Ichiriki Kagero - Pohjoinen osa

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Otogakuren kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Ichiriki Kagero - Pohjoinen osa

Viesti: # 3Viesti Southpaw »

Nimi: Ichiriki Kagero
ANBU-koodinimi: Inu
Skp: Nainen
Ikä: 18
Kylä: Otogakure, pohjoinen
Arvo: Chuunin
Bloodline: Hyouton

Luonne:
Panta kaulassa Kagero villi ja kuriton, eikä ole kovinkaan epätavallista nähdä tämä kunoichi alaikäisyydestään huolimatta milloin missäkin juottolassa tai jonkun täysin tuntemattoman miehen tai naisen seurassa etsimässä hetken huvia. Tytöllä on myös tapana puhua suoraan, piittaamatta minkäänlaisista kohteliaisuussäännöistä. Kurittomuudestaan huolimatta, Kagero on kuitenkin uskollinen sen hetkiselle isännälleen ja suorittaa tehtäviä tämän nimissä, vaikka moinen ei aina jaksaisi niin kovin paljon kiinnostaakaan.
Panta poissa Kageron kylmempi ja tunteettomampi puoli astuu kuitenkin esiin ja silloin tämän elämän ainoaksi tarkoitukseksi ja päämääräksi muodostuu vain annetun tehtävän suorittaminen. Tässä tilassa Kagero tappaa epäröimättä jokaisen joka estää häntä suorittamasta annettua tehtävää, riippumatta siitä onko vastassa toisen kylän ninja tai joku omista. Tämä persoona myös mahdollistaa Kagerolle likaisten tehtävien tekemisen, sillä tässä tilassa Kagero tappaa epäröimättä vaikka vauvoja kehtoihinsa jos tämän sen hetkinen isäntä on niin käskenyt.



Ulkonäkö:
Kagero on huomiota herättävä ilmestys, mutta enemmänkin räväkän pukeutumisensa kuin kauneuden takia. Iholtaan Kagero on tumma ja silmät tytöllä ovat jäänsiniset. Hiuksensa Kagero on kasvattanut aiemmin päätään koristaneesta irokeesista hieman pitemmiksi ja pitää niitä useimmiten auki vaikka tiedostaakin että vihollisen olisi halutessaan helppo tarttua niihin. Naisen oikea hiustenväri on musta, mutta yleensä Kagero pitää hiuksensa kuitenkin violetiksi värjättynä, joskin ei ole harvinaista, että tämä hetken mielijohteesta värjää sen aika ajoin jollain muulla värillä. Lisäksi Kagerolla on kummassakin korvassaan kaksi mustaa korvarengasta ja vasemmassa käsivarressaan tällä on tatuoituna anbuille ominainen tatuointi, merkkinä kylän erikoisjoukkoihin kuulumisesta. Vyöllään nainen kantaa mukanaan aina kahta miekkaa joista toinen on varattu Kageron villimmän persoonan käyttöön ja toinen taas on varattu tunteettomalle persoonalle.

Tehtävien ulkopuolella naisen vaatetuksena useimmiten toimii musta korsetti ja violetti hame, jonka alta saattaa nähdä silloin tällöin vilauksen hipster-mallisista mustista alushousuista peittämässä kriittisimpiä kohtia. Hame on sidottu tytön vyötäisille nahkavyöllä josta myös tämän varustelaukku roikkuu selän takana. Kenties yksi huomiota herättävimmistä yksityiskohdista on kuitenkin piikein koristeltu nahkainen kaulapanta, jota Kagero ei itse ota koskaan pois.

Työskennellessään kuitenkin anbuna, Kagero on yleensä pukeutunut anbuille ominaiseen asuun, johon naisen tapauksessa kuuluu musta hihsaton paita, sekä harmaa anbu-liivi. Jalassaan nainen pitää mustia housuja, sekä tavallisia ninjasandaaleja. Kageron käytössä oleva anbumaski muistuttaa muodoltaan koiraa, mitä muut anbut pitävät naiselle vain sopivana, sillä tämä on tietämättään jo saanut Pohjoisen Otogakuren anbujen keskuudessa lempinimen "Akuman koira".

Kuva Kageron anbumaskista

Genin look
Kuva

ANBU look
Kuva

Menneisyys:
Kageron äiti oli alun perin Kirigakuresta lähtöisin oleva ninja, joka jätti kylänsä taakseen nykyisen Mizukagen noustua valtaan ja lopetettua Verisen Kirigakuren aikana ylläpidetyt tavat. Vuosien päämärättömän vaeltamisen ja palkkasotilaan töiden jälkeen nainen lopulta päätyi Otogakureen ja siellä lopulta pohjoiseen osaan maan jakautuessa eri hallitsijoiden kesken. Uuden kodin löytämistä seurasi luonnollisesti villisti juhlittu yö ja siitä yhdeksän kuukautta myöhemmin Kagero syntyi erään yhden yön suhteen seurauksena, josta naisella ei ollut edes kunnon muistikuvia johtuen vahvasta humalatilasta jossa oli tuona yönä ollut. Niinpä Kagero sen paremmin kuin tämän äitikään ei tiedä kuka hänen isänsä on.
Tytön opittua hädin tuskin kävelemään Kageron äiti alkoi kouluttaa tätä verisen Kirigakuren oppien mukaisesti. Koulutus alkoi nopeasti tuottaa tuloksia ja Kagero vaikutti pienestä pitäen lupaavalta shinobilta, erityisesti miekkatekniikoiden osalta. Oli helppoa huomata, että Kagero nautti taistelusta ja verenvuodatuksesta, lähinnä äitinsä opetettua hänet siihen ja niinpä tämä taisteli jokaisessa harjoitusottelussa tappaakseen. Erään harjoitusottelun aikana näin melkein kävikin Kageron voitetettua harjoitusvastustajanaan toimineen vanhemman lapsen. Lapsi sai säästää henkensä vain koska Kageron äiti puuttui tilanteeseen ennen kuin tyttö ehti viedä taistelua täysin loppuun asti. Tämän välikohtauksen jälkeen Kageron äiti tuli kuitenkin siihen tulokseen, että tyttären koulutuksen aikana kasvanutta tappamisviettiä olisi jotenkin hillittävä, niinpä tämä seuraavana päivänä toi tytölle kaulapannan, jota Kagero alkoi pitää kaulassaan vuorokauden ympäri saamatta lupaa ottaa sitä koskaan itse pois.

Nyt alkoi täysin toisenlainen koulutus. Kageron äiti takoi tiukasti tyttärensä päähän, että kun panta oli kaulassa, tappaminen ei ollut sallittua, ellei erikseen käsketty. Tytön oli tehtävä koiran tavoin täsmälleen mitä käskettiin, ei yhtään sen enempää eikä vähempää. Pannan taas ollessa poissa, olisi lupa tappaa jokainen joka asettuisi kylää vastaan tai estäisi Kageroa suorittamasta annettua tehtävää. Tämä käytäntö iskostuikin akatemiaa edeltävien vuosien aikana tytön päähän niin lujasti, että tämä edelleen pitää pantaa kaulassaan ja toimii koiran tavoin sen hetkisen isäntänsä käskyjen mukaan. Isännän ottaessa pannan kuitenkin pois, Kagero muuttuu konemaiseksi tappajaksi jonka ainoa tarkoitus ja päämäärä on vain suorittaa annettu tehtävä, hinnalla millä hyvänsä.

Kun Kageron lopulta tuli aika mennä koulutukseen Akuman hallussa olevaan pohjoiseen tukikohtaan ja ansaita genin arvonsa, oli tämä jo aloittaessaan lupaava nuori ninja ja linnakkeella opettavat ninjat seurasivatkin mielenkiinnolla Kageron edistymistä. Äitinsä opettamien taitojen vuoksi, Kagero oli selkeästi ryhmänsä parhaimpia kenjutsussa, eikä ninjutsun käyttökään ollut mahdotonta, vaikka tytön chakranhallinnassa olisi ollut parantamisen varaa. Lopulta tuli kuitenkin päivä, jolloin pohjoisen koulutuskeskuksen loppukoe pidettäisiin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ichiriki Kagero

Viesti: # 5Viesti Southpaw »

Hahmosta

Kuva
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 23
Chakraelementit: Vesi, tuuli
Ammatti: ANBU
Chuunin, nuorempi: +4 nopeutta
Chuunin, vanhempi: +3 nopeutta
TBJ, nuorempi: +3 nopeutta
TBJ, vanhempi: +4 nopeutta

Pisteet
Hyouton: 6p = +3dmg/-3ch
Kenjutsu: 4p = +2dmg/-2ch

Tehtävät:
D: 7
C: 7
B: 6
A: 19
S: 4

Epäonnistuneet tehtävät:
D:
C:
B:
A:
S:

Harjoitukset/Tarinat:
D: 5
C:
B:
A:
S:

Ropetukset:
D: 1
C: 5
B: 6
A: 2
S:
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ichiriki Kagero

Viesti: # 6Viesti Southpaw »

Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ichiriki Kagero

Viesti: # 7Viesti Southpaw »

Suhteet foorumin muihin hahmoihin

Akuma (NPC)
Akuma on Otogakuren pohjoisen osan johtaja jolta Kagero ottaa käskynsä. Käytännössä Kagero on Akuman käytössä oleva orja ja etenkin kun Akuma ottaa naisen kaulassa olevan pannan pois, miehellä on valta käskeä Kageroa tekemään ihan mitä tahansa, myös viettämään öitä muiden tuskasta nauttivan miehen kanssa.

Ichiriki Itoko (NPC)
Kageron äiti. Naisella on äitiinsä lähinnä ammatilliset välit, sillä Kagero ei koskaan ole saanut äidiltä erityisemmin huolenpitoa osakseen ellei se ole ollut aivan välttämätöntä. Koska Kagero on äitinsä toimesta koulutettu Verisen Kirigakuren menetelmiä käyttäen, ei nainen osaa nähdä mitään väärää siinä kaikessa mitä on joutunut äitinsä käskystä kestämään.

Kurogane Kion (Ookami_Otoko)
Mies jonka Kagero tapasi ollessaan kylpemässä kuumilla lähteillä. Miehen ollessa selvästi tirkistelemässä KAgero ei voinut vastustaa ja kiusoitteli Kionia vilauttelemalla tälle ihan tarkoituksella. Myöhemmin Kagero tapasi tämän uudelleen jouduttuaan taisteluun, jonka aikana Kion liittyi Kageron avuksi taisteluun.

Kuva
Ningyou Nuno (Cross)
Inuzuka Kougan entinen alainen, jonka Kagero tapasi ollessaan tehtävällä, varmistamassa että Kougan kuoltua Läntinen Otogakure päätyy varmasti Akuman hallintaan. Nuno hyökkäsi ensin Kageron ja tämän seurassa olleen Kionin kimppuun, mutta suostui kuitenkin lopulta tulemaan Kageron mukana pohjoiseen, halutessaan kuulla Akumalta kuka Kougan tappoi. Akuma määräsi Nunon lopulta Kageron alaisuuteen ja yhdessä suoritettujen tehtävien myötä Kagero on oppinut nopeasti luottamaan tähän hajamieliseen pikkumieheen siinä määrin, että pitää tätä ystävänään.

Kuva
Sanada "Tsuchigumo" Akki (Cross)
Miekkamies jonka Kagero tapasi eräänä iltana ollessaan viettämässä aikaa Käärmeen silmä -pubissa. Kaksikko vietti suuren osan iltaa keskustellen, kunnes molemminpuolinen flirttailu johti siihen, että Kagero ja Akki päätyivät viettämään seuraavan yön yhdessä. Akki onnistui tekemään naisen yöstä siinä määrin ikimuistoisen ja erityisen, että Kagero alkoi ajatella miehen olevan enemmän kuin ihan kuka vain yhden yön hoito. Yhteinen yö kuitenkin päättyi onnettomasti, kummankin sanottua asioita joita eivät tarkoittaneet ja kaksikon tiet erosivat lopulta vaivautuneissa merkeissä. Myöhemmin Kagero tapasi Akkin vielä toistamiseen ja tuon tapaamisen aikana ilmeni, että molemmilla oli todellisuudessa kiinnostusta toisiaan kohtaan. Akkin joutuessa kuitenkin lähtemään suorittamaan omia tehtäviää Yakuzan parissa, Kageron puolestaan oli Akuman orjana pakko jäädä Otogakureen odottamaan, että Akki jonain päivänä palaisi.

Kuva
Sarutobi Miki (Cross) (Tuntee vain koodinimellä M)
Konohalainen ninja, jonka Kagero tapasi Kishin suolla käydyn taistelun loppuvaiheilla. Saatuaan Nunon kanssa tehtäväksi tuhota alueella sijainnut pato ja pyyhkäistä vesimassojen avulla vihollisjoukot tiehensä, kaksikko sai Mikin avukseen muutaman muun konohalaisen kanssa. Luullen ensin toisiaan vihollisiksi, kaksikko otti rajusti yhteen ja olisivat epäilemättä tappaneet toisensa ellei väärinkäsity olisi tullut taistelu aikana ilmi. Yhdessä suoritetun tehtävän jälkeen Kagero alkoi vähitellen pitää Mikiä eräänlaisena kilpailijana ninjan taitojensa puolesta, joskin pitää rauhan keskellä varttunutta naista joiltain osin naiivina verrattuna Äänenmaassa sodan keskellä selvinneisiin ninjoihin.

Senju Koga (sumufani) (Tuntee vain koodinimellä K)
Toinen konohalaisista ninjoista, jotka olivat Kageron ja Nunon mukana Kishin suolla käydyssä taistelussa tuhoamassa alueella ollutta patoa. Kogan harvinaisen verilinjan vuoksi Kagero arvostaa tämän kykyjä ninjana, mutta luonteen puolesta pitää Kogaa aavistuksen liian pehmeänä, sillä tämä vaikuttaa ottaneen sota-alueelle joutumisen raskaasti, minkä lisäksi Kogan suhtautuminen Kageroa kohtaan on saanut Kageron epäilemään, että tämä pitää sodan keskellä varttuneita shinobeja jotenkin itseään huonompina.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ichiriki Kagero

Viesti: # 8Viesti Southpaw »

Tavarat

- Kunaita
- Shurikeneja
- Otogakuren otsapanta


D-taso

Räjähdelappu
Pieni lappu jonka voi laittaa kiinni kunai perään tai melkein mihin vaan kohteeseen. Sillä on toinen liimapuoli jolla se laitetaan kiinni. Hetken kuluttua kiinnityksen jälkeen tämä lappu räjähtää ja tekee pientä vahinkoa.
Taso: D
Damage: 10 välittömässä kosketuksessa, jonka jälkeen damage pienenee rajusti, mitä kauempana kohde on. Kahden metrin päästä lappu ei tee vahinkoa, mutta paineaalto voi lennättää taaemmas.
Chakra: -3 laukaista samalla vuorolla heitetyt laput
Määrä: 10 per tehtävä

Savupommi
Pieni pallo joka heittäessä räjähtää ja aiheuttaa sankan savu pilven, jolla voidaan sokaista vastustaja. Savupilveä voidaan käyttää piiloutumiseen, vetäytymiseen tai hyökkäämiseen. Savupilvi saattaa haitata hengittämistä lievästi, mutta se on hajuton.
Taso: D
Omistettu määrä: 3 per tehtävä

Valolappu
Kirkkaan valon tuottava räjähdelapun näköinen lappu. Kirkas valo on omiaan sokaisemaan hetkellisesti varautumattomat henkilöt. Valossa on hyvin pieni viive, jonka avulla lapun käyttäjä itse ehtii sulkea silmänsä tai muuten varautua välähdykseen. Laput ovat yleisiä ja maailmanlaajuisia.
Taso: D
Chakra: -3 laukaista samalla vuorolla heitetyt laput
Määrä: 10 per tehtävä


B-taso

Talismaani
Aokigaharassa asuvan Nura klaanin kuolleelta jäseneltä viety pieni luinen talismaani, jota jokainen vuoristometsässä sijaitsevan Tonon kylän shinobi kantaa mukanaan. Talismaaniin tehtyjen kaiverrusten takia sillä on kyky imeä jatkuvasti pieni määrä chakraa käyttäjästään, muuttaen tämä näkymättömäksi passiivisille chakran aistinta tekniikoille, mikä tekee huomaamattomasti liikkumisesta paljon helpompaa. Sen voima rajoittuu kuitenkin vain tilanteisiin jolloin henkilö ei käytä mitenkään mainittavissa määrin chakraansa, vaan keskittyy lähinnä pysymään piilossa.
Taso: B


S-taso

Koshi
Kestävä miekka, joka on tehty Kaguyan luusta, jonka Kagero otti talteen erään suolla käydyn taistelun aikana tappamaltaan vastustajalta. Kaguyan luun kestävyyden ansiosta, miekalla pystyy ottamaan vastaan voimakkaitakin iskuja, ilman että miekka hajoaa.
Taso: S

Namerakade
Kevyt, mutta kestävä katana, joka on teroitettu niin teräväksi kuin suinkin mahdollista ja kahva on muotoiltu sopimaan käteen täydellisesti. Aseen keveyden vuoksi, miekkatekniikoiden tekeminen onnistuu sulavasti ja mahdollisimman vähällä vaivalla.
Taso: S
Palkintoja käytetty: D, C, B, A ja S

Nokogiri
Raskasrakenteinen katanaa muistuttava miekka, joka normaalista katanasta poiketen on kuitenkin teroitettu kummaltakin sivulta. Toinen silmiinpistävä seikka aseessa on, että terästä on tehty sahalaitainen, jolloin se aiheuttaa iskiessä enemmän vahinkoa kuin mitä normaali terä-ase saisi aikaan.
Taso: S
Palkintoja käytetty: D, C, B, A ja S
D: Maksamalla -1ch ylimääräistä saa +1dmg aseella tehtävään tekniikkaan
C: Maksamalla -2ch ylimääräistä saa +2dmg aseella tehtävään tekniikkaan
B: Maksamalla -3ch ylimääräistä saa +3dmg aseella tehtävään tekniikkaan
A: Maksamalla -4ch ylimääräistä saa +4dmg aseella tehtävään tekniikkaan
S: Maksamalla -5ch ylimääräistä saa +5dmg aseella tehtävään tekniikkaan
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ichiriki Kagero

Viesti: # 9Viesti Southpaw »

Ninjutsu


E-taso

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Chakra: -1 per klooni

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Chakra: -2

Kinobori no Waza (Act of Tree Climbing)
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiinsa. Painaessaan jalkansa jotain objektia vasten, esim. puuta, pystyy ninja kävelemään objektia pitkin vaakatasossa tai vaikka roikkua jaloissa olevalla chakralla pää alaspäin.
-1 chakraa/vuoro olla jossakin objektissa kiinni jaloillaan.

Suimen Hokou no Waza (Act of Water Surface Walking)
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiinsa. Chakravaraus antaa ninjan liikkua veden päällä uppoamatta siihen.
-1 chakraa/vuoro liikkua tai olla veden päällä.


D-taso

Shunshin
Shunshin on tekniikka jossa ninja liikkuu chakran avulla nopeammin kuin mihin luonnollisesti pystyisi. Sivustaseuraajan silmiin tämä tekniikka näyttää siltä kuin ninja kirjaimellisesti katoaisi yhdessä paikassa ja ilmestyisi jälleen näkyviin toisessa. Jotkut ninjat myös käyttävät savupommeja, lehtiä, korppeja tai mitä tahansa vapaavalintaista näkösuojaa peittämään liikkeelle lähtemisen. Lisäksi tekniikasta on olemassa myös erilaisia variaatioita kylien välillä ja jopa yhden kylän sisällä toisen ninjan käyttäessä esimerkiksi tuulielementtiä hyväkseen ja toisen taas käyttäessä vaikka sähköä. Vaikka Shunshin on yleinen tekniikka shinobien joukossa ja useimmat osaavat ainakin alemman tason version tekniikasta, se on silti hyvin hankala oppia ja hankala käyttää taistelussa, etenkin kun on kyse tekniikoiden väistämisestä tai pitkien matkojen kulkemisesta. Tekniikalla pystyykin väistämään vain pienelle alueelle kohdistuvat tekniikat, esim. miekaniskut, kun taas Kamaitachin tai Tsuchi Bakuhan kaltaisia laaja-alaisia tekniikoita ei kykene väistämään lainkaan. Lisäksi vaikka Shunshinilla liikkuva ninja onkin nopea hetkellisesti, jopa tähän jutsuun erikoistuvat ninjat, jäävät lähes poikkeuksetta kakkoseksi, jos lähdetään kilpailemaan nopeudessa Hiraishin no jutsua vastaan.
Muuta: Pelitilanteissa joissa Shunshinia käytetään väistämiseen, maksu menee kerran jokaista kohti tulevaa erillistä jutsua kohti. Tällä tavoin erilaisia hyökkäyskomboja vastaan (esim. miekkatekniikka + hien) selviää kohtuullisemmalla chakramaksulla.

Taso: D2
Chakra: -3

Suiton Bakushouha
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan vesisuihkun. Jutsu soveltuu lähinnä sammuttamistarkoituksiin.
Taso: D2
Chakra: -1


C-taso

Suiton: Mizurappa
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan voimakkaan vesivirtauksen vastustajaa päin. Virran voima voi jopa murtaa luita.
Taso: C3
Chakra: -5
Damage: 7
Muoto:Pystyy halutessaan keskittämään tekniikan vaikutuksen pienemmälle tai laajemmalle alueelle.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ichiriki Kagero

Viesti: # 10Viesti Southpaw »

Kekkei genkai: Hyouton


D-taso

Samui tsubasa no jutsu
Jutsun aikana ninja tekee käsimerkin ja muodostaa eteensä jäisen, hieman kaarevan ja epätasaisen jääterän. Tämän jälkeen ninja laukaisee jääterän kohti vihollista. Täydellisesti osuessaan terä repii vastustajalle useita syviä haavoja osumakohtaan.
Taso: D2
Chakra: -3
Damage: 4


C-taso

Hissatsu Hyoso
Ninja luo vastustajan alle ohuen jääkerroksen ja tekee sitten käsimerkin. Jäästä kohoaa tämän jälkeen lukuisia teräviä piikkejä, jotka lävistävät vastustajan, ellei tämä ehdi väistää ajoissa.
Taso: C3
Chakra: -5
Damage: 7
Muoto: Kykenee halutessaan säätelemään piikkien paksuutta ja määrää.

Hyouton Shuriken no jutsu
Ninja luo lähistöllä olevasta vedestä ympärilleen suuria, noin kämmenen kokoisi lumihiutaleita, jotka lopulta jäädyttää hiutaleen muotoisiksi jääteriksi. Tämän jälkeen ninja lähettää muodostamansa jääshurikenit kohti vihollista.
Taso: C3
Chakra: -6
Damage: 8
Muoto: Kykenee tekemään jäästä niin läpinäkyvää, että aseita on vaikeampi havaita ilmasta.


B-taso

Hyouton bunshin no jutsu
Tehtyään tarvittavat käsimerkit ninja pystyy luomaan jäästä muodostuvan bunshinin, joka pystyy vaikuttamaan ympäristöönsä. Jääbunshin voi tehdä myös omaan elementtiinsä kuuluvia jutsuja, joihin vaadittavan chakran se saa isännältään.

Taso: B4
Chakra: -5 per bunshin
Muuta: Tällä tasolla klooni pystyy heikommista bunshineista poiketen puhumaan ja menemään kauemmas isännästään.
Muoto: Voi tehdä ilman käsimerkkejä

Dai Hissatsu Hyoso
Ninja luo vastustajan alle ohuen jääkerroksen ja tekee sitten käsimerkin. Jäästä kohoaa tämän jälkeen lukuisia teräviä piikkejä, jotka lävistävät vastustajan, ellei tämä ehdi väistää ajoissa.
Taso: B4
Chakra: -10
Damage: 13
Muoto: Voi tehdä ilman käsimerkkejä

Hyouton: Tsubame Fubuki
Tässä tekniikassa ninja luo olemassa olevasta jäästä tai vedestä linnun muotoisia jääpalasia, jotka ohjaa kohti vihollista. Mikäli osa hyökkäys menee ohi, linnut pystyy ohjaamaan uudelleen vastustajan kimppuun.
Taso: B4
Chakra: -12 aktivoida, -4 ohjata lintuja jos hyökkäys menee ohi
Damage: 13-15
Muoto: Jää on tällä tasolla kirkasta kuin lasi, minkä vuoksi niitä on hyvin vaikea havaita ennen kuin on jo liian myöhäistä.


A-taso

Fubuki no jutsu
Tässä tekniikassa ninja käyttää hyväkseen tuulielementtiä ja puhaltaa bloodlinensä avulla Kamaitachia muistuttavan lumimyrskyn kohti vihollista. Kamaitachin tavoin tämä hyökkäys ei kuitenkaan leikkele vastustajaa vaan jäädyttää tämän.
Taso: A5
Chakra: -25
Damage: 30


Tasojutsut

Aisu no tate
Ninja tekee käsimerkit ja muodostaa vedestä eteensä hieman itseään suuremman vesimuurin, jonka sitten jäädyttää erittäin kestäväksi jäiseksi kilveksi, joka suojaa kohti tulevilta iskuilta.
Muoto: Voi tehdä ilman käsimerkkejä

Taso: D2
Chakra: -3
Suojaa: 4 dmg

Taso: C3
Chakra: -6
Suojaa: 8 dmg

Taso: B4
Chakra: -12
Suojaa: 15 dmg

Akuma no Fubuki
Tässä tekniikassa ninja muodostaa sumua ja lumisateen, joka leviää nopeasti kattamaan koko taistelualueen. Lumimyrsky on sen verran voimakas ja sakea, että sitä voi käyttää Kirigakure no jutsun tapaan piiloutumiseen ja salamurhaamiseen. Kirigakure no jutsusta poiketen tämä tekniikka kuitenkin myös jäädyttää vastustajaa ja aiheuttaa pitemmällä aikavälillä paleltumia viholliselle.
Muoto: Kykenee hallitsemaan lumimyrskyn voimakkuutta niin että voi nostattaa kunnolla riehuvan myrskyn taikka hyvin jäätävältä tuntuvan sumumassan jonka keskellä sataa vain muutamia hiutaleita.
Muoto: Voi tehdä ilman käsimerkkejä

Taso: C3
Vaikutus: Muodostuu suhteellisen sankka lumimyrsky noin 10x10 metrin kokoiselle alueelle.
Chakra: -3/vuoro

Taso: B4
Vaikutus: Muodostuu todella sankka lumimyrsky kymmenien metrien laajuiselle alueelle.
Chakra: -7/vuoro

Hijutsu: Sensatsu Suisho
Ninja tekee käsisinetin ja nostaa maasta vettä ilmaan muuttaen sen sitten terävien jääneulojen muotoon, jotka ympäröivät vihollisen joka puolelta. Tämän jälkeen neulat syöksyvät kohti vihollista ja lävistävät tämän.

Taso: B4
Chakra: -12
Damage: 13-17

Taso: A2
Chakra: -25
Damage: 24-28

Mizu toketsu no jutsu
Tällä tekniikalla ninja kykenee halutessaan jäädyttämään kaikki itseään kohti tulevat vesijutsut ennen kuin ne ehtivät osua. Jutsun avulla luotua jäätä voi käyttää hyväksi omissa hyökkäyksissä. Tekniikkaa voi myös tarvittaessa käyttää omiin tekniikoihin, taikka jäädyttämään ympäristössä olevaa vettä.
Muoto: Voi tehdä ilman käsimerkkejä

Taso: D2
Chakra: Jutsun damage -1
Muuta: Toimii vain D-tason jutsuihin

Taso: C3
Chakra: Jutsun damage -2
Muuta: Toimii vain D-C -tason jutsuihin
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ichiriki Kagero

Viesti: # 11Viesti Southpaw »

Kenjutsu


D-taso

Doryusen
Tässä yksinkertaisessa tekniikassa ninja iskee miekkansa maahan heittäen vastustajan päälle soraa ja kiviä. Tämä yleensä hämää vastustajaa ja antaa aukon suuremmalle hyökkäykselle.
Taso: D2
Chakra: -2
Damage: 2-3

Kaze: Ryukansen
Ninja heiluttaa nopeasti miekkaansa sivulta sivulle luoden toisiaan halkovia ilmavirtoja.
Taso: D2
Chakra: -4
Damage: 5


C-taso

Shosen
Tämä tekniikka on ylöspäin survaisu miekalla, joka on niin voimakas, että se voi jopa lähettää vastustajan ilmalennolle.
Taso: C3
Chakra: -5
Damage: 7

Tsuisen
Tässä tekniikassa ninja hyppää vastustajansa yläpuolelle ja iskee tätä miekallaan päähän. Miekkaan keskittyy paljon energiaa ja tämän tekniikan avulla voi jopa halkasita heikompia aseita.
Taso: C3
Chakra: -5
Damage: 7


B-taso

Kiritori Juji (Cutting Cross)
Toimii vain kahdella miekalla! Kiritori Jujissa käyttäjä pistää miekkansa X:än muotoisen asentoon jättäen vastustajan pään tai vartalon niiden väliin. Sitten hän keskittää hivenen chakraa miekkoihin ja iskee ne täydellä voimalla yhteen ikään kuin leikaten saksilla vastustajan kahtia. Tekniikassa suurin haaste on saada vihollinen miekkojen väliin, mutta hyvänä puolena toimii se, että sinne joutuessaan iskua on erittäin vaikea torjua tai väistää.
Taso: B4
Chakra: -12
Damage: 15

Tsuishōsen
Tämä tekniikka on tehostettu nopea combo kahdesta C tason Kenjutsusta, jossa ensin survaistaan vihollinen ilmaan Shōsenilla. Tätä iskua seuraa hyppy vihollisen yläpuolelle, josta tämä isketään takaisin maan kamaralle Tsuisenin avulla.
Taso: B4
Chakra: -12
Damage: 15


A-taso

Ichiontei Zetsumei
Odori no Zetsumei nimistä taijutsutekniikkaa hyödyntävä miekkatekniikka, jossa ninja seisoo ensin aivan normaalisti vastustajansa edessä. Seuraava asia, jonka hänen vastustaja huomaa on se että hän seisookin tämän takana, poistaen veren miekastaan yhdellä heilautuksella. Tekniikka perustuu Odori no Zetsumein vaatimaan suureen nopeuteen, jonka avulla syöksähdetään nopeasti eteenpäin ja jätetään varjokuvajainen hämäämään vastustajaa. Tämän silmää nopeamman syöksähdyksen aikana hän iskee yhtä vastustajansa elintärkeistä elimistä.
Taso: A2
Chakra: -25
Damage: 21 ja 3 seuraavien kolmen vuoron ajan.

Kaiten Ken
Korkean tason miekkatekniikka, joka on vaarallinen osuessaan. Kaiten Kenin käyttäjä ottaa miekastaan vastakkaisen otteen, eli pitää sitää kädessä niin, että miekan tupen pää tulee ulos peukalon ja etusormen välistä. Sen jälkeen jutsun tekijä syöksyy täydellä nopeudella vihollista päin ja hyppää ilmaan pyörien erittäin nopeasti kolme kertaa ympäri pitäen miekkaa vastustajan rintakehän tai yläselän kohdalla. Näin Kaiten Ken:issa isketään vihollista kolme kertaa lähes samanaikaisesti rintakehään, iskut ovat erittäin nopeita ja tehokkaita. Isku on helppo väistää jos sen tekee suoraan edestä päin, siksi Kaiten Kenilla isketään yleensä selkään tai puolustuskyvyttömään viholliseen. Se toimii myös erittäin hyvin suoraan Odori no Zetsumei'n jäkeen käytettynä.
Taso: A5
Chakra: -20
Damage: 25
Nopeus: +6 iskuihin
Muuta: Iskut tapahtuvat lähes samanaikaisesti eli jos yksi osuu, niin käytännössä muutkin

Setsuna Shouten
Korkean tason miekkatekniikka, jossa tekijä ottaa miekkansa vasempaan käteensä ja vetää miekkakäden taakse ja laittaa oikean kätensä eteen, lähelle miekan kärkeä. Sitten tekniikan tekijä syöksyy täydellä vauhdilla eteenpäin ja tekee todella voimakkaan piston miekallaan vihollista kohti. Jos pisto menee ohi vihollisen vasemmalta puolelta, voidaan sitä yrittää vielä paikata tekemällä nopea viilto sivulle. Mutta jos tekniikka menee kokonaan ohi, jättää se sen käyttäjän pahasti alttiiksi vihollisen hyökkäyksille.
Taso: A5
Chakra: -30
Damage: 30-35
Nopeus: +10
Muuta: Jutsun aikana sen käyttäjä on täysin puolustuskyvytön selästä tulevia hyökkäyksiä vastaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ichiriki Kagero

Viesti: # 12Viesti Southpaw »

Muuta mainitsemisen arvoista

Ei mitään vielä
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”