Sivu 1/4

Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 14 Touko 2015, 17:14
Kirjoittaja Southpaw
Jatkettuaan matkaansa Tulen maasta, Suiren oli viimein päässyt Kuumien lähtiedne maahan ja löytänyt erään isomman vuoren rinteellä sijaitsevan kylän, jossa Julio perheineen hänen tietojensa mukaan asui. Katsellessaan kylää kauempaa, ei tarivunnut montaa kertaa arvata missä Julio mahdollisesti asui, sillä hieman kylästä sivummalle pienen metsikön keskellä näytti kohoavan isompi rakennus, josta Suiren täältä erotti vain katonharjan. Enempää ei kuitenkaan tarvinnut nähdäkään käsittääkseen, että metsän keskellä sijaitseva kartano oli käsittämättömän suuri rakennuskompleksi, johon helposti pystyisi Julion lähisukulaisten lisäksi majoittamaan möys muita yakuzan jäseniä.
"Nyt pitääkin kai sitten vain löytää Julio..." Suiren mietti itsekseen, samalla kun sinetöi Kirigakuren otsapantansa kääröön ja lähti sitten lähestymään kylää. Hän oli juossut koko aamun lähes tauotta päästäkseen tänne, joten nainen katsoi parhaaksi mennä ensin kylään ja ostaa jotain syötävää, ennen kuin päättäisi miten lähestyisi Juliota. Hankkiutuisiko vain yakuzan puheille suoraan ja kertoisi etsivänsä tätä vai pitäisikö odottaa, että törmäisi nuoreen mieheen sattumalta? Näissä mietteissään Suiren lopulta kävelikin pieneen ravintolaan ja tilasi annoksen okonomiyakia, aavistamatta lainkaan, että tulisi tapaamaan Julion todennäköisesti nopeammin kuin odottikaan.

[Hukka & Julio? Tai jos Hukkaa ei inspaa niin kyl Risti-tätiki kelpaa jos arvelee osaavansa olla tarpeeksi Julio :D]

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 16 Touko 2015, 17:31
Kirjoittaja Ookami_Tez
Julio oli juuri tullut nauttimaan päivällistä kylään todeten että kartanon keittäjä teki taas sitä inhottavaa sushia. Julio ihan tärisi ajatuksesta että joutuisi syömään sitä, jotenka hän oli matkalla kahden henkivartian kanssa paikalliseen ravintolaan. Julion kuitenkin päästessä sisään hän huomasi grillin ääressä tutun näköisen valkea hiuksisen naisen istumassa korkealla jakkaralla tilaus tiskin luona odottelemassa ilmeisesti ruokaa. Hiljaa Julio vittasi vartioilleen hakeutuvan pöytään ja lähti hiljaisin askelin lähestymään naista. Hieman kumartuen Julio tarkasteli naisen takamusta, joka näkyi oikein sievästi jakkaran päältä. Julio nyökkäily hyväksyvästi lähestyen sitten aivan viereen ja kurkottaen Nemurin yli ottaen toisella kädellään tämän olasta kiinni ja kurottaen grillin puolelle. "Tämän kaunokaisen laskun voi laittaa mun piikkiin ja laita mulle perinteinen." Julio huikkasi grillin pitäjälle, joka näytti hieman herpaantuneelta, mutta nyökkäsi sitten nuorelle herralle jatkaen ruuan valmistusta grillissä. "Mistähän tämä kaunis kukka on tänne eksynyt?" Julio sanoi tämän huulien leviten leveään hymyyn toisen käden yhä pidellen Nemurin olkapäästä kiinni.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 16 Touko 2015, 19:16
Kirjoittaja Southpaw
Suirenin esitettyä tilauksensa tiskin takana häärivälle kokille, nainen oli saanut eteensä lasin vettä kuten oli pyytänyt ja jäänyt sitten tiskin ääreen odottamaan annoksen valmistumista. Tämän vuoksi nainen ei lainkaan huomannut Juliota joka hänen takanaan asteli sisään ja kiinnitti oitis huomionsa häneen. Vasta miehen tullessa vierelle ja kietoessa kätensä hänen harteilleen, Suiren viimein käänsi katseensa ja naisen kasvoille levisi yllättynyt ilme, kun hän tajusi katsovansa suoraan Julion kasvoihin. Hän ei ollut lainkaan varautunut siihen, että tapaisi Julion täällä ja nyt, joten hetken Suiren joutui miettimään miten reagoida, päästäkseen soluttautumaan Julion perheeseen. Pitäisikö halata? Ei, liian päällekäyvää, ottaen huomioon, että hän oli edellisen kerran heidän tavatessaan halunnut pitää etäisyyttä. Parempi antaa Julion itsensä hoitaa tuo lähelle tunkeutuminen.
"Julio... Hienoa nähdä että olet kunnossa", nainen sai sanottua onnistuen kuulostamaan aidosti helpottuneelta. Tosin hänen helpotuksensa johtui enemmän vain siitä, ettei hänen nyt tarvinnut etsiä Juliota kissojen ja koirien kanssa, samalla miettien miten lähestyä miestä.
"Kuulin uuden Yakuzan tuhosta joten minä... halusin tulla varmistamaan ettei sinulle ole sattunut mitään", Suiren lisäsi sitten varovasti, koettaen vaikuttaa siltää kuin ei olisi halunnut myöntää ajatelleensa Juliota jotenkin erityisesti poissa ollessaan.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 16 Touko 2015, 19:34
Kirjoittaja Ookami_Tez
"Hei mikä minut kaataisi kultaseni?" Julio sanoi itsevarmana. Totuus oli ehkä toinen, mutta Julio ei antanut huoliensa näkyä kasvoillaan. Tilanne oli epävakaa mikä oli Juliolle uutta elämässä, mutta voisi asiat olla huonomminkin. "Mutta mennäänpäs mukavampaan istuma paikkaan Kenshin tuo meille kyllä ruuat pöytään." Julio sanoi irrottautuen hieman Suirenista antaakseen tämän nousta tiskin äärestä pois. Sitten Julio kietoi taas kätensä naisen ympärille lähtien opastamaan tätä ravintolan takaosassa sijaitsevaan aitioon, joka oli eritoten varattu Yakuzoiden käyttöön. Siellä olivat myös Julion henkivartiat lyhyempi ja leveämpi kaksikosta oli yltäpäältä musteessa ja näytti juuri hiljaiselta ja tappavalta vartialta. Pidempi ja laihempi nosteli silmälasejaan näyttäen selvästi fiksummalta ja osaavammalta kaksikosta. "Tässä on mun vahtikoirat. Yin ja Yang. Ne on veljeksiä usko tai älä." Julio sanoi heidän lähestyessään, mutta miehissä ei näkynyt kyllä mitään saman näköisyyttä ja päätellen pidemmän hieman pahanenteisestä ilmeestä Julio varmaan puhui potaskaa. "Menkää tekin hakemaan ruokaa itsellenne ja antakaa minun nauttia naiseni seurasta ilman kuutta kyttäävää silmää." Julio sanoi hätistäen vartioitaan pois. "Kyllä herra de la Rosa." Pidempi sanoi lyhyempi tyytyi vain nyökkäämään ja kaksikko lähti hakemaan syötävää tiskiltä. Julio taasen herrasmiesmäisesti antoi Suirenille luvan mennä edeltä aitioon ja nousis tämän perässä istumaan tämän viereen.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 16 Touko 2015, 21:14
Kirjoittaja Southpaw
"En tiennyt kuinka läheisissä tekemisissä olitte heidän kanssaan joten en voinut olla varma siitä oletko sinäkin kaatunut vai et", Suiren vastasi Julion sanoihin ja antoi tällä kommentilla rehellisesti ymmärtää, etei ollut kovinkaan hyvin perillä perheiden välisistä suhteista. Miehen kuitenkin kehottaessa häntä siirtymään mukanaan pöytään, Suiren otti tsikillä olleen vesilasinsa ja nousi sitten itsekin tuoliltaan. Päästyään jaloilleen, Julio yllättäen otti hänet taas otteeseensa ja lähti johdattamaan häntä aitioon, jonka tämän henkivartijat olivat jo varanneet kyttöönsä.
"Umm... Ilo tutustua", Suiren tervehti omituista kaksikkoa, joka Julion vakuutteluista huolimatta näytti siltä, että sukua nämä tuskin olivat, ellei näitä sitten ollut adoptoitu samaan perheeseen tai muuta vastaavaa. Kaksikosta pitemmäksi osoittautuva Yang tyytyi vastaukseksi vain nyökkäämään, joskin mittaili Suirenia katseellaan epäluuloisesti, ennen kuin suostui lopulta Julion hätistämänä menemään tiskille tilaamaan ruuan, niin että Julio saisi olla kahden Suirenin kanssa kuten oli halunnut.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 16 Touko 2015, 21:33
Kirjoittaja Ookami_Tez
Julio nosti kaksikon päästessä istumaan kätensä taas Suirenin olille vetäen narun auki vierestään antaen silkkisen verhon mennä aition eteen antaakseen siellä olijoille lisää rauhaa. "Ihanko minusta huolissani tulit tänne minua tapaamaan?" Julio sanoi nyt hieman mietteliäänä Suiren viimeksi ei ollut kovin innostunut Julion seurasta, joten tämän saapuminen tänne asti oli yllätys. "Sinulla ei ole edes kyläsi laattaa peittämässä kaunista kaulaasi." Julio huomautti saaden vain teko syyn vetää Suirenin hiukset korvan taakse että tämän näkymä Suirenin rintaan ei ollut pietettynä.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 17 Touko 2015, 00:40
Kirjoittaja Southpaw
Julion vetäessä narun avulla jonkinlaisen verhon tarjoamaan heille hieman yksityisyyttä, Suiren tunsi olonsa hieman hermostuneeksi, miettien mitä Julio oli oikein tekemässä. Kun tämä sitten kysyi oliko hän todella tullut tänne asti vain Julion tavatakseen, Suiren tunsi olonsa entistä hermostuneemmaksi sillä ei ollut varma siitä kuuliko Julion äänessä epäuskoa vai oliko kysymys todella tarkoitettu vain viattomaksi.
"Kyllä... Olin huolissani, usko tai älä", Suiren vakuutti, kunnes sitten Julio huomautti lisäksi vielä hänen puuttuvasta otsapannastaan. Osittain hän oli toivonutkin, että Julio kysyisi siitä, sillä näin hän sai käännettyä keskustelun ainakin hieman toiseen suuntaan.
"Työparini sai selville, että paljastin sinulle tietoja silloin Kumogakuressa joten... minun oli pakko lähteä kylästä. Se on oikeastaan toinen syy siihen miksi tulin. Minulla ei ole mitään paikkaa kylän ulkopuolella", Suiren sanoi surkeana ja laski katseensa alaspäin kuin häveten sitä, että oli päätynyt kadonneeksi ninjaksi tällä tavalla.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 17 Touko 2015, 01:18
Kirjoittaja Ookami_Tez
Julio kuunteli Suirenia tarkkaavaisasti, vaikka siltä ei ehkä näyttänyt miehen mittaillessa samalla silmillään naisen rintavarustusta. Aivan kuten muistinkin aivan loistava keho. A+ kyllä Kiriläiselle ninjakoulutukselle. Julio mietti samalla kuullessaan ehkäpä oikeamman syyn Suirenin täällä oloon. "Ja nyt kaipaisit ritarin valkeassa haarniskassa pelastamaan sinut kuin neidon tornista." Julio sanoi virnistäen. "Tosin täältä päin ei löydy kun munlaisia heppuja, joten varmaan täytyy tyytyä muhun." Julio sanoi alkaen nauraa riehakkaasti. "Herra de la Rosa, ruokanne ja juomanne saapuivat." Kuului Yangiksi nimetyn miehen ääni verhon takaa tämän vetäessä sen pitkällä luihulla kädellään sivuun ja nostaen ruoka annokset pöydälle Yinin tuoden sitten tarjottimen, jossa oli pari kuppia ja sake pullo. "Olemme toisessa pöydässä, jos tarvitset jotain herra." Yang jatkoi päästäen sitten verhon takaisin paikalleen. "Noh eiköhän aloiteta sun ensimmäinen koe. Mulle ei saa jäädä toiseksi saken kanssa." Julio sanoi yhä leveästi hymyillen vetäen sake tarjottimen kaksikon väliin ja nostaen sitten Suirenin tilaaman ruokaannoksen tämän eteen.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 17 Touko 2015, 01:51
Kirjoittaja Southpaw
"Niinkin kai voisi sanoa. Olet vain ainoa joka tuli mieleen ja arvelin, että johonkin ryhmittymään liittyminen antaisi edes hieman suojaa metsästäjiltä... sikäli kuin niitä minun perääni edes lähetetään. En loppujen lopuksi ollut kovin korkealla arvoasteikossa", Suiren sanoi, ilmaisten näin että tyytyi ritarin sijasta mielihyvin Julioon, kuten tämä itse oli asian ilmaissut. Ennen kuin Suiren ehti sanoa sen enempää, verhon toiselta puolen kuului Yangin ääni ja pian tämä vetikin verhon sivuun, ojentaen pöytään ruuat, minkä jälkeen Yin taas tois vielä saken ja pari juomalasia. Verhon heilahtaessa takaisin paikalleen, Suiren känsi katseensa takaisin Julioon, joka parhaillaan ojensikin hänen tilaamansa okonomiyakin pöydälle hänen eteensä.
"Ensimmäinen? Onko näitä kokeita sitten montakin?" Suiren kysyi, aavistuksen huvittuneena, samalla kun ryhtyi syömään annostaan. Jos ensimmäinen koe oli vain juoda Julio pöydän alle niin tuskinpa ne muutkaan niin pahoja olisivat.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 18 Touko 2015, 16:42
Kirjoittaja Ookami_Tez
"Se vähän riippuu. Jotkut selviävät vain muutamalla, joillakin ne menee kaksinumeroisiksi, mutta sinulla on ainakin hyvä suosittelija." Julio sanoi naurahtaen asialle nostaen kätensä Suirenin ympäriltä pois että pystyi alkamaan syömään omaa annostaan. "Voit ajatella että tästä hetkestä eteenpäin mä arvostelen kaikkea sun toimintaa ja jos oon tyytyväinen sun suorituksiin niin sitten sä oot ok meiän kirjoissa. Tietty laitan Yangin jossain kohtaa tekemään tausta tutkimuksen, mutta siitä sun ei tarvi huolehtia." Julio selitti tämän melko avoimen värväys prosessin. Varmaankin johtuen Julion ja Suirenin historiasta asiaa lähestyttiin näin kasuaalisti.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 18 Touko 2015, 20:25
Kirjoittaja Southpaw
"Tietysti... arvelinkin että jotain sellaista kuuluisi asiaan jokaisen uuden jäsenen kohdalla", Suiren vastasi, Julion kertoessa, että pistäisi Yangin tekemään taustatukimusta tilaisuuden tullen. Vaikka näinen päällepäin vaikuttikin rauhalliselta, tämä tunsi kuitenkin kylmien väreiden kulkevan selkäänsä pitkin, miettiessään mitä tähän taustatukimukseen sisältyisi. Jos Julion perheellä oli vakooja tai pari Kirissä, niin mitä tapahtuisi jos perhe saisi tietää ettei hän tosiasiassa mikään kadonnut ollutkaan? Toivoa sopi, että Mizukage oli tullut ajatelleeksi asiaa ja julistanut hänet valheellisesti kadonneeksi, jolloin taustatukimuksesta ei tosiaankaan tarvitsisi olla huolissaan.
"Mutta eiköhän sitten aloiteta se ensimmäinen koe?" Suiren hymähti, samalla kun otti sitten lasit tarjottimelta, niin että saattoi kaataa kummallekin sakea, ennen kuin jatkoi oman annoksensa syömistä.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 20 Touko 2015, 02:46
Kirjoittaja Ookami_Tez
Julion ilmeestä sitä tuskin huomasi, mutta tämä oli oppinut asian jos toisen varovaisuudesta. Hän seurasi Suirenia yllättävänkin tarkkaavaisesti kuin tarkastellen oliko naisella taka-ajatuksia. "Sinähän olet kiireinen juopumaan. Tosin jos oma kyläsi on hylännyt niin ehkä se on ymmärrettävää." Julio sanoi ottaen kupista kiinni nostaen sen Suirenin suuntaan. "Tulevaisuudelle." Julio julisti hymyillen pieni virne naamallaan ja kulauttaen saken alas. Hieman päätään pudistellen saken pienestä poltteesta Julio huokaisi hieman tyytyväisenä leikaten uuden palan grillatusta porsaasta popsien sitä poskeensa.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 20 Touko 2015, 21:42
Kirjoittaja Southpaw
Julion huomauttaessa hänen kiirestään saada päänsä täyteen, Suiren loihti kasvoilleen surumielisen ilmeen, kuin olisi muistellut jotain ikävää mitä kylässä oli sattunut.
"Melkein tekisi mieleni olla humalassa vuorokauden ympäri, jotta voisin unohtaa... En voi olla miettimättä kuinka pettynyt äitini mahtaa olla minuun nyt kun kävi näin. Tai kaikki entiset ystäväni kylässä. Tuntuu kuin olisin aivan yksin vaikka sentään sinut tunnen jotenkin", Suiren sanoi, tarkoituksenaan näillä sanoilla saada tilanne vaikuttamaan siltä kuin todella olisi halunnut juoda itsensä sammuksiin, jotta voisi edes hetken verran olla ajattelematta noita ikäviä asioita. Julion kuitenkin kohottaessa lasiaan hänen suuntaansa, Suirenkin kohotti omaansa ja loihti kasvoilleen väkinäisen näköisen hymyn kuin peittääkseen lähtemisen aiheuttaman surun.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 21 Touko 2015, 17:26
Kirjoittaja Ookami_Tez
"Ei kannata miettiä asiaa liikaa. Huominen odottaa ja jos ei odota niin olet kohta kuollut ja ei kannata murehtia." Julio sanoi yrittäen rohkaista Suirenia. "Menneiden murehtimen ei tuota muuta kuin pahaa mieltä eikä paranna sun tätä hetkeä taikka tulevaisuutta mitenkään." Julio oikeastaan pääasiassa toistaen itselleen opetettuja asioja elämästä rikollisuralla. Vaikka Juliolla olikin asiat hyvin hänkin tiesi että hänen hyvä elämänsä oli aina vaakalaudalla ja ei kannattanut laittaa liikaa painoa huonoille päiville.

Re: Pitkästä aikaa (rope)

ViestiLähetetty: 22 Touko 2015, 00:08
Kirjoittaja Southpaw
Julion yrittäessä rohkaista häntä, oman annoksensa viimein loppuun syötyä saanut Suiren kohotti katseensa mieheen hivenen yllättyneenä, sillä ei tiennyt mitä noista sanoista olisi pitänyt ajatella. Tietyssä mielessä Julio oli kai toki oikeassa, mutta jokin sanoissa kuulosti silti Suirenin mielestä jotenkin... kylmältä. Sen parempaa sanaa naisella ei ollut sanojen herättämiä tuntemuksia kuvaamaan.
"Toki tuossa taitaa olla perää sen verran, ettei menneitä kannata murehtia, mutta jotenkin tuo kuulostaa minusta kylmältä. Melkein kuin odottaisit huomisen sijaan sitä, että kuolema saapuu viemään mukanaan jo tänään?" Suiren kysyi hämillään, miettien oliko tuo todella Julion asenne elämäänsä vai oliko kyseessä vain yakuzaperheiden tämänhetkisen epävakaan tilan aiheuttamia ajatuksia.