Sivu 1/2

Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 26 Kesä 2017, 18:51
Kirjoittaja Cross
Päätettyään taistelun vastaansa tullutta kolmikkoa vastaan ja saatuaan haavansa parannetuiksi Jubokko oli joutunut huomaamaan taistelun melskeen sotkeneen jäljet joita hän oli seurannut, toivoen löytävänsä sen mysteerisen shinobin joka oli lahdannut jo parin päivän ajan Danten väkeä Akuman nimissä. Ikävä kyllä tuon takaiskun takia alkoi näyttää siltä että hän voisi unohtaa tämän etsimisen, sillä jäljille pääseminen uudelleen oli lähestulkoon mahdotonta. Oikeastaan ainoa mahdollisuu joita jashininpalvoja keksi kohteensa löytämiseen oli saada tuoretta informaatiota tämän liikkeistä ja löytää jäljet uudestaan, mikä ei kuitenkaan vaikuttanut kovin todennäköiseltä.
Mahdollisuus oli kuitenkin olemassa, eikä hänen tarvitsisi siinä onnistuakseen kuin palata alkuperäisen tehtävänsä pariin. Suon tämä osa oli varmasti täynnä lupaavaa riistaa metsästettäväksi ja uhrattavaksi suuremmalle voimalle, jonka suopeus varmasti hoitaisi lopun. Pieni apu oli kuitenkin paikallaan ja senpä takia nuori shinobi olikin päätynyt kutsumaan hieman apuvoimia kotikylästään sopivan kohteen löytämiseksi, joka oli onnistunut loppujen lopuksi paljon toivottua paremmin.

Rastaidensa ohjaamana Jubokko oli päätynyt kaukana Danten joukkojen selustassa olevan sidontapaikan lähettyville, jolla ei vaikuttanut olevan juurikaan vartioita. Se vaikutti luonnollisesti huolimattomalta ja samalla myös hyvinkin epäilyttävältä, sillä näiden ympäristö ei varmasti voinut sanoa turvalliseksi. Kohde oli kuitenkin mitä parhain, sillä sen poistaminen varmasti vaikuttaisi suuresti Danten joukkojen toimintaan ja joukkojen moraaliin. Samalla saalistaja saisi myös täydennettyä omia ehtyneitä varastojaan sieltä löytyvillä lääkintä tarvikkeilla, minkä lisäksi sidontapaikalla riittäisi varmasti kasapäin uhrattavaa.
Leveä petomainen hymy nahkaisen naamarin peittämillä kasvoillaan Akeginu lähestyi hämärtyvän yös muodostamissa varjoissa kevyesti vartioitua leiriä, antaen kiertovartion kulkea muutaman kerran ohitseen, ennen kuin iski sen kimppuun. Pitkät taistelu veitset leikkasivat suhahtain ilmaa, ennen kuin upposivat kahden uhrinsa kaulaan ja viilsivät ne auki melkein niska nikamiin asti. Yllättyneet vartiat tippuivat hetkessä kaulaansa pidellen polvilleen, katsoen epäuskoisina edessään olevaa hyökkääjää. Muutaman lepattavan soihdun valossa veriroiskeiden peittämä mies näytti kuin itse paholaiselta näiden silmissä, eikä kumpikaan näistä kyennyt enää tekemään mitään tehdäkseen hälyytystä.
Tahmean punaisen nesteen tahrimat aseet käsissään jashinisti jatkoi syvemmälle leiriin, kurkkien telttojen suuaukkojen raoista sisään ja etsien ketä hyväänsä joka saattaisi kyetä edelleen vastarintaan. Aina löytäessään jonkun hän kävi tämän kimppuun nopeasti ja armottomasti, käyttäen leveäteräisiä aseitaan tappavan tehokkaasti. Ollessaan jälleen viimeistelemässä yhtä uhria Jubokko kuuli yllättäin liikettä takaansa, jonkun astuessa hänen perässään telttaan ja tiputtaen samantien jotain käsissään kantamaansa. Heti perään seurasi hälyytys huuto, joka vaimeni kuitenkin miltei samantien vaimeaksi pulputtavaksi korinaksi leveän terän tehtyä jälleen raakaa työtään.
Vahinko oli kuitenkin jo päässyt tapahtumaan ja syöksyessään ulos teltasta naamioitu nuorimies näki kolmen vieraan shinobin juoksevan itseään kohti, vaikuttaen ainakin vielä siltä ettei kellään näistä ollut mitään hajua siitä mitä oli tapahtumassa. Nähdessään hänet jokainen näistä näytti kuitenkin valpastuvan ja luultavasti ymmärtävän jonkun hyökkäävän leiriin, mikä sai jokaisen näistä kohottamaan äänensä varoitus huutoihin. Ketään ei kuitenkaan ollut enää jäljellä rientämään näiden avuksi, jos vuoteissaan kääreiden peittäminä makaavia potilaita ei otettu huomioon.

3X A vihu.

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 01 Heinä 2017, 18:53
Kirjoittaja LordVonKwaak
Jo huutaessaan Nobushige arvasi, ettei siitä olisi tässä vaiheesa enää hyötyä. Vihollisen päästessä näin syvälle ei ollut vaikea arvata miten asia oli tapahtunut. Muista huudoista mies kuitenkin tunnisti Zamakin äänen. Komentaen kolmannen paikalla olijan suojaamaan Zamakia, Nobushige itse veti käärön esille ja iski sitä kämmenellään. Samassa kymmenet kunait syöksyivät kuin laukaistuina rei'ittämään tunkeilijan.
"Mä ostan aikaa, hoida homma!"

Zamaki kuuli Nobushigen huudon, alkaen välittömästi suorittamaan käsimerkkejä. Vihollinen oli kuullut sen myös, mutta sillä ei ollut väliä: tämä oli tunkeutunut heidän leiriinsä, eikä poistuisi sieltä elävänä!

Toverinsa huuto sai Namaojin vilkaisemaan sivulleen. Nähtyään toisen suorittavan käsimerkkejä Namaoji siirtyi tämän viereen, nostattaen maast kaksi kloonia lisäsuojaksi. Shinobi olisi halunnut mieluummin hyökätä, mutta kaksikon ottaessa ohjat katsoi parhaimmaksi koettaa avustaa näitä.


Nobushige (3-ch kenjutsu, +2ch/vuoro)
Hp: 30
Ch: 51
Nopeus: 9
*A-tason kenjutsu (Tenten tyylisesti kutsu pirullisen rautasateen kääröstä), dmg 32

Zamagi
Hp: 20
Ch: 80
Nopeus: 9

Namaoji (+1dmg, -2ch maa, +2ch/vuoro)
Hp: 40
Ch: 60
Nopeus: 9
*Doton Bunshin x2

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 02 Heinä 2017, 21:01
Kirjoittaja Cross
Heti nähdessään telttaa kohti rientävät kolme shinobia Jubokko vei kätensä varustepussilleen, tietäen ettei voisi jäädä käymään avointa taistelua näitä vastaan. Tilanne oli liiankin monella tapaa näille edullinen, sillä vaikka leirissä ei luultavasti olisikaan muita taistelukykyisiä shinobeja näiden lisäksi ei se tarkoittanut ettei jossain lähettyvillä saattaisi olla. Sen takia olisi varmasti paras perkiä perääntymään ja käydä taisteluun vain tarvittaessa, jos pakotietä ei muuten löytyisi. Myös kolmen vastustajan haastaminen näille tutussa ympäristössä ei vaikuttanut kovinkaan järkevältä, vaikka näiden surmaaminen varmasti miellyttäisikin nuoren shinobin julmaa jumalaa.
Yhden leirin shinobin saadessa jonkinlaisen käärön esiin Akeginu oli jo tarttunut kahteen varustepussissaan olevaan räjähdelappuiseen kunaihin, singoten samantien kääröä avaavaa miestä kohti. Aseet saivat kuitenkin vastaansa varsinaisen rautamyrskyn kymmenien kunaiden lentäessä ulos avonaisena lepattavasta kääröstä, jotka lensivät suoraan päin kuiviin nopeasti vuotavan uhrinsa vieressä olevaa hyökkääjää. Aseiden maalina oleva etelän mies ei kuitenkaan aikonut jäädä paikalleen, vaan syöksyi suoraan aseita vastaan pitkällä veitsellä ja miekalla aseistautuneena.
Jubokko ei ollut kunainsa heittäessä tiennyt mitä Nobushigen käärö piti sisällään, aikoen käyttää omia aseitaan ja niissä olevia räjähteitä lähinnä vain hämmennyksen luomiseen. Tälläkertaa se luultavasti koitui kuitenkin hänen pelastuksekseen, sillä ennen hyvänmatkaa ennen lähintä puolustajaa räjähtävät laput sinkosivat hyvänosan tämän kutsumista kunaista sivuun. Kaikkkeen sekään ei kuitenkaan riittänyt, vaan liekkien ja savun läpi loikkaava naamioitu nuorukainen tunsi lukuisten aseiden viiltävän haavoja kehoonsa. Se kuitenkin sopi paremmin kuin hyvin hänelle, sillä ainakaan hänen ei itse tarvitsisi tuhlata aikaa saadakseen verensä virtaamaan.
Laskeutuessaan savipilven toiselle puolelle Akeginu hyökkäsi iski pitkän käyrän miekkansa suoraan edessään olevaa käärömiestä kohti, pyöräyttäen sen terää nopeasti rannettaan kääntäen ja yrittäen samalla lävistää edessään olevan shinobin. Osuessaan ase repisi syvän aukon uhriinsa, joka ei varmasti selviäisi kauvaakaan, ennen kuin lyhistyisi verenhukan uuvuttamana ja jäljellä olisi enää maa klooneja luonut mies ja kolmas vielä etäämmällä oleva vastustaja.

Hp: 90
Ch: 152
Nopeus: 25+10

Aragami=27dmg

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 16 Heinä 2017, 14:46
Kirjoittaja Southpaw
Nobushige luuli hetken jo osuneensa ja onnistuneensa selviämään vihollisesta, huolimatta tämän hetki sitten heittämistä räjähdekunaista. Nähdessään kuitenkin hälvenevän savun keskeltä syöksyvän hahmon, joka pyrki osumaan häneen kädessään olevalla miekalla, Nobushigelle ei jäänyt muita vaihtehtoja kuin heittäytyä kauemmaksi, sillä seurauksella, että vältti vain täpärästi saamasta osumaa vihollisen tekniikasta. Mies kykeni näkemään Jubokkon miekan terän käyvän vain parin sentin päässä. Selvittyään täpärästi osumasta, Nobushige kuitenkin tiukensi otettaan käsissään olevasta kääröstä ja kutsui siitä esiin pitkävartisen, kaksin käsin pideltävän kirveen, jota heilauttikin samantien saadakseen itse osuman vastustajaansa.

Sillä välin Zamagi oli ehtinyt saada käsimerkkinsä valmiiksi. Nähdessään Nobushigen iskevän vastustajaa kirveellä, mies odotti vielä hetken ennen kuin puhalsi suustaan pitkän liekkivanan kohti Jubokkoa. Pitkä, mutta kapea liekkisuihku, oli ihanteellinen tekniikka tähän tilanteeseen, sillä toimimalla liekinheittimenä tällä tavoin, hän voisi osua viholliseen kauekaa, mutta samalla varmistaa, etteivät liekit yltäisi Nobushigeen taikka Namaojiin asti.

Tovereidensa hoitaessa hyökkäyksen, Namaoji päätti pysyä taka-alalla vielä toistaiseksi, huolehtiakseen tovereidensa puolustuksesta. Sen sijaan toinen miehen klooneista lähti liikkeelle auttaakseen tovereitaan parhaansa mukaan, mikäli Jubokkon onnistuisi selvitä näiden hyökkäyksistä. Toinen klooni sen sijaan vajosi vähin äänin maan alle, odottamaan tilaisuutta yllättää Jubokko, kun tämän huomio olisi muualla.

Nobushige (-3ch kenjutsu, +2ch/vuoro)
Hp: 30
Ch: 45
Nopeus: 9
*Kirves no jutsu, 16 dmg

Zamagi (-3ch tuli, +2ch/vuoro)
Hp: 20
Ch: 68
Nopeus: 9
*Katon: Kaenhoushaki, 33 dmg

Namaoji (+1dmg, -2ch maa, +2ch/vuoro)
Hp: 40
Ch: 60
Nopeus: 9
*Maabunshineita 2/2
*Shinju Zanshu by toine klooni

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 17 Heinä 2017, 21:34
Kirjoittaja Cross
Vaikka Jubokko oli yllättynyt siitä että kääröstä aseita kutsuva mies onnistui väistämään piston ei hän antanut sen häiritä itseään, vaan puraisi nopeasti pienen haavan kieleensä. Silmänräpäyksessä lämmin happaman makuinen veri alkoi täyttää aseensa taaksepäin vetävän naamioidun nuorukaisen suun, sekoittuen nopeasti sinne myös kasautuvaan chakraan. Vain silmänräpäys myöhemmin tuo samainen veri purkaantui eteenpäin kirves käsissään vuorostaan hyökkäävän Nobushigen kasvoille, täyttäen ilman kaksikon välillä kitkeränhajuisella punaisella udulla.
Sylkiessään veripilven suustaan liikettä myös sivullaan huomannut Akeginu loikkasi nopeasti taaksepäin, voimistaen samalla jalkojensa lihaksia chakransa avulla saadakseen aikaan lisää ponnistusvoimaa ja päästäkseen pois lähestyvien liekkien tieltä. Huolimatta nopeasta reagoinnistaan hän kuitenkin tunsi eteensä iskevistä roihuavista liekeistä purkautuvan kuumuuden iskevän itseään vasten, aivan kuin alleviivaten väistön olleen hieman turhankin täpärä. Liekeistä lähtevä kuumuus oli niin kova että se sai hetkessä naamioidun shinobin arpisen ihon punoittamaan ja täytti tämän sieraimet kasvoillaan olevasta naamiosta lähtevällä käryävän nahkan lemulla.
Ymmärtäen tilanteen olevan epäedullinen itselleen Jubokko jatkoi liikettään toisella nopealla loikalla heti tuntiessaan maata jälleen jalkojensa alla ja syöksyi ympärillään olevien telttojen sekaan pois näkyviltä, suunnitellen yritävänsä saada vastustaja kolmikkonsa erilleen toisistaan. Sitävarten hän voisi hyvin hyödyntää lukuisia ympärillään olevia telttoja, joissa osassa oli kallisarvoisia lääkintätarvikkeita, kun taas toisissa makasi lukuisia vammoistaan toipuvia taistelijoita. Jäljellä olevalla vartia kolmikolla pitäisi kiirettä jos nämä haluaisivat yrittää estää häntä aiheuttamasta enempää tuhoa ja hävitystä ympärilleen. Myös tulensylkiä saisi olla hyökkäystensä kanssa tarkkana, sillä varsinkin tämän tekniikoita etelästä kotoisin oleva miehenalku aikoi käyttää hyväkseen helposti sytytettävissä olevan leirin keskellä.

Hp: 85
Ch: 128
Nopeus: 25+ 40

Akakushi
Taso:B4
Damage: -5hp kahden vuoron ajan +5 ensimmäisellä vuorolla.
Nopeus: -5 kahden vuoron ajan.

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 18 Heinä 2017, 21:03
Kirjoittaja Southpaw
Saadessaan Jubkkon käyttämän verihyökkäyksen kasvoilleen, Nobushige sulki vaistomaisesti silmänsä ja irrotti toisen kätensä kirveestä suojatakseen käsivarrella kasvojaan. Pian miehen suusta kuitenkin karkasi kuvsta kertova huudahddus kun verisumu alkoi polttaa ihoa. Hetken verran mies ehti olla huolissaan siitä, että kuolisi samantien, mutta kiitos vastustajansa taktisen perääntymisen, tämä kuitenkin sai säilyttää henkensä vielä toistaiseksi. Pyyhittyään ensin verta pois silmiltään Nobushige avasi silmänsä, ehtien vain juuri ja juuri nähdä kuinka vastustaja katosi jonnekin telttojen sekaan. Hänen vaistonsa sanoi että muista erkaantuminen ei olisi hyvä idea, mutta jos he halusivat estää tunkeilijaa saamasta aikaan enempää tuhoa leirissä, hajaantuminen olisi kuitenkin pakollista.
"Minä lähden seuraamaan. Kiertäkää te hieman, niin että voimme yrittää piirittää hänet", Jubokkon perään syöksyvä Zamagi ehti sanoa tovereilleen ennen kuin katosi itsekin telttojen sekaan, yrittäen tavoittaa Jubokkon, ennen kuin tämä ehtisi piiloutua kunnolla. Nobushige tyytyi vain nyökkäämään ja lähti sitten Namaojin ja toisen maakloonin kanssa eri suuntiin, katkaistakseen Jubokkon pakotiet. Sillä välin maan alle vajonnut klooni taas lähti seuraamaan Zamagia ja Jubokkoa, siinä toivossa, että voisi tilaisuuden tullen yrittää kiskaista Jubokkon maan alle jumiin.

Nobushige (-3ch kenjutsu, +2ch/vuoro)
Hp: 20
Ch: 45
Nopeus: 9
*Akakushi, -5hp 1/2

Zamagi (-3ch tuli, +2ch/vuoro)
Hp: 20
Ch: 68
Nopeus: 9

Namaoji (+1dmg, -2ch maa, +2ch/vuoro)
Hp: 40
Ch: 60
Nopeus: 9
*Maabunshineita 2/2

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 20 Heinä 2017, 21:27
Kirjoittaja Cross
Veripilven ja liekkien luoman kaaoksen turvin taistelusta hetkeksi irtautuva Jubokko kuuli tuskaista karjuntaa takaisin, tuntien kieroutuneen mielihyvän tunteen sisällään. Se sai pienen petomaisen hymyn kohoamaan hänen nahkaisen naamion peittämilleen kasvoille, vaikka vielä ei kannattanutkaan alkaa huokaisemaan helpotuksesta. Kaikki kolme puolustajaa olivat kuitenkin edelleen pystyssä ja leirissä saattoi ola vielä muitakin taistelu kykyisiä näiden lisäksi, jotka saattaisivat liittyä tovereidensa avuksi minähetkenä hyväänsä. Aikaa ei olisi siis hukattavana, vaan nuista kolmesta olisi päästävä eroon mahdollisimman nopeasti.
Tilaisuus siihen tuntuikin tulevan kuin tarjottimelta henkeään haukkovan kirvesmiehen huutaessa lähtevänsä tunkeilijan perään, mikä sai välittömästi ajatuksen muodostumaan Akeginun mieleen. Hän tiesi välittömästi miten tulisi tekemään selvää myrkyllisten huurujen heikentämästä shinobista, sekä luomaan vielä enemmän sekasortoa leirissä. Toteuttaakseen suunnitelmansa naamioitu nuorukainen vetäisi räjähdelapun käteensä ja heitti sen ohittamiensa telttojen väliin jäävälle kapealle kujalle, jatkaen samalla itse vielä hieman eteenpäin, ennen kuin pyörähti väijymään toisen teltan kulman taakse.
Tömisevien ja haparoivien askelien lähestyessä Jubokko vaihtoi miekkansa taisteluveitsiinsä, valmistautuen tulevaan hyökkäykseensä. Heti Nobushigen ohittaessa räjähdelapun se tulisi räjähtämään ja viemään miehen huomion, jolloin olisi aika iskeä. Silloin väijyssä oleva saalistaja ponnistaisi liikkeelle, vapauttaen chakraa jaloistaan ja syöksähtäisi miehen kimppuun. Nopea viilto reiteen tai kaulaan saisi tämän vuotamaan nopeasti kuiviin ja tekisi käytännössä samantien vaarattomaksi.

Hp: 85
Ch: 113
Nopeus: 25

Magamitsuki 15dmg ja -3 nopeutta neljäks vuoroks

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 22 Heinä 2017, 22:24
Kirjoittaja Southpaw
Jubokkon perään lähtenyt Zamagi sai hetkeksi Jubokkon näkyviinsä tämän livahtaessa pois näkyvistä toisen teltan taakse. Ollessaan tällä tavoin täysin keskittynyt saamaan kohteensa kiinni, tulininja ei tullut lainkaan katsoneeksi ympäristöään niin tarkasti kuin olisi pitänyt. Vasta kuullessaan takaansa räjähdelapun syttymisestä kertovan sihahduksen, mies tajusi astuneensa ansaan ja heittäytyi vauhdilla kauemmas lapusta. Zamagi olisi epäilemättä jäänyt Jubokkon uhriksi, ellei tätä seurannut maaklooni olisi päättänyt puuttua asiaan. Juuri kun tämä oli hyökkäämässä Zamagin kimppuun, kaksikon väliin kohosi kuin tyhjästä maaseinämä, johon Jubokkon hyökkäys osui. Pian tämän jälkeen maan alta työntyi esiin kaksi kättä, jotka pyrkivät tarttumaan miehen nilkkoihin ja vetämään tämän kaulaansa myöten maahan. Kiitos räjähdyksen, kauempana olevat Namaoji ja Nobushige olivat huomanneet missä Jubokko oli. Luottaen kuitenkin Zamagiin, kaksikko lähti lähestymään räjähdyspaikkaa, toivoen, että eri suunnista lähestyessään saisivat Jubokkon tekemään hätiköityjä ratkaisuja jotka ennemmin tai myöhemmin ajaisivat tämän nurkkaan.

Nobushige (-3ch kenjutsu, +2ch/vuoro)
Hp: 15
Ch: 45
Nopeus: 9
*Akakushi, -5hp 2/2

Zamagi (-3ch tuli, +2ch/vuoro)
Hp: 20
Ch: 68
Nopeus: 9

Namaoji (+1dmg, -2ch maa, +2ch/vuoro)
Hp: 40
Ch: 52
Nopeus: 9
*Maabunshineita 2/2
*Maamuuri by klooni, suojas 16 dmg

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 23 Heinä 2017, 15:55
Kirjoittaja Cross
Hyökkäyksensä tullessa maasta kohonneen pilarin pysäyttämäksi Jubokko loikkasi nopeasti taaksepäin, välttäen vain täpärästi maanalta esiin kohoavan käden, joka yritti tarttua häntä nilkasta. Se sai hänet irvistämään tyytymättömän näköisenä, sillä kiinnijääminen oli ollut aivan liian lähellä. Samalla naamiomies tarttui myös yhteen varustepussissaan olevaan räjähdelappuiseen kunaihin ja heitti sen kohti maasta esillä törröttävää kättä, toivoen räjähdyksen riittävän pakottamaan jalkojensa alla lymyävän myyrän esiin. Samalla se toivottavasti myös estäisi pilarin toisella puolella ollutta kirvesmiestä etenemästä ja sitomasta hyökkääjää taisteluun, mikä ei todellakaan sopinut tämän suunnitelmiin. Akeginu tiesi tarvitsevansa tilaa toimia, voidakseen kohdata kolme vastustajaansa yksi kerrallaan omilla ehdoillaan. Senpä takia hän heitti heti räjähdelapun perään vielä savupomminkin maahan ja peitti telttojen välissä olevan käytävän sakealla harmaalla savulla, pyrkien livahtamaan sen turvin irti pieleenmennesttä väijytyksestään.

Hp: 85
Ch: 113
Nopeus: 25

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 23 Heinä 2017, 22:53
Kirjoittaja Southpaw
Maan alla Jubokkon jalkoja tavoitellut klooni joutui harmikseen toteamaan, että hänen kätensä harivat vain ilmaa, vastustajan onnistuttua viime hetkellä väistämään. Klooni ei ehtinyt miettiä asiaa kauan sillä pian maan pinnalla tapahtui jälleen räjähdys, joka hajotti ensin kloonin kädet ja sitä kautta lopulta koko kloonin. Samalla räjähdys myös sai maasta kohonneen muurin jäännökset romahtamaan kasaan, pakottaen Zamagin pysymään kauempana juuri sen veran, että Jubokko ehti laukaista savupommin. Zamagi ei kuitenkaan pysynyt etääll kauaa vaan syöksyi epäröimättä savun sekaan pysyäkseen Jubokkon perässä. Vastustaja ei saisi päästä karkuun aiheuttamaan lisää tuhoa leirissä, sillä monikaan leiriin kerätyistä taistelijoista ei nykyisessä kunnossaan kykenisi taistelemaan vastaan kovinkaan tehokkaasti. Pahimmassa tapauksessa, he voisivat menettää ison osan miesvoimastaan, mikä jättäisi heidät alakynteen muiden johtajien joukkoja vastaan.
Hieman kauempana myös Namaoji ja Nobushige, sekä jäljelle jäänyt klooni huomasivat savupommin. Luottaen siihen, että Zamagi pysyisi Jubokkon perässä, muut jäivät aloilleen, tähyilemään savupilven suuntaan, siinä toivossa, että Jubokko pakenisi heistä jotakuta kohti.

Nobushige (-3ch kenjutsu, +2ch/vuoro)
Hp: 15
Ch: 45
Nopeus: 9

Zamagi (-3ch tuli, +2ch/vuoro)
Hp: 20
Ch: 68
Nopeus: 9

Namaoji (+1dmg, -2ch maa, +2ch/vuoro)
Hp: 40
Ch: 52
Nopeus: 9
*Maabunshineita 1

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 25 Heinä 2017, 11:00
Kirjoittaja Cross
Otettuaan vain muutaman askeleen taaksepäin Jubokko kuuli askelia taakseen jättämästään savusta, mikä sai hänet virnuilemaan naamionsa alla entistäkin uhkaavammin. Verenhimo oli ilmeisesti tarttunut kirvestä heiluttelevaan mieheen, joka ei ollut vieläkään ymmärtänyt kuinka vaarallista saalista tämä jahtasi. Naamioitu hyökkääjä arveli että hänen jumalallaan saattoi olla näppinsä pelissä asian kanssa, mistä hän kiitti tätä mitä nöyrimmin. Aivan kuten savunläpi lähestyvä shinobi myös tämän vastustaja tunsi tuon saman janon, haluten tyydyttää Jashinin vaatimukset. Silti hän ei kuitenkaan antanut sen sumentaa ajatuksiaan ja johdattaa itseään hallitsemattoman verenhimon valtaan, joka olisi varmasti osottautunut kohtalokkaaksi virheeksi.
Harkitsemattomasti sakean savun läpi hyökkäävä kirvesmies tarjosi kuitenkin tilaisuutta Akeginulle jota tällä ei ollut varaa heittää hukkaan, eikä se edes käynyt mielessäkään. Viiltäen itseään nopeasti reiteensä nuorukainen pyörähti kesken juoksun ympäri hieman ilmaan hypäten ja heilautti verensä tahrimaa taisteluveistä laajassa kaaressa savua kohti. Ohut verivana lennähti aseesta savunsekaan, täyttäen koko kapean käytävän ja tehden väistämisen edes vahingossa lähes mahdotonta.

Hp: 80
Ch: 103
Nopeus: 25

Daiichichi= -5hp kolmen vuoron ajan +5dmg ensimmäisellä vuorolla.

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 26 Heinä 2017, 22:41
Kirjoittaja Southpaw
Zamagi kuuli vastustajan askelten äänien pysähtyvän, mutta ennen kuin hän ehti saada tätä kiinni, hän huomasi jotain tummaa lentävän savun keskeltä häntä kohti. Kohottaen toisen kätensä eteensä suojaksi, Zamagi ehti jatkaa matkaansa muutaman askeleen ennen kuin hyökkäyksen aiheuttama kipu sai hänet ähkäisemään tuskaisen kuuloisena. Sama temppu kuin aiemmin kun vastustaja oli vahingoittanut Nobushigea? Kivusta huolimatta Zamagi ei kuitenkaan pysähtynyt ja saikin pian savun seassa vastustajan näkyviinsä. Hetkekään epäröimättä mies keräsi tulichakraa käsiinsä ja suuntasi sitten nopean lyöntisarjan tätä kohti, toivoen että hänen käsiensä ympärille muodostuneet liekit polttaisivat vastustajaa kyllin pahasti, jotta tämä jäisi edes hetkeksi toimintakyvyttömäksi. Se antaisi hänelle tilaisuuden tappaa Jubokko, jotta tämä ei pääsisi aiheuttamaan enempä tuhoa, puhumattakaan siitä, että tämä pääsisi raportoimaan leirin sijainnin eteenpäin.

Sillä välin Nobushige ja Namaoji pitivät edelleen taistelualuetta silmällä hieman kauempaa, mutta Namaojin tekemä maaklooni puolestaan oli lähtenyt juoksemaan lähemmäs. Päästyään sopivalle etäisyydelle hälvenevästä savupilvestä, klooni kyykistyi koskettamaan keskittyneesti maanpintaa. Aistiessaan maanpinnan värähtelyistä suurin piirtein missä kohtaa Zamagi ja Jubokko olivat, klooni alkoi tehdä käsimerkkejä. Pian maa Zamagin ja Jubokkon alla alkoikin nopeasti laskeutua alemmas. Maahan syntyvän aukon peitoksi klooni alkoi muodostaa maamuuria ikään kuin kanneksi. Tarkoituksena oli vangita Jubokko maan alle syntyvään onttoon tilaan. Tämän seurassa olevan Zamagin pystyisi helposti noutamaan pois Shinju zanshun avulla, mikäli tämä vain jaksaisi pitää puolensa vastustajaa vastaan kyllin kauan.

Nobushige (-3ch kenjutsu, +2ch/vuoro)
Hp: 15
Ch: 45
Nopeus: 9

Zamagi (-3ch tuli, +2ch/vuoro)
Hp: 10
Ch: 48
Nopeus: 9
*Daiichichi, 1/3
*Liekkitaijutsu no jutsu, 30 dmg

Namaoji (+1dmg, -2ch maa, +2ch/vuoro)
Hp: 40
Ch: 30
Nopeus: 9
*Maabunshineita 1
*Maanpinnan senssimistekniikka
*Chidokaku, muotona tuo että pystyy muodostaan kuopan päälle "maamuurin" ikään ku kanneksi

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 12 Elo 2017, 17:56
Kirjoittaja Cross
Veriroiskeita aseensa terästä vastustajaansa päin singonnut Jubokko ei ollut olettanut hyökkäyksensä tekevän kerralla selvää kohteestaan, mutta oli kuitenkin arvellut voimakkaan hapon lailla syövyttävien roiskeiden aiheuttaman kivun vievän enimmät taistelun halut tältä. Kivusta karjuva mies onnistui kuitenkin yllättämään hänet, kestäen kaiken jääräpäisesti ja käyden miltei samantien vastahyökkäykseen. Vähänmatkanpäässä seisova naamioitu nuorukainen näki verensä syövyttäneen jo tämän vaatteet puhki ja haistoi tästä lähtevän etovan hajun, joka syntyi ihonläpi lihaksiin asti jo päässeen hapon jatkaessa tuhoisaa työtään.
Kätensä liekeillä peittänyt Zamagi ei näyttänyt kuitenkaan minkäänlaisia hidastamisen merkkejä, vaan ajoi edessään olevan itsevarman nuorukaisen puolustuskannalle. Nopealla kädenliikkeellä Akeginu nappasi jälleen savupommin käteensä ja heitti maahan heidänväliinsä, peittäen ympäristön hetkessä taas sakeaan harmaaseen savuun. Huolimatta sokaisevasta harmaasta seinämästä kaikkialla ympärillään veitsin aseistautuneelle nuorukaiselle ei tuottanut ongelmia tietää missä hänen vastustajansa oli ja minne tämä yritti hyökätä, mistä kiitos kuului täysin tälle itselleen. Liekkien peittämät nyrkit erottuivat himmeästi savunseasta, minkä takia niiden vikkeäliikkeiselle kohteelle ei tuottanut liikaa ongelmia pujahtaa kerta toisensa jälkeen sokkona tehtyjen huiotaisujen tieltä.
Toisinaan liekit olivat kyllä lähellä korventaa Jubokkoa, jonka väistö oli jäädä vain hiuskarvan päähän tarvittavasta. Niiden aiheuttamat pienet palovammat olivat kuitenkin vain hädintuskin mainitsemisen arvoisia ja hän harkitsi jo vastahyökjkäyksen suorittamista, kun tunsi maan yllättäin lähtevän tippumaan jalkojensa alta alaspäin. Pieni ja yllättävä nytkäys alaspäin oli kaikki mitä tarvittiin horjuttamaan naamioidun nuorukaisen tasapainoa ja yllättämään tämä niin että viimeinkin yksi Zamagin nyrkeistä osui maaliinsa, paiskatn kohteensa taaksepäin aina heidän ympärilleen muodostuneen kuilun seinään asti.
Tuntiessaan yllättäin jotain kovaa selkänsä takana toisellas kädellään suojaliivistään huolimatta palanutta rintaansa painava Akeginu tunsi pahojen aavistusten alkavan nousta mieleensä, arvellen olevan hyvä hetki ottaa jälleen etäisyyttä vastustajiin ja arvioida tilannetta uudestaan, ennen kuin jäisi loukkuun. Samassa hän kuitenkin kuuli outoa karheaa raahautumis ääntä yläpuoleltaan, joka vaikutti aivan siltä kuin kahta kivilaattaa olisi hangattu toisiaan vasten. Ääni tuntui olevan todella nopea ja samantien vaaran vaistoava shinobi loikkasi ylöspäin, voiden vain toivoa ehtivänsä ulos ympärilleen muodostuneesta loukusta. Ikäväkseen hän sai kuitenkin huomata osuvansa miltei samantien johonkin kovaan yläpuolellaan ja tippuvansa takaisin savuntäyttämän kuopan pimeälle pohjalle.

Hp: 70
Ch: 103
Nopeus: 25

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 13 Elo 2017, 22:54
Kirjoittaja Southpaw
Maanpinnan alkaessa laskeutua ja maamuurin muodosturessa kuopan ylle kanneksi, Zamagi ymmärsi, että tämän täytyi olla jotenkin Namaojin tekosia. Hetken verran Zamagi tunsi huolta henkensä puolesta, joutuessaan tällä tavoin lukituksi kuoppaan vastustajan kanssa. Viimeisenkin valonsäteen kuitenkin kadotessa ja jäädessään pimeyteen, Zamagi tajusi, että voisi käyttää tilannetta myös hyödykseen. Tuhlaamatta aikaa, mies ohjasi chakraa jakoihinsa ja suuntasi kuopan seinää pitkin ylös asti kunnes maamuuri tuli vastaan. Tämän jälkeen Zamagi kääntyi ja tehtyään käsimerkit, puhalsi kuopan täydeltä tulta alaspäin, minne oli kuullut vastustajan tippuvan.

Sillä välin maanpinnalla, kuopan ulkopuolella, maaklooni astelli lähemmsä kuoppaa, saaden pian seurakseen Namaojin ja Nobushigen, jotka olivat huomanneet taistelun äänten taukoavan. Nobushigen ja Namaojin jäädessä maanpinnalle siltä varalta, että vastustaja murtautuisi kuopasta ulos, maaklooni alkoi vajota maan alle hakeakseen Zamagin ulos kuopasta. Klooni pääsi maan alle juuri kun Zamagi oli saanut tulitekniikkansa tehtyä. Pimeässä oli mahdotont nähdä kumpi kuoppaan vangituista ninjoista oli missäkin, maasensorinsa avulla klooni kykeni ainostaan havaitsemaan toisen olevan kuopan pohjalla ja toisen katossa. Hetken harkinnan jälkeen klooni päätti jäädä odottamaan ja kuuntelemaan. Olisi parempi selvittää ensin kumpi oli kumpi, sen sijaan, että ottaisi riskin ja veisi vahingossa värään ihmisen takaisin pinnalle.

Nobushige (-3ch kenjutsu, +2ch/vuoro)
Hp: 15
Ch: 45
Nopeus: 9

Zamagi (-3ch tuli, +2ch/vuoro)
Hp: 5
Ch: 25
Nopeus: 9
*Daiichichi, 2/3
*Katon: Kaenhoushaki, 30 dmg

Namaoji (+1dmg, -2ch maa, +2ch/vuoro)
Hp: 40
Ch: 28
Nopeus: 9
*Maabunshineita 1

Re: Kylmillä jäljillä

ViestiLähetetty: 26 Elo 2017, 18:42
Kirjoittaja Cross
Laskeutuessaan jälleen montun pohjalle Jubokko kuuli liikettä yläpuoleltaan, arvellen tulitekniikoita käytelleen vastustajansa olevan siellä. Katosta ei pilkistänyt valoa, joten tämä ei luultavasti pyrkinyt pääsemään pakoon, vaan jatkamaan taistelua pilkkopimeässä ahtaassa tilassa. Olosuhteet olivat omalla tavallaan ihanteelliset happoa ja myrkyllistä kaasua verensä avulla luomaan kykenevälle shinobille, mutta niin ne olivat myös tämän tultakäyttävälle vastustajallekkin. Yksi ainut hönkäys saattaisi muuttaa suljetun tilan hohkavaksi liekeillä täytetyksi pätsiksi, jossa ei olisi suojaa tai pakopaikkaa tarjolla.
Senpätakia kovaa maata jalkojensa alle saaneelle nuorellemiehelle ei jäänyt kuin yksivaihtoehto, eli toimia ja nopeasti. Ulos pääsy oli siis ainut keino pelastua lähes varmalta kuolemalta ja senpätakia Akeginu ponnisti samantien takaisin ylöspäin, alkaen samalla kerätä chakraa toiseen nyrkeistään. Ympärillä olevan täydellisen pimeyden takia oli lähes mahdotonta sanoa missä katto tarkalleen oli, mutta aijemman yrityksen hänellä oli kuitenkin edes jonkinlainen käsitys asiasta. Myös yllättäin edestä syljettävä tulisuihku auttoi, vaikka samalla se nuolikin naamioituneen shinobin ihoa ja korvensi sen miltei samantien rakkuloille täysin paljailta kohdilta.
Kivusta karjaiseva Jubokko heilautti ckralla vahvistetun kätensä päin tulta syöksevää Zamagia ja pyrki iskemään tämän hengiltä samalla kun vapautti nyrkkiinsä kasaamansa energia räjähdysmäisenä purkauksena tämän läpi heidän yläpuolellaan olevaa kattoa kohti. Onnistuessaan lyöntiin kasattu voima riitäisi varmasti lyömään Danten alaisen kovan maakannen läpi ja paiskaamaan korkealle ilmaan, luoden samalla ennenkaikkea pahoja palovammoja kärsineelle Akeginulle ulospääsyn polttavankuumasta pätsistä.

Hp: 40
Ch: 93
Nopeus: 25
Hyaku chikara=15dmg vihuun ja montun päällä olevaan maakanteen.