Sivu 1/1

"Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 06 Joulu 2015, 23:40
Kirjoittaja LordVonKwaak
Jo kaksi viikkoa Kamui oli kulkenut kuin varjo Zukin perässä, seuraten vaitonaisena kunoichin työskentelyä. Tyypilliseen tapaansa Zuki vähät välitti mitä jäljittämisen perusteita Kamui oli oppinut akatemiassa ja ANBUjen jatkokoulutuksessa. Haluten näyttää mitä jäljittäminen ja kohteen todentaminen käytännössä olivat, Zuki oli ottanut vastaan tehtävän ja pitänyt Kamuita mukana läpi koko tehtävän ajan - musitaen toki luonnoida aina sopivan tilaisuuden tullen.
Puolitoista viikkoa oli kulunut tiedonkeräämiseen ja kohteiden paikantamiseen. Sen jälkeen vuorokausi tai kaksi kohteiden varmsitamiseen ja eliminoimisen suunnitteluun. Itse kohteiden eliminoimiseen kului tuskin puolta päivää, mikä Zukin mukaan oli vain normaalia.
"Perusteellinen valmistelu ja kohteen ansaan jallittaminen auttavat kummasti, vaikka vastassa olisi lauma hunneja." Zuki selosti, pyyhkien veren miekkansa terältä. Viimeiset kolme kohdetta kunoichi oli myrkyttänyt näiden käydessä kylpylässä. Tietämättä hengittäneensä hitaasti toimivaa myrkkyä, shinobeista ei ollut vastusta yllätyshyökkäyksen ajoittuessa keskelle astmakohtauksen kaltaista myrkytyksen välivaihetta. "Tosin liia hienoksi ei pidä heittäytyä."
Vaivautumatta vastaamaan Kamui oli jo ottamassa esille kääröjä ruumiideen sinetöintiin kuljettamista varten, kun hän huomasi yhden olevan vielä hengissä. Miekalla lopettamisen sijaan Zuki oli pistänyt miestä ruiskulla.
"Missasit yhe", Kamui sanoin, vaikka epäili asiaa
"En suinkaan", Zuki vastasi huolimattomasti, sinetöiden kahden miehen ruumiit kääröihin. "Jätin sen sua varten. Sorsa pulskistuu jos sille syötetään vaan pullaa, eikä nyt oo jumalauta edes joulu."
Kamui katsoi maasta hitaasti nousevaa miestä. Suun ympärillä poreilevan vaahdon muuttuessa yhä kirkkaammaksi, nuori shinobi ymmärsi Zukin ruiskeen sisältäneen jonkinasteisen vastamyrkyn.
"Ja oletan, etten saa nasauttaa tota kuoliaakse ennen ku se ehtii virota täysin?"
"Säähän fiksu olet."
"Ja miksiköhän mä sen teksiin?"
"Koska mä sanon."
Ymmärtäen vastaväitteet turhiksi, Kamui tuhahti ja käveli vähän maktan päähän, nostattaen viiden metrin hajuraon itsensä ja kohteen välille.
"Kerta niin määrätään, niin mää en iske ennen ku pääset jaloilles." Kamuin sanat olivat kylmän välinpitämättömät, mutta tämän katse kertoi nuorukaisen puhuvan totta. Se myös kertoi varsin selvästi, ettei Iwalaista ollenkaan haitannut, jos mies heittäytyisi hankalaksi. "Mut miten aiot päiväs päättää riippu silti susta: voit ottaa hengen itteltäs haluamallas tavalla, tai liikahtaa askeleenkin ja kuolla mun käden kautta."
Kamui katsahti Zukia, joka kohautti olkiaan, kuin viestien asian hoituvan niinkin. Kunoichin siirtyessä sivummalle odottamaan, Kamui ja mies jäivät kuin kahden.
"Koska vaa oot valmis."

Vihu
Hp&Ch: 60
Nopeus: 3
Muuta: nuorempi chuunin, tovereineen urkki tietoja Sain laboratoriosta ulkomaiden laskuun.

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 07 Joulu 2015, 21:13
Kirjoittaja sumufani
Hera nousi hitaasti ja tokkuraisena jaloilleen. Mitä helvettiä oli tapahtunut? Nulikka huuteli, jotain ja nainen ei pitänyt toisen äänen sävystä ollenkaan. Toinen oli halukas tappelemaan ja nainen ei ymmärtänyt tilannetta täysin, mutta oli täysin valmis potkimaan pojan ensiviikkoon. Nainen aloitti sinettien teon ja laski kasvoilleen hymyn.
''Täältä tullaan.''
Hera sanoi ja äänen kantautuessa pojan korviin tämä näkisi unikuvaa mistä ikinä pitikään.
Nainen virnisti ja alkoi suunnitella seuraavaa siirtoaan.

Hera
20 hp
39 chk
3 np
Nchunin: +1chk per vuoro
7p genjutsu (-3chk)
3p vesi ninjutsuun(-2chk)
Yukai Yume no Jutsu (Happy Dream Tehcnique)
Tämä Jutsu on käytännössä miltein täysin päinvastainen Narakumi no Jutsu. Tässä Jutsussa uhri näkee hänelle todella mieluista unikuvaa, vaikka onkin kokoajan hereillä. Jutsu lähtee pois jos täydellisesti keskittyy johonkin muuhun, mutta se on todella hankalaa, sillä suurin osa haluaa mielumin unelmoida heille mieluisista asioista. Jos täydellisesti keskittyy unikuvaan nukahtaa.
Taso: C3
Chakra: -3/vuoro
Muoto: Harhasta on vaikeampi päästä irti kivun avulla

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 08 Joulu 2015, 13:33
Kirjoittaja LordVonKwaak
Värien sekoittuessa toisiinsa Kamui ymmärsi asioiden olevan toisin kuin pitäisi. Tapahtumat, kuten hän ne näki, eivät voineet tapahtua niin helposti. Unesta poiketen euforista tilaa oli vaikea karistaa.
Heran valmistautuessa tulevaan tämän rintakehään iskeytyi naula vaimean laukauksen saattelemana.
"Jotenki ärsyttävä toi sun kykys hämätä", Kamui oli sulkenut silmänsä, mutta puhui silti suoraan Heralle. "Mut sun harmiksi petturin pystyy haistaa jo kaukaa."
Syöksyyn valmistautuvan nuorukaisen sanoissa oli enemmän kuin annos bluffia. Silmien sulkeminen oli toki auttanut unikuvien karistamisesta mielestä, mutta nyt hän joutui keskittymään vihollisen toimiin kuulon perusteella - ja avaamalla silmänsä unikuvat olisivat yhä läsnä. Sanoistaan poiketen Kamui ei kuitenkaan ollut tähdännyt oikeaan hajun perusteella: silmät sulkemalla hän pystyi keskittymään vihollisen chakrajälkeen, mikä tuntui selkeyttävän mieltä genjutsun vallasta.

Hp: 15
Ch: 42
Nopeus: 3
Tachi: 4kpl (aka ammukset)
*Kagura Shingan (sensori tekniikka)
*Nalli (Dlvl2) via Masamune + Tachi, dmg 10


// Jotenkin paljon selittämistä, mutta jotta ei jäis epäselväksi: Kamui ampui naulan Bakutonilla vasemman käden suussa sijaitsevasta aseesta. Suu kuitenkin sulkeutui taas heti laukauksen jälkeen thus jos Hera ei ollut tarkkana niin jälkikäteen kämmeneen piiloon meikattua suuta ei erota.
Kamui myöskin o yhä genjutsussa, mut silmien sulkeminen ja sensorina vihun chakraan keskittyminen esti vajoamasta uneen - ainakin tositaiseksi //

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 10 Joulu 2015, 16:59
Kirjoittaja sumufani
Heran teki mieli päästää ääni naulan osuessa.
''Mitä hittoa tapahtu?'' Nainen pohti ja alkoi tehdä sinettejä parhaansa mukaan. Nopeastihan moiset olivat valmiit ja puhalsi vesiaallon nappulaa päin. Hera ei kuitenkaan jäänyt aloilleen vaan alkoi liikkua sivustalle pitäen nappulaa koko ajan silmällä. Hera mietti mistä oli osuman saanut. Poika ei ollut näyttäneen tehneen, mitää erikoista.

Hera
10 hp
35 chk
3 np
Nchunin: +1chk per vuoro
7p genjutsu (-3chk)
3p vesi ninjutsuun(-2chk)
Suiton: Mizurappa (Violent Water Wave)
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan voimakkaan vesivirtauksen vastustajaa päin. Virran voima voi jopa murtaa luita.
Taso: C3
Chakra: -5
Damage: 7
Muoto: Osuessaan murtaa luita suurella todennäköisyydellä.

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 10 Joulu 2015, 20:30
Kirjoittaja LordVonKwaak
Keskittyen edessään olevaan chakraan - tuntien olonsa jotenkin likaiseksi aistiessaan samaisen chakran myös omassansa - Kamui erotti sen mitä oli halunnut: piikin. Heran puhaltaessa vesiaaltonsa, tämän kohde syöksähti eteenpäin. Juuri kun vesiaalto ja Kamui olivat kohtaamassa, nuorukainen nosti toisen kätensä eteensä ja korvia huumaava räjähdys hajotti aallon kappaleiksi.
Aallon hajotessa Kamui jatkoi matkaansa entistä nopeampana, napaten perääntyvän Heran kauluksesta kiinni.
"Hi", silmänsä avannut Kamui virnisti, samalla kun käteen napattu räjähdelappu räjähti, iskien molempia osapuolia tappavalla voimallansa. "Bye."

Hp: 5
Ch: 37
Nopeus: 3
Räjähdelaput: 9kpl
*Kagura Shingan, jatkuu
*Räjähtävä nyrkki (Dlvl2), tuhos aallon iskemällä 8
*Shunshin (D), nopeutti räjähdyksen jälkeistä syöksyä ynnä tarrausta


// Pitää vetää japsi nimi tolle nyrkille, ku pistää noin pahasti silmään... En kirjottanut tähän, jättäen sen ensi viestiin, mut tuo 10dmg räjähdelapusta (joka iskee moleampia) herättää genjutsusta //

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 10 Joulu 2015, 21:11
Kirjoittaja sumufani
Kakar oli toiminut juuri kuten Hera oli halunnutkin. Toinen oli lähtenyt kohtaamaan vesiaallon. Nopeasti nainen syöksyi eteenpäin ja teki selit laittaen kätensä eteenpäin. Vettä alkoi kerääntyä kakaran ympärille vaikka räjähdys olikin singonnut mokomaa pitkin poikin. Pian poika olisikin vesi sellissä ja Hera alkoi pohtia kuinkahan nopeasti toinen hukkuisi. Vaikka se oli saanut Heran yllättyneeksi, että toinen osasi tehä räjähdyksiä. Omituista ajatteli nainen ja koitti keskittyä pitämään toista silmällä.

Hera
10 hp
31 chk
3 np
Nchunin: +1chk per vuoro
7p genjutsu (-3chk)
3p vesi ninjutsuun(-2chk)
Suirou no Jutsu
Jutsun käyttäjä muodostaa isosta vesimassasta suuren pallon muotoisen vesikuvun vihollisen ympärille. Pallo toimii eräänlaisena eristyskeinona, sillä sen sisällä oleva henkilö ei voi liikkua eikä tehdä jutsuja. Kupla on niin tiivis ja vahva, että iskut eivät mene kummaltakaan puolelta läpi. Jutsu vaatii sen, että käyttäjän toinen käsi on kokoajan kosketuksessa kuplaan tai muuten se puhkeaa.
Taso: C3
Chakra: Aktivointi -3, sen jälkeen -2 per vuoro pitää vihollisen kuplassa.
Muoto: Nopeampi muodostuminen

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 10 Joulu 2015, 21:39
Kirjoittaja LordVonKwaak
Äkkilinen ympäröityminen vedellä kangisti liikkeet, sammuttaen käteen salatun räjähdelapun. Kipuun varautunut Kamui oli hetken ihmeissään, kunnes tajusi tilaisuutensa.
'Iske nyrkillä, hm?' Zukin opetustuokio muistui nuorukaisen mieleen virkeänä. 'Oli siin toki järkeäkin, mut mitähän mokomasta hyötyis nyt?'
Vasemman käden kämmeneen meikattu suu avuitui hivenen, päästäen sinne kätketyn Masamunen piipun esille. Liikkumatta itse senttiäkään, Kamui laukaisi kuplan rikkovan keskitetyn räjähdyksen vangitsijaansa päin. Räjähdys oli kutienkin vihollisen huolsita pienimpiä, liikuntakykynsä takaisin saaneen Kamuin napatessa varustelaukustaan jotakuinkin kuivan räjähdelapun ja iskien sen Heran rintakehään, räjäyttäen molempia kuten oli aikaisemminkin koettanut.

Hp: 5
Ch: 32
Nopeus: 3
Räjähdelaput: 8kpl
*Räjähtävä nyrkki (C lvl3) via Masamune, dmg 13 (kuplan jälkeen semmoset 5-7)
*Shunshin (D), nopeutti räjähdelapun nappaamita ja länttäämistä

// Viime vuoron shunshin jäi tekemättä (chakrat takas) mut uusittiin täl vuorol (joten ei kuiteskaan..) ja Masamunella tehtäessä Kamui o opetellut tekemään "Räjähtävän nyrkin" suoraan vailla välivaiheita. Visualisoituna vähän sama ku putket sil Otolaisella chuunin kokeissa. Ei liikkunut ihte thus sama ku Nejillä kuplasta karatessa (paitti tietty Neji iski itte kuplaan, tää porautu siitä läpi) //

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 12 Joulu 2015, 14:42
Kirjoittaja sumufani
Poika rikkoi tämän kuplan ja Hera alkoi tehdä nopeasti sinettejä katsoessa, miten poika toi räjähdelappua esiin. Hera katsoi rintakehäänsä ja puhalsi vesiryöpyn lapun päälle samalla kun toinen käsi heilauti kunaita kohden kakaran kurkkua. Lappu oli sammunut, mutta Heran tilanne ei näyttänyt hyvältä.

Hera
5 hp'
30 chk
3 np
Nchunin: +1chk per vuoro
7p genjutsu (-3chk)
3p vesi ninjutsuun(-2chk)
//Suiton Bakushouhal sammutin//

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 13 Joulu 2015, 12:45
Kirjoittaja LordVonKwaak
Lappu toimi pelotteena moitteettomasti. Vaikka Kamui oli varautunut räjähdykseen, sille oli syynsä miksi hän oli käyttänyt kättänsä hyökkäyksessä: Heran sammuttaessa räjähdelapun, käsi oli valmiiksi täydellisessä asennossa. Räjähdelapun sammuessa kämmenestä itsestään syöksyi tappava räjähdys.

Hp: 15
Ch: 26
Nopeus: 3
*Bakuretsu genkotsu (aka "Räjähtävä nyrkki", nyt vaan paremman kuuloinen) C lvl3, dmg 11

Re: "Koska mä sanon" (C/C)

ViestiLähetetty: 13 Joulu 2015, 17:37
Kirjoittaja sumufani
Ikävästi parahtaen Hera sai tappavan osuman ja lensi räjähdyksen voimasta taaksepäin laskeutuen selälleen. Nainen kuoli vammoihinsa nopeasti.

//läpi//