Sivu 1/1

Ylennys ja seuraava tehtävä?

ViestiLähetetty: 20 Huhti 2016, 18:57
Kirjoittaja Piisamirotta
Hebira oli levännyt kokeensa jälkeen ja meni minne Tinga oli hänen käskenyt mennä. Tyttö odotti jännittyneenä pääsisikö hän chuuniniksi. Kuten chuuninkokeissa Konohassa useita vuosia sitten: pelkkä korkean tason kykyjen esitteleminen tai strateginen nerous oli selvä chuunin-tasolle nostaja; Sasuken, Nejin, Gaaran, Shikamarun ja Rock Leen kohdalla chuuninius oli täysin selvä, kaikilla oli jotain mikä ylitti chuuniniuden normaalit vaatimukset merkittävästi. Hebira oli opetellut uusia jutsuja kidnappaamisensa jälkeen ja niiden voima oli näkynyt hänen kokeessaan, aivan kuten Kaitenin voima oli näkynyt Nejin ottelussa aikanaan tai Chidorin voima Sasuken ottelussa. Hebira oli varma, että hän oli chuunintasoinen, mutta virallinen taho päätti hänen kohtalonsa. Tyttö jäi odottamaan tuomiotaan. Hän halusi tehdä korkeampia tehtäviä Kiran kanssa, mutta ei uskonut saavansa niitä, jos hän ei saisi virallista ylennystä.

//Eli Pawi seuraavaks jollain NpC.llä vaan kertoo tuloksen ja seuraavan yhteistehtävän Hebiralle ja Kiralle, A/A-tason tehtävä. //

Re: Ylennys ja seuraava tehtävä?

ViestiLähetetty: 20 Huhti 2016, 22:50
Kirjoittaja Southpaw
Hebiran tulessa toimistoon, Tinga ei ollut paikalla, mutta sen sijaan yksi komentajista oli. Kunoichin astuessa sisään Kyoumaru kohotti katseensa tähän ja tunnistikin tytön lähes heti.
"Arvelinkin, että tulisit pian", Kyoumaru sanoi ja nousi yös pöydän äärestä. Käveltyään seinustalla olevalle kirjahyllylle, mies otti esiin käärön, jonka Tinga oli pyytänyt antamaan Hebiralle.
"Tästä päivästä eteenpäin olet chuunin. Olet osoittanut voimasi ja taitosi ja niiden perusteella ei ole mitään syytä pitää sinua enää genin arvoisena. Tässä käärössä taas on seuraava tehtävä sinulle ja työparillesi Kiralle. Tehtävänne on palata sinne missä sinut napattiin ja tutkia oliko kyseessä vain ryhmä yksittäisiä orjakauppiaita vai onko kyse jostain laajemmastakin toiminnasta. Tehtävänanto löytyy myös kääröstä joten voit mennä etsimään nyt Kiran ja näyttää hänelle käärön niin hänkin tietää tehtävänne", Kyoumaru sanoi ja ojensi sitten käärön Hebiralle.
"Kysyttävää?"

Re: Ylennys ja seuraava tehtävä?

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2016, 18:44
Kirjoittaja Piisamirotta
"Ei kysyttävää", Hebira sanoi, otti käärön ja lähti etsimään Kiraa.