taso: A5
Chakra: 23
Hp: +10 per vuoro kolmen vuoron ajan.

Senbon kanashibari no jutsu
Akopunktio neuloja ja ihmiskehon hermopisteitä hyödyntävä tekniikka, joista kumpiakin Nuno oppi useimpien klaanilaistensa tavoin hyödyntämään jo nuorena. Tekniikka on tarkoitettu pääosin lääkinnällisiin tarkoituksiin lamaannuttamaan henkilö hoidon ajaksi ja poistamaan kivun tunne, iskemällä neuloja tiettyihin kohtiin henkilön kehossa. Osuessaan oikeisiin kohtiin neulat saavat kohteena olevan alueen lihakset rentoutumaan välittömästi ja kaiken tunnon katoamaan, kunnes neulat poistetaan.
Taso: A5
Chakra: 17

Rope tekniikat

Shunshin no Jutsu
Tekniikka jonka avulla voit liikua nopeasti paikasta toiseen katoamalla ja ilmestymällä uudelleen. Shunshin on yleinen tekniikka ja helppo toteuttaa. Se on kuitenkin hitaampi, kuin kawarimi etkä pysty väistämään iskuja tällä tekniikalla. Voit vain perääntyä tai liikkua nopeasti, vaikka seinien läpi.
Taso: D
Chakra:

Kakuremino no Jutsu
Erittäin yksinkertainen Ninjutsu, jossa käytetään hyväksi kaapua, joka näyttää aivan taustalta, jossa Jutsun käyttäjä seisoo. Sitten hän vain muuttaa kaavun näyttämään siltä, kun sitä ei olisikaan ja itse piileskelee sen takana.
Taso: D
Chakra:

Astral Projection Technique
Tämän Jutsun avulla Jutsun käyttäjä pystyy luomaan itsestään Astraali kopion, johonkin tiettyyn paikkaan, jonka avulla voi keskustella kätevästi tovereidensa kanssa, vaikka he olisivat eri puolella maailmaa.
Taso: C
Chakra:

Shoushagan no Jutsu
Tässä Jutsussa Jutsun käyttäjä aluksi 'varastaa' uhrin kasvot ja sitten yleensä myös tämän vaatteet niin, että näyttää nyt ihan uhrilta, joka tekee vakoilusta todella helppoa. Myös jotkut vaarallisiksi luokitellut rikolliset käyttävät tätä Jutsua, jotta heitä ei tunnistettaisi. Uhrin on oltava kuollut.
Taso: B
Chakra:
Viimeksi muokannut Cross, 12 Touko 2015, 21:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Viesti: # 1022Viesti Cross »

Kuroito

Kuroito: Nobiru
Tässä tekniikassa Nuno kykenee venyttämään raajojaan kymmeniä metrejä todella nopeasti, kehonsa muodostavia mustia rihmoja käyttäen.
Taso: C3
Chakra: 1 per kymmenen venytettyä metriä.

Kuroito: Tsunagu
Tekniikka jossa Nuno lähettää kehonsa muodostavia mustia rihmoja tarttumaan vastustajastaan kiinni, kietoutuen tämän raajojen ympärille ja sitoo tämän paikalleen. Tsunagu soviltuu erinomaisesti vastustajan vangitsemiseen, minkälisäksi sitä voi käyttää myös kaukana oleviin esineisiin tarttumiseen ja niiden liikutteluun. Vaikka Kuroito rihmat ovarkin erittäin kestäviä niin eivät ne ole kuitenkaan katkeamattomia ja niiden otteesta onkin mahdollista päästä tarpeeksi voimakkaan tekniikan avulla, jos vain onnistuu suuntaamaan sen rihmoihin.
Taso: B4
Chakra: 10 per vuoro
Taso:A5
Chakra: 12

Kuroito: Shimekorosu
Yleensä Tsunagun jälkeen käytettävä tekniikka, jossa ohjataan rihmoja kietoutumaan vangitun vastustajan kaulan ympärille ja aletaan kuristaa tätä voimakkaasti. Tekniikkaa voi toki käyttää itsestäänkin, mutta silloin on paljon todennäköisempää että kuristettavan onnistuu päästä pakoon.
Taso:B4
Chakra: 10 per vuoro
Damage: 16 per vuoro

Kuroito: Hiku
Nunon taistelukentällä nopeasti liikkumista varten kehittelemä tekniikka, jossa tämä hyödyntää kehonsa muodostavia mustia rihmoja. Käyttäessään tekniikkaa hän lähettää rihmansa kietoutumaan jonkin kiinteästi kiinni olevan kohteen ympärille ja vetäisee sitten itsensä nopeasti tätä kiintopistettä kohti, ikäänkuin lingoten itsensä liikkeelle haluttuun suuntaan.
Taso:B4
Chakra: 4

Kuroito: Tsukamu
Tsunagua melkoisesti muistuttava tekniikka, jossa tartutaan sen tavoin myöskin kiinni uhrista. Tsukamussa ei kuitenkaan pyritä vangitsemaan uhria, vaan heti otteen saatua tämä paiskateen nopealla kädenheilautuksella lähintä puuta tai kiveä kohti ja pyritään iskemään tätä sitä vasten mahdollisimman kovalla voimalla. Onnistuessaan hyökkäys aiheuttaa helposti luunmurtumia ja nyrjähdyksiä, minkä takia se soveltuukin hyvin vastustajan heikentämiseen.
Taso:B4
Chakra: 15
Damage: 21
Taso: A5
Chakra: 25
Damage: 33

Kuroito: Kiru
Mustilla rihmoilla tehtävä tekniikka jossa vapautetaan lukuisia rihmoja sormenpäistä ja heilautetaan kättä vastustajaa kohti, pyrkien sivaltamaan tätä rihmoilla. Osuessaan kohteeseensa jokainen näistä rihmoista kykenee aiheuttamaan teräaseiden kaltaisia viiltoja uhriinsa, tosin tekniikan aiheuttamat viillot eivät ole kovin syviä. Rihmojen narumaisen luonteen takia tekniikkaa on kuitenkin erittäin vaikea torjua, sillä esteen osuessa tielle ne taipuvat ja kiertävät torjunnan ympäri.
Taso: A5
Chakra: 20
Damage: 28

Kuroito: Yari
Tekniikka mitä Nuno käyttää yleensä tarvitessaan voimaa nopeuden sijaan, minkä takia hän kietoo lukuisia kehostaan työntyviä rihmoja yhdeksi tai useammaksi(max 8) paksuksi nipuksi. Halutessaan hän pystyy käyttämään näitä lonkeronkaltaisia nippuja samaantapaan kuin huomattavastikkin ohuempia yksittäisiä rihmoja, sitoakseen tai sivaltaakseen haavoja vastustajaansa. Huomattavasti useammin Ningyou kuitenkin muodostaa rihmoistaan teräväkärkisen seipään, yrittäen iskeä sen vastustajansa lävitse keihääntavoin ja juuri tästä tekniikka on myös saanut nimensä. Ajankanssa hän on oppinut tekemään rihmoista monimutkaisempiakin muotoja, kuten suuri käsi jota käyttää johonkin tarttumiseen.
Taso: A5
Chakra: 30 luoda ja 15 per vuoro ylläpitää
Damage: 38
Kestävyys: 38

Kuroito: Tsunagukiri
Tekniikka jossa Nuno lähettää lukuisia rihmoja kietoutumaan vastustajansa ympärille, aivan kuten pelkässä Tsunagu tekniikassa. Saatuaan kuitenkin otteen hän ei pyri pitämään vastustajaansa vangittuna, vaan puristaa kätensä nyrkkiin ja saa rihmat kiristymään äkisti. Parhaassa tapauksessa rihmat kykenevät leikkaamaan niiden vangiksi jääneen henkilön raajat palasiksi, tosin useinmiten tekniikka aiheuttaa vain syviä haavoja ja tekee kyseisen raajan käytöstä mahdotonta.
Taso: A/A5
Chakra: 45
Damage: 55

Kuroito: Nuimono
Tekniikka jota on mahdotonta hyödyntää omaamatta samankaltaista rihmoista koostuvaa kehoa kuin Nunolla, joka itsekkin saa kiittää tästä kyvystä Orochimarun hänellä kokeitaan tehneitä tutkijoita. Näiden työn ja tämän tekniikan ansiosta Ningyouta on lähes mahdotonta surmata perinteisillä keinoilla, sillä tämän kehon pääosin muodostavat mustat rihmat kykenevät korjaamaan useimmat näillä tavoilla aiheutetuista vahingoista. Kalpea shinobi ei kykene käyttämään tätä tekniikkaa itseensä tietoisesti, mutta se aktivoituu automaattisesti hänen kehonsa vaurioituessa tarpeeksi pahasti. Useinmiten se tarkoittaa jonkun raajan leikkaantumista irti tai sisäelimen vaurioitumista, jolloin mustat rihmat aktivoituvat välittömästi ja korjaavat syntyneen vahingon ompelemalla raajan tai viottuneen elimen takaisin kuntoon. Rihmojen koostumuksen takia ne alkavat sulautua osaksi viottunutta kohtaa ja nopeuttavat vamman paranemista huomattavasti, vetäen vertoja jopa joillekkin kehittyneimmistä lääkintätekniikoista.
Toisin kuin itsensä kohdalla Nuno kykenee käyttämään rihmojaan halutessaan parantaakseen muiden saamia vammoja ja liittääkseen irti leikattuja raajoja takaisin paikalleen, vaikka välttääkin useimmiten sitä yksinkertaisempien menetelmien ollessa käytettävissä.
Taso:S(1)3
Chakra: 42
Kestävyys: -15% max hp:sta potilaalta, -20% max hp:ta jos käyttää itseensä
Vaikutus: Kohde saa täydet hp:t.
Viimeksi muokannut Cross, 16 Touko 2015, 22:27. Yhteensä muokattu 7 kertaa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Viesti: # 1028Viesti Cross »

Aseet ja varusteet

Kunai
Heitto/lähitaistelu ase.Muistuttaa pientä puukkoa.
Taso:E
Damage: 2 per kunai.
Muuta:Voi heittää max 6 kerrallaan.

Suriken
Pieni tähden muotoinen heittoase.
Taso:E
Damage: 1 per shuriken.
Muuta:Voi heittää max 8 kerrallaan.

Räjähdelappu
Pieni räjähtävä lappu jolla voi saada suurtakin tuhoa aikaiseksi.
Taso:D
Damage: 10 max
Chakra: 3 räjäyttää kaikki yhden vuoron aikana käytetyt laput.

Savupommi
Pieni pallo joka heittäessä räjähtää ja aiheuttaa sankan savu pilven, jolla voidaan sokaista vastustaja. Savupilveä voidaan käyttää piiloutumiseen, vetäytymiseen tai hyökkäämiseen.
Taso:D
Chakra: 3 räjäyttää kaikki yhden vuoron aikana käytetyt laput.

Numahiru
Nunon Kishinin suolta keräämiä mustapunaisia juotikkaita, jotka ovat luonnostaan erittäin vastustuskykyisiä useimmille myrkyille ja soveltuvat sen takia mitä parhaiten niiden poistamiseen haavoista. Käyttääkseen näitä juotikkaita tehokkaasti Ningyou on joutunut opettelemaan normaalin ihmisen verenkierto järjästelmän ulkoa, pystyäkseen asettamaan niitä oikeisiin kohtiin estääkseen myrkyn leviämisen ja saadakseen sen imetyksi pois. Juotikkaiden huono puoli on etteivät ne oli aivan yhtä tehokkaita kuin kunnolliset vastamyrkyt ja myrkynpoisto jutsut, eivätkä ne toimi muuta kuin nestemäisiä haavojen kautta leviäviä myrkkyjä vastaan.
Taso: B
Muuta: Lyhentää myrkyn vaikutusta kolmella vuorolla.

Kōsōkaban
Nunon mukanaan kantama ylimääräinen normaalia hieman isompi varustepussi, minkä hän on sullonut täyteen mitä erillaisimpia luonnosta löytyviä parantamiseen sopivia kasvien osia, marjoja, hyönteisiä, toukkia, yms. Oikeiden lääkintäninjojen ja kehittyneempien lääkkeiden puutteen takia hän on joutunut Kouga palvellessaan opettelemaan käyttämään näitä erinäisiä korvikkeita erittäin tehokkaasti ja pystyy tekemään pussinsa sisällön avulla ihmeitä, jotka saavat oikeatkin lääkintäninjat raapimaan ihmeissään päätään.
Taso: B
Muuta:

Akashisen
Punaisten ja vihreiden Äänemmaan metsissä kasvavien kärpässienten lakkien valkoisista pilkuista kuivaamisen jälkeen valmistettua hienoa jauhetta, jonka käyttö on melko yleistä Koga Inuzukan entisten alaisten keskuudessa pitkittyneiden taisteluiden aikana. Tällä yleensä nenänkautta nautittavalla aineella on huomattu olevan monia shinobin taistelukykyä ylläpitäviä vaikutuksia, jonka takia sen on sanottukin auttavan näitä taistelemaan kolme päivää ja yötä ilman taukoja. Tämä johtuu pääosin jauheesta limakalvojen kautta imeytyvistä keskushermostoa stimuloivista yhdisteistä, joka virittää käyttäjänsä aistit äärimmilleen ja laukaisee elimistön adrenaliinintuotannon.
Varsinaisen nimensä aine on kuitenkin saanut tilanteista jossa sitä otetaan tahallisesti yliannostus, mikä saa käyttäjän silmien virisuonet laajenemaan voimakkaasti ja yleensä lopulta alkamaan vuotaa, saaden silmänvalkuaisen värjäytymään punaiseksi. Yliannostus saa käyttäjänsä kehon käymään kirjaimellisesti ylikierroksilla, poistaen kivun ja väsymyksen tunteen. Samalla sen vaikutus myös poistaa käyttäjänsä kehon alitajuiset rajoitukset hieman samaan tapaan kuin ensimmäinen chakraportti, antaen käyttäjänsä lihasten täyden voiman tämän käyttöön. Tämä voima ei kuitenkaan tule täysin ilmaiseksi, sillä kehoon kohdistuvan huomattavan rasituksen lisäksi yliannostus aiheuttaa myös huomattavaa agressiivisuutta ja välinpitämättömyyttä vaarasta. Yliannostuksen vaikutuksen laantuessa seurauksena on yleensä voimakasta mielialanvaihtelua, vainoharhaisuutta, heikotusta, kouristuksen kaltaisia äkkiliikkeitä ja hajamielisyyttä, mitä lievittääkseen useimmat piristeen käyttäjät ovat enemmän tai vähemmän koukussa.
Taso: A
Chakra: 5 per vuoro
Hp: 5 per vuoro
Dmg: +5
Nopeus +10
Muuta: Yliannostuksen vaikutus ja maksu tuplaantuun viiden vuoron välein. Yliannostus kestää max 15 vuoroo.

Komoriuta
Pääosin eri kukkien jauhettuja terälehtiä vedessä lijottamalla valmistettava uute, jonka Nuno on itse kehittänyt jouduttuaan ottamaan ensimmäistä kertaa yhteen liian suuren yliannostuksen Akashiseniä ottanutta Kogan toista alaista vastaan. Tämä uute toimii tehokkaana vasta aineena sienijauheen vaikutuksille, katkaisten sen vaikutuksen lähes välittömästi verenkiertoon jouduttuaan ja laukaisee yliannostuksen jälkioireet erittäin voimakkaina. Aine vaikuttaa myös ei Akashiseniä käyttäviin henkilöihin hieman myrkyn tavoin, katkaisten näiden kehon adrenaliinin tuotannon käytännössä kokonaan, aiheuttaa voimakasta uupumusta ja voimattomuutta.
Taso: A
Dmg: 5 tekniikoista viiden vuoron ajaksi.
Nopeus: 10 viiden vuoron ajaksi.

Senbon
Nämä lähes huomaamattoman ohuet ja äärimmäisen terävät pääosin lääkintätarkoituksiin tarkoitetut neulat päätyivät Nunon haltuun erään Kishinin suolla kuolleen shinobin varusteista, jotka hän sattui sosialisoimaan omien varusteidensa täydennykseksi. Ne ovat huomattavasti parempi laatuiset kuin hänen aijemmin Kogan alaisuudessa omistamansa neulat, jotka pikkumies kadotti joutuessaan hylkäämään leiripaikkansa hyökkäyksen takia pakoillessaan Akuman alaisia entisen isäntänsä kuoltua. Toisin kuin hänen edelliset neulansa nämä ovat valmistettu huomattavasti parempi laatuisista materiaaleista, soveltuen siksi hyvin käytettäväksi asein taistelussa. Ensisijaisesti ne ovat pikkumiehelle kuitenkin työkalu vankien kiduttamiseen ja tovereidensa parantamiseen vanhanaikaisia akopunktio menetelmiä käyttäen.
Taso: A
Muuta: Jokainen aseeseen keskitetty chakrapiste nostaa lääkintätekniikoiden tehoa yhdellä. Max 15.
Viimeksi muokannut Cross, 12 Touko 2015, 20:35. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”