Sivu 1/1

Iwagakuren klaanit ja bloodlinet [KESKEN]

ViestiLähetetty: 28 Helmi 2017, 01:05
Kirjoittaja Southpaw
Tästä topicista löydät alla listattujen klaanien ja verirajoitteiden tekniikat. Klikkaamalla linkkejä pääset suoraan haluamiesi tekniikoiden kohdalle ilman ylimääräistä scrollaamista.

Bakuton
Youton
Jinton

Re: Iwagakuren klaanit ja bloodlinet

ViestiLähetetty: 28 Helmi 2017, 01:06
Kirjoittaja Southpaw
Bakuton
Tämä kekkei genkai antaa ninjalle mahdollisuuden tehdä erilaisia räjähdyksiä chakransa avulla. Monet lähitaistelijat käyttävät kykyä luomaan räjähdyksiä omista käsistään samalla kun lyövät vastustajaa. Toisen taas hankkivat käsiinsä ylimääräiset suut joiden avulla muovaavat savea ja luovat räjähtäviä saviolentoja. Huom! Hahmolla pitää olla käsisuut, jos haluat ottaa hahmollesi savitekniikoita!

Elementit: Maa + Sähkö


D-taso

Kumo Nendo
Ninja muodostaa pienestä määrästä savea hämähäkin jonka päästää sitten etenemään kohti vastustajaa. Kun hämähäkki on päässyt tarpeeksi lähelle, se räjähtää kovalla voimalla.
Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3

Hebi Nendo
Ninja muodostaa pienestä määrästä savea käärmeen jonka päästää sitten etenemään kohti vastustajaa. Päästessään tarpeeksi lähelle käärme pyrkii kietoutumaan esimerkiksi kohteen jalan tai käden ympärille, minkä jälkeen se räjähtää.
Taso: D
Chakra: -4
Damage: 4


C-taso

Tori Nendo
Pieni savesta muovattu lintu, jota käyttäjä voi ohjata mielensä mukaan ympäri taistelukenttää ja ohjata sen hyökkäämään kohti vastustajaa. Jos ensimmäinen hyökkäysyritys menee ohi, ninja voi aina ohjata linnun sivuun ja yrittää uudestaan, kunnes saa linnun tarpeeksi lähelle vastustajaa räjäytystä varten.
Taso: C
Chakra: -5 per vuoro ohjata lintua
Damage: 5

Nendo Bunshin
Tekniikka, jossa ninja muodostaa räjähtävästä savesta kloonin, jolla hämätä vastustajaa. Vihollisen joutuessa tarpeeksi lähelle kloonia, ninja voi halutessaan räjäyttää sen samalla tavoin kuin muutkin saviolennot, joita kykenee tekemään. Mikäli vastustaja sattuu olemaan lähitaistelija ja iskee kloonia jollain tekniikalla, iskut menevät helposti kloonin läpi ja klooni muuttuu takaisin saveksi. Tämän jälkeen ninja voi halutessaan kovettaa kloonin erillisellä jatkotekniikalla räjäyttämisen sijaan.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Nendo Bunshin Torappu
Tekniikka jossa hyödynnetään hajoavaa kloonia. Nendo bunshinin saadessa vahinkoa, se normaalisti hajoaa kasaksi savea. Tällä tekniikalla ninja voi kuitenkin ottaa hajoavan saven hallintaansa ja ohjata sen kietoutumaan ja kovettumaan vastustajan ympärille. Vihollisen tullessa vangituksi paikoilleen, tämä jää avoimeksi seuraavalle iskulle. Tekniikka toimii parhaiten lähitaistelijoita vastaan, sillä kauempaa taisteleva vihollinen ehtii yleensä torjua jutsun jollain omalla tekniikallaan.
Taso: C
Chakra: -5
Kestää: 5 dmg
Vaikutus: Jättää vihollisen avoimeksi seuraavalle iskulleB-taso

Jibaku Bunshin
Tekniikka jossa klooni laitetaan syömään räjähtävää savea. Tämän jälkeen klooni alkaa paisua muodottomaksi kun räjähdysvoima kasvaa sen sisällä. Lopulta räjähdysvoiman kasvaessa kyllin suureksi, klooni räjähtää ja aiheuttaa samalla kirkkaan välähdyksen. Tekniikka soveltuu sekä hyökkäykseen, että vihollisen sokaisemiseen taikka sitten harhautukseksi silloin kun pitää saada aikaa paeta.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10 + vastustaja saattaa sokaistua

Nendo Fukuro
Tekniikassa ninja luo ensin pienen savipöllön ja suurentaa sen sitten chakrallaan niin isoksi, että sen selässä voi helposti kuljettaa kolme ihmistä. Pöllöä ei pysty räjäyttämään, mutta sen selässä voi kuitenkin lentää ja sitä voi käyttää myös pitkien matkojen kulkemiseen nopeasti.
Taso: B
Chakra: -10 luoda, -5/vuoro lentää


A-taso

Nendo Ryuu
Tässä tekniikassa ninja käyttää molempien käsiensä suit ja muovaa räjähtävästä savesta lohikäärmeen, jonka sitten kasvattaa valtavan kokoiseksi. Tämän jälkeen ninja voi joko käyttää lohikäärmettä lentääkseen vastustajan ulottumattomiin tai ohjata sen hyökkäämään kohti vastustajaa ja räjäyttää kun lohikäärme pääsee tarpeeksi lähelle.
Taso: A
Chakra: -20 luoda ja räjäyttää, -10 per vuoro lentää
Damage: 20

Kibaku Jirai
Tässä tekniikassa ninja luo useita ison pallon muotoisia miinoja, jotka voi myöhemmin räjäyttää vastustajan ollessa tarpeeksi lähellä. Miinat voi tilanteen mukaan luoda joko käsin tai sitten niiden luomiseen voi käyttää jo aiemmin luotua saviolentoa kuten esimerkiksi Nendo Ryuun savilohikäärmettä. Valmista saviolentoa käyttäessä ninja ohjaa chakraansa saviolentoon, joka käyttää osan omasta savestaan muovatakseen miinat sisällään ja sylkäisee miinat sitten ulos suustaan. Miinat voi tällä tavoin joko tiputtaa vastustajan niskaan ylhäältä päin tai sitten piilottaa maan alle, jolloin vastustaja joutuu varomaan mihin astuu.
Taso: A
Chakra: -20 luoda, -10 räjäyttää
Damage: 22 kaikkiin vihollisiin


S-taso

Ningyo Kibaku Nendo
Tässä tekniikassa ninja käyttää molempien käsiensä suita ja muodostaa etäisesti ihmistä muistuttavan saviolennon, jonka lähettää hyökkäämään kohti vastustajaa. Ninja voi halutessaan räjäyttää saviolennon kun se on tarpeeksi lähellä vastustajaa, mutta tarvittaessa saviolentoa voi myös muokata ja kovettaa etäältä, jolloin saviolento voi esimerkiksi kasvattaa kädestään kovia piikkejä joilla lävistää vastustajan ennen räjähdystä.
Taso: S
Chakra: -70 luoda, -30 muokata saviolentoa etäältä
Damage: 70


S2-taso

Karura
Tässä tekniikassa ninja ohjaa klooniin niin paljon räjähtävää chakraa, että klooni alkaa paineen voimasta paisua muodottamaksi. Paineen kasvaessa kyllin isoksi, kloonin sisältä vapautuu valtava savupilvi. Vaikka tekniikka näyttää kuitenkin harmittomalta, tosiasiassa kloonin sisältä vapautuva savupilvi koostuu mikroskooppisen pienistä nano-pommeista. Hengitettäessä ja vastustajan elimistöön joutuessa, nämä nano-pommit alkavat räjähdellä vastustajan sisällä ja usein vastustaja kuolee tämän tekniikan seurauksena.
Taso: S2
Chakra:-130
Damage: 130

Shi O
Voimakkain räjähtävällä savella tehty tekniikka, jota yleensä käytetään silloin kun mikään muu ei auta. Tekniikassa ninja syöttää savea rinnassaan olevalle, kolmannelle suulle, joka savea saadessaan alkaa kasata valtavia määriä räjähtävää chakraa. Tekniikan edetessä ninja alkaa vähitellen muuttua läpinäkyväksi kunnes kolmannen suun kohdalla näkyy enää pieni musta pallo. Tekniikan lopuksi tämä ninjan chakrasta koostuva pallo räjähtää ja aiheuttaa valtavan räjähdyksen, joka ulottuu kymmenen kilometriä joka suuntaan ja näkyy useiden kymmenien kilometrien päähän.
Taso: S2
Chakra: Min. -140 tai kaikki chakra mitä hahmolla on jäljellä
Damage: Min. 140 tai sen verran kuin tekniikkaan on käytetty chakraa
Muuta: Itsemurhatekniikka, jonka tehtyään hahmo kuolee. Tekniikkaa ei voi tehdä bunshineilla, koska se kuluttaa kaiken cahkran joka hahmolla on käytössään.


Tasojutsut

Bakuton: Jiraiken
Bakutonin perustavanlaatuinen tekniikka, jossa käyttäjä lyö nyrkillä eteensä, räjäyttäen kaiken tieltään. Käsimerkittömyys on tekniikan hyviä puolia, mahdollistaen tekemisen vaikka toinen käsi menetettäisiinkin, mutta kantama on etenkin alemmilla tasoilla hyvin heikko.

Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3

Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

Taso: A
Chakra: -24
Damage: 24

Taso: A/A
Chakra: -40
Damage: 40

Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70

Bakuton: Kemuri
Tässä tekniikassa ninja lyö kätensä eteenpäin ja päästää siitä ulos hallitusti, pienen määränä räjähtävää chakraa. hallittu, pienikokoinen räjähdys aiheuttaa kunnon räjähdyksen sijaan savupilven, jota voi käyttää joko näkösuojana pakenemisen ajaksi taikka seuraavan hyökkäyksen valmisteluun. Savupilvi kuitenkin hälvenee hyvin nopeasti, minkä vuoksi sitä ei voi käyttää pitempiaikaiseen piilotteluun.

Taso: D
Chakra: -2
Vaikutus: Savupilvi on hyvin pieni, peittää kaiken vain kahden metrin säteellä

Taso: C
Chakra: -5
Vaikutus: Savupilvi peittää kaiken noin neljän metrin säteellä

Taso: B
Chakra: -10
Vaikutus: Savupilvi peittää kaiken noin kuuden metrin säteellä

Mukade
Ninja luo käsiensä suilla noin kaksi metriä pitkän, tuhatjalkaisen muotoisen saviolennon, joka luomisen jälkeen kaivautuu maan alle. Olento on tarpeeksi pitkä kietoutuakseen vihollisen ympärille kokonaan, mikäli pääsee yllättämään tämän.

Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25

Hidai Nendo
Tämä tekniikka laajentaa saviolentoja lisäämällä niihin tuplasti räjähdysenergiaa, jolloin sekä niiden tuhovoima, että räjähdyksen kantama kasvavat. Tekniikka ei toimi olentoihin, jotka eivät räjähdä, kuten esimerkiksi kuljetuslinnut.

Taso: B
Chakra: Laajennettavan olennon chakramaksu
Vaikutus: Laajennettavan olennon damage tuplaantuu, vaikuttaa vain B-tasoisiin ja alempiin tekniikoihin.

Taso: A
Chakra: Laajennettavan olennon chakramaksu
Vaikutus: Laajennettavan olennon damage tuplaantuu, vaikuttaa vain A-tasoisiin ja alempiin tekniikoihin.

Taso: A/A
Chakra: Laajennettavan olennon chakramaksu
Vaikutus: Laajennettavan olennon damage tuplaantuu, vaikuttaa vain A/A-tasoisiin ja alempiin tekniikoihin.

Taso: S
Chakra: Laajennettavan olennon chakramaksu
Vaikutus: Laajennettavan olennon damage tuplaantuu, vaikuttaa vain S-tasoisiin ja alempiin tekniikoihin.

Re: Iwagakuren klaanit ja bloodlinet

ViestiLähetetty: 28 Helmi 2017, 01:07
Kirjoittaja Southpaw
Youton

[KESKEN]

Re: Iwagakuren klaanit ja bloodlinet

ViestiLähetetty: 28 Helmi 2017, 01:07
Kirjoittaja Southpaw
Jinton
Jinton on hyvin harvinainen verilinja, kekkei touta, joka yhdistää kolmea eri chakralementtiä normaalin kahden elementin sijaan. Tähän mennessä ainoat tätä verilinjaa käyttävät ovat olleet Iwagakuresta, mutta oletettavasti maailmassa on kuitenkin kourallinen ninjoja, jotka kykenevät tietämättään yhdistämään verilinjassa vaadittuja elementtejä. Koska Jinton on niin tuhoisa verilinja, sen käyttämistä pidetään kussakin kylässä hyväksyttynä ainoastaan sodan aikana. Huom! Jos haluat hahmon joka kykenee käyttämään Jintonia, sinun on saatava siihen ylläpidon erikoislupa. Koska Jinton on harvinainen tekniikka, sitä ei voida hyväksyä jokaiselle joka sen haluaa, joten lupaa kysyttäessä katsotaan onko Jinton hahmoja jo pelissä ja jos on niin kuinka paljon. Myöskään ihan kokemattomalle pelaajalle ei Jintonia välttämättä myönnetä, ellei pelaaja ole osoittanut taitojaan vähemmän erikoisten hahmojen kanssa.

Elementit: Tuli, tuuli ja maa

S²-taso

Jinton: Genkai Hakuri no jutsu
Ninja muodostaa ensin käsiensä väliin valkoisena hehkuvan pallon ja sen ympärille paljaalla silmällä näkyvän geometrisen muodon, esimerkiksi kuution, tai kartion muotoisen muodostelman, tämän jälkeen ninja laajentaa muodostamaansa aluetta niin isoksi kuin tarvitsee ja ohjaa sen haluamaansa kohtaan. Ninjan laukaistessa tekniikan, alueen keskellä oleva hehkuva pallo näyttää ikään kuin räjähtävän ja tuhoaa kaiken mikä jää ninjan muodostaman alueen sisään, aina viimeistä solua myöten. Tekniikalla vi tuhota niin fyysisiä esineitä ja eläviä olentoja kuin chakralla muodostettuja puolustustekniikoitakin. Tekniikan ainoa heikkous on se, että joillakin chakran imemiseen tarkoitetuilla tekniikoilla kykenee imemään Genkai Hakuriin käytetyn chakran, jolloin tekniikka hajoaa. Esimerkiksi Uchiha Madaran tiedetään torjuneen tämän tekniikan imemällä chakraa Rinneganinsa avulla. Riippuen siitä kuinka paljon chakraa tekniikasta onnistutaan imemään pois, sen vaikutus joko heikkenee tai tekniikka tuhoutuu kokonaan, niin ettei sen käyttäjä pysty laukaisemaan sitä lainkaan.
Taso: S²
Chakra: -150
Damage: Tekniikan luonteen vuoksi tekniikalla ei ole määriteltyä damagea, sillä jos vastustaja ottaa tekniikan koko voimalla vastaan, vastustaja tuhoutuu kokonaan. Mikäli tekniikkaa onnistuu kuitenkin chakraimun avulla heikentämää ja hahmo ottaa heikennetystä tekniikasta osuman, damage suhteutetaan hahmon maksimi hp:n määrään. Esim. jos hahmolla on 100hp ja menettää tämän tekniikan vaikutuksesta vaikkapa kätensä, tekee se helposti 25-40dmg riippuen siitä katkeaako käsi ranteen vai olkapään kohdalta, kun taas sormenpään menettäminen voi viedä vain 5-10hp.