Sivu 1/1

Ostaja (D-harkka)

ViestiLähetetty: 17 Heinä 2017, 23:50
Kirjoittaja Southpaw
Voitettuaan ottelunsa areenalla, Kyashi sai yllättyä vuolaista kehuista, jotka sai osakseen palatessaan herransa luokse, sillä tyttö ei ollut todellakaan osannut odottaa tämänkaltaista kohtelua mieheltä joka oli ostanut hänet orjaksi. Tietämättä miten kehuihin olisi oikein pitänyt suhtautua, Kyashi tyytyi tekemään vain pienen kumarruksen kiittääkseen ja ollakseen suututtamatta herraansa, ennen kuin lopulta asettui omalle paikalleen omistajansa taakse, tämän toisen henkivartijan viereen. Seuraavan ottelun alkaessa herran huomio onneksi kääntyi takaisin areenan tapahtumiin. Kyashi itsekin seurasi ottelua hetken, ennen kuin hänen katseensa osui kuitenkin yllättäen kahteen hahmoon jotka etenivät kapeaa aitioiden välistä käytävää pitkin kohti heitä. Kaksikon päästessä lähemmäs Kyashi tajusi toisen tulijoista olevan hänen äskeinen vastustajansa. Tämän seurassa oleva nainen taas oletettavasti oli tämän omistaja.

Kyashi osittain odotti kaksikon jatkavan matkaansa vain heidän ohitseen, mutta tytön hämmennykseksi Ubon seurassa oleva nainen kuitenkin pysähtyi heidän kohdalleen ja valloittava hymy kasvoillaan aloitti keskustelun hänen omistajansa kanssa.

"Minun on pakko kysyä mistä oikein löysitte taistelijanne. En olisi uskonut, että täältä löytyisi joku joka vetää vertoja Ubolle", nainen kysyi. Kyashin oli vaikea sanoa oliko kiinnostus aitoa vai oliko se tarkoitettu vain jonkinlaiseksi small talkiksi. Kuten oli arvattavissa, hänen herransa ei kuitenkaan jättänyt tilaisuutta päästä leveilemään löydöllään kun siihen tarjoutui mahdollisuus.

"Ruohon maasta, usko tai älä. Sain vinkin tytöstä luottovälittäjältäni. Kukaan ei ollut huolinut häntä omakseen tulisen luonteensa takia, joten otin pienen riskin ottaessani hänet palvelukseeni. Mutta on ilo huomata, että riski kannatti", mies ylpeili, aivan kuin Kyashi ei olisi ollut edes paikalla. Hilliten halunsa puristaa kätensä nyrkkiin, Kyashi seisoi tiiviisti aloillaan.

"Hmm... Jos hänellä tosiaan on vaikea luonne, niin mahtaisitko olla halukas luopumaan hänestä? Luulen, että keksisin hänelle kyllä käyttöä", nainen kysyi, saaden Kyashin nopeasti tajuamaan, että hänet yritettiin juuri ostaa toisen omistajan palvelukseen. Tytön oli vaikea ymmärtää miksi joku olisi halunnut ostaa hänet vain äskeisen ottelun perusteella. Vaikka ottelu olikin päättynyt hänen voittoonsa, ei se silti ollut mitään verrattuna jo huomattavasti kokeneempien taistelijoiden suorituksiin.

"Ikävä kyllä se ei taida käydä päinsä. Uskon, että hänessä on potentiaalia ja olen saanut hiottua jo pahimpia säröjä, niin että hän on hieman tottelevaisempi", hänen omistajansa vastasi. Herransa puhuessa Kyashi vilkaisi vaivihkaa Uboa, kuin koettaen tämän ilmeestä päätellä tiesikö tämä ehkä jotain naisen yllättävästä ostohalusta. Vaikka Ubo selvästi teki parhaansa pitääkseen ilmeensä hallinnassa, Kyashi oli silti havaitsevinaan jonkinlaista kireyttä.

Oliko Ubolla kenties jotain tekemistä tämän yllättävän ostohalun kanssa? Poika oli ehkä näyttänyt hieman järkyttyneeltä nähtyään hänen kielensä, mutta olisiko tämä voinut kertoa siitä rouvalleen, jolloin ostamisen motiivina voisi hyvinkin olla jokin muka jalo ajatus siitä, että hän siten pääsisi pois huonosti kohtelevan omistajan luota?
"Kaipa se on mahdollista...", Kyashi ajatteli itsekseen, joskin ei ollut silti valmis lyömään vetoa teoriansa puolesta.

"Jos muutat joskus mielesi, niin ilmoita minulle. Tarjous pysyy kyllä voimassa", nainen vastasi ja iskien silmää, lähti jatkamaan matkaansa käytävää pitkin eteenpäin. Ubon lähtiessä seuraamaan emäntäänsä, tämä loi vaivihkaa pahoittelevan näköisen silmäyksen häntä kohti, mikä hieman vahvisti Kyashin epäilyksiä. Hetken verran Kyashi katseli Ubon ja tämän omistajan perään, mutta herran kuitenkin viittoessa häntä kumartumaan lähemmäs, Kyashi käänsi katseensa näistä taas poispäin.

"Haluan sinun viimeistelevän sen pallotekniikan seuraavissa harjoituksissasi. ja muutenkin haluan sinun harjoittelevan vielä entistä ahkerammin, jotta voitat myös seuraavat ottelut. Mitä taitavampi olet, sen enemmän voin sinusta pyytää jos joskus muutan mieleni", herra ohjeisti häntä. Kyashille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin nyökätä hyväksyvästi.