Sivu 1/1

Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 24 Elo 2019, 00:40
Kirjoittaja Southpaw
Kyashi tarkisti vielä viimeisen kerran reppunsa varmistaakseen, että kaikki oli mukana, ennen kuin poistui pienestä huoneestaan käytävään ja suuntasi kartanon etuovelle. Hänen pysäytettyään isäntänsä perässä olleen vakoojan hänen vahtivuoroillaan ei ollut tapahtunut juuri mitään. Tänään isäntä oli kuitenkin päättänyt lähettää hänet ja yhden muista henkivartijoistaan Kuumien lähteiden maassa sijaitsevalle toiselle kartanolleen. Jotenkin se liittyi "perheiden väliseen tapaamiseen", mutta Kyashille oli kuitenkin jäänyt epäselväksi mitä se käytännössä tarkoitti. Olettaen sen tarkoittavan jotain mikä liittyi isännän liiketoimiin, Kyashi piti kuitenkin kysymykset omana tietonaan, sillä loppujen lopuksi hänen haluttiin vain tekevän mitä käskettiin, ei kyseenalaistavan isäntänäsä tekemisiä ja käskyjä.
"Oletko valmis?" ovella odottava, Moriksi kutsuttu vanha mies kysyi, mihin Kyashi nyökkäsi myöntävästi. Kyselemättä enempää kokeneempi henkivartija avasi oven ja lähti Kyashi perässään matkaan.

Kylä oli jäänyt jo hyvän aikaa sitten taakse kun kaksikon matka katkesi puukolla aseistautuneen miehen pysäyttäessä heidän etenemisensä.
"Kaikki arvoesineet maahan" kaksikon pysäyttänyt mies sanoi käskevästi. Sen paremmin KYashi kuin Mori ei kuitenkaan tehnyt niin kuin käskettiin. Sen sijaan Mori tökkäsi kevyesti Kyashin olkapäätä, haluten tämän selkeästi hoitavan tilanteen.
"Luulenpa, että sinä pystyt selviämään tuosta itseksesi pentu" Mori sanoi. Kyashi vilkaisi miestä olkansa yli, mutta laski lopulta reppunsa selästään ja ojensi sen vanhan miehen pideltäväksi, ennen kuin astui muutaman askeleen etenpäin. Viimeistään tässä vaiheessa ryöstäjälle olisi varmasti selvää, että tämä ei tulisi saamaan haluamiaan arvoesineitä helposti.

NPC
Statsit: 20

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 28 Elo 2019, 16:52
Kirjoittaja sumufani
Asia ei kyllä näyttänyt etenevän Kenin mielen mukaan naperon ojentaessa reppuaan toiselle. Epävarmuus lietsoi miehen mieltä ja puukon terä hieman vapisi miehen edessä.
’’Etkö sä kuullu?! Arvoesineet tänne enneku alkaa sattua!’’
Mies huusi vapisevalla äänellä. Tämä ei kyllä ollut hänen päivänsä, mutta ukko otti vakaamman asennon pieni puukko osoittaen kohden teiniä. Jos tämä sitten eksyisi tappeluun niin olisi sitten parempi olla puukottamaan toista.

Ken
10 hp
10chk
1 np

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 31 Elo 2019, 21:29
Kirjoittaja Southpaw
Kenin toistaessa vaatimuksensa arvoesineiden antamisesta, Kyashi päästi kasvoilleen halveksivan ilmeen, kuin olisi pitänyt varasta paljon itseään vähempiarvoisena. Tavallaan hän sitä mieltä oikeastaan olikin, sillä toisin kuin hänellä joka oli pakotettu toimimaan isäntänsä orjana, tällä varkaalla sentään oli vaihtoehtoja ja mahdollisuus tehdä mitä halusi. Ja sen sijaan, että olisi tehnyt jotain hyödyllistä, tämä päätti käyttää aikaansa varasteluun. Päättäen pyrkiä lopettamaan tämän taistelun nopeasti. Kyashi ohjasi chakraa toiseen käteensä, kunnes se näytti hohtavan kuin pienen auringon tavoin. Tämän jälkeen tyttö syöksähti vastustajaansa kohti pyrki lyömään nyrkkinsä vasten varkaan kasvoja, silläkin uhalla, että tämä todella päättäisi käyttää kädessään olevaa puukkoa.

Hp: 13
Ch: 15
Nopeus: 1
*Shakuton: Tojiru no jutsu, 4 dmg

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 04 Syys 2019, 16:06
Kirjoittaja sumufani
Ilmeestä päätellen toinen ei yhtää ollut mielissään hänen esittämistään vaatimuksista ja jos hän mistään mitään tiesi niin toinen halveksi häntä. Valmistellen tekniikoitaan Ken syvensi hieman asentoaan puukko edelleen osoittaen kohti Kyashia. Taistelu olisi vissiin välttämätön ja toisen rynnistäessä lopulta päin Ken painoi pientä nappia puukkonsa kahvassa, joka vapautti huonosti puukon kahvaan rakennetun jousen. Puukon terä singahti matkaan kohden lyönti etäisyydellä olevaa teiniä ja Ken puolestaan pudotti kahvan kädestään ja kumartui aikomuksenaan pyyhkäistä toiselta jalat alta


Ken
10 hp
8chk
1 np
Konoha repuu
Nopea pyyhkäisy jalalla, jonka seurauksena vastustaja menettää tasapainonsa hetkeksi, jääden samalla alttiimmaksi seuraavalle iskulle. 
Taso: D 
Chakra: -2 
*puukon terästä 1-2 dmg jos osuu

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 09 Syys 2019, 16:23
Kirjoittaja Southpaw
Vaikka Kyashi olikin valmistautunut siihen, että vastustaja yrittäisi iskeä häntä puukolla, hän ei ollut silti osannut odottaa, että aseen terässä olisi jokninlainen jousi, joka saisi terän singahtamaan pidemmälle. Puukon terä osui kipeästi Kyashin käsivarteen ja pakotti hänet pysäyttämään hyökkäyksensä, mikä taas antoi vastustajalle tilaisuuden yrittää pyyhkäistä jalat hänen altaan. Ken ei kuitenkaan selkeästi ollut ottanut huomioon sitä seikkaa, että vastustaja oli tällä kertaa lähitaisteluun erikoistunut tyttö eikä suinkaan joku taistelutaidoton kauppias jollaisia tämänkaltaiset rosvot tavallisesti ryöstivät. Sen sijaan, että Kyashi siis olisi kaatunut maahan, tämä hyppäsikin ilmaan ja ryhtyi tykittämään Keniä useilla voimakkailla kierrepotkuilla, tavoitteenaan osua varkaan päähän ja siten tainnuttaa tämä. Vielä viimeistelläkseen hyökkäyksensä, Kyashi otti seuraavaksi etäisyyttä ja heitti kaksi räjähdekunaita vastustajaansa kohden.

Hp: 11
Ch: 12
Nopeus: 1
*Senpuu, 3 dmg
RL: 8/10

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 11 Syys 2019, 18:29
Kirjoittaja sumufani
Ken huomasi tytön loikkaavan pois hänen pyyhkäisynsä tieltä ja huomasi tytön ottaneen pyörähdyksen liikkeisiinsä. Nopeasti mies veti kätensä päänsä suojaksi ja potkut takoivat miehen käsiä. Kuitenkin tytön olisi laskeuduttava jossain vaiheessa ja Ken valmistautui iskemään. Kyashin pehmeä laskeutuminen ja perääntyyminen oli sulavan näköistä. Hetkeäkään epäröimättä mies kuitenkin otti etäisyyttä kiinni kivusta huolimatta ja miehen nyrkit alkoivat hohtaa sinisenä. Hetkeäkään epäröimättä Ken otti tukevan asennon ja iski yhtä aikaa tytön kasvoja sekä rintakehää tavoitteenaan saada edes hetken herpaannus aikaan. Tietysti tämä liike verotti miehen voimia mutta hän uskoi kykyihinsä lähi taistelussa saamaan hetken ikkunan että voisi paeta. Sillä tämä ei mennyt yhtään suunnitelmien mukaan.

Ken
7 hp
2chk
1 np
Chakra Genkotsu no jutsu
Jutsun aktivaatio saa ninjan nyrkit hohtamaan sinisenä chakrasta ja ne saavat enemmän voimaa.
Taso: D
Chakra: -3 per vuoro
Damage: +3 lyönteihin

npc no jutsu
yhteensä 5 dmg kun tuo +3 lasketaa mukaa.

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 18 Syys 2019, 00:18
Kirjoittaja Southpaw
Laskeutuessaan Senpuun päätteeksi maahan, Kyashi sai yllättyä vastustajan iskiessä sinisenä hohtavilla nyrkeillä häntä kohti ja pakottaen siten kompuroimaan hieman vähemmän sulavasti taaksepäin. Sen sijaan, että olisi kuitenkaan kaatunut, Kyashin onnistui pysyä juuri ja juuri pystyssä. Sen sijaan, että olisi uudestaan syöksynyt vastustajansa lähelle, Kyashi päätti näyttää, että vihollisen olisi turha yrittää pakoon, sillä häneltä onnistui jossain määrin myös kaukotaistelu. Muutamaa käsimerkkiä myöhemmin ilmaan Kyashin ympärille oli muodostunut pieniä, auringon lailla hohtavia valopalloja, jotka tämä lennätti lopulta ilman halki kohti varasta. Tämä toivottavasti miettisi jatkossa uudemman kerran, ennen kuin yrittäisi ryöstää ketään.

Hp: 11
Ch: 9
Nopeus: 1
*Shakuton: Kajosatsu, 4 dmg
RL: 8/10

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 20 Syys 2019, 21:18
Kirjoittaja sumufani
Tuntiessaan olonsa entistä heikommaksi tämän lyhyen taistelun edetessä Ken pysähtyi ja nosti mollemmat kätsä pystyyn. Hän ei noinut enää edes paeta nykeyillä energia tasollaan. Eikä hän edes omistanut savupommeja. Ironia suorastaan huusi hänen korvaansa, että miksi hän oli käyttänyt ne aikaisemmassa epäonnisessa kohtaamisessa nuorien shinobien kanssa.
’’Mää antauvun!’’
Ken päästi suustaa ja selvästi odotti kuinka Kyashi tai toisen henkilön reaktio oisi.

Ken
7 hp
2chk
1 np

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 08 Loka 2019, 23:26
Kirjoittaja Southpaw
Kenin ilmoittaessa antutuvansa, Kyashi pysähtyi niille sijoilleen, mutta pysyi kuitenkin edelleen selkeästi taisteluvalmiina. Koska häntä ei oltu varsinaisesti käsketty tappamaan maantierosvoa tyttö vilkaisi olkansa ylitse mentoriaan, joka myös näytti harkitsevan tilannetta, ennen kuin nyökkäsi hyväkvsyvästi.
"Hyvä on. Ala painua siitä. Ja katsokin, että emme näe sinua täällä enää toiste", Mori sanoi tiukasti ja siirsi hieman haoriaan, niin että Ken saattoi nähdä vanhan miehen vyöllä roikkuvan wakizashin. Wakizashi itsessään ei näyttänyt kenties mitenkään erikoiselta, mutta sen kahvasta roikkuva pieni metallinen Kumogakurelaisen yakuzaperheen tunnus varmasti riittäisi kertomaan Kenille, että tämän olisi parempi olla hyökkäämättä enää toiste yhtä varomattomasti tai muuten tämä joutuisi ongelmiin muidenkin kuin vain ninjojen kanssa.

Hp: 11
Ch: 9
Nopeus: 1
RL: 8/10

Re: Kohti kuumia lähteitä (D)

ViestiLähetetty: 11 Loka 2019, 16:37
Kirjoittaja sumufani
Vastustajansa pysähtyessä, mutta pysyi valppaana ja hetken päästä katsoi olkansa yli suojeltavaansa. Ken myös suuntasi katseensa sinne suuntaan ja vaikka välimatkaa oli jonkin verran hän näki miehen wakizashissa olevan tunnuksen. Kylmä hiki valui miehen selkää pitkin ja hetkeäkään odottamatta hän alkoi juosta pois kaksikon luota.
''Työ ette nää minuu enää ikinä. Pijän siit huolen!''
Ken huusi juostessan pakoon.

/jees tämä on läpi/