Sivu 1/1

Kagouchi Kyashi

ViestiLähetetty: 21 Helmi 2017, 00:48
Kirjoittaja Southpaw
Nimi: Kagouchi Kyashi
Skp: Nainen
Ikä: 16
Kylä: Kumogakure
Arvo: Genin
Bloodline: Shakuton
Uskonto: Ei ole

Muuta:
- Ei pysty puhumaan
- Pitää aina mukanaan kynän ja paperia

Luonne:
Kyashi on vakava ja määrätietoinen nuori nainen, joka ei ole sen paremmin nauranut kuin itkenytkään sen jälkeen kun päätyi äitinsä kanssa Dorei butain sieppaamaksi. Taistelun ulkopuolella, nainen pidättäytyy näyttämästä tunteita päällepäin ja tuntuu ajattelevan, että se on jonkinlainen heikkouden merkki. Nainen on halutessaan myös hyvin itsepäinen ja taistelussa tämä monesti näkyy uhkarohkeina hyökkäyksinä sekä siinä, ettei tämä ole valmis luovuttamaan helpolla. Kovasta ja jopa tunteettomalta vaikuttavasta ulkokuoresta huolimatta, Kyashi on kuitenkin myös kostonhimoinen ja toivoo jonain päivänä voivansa tappaa omistajansa sekä Dorei butain johtajat. Sisimmässään Kyashi myös ikävöi äitiään ja toivoo löytävänsä tämän jonain päivänä, mikäli onnistuu pääsemään vapaaksi. Suuttuessaan Kyashi alkaa kuitenkin helposti käyttäytyä äkkipikaisesti ja varomattomasti, eikä juuri välitä tekojensa seurauksista niin kauan kuin vain saa mahdollisuuden päästää höyryjä ulos ja purkaa sisälleen padotut tunteet vastustajaansa.

Ulkonäkö:
Kyashilla on tummansiniset silmät ja mustat hiukset, jotka on leikattu lyhyiksi tytön lähitaistelutyylin vuoksi. Tällä tavoin vastustaja ei voi halutessaan tarttua hiuksiin kovin tiukasti kiinni. Kasvoilla Kyashilla on lähes aina vakava ilme ja juuri vakavan ilmeensä ja puhekyvyttömyytensä vuoksi, Kyashin ajatellaan omistautuvan henkivartijan tehtävälleen ja suhtautuvan siihen vakavasti. Yllään Kyashilla on yleensä musta, hihaton paita sekä tummanpunaiset, hieman löysät housut. Paidan päällä Kyashilla on vielä punainen, niin ikään hihaton gi, joka on sidottu kiinni mustalla vyöllä. Jalassaan tällä on lisäksi mustat ninjasandaalit.

Kuva


Menneisyys:
Kyashi syntyi Raudan maan ja Otogakuren välisellä rajalla, otogakurelaiselle siviilinaiselle, joka oli päätynyt viettämään useamman yön erään pohjoisen Otogakuren alueella asuneen Shakutonia käyttävän ninjan kanssa. Äidin oli tarkoitus jäädä lapsen kanssa Raudan maan puolelle asumaan ja muutaman vuoden kaksikko elikin erään samurai-suvun mailla, Kyashin äidin toimiessa maiden omistajan piikana ja pitäessä huolta naisille kuuluvista taloustöistä. Kyashin ollessa kuitenkin kymmenen vanha, eräs dorei butaihin kuuluva orjien kerääjä pyysi majapaikkaa talosta ja samalla kohtasi Kyashin ja tämän äidin sattumalta. Illan aikana mies sai vihiä Kyashin verilinjasta ja kerääjän keskusteltua Kyashin äidin kanssa, tämän onnistui suostutella nainen tulemaan mukaansa Ruohon maahan, luvaten, että nainen tulisi saamaan oman talon ja kunnon työn samurai-suvun palvelijana toimimisen sijaan.

Näiden lupausten houkuttelemana Kyashin äiti suostui ehdotukseen ja jo seuraavana aamuna kaksikko lähti kauppiaana esiintyvän orjien kerääjän mukana kohti Ruohon maata. Ruohon maassa kävi kuitenkin ilmi, että mies oli houkutellut heidät mukaansa vain orjiksi ja kaksikko laitettiin saman tien kahleisiin ja vietiin myyntiin Ruohon maassa sijaitsevassa leirissä. Kyashin äiti myytiin Teen maasta tulleelle yakuzan jäsenelle jo ensimmäisen parin päivän jälkeen. Huolimatta siitä, ettei ollut saanut vielä minkäänlaista ninjan koulutusta, Kyashi taisteli parhaansa mukaan, purren, raapien, lyöden, potkien ja huutaen solvauksia, kun ostaja otti äidin mukaansa ja lähti viemään tätä pois kauppapaikalta. Raivokkaasta vastarinnasta huolimatta, Kyashi kuitenkin väsyi lopulta. Seuraavina päivinä Kyashi käytti kuitenkin kaikki mahdolliset keinot päästäkseen irti häntä sitovista kahleista, jääden kuitenkin kerta toisensa jälkeen kiinni pakoyrityksistään. Lopulta rangaistuksena jatkuvasta niskoittelusta, tytön kieli katkaistiin, niin että tämä menetti puhekykynsä, minkä jälkeen tämä laitettiin kahleisiin ja suljettiin sen lisäksi vielä paksuin kalterein varustettuun häkkiin.

Huolimatta Kyashin verilinjasta, kesti muutamia vuosia, ennen kuin tälle lopulta löydettiin kiinnostunut ostaja, sillä tytön itsepäisyyden ja kapinoivan luonteen vuoksi kovinkaan moni ei ollut halukas uhraamaan aikaa ja rahaa orjaan, joka ei välttämättä koskaan tulisi tottelemaan omistajaansa. Lopulta eräs Kumogakuresta tullut kauppias kuitenkin kiinnostui tytöstä. Juuri Kyashin itsepäisyyden vuoksi mies alkoi kuitenkin tinkiä hinnasta ja sai lopulta ostettua Kyashin varsin halpaan hintaan. Koska kauppiaalla oli tarkoituksena kouluttaa Kyashista henkivartijansa, ja miehen oli oltava varma siitä, että Kyashi tottelisi häntä ehdoitta, tytön takaraivoon tehtiin lopulta eräänlainen kirottu sinetti. Mikäli Kyashi kapinoisi liiaksi, omistaja pystyisi sinetin avulla tuottamaan ensin voimakasta kipua ja tarvittaessa räjäyttämään tytön pään.

Sinetin vuoksi Kyashille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin alistua kohtaloonsa ja lähteä uuden omistajansa mukana Kumogakureen, missä tytölle palkattiin saman tien yksi paikallisista ninjoista opettamaan Kyashille ninjan perustaitoja, joita voisi hyödyntää henkivartijan tehtävässään. Pään räjähtämisen uhalla Kyashilla ei kuitenkaan ollut lupaa paljastaa verilinjaansa ulkopuolisille ja niinpä Kyashin oli mahdoton oppia verilinjansa tekniikoita muuten kuin kokeilemalla itse, kouluttajan poissa ollessa. Päästyään kuitenkin jyvälle ninjatekniikoiden saloista, tyttö vannoi itselleen, että jonain päivänä hankkiutuisi eroon häntä rajoittavasta sinetistä ja tappaisi omistajansa. Tämän jälkeen hän palaisi ruohon maahan tappamaan Dorei butain johtajat ja selvittämään minne hänen äitinsä oli myyty.

Re: Kagouchi Kyashi

ViestiLähetetty: 21 Helmi 2017, 00:49
Kirjoittaja Southpaw
Hahmosta

Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Chakraelementti: Tuli, tuuli
Ammatti: Orja

Tehtävät:
D: 2
C:
B:
A:
S:

Epäonnistuneet tehtävät:
D:
C:
B:
A:
S:

Harjoitukset/Tarinat:
D: 1
C:
B:
A:
S:

Ropetukset:
D:
C:
B:
A:
S:

Re: Kagouchi Kyashi

ViestiLähetetty: 21 Helmi 2017, 00:50
Kirjoittaja Southpaw
Tarina
*Punaisella merkityt tehtävät ovat epäonnistuneita

Alku
Rikkaiden huvit (D)
Ostaja (D-harjoitus)
Tarkkailijaa pysäyttämässä (D)

Re: Kagouchi Kyashi

ViestiLähetetty: 21 Helmi 2017, 00:50
Kirjoittaja Southpaw
Suhteet foorumin hahmoihin

Ei vielä mitään

Re: Kagouchi Kyashi

ViestiLähetetty: 21 Helmi 2017, 00:51
Kirjoittaja Southpaw
Tavarat

-Kunaita
-Shurikeneja

D-taso

Räjähdelappu
Pieni lappu jonka voi laittaa kiinni kunai perään tai melkein mihin vaan kohteeseen. Sillä on toinen liimapuoli jolla se laitetaan kiinni. Hetken kuluttua kiinnityksen jälkeen tämä lappu räjähtää ja tekee pientä vahinkoa.
Taso: D
Damage: 10 välittömässä kosketuksessa, jonka jälkeen damage pienenee rajusti, mitä kauempana kohde on. Kahden metrin päästä lappu ei tee vahinkoa, mutta paineaalto voi lennättää taaemmas.
Chakra: -3 laukaista samalla vuorolla heitetyt laput
Määrä: 10 per tehtävä

Re: Kagouchi Kyashi

ViestiLähetetty: 21 Helmi 2017, 00:52
Kirjoittaja Southpaw
Shakuton


Tasojutsut

Shakuton: Kajosatsu
Tässä tekniikassa ninja muodostaa ympärilleen kolme pientä valopalloa, joita ninja voi ohjata haluamallaan tavalla kohti vastustajaa. Osuessaan nämä kuumat valopallot aiheuttavat pahoja palovammoja vastustajalle. Kaikkein voimakkaimmat ninjat kykenevät tällä jutsulla jopa haihduttamaan kaiken nesteen vihollisen ruumiista. Ninja voi halutessaan ohjata kaikki pallot vain yhtä vastustajaa kohti, mutta tekniikalla voi myös hyökätä usean vastustajan kimppuun kerralla, jolloin molemmat saavat aivan yhtä paljon vahinkoa.

Taso: D2
Chakra: -3 per vuoro
Damage: 4 dmg kaikkiin joihin osuu

Shakuton: Tojiru no jutsu
Tässä tekniikassa ninja muodostaa käsiensä ja jalkojensa ympärille ensin suojaavan chakrakerroksen ja alkaa sitten ohjata shakuton chakraa tämän chakrakerroksen päälle, kunnes ninjan kädet ja jalat hohtavat samalla tavoin kuin muissa hyökkäyksissä käytetyt valopallot. Tekniikan avulla ninja voi tehostaa taijutsuhyökkäyksiään ja aiheuttaa vastustajalle pahoja palovammoja.

Taso: D2
Chakra: -3 per vuoro
Damage: 4 dmg

Re: Kagouchi Kyashi

ViestiLähetetty: 21 Helmi 2017, 00:52
Kirjoittaja Southpaw
Taijutsu


D-jutsut

Senpuu
Sarja nopeita kierre potkuja. Käyttäessään tätä tekniikkaa hyökkääjä voi iskeä usean lähekkäin olevan kohteen kimppuun kerralla.
Taso: D1
Chakra: -3
Damage: 3 kaikkiin vastustajiin


Tasojutsut

Kyoka Tsuyosa
Tekniikka jossa ninja kerää ensin suuren määrän chakraa ja ohjaa sen sitten käteensä tai jalkaansa. Kerätyn chakran avulla ninja voi hetkellisesti lisätä iskuvoimaansa ja lyödä parhaimmillaan vastustajan tajuttomaksi vain yhdellä iskulla.

Taso: D1
Chakra: -1-5
Damage: 1-5