Sivu 1/1

Väijytys (Ax3)

ViestiLähetetty: 14 Kesä 2015, 13:10
Kirjoittaja LordVonKwaak
Toimintasuunnitelma etukäteen valmiina, Kagura koetti etsiä parasta paikkaa unkeutua Itäisen osan alueille. Ensimmäisessä paikassa vartipisteet olivat turhan lähellä toisiaan - lisäjoukkojen saapuminen paikalle ei saisi tapahtua liian nopeasti - ja sitä vähän etelämpänä kunoichia varoitettiin siellä usein päivystävästä sensorista. Uskoen rajalla päivystävien Akuman joukkojen suurempaan kokemukseen rajakahakoissa, Kagura täydensi suunnitelmaansa ja suunnisti vielä vähän etelämmäksi.
Löydettyään sopivan kohdan, Kagura pääsi elementtiinsä. Hivuttautuen lähemmäksi pieniä matkoja kerrallansa, Dasantekin kouluttama sotilas havainnoi vihollisen toiminta tapoja. Kun kahdesta vahdista toinen siirtyi tyhjentämään rakkoaan, kunoichi käytti tilaisuutensa. Arvio kaksikon erikoistumisesta ninjutsuun ja kaukotaisteluun oli osunut oikeaan. Hyökäten yllättäen aivan iholle, Kagura eliminoi kaksikon kohtullisen helposti. Hävitettyään ruumiit - kaikki olettaisivat kadonneiden vahtien kuolleen, mutta pienikin epäilys loikkaamisesta olisi ekstraa - Kagura eteni vielä vähän syvemmälle, jääden odottamaan vahdin vaihtoa.
Tuskallisen pitkän odotuksen jälkeen vahdit viimein ilmestyivät näkyviin. Virallisten polkujen ollessa ansoitettuja tunkeutujien varalle, vahdit tulivat omia, huomaamattomampia reittejä pitkin. Kaguran harmiksi kolmesta vahdista yksi laahasi selvästi muiden perässä.

Zuki laahusti tymppääntyneenä kahden muun perässä. Rajalla harvemmin tapahtui mitään suurta, eikä Zuki siksi vartiovuoroista pitänytkään. Kunoichin kovia kokeneesta ja yltäpäältä arpisesta kehosta pystyi helposti huomaamaan tämän pitävän enemmän suorasta toiminnasta, kuin paikallaan junnaavasta tilanteesta.
Kokeneen kunoichin ajatukset siirtyivät koko rintamanpituisesta hyökkäyksestä unelmoinnista salaman nopeasti nykyhetkeen, kun edellä kulkeneet kaksi ninjaa saivat surmansa. Molemmat räjähtivät ehtiättä tajuta mitä oli tapahtunut.
Zuki oli ehtinyt pistää merkille räjähdysten lauenneen vailla varoitusta ja kahdessa paikassa samanaikaisesti, naamioiduilla poluilla joiden oli tarkoitus olla turvallisia, kun hän kuuli takaaltaan pehmeän äänen.
"Oh-hoh! Hyvät refleksit!" Vihollisen asennosta Zuki ymmärsi kääntyneensä viimehetkellä. Hetkeäkin myöhemmin toinen olisi hyökännyt. Mitä uskottavimmin tämä oli antanut kolmikon kulkea piilonsa ohi, aktivoiden ansansa ja koettaen hyökätä yllätyksellisesti takaapäin. "Toivoo sopii, ettei se ollu pelkästää tuuria!"
Tuhlaamatta aikaa enempään jutusteluun, vihollinen lähti nopeaan syöksyyn kohti Zukia.

Zuki
Hp&Ch: 300
Nopeus: 11
Muuta: Dante Jinkasain kätyri

Re: Väijytys (Ax3)

ViestiLähetetty: 27 Kesä 2015, 11:59
Kirjoittaja Piisamirotta
Zuki aloitti voimakkaalla tuuliaallolla, joka tuli ulos hänen käsissään olevista putkista. Kyseessä oli Kyousei Zankuuha, joka oli hyvin voimakas tuulitekniikka, jonka käyttäminen vaati putket käsissä. Zukilla oli oikeasti kuusi kättä, mutta näkyvissä niistä oli vain kaksi. Neljä kättä olivat hänen asunsa sisällä valttikorttina. Mies oli erittäin taitava tuulenkäyttäjä ja tällä tekniikalla hän vain testasi vastustajaansa. Monet kaatuivat tähän tekniikkaan ensimmäisellä kerralla, mutta tämä tuskin oli niin heikko vastustaja.

Zuki
Hp: 50
Ch: 230
Nopeus: 11
Muuta: omaa kuusi kättä
Chuunin: -1ch tuulijutsuista D->
ChuuninV: -1ch tuulijutsuista C->
TBJ: -1ch tuulijutsuista B->
TBJV: -2ch tuulijutsuista A->
Jounin: -2ch tuulijutsuista A/A->
9p tuulijutsuja, 1p Kumo tougyo -tekniikoita


Damage: 34

Re: Väijytys (Ax3)

ViestiLähetetty: 02 Heinä 2015, 17:14
Kirjoittaja LordVonKwaak
Nopeuttaen chakralla liikettänsä Kagura heitti kädessä pitelemänsä kunain vihollisen tekniikkaa vastaan. Heittoase räjähdelappuineen räjähti normaalia tehokkaammin ja tarkemmin, vaikk tuuli tekniikalta sitä ei suurimmaksi osaksi nähnytkään. Zukin ikäväksi yllätykseksi tuulitekniikkaa heikentäneen räjähdyksen jälkeen tämän kohdetta ei näkynyt enää missään. Vain räjähdyksen ynnä tuulitekniikan kaivertama metsäpolku, joka oli laajentunut kertaheitolla.

Hp: 43
Ch: 188
Nopeus: 19
*Mabakudan Fuuinnin tehostama räjähdelappu, puolusti iskemällä 21
*Kunain heitto nopeutettu O-ba-doraibulla (C lvl3)

Re: Väijytys (Ax3)

ViestiLähetetty: 04 Heinä 2015, 16:26
Kirjoittaja Piisamirotta
Toinen oli kadonnut, mutta minne? Zuki nosti päänsä ja katsoi ilmaan ja samassa tämän jalanpohjissa olevista putkista tuli ulos tuulivirtaus, joka laukaisi hänet yläilmoihin. Ilmasta mies näki kaikkialle ja hän etsi Kaguraa silmillään, mutta metsä esti näkemästä täydellisesti. Mikäli Zukilla olisi ollut Byakugan tai sensoritaitoja, hän olisi helposti paikantanut toisen. Hän ei kuitenkaan luovuttanut, vaan päätti valmistautua tuhoamaan metsää saadakseen tietää missä toinen oli. Zukin heikkous oli juuri sensoriuden täydellinen puuttuminen.


Zuki
Hp: 50
Ch: 229
Nopeus: 11
B-tason ilmaanlento tekniikka

Re: Väijytys (Ax3)

ViestiLähetetty: 04 Heinä 2015, 19:54
Kirjoittaja LordVonKwaak
Tuntien chakransa virtaavan jälleen vapaana Nenkin sulkeuduttua, Kagura päästi chakransa valloilleen, antaen Rashoumonin varastoiman senju chakran virrata kehoonsa.
Heikennettyään tuulitekniikkaa ja luotuaan näkösuojan kunoichi oli hengellä piiloutunut maastoon, tuulitekniikan rippeiden osumisen uhallakin. Vihollinen toivotun mukaisesti oli olettanyt tämän piiloutuneen pois näkyvistä. Kun tämä syöksähti ilmaan, tämän lento katkesi kesken kaiken Kaguran ponnistettua tämän kiinni jo lennon alkuvaiheessa. Kokeneena lähitaistelijana Kagura ei jättänyt syöksynsä voimaa hyödyntämättä, koettaen pilkkoa vihollisen neljään osaan X:n muotoisella viilolla kirveiksi muuttuneilla käsillänsä.
Vihollinen oli aliarvioinut sotilaan, kenties tottuneena omaamaan ilma herruuden. Toisen käyttäessä chuunin tasoista tekniikkaa ilmaan pääsemiseksi, Kaguran oli helppo hyödyntää pienoinen ero kaksikon nopeudessa käyttämällä astetta korkeampaa tekniikkaa.

Hp: 43
Ch: 121
Nopeus: 19
*Nagare, +3 tehoa tekniikoihin kera helpotusta muodonmuutoksiin
*Nopeutta ja ponnistusvoimaa O-ba-doraibusta (A lvl5, muotona paremmat manööverit)
*Hakanai Hentai (A lvl5) aka kirveet iskeepi 70dmg (tupla käyttö via muoto)

Re: Väijytys (Ax3)

ViestiLähetetty: 05 Heinä 2015, 00:02
Kirjoittaja Piisamirotta
Plöts ja Zuki halkesi keskeltä neljäksi.


//Läpi //

Re: Väijytys (Ax3)

ViestiLähetetty: 05 Heinä 2015, 12:26
Kirjoittaja LordVonKwaak
Ehtimättä taikka ymmärtämättä reagoida, vihollinen katkaeri grotesti paloiksi. Maahan laskeutuva, senju chakraa kehostaan hyökyvä Kagura vilkaisi taaksensa. Adrenaliini jylläsi, chakra hohki vapaaja ja hän oli yltäpäältä toisen veressä. Kireällä ilmeellä Kagura katkaisi senju chakran kanavoimisen ja hävitti ruumiit hautaamalla ne pois näkyvistä.
Metsän äkillinen hiljaisuus kertoi omaa tarinaansa. Tälle tuhahtava kunoichi tarkisti sijaintinsa ja otti suunnakseen pohjoisen: seuraava kohde oli jo päätetty, sen ollessa itseasiassa ensimmäinen ja sotilaan todellinen kohde.