Sivu 1/1

Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 20 Elo 2017, 00:39
Kirjoittaja Southpaw
Kyashi seisoi isännästään takavasemmalla ja seisoi aloillaan kuin patsas. Näytti lähes siltä kuin tyttö ei olisi huomioinut mitään mitä tämän ympärillä tapahtui, mutta todellsiuudessa tämä kuitenkin seurasi valppaasti ympärillä olevia ihmisiä ja oli valmiina toimimaan jos tarpeellista. Hänen vierellään yksi kokeneemmista henkivartijoista teki samoin. Viimeisen parin viikon aikana isäntä oli saanut useita tappouhkauksia. Syytä Kyashi ei uhkauksille tiennyt, eikä se häntä erityisemmin edes kiinnostanut. Osa hänestä jopa toivoi, että uhkailija onnistuisi, mutta niin kauan kuin isäntä oli elossa, hänellä ei ollut muita vaihtoehtoja kuin tehdä mitä tämä käski ja tällä hetkellä se tarkoitti ympärillä olevien ihmisten silmällä pitämistä ja isännän turvallisuuden takaamista.

Kaikki kuitenkin sujui rauhallisesti, aina siihen asti, että tuli aika lähteä viihtyisästä katukahvilasta, johon isäntä oli pysähtynyt tapaamaan jotakuta ystäväänsä. Heidän lähtiessään kulkemaan katuja pitkin eteenpäin, Kyashi pisti kuitenkin merkille tummaan matkakaapuun pukeutuneen miehen, joka ilmestyi jostain heidän taakseen. Ollen aivan kuin ei olisi huomannut mitään erikoista, Kyashi oli katselevinaan ympärillä olevien kauppojen näyteikkunoita, seuraten peilikuvan avulla kääntyisikö mies mahdollisesti toiseen suuntaan. Tämä pysyi kuitenkin itsepintaisesti heidän perässään, joten tytölle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin yskähtää merkitsevästi, jotta hänen vierellään kulkeva vanhempi henkivartija käänsi katseensa häneen ja huomasi pienen nyökkäyksen jonka hän teki.
"Huomasin hänet myös. Käännytään hieman hiljaisemmalle kujalle ja sinä voit pysäyttää hänet siellä, sillä välin kun minä vien isännän turvaan", mies sanoi. Kyashi nyökkäsi hyväksyvästi ja seurasi sitten isäntäänsä kapealle sivukadulle. Kumppaninsa antaessa merkin, hän jäi odottamaan sillä välin kun muut jatkoivat matkaansa. Matkakaapuun pukeutuneen varjostajan kääntyessä heidän perässään samalle kadulle, Kyashi odotti tämän pääsevän lähemmäs ja astui sitten viime hetkellä tämän eteen, estääkseen miestä pääsemästä pitemmälle. Kasvoillaan tytöllä oli haastava ilme, joka tuntui vaativan selitystä siihen miksi tämä oli lähtenyt seuraamaan heitä.


Vihu (nimen saa keksiä)
Statsit: 20
Nopeus: 1

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 17 Syys 2017, 14:56
Kirjoittaja Cross
Kujalle Kyashin eteen astuva lommoposkinen ja rokonarpinen kumarassa asteleva mies seisahtui välittömästi paikalleen tämän nähdessään, näyttäen hämmästyvän tielleen tulleesta esteestä. Tajutessaan sen olevan kuitenkin vain nuori tyttö levisi hänen kasvoilleen itsevarma hymy, sillä vaikka saalis oli tälläkertaa päässyt karkuun olisi aina olemassa seuraava kerta. Tälläkertaa tyytyminen olisi ainoastaan toiseen kohteena olevan miehen henkivartioista, joksi tämä oli ylentänyt lähes aina seurassaan olevan tytön.
''Ei mitää henkilökohtasta.'' Kiiluvasilmäinen mies totesi virnistäen edessään olevalle pennulle, samalla kun tiputti rannekotelosta pitkän neulan käteensä ja heitti sen vastustajaansa kohti. Se itse ei ollut kovinkaan vaarallinen, toisin kuin myrkky johon se oli kastettu. Se kukeni puuduttamaan hetkenajaksi alueen osumakohdan ympäriltä, tehden uhrin viimeistelemisestä helppoa ja nopeaa.

Lommoposki
5hp
15ck

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 23 Syys 2017, 23:27
Kirjoittaja Southpaw
Nähdessään vastustajansa ttavan esiin jonkinlaisen neulan, Kyashi vastasi siirtoon ottamalla itse esille yhden kunain. Hän ei ehkä kyennyt sanallisesti vastaamaan lommoposkisen miehen sanoihin, mutta päätyi kuitenkin nyökkäämään hyväksyvästi osoittaakseen olevansa samaa mieltä. Samalla tyttö toivoi katseensa paljastavan, että jos hänellä olisi ollut muita vaihtoehtoja, hän olisi ilomielin astunut sivuun. Nyt hän ei kuitenkaan niskassaan oevan sinetin vuoksi voinut.
Vastustajan lopulta heittäessä neulan häntä kohti, Kyashi tähtäsi ja heitti oman aseensa heittoasetta kohti. Maalin ollessa kuitenkin pieni ja kapea, hänen kunainsa meni vain hiuksen hienosti ohi ja jatkoi matkaansa kohti vastustajaa. Neula puolestaan jatkoi matkaansa ja vaikka tyttö yritti väistää, se osui häntä lopulta käsivarteen. Kyashin kasvoilla kävi irvistys tämän kiskaistessa neulan irti käsivarrestaan. Aluksi ei tuntunut mitään erikoista, mutta muutamien sekuntien kuluttua hän tunsi kuitenkin käsivartensa alkavan puutua ja tytön kasvoilla ollut irvistys muuttui enemmän hämmstyneeksi ilmeeksi. Oliko neulassa ollut myrkkyä vai oliko tämä sittenkin jonkinlaista genjutsua, jolla vastustaja yritti vain hämätä?

Hp: 12
Ch: 15
Nopeus: 1

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 01 Loka 2017, 10:17
Kirjoittaja Cross
Kujan toisessa päässä seisova mies yritti väistää itseään kohti heitettyä kunaita astumalla nopeasti hieman sivuun asee lentoradalta, saaden kuitenkin pienen naarmun sen terästä. Haava ei ollut kuitenkaan viiltänyt kunnolla edes ihoa rikki, minkä takia hän välittänytkään siitä, vaan keskittyi edessään olevaan vaiteliaseen tyttöön. Kunain käteensä nappaava ja eteenpäin loikkaava mies ei huomannut heti aluksi aijemmin heittämänsä neulan aiheuttamaa haavaa vastustajansa käsivarressa, vaan oletti tämän onnistuneen väistämään sen ilman naarmuja.
Ottaessaan kuitenkin askeleen eteenpäin hän havaitsipienen ounaisen viivan tämän käsivaressa ja siitä alaspäin valumaan lähtevän verinoron, mik' sai salamurhaajan muuttamaan mielessään olleita suunnitelmia lennosta. Sen sijaan että olisi suunnannut kunainsa iskun pennun mahaan kuten oli aluksi suunnitellt, heilautti hän asettaan tämän puutunutta käsivartea kohti, pyrkien osumaan olkaniveleen ja lamaannuttamaan sen pysyvästi.
Lommoposken olisi tehnyt mieli toimia suoremmin ja tähdätä suoraan tappoon, mutta toimeeksi antaja oli varoittanut aliarvioimasta kohteen henkivartioita. Senpä takia hän katsoikin parhaaksi taistella varovaisesti ja keskittyä ainakin aluksi vain heikentämään tyttöä, ennen kuin lopulta viiltäisi tämän kurkun auki ja jättäisi kuolemaan kujalle.

Lommoposki
5hp
15ck

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 04 Loka 2017, 17:37
Kirjoittaja Southpaw
Nähdessään vastustajan lähtevän tulemaan kohti kunai kädessään, Kyashi pisti merille, että tämä vaikutti aikovan iskeä ensin hänen vatsaansa kohti. Kesken hyökkäyksensä lommoposkinen salamurhaaja kuitenkin muuttikin kunai suuntaa kohti hänen käsivarttaan, juuri sitä kättä johon neula oli jo aiemmin osunut. Yhteensattumaako? Tuskinpa. Kyashi ei ollut varma mistä neulan osumaa seurannut puutuminen johtui, mutta toista osumaa tyttö ei kuitenkaan aikonut ottaa, niinpä tämä kohotti nyrkkinsä. Hänen jalkansa ulottuisi luultavasti pidemmälle kuin kädet, joteen nopeasti Kyashi keräsi chakraa toiseen jalkaansa ja potkaisi sitten nopean potkun, kohti vastustajan vatsaa. Sen lisäksi, että tarkoitus oli luonnollisesti vahingoittaa vastustajaa ja ajaa tämä pakosalle, potkun tarkoitus oli myös paiskata vastustajan kauemmas, jotta tämä ei pääsisi iskemään kädessään olevalla kunailla.

Hp: 12
Ch: 12
Nopeus: 1
*Kyoka Tsuyosa, 3 dmg

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 09 Loka 2017, 00:14
Kirjoittaja Cross
Kunai kädessä eteenpäin kurottava lommoposkinen salamurhaaja kerkesi jo uuskoa onnistuvansa upottamaan aseensa huomattavasti itseään lyhyemmän tytön olkapäähän, teloakseen sen käyttökelvettomaksi. Yllättäin hän kuitenkin huomasi kohteensa lähtevän etääntymään nopeasti, mykän pennun taivuttaessa ylävartaloaan nopeasti taaksepäin. Samassa mies tunsi jotain iskeytyvän keskivartaloaan vasten ja sinkoavan hänet aivan yllättäin taaksepäin, juuri ennen kuin kunain terä onnistui edes uppoamaan kohteensa vaatteiden kankaasta läpi.
Asetta pidellyt mies mätkähti vasten kujan toista seinää ja pyörähti siitä edelleen pystyssä pysyen vielä hieman etäämmäs vastustajastaan, yrittäen tajuta mitä juuri oli tapahtunut. Yllättynyt ja raivostunut ilme kasvoillaan lommoposki katsoi edessään olevaa pentua, joka kehtasi pyristellä vastaan, sen sijaan että olisi vain tyytynyt kuolemaan sovinnolla. Sen takia tämä saisi vielä kärsiä hitaaan ja tuskaisen kuoleman, miltä hän oli vielä hetki aijemmin ajatellut säästää tämän.

Lommoposki
2hp
15ck

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 26 Loka 2017, 20:34
Kirjoittaja Southpaw
Onnistuttuaan potkaisemaan vastustajansa kauemmas, Kyashi ehti hetken verran harkita poistuvansa paikalta ja juoksevansa isännän ja toisen henkivartijan perään. Hänellä ei ollut varsinaisesti syytä taistella loppuun asti, sillä tärkeinätä oli loppujen lopuksi saada vain hänen isäntänsä turvaan. Nähdessään kuitenkin vastustajansa kohoavan hyvin nopeasti takaisin jaloilleen, Kyashi päätti kuitenkin jäädä. Lommoposkisen miehe katseesta näkyi, että tämä tuskin päästäisi häntä poistumaan paikalta noin vain, vaikka hän lähtisikin juoksemaan pois päin. Osoittaakseen että oli valmis jatkamaan, tyttö kohotti nyrkkinsä pystyyn, valmiian käyttämään taijutsutekniikoitaan heti kun vastustaja erehtyisi kyllin lähelle.

Hp: 12
Ch: 12
Nopeus: 1

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 30 Loka 2017, 09:42
Kirjoittaja Cross
Heti takaisin jaloilleen päästyään kohteensa menettänyt salamurhaaja heilautti toista kättään, singoten kolmen pitkän myrkkyneulan parven edessään olevaa pentua kohti. Nuissa aseissa oli samaa myrkkyä kuin aijemminkin, joka puuduttaisi osumakohdan ympäristön hetkenajaksi, minkä tarkoitus oli tälläkertaa lamaannuttaa huomattavasti suurempi osa Kyashin kehosta. Hyödyntääkseen tuota tilaisuutta lommoposkinen mies veti uuden kunain aijemmin kädestään lentäneen tilalle ja kävi uuteen hyökkäykseen heti aseidensa perään, päättäen tälläkertaa tähdätä suoraan kuolettavaan iskunn. Isku kuhkoon yläosaan tekisi selvää tytöstä, mutta tappaisi tämän siitä huolimatta tarpeeksi hitaasti että tämä kerkeäisi katua tielle asettumista. Hidas kuolema omaan vereen hukkumalla kuulosti juuri siltä mitä mies halusi käyttää rangaistuksena suunnitelmiensa pelaamisesta ja siitä nöyryytyksestä joka seuraisi epäonnistumisesta.

Lommoposki
2hp
12ck
4dmg neuloista ja myrkky joka lamaannuttaa osuma alueen vuoron ajaks

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 02 Marras 2017, 19:11
Kirjoittaja Southpaw
Nähdessään vastustajan turvautuvan jälleen neuloihin, Kyashi tiesi ettei kykenisi torjumaan aseita omillaan, sillä neula oli aivan liian pieni maali osua kunailla tai shurikeneilla. Niinpä tytön ainoaksi vaihtoehdoksi jäi heittäytyä nopeasti sivulle ja kierähtää sitten nopeasti takaisin pystyyn kuitenkin huomatakseen, että väistöyrityksestä huolimatta kaksi neulaa oli osunut hänen jalkaansa. Kuten aiemminkin, myös tällä kertaa hän tunsi osumakohtien alkavan puutua, mutta tällä kertaa huomattavasti isommalta alueelta. Ei toivoakaan, että hän käyttäisi tuota jalkaa potkimiseen aivan lähiaikoina. Seisten kuitenkin terveen jalkansa varassa, Kyashi kiskaisi neulat irti jalastaan ja heitti ne sitten takaisin kohti vastustajaansa, siinä toivossa että terissä olisi vielä hieman myrkkyä jäljellä. Näin vastustaja saisi maistaa omaa lääkettään. Pääasiassa tytön tarkoituksena oli kuitenkin hätistää vastustaja kauemmas ja pelata aikaa, jotta tunto ehtisi palautua osumaa ottaneeseen jalkaan.

Hp: 10
Ch: 12
Nopeus: 1

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 18 Marras 2017, 12:45
Kirjoittaja Cross
Huolimatta siitä että oli onnistunut osumaan mykkään vastustajaansa kahdella heittämistään euloista lommoposkinen mies joutui muuttamaan suunnitelmiaan puhkoa tämän keuhkon pitelemällään kunailla, nuiden samojen neulojen tullessa miltei samantien heitetyiksi takaisin häntä kohti. Aseissa ei luultavasti olisi pitänyt olla enää myrkkyä jäljellä, mutta sitä riskiä salamurhaajalla ei kuitenkaan ollutr varaa ottaa ja sen takia hän astuikin nopeasti hieman sivumpaan kapealla kujalla, heilauttaen samalla päällään olevaa kaapumaista viittaa laajassa kaaressa edessään, luoden siitä ikäänkuin kilven suojakseen. Paksu kangas riitti pysäyttämään kevyet neulat, jotka lennähtivät vaimeasti kilahtaen vieressä olevaan savitiiliseinään.
Samalla niiden omistaja pyörähti kangas seinämän suojissa ympäri ja polvistui nopeasti, heittäen kädessään olleen kunain viittansa helman alta tyttöä kohti, yrittäen yllättää tämän aseensa oudolla tulokulmalla. Aseen tarkoitus ei kuitenkaan ollut kuin hämätä kohdettaan hetken ajan, jotta sen heittänyt mies sai uuden aseen kasivettua varusteidensä joukosta, joka oli tälläkertaa pitkähkö ohut siima, jonka toisessa päässä oli pieni käsikahva painona. Normaalisti sitä olisi käytetty kohteen kuristamiseen äänettömästi, mutta tälläkertaa lommoposki päätti käyttää sitä ruoskan tavoin, sivaltaen vastustajaansa kohti sillä ja yrittäen saada aseensa kietoutumaan tämän toisen käden ranteen ympärille. Onnistuessaan siinä hän aikoi käyttää suurempaa kokoaan hyväkseen ja kiskaista tytön nurin, jonka jälkeen tämä olisi helppo surmata toiseen käteensä ottamallaan kunailla.

Lommoposki
2hp
10ck

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 18 Marras 2017, 23:11
Kirjoittaja Southpaw
Vastustajan heilauttaessa yllään olevaa viitan tapaista edessään ja heilauttaessaan sillä tavoin kohti tulevat neulat päin viereisen talon seinää. Miehen kuitenkin jatkaessa pyörähdysliikettään eteenpäin, Kyashi tajusi voivansa itsekin käyttää tuota viittaa hyväkseen. Pyörähdyksensä aikana mies joutui muutaman lyhyen sekunnin ajan olemaan selkä häntä kohti ja se antoi Kyashille tilaisuuden tehdä käsimerkit ja muodostaa lähelleen kolme pientä valopalloa. Ennen kuin ehti kuitenkaan lähettää hyökkäystään vastustajaa kohti, Kyashi pisti merkille oudosta kulmasta tulevan kunain ja joutui astumaan sivulle väistääkseen kohti tulevaa asetta. Tämä antoi lommoposkelle tilaisuuden ottaa siimaruoskansa esiin, mutta ennen kuin mies ehti kuitenkaan kiskaista Kyashi kumoon, tyttö oli jo lähettänyt muodostamansa valopallot miestä kohti. Osuessaan nämä tulisivat aiheuttamaan pahoja palovammoja ympäri miehen kehoa, ellei tämä osaisi pitää varaansa.

Hp: 10
Ch: 9
Nopeus: 1
*Shakuton: Kajosatsu, 4 dmg

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 27 Marras 2017, 11:11
Kirjoittaja Cross
Nähdessään mykänb tytön luomien outojen valopallojen lännähtävän itseään kohti lommoposkinen palkkatappaja päästi irti improvisoidusta ruoskastaan ja heilautti viittaansa uudelleen suojakseen, samalla kun yritti loikata pois niiden tieltä. Kapealla kujalla ei kuitenkaan ollut paljoakaan tilaa liikkua, minkä takia mies keskitti nopeasti chakraansa improvisoituun kilpeensä. Keskittäen chakraansa kankaan kuituihin lommoposki toivoi saavansa sen muutetuksi tarpeeksi sitkeäksi pysäyttämään tulossa olevan hyökkäyksen.
Hulmuavan viitan ottaessa yhteen polttavan kuumasta ilmasta koostuvien pollojen kanssa kujalla kaikui voimakas humahdus ja hetkessä ilma tuntui tukahduttavan kuumalta, kuten myös tuntui salamurhaajan suojanaan käyttäneen viitan kangas. Irvistäen hän päästi irti vaatekappaleesta ja katsoi silmät leimuten nuorta nulikkaa edessään, yrittäen tajuta mitä juuri äsken oli tapahtunut.
''Friikki...'' Palanutta kämmentään pitelevä mies sähisi, haluten jatkaa taistelua, sen sijaan että myöntäisi tappionsa ja luikkisi häntä koipien välissä pakoon. Ymmärtäen kuitenkin että tilanne alkoi näyttää liiankin vaaralliselta hän katsoi parhaaksi niellä ylpeytensä ja palata myöhemmin paremmin valmistautuneena tasaamaan tilit tämän kummajaisen kanssa. Heittäen savupommin itsensä ja tytön väliin salamurhaaja peitti nopean perääntymisensä, muodostaen käsimerkit nopeasti niiden aiheuttamasta kivusta huolimatta ja ilmestyi kujan päässä olevan kadun toisella puolen olevan talon katolle. Sieltä hän loi vielä nopean vilkaisun harmaan savun täyttämän kujan suuntaan ja sen eteen tapahtumia hämmästelemään kerääntyneeseen väkijoukkoon, ennen kuin sylkäisi jalkoihinsa ja katosi katonharjan taakse.

Läpi

Re: Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

ViestiLähetetty: 28 Marras 2017, 20:05
Kirjoittaja Southpaw
Kuullessaan vastustajan nimittelevän häntä friikiksi, Kyashi tunsi harmin sekaista voitonriemua. Nimittelyn perusteella hän oli ilmeisesti ajanut vastustajansa ahtaalle, mutta samalla tuntui kuitenkin pahalta tulla haukutuksi verilinjansa vuoksi. Se oli osa häntä aivan kuten nenä tai suu. Kunpa hän vain olisi voinut vastata tuohon jotakin.
Ennen kuin Kyashi ehti kuitenkaan päättää mitä tekisi seuraavaksi, vastustaja heitti maahan savupommin. Odottaen yllätyshyökkäystä, Kyashi kohotti nyrkkinsä ylös, valmiina torjumaan mahdolliset hyökkäykset tavalla tai toisella, mutta savun hälvetessä hän löysi itsensä kuitenkin tyhjältä kujalta. Oliko vastustaja lähtenyt karkuun vai päättänyt yrittää onneaan lähtemällä hänen omistajansa perään? Kyashi tunsi kiusausta jäädä kujalle odottamaan, että salamurhaaja saisi kunnon etumatkan hänen omistajansa luokse, jolloin hän saapuisi auttamatta liian myöhässä. Ajatus siitä, millaista kipua häneen tehty sinetti kuitenkin saattoi saada aikaan, mikäli hänen herransa ei olisi tyytyväinen, Kyashi huokaisi raskaasti ja hyppäsi sitten talon seinän kautta katolle. Nopeasti tyttö lähti hyppimään kattoja pitkin omistajansa perään, tarkistaakseen, että tämä oli kunnossa.

[Kiitos NPC:lle :D]