Sivu 1/2

Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 07 Maalis 2016, 18:13
Kirjoittaja LordVonKwaak
Omalta osaltaan varsin railakkaan yön jälkeen Kamui jätti Kankin kanssa Konohan taaksensa, suunnaten kohti määränpäätä, Roudan maata. Tulimaan laajalla alueella vastaan tuli nähtävyys jos toinenkin, mutta kaksikko sai matkata rauhassa. Vasta kun raja Kuumien lähteiden maahan oli ylitetty, Kamui pysähtyi äkisti.
"Haistaks sä verta?" Iwalainen katseli ympärilleen. Pienen etsinnän jälkeen kaksiko löysi puskasta nuoren miehen ruumiin. Tätä oli puukotettu useita kertoja rintaan, eikä ruumis ollut ehtinyt vielä kylmetä. Kamuin huomio keskittyi kuitenkin aivan muuhun.
"Siviili", Iwalainen mumisi ilmeettömästi. Ruumiilla ei ollut mukanaan mitään shinobien varusteita taikka jälkiä niiden kantamisesta.
Huokaisten Kamui suoristui. Sulkien silmänsä keskittyäkseen, Iwalainen teki käsimerkin. Minuutin etsinnän jälkeen sensori löysi kaksi jälkeä, jotka sopivat kuvaan.
"Hm? Vai niin..." Chakrajäljistä Kamuin sai varmistuksen epäilylleen: surmansa saanut mies ei ollut pistänyt vastaan, saaden silti monta iskua rintaansa. Iskuissa korostui tarpeeton voima. "Taidetaampas poiketa polulta hetkeksi."
Kamuin oikean käden suu avautui ja ilmoille hyppäsi kaksi lintua, jotka suurenivat auton kokoisiksi. Iwalainen hyppäsi toisen selkään ja Kankin noustua toisen, kaksikko kohosi yläilmoihin.

Ilmateitse kaksikko saavutti pakenijat nopeasti. Kamui kuitenkin ohjasi linnun kaartamaan kauempaa, lentäen aivan puidenlatvojen yläpuolella. Kierrettyään kaksikon tulevalle reitille, Kamui ohjasi linnut pois, jääden puun oksalle odottamaan.


// Vihut: kaksi vihua (voi olla lemmikki ja omistaja, tyyli vapaa) ja toinen on A, toinen C. Sitten on ylimääräinen B, jonka statsit voi jakaa miten haluaa (esim. AB ja C, taikka sit tasaisemmin niin et o boostittu A ja C vihu).
Ensin Kanki, jonka jälkeen NpC //

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 07 Maalis 2016, 20:45
Kirjoittaja sumufani
Kanki haukotteli heidän lähtiessään aamusta, sillä hän oli eksynyt yöllä ja majatalon löytyminen oli venähtänyt niin kuin hän oli pelännyt. Hän oli nukkunut pari tuntia ennen kukon laulua, jolloin hän aloitti venyttelynsä ja aamun harjoituksensa.
Mutta tässä he nyt olivat ja Kanki haistoi ilmaa kamuin kysyessä haistoiko hän verta.
''Kyllä. Aika voimakaasti myös.''
Nuorukainen sanoi ja alkoi etsiä hajun lähdettä. Kamui huikkasi hänet katsomaan tuota epäonnekasta. Siviili niin kuin Iwalainen mumisi kuivan kuuloisesti ja Kanki katsoi pisto jälkiä. Osa oli vähän missä sattu, mutta niillä millä oli väliä oli isketty melkein pelottavalla tarkuudella.
''Nopiaa kahtottuna koko homma näyttää sotkulta, mutta täällä on pari jotka on oikeasti tähdätty hyvin.''
Nuorukainen tokaisi ja nousi itsekkin pystyyn ja Kamui sanoi heidän poikkeavan polulta, mihin Kanki ei pistänyt vastaan. Hetken päästä Iwalainen oli paikantanut pakenijat ja loi kaksi tirppaa. Hän nousi toisen selkään ja antoi vain linnun viedä. He näköjään kiersivät eteen ja Kamui laskeutui oksalle, josta Kanki otti mallia. Hän oleskeli toisessa puussa piilossa, kunnes pakenija tulisi näkyviin. Oli paha sanoa oliko se yksi vai kaksi, joten hän piiloutui lehtien sekaan parhaansa mukaan.

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 16 Maalis 2016, 17:26
Kirjoittaja Piisamirotta
Kaksi miestä kävelivät rauhallisesti kohti paikkaa, missä Kamui ja Kanki olivat. Toinen heistä oli selvästi kokeneempi kuin toinen. Toisella näytti olevan jonkin verran tatuointeja ja toisella oli puolestaan varusteita melkoisesti. Kaksikko näytti juttelevan rauhallisesti, kun äkkiä kokeneempi pysähtyi. "Taitaa kuule olla niin, että lain pitkä koura on löytänyt meijät, tai jotain", kokeneempi sanoi ja heikompi katsoi ensin toiseen ja sitten eteenpäin. "En minä näe mitään", hän sanoi. "Näkö ei ole aina paras aisti. Kun tulet kokeneemmaksi, osaat aistia väijytyksen", vahvempi vastasi. "En anna heille aikaa yllättää meitä, vedä aseesi esille. Tästä ei tule helppoa", sanoi tautoitu mies. Samassa hetkessä kahdesta tatuoinnista tuli ulos olento. Nämä olivat selvästi olleet kutsumistatuointeja. Olennot olivat molemmat kotkia, melko suuria sellaisia. Toinen kotkista lähetti voimakkaan tuuliaallon kohti paikkaa missä Kanki ja Kamui olivat.


Ymir (A, sai B.ltä 40 lisästatsia)
Hp: 40
Ch: 46
Nopeus: 9
6p kutsuolennoissa
Chuunin: -1ch kutsuolentojen kutsumisesta
ChuuninV: -1ch C-> kutsuolentojen kutsumisesta
TBJ: -1ch B-> kutsuolentojen kutsumisesta
TBJV: -2ch A-> kutsuolentojen kutsumisesta


Taka (Kotka1)
Hp: 20
Ch: 42
Nopeus: 7
9p tuulessa.
Chuunin: -1ch tuulijutsuista
ChuujninV: -1ch C-> tuulijutsuista
TBJ: -1ch B-> tuulijutsuista

Maka (Kotka2)
Hp: 20
Ch: 50
Nopeus: 7Buki (asetyyppi, +20 statsia B.ltä)
Hp: 20
Ch: 30
Nopeus: 1


//Fuuton: Dai Kamaitachi (muotona, että voi tehdä siivillä heh heh) tekee 16dmg molempiin, jollei sitä torjuta jollain tarpeeks isolla jutsulla, joka kattaa tarpeeks laajan alueen. //

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 16 Maalis 2016, 17:40
Kirjoittaja LordVonKwaak
"Hoh, tarkkaavaiset silmät", Kamui lausahti pilkallisesti, hypäten alas oksalta. Tulitekniikan peitossa Iwalainen isti vasemman käden eteensä, räjäyttäen suuren reiän tulitekniikkaan, joka kuihtui kokoon kauan ennen kuin pääsi Kankiin tai mettikköön asti. "Jaa tämmönen tällä kertaa?" Summonit kieltämättä kiehtoivat Kamuita, joka oli kuullut niistä paljon, muttei muistaaksensa koskaan ollut tavannut moisia taistelussa.
Keskellä tietä itsevarmana seisova Kamui oli oiva houkutin vihollisille, antaen piiloutuneelle Kankille paremmat mahdolliseet tehdä mitä halusi. Iwalainen halusi muutenkin koetestata mielessään kehittämäänsä taistelutyyliä, johon vihollisten huomionpisteeksi joutuminen kuului olennaiselta osalta.

Hp: 47
Ch: 111
Nopeus: 9
*Bakuretsu genkotsu (Clvl3) via Masamune, heikensi Kamaitachia iskemällä 13dmg

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 16 Maalis 2016, 17:53
Kirjoittaja sumufani
Kanki katsoi Iwalaisen loikkaavan etulinjaan, joten hän itse päätti edetä lehtien suojissa hieman syvemälle metsään. Vasta siellä hän laskeutui maahan pudottaen kantamuksensa maahan. Sitten vain etenemistä kohden tuota hänelle jäänyttä vihollista. Roudan maalainen käveli itsevarmasti ja pehmein askelin kohden Bukia metsän suojissa. Hän veti wakizashinsa rennoilla eleillä ja hieman ennen tielle pääsemistään Kanki syöksähti pusikoista kohden Bukia. Tuskinpa hän saisi toista yllätettyä, mutta tämän avulla hän pääsisi nopeasti omalle etäisyydelleen.

Kanki
20 hp
29 chk
1 np

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 17 Maalis 2016, 19:04
Kirjoittaja Piisamirotta
"En aio aliarvioida tätä miestä, käyttäkää välittömästi erikoisyhteishyökkäystänne!", huusi Ymir kotkille. Mies katsoi Kamuita ja pelkäsi tätä. Toinen oli helposti tuhonnut Kamaitachin, joka monesti toi paljon vaivaa voimakkaammillekin vihollisille. Miehen käskyn jälkeen toinen, punasävyinen kotka, Maka löi siipensä erittäin voimakkaasti ilmaan. Kotkan siivistä irtosi suuri joukko höyheniä, jotka loimusivat liekin tavoin. Tuulikotka Taka puhalsi nokastaan voimakkaan tuulenpuuskan, tekniikalla ei juuri ollut nimeä, mutta se oli Reppushoun kaltainen jutsu, joka voimisti tulihöyheniä ja teki niistä suurien kunaiden kaltaisia aseita, jotka kuitenkin loimusivat ja täten tekivät vahinkoa myös ympärilleen, toisin kuin kunait. Hyökkäys oli niin voimakas, että Buki katsoi sitä ihmeissään. Hän ei ollut koskaan todistanut tällaista yhdistelmää ja kunnioitti enemmän toveriaan. Kanki, joka oli hiipinyt pois metsiköstä oli tehnyt oikein, eikä häneen kohdistunut mitään vahinkoa. Buki oli kuitenkin varuillaan ja otti selästään kaksi fuumashurikenia, joita hän pyöritti valmiina käyttämään omaa tekniikkaansa, jos Kanki olisi lyönyt miestä, tämä torjuisi hyökkäyksen fuumillaan. Taistelu oli alkanut räjähdysmäisissä merkeissä. Ymir ei kuitenkaan tiennyt mitään Kamuin voimista, mikä saattaisi osoittautua kohtalokkaaksi. Jos Kamui ei torjuisi hyökkäystä, puut ja kaikki hyökkäyksen tiellä oleva palaisi tuhkaksi.

Ymir
Hp: 40
Ch: 46
Nopeus: 9


Taka (Kotka1)
Hp: 20
Ch: 25
Nopeus: 7


Maka (Kotka2)
Hp: 20
Ch: 25
Nopeus: 7
9p tulijutsuissa
Chuunin: +1dmg tulijutsuihin
ChuuninV: +1dmg C-> tulijutsuihin
TBJ: +1dmg B-> tulijutsuihin


Buki
Hp: 20
Ch: 30
Nopeus: 1


//Katon: Hou Hane no ame, damage: 37-47 + 29dmg Reppushoun kaltaisesta tuulijutsusta + tuulen tuoma lisävoima tulelle, en muista mikä se on oikeiden sääntöjen mukaan.
Nuo ovat noiden ainoat A-tason tekniikat ihan reiluuden vuoks, upittu kuitenki täysille. //

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 18 Maalis 2016, 14:07
Kirjoittaja LordVonKwaak
Vihollisten aikoessa hyökätä Kamui ei aikaillut. Kotkan heilauttaessa siipiä Iwalainen oli jo liikkeellä, odotettuaan viime tippaan asti, syöksyen shunshilla Ymirin eteen. Hymyillen nuorukainen iski toisen käden eteen ja toisen taakse, ampuen Ymiriä Masamuneen laittamallaan neulalla, sekä samalla räjähtävän nyrkin taaksensa - iskien loputkin tulitekniikan rippeistä kauemmas.
Kotkien yhteistekniikka oli voimassaan erinomainen. Räjähdyksien parissa eläneelle Iwan eliittille voiman jakaminen ja neutralisoiminen olivat kuitenkin arkipäivää. Ymir oli ollut täysin oikeassa sanoaessaan, ettei tästä tulisi helppoa.

Hp: 47
Ch: 68
Nopeus: 9
*Shunshin (A) väisti suurimman osan, Bakuretsu genkotsu (Blvl4, muotona laajuus) iski rippeet varmuuden vuoksi kauemmas
*Dangan (Blvl4) via Masamune, dmg 24


// Selvennykseksi: Kamui siis tuli ihan Ymirin eteen, melkein lyöden sitä tehdessään Danganin (ja lyökin, jos nostaa kädet tms. varomattomasti eteensä) //

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 18 Maalis 2016, 14:42
Kirjoittaja sumufani
Kanki oli päässyt Bukin eteen ja hän oli jo täysin valmiina katsoen ilmeettömänä miekkosta. Roudan maalainen alkoi rentouttamaan kehoaan entistä enemmän ja tyhjin ilmein katseli miekkosen kasvoja. Hänen tyhjästä katseestaan oli paha sanoa, mihin hän oikeasti keskittyi. Nuorukainen ei näyttänyt millään muotoa uhkaavalta miekkoineen ja nytkin vaikutti enemmän siltä, että hän oli transsissa Bukin edessä. Miekan käyttäjä harvoi soisi itselleen ensimmäistä iskua ja nuo fuuma shurikenit näyttivät hauskoilta. Nuorukainen ei ollutkaan ennen saanut mahdollisuutta ottaa mittaa sellaisten suosijasta. Mutta olisiko tämä niille hyvä etäisyys? Hän oli hieman kauempana, mitä hänen wakizashinsa kantoivat ja sehän olikin tarkoitus. Useimpien silmissä Kankilta puuttui tyystin murhan himo ja taistelun halu, joka olisi heidän ensimmäinen virheensä. Hän tarkoituksella tukahdutti tunteitaan näihin pisteisiin asti, jotta hän voisi keskittyä vihollisensa rytmin tarkkailuun. Viha, pelko ja ilo olivat hänen tunteistaan hankallimat pitää aisoissa, mutta hän ei ollut viettänyt aikaansa istuen. Hän oli itsevarma omasta tyylistään seisoessaan Bukin edessä rauhallisena ja ilmeettömänä. Hän oli jo tehnyt ensimmäisen liikkeensä, mutta oliko Buki huomannut sen.

Kanki
20 hp
26 chk(29 jos ei saanu katse kontaktia)
1 np
Tokei za ryuudou
Taso: C3
Chk: -3/per vuoro
Vaikutus: +6np reaktioihin tekniikan aikana.

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 19 Maalis 2016, 15:52
Kirjoittaja Piisamirotta
Ymir ei ehtinyt tehdä mitään, sillä Shunshin tuli tälle täysin yllätyksenä. Välittömästi, kun toinen hyökkäsi ja isku osui, Ymir tajusi, että hänen ainoa keinonsa voittaa oli vastata toisen shunshiniin. Mies kutsui uuden kotkan, tällä kertaa alleen. Kotka nousi ilmaan nopeammin kuin Kamui ehtisi käyttää shunshinia, lintu käytti erikoista tekniikkaa tähän. Ymir oli nyt Sakan, uuden kotkan kanssa melko ylhäällä taivaalla. Taka heilautti siipiään kohti Kamuita lähettäen tätä kohtaan tuuliaallon testatakseen miten toinen torjuisi sen.

Kanki sai huomata, että vaikka hän oli hyvä aseiden käyttäjä, oli tiettyjä tekniikoita, joita ei välttämättä voinut torjua normaalein keinoin. Buki otti etäisyyttä ja heitti fuumansa kohti Kankia. Toinen fuuma tuli edestä ja toinen tuli takaa. Hyökkäys ei ollut näin helppo. Buki veti hyvin ohuesta siimasta ja molempien fuumien siivissä olleet pienet shurikenit pääsivät kahleistaan, jolloin Kankia kohti tuli voimakas shurikenhyökkäys. Buki oli hyvin erilainen aseiden käyttäjä.


Ymir
Hp: 16
Ch: 19
Nopeus: 9


Taka (Kotka1)
Hp: 20
Ch: 17
Nopeus: 7


Maka (Kotka2)
Hp: 20
Ch: 25
Nopeus: 7


Saka (Kotka3)
Hp: 20
Ch: 32
Nopeus: 7
6p muussa ninjutsussa
Chuunin: -1ch muuninjutsu
ChuuninV: -1ch C-> muuninjutsu
TBJ: -1ch B-> muuninjutsu


Buki
Hp: 20
Ch: 20
Nopeus: 1


//Shunshin on eläinversio tuosta normaalista. Upit laitettu nopeuteen ja muodolla lisätty nopeutta entisestään.
NpC tuulijutsu Kamuihin, damage 17, B-taso.

Damage Kankiin on täysin riippuvainen osumasta, mutta tuossa on kaks suurta shurikenia (molemmat tulee C-tason jutsun voimalla/nopeudella, erikois shurikenin heitto tekniikka), pienet shurikenit on fuumien erikoiskyky, mutta niissä ei ole mitään erikoista. Niitä on yhteensä noin parikymmentä. Jos nuo fuumat torjuu kenjutsulla ni saa osumaa pienistä shurikeneista. NpC tekniikka. //

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 21 Maalis 2016, 18:50
Kirjoittaja LordVonKwaak
"Nopea perkele" Kamui lausahti jälleen yhden elikon ilmestyessä ja viedessä Ymirin yläilmoihin. 'Samapa tuo...'
Jälleen yhden hyökkäyksen käydessä päälle, Kamui perääntyi shunshinin suomalla vauhdilla, kääntyen viime hetkellä ympäri ja iskien vasemman kätensä hyökkäystä kohti - eliminoiden loputkin itseensä kohdistuneesta vaarasta korvia huumaavalla räjähdyksellä.
Iwalainen olisi normaalisti huolissaan näinkin monen vastustajan, olkootkin suurin osa kutsuttuja elukoita, samanaikaisesta ilmenemisestä. Ymir saisi kuitenkin huomata mihin kaikeen Iwan eliitti oli kykenevä: Kamuin keskittyessä huomioimaan vihollisen ja tämän kutsuoletojen liikkeitä, Danganin Ymiriin aiheuttama haava ei lakannut vuotamasta. Jos jotain haava vain vuosi entistä pahemmin, alkaen tummentua reunamilta. Syy Kamuin itsevarmuuteen piilikin myrkyssä jonka uhriksi kutsuja oli joutunut. Siksipä Kamui asiaa niin mielenkiinnolla seurasi: jos kutsuja heittää henkensä, mitä tapahtuu itse kutsuolennoille?

Hp: 47
Ch: 61
Nopeus: 9
*Shunshin (C lvl3)
*Bakuretsu genkotsu (Clvl3) torjus iskemällä 13dmg
*Aiemmin Danganilla ammuttu Tachin ammus omasi Z501 myrkkyä, joka vie myrkytyksen ensimmäisellä vuorolla -7hp, toisella -13 ja kolmannella -20 (yht. 40). TAchin terien myrkyttäminen lukeepi hahmotiedoissa

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 22 Maalis 2016, 19:36
Kirjoittaja sumufani
Kanki olisi voinut liikkua eteenpäin ja sivaltaa toista ennen kuin mies olisi päässyt perääntymään metriäkään. Nuorukainen rikkoi katse kontaktin itse ja laittoi molemmat miekoistaan huotriinsa, mutta hän ei sen pahemmin rikkonut valmiuttaan.
Tämä olisi uusi kokemus ja Kanki antoi kasvoilleen kohota hymyn. Hän ei ollut aikaisemmin nähnyt moista tekniikkaa ja käänsi päätän sen verran että hahmotti tilanteensa.
Nuorukainen näytti jäätyneen kokonaan, mutta mielessään hän kävi vaihtoehtoja läpi. Tämä ei voinut olla näin helppo, joten noissa oli jokin jippo. Kysymys tosin että mikähän se mahtoi olla.
Tarkka silmäinen huomaisi nopeasti, miten luut alkoivat liikkua nuorukaisen ihon alla ennen kuin ne puskivat läpi hänen ihostaan eripuolilla kehoa. Hänellä oli hauskaa ja hän hyökkäsi rohkeasti edestäpäin tulevaa fuuma kohden. Hän liikkui silti notkean näköisesti liukuvilla askelilla alkaen asemoida itseään keskeyttämään fuumien lennon. Kuitenkin useiden shurikenien parvi tuli nuorukaiselle lievänä yllätyksenä. Kuten hän oli arvellut noissa oli ollut jippo.
Kanki alkoi torjua lentäviä aseita parhaansa mukaan tuntien silti viillon silloin tällöin.
Lopulta nuorukainen soi keskittymisensä fuumille ja iski ne kämmenistään tulleilla luilla sivuun.
Vaikka nuorukaisen keho oli haavoilla tämän kasvoilla ei ollut käynyt värähdystäkään. Hän ei vielä täysin ollut oppinut tämän tekniikan hienouksia ja käänsi kasvonsa Bukia päin kokien huvitteneisuutta tämän tekniikasta.

Kanki
10 hp
20 chk
1 np
Yanagi no Mai
Tässä tekniikassa ninja kasvattaa kämmenistään, kyynärpäistään, selästään ja polvistaan luupiikkejä, joiden avulla kykenee torjumaan kohti tulevia lähitaisteluhyökkäyksiä tai voi hyökätä itse lävistämällä vastustajan piikkien avulla.
Taso: C
Chakra: -6 per vuoro
Damage: 6

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 22 Maalis 2016, 20:28
Kirjoittaja Piisamirotta
Ymir oli itsevarma, mutta sitten Kamuin myrkky ilmaisi itsensä. "Ei voi olla, en ottanut huomioon tätä. Noh. Jos aion kuolla, vien kaikki mukanani. Shiiru no jutsu", mies sanoi ja samassa kaikkien kutsuolentojen kaulassa oleva sinetti alkoi hetken hohtaa. Tekniikka selvästi pakottaisi kutsuolennot taistelemaan loppuun asti, se oli voimakas sinetointitekniikka, jolla tosin oli muutamia rajoituksia. Koska Ymir tiesi kuolevansa, tämä lähti voimakkaaseen itsemurhahyökkäykseen kohti Kamuita. Erittäin suurella nopeudella (Kotkan shunshin) hän oli hetkessä Kamuin vierellä, jolloin kotka puhalsi Iwalaisen päälle jotain todella helposti syttyvää ainetta (Kasumi Enbu no Jutsu), samaan aikaan Ymir hyppäsi kotkan selästä Kamuita kohti aktivoiden kaikki räjähdelappunsa. Jos mies pääsisi lähelle iwalaista, vahinko olisi valtava, muuten räjähdys sytyttäisi palavan aineen, jota oli niin paljon, että se veisi melko varmasti Kamuin lisäksi myös kotkan hengen. Kun Ymir kuoli, jäljellä olevat kotkat eivät kadonneet ja loppu taistelu jäi niiden kontolle. Kamui oli oveluudella voittanut ihmisen, mutta tulisiko tämä häviämään eläimille?


Buki ihmetteli Kankin kykyä kasvattaa luita, mutta ei kokenut sitä erityisenä uhkana. "Vai niin. No mitenkäs sitten tämä?", toinen huusi ja oli niin keskittynyt omaan taisteluunsa ettei edes huomannut toverinsa kuolleen. Buki laukaisi suustaan ei yhtä, vaan viisi neulaa kohti Kankia. Näitä neuloja ei pelkillä liikkeillä torjuttu, sillä ne oli syljetty chakran voimalla.

Ymir
Hp: DEAD
Ch: 1
Nopeus: 9
4p sinetöinnissä

Taka (Kotka1)
Hp: 20
Ch: 17
Nopeus: 7


Maka (Kotka2)
Hp: 20
Ch: 25
Nopeus: 7


Saka (Kotka3)
Hp: 20 (kuollut?)
Ch: 5
Nopeus: 7


Buki
Hp: 20
Ch: 10
Nopeus: 1

//A-tason sinetöinti tekniikka, joka estää kutsuolentoja palaamasta omaan maailmaansa ja pakottaa nämä taistelemaan henkensä uhalla. Muotona että voi tehdä samalla maksulla kaikkiin omiin paikalla oleviin summoneihin samaan aikaan. Kestää 3 vuoroa (tätä vuoroa ei lasketa). NpC jutsu tietty.

A-tason Shunshin taas, sama ku viimeks. Damage Kasumi Enbu no Jutsusta 19 + mitä räjähdelapuista tulee, jos ollenkaan.


Kankiin tulee Fukumi Harista 2-3 kertaa 5 eli 10-15dmg + upit eli 2dmg loppudamageen, vai meneekö se jokaiseen erikseen? En tiedä, laitetaan loppuun. C-tason virallinen jutsu, ei voi torjua samalla tavalla kuten aikasemman voi. //

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 22 Maalis 2016, 21:40
Kirjoittaja LordVonKwaak
Vihollinen huomasi myrkyn, joskin aivan liian myöhään tehdäkseen asialle mitään. Seuraavat liikkeet Iwalainen tunsikin jo entuudestaan: epätoivoinen, mutta hyvinkin määrätietoinen viimeinen hyökkäys. Tuskin oli Kamui ehtinyt asian hoksata, kun nopeuttaan kiihdyttänyt vihollinen jo hyökkäsi. Viimeiset hetket käsillään mies ei kuitenkaan ymmärtänyt miksi Iwalainen ei ollut liikkunut paikoiltaa. Myrkyttäjien normaaliin tyyliin kuului iskeä ja paeta. Kamui ei kuitenkaan ollut perus mitään.
"Sano Enmalle tarveisiä", kotkan kiihdyttäessä ja sylkiessä jotain mönjää, tämä laskeutui samalle tasolle Kamuin kanssa, linjautuen aiemmin taakse jätettyjen lintujen kanssa samalle linjalle. Tuskin oli eläin ehtinyt öljyään syöstä, kun valtava räjähdys vei eläimen jutsuineen päivineen - kantautuen aina kahteen sivummalla pysytelleeseen elukkaan asti.
Pölyn pyöriessä, Kamui päästi ilmaa keuhkoistaan. Viimeinen isku oli ottanut koville. Ei niinkään chakran suhteen. Enemmänkin ajoituksen ja suuntaamisen: vihollinen itse oli linjautunut, antaen räjähdykselle hyvän sihdin, mutta Kamuin piti silti hyödyntää kaikkia kykyjään, ettei Kanki ja tämän vastustaja päätyneet tulilinjalle. "Tai, samapa tuo."

Hp: 47
Ch: 21
Nopeus: 9
*Bakuretsu genkotsu (AA) via Masamune, dmg 48 kaikkiin kotkiin (siihen joka sylki mitä-lie about 25)

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 27 Maalis 2016, 22:56
Kirjoittaja sumufani
Kankia huvitti miehen tekemiset enemmän ja tuon asento antoi hänelle hieman osviittaa tämän aikeista puhaltaa jotain. Pojan luut olivat alkaneet muotoutua tämän toisen käsivarren ympärille suojaksi ja Kanki lähti etenemään miestä päin niin nopeasti, kuin hänen nopeutensa antoi myöten. Hän suojasi kasvojaan sen verran, että neulat eivät tökkisi häntä silmien alueelle ja halusi vain päästä isku etäisyydelle. Hän halusi pistää miestä. Viiltää. Teurastaa.
Siltikään hän ei antanut mitään myöten ja päästyään tarpeeksi iskuetäisyydelle hän tulisi ensimmäisenä iskemään miehen polviin kämmenistään tulleilla luilla ja näin koitti saada miehen jatkuvan pakenemisen tyssäämään sihen paikkaan.

Kanki
11 hp
9 chk
1 np
Hone yoroi suojaa 8
yangi no mai kumpaakin polveen (jos pääsee niin liki niin 12 dmg siit tulos jos tulee)

Re: Maalitaulu (CAB)

ViestiLähetetty: 28 Maalis 2016, 00:03
Kirjoittaja Piisamirotta
Kamuin hyökkäys oli tehokas, mutta kotkat oli koulutettu hyvin. Taka ei aikaillut ja puhalsi Mugen Sajin Daitoppan, jota Maka vahvisti torjuntaa puhaltamalla voimakkaan liekkivanan. Tuuli ja tuli yhdistyivät ja olivat tarpeeksi voimakas hyökkäys torjumaan suurimman osan räjähdyksestä. Molemmat kotkat kuitenkin kärsivät vahinkoa, eivätkä ne kyenneet hyökkäämään heti uudestaan. Kamui oli käytännössä voittanut ne, mutta itsepäisesti sinetin vuoksi kotkat jatkoivat taistelua.

Buki ei voinut käsittää toisen luupanssaria. Hänen aseensa eivät toimineet siihen ollenkaan. Kankin onnistui osua aseidenkäyttäjään, joka oli pannut huomiolle toverinsa kuoleman. Raivostuneena tilanteesta hän kutsui viimeisillä chakraoillaan useita fuumashurikeneita ja veti ne alas kohti itseään ja Kankia käyttäen aseiden ohjailutekniikkaa Ten Ten -tyyliin. Miehen polvet olivat käyttökelvottomat ja hän tiesi kohtalonsa ja aikoi pitää huolen, että samankaltainen kohtalo odottaisi myös Kankia.Taka (Kotka1)
Hp: 15
Ch: 8
Nopeus: 7


Maka (Kotka2)
Hp: 15
Ch: 12
Nopeus: 7


Buki
Hp: 8
Ch: 0
Nopeus: 1


//B-tason Mugen Sajin Daitoppa torju 19, Katon: Karyuu Endan (B) autto 24, torjuivat yhdessä 43dmg.


C-tason jutsu tekee damagea näkökulmasta riippuen. C-tason fuuma shurikeneita muutama kappale eli ei taida pelkkä luupanssari suojata ihan tarpeeks. //